1. maj 2019

Kvindelig NBU-aktivist slået af venstreradikal: “Lad være med at filme mig, eller jeg klapper dig én!”

Nicoline Katzef Nielsen, formand for Nye Borgerlige Ungdom i København, deltog tidligere i dag i den borgerlige moddemonstration imod selverklærede antifascister på den yderste venstrefløj. Den kendte venstreekstremist Erik Storrud havde annonceret voldeligt modsvar, og det helt som forventet. Personen der slår ud efter Nicoline Katzaf Nielsen er identisk med Sune Tychsen Lauridsen, en venstreradikal jeg flere gange har blogget om. Volden er deres modus operandi.

Sakset fra Facebook.

“I dag sagde jeg som ene kvinde NEJ til Antifa i samarbejde med Nye borgerlige ungdom, Liberal Alliance ungdom og Venstre Ungdom.

Vi ankommer til Fælledparken efter en længere gåtur og vi bliver mødt med spyt, trusler, og grimme tilråb. Jeg begyndte at dokumentere disse ting som skete imod os, hvilket resulterede i at der blev skabt voldelige adfærd mod os.

Jeg blev slået i hovedet, og fik af vide hvis jeg ikke stoppede, jamen så ville jeg få et klap på hovedet igen. Efterfølgende kom de endnu engang med trusler om at hvis vi ikke gik, ja så ville det bare ende galt, hvilket vi så gjorde.

I denne video ses noget af hvor manden prøver at tage min telefon ud af hånden hvilket han ikke kan. Dernæst slår han mig i hovedet som blev set af flere mennesker.

Jeg har det efter omstændighederne godt, og dette har kun gjort min holdning stærkere. Pas på jer selv derude, de er kun i kamp for voldens skyld.”

(Venstreradikale Sune Tychsen Lauridsen slår udefter NBU-lokalformand Nicoline Katzef Nielsen, 1. maj 2019)

“Lad være med at filme mig, eller jeg klapper dig én!” (Sune Tychsen Lauridsen, venstreradikal)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100915/trackback

45 Comments »

 1. Skyd efter hovedet på alle AFA’er, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 22:35

 2. Wow! En rigtig mand. Gør nøjagtig som en sandt rettroende muslim ; slår kvinden, når hun ikke makker ret.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. maj 2019 @ 22:38

 3. Det er bare et spørgsmål om tid, før disse rotter får tilbage tusindfold. Jeg glæder mig.

  Kommentar by Voltzejn — 1. maj 2019 @ 22:39

 4. Kommentar by Voltzejn — 1. maj 2019 @ 22:39

  Er det noget du ved vil ske i virkeligheden…eller er det bare endnu en drøm?

  Men vi kan da begge håbe…?

  Kommentar by Black Watch — 1. maj 2019 @ 22:43

 5. Kommentar by Voltzejn — 1. maj 2019 @ 22:39

  Hævnen bliver hård og ubarmhjertig, total Qu’ran style; de fucking perker rotter fatter slet ikke den død og ødelæggelse, som hvide, danske, kristne mænd er i stand til at påføre denne ulækre og møgbeskidte befolkningsgruppe, I’m getting 🍿 and 🥤

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 22:45

 6. 1 Maj i Kbh suger rotter, som kadavere suger maddiker- håber politiet fik registreret en hel masse, ham her er så også registreret.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 22:49

 7. Black Watch – Det er noget, jeg ved. Folkestemningen er så småt allerede begyndt at vende sig imod dem. Hvis du tror, at det stopper ved Paludan, så tager du fejl. Dette er blot begyndelsen.

  Kommentar by Voltzejn — 1. maj 2019 @ 22:57

 8. Kommentar by Carlo Di Napoli II – Præcis. De aner ikke, hvem de fucker med. Det går helt galt for dem. Vi er de flinkeste mennesker i verden, indtil vi ikke er – og så stikker det helt af. Så er vores tålmodighed opbrugt. Så springer bylden.

  Kommentar by Voltzejn — 1. maj 2019 @ 22:59

 9. Hvis nogen havde gjort det samme med Dünger eller Pression havde den samlede løgnepresse tærsket langhalm på det i en uge.

  Kommentar by Træt — 1. maj 2019 @ 22:59

 10. ..og har i sit 34årige spildte liv, først tåget rundt i skole, derefter spildt en mesters penge, spildt skatteydernes penge, været nasser og socialbedrager og narkoman og nu afsløret som overfaldsmand.
  Der mangler kun bedemåtte under næsen og shariabums i panden..
  Det kan være at han har et babyface, men det er kun fordi han aldrig har løftet et ansvar for andre, en narcissistisk klovn- håndværker er han ikke.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 23:01

 11. Jeg har skudt med både Glock, Colt, Heckler & Koch, Zastava, Beretta, Smith & Wesson, Desert Eagle samt Ruger semiautomatiske håndvåben, men mit yndlingshåndvåben er og bliver af mærket SIG Sauer (som også er US Navy S.E.A.L. standard issue sidearm pga. uovertruffen pålidelighed i kampens hede), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 23:03

 12. Kommentar by Carlo Di Napoli II – “forbyd Islam i Danmark”.. Islam er allerede forbudt, og har været det siden 1849. Det er blot grundloven, der ikke bliver overholdt.

  Kommentar by Voltzejn — 1. maj 2019 @ 23:07

 13. Bøllen der slog Nicoline burde jo straks hentes af en blå vogn, lægges i spændetrøje og spærres inde i en gummicelle eller på en afdeling for psykopater. AFA, Antifascistisk Aktion burde iøvrigt banke sig selv, da de alle er rødfascister.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 23:44

 14. @ 7 – fedt! Der er nok også en del veteraner og nogle ægte flygtninge fra sandkassen , som ved noget om street-fighting. Der er oprør flere steder i Europa, for folk har fået nok af vanvittige politikeres psykopatiske drøm om et multikulturelt Europa. Jeg har vidst i over 2 årtier, at den drøm ville blive til et mareridt. Lad os se med Frankrig; der lader til at være en revolution på vej til makronen. På et tidspunkt kan de ikke styre det længere, myndighederne.

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2019 @ 00:09

 15. Iøvrigt vil jeg sige, at nogle tumper har fejlet ret meget, når dette afskum stadig er i live! https://barenakedislam.com/2019/05/01/hes-been-declared-dead-several-times-already-but-apparently-the-islamic-state-isis-leader-is-alive-and-well-and-threatening-the-west-with-more-attacks/ Og i Sverige tilbyder man tilbagevendte halshuggere ny identitet, så ingen herefter kan tracke dem. I Århus har man lavet et særligt program til disse udyr, for at hjælpe dem i job!! Hvad gør staten for hjemløse, sølle danskere? For veteraner? For syge danskere? I min optik burde der stå en guillotine klar til alle, der har haft m isis at gøre, også kællingerne, der er taget ned for at agere feltmadrasser for halshuggerne! De kan jo så godt lide det med at kappe hoveder af, så lad dem smage egen medicin. Danske politikere gambler med danskernes liv, og ingen vil fortælle, hvor mange af disse mordere, der går rundt iblandt os. Men over 200.000 ‘flygtninge’ er pist forsvundet i Tyskland; hvem er de, og hvor er de ??

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2019 @ 00:22

 16. Man spørger sig selv. Er afas voldsbehov inspireret fra invasionen, eller omvendt? Det er nok hønen og ægget. Eller pistolhanen og knivsæggen.. Man spørger sig selv mere, om ikke afa skulle udvide navnet med LTS, – loyal to shariah.. Fik de den?.. Bt beskriver afas adfærd på nørrebrogade..(forkortet, red) 200 sorthætter og bagved dem, 100 kvinder og børn i ladcykler.. Ha ha, forsyningstropperne med lillableer.. Minder om sindsbilledet af invasionens mo. På dumsks røvdio, kunne man se doku om ltf, og det helt centrale var, at det intet havde med invasionen at gøre eller organiseret fra udlandet, komisk dansk. Pope pape, pappede derudaf med valg-pigvar om sin storsucces med bandepakke3, som er et underholdningsprogram for invasionen.. der danser sejrsdans i hashrøgen på fælleden.. De har godt fat i ungdummen..

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 00:29

 17. KOranens tilbedere er opflasket med vold som eneste og ypperste udtryksform. Her i Danmark har de (desværre!!!) fået alt serveret på et sølvfad, men end ikke dette kan ændre deres hjernevaskede iSlamtilbedelse, for den er LIVSPLIGTIG og 1400 års indavl, påbudt af selvsamme KOran, sørger kontinuerligt for, at IQen ikke når op over punktet, hvor man er i stand til, at handle og tænke som civiliserede mennesker.
  Venstrefløjen (fra VR + tentaklerne og helt ud til AFA) har en del til fælles med ovennævnte segment, da de heller ikke har intelligens nok, til at indse, at de står uden forsørgelse hvis de får deres ideologier igennem.
  Begge ismer står for fald, for rigtig mange civiliserede, pligtopfyldende, arbejdsomme borgere har nu fået nok og den dybe brønd åbner sig, med så klare ord, fakta og krav om handling, som ingen af de nævnte havde evne til at forestille sig.
  Se bare hvor mange der nu tør stå frem og vise deres opbakning til Stram Kurs + alle dem som allerede har bekendt sig til Nye Borgerlige :-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. maj 2019 @ 00:38

 18. Alt inventar blev blæst ud, da en eksplosion rystede en slikbutik i Thisted natten til torsdag.

  En eksplosion har rystet en slikbutik i Thisted. En person er kommet lettere til skade.

  Det fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Henrik Nielsen.

  – Vi får en anmeldelse klokken 00.42 om, at der har været en eksplosion og en brand, siger Henrik Nielsen.

  Slikbutikken Thy Slik ligger på Storegade 12 i Thisted. Alt inventar i butikken skal være blevet blæst ud på gaden, siger Henrik Nielsen.

  – Eksplosionen kommer jo ikke af sig selv. Den er enten teknisk eller forårsaget af nogen, siger vagtchefen.

  Ejeren er—surprise, surprise—muhamedaner: Youssf Nohad, https://facebook.com/youssf.nohad forbyd islam i Danmark

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. maj 2019 @ 06:10

 19. Mere kulturberigelse i Jylland: En ung mand blev onsdag aften udsat for væbnet røveri på en tankstation i Aalborg Øst, oplyser politiet.

  To gerningsmænd bevæbnet med en pistol og en kniv truede sent onsdag aften en ung mand til at udlevere sin mobiltelefon i Aalborg Øst.

  Den ene af gerningsmændene, der bar kniven, beskrives—quelle surprise—som perker, mellemøstlig af udseende og 20-25 år. Han havde kort, sort hår, var glatbarberet og bar sort trøje og sorte bukser.

  Den anden, der bar pistolen, var—vent på det—en sandnigger, afrikansk af udseende og 17-25 år. Begge talte dansk under røveriet, forbyd perkere, sandniggere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. maj 2019 @ 06:24

 20. Personen der står ved af ham, ligner den gammelkendte AFA Christian Van Hauen Hindkjær(også kendt fra FCK’s AFA gruppering Rude Lions samt som medlem af FCKFC’s bestyrelse)..

  Kommentar by Jens — 2. maj 2019 @ 06:25

 21. Rødfacisterne (som kalder sig antifacister). Støt SIAD. (Holder nok skrive pause). God torsdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. maj 2019 @ 07:20

 22. Jeg er ikke sikker, men kunne det ikke være ham der overfaldt Anders Brun i 2017? http://www.uriasposten.net/archives/100915

  Kommentar by Henrik — 2. maj 2019 @ 07:22

 23. Antallet af overfald, knivstik, skudepisoder, vanvidskørsler, svindelsager og påsatte brande stiger og stiger. Det er nok kun af hensyn til valget at V, K og S osv. endnu ikke har slået til med net-censur og åbenlys ekstra-indvandring. Men deres Marokko-planer om at berige og udskifte os med professorer, eksperter, orakler, atomfysikere, overlæger, IT-genier, matematik-genier og store opfindere fra Afrika, især Somalia, Congo og Uganda, har de nok ikke opgivet.

  Så mon ikke vi, takket være gode, kloge og næstekærlige politikere som Pol Pot Lars, Skrigeskinken og Marianne Helved osv. går herlige tider i møde?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. maj 2019 @ 07:55

 24. # Carlo, du bør nok læse sidste nummer af bladet “Computer for alle” som har en oplysende artikel om Google. Iøvrigt ser det ud til at face-books censur er i vækst, pga. pres fra EU mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. maj 2019 @ 08:05

 25. personen i videoen er sandsynligvis Sune Tychsen Lauridsen – ham på denne side—- http://www.uriasposten.net/archives/96025

  Kommentar by Smartshoes — 2. maj 2019 @ 08:22

 26. […] Interessant opdatering på Uriasposten: […]

  Pingback by Forkvinde for Nye Borgerlige Ungdom slået af venstreradikal: “Lad være med at filme mig, eller jeg klapper dig én!” – Free Speech Blog — 2. maj 2019 @ 09:19

 27. For noget andet.
  Udklædning som Obama diskuteres på news.

  Kommentar by p — 2. maj 2019 @ 10:06

 28. De er jo syge. Psykisk syge.
  Mon ikke vi hellere må føje AFA til de øvrige diagnoser: ADHD, Aspergers, Borderline og hvad de ellers hedder allesammen.
  Lives wasted.
  Og nej, dét bliver IKKE genudsendt. Sådan som det meste andet herhjemme.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 10:23

 29. De venstre radikale føler sig tryg.
  Vi kan godt finde ud af hvornår de sover.
  Når de gør det skal alle Skadedyr pågribes, deres tid er omme.

  Kommentar by Sindsro — 2. maj 2019 @ 10:37

 30. 12. Hvad skal vi med SIAD, Michael Unna

  Kommentar by Sindsro — 2. maj 2019 @ 10:39

 31. BT beskrev i går en episode fra Fælledparken, hvor nogle små 14-årige DSU-piger fra Køge havde fået tæsk af granvoksne jord- og betonarbejdere fra den kommunistiske fagforening.

  Man har sgu næsten lidt ondt af de små socialisttøzer.

  Enten får de tæsk eller også bliver de gennemkneppet af EU-spidskandidat Jeppe Kofoed.

  Pest eller kolera?

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 10:45

 32. AFA: En psykisk lidelse, der hovedsaglig rammer personer på venstrefløjen.
  Den ses oftest hos misbrugere, arbejdssky personer og samfundstabere.
  Der lader til at være en overrepræsentation af hankønsvæsner.
  Lidelsen rammer oftest personer i alderen 20-40 år.
  Sygdommen er terminal.
  Der findes ingen kendte behandlingsformer for sygdommen.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 10:48

 33. Forslag til nyt punkt på partiprogrammet hos NB og Stram Kurs:

  Fjern fradragsret for kontingent til fagforeninger.

  Hvorfor fanden skal vi andre være med til at finansiere kommunisternes hjernedøde druk- og voldsorgier?

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 11:17

 34. 25… Og med på billedet er vist også vores alle sammens Sharia Jeppe ? Helt upåvirket

  Kommentar by Gregers — 2. maj 2019 @ 12:53

 35. Man må jo i højeste grad sige at antifæ er en forening der virker med vold. Deres ideologi fortæller dem at hvis man ikke kan lide andre og deres synspunkter er vold en retfærdiggørelse. Ddr er nok ikke uden grund Antifæ og islam ser hinanden som allieret mod den demokratiske øvrighed.

  Kommentar by Jp — 2. maj 2019 @ 13:31

 36. På free speech blog og den korte/24nyt.dk kan man læse om at Mette Frederiksen, Jesper Petersen, Jeppe Kofoed, Mette Gjerskov, Karina Muriel og Caroline Widell alle er enten røde vælgerbedragere eller tilhængere af afrikanisering og islamisering. Og så er der noget om en kvindelig læge i Nordsjælland som er blevet myrdet, muligvis af en hjemmerøver.

  Kommentar by tp — 2. maj 2019 @ 13:34

 37. De bliver ved med chikane af df medlem i Mariager
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/dfer-bryder-loven-paa-motorvejen-jeg-lytter-til-musik/7617505

  Kommentar by p — 2. maj 2019 @ 14:12

 38. tp 13:34
  Det er sgu et kønt skrav-sammen og pibekrads, du der oplister.
  Får ticks og nervøse trækninger.
  Det må du aldrig gøre igen.
  Kun socialakrobatisk udflod i små mængder af gangen.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 14:41

 39. V for Victory, forbyd islam i Danmark.

  Stram Kurs får i ny måling 2,7 procent af stemmerne. Samtidig får blå blok den ringeste opbakning i hele denne valgperiode.

  For første gang giver en meningsmåling et bud på, hvor stor opbakningen er til det yderligtgående islamkritiske parti Stram Kurs, der efter alt at dømme vil være på stemmesedlen ved det kommende valg.

  Målingen er foretaget af Megafon for TV 2 og Politiken og giver partiet 2,7 procent af stemmerne. Den statistiske usikkerhed er på +/- 1,1 procent. Altså ville Stram Kurs ifølge målingen efter alt at dømme få mellem 1,6 og 3,8 procent at stemmerne, hvis der var valg i morgen.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. maj 2019 @ 14:51

 40. Jeg ved ikke om nogen har berørt spørgsmålet,men bør Sune Tychsen Lauridsen ikke indklages for en domstol?

  Kommentar by Nielsen — 2. maj 2019 @ 16:41

 41. En fair retssag til Sune, og derefter afsted til skuret på Christianshavns vold.

  Kommentar by Træt — 2. maj 2019 @ 18:20

 42. Carlo Di Napoli II — 2. maj 2019 @ 06:10 :

  Opdatering; TV Midt Vest fortalte her til aften, at indehaveren, en 20 årig mand, er blevet varetægtsfængslet i 4 uger. Ikke et ord etnicitet!
  Men navnet du skriver, youssf.nohad, passer meget godt på en så sindssyg handling. Det ikke-inviterede segment har ganske enkelt KUN intelligens til død og ødelæggelse.

  Må Stram Kurs og Nye Borgerlige få et valgresultat, der blæser alle flygtningeliderlige af pinden!

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. maj 2019 @ 21:29

 43. Drenge med fornavnet Sune, er typisk børn af udk.eppet ’68 hippieaffald.
  Hvordan ku’ det gå Sune anderledes?
  Der ses dog undtagelser og møsterbrydere løsrevet fra ovennævnte bøllehat:
  Steen Bocian, cheføkonom og det diametralt modsatte af sit ophav. Opvokset i et über betonkommunistisk kollektiv solidt placeret til venstre for Karl smart Marx og Friederich “I’m no angle” Engels.
  Men det er, og bliver vist, desværre nok undtagelsen?

  Kommentar by Knights Templar — 3. maj 2019 @ 05:14

 44. >6 Hul igennem
  Politiet er ikke hvad det har været. Desuden er det inficeret med muhammedanere.

  Kommentar by Nielsen — 3. maj 2019 @ 19:37

 45. >41 Træt
  Ja og NEJ. Fængsel kan man løslades fra,ej fra døden.

  Kommentar by Nielsen — 3. maj 2019 @ 19:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper