3. maj 2019

Mads-Emil efter to AEH-overfald: – var ’stakkels sjæle’ med et liv, hvor ‘dette var deres eneste løsning’

Mads-Emil Weibull har en usædvanlig flad læringskurve. En kommentar fra debatten på Facebook omhandlende overfaldet på 23-årige Phillip, tidligere nævnt her på siden.

“Hvor er folk sørgelige her i kommentar feltet. Jeg har oplevet intet mindre end, at blive overfaldet to gange. Dette har rigtigt nok været af udlændinge. Det har dog på ingen måde fået mig til, at give alle udlændige skylden for dette. Det har været enkelte stakkels sjæle, som desværre var kommet ud i et liv, hvor dette var deres eneste løsning. Det kunne i lige så høj grad være sket, af etniske danskere 🙂 At stemme på Nye Borgerlige eller lignende er præcist, at give mere af det samme som vi har gjort. Vi har problemer med integration, men løsningen er IKKE at adskille os mere. Vi kommer om vi vil det eller ej til at opleve endnu flere flygtninge fremover som flygter pga. Klimaet, og vi løser intet ved at bilde os ind at vi bare kan lukke grænserne.” (Mads-Emil Weibull)

(Mads-Emil Weibull på Facebook, 2. maj 2019)

Oploadet Kl. 21:37 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100990/trackback

44 Comments »

 1. Matriarkatets bøssoide sønner. Lige til at æde for selv den dummeste erobrer.

  Kommentar by AB — 3. maj 2019 @ 21:44

 2. Mon ikke han er kandidat til en Darwin Award…

  Kommentar by Lider af danskhed — 3. maj 2019 @ 21:49

 3. Når nu perkerne har bruge for at komme af med deres aggressioner, så er det da bedre at det går ud over folk som Mads, end uskyldige.

  Kommentar by Træt — 3. maj 2019 @ 21:51

 4. Kære Mads-Emil, du vil symptombehandle de næste 10 år istedet for at støtte kuren mod sygdommen. Brug din sunde fornuft, unge mand. Stram Kurs og Nye Borgerlige er netop opstået for at undgå at flere danskere – unge som gamle, kvinder som mænd – bliver ofre for islams vold, trusler og tyverier. Du virker til at være en forholdsvis intelligent ung mand med fremtiden foran dig, men blot fordi du vender den anden kind til voldsmændenes ageren, så kan du ikke tillade dig, at dine familie, veninder og mandlige kammerater skal udsættes for det samme, du er blevet udsat for.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 3. maj 2019 @ 21:52

 5. Folk der vil snydes bliver det.
  Masochister har intet imod at blive overfaldet.

  Kommentar by Fascist — 3. maj 2019 @ 21:55

 6. Den er ny. Giver klimaet skyld for at du er tæsket til lirekassemand

  Kommentar by k. m. — 3. maj 2019 @ 22:08

 7. -> 6/ Nu får forstår jeg bedre hvorfor jeg bliver overfaldet af muslimer, når jeg “beder” dem stoppe med at udøve hærværk, true folk, køre vanvidskørsel, spytte på folk og chikanere kvinder. Det er klimaets skyld. Pudsigt nok er det ikke en “Hans” eller “Jens” med rockertatoveringer der overfalder mig, hvis jeg påpeger at de laver lort i den. Men okay, “Hans” og “Jens” er heller ikke flygtet fra “klimaproblemerne” som islamisterne er.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 3. maj 2019 @ 22:18

 8. 100% cuck

  Kommentar by Johnson — 3. maj 2019 @ 22:48

 9. Stakkels Mads-Emil Weibull,han har fattet det absolut mindste af alle ting.

  Kommentar by Nielsen — 3. maj 2019 @ 23:08

 10. Gu’ fanden er han “ikke selv blevet overfaldet to gange…” Skide socialist-kommunist.

  Kommentar by Iznogut — 3. maj 2019 @ 23:49

 11. Det vrimler desværre med hans naive slags derude, deres sløve opfattelsesevne er med til at trække det her ud, fordi de nægter at indse fejlen er overhovedet at lukke en så voldsparat landevejsrøver kultur ind i landet. Det vil han sikkert betale prisen for, mange gange endnu med flere overfald, da han ikke begriber bøllementaliteten ligger i opdragelsen. Nu er selv pigerne fra gruppen begyndt at overfalde folk. Det er fakta, selv ikke lille Mads-Emil kan ændre på. Opdeling i rent og urent følger med masseindvandringen. De bryder sig dybest set ikke om vesterlændinge (udover disses penge), basalt set bygger det på misundelse over vestlig kulturs frihed og overlegenhed. Etisk og moralsk er den muslimske verden på nulpunktet, sammenlignet med den vestlige. Det er man udmærket klar over, men er man ikke vaks nok til at følge med udviklingen, så er der kun hulemandens vold tilbage. Derfor skal de ud igen, eller i hvert fald reduceres kraftigt i antal, inden det her bliver endnu slemmere. Hvorfor tror spaden, at NB og SK ellers kommer i Folketinget nu. Folk er pissetrætte af det her fejlende integrationsfis, det er ikke det Danmark man kender og ønsker.

  Kommentar by LarsB — 3. maj 2019 @ 23:55

 12. MADS-EMIL ER VIST blevet holdt i stram snor af røde forældre, røde pædagokker og røde TV-stationer hele sit liv. Hjernevasken og feminiseringen af ham har været en bragende succés. Mon ikke han snart bliver sendt til Sverige som radikal “ungdoms-ambassadør”, for at forklare svenskerne at den vold og terror de oplever, i virkeligheden er den rene berigelse.

  Nå, med til historien hører nok, at danskere som bliver sure, vrede eller rasende over at blive overfaldet af denne djævleyngel, slet ikke kan få lov til at fortælle om det, efter at fjæsbogen har indført censur, efter påbud fra EU. Vi skal jo helst lade os kvæste eller myrde uden mukken, når staklerne som er flygtet fra sol, vind og skyer, fører sig frem.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. maj 2019 @ 23:59

 13. Nej selvfølgelig, hvis man to gange er blevet kørt ned når man går overfor rødt kan man da sagtens sige at det ligeså godt kunne ske når man går over for grønt.

  Problemet er sandsynligheden for de forskellige udfald… ikke at de hypotetisk kan forekomme.

  Det kunne ligeså godt være en bedstemor på 75 der klapper ham ned med rollatoren næste gang… det er bare ikke særlig sandsynligt

  Kommentar by redneck — 4. maj 2019 @ 00:00

 14. “Det kunne i lige så høj grad være sket af etniske danskere” er en ret interessant linje. Hvem har undervist ham, og bevidst undgået at vise ham at samtlige statistikker over indvandrerkriminalitet fastslår at det absolut IKKE i lige så høj grad kunne være begået af etniske danskere? Mads-emil og andre som ham burde være rasende på de mennesker der har udsat dem for livsfare ved at lyve for dem hele livet!

  Kommentar by Per — 4. maj 2019 @ 00:01

 15. Iznogut, 23.49….. han ER vel blevet overfaldet to gange? Men da han overlevede, er han dybt taknemmelig over at bøllerne ikke skar halsen over på ham. Hvilket jo viser at de på bunden er meget næstekærlige. Hvorfor vi roligt kan importere yderligere et par millioner af dem. Som Pol Pot Lars, Skrigeskinken og Jelved da også er gået i gang med. (Marokko-traktaten)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. maj 2019 @ 00:09

 16. Det var dog det mest åndssvage forklaring at komme med!!!
  Hvis Danmark havde været islam og de skide muslimer frit så var han jo netop ikke blevet slået ned og så hele 2 gange. For derefter at påstå at det ligeså godt kunne være sket af etniske Danskere.
  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.

  Kommentar by Johannes Juhl — 4. maj 2019 @ 00:29

 17. Tiden er ikke til at vende den anden kind til, når man bliver angrebet. Tiden er til at gå til aktiv modstand. Stem på Nye Borgerlige eller Stram Kurs.

  Kommentar by JC — 4. maj 2019 @ 00:55

 18. Flygtningestrømmen har intet med klimaet at gøre.

  Når forholdene i Mellemøsten og Afrika er så dårlige at folk flygter, skyldes det befolkningseksplosionen og den deraf følgende store arbejdsløshed og fattigdom. Og hertil muhammedanismen, som holder folk nede i uvidenhed og er en væsentlig årsag til det store antal børnefødsler. Når der er krige i samme område, skyldes det overbefolkningen, fattigdommen og uvidenheden. Kort sagt: Religionen er den egentlige rod til alle områdets problemer.

  Et er at folk flygter for at få del i vores velstand. Et andet er at der sandsynligvis foreligger en bevidst muslimsk plan om at kolonisere Vesten og erobre landene for Islam. Det sker ved migration og børnefødsler. Disse to årsager til migrationen går op i en højere enhed.

  Kommentar by JC — 4. maj 2019 @ 01:09

 19. Vi må håbe at vælgerne er blevet klogere, så rigtig mange ignorerer mediernes propaganda og stemmer på de partier som vil forhindre Danmarks ødelæggelse og undergang. For hvis vi ikke får et jordskredsvalg, begynder det at se virkelig sort ud. Så vil Malmøs og de øvrige svenske tilstande ikke være langt væk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. maj 2019 @ 01:24

 20. Intet parti i dette snotdumme land kan stille noget op. Der er alt for mange partier. Denne unge ‘mand’(?) er et produkt af en kastreret nation. Jeg har lige set noget om State troopers i Alaska, og der løser man godt nok problemerne meeeget anderledes end her! Haha! En idiot kørte ræs på en strand og ødelagde en fiskers net, og så blev der ellers trukket både jagtgevær og pistoler, og begge implicerede biler fik buler. Ingen blev dog skudt. I Florida må lærerne nu bære våben. I klasseværelset. Det er et nødvendigt onde. Man har en totalt åndssvag holdning til våben i Danmark, og det er derfor kun de slemme fyre her, som har våben.

  Kommentar by Kuffar — 4. maj 2019 @ 01:26

 21. AB 00:09 – Næh, det tror jeg faktisk ikke, at socialisten er. Hans mål er at sprede klimahysteri og åbne grænser.
  Forstå mig, jeg er selv blevet “slået ned”, men de kunne ikke gøre for det, og hør så, hvad problemet egentlig er:

  Det er idiotens agenda, nix weitere.

  Kommentar by Iznogut — 4. maj 2019 @ 01:31

 22. TOTAL IDIOTISK NAR

  Kommentar by Cat Girl — 4. maj 2019 @ 03:22

 23. Det er klimaets skyld, ja det er så! Et fantastisk eksempel på agensforskydning, jeg elsker unge idiotiske islamapologeter.

  Nej, det er de altid voldsparate semiterroristiske muslimer, der ikke kan styre deres seksualtrang, hvis de ser hår hos en kvinde, der ikke er i burka og hvad det nu hedder.
  De kan heller ikke styre deres voldsgener, der åbenbart opformeres af fætter-kusine ægteskaber.

  Deres altid provokerende og voldelige adfærd, fx når de bliver krænkede over at en forbipasserende ‘kigger forkert’ på dem, eksploderer især, når de er i flok. Sjakaler!

  Nå, det får Mads-Emil snart riiiigtig god tid til at fundere over, når han er slået til lirekassemand, sidder i kørestol og kun kan tygge smør.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. maj 2019 @ 06:29

 24. Hvor sætter Mads-Emil en smiley efter danskere? Er det sjovt at blive overfaldet? Mads-Emil er et klasseeksempel på et menneske, der har mistet enhver personlig værdighed og rygrad. Og nej, integration skal vi overhovedet ikke interessere os for. Det er et ord fra den venstreorienterede begrebsverden, som bruges til at lægge skylden for ordentlig sameksistens på den vestlige verden. Og så lyver Mads-Emil også. Det er overbefolkning og ikke klima, der er den store trussel.. fra muslimske lande.

  Kommentar by PiusXll — 4. maj 2019 @ 07:52

 25. # IZNOGUT kl. O1.31 Tror du har ret. Slår man ham op, er han tilsyneladende “kommunikations-ekspert”. (Eller propaganda-ekspert hos de radikale?) Og “overfaldene” har nok enten været meget milde, eller så grove at de har påført ham en alvorlig hjerneskade? Det virker lidt uldent. Måske det er opdigt det hele? Og bare et påskud for at medvirke til klima-hysteri, åbne grænser og endnu mere indvandring. Ligesom Uriaspostens historie om en bustur med “racister” opdigtet og indsendt af en tåbelig kvinde, der blev afsløret som løgner.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. maj 2019 @ 08:02

 26. Et mønstereksempel lige ud af uddannelsessystemet.

  Kommentar by Bastardo — 4. maj 2019 @ 08:23

 27. Metzgerei Krasnik – (forsøg nr. 2)

  Kommentar by T. Flodur — 4. maj 2019 @ 08:36

 28. De stakler var nødt til overfalde en, der havde snakket til dem. Hvordan skulle de ellers få mad?

  Kommentar by Winged Hussar — 4. maj 2019 @ 08:53

 29. Skynd dig at vende den anden kind til , Mads-Emil , det kan du blive ved med til du er blevet rundtosset ; snurrer du hurtigt nok rundt slipper du osse for at se realiteten….

  Kommentar by krassisten — 4. maj 2019 @ 08:54

 30. Dert er i virkekligheden synd for Mads-Emil Stockholm-Syndrom weibull.¨Han er nok den type som nazisterne under fortsættelseskrigen til 1. verdenskrig, med gode ord trusler og betaling fik til at agere stikker for daværende politikervælde.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 09:24

 31. Weibull

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 09:24

 32. Mads-Emilerne i denne her verden kan ikke vendes. De er fortabte.
  Sørgeligt.

  Kommentar by Hagmann — 4. maj 2019 @ 10:03

 33. Den pågældende unge mand har ret åbenlyst taget skade af de 2 overfald. Først brokker han sig over de 2 grove overfald, derefter forsvarer han overfaldsmændene. At den pågældende er en del af Danmark`s måske kommende fremtid virker uhyggeligt.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 4. maj 2019 @ 10:06

 34. Moar Nina Weibull er socialpædagog og beskriver sig selv som “rød” på FB. Hun har hjernevasket sønnike godt. Stakkels knægt, han fik aldrig en chance til at tænke selv.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 4. maj 2019 @ 10:40

 35. Sandsynligvis står imamerne i Mellemøstens moskeer hver fredag og opfordrer de underkastede at rejse til Europa: “Rejs til Europa og mangfoldiggør Jer for at vinde de vantros land for Allah. Han vil belønne Jer i rigt mål”.

  Kommentar by JC — 4. maj 2019 @ 10:58

 36. Selv når lille Mads-Emil bliver slæbt hen til huggeblokken, og lige inden krumsablen skiller hans hoved fra kroppen, vil han udbryde:

  “Jamen det har intet med Islam at gøre!”

  Kommentar by Revisoren — 4. maj 2019 @ 12:57

 37. Jeg ser frem til at Mads-Emil Weibull bliver kulturberiget af islams friske fyre for tredje, fjerde, femte gang osv. osv., og som forhåbentlig ender med at fjerne Mads-Emil Weibull fra vores land Danmark.

  Kommentar by Piphans — 4. maj 2019 @ 14:13

 38. Haha. Ja ja.. Typer som ham, skal desværre halalslagtes før de fatter pointen.

  Kommentar by Voltzejn — 4. maj 2019 @ 16:31

 39. Han er kommunikationsekspert iflg LinkedIn….. åbenbart er noget gået galt i hans kommunikation med de venlige fremmede

  Kommentar by redneck — 4. maj 2019 @ 20:31

 40. Masochisme er yndet på venstrefløjen, så det passer meget godt med islams forkærlighed for sadisme, men hvorfor i alverden skal dette kompagniskab udspilles i Danmark, med alle vi andre som tvungne medslaver og betalere af sindssyge lyster?

  Igen ses, i øvrigt, Lav-IQens overensstemmende mellem “elitens” islam-leflere og islam-tilbedernes 1400 års retarderende indavl.

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. maj 2019 @ 00:26

 41. “De skal ikke få mit had” og den slags meningsløse udsagn er jo i fin samklang med landets statsminister og andre, der i bund og grund har det rigtig godt med AEH’ ernes vold, da det giver dem mulighed for at vise sig som overmennesker ifht. dem, der ikke vil lade deres sønner og døtre smadres af bøllerne. De vil udrydde hadet ved at udrydde sig selv. Til Mads-Emil: det skal nok lykkes dig til sidst!

  Kommentar by Uno — 5. maj 2019 @ 00:40

 42. Adskillige piger i Forsvaret trådte frem i går, og i en slags “#METOO, NU med Forsvar”, beklagede sig over den grove sexistiske mandeverden i Forsvaret.
  Jamen, skulle I ikke bare holde/ ha’ holdt Jer langt langt væk?
  Hvis den rå mandsverden er for meget for små sarte trunter.
  For pokker. Det er mænd der i vore tider, dagligt sætter livet på spil. Hér VIL omgangsformen være mere rå end på den nærmeste café.
  Historien er sågar rig på plyndrende og voldtagende horder i kampsituationer. Mon ikke snarere det er jeg tøzer, der ikke helt har forventningsafstemt, INDEN I lod Jer indrullere?
  Hvis det lykkes Jer, at feminisere den sidste rest af styrkerne. Så kan plisserede nederdele ligeså godt indgå som en del af den reglementerede påklædning.
  Også for kvinderne.

  Kommentar by Knights Templar — 5. maj 2019 @ 07:36

 43. Der bliver formentlig snart stillet krav om, at uniformerne i militæret skal være regnbuefarvede, og påført glimmer og fjerboa…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2019 @ 12:02

 44. Det er ikke en flad læringskurve, det er INGEN læringskurve.

  Kommentar by PerP — 6. maj 2019 @ 18:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper