2. maj 2019

DR-redaktionschef godtager Abdel-kampagne: “.. han har et liv udenfor DR, og det blander vi os ikke i”

Abdel Aziz Mahmoud fører kampagne mod Stram Kurs, men det er selvfølgelig ikke et problem for ‘hele Danmarks Radio’. Nuvel, uanset hvad Mahmoud har haft til hensigt, så skubber han blot Paludans kæpheste ind i Folketinget. Fra TV2.dk – DR-profil køber stram-kurs.dk – sender brugerne over på egen hjemmeside.

“Judith Skriver, der er redaktionschef for DR Perspektiv og Fakta, og som har ansvaret for programmerne ‘Abdel mellem fjender’ på DR2 og ‘Shitstorm’ på P1, hvor Abdel Aziz Mahmoud er vært, ser ikke noget problem i, at han har købt domænet stram-kurs.dk.

– Det er én ting, hvad Abdel gør uden for DR. Han er freelancer, og vi bruger ham i en række programmer. Men han har et liv udenfor DR, og det blander vi os ikke i.

Det er et specielt tilfælde med Abdel, da han ikke er et neutralt jakkesæt i sin rolle på DR. Han er hyret ind til programmer, hvor han bruger sig selv og sin person. Det ville være noget andet, hvis det eksempelvis var en på TV-Avisen, der gjorde noget tilsvarende, siger hun.”

(Mine Danmark på Facebook, 1. maj 2019)

“Jeg er kommet til at købe domænet www.stram-kurs.dk.
Upsiiii. 🤭
Vi har nemlig brug for en Stram Kurs mod et forenet Danmark.
Dét tror organisationen Mino Danmark også på.
Men vi har brug for medlemmer, så vi kan stå stærkt!
Del gerne og læs mere inde på www.Stram-kurs.dk – bliv en del af dette inkluderende fællesskab!”
(Abdel Aziz Mahmoud på Facebook, 1. maj 2019)

Oploadet Kl. 22:12 af Kim Møller — Direkte link84 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100943/trackback

84 Comments »

 1. Det hedder FOR ET FORENET DANMARK, men måske ham TV værten mener MOD ET FORENET DANMARK?
  Noget tyder derpå.
  Hvad angår de ansatte på DR TV hhv. DR RADIO er der intet der kan overraske.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 2. maj 2019 @ 22:23

 2. Det er en walk-in-the-park sag for Rasmus Paludan at få suspenderet og eventuelt overdraget domænet stram-kurs.dk. Der er præcedens en masse i dette tilfælde af domænesnylt, så reagerer Domæneklagenævnet ikke rimelig hurtigt og suspenderer domænet, er udvalget også blevet et politisk udvalg. Det har dog ry for at agere neutralt og baseret på fakta, hvilket vi forhåbentlig også vil opleve i dette tilfælde.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 2. maj 2019 @ 22:24

 3. Endnu et bevis på at DR henvender sig til venstreorienterede, og de venstreorienterede må selv betale. Er der dog ingen der ønsker retfærdighed?

  Kommentar by Winged Hussar — 2. maj 2019 @ 22:27

 4. Argumentationen for suspendering er blandt andet, at vedkommende, dette forfærdelige menneske fra Danmarks Radio, alene har købt domænet for at snylte på trafik fra partiet Stram Kurs og at vedkommende dermed har handlet imod bedrevidende.
  Til Domæneklagenævnet: Få omgående suspenderet stram-kurs.dk, som I har gjort i et utal af lignende sager om domænesnylt.
  Til danske medier der har bragt historien om DR-medarbejderens digitale fup: Tænk jer om før I blindt lægger spalteplads til en uhæderlig domænesnylter.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 2. maj 2019 @ 22:31

 5. Enheds-listen.dk er ledigt. Man burde købe domænet og omdirigere trafikken til stramkurs.dk

  Kommentar by Voltzejn — 2. maj 2019 @ 22:33

 6. “… hvor danskhed sidder i hjertet, og ikke i etniciteten eller hudfarve”

  “Vi har nemlig brug for en Stram Kurs mod et forenet Danmark.
  Dét tror organisationen Mino Danmark også på.”

  Mino? En organisation, der faciliterer befolkningsudskiftningen i Danmark, og tilmed støtter idéen om, at alle mulige såkaldte minoritetsgrupper, skal definere, hvad vi normale (mere eller mindre) må eller ikke må.

  Tvetunget muslim, eller bare en slange? Når man kender islam og muslimers forhold til definitioner, så er det ikke svært at dechifrere deres udtalelser. Målet er altid magtovertagelse – bid for bid, på alle tænkelige områder og niveauer i samfundet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. maj 2019 @ 22:42

 7. https://ekstrabladet.dk/nationen/elvirs-frygt-i-morgen-braender-vi-muslimer/7618457

  Endnu en hyklerisk offer-perker, som retter sin harme mod nogle slemme danskere, som endnu intet har gjort, istedet for alle de sindssygt aggressive unge muslimer, som terroriserer danskere hvor som helst, når som helst.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. maj 2019 @ 23:04

 8. Paludan giver et meget godt svar på det hos ekstra bladet, (der igen bruger billedet af ham hvor det ser ud som om han heiler) men jeg tror ikke DR er helt tilfredse med det svar: https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/overraskende-ejer-af-stram-kurs.dk/7617333

  Og i en nyere artikel kalder de alex jones for “usa’s paludan”, men man kan jo dårligt følge med i alt deres clickbait lort længere. Det er iøvrigt donald trump der er usa’s paludan:)

  Kommentar by Per — 2. maj 2019 @ 23:16

 9. Udover det er abdel komplet idiot når han tror stram kurs sorterer folk efter hudfarve, det beviser bare hvor lidt tid han har brugt på at sætte sig ind i deres politik eller se deres videoer. Hver ENESTE gang nogen har kaldt paludan racist har standard svaret været “jeg tror ikke på at dele folk op i racer”, men research betragtes er jo et bandeord på DR.

  Kommentar by Per — 2. maj 2019 @ 23:20

 10. Det allermest fordelagtige man kan sige om Aben er:
  Han får ikke .æ under forhuden.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 23:24

 11. Hvad Abdel Aziz Mahmoud gør er ikke lovligt. Paludan har selvfølgelig klaget til Hostmaster

  Kommentar by BB — 2. maj 2019 @ 23:27

 12. Hvad bilder DR sig ind? Er kommunisten Maria Rørby Rønn ikke chef for DR? Hvordan kan hun tillade at DR først får facebook til at sabotere en hjemmeside oprettet af et lovligt demokratisk parti. Og nu dette tyveri af et domæne. Men Maria Rørby Røv bakker vel op om svinestregerne? Eller hvad?

  Kommentar by tp — 2. maj 2019 @ 23:40

 13. He he, abdellen falder i, adam rødsutter Holm, sagde jo at paludan skulle ties væk. Men nu tramper både stueren invasionen og danrøvdio rundt på egen penis, paludan har serven

  Kommentar by Gaflen — 2. maj 2019 @ 23:41

 14. – tp.. You bet, røvby er en iskold overheks, der bag sit disciplinerede blide pæn sprog, er en hardcore controlfreak, der ved og styrer alt i røvdioen. Classic rødt diktatursystem. Ligesom invasionens..

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 00:03

 15. Red Danmark, fyr dhimmistrisserne og sælg den kommunistiske tosseanstalt DR., og vi er godt på vej.

  Kommentar by Piphans — 3. maj 2019 @ 00:41

 16. Bt er selvfølgelig med på rødkultens classic børnehave chikane af stolten paludan.. https://www.bt.dk/politik/flertal-af-danskerne-politiet-skal-ikke-sikre-rasmus-paludan

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 01:04

 17. det ville da faktisk være på sin journalistiske plads at perspektivere med hvor meget det koster politiet at være børnepædagog for invasionen, der skal mandsopdækkes 24.7. – og i årevis. Hvad koster det?

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 01:06

 18. Yougovs,, underzøgelser er lige til lokummet. For en gang skyld laver politiet det de skal, – forsvare civil dk. Ikke være invasions-fødselshjælpere.. Dumskerne er nikkedukker, sløve ligeglade, aftenkaffe-freds-ludere.. Eddgghh…

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 01:07

 19. Fejlbedømmelse og nul situationsfornemmelse, blot flere stemmer til Stram Kurs.

  Kommentar by LarsB — 3. maj 2019 @ 01:12

 20. “Men han har et liv udenfor DR, og det blander vi os ikke i.”

  En stor fed løgn. Der er selvfølgelig tilfredshed med det her stunt indenfor murene.

  Og så lige præcis i en tid med stor bekymring for fake news og russiske bots og trolls, der truer med at kortslutte debatten, demokratiet og valgkampe. Og hvor det er blevet utrolig vigtigt med etiske rene linier og troværdig gennemarbejdet neutral journalistik.

  Kommentar by BE — 3. maj 2019 @ 01:12

 21. Ham der freelanceren med muhammedanisme i blodet gør, hvad hans barbar-ideologi fordrer ham til at gøre.
  Løkke-Fondens gæster arbejder målrettet på Danmarks endeligt. Løkke-Fonden bugner af velstand alt imens.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZHGUcXIjf4k

  Kommentar by Iznogut — 3. maj 2019 @ 02:43

 22. Venstre-orienterede, medierne og muslimer, en alliance der tager snyd og bedrag til nye højder, i alt hvad de siger og gør.

  Kommentar by Kimski — 3. maj 2019 @ 03:49

 23. Medierne udfører ikke public service, men public relation/reklame for rød blok:altså reklamekampagne-journalistik(not) hhv. skræmmekampagne-j. Det er for længe siden ophørt med at være journalistik.

  Kommentar by barfbag — 3. maj 2019 @ 05:12

 24. Abdel Aziz Mahmoud har selvfølgelig nøje afstemt dette stunt med cheferne i DR – Det betyder at Abdel Aziz Mahmoud har fået grønt lys, og dermed er DR, indlysende klart, sovset ind i denne smædekampagne mod en dansk politiker – Snedigt (Læs: Bondesnu) at DR forsøger at hvidvaske denne politiske bias ved at sende en såkaldt freelancer i byen – Hold kæft hvor er I fiffige derinde på DR, gosh!

  Kommentar by T. Flodur — 3. maj 2019 @ 05:46

 25. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/politiet-sigter-rasmus-paludan-i-ny-sag-om-racisme/7619016

  Kommentar by p — 3. maj 2019 @ 05:52

 26. Mi-no.dk er ledigt:-)

  Kommentar by Carl — 3. maj 2019 @ 05:58

 27. Det er en ulovlig registrering, der er i strid med reglerne for god domæneskik. Klagenævnet for domænenavnet har i alle lignende sager, bl.a. om såkaldt “phishing”, tvunget registranten til at overdrage domænenavnet til retmæssige part. Desuden er det løgn, at han har købt stram-kurs.dk som var det hans ejendom. En misvisende og faktuelt forkert løgneoverskrift. Staten ejer alle .dk-domæner til enhver tid. Man betaler et årligt gebyr til DK-Hostmaster for, at de på vegne af staten administrerer registreringen af brugsretten til et domænenavn, som man derved låner under de regler, der er. Et grundlæggende princip er, at det altid er den part, der har mest ret til domænet, der skal have det – uanset hvem der har registreret det først.

  Kommentar by Fascist — 3. maj 2019 @ 07:13

 28. “.. han har et liv udenfor DR, og det blander vi os ikke i” udtaler DR

  Og hvis DR havde bare en smule interesse i at forbedre deres meget ringe image ville hele kæleperkerens liv foregå udenfor DR.

  Abdel kan passende købe domænet “jeg-hænger-i-kranen.” just in case.

  Kommentar by Erik — 3. maj 2019 @ 07:17

 29. Hvorfor støtte PET denne forening?

  Det fremgår af der regnskab at de modtager støtte fra PET

  Kommentar by Anders Nielsen — 3. maj 2019 @ 07:18

 30. Det kan ikke blive mere tydelig, at venstrefløjen har alliereret sig med Islam. Revolution- koste hvad det vil.

  Kilde: psykopatensofre.dk
  “Fælles kendetegn for en narcissist/psykopat er:
  – Ingen empati
  – Ingen samvittighed
  – Manglende indlevelse
  – Hensynsløs optræden
  Psykopati er en underudvikling i hjernen
  Nyere scanninger af hjernen viser at psykopati er en “fysisk deffekt”, en underudvikling i den forreste del af hjernen. Den del af hjernen der styrrer empati, samvittighed og indlevelse hos normale mennesker, er underudviklet hos en person med psykopatiske træk (Meget lave eller ingen aktivitet).”

  DR tiltrækker åbenbart en særlig type mennesker.

  Kommentar by k.m. — 3. maj 2019 @ 07:48

 31. Den islamleflende pamflet Ekstra Bladet holder ukritisk mikrofonen for den islamistiske politibetjent Elvir Abaz fra Fyns politi, der udtaler, at Rasmus Paludans arbejde vil føre til, “at personer fra den yderste højrefløj vil brænde muslimer”.

  Det nævnes naturligvis ikke i artiklen, at han er ansat ved politiet, og er kollega med hardcore islamisten Asmaa Abdol Hamid.

  Så kender vi gammelkommunisten og dhimmien Poul Madsen igen…

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 07:53

 32. Den totale smædekampagne mod Paludan og Stram Kurs er begyndt. Forvent en masse løgne, smæde-perspektiver og andre negative narrativer fra journalisternes side i de kommende uger.

  Jeg opfordrer alle herinde til at være aktive på de sociale medier mod journalisternes løgne, ligesom jeg opfordrer alle egnede til at stille op som kandidater for Rasmus’ parti. Dem der kan, opfordres hermed også til at donere penge til partiet. Det her er den bedste chance vi har haft for at vende befolkningsudskiftningen indenfor demokratiets rammer. Vi tager det her land tilbage!

  Kommentar by Morten — 3. maj 2019 @ 08:13

 33. Den racismedømte partistifter Rasmus Paludan er anmeldt for at komme med racistiske ytringer på YouTube.

  Folketingskandidat og leder af partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan, er sigtet i en ny sag om racisme af Nordsjællands Politi.

  Det skriver Frederiksborg Amts Avis, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. maj 2019 @ 08:42

 34. OGSÅ STALIN og hans kommunist-kumpaner havde travlt med at beskylde alt og alle for “racisme”, fascisme, spionage, sabotage, skadelige forbindelser til udlandet og hvad de ellers kunne finde på af opdigtede og vanvittige beskyldninger mod uskyldige borgere. Folk kunne blive skudt eller sendt til Sibiriens KZ-lejre for ingenting. For at have vist en turist vej, for at have samlet et par kartofler eller kornaks op på en mark, for tidligt om morgenen at være gået forbi en lastbil med fanger, for sent om aftenen at være så træt at man begik en lille fejl ved samlebåndet i en fabrik, osv., osv. Kommunist-regimet i Rusland var et forrykt, forbryderisk og blodtørstigt terror-regime.

  Hvis der igen er rejst en racisme-anklage mod Paludan, viser det at rødfascisterne er ved at organisere en usaglig og skandaløs politisk forfølgelse, af et parti som ønsker at stoppe den altødelæggende og dødbringende afrikanisering og islamisering af Danmark.

  Kommentar by tp — 3. maj 2019 @ 08:49

 35. […] Mens medierne snakker om faren for, at russiske trolde skal påvirke det danske folketingsvalg, så har Facebook – uden begrundelse – givet Rasmus Paludan 30 dages karantæne, så han ikke kan bruge FB under valgkampen. Se også DR-redaktionschef godtager Abdel Aziz Mahmoud kampagne: “.. han har et liv udenfor DR, og det blan… […]

  Pingback by Facebook er en større trussel mod folketingsvalget end Rusland – Free Speech Blog — 3. maj 2019 @ 08:53

 36. Hvorfor støtte PET denne forening?

  Det fremgår af der regnskab at de modtager støtte fra PET

  Kommentar by Anders Nielsen — 3. maj 2019 @ 07:18

  Link please.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. maj 2019 @ 08:56

 37. https://www.weekendavisen.dk/2019-18/samfund/valget

  Kommentar by p — 3. maj 2019 @ 09:02

 38. Fyns Politi og Beredskab Fyn blev natten til fredag kaldt til Lærkeparken i det østlige Odense, hvor der var ild i flere biler.

  Fyns Politi modtog anmeldelsen klokken 03.37, fortæller vagtchefen ved Fyns Politi.

  – Der er tre biler, der er udbrændt. Det er ret tydeligt startet i den ene, og så er ilden sprunget videre til de to andre, inden det bliver anmeldt, og ilden bliver slukket, siger vagtchef Steen Nyland.

  Lærkeparken=Muhamedansk ghetto ✅ https://www.tv2fyn.dk/amp/403814 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. maj 2019 @ 09:06

 39. Anna Libak har hidtil været en af de få personer med fornuften i behold i det såkaldt borgerlige parti Venstre.

  Men i et indlæg i Berlingske forsvarer hun den somaliske burkinimodel, der er på forsiden af den nye udgave af Sports Illustrated, og kalder den klamme somalineger for “feminist”.

  Der røg min sidste respekt for fru Libak…

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 09:07

 40. Iznogut.. Fed video, Krystalklart. Ifølge den er rød og dr. netop dhimmi,, midlertidigt til gavn for invasionen,, nyttige idioter..

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 09:10

 41. PS: Et islamistisk land ønsker nu at donere 1OO millioner kr. til en kæmpe-moske i København. Og Venstre lader nu sin handskedukke Inger Støjberg udtale at Venstre vil forhindre det og forsvare “de danske værdier”. Nå nå, men hvordan stemmer det med at Venstre er EU-begejstret, er Marokkopagt- og indvandrings-begejstret, vil af med EU-forbeholdene? Forsvaret af de danske værdier varer vel kun til valgdagen, derefter er det nok løftebrud, humbug og “business as usual”.

  Kommentar by tp — 3. maj 2019 @ 09:20

 42. Hvis man er trofast lytter af Radio24lyv, så kan man i dag drage et foreløbigt lettelsens suk.

  Regeringen og Dansk Folkedanserparti er nemlig blevet enige om at etablere en radiokanal, der skal ligge på DAB-båndet.

  Parterne har forhandlet i flere uger, efter at det kom frem, at Radio24lyv ikke ønsker at komme med et bud på FM4-sendetilladelsen, som de har haft de seneste otte år. Deres sendetilladelse udløber 31. oktober, forbyd ræverøde propagandasendere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. maj 2019 @ 09:22

 43. Radioavisen kl08:00 fortæller at Facebook ikke kun udelukker højreorienterede brugere, men de jagter dem også uden for de sociale medier.

  Vi bliver terroriseret, ikke kun af Islam, men hele det rød/radikale medie-diktatur.

  Kommentar by k.m. — 3. maj 2019 @ 09:35

 44. Gid det var standarden at det man foretog sig uden for arbejdet ikke ragede arbejdspladsen.

  Kommentar by Zatopek — 3. maj 2019 @ 09:41

 45. Er det rimeligt at danske skatteydere plyndres så grundigt, at Maria Rørby Rønn får næste fire millioner kr. i løn om året, mens TV2s nye dame får fem millioner kr. om året. Havde en løn på 4O-5O.OOO kr. pr. måned ikke været mere passende? De er vel begge blevet ansat pga. en rød fortid.

  Kommentar by tp — 3. maj 2019 @ 09:42

 46. TV-avisen havde i går inviteret en chef fra Facebook i studiet, Martin Ruby, for at fortælle om firmaets kamp mod “Fake News”.

  Martin Ruby fortalte, at det ikke var et amerikansk firmas opgave, at være “meningspoliti”.

  Jamen for helvede, det er jo lige netop det Facebook er, når alle såkaldte højreorienterede brugere nægtes adgang!

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 09:46

 47. http://Www.abdel-Aziz.dk er ledigt hvis nogen mangler et domæne😂

  Kommentar by Svend — 3. maj 2019 @ 10:25

 48. Historien har det med at gentage sig. I 600-700 årene erobrede primitive ørkenkrigere det dengang kulturelt højt udviklede Mellemøsten (Ægypten, Syrien, Persien), og en tung religiøs dyne lagde sig over de tidligere velstående områder og resulterende i stagnation og tilbagegang. 800 år senere gentog historien sig med det avancerede Byzantiske rige, der blev erobret af babariske, muslimske tyrkere.

  Og nu, efter yderligere 500 år, er turen kommet til det strålende og succesfulde Vesteuropa. Hvorfor lærer veloplyste folk ikke af tidligere tiders fejl.

  Kommentar by JC — 3. maj 2019 @ 10:45

 49. Man må lade Rasmus Paludan at han får sat fut i fejemøget. Ikke mindst i d’eliten og dens løgnepresse. I dag kan man f.eks. læse, at en Martin Krasnik, der angiveligt er chefløgner ved et eller andet ligegyldigt københavnerblad, forklarer sin halve snes læsere at Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige ikke er nazister – hvad der ellers hidtil har været ‘god tone’ og politisk korrekt evangelium.

  Ser man det! – jo, årsagen til at de to partier nu pludselig ikke længere er nazistiske er såmænd at titulaturen nu er overgået til den skrækkelige Rasmus Modsat!

  Et fascistisk parti står på stemmesedlen. Det er ikke sket siden 1939, og det alene er en milepæl. Tiden var en helt anden, men folk der kan huske dét valg, har muligvis grundet over den slående lighed mellem Frits Clausen og Rasmus Paludan. Sådan ser danske nazister altså ud, skriver Martin Krasnik.

  Aha! – Her kan vi så konkludere, at personer der er lidt trindere end gennemsnittet, er nazister! – At vor Rasmus’s trindhed så mestendels skyldes hans skudsikre vest, spiller ingen rolle – iflg. denne Krasnik. Men måske gik Fritz Clausen også med skudsikker vest for at sikre sig mod alle de træske jøder, der også dengang gik rundt med knive og pistoler, lavede optøjer allevegne, brændte hele bydele af, myrdede og voldtog i flæng og i det hele taget var en plage for deres omgivelser… ikke, martin Krasnik?

  Med sådanne chefløgnere kan man roligt konstatere, at desperationen i sjovernaliststanden har nået et nyt crescendo. Og dog… da vi nu er ved Friz Clausen, kan man jo henfalde til at bringe de samtidige blade, “Fædrelandet”, “Völkischer Beobachter” og “Der Stürmer” i erindring… Altså: intet nyt under solen.

  Kommentar by Voldposten — 3. maj 2019 @ 10:54

 50. I programmet “Helvedes muslim” på DR2 sagde en “dansk” islamist, at svansen Abdel Aziz Mahmoud vil blive kastet ud fra en høj bygning, og stenet på vejen ned, når Kalifatet blev indført i Danmark.

  Man kan sgu næsten ikke vente…

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 11:03

 51. @ 41

  I 2. del af Mogens Glistrups grundlovstale i 1995 fra Kongekroen i Foldingbro giver han sine – desværre stadige gyldige – forklaringer på, hvorfor forfaldet stadig finder sted i vores land.

  Hør Mogens Glistrups forklaringer her:
  https://www.youtube.com/watch?v=LAVhI6ep7mU&t=418s

  Kommentar by Karsten Lund — 3. maj 2019 @ 11:06

 52. Rasmus Paludan er jødisk aktivist med sin kalot og hyldest til danske jøder, så Krasnik burde da være glad (hvad han nok også er, han pudser bare sin glorie overfor offentligheden).

  Kommentar by Zatopek — 3. maj 2019 @ 11:21

 53. For en del måneder siden blev Paludan inviteret ind i “Shitstorm”. Abdel gjorde et stort nummer ud af at tage afstand, han forlod studiet (sit eget TV-program) og ringede så selv ind som lytter.

  Domæne-hijackingen er ikke mindre bizar. Abdel får jo absolut intet andet ud af det, end mere omtale til Paludan.

  Det er spøjst så mange antipaludanere der føler trang til at bruge ham i deres eget projekt. Se f.eks fjolset Anders Stjernholm, der også ville have en luns kendthed – i Helsingør, var det vist.

  Eller hved med hele ideen om at donere penge til Dansk Flygtningehjælp? Ja, betal ud af din egen lomme til Christian Friis Bachs eftervederlag, men hvordan dælen er det nu lige det forhindrer Paludan i at stille op, eller få flere stemmer?

  Vi lever i absurde tider.

  Kommentar by DavidK — 3. maj 2019 @ 11:30

 54. Abdel hævder at han ikke blander sig i debatten men får uimodsagt lov til at sige at stram kurs står for “etnisk udrensning”. (2-5, udsendelse med bl.a. Hans Engell)

  Kommentar by River — 3. maj 2019 @ 11:37

 55. Abdel bliver medskyldig i voldskulturen og ønsker et dem og os; dem der vil være medlem (står dér)…..i virkeligheden af sharia!!
  Det er dårlig grammatisk dansk at bruge bindestreg, det siger noget om Abdels laveste fællesnævner og lave intelligens. Abdel er den femte kolonne som han søger medlemmer til.

  Kommentar by Moth — 3. maj 2019 @ 11:49

 56. https://www.bt.dk/politik/chefredaktoer-paludan-er-nazist

  Kommentar by p — 3. maj 2019 @ 12:05

 57. Hold da fast?! Martin Krasnik har altid været en venstrefløjser, men at være så uvidende om nazisme, som han udtrykker i en artikel i Weekendavisen, her citeret i BT, det er jo rystende! Han sammenligner Paludan med en nazist. Netop jøder burde jo heppe på, at Hitlers ‘fætre’ alle vil blive ekspederet UD af Danmark ASAP!? https://www.bt.dk/politik/chefredaktoer-paludan-er-nazist Ved krasnik ikke, at der i Frankrig er mange hundrede angreb mod jøder hvert år nu?? At mange titusinder af jøder er flygtet fra Frankrig til Israel siden 2002?? Islam er menneskehedens største fjende, og krasnik må vide, at mange jøder også er flygtet fra Danmark – ikke pga os flinke danskere – nej, pga menneskehedens (her især jødernes og de kristnes) Fjende No. 1: Nazimuslimerne! (medier og politikere har et andet, bevidst vildledende ord for det, nemlig ‘islamist’).

  Kommentar by Kuffar — 3. maj 2019 @ 12:12

 58. @ 40 – Enig! En løn på 35.000 om måneden er nok, vil jeg mene. Jeg håber, at Paludan indfører fx 0 kr i licens samt afskaffer de særlige pensioner til politikere, som idag scorer en stor månedlig udbetaling, hvis de har siddet et par år i folketinget. Ministerbiler skal også afskaffes, for de kan alle gøre som Mogens Lykketoft, der hver dag kunne ses komme hjulrende på sin høje cykel, retning Østerbro til Anstalten Hoppeborgen.

  Kommentar by Kuffar — 3. maj 2019 @ 12:33

 59. Naser Khader havde et fremragende indlæg i Berlingske i sidste uge, hvor han efterlyser en selvransagelse blandt muhammedanerne efter nedslagtningen af de vantro på Sri Lanka.

  “Hændelsen” på Sri Lanka er stort ikke blevet omtalt i de arabiske medier, mens de kørte i døgndrift efter “massakren” i Christchurch.

  Læg i øvrigt mærke til, hvordan reportagerne fra Sri Lanka allerede er fuldstændig forsvundet fra MSM!

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 12:59

 60. Nu er Alex Jones og Milo Y blevet permanent bannet af FB – tillige med en virkeligt racistisk muslim. https://www.google.dk/amp/s/amp.theguardian.com/technology/2019/may/02/facebook-ban-alex-jones-milo-yiannopoulos

  Kommentar by Kuffar — 3. maj 2019 @ 13:16

 61. At påstå at Rasmus Paludan er nazist, er fuldstændig vildt. Det er et led i en valgkamp der skal intimidere de historiesvage vælgere.

  Selvfølgelig er man hverken nazist eller fascist fordi man vil standse ekspansionen af en fremstormende ideologi, der med sin totalitære menneskefjendskhed og antidemokratiske holdninger ikke står tilbage for nazismen.

  Rasmus Paludans fjender minder om de defaitistiske centrum-venstre politikere der under besættelsen leflede og krøb for besættelsesmagten, og talte nazisterne efter munden af angst for at provokere.

  Kommentar by JC — 3. maj 2019 @ 13:33

 62. Gud hjælpe mig, om de ikke fortsætter lige så bevidstløs i samme spor med at give Paludan og Stram Kurs al den gratis reklame, SK’s kandidater garanteret ikke har haft fantasi til selv at drømme om i deres værste branderter. Og så oven i købet fra en homoperker, der har fået gratis uddannelse, friheden til at være homo uden forfølgelser, og som så takker Danmark for det hele, ved aktivt at bidrage til at smadre vort land ( og utilsigtet give Stram Kurs ubetalelig, gratis reklame i samme manøvre) Nej hvor skal vi se valgkamp for første gang i mange år…

  Kommentar by Margrethe — 3. maj 2019 @ 13:34

 63. Antallet af kommunister og “nyttige idioter” i vampyr- og zombie borgen og i de gamle medier er utrolig højt. Martin Krasnik er dog mest komplet idiot, ihvertfald en stor nar. Men er “politisk korrekt” set med røde øjne.

  Men een ting er de røde ihvertfald ikke: fremsynede. De vil blive slagtet i tusindvis hvis islamisterne får magten over Danmark. Siden 2OO1 har terrorister myrdet op mod en million mennesker. Og de anretter hver dag mindre blodbade i Vesteuropa. Det vil stensikkert udvikle sig til større blodbade hen ad vejen.

  Iøvrigt kan man se i tilbageblik over udviklingen i mange lande, at befolkninger som nøjes med uvidenhed, halvviden og fascistisk propaganda, er befolkninger som er på vej mod endeløse rædsler og kollektivt selvmord. (se snaphanen ang. Sverige)

  F.eks. burde russerne have bekæmpet kommunisternes dødspatruljer. Men de troede længe på løgnepropagandaen om spioner, sabotører og agenter. Det kostede dem at de vanvittige kommunister fik myrdet mindst 2O millioner borgere, og fik ødelagt tilværelsen for over 1OO millioner.

  Der var iøvrigt et bevæbnet kvindekorps til at forsvare vinterpaladsets demokratiske forsamling, men de stak af med det samme, da en flok banditter dukkede op. De kunne ellers have kvalt det røde statskup i starten.

  Kommentar by tp — 3. maj 2019 @ 13:43

 64. Den kontroversielle løgnhals og luskeislamist Abdel kvajer sig igen, og hans smiskevenner ligeså.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. maj 2019 @ 13:55

 65. Hvad siger Rasmus Paludan til dette.
  Så kan vi jo ikke komme til Stram Kurs uden om den halvneger.
  Er det ikke har svansen, men det har han da lov til, så det skulle han så holde sig til.

  Kommentar by Sindsro — 3. maj 2019 @ 14:00

 66. Fucking jøde- hed en bog Martin Krasnik skrev- udmærket bog, der et hul i den på ca en værnepligt i Israel’s tid i bogen, men han burde virkelig tænke på hvem der er jøders fjender- og det er ikke Rasmus Paludan, der tit har gået m kippa på hovedet på Nørrebro i Kbh.
  Går Krasnik jødehadernes ærinde? Hvad siger Rudeizsky? Hvad siger Mosaisk Trossamfund? Hvad siger Dan Usan’s familie?
  Tænk dig om Krasnik- det er også dit fædreland!

  Kommentar by Hul igennem? — 3. maj 2019 @ 14:01

 67. Morten Messerschmidt og Pernille Vermund har i dag begge et superskarpt og velskrevet indlæg i EB, hvor de hver især udstiller venstrefløjens og muhammedanernes kvalmende hykleri.

  Begge indlæg sidder lige i Bulls Eye!

  Bravo!

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 14:06

 68. #52, – mino.dk er efter alle kriterier i sig selv et ekskluderende hvis ikke ligefrem racistisk projekt. Det handler om “minoritetsetniske danskere”, og hvem der er “minoritetsetniske” ser ud til at handle om navne og hudfarve. Du skal rent ud sagt have stamtavlen i orden for være inkluderet, grisehudsdanskere med leverpostejsfarvet hår er ikke gode nok.

  Det adskiller sig markant fra t.ex Paludans mere inkluderende og kulturelt orienterede “danskhed”, der jo som udgangspunkt hverken udelukker Hassan eller Hansen – det gør Abdel.

  Som Paludan sagde i P1-debat forleden, så vil han egentlig hellere være medborger med Naser Khader end Jan E Jørgensen (begge var i studiet). Abdel har ikke den slags refleksioner, han tænker kun i race og baggrund. Og her er de “minoritetsetniske” tydeligvis rigtig meget værd, udelukkende fordi de ikke er danskere ….

  Kommentar by DavidK — 3. maj 2019 @ 14:11

 69. OT dog relateret
  Glenn Greenwald on Tucker Carlson
  Tucker Carlson Tonight 5/2/19 | Fox News Today May 2, 2019

  Kommentar by Cat Girl — 3. maj 2019 @ 14:13

 70. er censureret mht links, men du er formentlig klar over, at du skal søge på titlen i YT-search

  Kommentar by Cat Girl — 3. maj 2019 @ 14:18

 71. Dette svin begår valgsvindel.
  Var det ikke Rasmus Paludan der havde det domæne.?
  Hvad vil det stå på stemmesedlen SK eller hvad. ?

  Denne halvneger lever livet farlig, og desuden har han ikke politibeskyttelse, så sagen er jo lige til.

  Kommentar by Sindsro — 3. maj 2019 @ 14:22

 72. https://www.bt.dk/politik/filmmand-og-sosu-assistent-stiller-op-for-stram-kurs

  Kommentar by p — 3. maj 2019 @ 14:30

 73. Nå, jeg spurgte i morges. Og her til eftermiddag kom så svaret:

  Facebook bekræfter blokering af Rasmus Paludan.

  Det sociale medies nordiske kommunikationschef, Peter Münster, bekræfter i en mail til Ritzau, at partilederen for Stram Kurs har fået sin personlige facebook-profil blokeret, forbyd Faecesbook og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. maj 2019 @ 14:53

 74. Nu må Facebook lukke samtlige MF’eres Facebook profil. De skal fandme ikke have lov at føre sig frem der, når Paludan er lukket ned.

  Kommentar by k. m. — 3. maj 2019 @ 15:13

 75. Judith Skriver: “Det er én ting, hvad Abdel gør uden for DR. Han er freelancer, og vi bruger ham i en række programmer. Men han har et liv udenfor DR, og det blander vi os ikke i.”

  Det blander I jer ikke i? OK, så hvis en DR-medarbejder var fx Nazistisk aktivist og debattør i sin “fritid”, så ville det også være helt fint med Judith Skriver, ikke sandt? Det er der jo ingen, som tror på …

  Kommentar by HN3 — 3. maj 2019 @ 15:37

 76. “Bliv medlem nu.” ~ Abdel Aziz Mahmoud.

  Jeg vil hellere falde ned af en trappe i mørke, hvis jeg kan vælge..?

  Kommentar by Kimski — 3. maj 2019 @ 16:03

 77. Jeg hader virkelig hans Fjæs. og så samtidig er han aå medieliderlig.

  Hvorfor skal DR også rende og ansætte alle mulige freelancere. Så at Mads Ateffensen også lige fik lov at blive freelancer, så han kunne lave det samme for DR men få mere i lån og lave alt muligt andet ved siden af. Hvorfor finder vi os i at DR bare smider om sig med penge. Ansæt dog nogle andre i stedet for at være en livslang arbejdsplads for fætre og kusiner i mediebranchen. Se også bare alle de irriterende unge børne-tv-værter som pludselig skal være voksen værter.

  Nå men Abdel og DR og ingen ansvar fra nogen af dem. Hvorfor fanden tog blå blok ikke et langt større opgør mens tid var. Nu går der 4 år.

  Kommentar by Anders Jensen — 3. maj 2019 @ 16:09

 78. Det er svært heldigt at Martin Krasnik kun er chefredaktør – Tænk hvis manden var producent af fødevarer, gosh! (Metzgerei Krasnik) – Det er slemt nok at lægge øre til Krasniks galoperende hjernespind, men at skulle lægge røvhul til hans Zervelatwurst eller hans Schweineleberpaste, det tror jeg sgu ikke jeg ville overleve!?

  Kommentar by T. Flodur — 3. maj 2019 @ 16:21

 79. Krasnik er utvivlsomt antimuslimsk, det er en logistisk følge af at være pro-Israel. Men han spiller spillet for at holde sig i mainstream medievarmen.

  Kommentar by Zatopek — 3. maj 2019 @ 16:36

 80. Abdel er ikke andet end en opblæst nar, der kun bruges af DDR fordi han er perker. Men god reklame for RP.

  Kommentar by Popeye — 3. maj 2019 @ 16:40

 81. Møgdyret sku’ da bare tage Erkan Øsden(TV-Avis fjols) i hånden og aldrig sætte fod på dansk jord igen.

  Kommentar by Nielsen — 3. maj 2019 @ 20:25

 82. Gad vide hvad commie Rørby Røvens stillingtagen havde været. Hvis en Jonni Hansen freelancede for DdR (aldeles utænkeligt, men alligevel). Og foretog en fiks lille omkørselsmanøvre fra Ejendomsmæglerlisten og til sin egen nazi-hjemmeside?
  Havde det stadig været en privatpersons helt personlige ukrænkelige ret og valg. Blot det foregik i fritiden. Ud fra armslængde princippet?
  Doubt it

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2019 @ 07:26

 83. Nu vi HAR Røven fremme.
  Hun må VIRKELIG være en go’ LANG commie.
  For ingen kan med rimelighed anklage Tante Glatnakke for at have spillet på sit udseende, da stillingen skulle besættes.

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2019 @ 07:40

 84. https://www.bt.dk/politik/komiker-gaar-i-koedet-paa-dr-vaert-abdel-aziz-mahmoud-med-saert-stunt

  Kommentar by p — 5. maj 2019 @ 04:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper