2. maj 2019

Opdate: Kommunistisk 3F-fraktion ‘uddelte slag og skubbede’ til DSU’ere under Mette Frederiksens tale

Opdate. BT har opdateret den citerede artikel, og det fremgår nu at ingen blev anholdt. Hvorvidt den nævnte var manden der forsøgte at kravle op på scenen, uden at blive at blive anholdt, fremgår ikke af opdateringen. Jeg beklager. Herunder den oprindelige artikel.

Jeg så det på TV2 News, og Mette Frederiksen var synligt berørt. Hun klarede situationen værdigt, og tog efterfølgende afstand fra den yderste venstrefløj. Jeg har flere gange skrevet om 3F-kommunisterne i BJMF (I, II, III), der for et par måneder siden lagde lokaler til en ‘Antifascistisk konference’ med Revolutionære Antifascister som medarrangør. Fra Enhedslistens kommunister til gadekrigerne er der kort afstand. 8-10 store fadøl, cirka.

Personen der forsøgte at afbryde Mette Frederiksens tale må ifølge det oplyste være Louis M. Jacobsen, folketingskandidat for Enhedslisten, bestyrelsesmedlem i Murersvendenes Brancheklub og 3F-BJMF samt blogger hos Jyllands-Posten. Fra BT – Uro i Fælledparken: Unge piger i gråd.

“B.T.s medarbejder stod i flokken foran scenen få meter fra det sted, hvor slagsmålet opstod. Hvor alt åndede fred og ro i det blide solskin en halv time tidligere, blev stemningen ondskabsfuld øjeblikkelig, da Mette Frederiksen gik på scenen.

DSU’ere, der forsøgte at synge den sædvanlige sang om at ‘vi skal have en so-cial-demokatisk regering igen’ blev hurtigt overdøvet, og der blev klaustrofobisk i flokken foran scenen, hvor nogle unge altså blev slået og presset.

Nogle af dem, der uddelte slag og skubbede, var fagforeningsfolk fra Bygge- Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening fra 3Fs byggegruppe. Mange af dem er ræverøde kommunister. Derudover var der også antifascister og anarkister i blandt,’ siger Frederik Vad Nielsen.

En person blev arresteret, da han forsøgte at komme op på scenen under Mette Frederiksens tale. Han er ifølge B.T.’s oplysninger bestyrelsesmedlem i Murersvendens brancheklub og folketingskandidat for Enhedslisten.

(Collage: Se update øverst; Fotos: Tumblr mv.)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100899/trackback

29 Comments »

 1. Enhedslistens fodfolk kalder sig selv Antifa..

  De består af voldsparate kriminelle udskud, de fleste på kontanthjælp.

  Det giver også mere tid til at smadre alle dem, som de ikke er politiske enige med, i ved, alle dem der ikke vil have Danmark lavet om til et islamisk taberland…

  Kommentar by Christian Kuffar — 1. maj 2019 @ 22:01

 2. Commies will Commie. Forfærdelige og udemokratiske “mennesker”. Glæder mig til det store opgør.

  Kommentar by Voltzejn — 1. maj 2019 @ 22:10

 3. 30 år ? Han ligner en skoledreng.

  Kommentar by Ewing — 1. maj 2019 @ 22:21

 4. Jeg har prøvet det før; at nedkæmpe og overvinde de muhamedanske fjender:

  The Muslim settlement of Lucera was the result of the decision of Holy Roman Emperor Frederick II of the Hohenstaufen dynasty (1194–1250) to move 20,000 Sicilian Muslims to Lucera, a settlement in Apulia in southern Italy. The settlement thrived for about 75 years. In 1300, it was sacked by the Christian forces of Charles II of Naples and its Muslim inhabitants were exiled or sold into slavery, forbyd islam i Danmark og i hele verden.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 22:33

 5. Ro på Carlo! Den her er lige stram nok: “Jeg tilbyder herved at bortskyde med nakkeskud…”

  Og medlemsskab af skytteklub, samt lovlige våben, betyder at du er registreret og kan afvæbnes, eller på anden måde uskadeliggøres for magthaverne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. maj 2019 @ 22:50

 6. Selvfølgelig truer du ikke nogen med nakkeskud. Det var bare en fordrukken fortalelse, sagt som en dårlig joke, under indflydelse af en masse fadøl og solstik på 1 Maj.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 22:55

 7. Mette er blevet photoshopped til at ligne Margaret Thatcher. Alt til venstre for marxistisk/leninistisk/osv. er kulsort konservatisme/reaktionært osv.

  Har kun været til 1. maj en enkelt gang tilbage i ’93. Kunne egentlig være interessant af tage på antropologisk ekspedition næste år.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. maj 2019 @ 22:59

 8. Det var mig og jeg smadrer alle de røde sataner

  Kommentar by Joachim B. Olsen — 1. maj 2019 @ 23:00

 9. alt til højre for – selvfølgelig

  Og så er den forældede opdeling egentlig lidt dum at bruge. Men som altid er det de idioter som er så fandens aggressive og løgnagtige, og så kommer der naturligvis en reaktion fra f.eks. Paludan, som er alt andet end reaktionær.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. maj 2019 @ 23:03

 10. Carlo, lige netop sådan en svada kunne få en emsig kling eller en tung klang til at bede Kim om din IP adresse…og så er din SKV tilladelse inddraget

  At København så flyder med skydevåben er en anden ting… dem lader de gerne ligge.

  Kommentar by redneck — 1. maj 2019 @ 23:03

 11. For helvede! Tror jeg stopper nu.

  “som er alt andet end reaktionær.”

  Tværtimod snuske. Paldudans reaktion på muslimernes aktioner (dominansadfærd i form af vold, seksuelle krænkelser, ødelæggelse, utryghed) er netop reaktionær. De røde har gjort ordet for modstand til et negativt ord, selvom det lige så godt kan være positivt.

  Blinding flash of the obvious!

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. maj 2019 @ 23:07

 12. Et medlemskab af en skytteklub og SKV tilladelse sikrer dig en af de første billetter til interneringslejren eller direkte aflivning.
  Gør som jeg. Træn dine skydefærdigheder med 4,5 mm luftgevær/pistol og afprøv dem fra tid til anden med krudtvåben i en skydeklub.

  Jeg satte første prøveskud med en 358 Lapua magnum i 10’eren på 200 meter forleden, og havde alle 10 skud indenfor 8’eren med en gammel Mauser med ringsigte på samme afstand.

  Uden at være registreret nogen steder.

  Uden registrering kan man også købe glatløbede CO2 replica pistoler med blowback, så man lærer at kontrollere muzzle flip og hurtigt er klar til det opfølgende skud.

  Så kan man bruge DIT våben, som du er blevet truet til at udlevere med en kniv for struben.

  Kommentar by Træt — 1. maj 2019 @ 23:09

 13. Det er ellers meget sjovt at høre lederen af venstrefløjen mette frederiksen udtale: “Jeg forstår ikke, man bare råber af andre. Men sådan er den yderste venstrefløj”. https://www.bt.dk/politik/mette-frederiksen-efter-voldsom-1.-maj-i-faelledparken-jeg-hader-vold

  Kommentar by Per — 1. maj 2019 @ 23:12

 14. Ja, skydning er en dejlig sport. Alle bør dyrke det.

  Kommentar by Winged Hussar — 1. maj 2019 @ 23:13

 15. Lad os nu slå koldt vand i blodet. En fredelig og demokratisk løsning vil absolut være at foretrække. Hvis NB og STRAM KURS kommer ind i tinget som halvstore partier, kan de måske få gennemført f.eks. at enhver migrant, asylant eller “nydansker” som overfalder en sagesløs dansker, omgående fængsles i isolation i mindst l år, hvorefter den kriminelle smides effektivt ud af landet. Eller interneres i Grønland eller i en straffelejr med tvangsarbejde. Mon ikke det vil sænke antallet af overfald betydeligt? Hvis den slappe og slatne kurs overfor hårdkogte bøller afløses af kontant afregning, vil mange af dem nok ikke være nær så “modige”. I næste omgang kan man så udvise dem som ikke lever op til andre rimelige krav om god opførsel, selvforsørgelse m.m.

  Måske naivt at forestille sig, for V, S, K, R og SF osv. vil nok på udemokratisk vis nægte at samarbejde, selvom fornuftige forslag kommer på bordet. Men lad os nu se.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. maj 2019 @ 00:07

 16. METTE Frederiksen er lige så håbløs som Pol Pot Lars. Hun har med glæde godtaget Marokko-traktaten, hun vil ikke stramme op mht. indvandringen, og hun er klar til at ødsle milliarder væk på klima- og co2 pjat. Hun lover alt muligt, men hendes løfter er tomme, da de ikke kan finansieres.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. maj 2019 @ 00:15

 17. Ærgerlig det ikke var Tesfaye der holdt tale. Da de er i samme branche kunne de få en slåskamp på lige vilkår. Another brick in the wall

  Kommentar by k.m. — 2. maj 2019 @ 07:43

 18. Facebook opruster i kampen mod fake-news.

  Folk må selv bestemme om de vil snydes eller ej. Vi behøver ikke røde smagsdommere, der sorterer det væk de ikke kan lide.

  Kommentar by k.m. — 2. maj 2019 @ 07:46

 19. Han er en god kommunist :-) :-) :-). Skål :-) :-) :-) Åeeåeeåeåeee. :-) :-) :-).(Støt SIAD). God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. maj 2019 @ 07:55

 20. Carlo Di Napoli

  Ro på. Det du skriver om skytteforeninger og din våbentilladelse, giver kun ammunition til dem der vil begrænse adgang til skyttesporten og det at have våben hjemme.

  Jeg var aktiv pistolskytte for mange år siden, men holdt så en lang pause i sporten. Jeg fik et chok, da jeg for nylig gik ind for at få en prøveskydning i den lokale klub. Det er jo helt vildt hvor meget administrativ bøvl foreninger får trukket ned over hovedet, fordi kriminelle misbruger sporten for at få adgang til våben. Det gør det også sværere at tiltrække frivillige til at stå for driften.

  Det går ud over dem der nyder sporten som konkurrence, og du risikerer også at Uriasposten kommer i klemme, ud fra din kommentar #3 22:18

  Kommentar by k.m. — 2. maj 2019 @ 08:47

 21. Hvad kan Danmark gøre for mig-typen.
  Denne type skal indfanges og sættes i bur.

  Kommentar by Sindsro — 2. maj 2019 @ 10:42

 22. Den lille yndige ejendomsspekulant Pernille Skipper må bage en kage med en fil, når hun skal besøge folketingskandidaten i spjældet…

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 10:50

 23. Er det ikke det, de amerikanske myndigheder kalder et “Mugshot”?
  Foto’et til VENSTRE ku’ også ligne eet🤣

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 10:55

 24. Ham den langsnudede snothvalp til venstre, ser godt nok pænt øretæveindbydende ud.
  Murer, huh?
  En død murer?
  Han ligner ikke een der kan sætte to Legoklodser sammen.
  Men, der skal vel også være nogen til at drikke alle bajerne.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 11:01

 25. Ligesom perkerne.
  De kan ikke engang hold fred med hinanden.

  Kommentar by XXXXX — 2. maj 2019 @ 15:45

 26. Der bliver en fest på Tinge, hvis ham Louis bliver valgt ind. Så kan han og Mette rigtigt hygge til hverdag i stedet for kun til 1. maj.

  Kommentar by Hertz — 2. maj 2019 @ 17:48

 27. Hva’ fanden, hvor var Sass-Larsens bodyguard Suzuki-Torben, når man endelig havde brug for ham?

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 20:27

 28. Daily Stormer dokumenterer, at Antifa er tæt på at overtage magten i den amerikanske by Portland.

  Den 1. Maj afspærrede Antifa alle veje i Portland, og forhindrede at borgerne kunne komme på hospitaler og andre offentlige institutioner.

  De få journalister, der dækkede “hændelsen” blev overfaldet, og fik smadret deres udstyr.

  Forskellige paramilitære militser med tilknytning til Antifa og bevæbnet med maskingeværer patruljerede rundt om i gaderne.

  Politiet i Portland foretog sig ingenting.

  Ikke et kvæk i dansk MSM om denne skandaløse “hændelse”…

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 11:46

 29. OPDATERING eller UPDATE

  Kommentar by Nielsen — 3. maj 2019 @ 19:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper