2. maj 2019

Phillip angrebet af 15 indvandrere: “Jeg bliver trampet på, og jeg bliver slået… Det er ren overlevelse.”

Forleden kunne TV2 Lorry berette, at volden i Københavnsområdet var fordoblet på seks år. Ingrid Soldal Eriksen fra Det Kriminalpræventive Råd bortforklarede blandt andet stigningen med en ‘praksisændring’ i Erstatningsnævnet, der medførte at ofre for arbejdsrelateret vold nu skulle anmelde alt, hvis de senere søgte erstatning. Hun toppes dog af chef for Natteravnene Claus Staunstrup Nilsson, der fortæller, at “det især er minoriteter af seksuel og etnisk observans, som bliver ofre for vold”. Klart nok. Det er danskere som tæsker udlændinge og homoseksuelle overalt, hele tiden.

Fraregnet arbejdsrelateret vold er antallet af anmeldelser for simpel vold i perioden 2007 til 2018 gået fra 1.297 til 2.031. Den grovere vold er i samme periode gået fra 312 til 454 anmeldelser. Berlingske har talt med 23-årige Phillip – 23-årige Phillip blev overfaldet, fordi han sagde: ‘Hvis I står i kø, så er det jeres tur’.

“Klokken er cirka 03.00 om natten mellem 17. og 18. april, og påskeferien er netop begyndt.

Inden de tager toget hjem fra Nørreport Station til Sydhavn, vil de spise noget mad på Burger King i Frederiksborggade i København. De har drukket lidt, men ikke vildt meget.

‘Vi kan se, at der står en gruppe på 10-15 drenge mellem 16 og 18 år,’ fortæller Phillip til Berlingske.

Det er indvandrerunge. Jeg siger: ‘Hvis I står i kø, så er det jeres tur’. De svarer flabet tilbage, at det skal jeg ikke blande mig i. De er truende og går tæt på mit ansigt. Jeg kan ikke huske, hvad der bliver sagt. Da de har bestilt deres mad, og vi venter på vores, kommer de over til os og provokerer og er aggressive. Jeg forsøger at sige, at de skal slappe af, og at vi bare skal have noget mad og så hjem. Pludselig får jeg et slag på siden af hovedet.‘ …

Phillip er rystet og frustreret. Slaget har gjort ham bange og vred. …

‘Ekspedienten smider dem ud af Burger King, men lidt efter kommer de tilbage og begynder at skyde på os med restaurantens sødetabletter igennem sugerør. De bliver smidt ud igen. Jeg tænker: Måske står de nu ude på gaden og venter på os.’

‘Jeg vil gå udenfor og sige, at de skal gå hjem og lade os være i fred, og at nu må det her stoppe. Da jeg træder ud, står de i en halvcirkel og kommer bare hen og overfalder mig. De slår mig igen i hovedet. Inden jeg falder, slår de mig også i maven. Jeg ryger ned på jorden, og de begynder at sparke mig. Jeg bliver trampet på, og jeg bliver slået. Jeg er fuldstændig rystet. Min kæreste løber ud og kaster sig over mig for at beskytte mit hoved, men de fortsætter med at slå og sparke.’ …

‘… Det er ren overlevelse. Jeg ligger bare på jorden og beskytter mit ansigt med armene og lukker mine øjne og forsøger at tænke på noget bedre og på, at det skal stoppe.”

(Burgerking på Frederiksborggade, hvor Phillip blev overfaldet af 15 indvandrere)

“Jeg er frustreret over det, der er sket. At noget så simpelt som at spørge nogen, om de står i kø, gør, at man bliver slået ned af 15 mennesker og sparket i hovedet. Det, synes jeg, ikke kan være rigtigt i dagens Danmark. … Det var bare for at gøre skade på os.” (Phillip)

Oploadet Kl. 16:11 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100932/trackback

33 Comments »

 1. Stram Kurs får i ny måling 2,7 procent af stemmerne. Samtidig får blå blok den ringeste opbakning i hele denne valgperiode.

  For første gang giver en meningsmåling et bud på, hvor stor opbakningen er til det yderligtgående islamkritiske parti Stram Kurs, der efter alt at dømme vil være på stemmesedlen ved det kommende valg.

  Målingen er foretaget af Megafon for TV 2 og Politiken og giver partiet 2,7 procent af stemmerne. Den statistiske usikkerhed er på +/- 1,1 procent. Altså ville Stram Kurs ifølge målingen efter alt at dømme få mellem 1,6 og 3,8 procent at stemmerne, hvis der var valg i morgen.

  V for Victory, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. maj 2019 @ 16:23

 2. I må forstå, at det er langt værre at brænde koranen af, end at unge mennesker reagerer lidt uhensigtsmæssigt. Og I må også forstå, at den adfærd er vi fuldkommen selv skyld i, fordi vi ikke har tilstrækkelige forståelse for deres kulturelle baggrund. I øvrigt har jeg lige læst, at en bøsserøv af en muslim fra dr har købt domænenavnet stram-kurs.dk. Endnu et søm i den ligkiste, hvor licens og mediestøtten bør ligge.

  Kommentar by PiusXll — 2. maj 2019 @ 16:31

 3. Der burde indføres “license to kill”, hvor fornuftige mennesker får ret til at gribe ind med våbenmagt hvis de selv ser den slags sindssyg optræden. Det burde hjælpe hvis der bliver luget håndfast og konsekvent ud blandt udyrene.

  Kommentar by hovsada — 2. maj 2019 @ 16:31

 4. Før danskerne opfatter dette som en direkte aggression begået af politikerne, sker der intet. Gå bevæbnet!

  Kommentar by BB — 2. maj 2019 @ 16:32

 5. Femten mod en . Sikke en risiko , de er sandeligt modige ; mon det skyldes deres spirende nosser…?

  Kommentar by krassisten — 2. maj 2019 @ 16:32

 6. Selv landsforrædderne er ved at blive lidt bekymrede

  SF-leder vil have justitsministeren til at handle: »Jeg hører nærmest dagligt sirener i området«

  https://www.berlingske.dk/nyheder/sf-leder-vil-have-justitsministeren-til-at-handle-jeg-hoerer-naermest?fbclid=IwAR3jJfbAAxNkic4nmp13zqRPQ2gnX2vuFfzBuhvNkvYeyePqW2-93XP1Q4g

  Kommentar by BB — 2. maj 2019 @ 16:34

 7. Den sædvanlige “modige” flokmentalitet fra kulturberigere…

  Kommentar by Veritas — 2. maj 2019 @ 17:00

 8. Tillykke, Phillip. Du kan takke størstedelen af dine danske medborgere for, at du ikke kan gå på fucking Burger King uden, at det er med livet som indsats. Håber du husker dette når du går til valg fremover.

  Kommentar by O — 2. maj 2019 @ 17:57

 9. Der er nu ikke noget som kulturberigelsen, hvilket de Radikale, metangaspartiet og det afdankede kommunist/leninist/marxist/trotskits/stalinist/maoist/pol pot – partiet så brændende ønsker sig.

  Nå jeg læser den slags historier, tænker jeg nostalgisk på Sjakalmanifestet, selv om jeg ikke er fan af forfatteren.

  Enkeltvis er de laverestående invasive primater noget lettere at håndtere, men helst før de får aktiveret deres sms-kæde og tilkaldt de andre voldssociopater.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. maj 2019 @ 18:17

 10. Brude ender med en Lilly-model.
  Perkeraffald med en B Zyklon-model.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 18:25

 11. Det kan ikke være rigtigt.
  Endsige ret og rimeligt, vi skal tolerere det beskrevne. Og “hændelsen” med motorcyklen højere oppe på bloggen.

  Det kan ikke ende anderledes.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 18:29

 12. I forbindelse med en våd bytur med en yngre veldrejet nymfoman, var jeg for første gang i mange år på en Burger King i påsken.

  De er nu også begyndt at servere klamme veganermåltider for at tækkes speltsegmentet.

  Det næste bliver formentlig, at de kun serverer halal for ikke at ende som pølsevognen på Brønshøj Torv…

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 18:33

 13. #2
  Ham Dr. bøsserøv skulle da hellere ha’ købt domænenavnet “Stram Kusse”, nååh nej for satan.
  Så “Stram Analverkehr” da!

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 18:39

 14. EN LAVINTENSIV GUERILLA-KRIG rettet mod franskmændene, tyskerne, englænderne, italienerne, grækerne, svenskerne, nordmændene OG danskerne er begyndt. Selvom den – endnu – er lavintensiv, er den seriøst skadelig, lemlæstende eller dræbende for dem som rammes af denne dominans-kriminalitet.

  Man skal være temmelig uvidende ELLER tåbelig , hvis man er forbavset over at den lavintensive guerilla-krig er kommet til Danmark, for overalt hvor migranterne, asylanterne og indvandrerne fra de afrikanske og arabiske lande har slået sig ned, har det resulteret i problemer, kæmpeudgifter, velfærdstab, sygdomme, konflikter, kriminalitet og masser af vold mod værtlandenes befolkninger.

  Temmelig uvidende vil man være hvis man henter sin “viden” fra DR, TV 1-2 og papir-aviserne. Disse medier har alle udviklet sig til løgnefabrikker og rødbrune propaganda-centraler. De skjuler, fortier, bagatelliserer og bortforklarer uafbrudt den voksende trussel mod europæerne og danskerne. Den trussel/ de trusler der stammer fra EU, Merkel, Marokko-pagten, indvandringen, korruptionen, kommunismen og de smuldrende demokratier.

  Hvis man derimod læser netaviser som Uriasposten og snaphanen osv., eller søger på you tube mv., er man klar over at guerilla-krigen kan udvikle sig til terror, borgerkrig og folkemord, som det er ved at ske i Frankrig og Sverige mv.

  I både Danmark og Sverige forties/bagatelliseres en stor del af overfaldene, ulykkerne, røverierne, mordene og velfærdstabene.

  Se diverse dokumentar-film. Se Global War Against Terrorism – Merkels migrant crisis – Kalergi- og Marokkoplanen – Malmø, Gøteborg og Stockholm oplever mord-rekorder og hele Sverige er i undtagelsestilstand – I Frankrig hærges byområder, kirker, katedraler, boligkvarterer, skoler, metroer og biler af migranter.

  Men både Venstre, Socialsocialisterne, bøssepartierne og de radikale partier fremturer, og planlægger endnu mere indvandring.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. maj 2019 @ 18:53

 15. Det er jo hans egen skyld når han provokerer.

  Kommentar by Winged Hussar — 2. maj 2019 @ 18:56

 16. Min sympati med philip afhænger 100% af hvem han stemmer på næste gang.
  Ud fra hans reaktion med at “lukke øjnene og tænke på noget bedre” imens han lader sin kæreste fungere som skjold, så lyder det desværre mere som om det er enhedslisten eller alternativet der er hans foretrukne parti. I det tilfælde må han jo lære det på den måde.

  Kommentar by Per — 2. maj 2019 @ 19:08

 17. #15 Enhedslisten og Alternativet kan du godt udelukke…Burger King sælger ikke kødfrie “burgere”. Han kunne dog godt være radikal eller socialdemokrat.

  Kommentar by na — 2. maj 2019 @ 19:28

 18. eoow wallah slap af det var bar for sjov tag lidt rav

  ornlig racister alle sammen her wallah

  mig ha asyl pension bimmer og billig dansker luder

  Kommentar by Ornlig Syg Perker — 2. maj 2019 @ 19:30

 19. Lad mig nu se, 100% -10%point (voldsparate muslimer)-2,7%point(Stram Kurs tilhængere) = 87,3% selvmordsparate danskere. Det ser sgu ikke så godt ud for den mentale folkesundhed.

  Kommentar by Lider af danskhed — 2. maj 2019 @ 19:33

 20. Der er helt sikkert total overvågningskameraer i McD. Og selvom den ene araber ligner den anden araber og de alle hedder Mohamed, skulle det vel være muligt at finde dem- om ikke andet ved offentliggørelse af overvågningsfilmen- måske alle mistænkelige skulle have deres grimme fjæs offentliggjort..
  Måske Abdel’s nye hjemmeside kan bruges som udhængsskab?

  Kommentar by Hul igennem? — 2. maj 2019 @ 19:51

 21. Det første jeg tænker er ordet maskinpistol. Simpelt væk. At natteravnene er med på sharialefleriet gør dem indirekte medskyldige i volden, dem af alle! Er det masser af trusler fra invasionen der gør dem dhimmi?, sejr til volden, virker. Send mette f ud med dem.

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 20:07

 22. Det underlige er at phillip tror han selv er skyld i deres adfærd. Han var udvalgt på forhånd og uanset hvad havde han fået shariatæsk, fat det dog. Ingen går fri. Hver shariaung har en fast kvote af tæsk og vold at uddele på en måned.

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 20:08

 23. Dumskerne tror det ikke rammer dem, hvis de nu smider salt over skulderen osv, kun naboen osv. Classic dhimmificering. Når voldsoffer-procenten er oppe på 15% af dumskerene, vil de se at de er den næste, det er utroligt højt. Til den tid er de forlængst psykisk underkastet, uden at vide det, så at sige. Invasionen ved hvad den gør. Hvem skal tilgive alle medløberne i staten? Jeg gør ikke.

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 20:10

 24. Men netop det at ødelægge tilliden i samfundet er en del af invasionens strategi, altid win, win, win.. 1400 års finpudsning af psykopatisk adfærd i nation-størrelse-bearbejdning. Ikke lige sådan at tackle uden villighed til ordet i begyndelsen. Invasionen er villig til alt, er dumskerne bare villige til lidt? Valget vil vise..- Så bearbejd din nabo, det er der slaget står..

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 20:11

 25. Så fat det dog, phillip. Det er paludan eller pisk, præstestyre og progromer..

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 20:20

 26. Beklageligvis er det stadig afspærrede områder, samt udelukkende konvojfærdsel uden for perimeteren der er sikrest.
  Bag tingenes tilstand står, ud over gerningspersonerne, vælgere i massivt flertal og de der af forskellige årsager ikke stemmer.

  En dybfølt tak for det helvede I, fælles om os allesammen, har skabt derude.

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2019 @ 20:31

 27. Phillip, velkommen til virkeligheden i Mohammedanmark. Vær du glad for at de ikke også voldtog dig, og stem på Stram Kurs eller NB næste gang for at det ikke skal gentage sig.

  Kommentar by Piphans — 2. maj 2019 @ 20:47

 28. Han går lige direkte hen i stemmeboksen og stemmer alternativet, fordi han stadigvæk synes at det er vigtigere at spise insekter og blade, så vi kan redde jordkloden.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. maj 2019 @ 21:01

 29. Relateret, uddrag af Craigs kommentar, et ord fjernet erstattet med …
  I feel like being made aware is not enough. We’ve been aware for decades. Being aware of what these scumbags are doing has not prevented them from advancing their agenda, and damaging decent … in the process. If being civilized means we have to let 7th century foreign savages rule over us, maybe it’s time for us to stop being civilized?
  https://www.dailywire.com/news/46688/mandelesmaccormac-islamists-teach-and-influence-samantha-mandeles

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2019 @ 22:06

 30. #28, han var på Burger King!

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. maj 2019 @ 22:23

 31. @ 12 Burger K serverer skam kun halal! Deres ‘bacon’ er kalkunbacon, og selv deres fiskeburger er halal, påstod en af de – selvfølgelig – kutteklædte hævnere, da jeg spurgte hende. Det samme m MC D, selvom de nægter det. De må nemlig ikke servere hamburgere, som KAN være stegt oveni noget, hvorpå der er stegt grisebasse!! Så kan saften fra grisebasse jo komme på burgeren, oooh ak og ve!! 😳 Jeg kender en sjov historie fra nogle, der engang for maaange år siden arbejdede på nathold på Schulstad, og der havde de givet en fremmedarbejder (det hed de dengang) en pose flæskesvær, altså hans kolleger havde, og han guffede hele posen og var helt vild med det!! Kollegerne stod nok smågrinende og ventede på indvandrerens sidste ‘haps’, og så fortalte de, at det var gris!! Han styrtede hen til nærmeste affaldsspand og stak fingeren i halsen.

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2019 @ 22:28

 32. Jeg bliver arrig, når jeg hører historier om overfald på danskere, begået af de feje sjakaler, muhammedanerne! De, der gør sådant, burde sendes 10 år i et stenbrud, arbejdslejr, tæt på Thule basen! Så gør de aldrig sådan noget igen, kan jeg garantere.

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2019 @ 22:32

 33. Kuffar, der er vist ingen stenbrud ved thule, og hvorfor skal de søde grønlandsere pines med invasionen? Send dem til kina, til opdragelse..

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 23:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper