2. maj 2019

Mikkel fik stjålet sin nye motorcykel: ‘nogen’ køre rundt på den på Blågårdsplads, Nørrebrogade….

“Jeg kan ikke forstå, at en enkelt mand (læs: Rasmus Fucking Paludan) sætter politiet på den anden ende, og nedsætter politiets serviceniveau til ‘ufatteligt ringe/ikke-eksisterende'”, skrev ‘Mikkel’ til Ekstra Bladet. Han har fået stjålet sin nye motorcykel, der nu kører rundt i nabolaget med nye ejere. Uden at vide nærmere, gætter jeg på at tyvene er ‘kriminelle samfundstabere’ i Paludan’sk forstand.

Ekstra Bladet har sløret ansigterne på de to indvandrere der kører Mikkels motorcykel, men Nationen har lugtet lunten. Dagens Megafon-måling giver 2,7 procent til Stram Kurs, og ingen ved rigtigt hvorfor. Vel.

Fra EB.dk – MC-tyv med 120 i timen på Nørrebro: Vil skide på politiet.

“For 9 dage siden var der nogen som mente, at jeg ikke længere skulle have glæde af min 10 dage gamle motorcykel.

– Disse ‘nogen’ er mere eller mindre fundet, og jeg har billeder og videoer af personer, som kører rundt og hærger og larmer på Blågårdsplads, Blågårdsgade, Rantzausgade, Birkedommervej og Nørrebrogade.

– De har også lavet masser af hjulspind på Griffenfeldtsgade og braget med over 120 km/t på smalle gader. Meldingen går på, at de flere gange har sat andres ve og vel i fare.

– Jeg har modtaget over 15 forskellige opkald/beskeder fra folk, som fortæller at de har set den. Alt sammen er blevet videregivet til politiet med det samme. …

Sådan indleder en borger, der ønsker at være anonym (nationen! kender hans fulde navn) et frustreret indlæg om politiets prioriteringer og/eller manglende ressourcer, der betyder at hans stjålne MC stadig kører rundt og hærger på Nørrebro.”

(John D. mfl. kræver en strammere kurs overfor udlændinge i kommentarsporet)

Oploadet Kl. 16:32 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100938/trackback

37 Comments »

 1. Stram Kurs SKAL forbi Alternativet! Jeg mener, at chancen er der.

  Kommentar by Ewing — 2. maj 2019 @ 16:48

 2. Målingen idag siger både SK og NB i Folketinget. Og de undervurderer formentlig deres stemmer. Måske 5% til hver.

  Kommentar by Winged Hussar — 2. maj 2019 @ 16:51

 3. Pape er på vej med jernnæven mod den lille hårde kerne på Nørrebro.

  Kommentar by tavsen — 2. maj 2019 @ 17:09

 4. Støt Rasmus Paludan og Stram Kurs lige nu – https://youtu.be/xWnNQadCJCk – i Amorparken på Nørrebronx i København, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. maj 2019 @ 17:13

 5. …. https://www.youtube.com/watch?v=18yb5jMsDPY&t=12s ….

  Kommentar by Johnson — 2. maj 2019 @ 17:54

 6. Hold da op, kun to arabere/negre på motorcyklen?

  I Husum plejer der at sidde 3-4 storgrinende arabere/negre på samme tunede og stjålne scooter, der mageligt runder 90 km/t. Sandsynligvis, nej, jeg har faktisk set det, efter en hel del hashrygning og khat-tygning.
  Troede ellers, den slags, sammen med tyveri, var haram hos muslimer.
  Koranen kan gradbøjes, hvis man endelig skal trække noget positivt ud af historien.

  Jeg gætter vildt: Denne Mikkel bor på Nørre Fucking Bro – for nu at blive i lingoen – og er en del af multikulti-segmentet, der går ind for mangfoldighed, læs arabere og negre, i nabolaget. Men måske tager jeg fejl? Hvis ikke, savnede Mikkel nok sin MC at køre på til AFA-tosserne i går.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. maj 2019 @ 18:09

 7. Ro på…Som jeg lige husker de første målinger fra både Ny Alliance og Nye Borgerlige stod de også ret højt. Lidt efter lidt gik de dog tilbage.

  Kommentar by na — 2. maj 2019 @ 18:24

 8. Mikkel er formentlig en rigtig Nørrebro-hipster med tatoveringer og fuldskæg, og han har en kæreste der er RUC-studerende, veganer, piercet i alle kropsåbninger og kører på Christianiacykel.
  Hendes farmand har købt en lejlighed til dem, hvor de bor til leje til spotpris.

  Han stemmer på Gøglerpartiet, og kæresten stemmer på Enhedslisten og sammen abonnerer de på Information.

  De glæder sig til sommer, hvor de både skal til Distortion og på Roskildefestivalen, og spise brunch hver dag på en af de smarte caféer på Skt. Hans Torv.

  Nørrebro og Vesterbro er fyldt til randen med den slags affald…

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 18:48

 9. > na 18:24

  Tror også, det er sådan lidt med, hvad der lige nu er oppe i pressen.

  Så vidt jeg kan forstå, er Stram Kurs’ partiprogram i bedste fald usammenhængende og ikke muligt at gennemføre uden ændring af Grundloven. Og lige det er nærmest umuligt, medmindre det også handler om Kongehuset (ændringen i 1953).

  Efter den foreløbige aftale, der blot er en hensigtserklæring om tidlig pension engang i næste årti, kan Statsministeren ikke løfte flere emner op, før Folketingsvalget udskrives. Det må vel blive i løbet af denne uge eller senest i næste uge, at det sker.

  Så hvor jeg ser Stram Kurs’ rolle, såfremt partiet kommer ind, er i forhold til de internationale og stærkt forældede konventioner.

  Selv ender jeg nok hos NB, da jeg tror, sandsynligheden for indvalg er størst, og da partiets temmeligt beskedne program dog er nogenlunde konsistent.

  Stemmespild måske, det ender sandsynligvis under alle omstændigheder med en regeringsdannelse, der benytter sig af den såkaldte negative parlamentarisme, hvorefter en regering kan sidde, så længe den ikke har et parlamentarisk flertal imod sig.

  Hvilket dog er set ganske mange gange i nyere dansk historie, især i 70’erne og 80’erne.

  Mere sandsynligt: Omvalg igen-igen, hvilket sås i 1970’erne. Måske også det bedste med et forretningsministerium, så kan politikerne klø sig i r**** i mens.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. maj 2019 @ 18:53

 10. @ 6 “kun to negre/arabere. “ haha! Go kommentar, men det er jo ikke sikkert, at fordi man bor på Nørrebro, at man nødvendigvis er venstreorienteret idiot. 95 % af dem DR nok, men jeg har selv en kort overgang boet der, godt nok kun fordi det var der, jeg fik tilbudt lejlighed via sygeplejefaget, men jeg har sørme altid været stærkt højredrejet. Dette forstærkedes blot under mit ophold i den arabiske enklave.

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2019 @ 18:56

 11. Rettelse: ikke DR, men “er”. Tastatur fejl.

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2019 @ 18:58

 12. Politikerne fra de gamle partier er stort set alle ULVE, SJAKALER OG HYÆNER I FÅREKLÆDER! Og alt hvad de lover i disse dage, er kun hykleri og valgflæsk. Deres løfter er hule og tomme. Vælgerne bør give de nye partier deres stemmer, for vi danskere står ved afgrundens rand. Se hvad der afsløres om V, K og S mv. hos netaviserne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. maj 2019 @ 19:07

 13. Det hedder ikke Danmark.
  Det hedder Playground Danmark. For det er hvad det er. En legeplads, hvor man tager hen og har det sjovt og tilmed bliver betalt for det. Hver gang jeg ser en perker, går de altid og spytter på gaden. Hvor ofte går du rundt og spytter i New York eller Madrid, som gæst? Budskabet er ikke til at tage fejl af.

  Kommentar by Fascist — 2. maj 2019 @ 19:33

 14. Et fjols fra S.

  Aldrig mere! Sådan blev der sagt efter 2. Verdenskrig. Lad det stadig gælde; sig nu nej til fremmedhad, nej til dehumanisering af religiøse mindretal, nej til mobning og nej til folk der insisterer på at være lede og modbydelige.

  http://fredensborg.lokalavisen.dk/laeserbreve/2019-05-01/DEBAT-Aldrig-mere-4794279.html

  Kommentar by Ewing — 2. maj 2019 @ 19:35

 15. @ 11 Ærligt talt sætter jeg ikke min lid til nogle politikere. Hvis der skal muges ud, så må vi danskere selv gøre det.

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2019 @ 19:35

 16. 14 skide tastatur 😡”nogen” politikere!

  Kommentar by Kuffar — 2. maj 2019 @ 19:36

 17. > Kuffar 18:56

  Nej, naturligvis er man ikke nødvendigvis fra AFA-segmentet/varmluft-badutspringerpartiet eller Enfoldighedslisten, hvis man bor på Nørrebro, sandsynligheden er blot relativt stor.

  Men Mikkel skriver ifølge det citerede ‘Rasmus Fucking Paludan’, så det er vel rimeligt at gætte på, at han tilhører det fortabte Gutmenschen-segment, er venligboer og hylder mangfoldigheden? Sækkeklædte negre med utallige barnevogne, ‘unge’ svært voldsparate ‘knægte’, ilde- og svedlugtende mænd og kvinder af formentlig pakistansk oprindelse i bus 5C og resten af menageriet.

  Dumt, når ‘mangfoldigheden’ har stjålet hans MC, brændt biler af og molestreret cykler i samme bydel?

  Godt dog for dig, at du ikke længere bor i Sharia-eksklaven.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. maj 2019 @ 19:38

 18. Man vinder sgu da ikke noget ved at stemme på vinderen. Jeg vil da til enhver tid stemme på det parti, jeg er mest enig med. Det er da det mindste man kan gøre for sin selvrespekt. Vil nogen virkelig lade sig trække rundt af falske meningsmålinger og ævl om stemmespild? Jeg indrømmer det gerne når jeg tager fejl, men jeg forbeholder mig fandme også ret til at sige “hvad sagde jeg”.

  Kommentar by Lider af danskhed — 2. maj 2019 @ 19:52

 19. Lars Andersen: Rasmus Paludan står til at komme i Folketinget
  https://www.youtube.com/watch?v=yw72pc4rTKI

  Lars Andersen kunne jeg godt se i folketinget, sammen med Kim!

  Kommentar by Jens — 2. maj 2019 @ 19:57

 20. Mikkel kunne lige så godt have skrevet, at det var Rasmus Paludan selv, der stjal hans motorcykel. Når han endelig er igang med at give uskyldige skylden for andres åbenlyse kriminalitet kan han sgu lige så godt gå hele vejen og springe mellemmanden over.

  Så’n en idiot…

  Kommentar by Quark — 2. maj 2019 @ 20:02

 21. https://ekstrabladet.dk/nationen/stenkast-og-baal-boligselskab-vil-smide-paludan-boeller-ud/7608934

  “Paludan-bøller”??? Ligesom AFA er Hitler-bøller og vi herinde er islam-bøller (som dog ikke er helt så “udadreagerende), og FCK Ultra er Brøndby-bøller…

  Hvor de dog kan, i de de kreative kredse.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. maj 2019 @ 20:13

 22. Hele Politiken- og speltsegmentets kælemuslim nr. 1 Abdel Aziz Mahmoud har købt domænet stram-kurs.dk, for at sabotere Rasmus Paludans arbejde.

  Endnu engang viser en ansat ved Danmarks Radio sit sande ansigt.

  Abdel Aziz Mahmoud er i årevis blevet stærkt promoveret af Danmarks Radio som et eksempel på vellykket “integration”.

  Men inderst inde er han naturligvis hardcore islamist som alle de andre “moderate” muhammedanere.

  Det er vel overflødigt at nævne, at nogle af hans nærmeste venner er de kvindelige islamister Khaterah Parwani og Sherin Khankan…

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 20:23

 23. Er der nogen, der i deres vildeste fantasi, kan forestille sig, at dette IKKE er en ydmygelses-magtdemonstration organiseret af invasionen?..

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 20:26

 24. OT men meget vigtig info.
  Demokraterne er bundrådne fra top til bund, Jaa, det gælder også her hjemme i Danmark.

  Husk til valget:
  Socialdemokraterne med Mettepigen i toppen, gav Lars Løkke Rasmussen mandat til at underskrive Marrakesh aftalerne for, Flygtninger og Migranter.

  Mette Frederiksen og Lars L Rasmussen er de to største lorte i dette forræderiske spil mod den Danske befolkning, medens EU-slikkeriet forsætter. Fy Fahn.

  Dette gælder for de såkaldte flygtninger, med fede mobiltelefoner og mærketøj.
  http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-12564-mid-1-params-12.html
  01.01.2019

  Venligst: Læs hele pdf’en.

  Så for at slippe for mere lort fra SYD, da Stem på NB eller SK, hvis Danmark skal reddes.
  Sidste chance for et demokratisk folketingsvalg. !

  Kommentar by Sindsro — 2. maj 2019 @ 20:28

 25. 2,7 % til Stram Kurs og 2,6 % til Nye Borgerlige er ret vigtigt mindst at få fastholdt ved kommende meningsmålinger inden valget for at afværge den udbredte stemmespildstankegang.

  Endnu et eksempel på journalistbestræbelserne på at nedgøre Rasmus Paludan:

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-04-29-hvad-mener-paludan-egentlig-om-andre-emner-end-udlaendinge?

  Skal det være billigere over Storebælt?
  – Ja, det skal være gratis. Broen er jo betalt (den er efter planen først tilbagebetalt i 2032, red.)

  Ved at redaktionen i parantesen henviser til noget andet end det Paludan svarer føres den forudsætningsløse mediebruger bag lyset og tror måske det er en faktuel fejl fra Paludan. Måske kan redaktionen ikke selv overskue økonomien på Storebælt og tror det er en fejl at sige: “Broen er jo betalt”.

  De tørre tal for anlægsomkostningerne skriver Sund og Bælt for hele Storebæltsprojektet beløb sig til 21,4 mia. i 1988-priser. Omkostningerne blev anvendt stort set ligeligt på vej- og baneforbindelsen.

  Jernbanedelen er næppe betalt endnu, mens nettoindtægterne fra vejdelen årligt har ligget over 1 mia. kr og dermed allerede rigelige til at tilbagebetale vejdelen iberegnet forrentningen af investeringen. Det er andre politiske beslutninger om at flytte overskud fra vejdelen andre steder hen skyld i hele forbindelsen først forudses tilbagebetalt i 2032.

  Kommentar by perhag — 2. maj 2019 @ 21:07

 26. New York (CNN Business)Facebook announced Thursday afternoon that it had designated some high-profile people, including Nation of Islam leader Louis Farrakhan, who’s notorious for using anti-Semitic language, and right-wing conspiracy theorist Alex Jones, as “dangerous” and said it will be purging them from its platforms.
  Jones and his media outlet InfoWars had previously been banned from Facebook (FB) in in August 2018, but had maintained a presence on Instagram, which is owned by Facebook. On Thursday, Jones and InfoWars will be barred from Instagram as well.

  Hvornår ryger Rasmus Paludan og Stram Kurs ud af Facebook og YouTube, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. maj 2019 @ 21:17

 27. Henrik Pedersen skrev: “Så vidt jeg kan forstå, er Stram Kurs’ partiprogram i bedste fald usammenhængende og ikke muligt at gennemføre uden ændring af Grundloven.”

  En sådan påstand kræver næsten at der nævnes eksempler. Grundlovens § 67 og 69 giver hjemmel til forbud mod islamiske trossamfund, og § 70 forhindrer ikke fratagelse af rettigheder og diskrimination på baggrund af geografisk oprindelse.

  Kommentar by perhag — 2. maj 2019 @ 21:31

 28. Meningsmålinger kan man ikke stole på. Slet ikke hvis de er bestilt af DR og Pollertiken. De rigtige tal kan sagtens være 2-3 gange højere.

  Grundloven er igen og igen blevet tilsidesat. Politikerne agerer som det passer dem. De ignorerer også straffelovens forræderi-paragraffer om at den som bringer Danmark ind under fremmed herredømme, er skyldig i landsforræderi.

  Pol Pot Lars beskylder i disse dage Mette Frederiksen for at være utroværdig, urealistisk og en hykler. Det har han ret i. Men han er da ikke bedre selv. Han lovede straks-stop for inddvandring, men har leveret det stik modsatte, nemlig 1OO-15O.OOO ekstra migranter.

  Hele vejen igennem er både V og S løgnagtige, asociale, landsskadelige og folkefjendske. Det samme gælder alle de gamle partier.

  Den syge måde hvorpå man rekrutterer og får indvalgt politikere til FT, samt mediers vildledning, har medvirket til at politikernes kvalitet er styrtdykket.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. maj 2019 @ 22:06

 29. PS: Rasmus Paludan/ STRAM KURS er modstander af EU og ønsker en tilbagevenden til frie nationer og et europæisk marked uden politisk fjernstyring af landene. Altså som Europa var i 197O da vi havde et fælles marked uden tyske og røde diktater, som nedlagde landegrænserne, som lod kriminelle fra hele verden strømme ind, og som svækkede de lokale og nationale demokratier.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. maj 2019 @ 22:15

 30. ALEXANDER BEAUMONT 22:15

  Erindrer dog Verner Nissen chef for Tilsynet med Udlændinge eller Fremmedpolitiet citeret i Hovedbladet for at udtale, myndighederne, læs Nissen som talsperson, mente der var omkring 10.000 illegale i Danmark 1970.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Hovedbladet

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2019 @ 22:29

 31. Nu skal man nok ikke altid lægge for meget i ordlyd.
  You can’t judge a book by looking at the cover…
  Udlændingekontrollen overførtes 1.1.1984 iht. lov 226 af 8.6.1983 til Direktoratet for Udlændinge, og Tilsynet for Udlændinge nedlagdes…
  https://www.archivesportaleurope.net/ead-display/-/ead/pl/aicode/DK-00000001865/type/fa/id/0000074677368058/dbid/C197349236

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2019 @ 22:42

 32. Til kuffar.. Du ka alså slå den der spasser ordgætte lortefunktion fra på tastaturet, endnu en tech fiasko fra it klovne revolutionen.. Man skal ikke finde sig i unødig stress, her i invasions-æraen, inden vi bliver shariafixet til evig tavshed.. Velbekomse

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 23:05

 33. De fleste danskere er hjernevaskede helt i stykker. Det er sgu helt fantastisk. Vi må da håbe nogen af dem vågner lidt af deres tornerosesøvn og at de bare fanger et eller andet på et eller andet tidspunkt. De lyver for sig selv, og så er der jo ikke meget at stille op. De ser alt alt for lidt youtube og sætter sig ind i alt for få ting

  Kommentar by Cat Girl — 3. maj 2019 @ 00:44

 34. Tillykke til de to islamister med deres nye bike og, så kan tossen Mikkel tage bussen eller gå.

  Kommentar by Piphans — 3. maj 2019 @ 00:50

 35. For noget andet.
  Tilfældighed, næppe.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/politiker-udsat-for-voldsomt-indbrud-og-haervaerk/7619088

  Kommentar by p — 3. maj 2019 @ 12:03

 36. #34 Hvorfor er han en tosse? Det er vel ikke hans skyld motorcyklen blev stjålet.

  Kommentar by Odo — 3. maj 2019 @ 12:54

 37. Odo 12:54

  Fordi han giver Rasmus Paludan skylden for at bruge politiresurser som kunne være brugt på at beskytte hans MC. De skyldige er naturligvis de kriminelle indvandre der rent faktisk stjal hans MC!

  En enøjet #MeTo tankegang der ikke rækker længere end hans eget lille “safespace”, et ægte “snowflake” der stamper i gulvet og forlanger opmærksomhed selvom huset står i flammer.

  Kommentar by Santor — 3. maj 2019 @ 13:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper