4. maj 2019

Messerschmidt: Ingen kommunister ‘har brug for politibeskyttelse’: “Volden kommer altid fra venstre.”

Superkommentar af Morten Messerschmidt på EB.dk – Hvorfor kommer volden altid fra venstre?

“Hvorfor er det altid de venstreorienterede, som overfalder politikere? Hvordan kan det være, at alle de gange, hvor københavnske bydele er blevet raseret i optøjer, er gerningsmændene altid venstrefløjsaktivister, ofte i en styg alliance med voldelige muslimer? Hvad er forklaringen på, at kun borgerlige og ikke én eneste socialistisk politiker har brug for politibeskyttelse?

Hvorfor sker det aldrig i Danmark, at en forsamling af revolutionære og socialister bliver overfaldet og opløst af højreorienterede maskeklædte bøller, mens det modsatte har fundet sted i 40 år i Danmark?

Hvem det er, som en socialdemokratisk regering nødvendigvis må støtte sig på, fik hele Danmark at se i billeder fra Fælledparken den 1. maj. Den dag fik socialdemokraterne kærligheden fra det yderste venstre at føle.

… Lidt i samme tradition har vi nu Rasmus Paludan. Var det ikke for politiet, ville han blive dobbelt-lynchet: Tævet til blods af Nørrebros enhedsliste-pøbel for at være fascist og racist – og halalslagtet af Nørrebros muslim-pøbel for at være en vantro gudsbespotter.

Men ingen fortaler for proletariatets diktatur, ingen erklæret leninist, stalinist eller maoist har brug for politibeskyttelse. Volden kommer altid fra venstre.

(Venstreradikale konfronterer frihedsaktivister, 26. januar 2016; Foto: Document.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101001/trackback

44 Comments »

 1. Det er jo det samme med muslimer. De er minoriteten, men det er os, der skal frygte dem. Tror I nogensinde en muslim har frygtet en dansker på gaden? Så prøv at overveje, hvor mange gange det sker den anden vej rundt.

  Kommentar by Fascist — 4. maj 2019 @ 10:36

 2. relateret
  Way of the World
  Connecting Nationalists, Building a Movement

  Kommentar by Cat Girl — 4. maj 2019 @ 10:50

 3. Socialisterne er gratister i denne verden. De kan have alle de rigtige meninger. De kan fuldstændig gratis og omkostningsfrit sige og gøre som de vil og endda stadig blive betragtet som mennesker med en høj moral. Det er til at brække sig over.

  Men maskerne er ved at falde. I kampen mellem den frie verden og socialisternes/muslimernes undertrykkelse begynder hykleriet at blive for synligt. Vi gider ikke finde os i det mere.

  Kommentar by PiusXll — 4. maj 2019 @ 10:55

 4. DET ER RIGTIGT AT VOLDEN hidtil er kommet fra de “venstresnoede” og radiGALE kliker. Men nu er de falske borgerlige i partiet Venstre (som reelt er et krypto-radikalt parti) ved at være godt med hvad vold mod danskerne angår. Politikerne i Venstre går ganske vist ikke selv rundt og overfalder folk. Næh, Venstres daglige kriminelle angreb på danskerne foregår via stedfortrædere, som man importerer i hundredtusindvis fra de afrikanske og arabiske lande. Angreb som støttes af S, SF, R, EL og bøssepartierne.

  Lige før kunne man i P1 høre Jytte Hilden fra S. En komplet ignorant og tåbelig rød politik-kvinde som er propfuld af vrøvl om at afrikaniseringen og islamiseringen slet, slet ikke er en trussel mod danskerne, men tværtimod noget vi skal være meget glade for.

  Og selvfølgelig er hun også tilhænger af censur. Især af alle ikke-kommunister.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. maj 2019 @ 10:56

 5. Morten er en sirligt klædt terminator. I,ll be back.. He,s back.. Ubestrideligt argument. Desværre er rød for længst uden for rækkevidde, alt vrøvl kan lade sig gøre i deres selvreligiøse spindelvæv. Det er blå han taler til, og så alle tvivlerne, 30% af vælgerne er tvivlere. Gør valget til demokrati når det er mest spændende og viser sin kraft og magt. Demokrati er ikke svagt, bare langsomt. Må paludan få sin rettige plads i sofistpaladset chrrrborg.. Mod invasionen..

  Kommentar by Gaflen — 4. maj 2019 @ 10:57

 6. De venstreorienterede angriber voldeligt dem, der er uenige med dem, og bebrejder derefter ofrene at de skaber had (altså at de får de venstreorienterede voldsmænd til at hade dem) og bruger politiressourcer.

  Kommentar by Winged Hussar — 4. maj 2019 @ 10:58

 7. POINT TAKEN!
  Indlysende.
  Men det får vel INGEN af det røde pibekrads til at skue indad?
  Man ka’ se splinten, i andre man ikke bryder sig om’s øjne.
  Men ikke jernbanesvellen i sit eget.
  Meget rummeligt, voksent og begavet. Er det ikke dét, udkradset bryster sig af?

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2019 @ 11:07

 8. JYTTE HILDEN synes også at der er alt, alt,alt for få kvinder inde i Vampyr-borgen. Og ignorerer dermed at politik-kvinderne/feministerne/ pladderhumanisterne har destabiliseret hele Europa, og bragt Sverige og Frankrig tæt på kollaps eller borgerkrig. Jytte Hilden går ind for kvoter og positiv særbehandling af kvinder (= negativ særbehandling af mænd)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. maj 2019 @ 11:08

 9. Det arbejdende Danmark burde vende sig væk fra de socialistiske snylterpartier på venstrefløjen. Deres mål er at gøre Danmark til verdens største tag-selv bord, for ikke alene Danmarks egne gratister, men alle verdens fattige som gerne vil have velfærd og vellevned på de hårdtarbejdende, skatteplagede danskeres bekostning.

  Kommentar by JC — 4. maj 2019 @ 11:11

 10. Lige en sidste bemærkning i denne omgang: De røde snakker meget om at modstanderne af afrikanisering af Danmark er nogle meget ekstremistiske personer. Men i betragtning af at de røde og falske borgerlige i realiteten går ind for Danmarks og danskhedens afskaffelse, og danskernes udskiftning og udryddelse, er det vel dem som er langt de mest ekstremistiske. Er man tilhænger af sit eget lands ødelæggelse plus folkemord er man vel både FASCIST og EKSTREMT EKSTREMISTISK!

  Landsforræder er man ihvertfald.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. maj 2019 @ 11:20

 11. Venstrefløjen er, heldigt nok, kemisk renset for disciplin; det bliver deres selvfølgelige undergang – I en regulær kamphandling vil de blive udslættet. Og hvis nogen skulle være tåbelige nok til at lede efter dem, ja så vil man kun finde fragmenter af et par Dr. Martens støvler, et par nitter, en korsetstiver, en stump finger med sort neglelak, osv. – Resten tager ormene sig af. Hvor heldig kan man være!

  Kommentar by T. Flodur — 4. maj 2019 @ 12:11

 12. Opspor de samfundsskadelige elementer, er faktisk en hver mands pligt for at redde Danmark. Politiet må jo ikke for deres ledelse.
  Fyns politi har jo en hættemåge som frontfigur

  Kommentar by Sindsro — 4. maj 2019 @ 12:19

 13. Hørte lige om en patetisk rød snotklud dressed as kloge-Åge fra Universitet tale forarget om Paludans provokationer, der kan risikere, at udløse Muhammedkrisen v.2.0.
  Du hører aldrig pjok som hen ytre sig om de daglige forhånelser og provokationer fra det brune kneppeaffald. Det ku’ jo risikere at koste ham noget; sin “fede” unyttige og overflødige stilling, sin sikkerhed, sin plads blandt ligesindede blinde og døve gutmenschen.
  Så hellere vende 180° og tilbyde sin kujonagtige bavianrøde røv og ringmuskel til de indtrængende. Og håbe Stockholm-agtigt at han går fri, den dag regnebrættet gøres op.
  Kujonagtigt fordi det er en ganske ufarlig og gratis omgang at tampe løs på Rasmus P.
  Her begår han måske den fejl, at gøre regning uden vært.

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2019 @ 12:43

 14. Fredag aften sender DR2 programmet “Det politiske talkshow” med den venstreradikale “journalist” Mette Vibe Utzon som vært.

  I går var en af gæsterne i programmet den lille yndige ejendomsspekulant Pernille Skipper, der havde fået skrabet det værste bræk og pløre af sine fine Louboutin-stiletter efter sit besøg i Fælledparken.

  Og blev hun så udspurgt om Enhedslistens paramilitære militser AFA og Antifa, der smadrer alt og alle?

  Nej, naturligvis ikke.
  Det er jo Danmarks Radio, og man generer jo ikke de røde venner med dumme spørgsmål.

  Til gengæld sad man hyggeligt og pludrede om en selfie, som Pernille-tøzen havde taget med den venstreradikale “skuespiller” Lars Mikkelsen, der agerede bartender i Enhedslistens bar i Fælledparken.

  Jo, alt er således ved gamle i DDR…

  Kommentar by Revisoren — 4. maj 2019 @ 12:50

 15. Yeah well Morten,styret kommer fra dig og dine kumpaner i banksternes worldorderproject afdeling Neuropa hils makronen og märklin når du næste gang rejser til Belgien -undskyld, Luxemburg efter dine surt opsparede penge. Og tag en passende gave med til prinsesse Pia af socialismen,når du vender tilbage til Danmark.
  Trøst dig fjols,du kommer næppe i helvede ;-)

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 12:51

 16. Eneste trumfkort jeg hidtil har opdaget modstanderne af Stram Kurs har i baghånden er at kandidaten Uwe Max Jensen eller Andersen faktisk er dømt for vold lidt i modstrid med partiets linje om at udskamme kriminelle. Episoden virker dog ret harmløs på trods af at videoen må være sammenklippet for at højne den dramatiske effekt:

  https://www.tv2nord.dk/artikel/provokunstner-doemt-overfald-paa-kunsten-ansatte

  Hvad der skulle have været en kunstnerisk happening endte helt galt 16. september 2016.

  Her ville den kontroversielle kunstner Uwe Max Jensen, der siden har skiftet navn til Max Andersen, tisse på et spejl i skulpturparken ved Kunsten i forbindelse med et besøg af en verdensberømt italiensk kunstner, som skulle arbejde med spejle. En happening, der vel at mærke ikke var arrangeret i samarbejde med Kunsten.

  Situationen udviklede sig, da ansatte på Kunsten forsøgte at standse det noget anderledes kunst-stunt. Det ville Uwe Max Jensen ikke finde sig i, så han tacklede den ene og tog kvælertag på ham. En ansat forsøgte at hjælpe sin kollega, men også han blev overfaldet.

  Tre måneder efter hændelsen sigtede Nordjyllands Politi provokunstneren, og torsdag blev sagen behandlet ved Retten i Aalborg. Her blev Uwe Max Jensen dømt for simpel vold, og straffen lyder på 30 dages betinget fængsel med 40 timers samfundstjeneste.

  – Min klient er glad for, at det er overstået. Det har varet utrolig længe. Han er tilfreds, og nu ser han fremad.

  Rasmus Paludan, forsvare

  Kommentar by perhag — 4. maj 2019 @ 13:53

 17. Spejl. Anti-fascister er yderst voldelige. Psykotisk flokmentalitet, som skolelederen fra Mariager skole drømmer om, indoktrineret fra vuggestuen til gymnasiet.
  Derfor er det vigtigt at 90% af de “unge” får gymnasiet dosisen med, selv om kun 5-8% er optagelsesberettiget og uddannelsesparate.

  Løkke-Fonden bugner af velstand. Hans pasivitet belønnes.

  Kommentar by Iznogut — 4. maj 2019 @ 14:07

 18. Ingen danske politikere er blevet myrdet eller alvorligt overfaldet de sidste mange år, og det kan alle være glade for og stolte af.
  Det passer ikke at vold kun kommer fra venstre. Oluf Palme og Anna Lindh var to Socialdemokrater myrdet i Sverige. Så var der det helt store psykopatiske mordersvin Breivik, der myrdede løs på Socialdemokratisk ungdom i Norge. At dømme efter den hadske retorik der optræder her på UP kan det også ske i Danmark, Gud forbyde det!
  Messerschmidt er en latterlig løgner og korrupt pamper som burde få sig et rigtigt job.

  Kommentar by Zatopek — 4. maj 2019 @ 16:36

 19. perhag — 4. maj 2019 @ 13:53:

  https://nordjyske.dk/nyheder/kandidat-fra-stram-kurs-faar-billede-op-i-folketinget/1721ea6d-7125-4b73-a977-1b23838b16d1

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. maj 2019 @ 16:45

 20. Læg mærke til de venstreorienteredes kommentarer i på EB.
  De røde svin leverer selv alle beviser for MM’s argumenter, men det fatter de ikke selv.

  Kommentar by Torino — 4. maj 2019 @ 17:02

 21. Metzgerei Krasnik (prøve nr.3)

  Kommentar by T. Flodur — 4. maj 2019 @ 17:02

 22. # 17 Vil du venligst svare på, hvorfor venstreorienterede ikke har behov for beskyttelse i samme grad som borgerlige? Hvorfor er venstreorienterede så voldelige?

  Kommentar by PiusXll — 4. maj 2019 @ 17:17

 23. Himmelbjerget (prøve nr.5)

  Kommentar by T. Flodur — 4. maj 2019 @ 17:19

 24. >16 Iznogut 14:07
  Jeps. Og ved tiden hvor de skal i gymnasiet er de alle gode socialister. Rede til at kæmpe for den store leder.

  Kommentar by Anonym — 4. maj 2019 @ 17:33

 25. > Zatopek
  Hvad med dit eget job?

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 17:37

 26. Zapotek er zigøjner og venstreradikal troll.

  Ignorér ignoranten!

  Kommentar by Revisoren — 4. maj 2019 @ 18:05

 27. #17
  Den ungsocialistiske forsamling Breivik havde set sig ond på var efter norske avisers undersøgelse mest islamister? Er det rigtigt? De kommende norske socialdemokrater- hvad skal vi tro på?

  Kommentar by Hul igennem? — 4. maj 2019 @ 18:21

 28. #20 Behovet for beskyttelse er nogenlunde det samme uanset venstre/højre, Paludans beskyttelsesbehov skyldes hans konfronterende stil. Alle politikere og offentlige personer kan møde ubehagelige mennesker, og de tænker mere over hvor de færdes end gennemsnittet. Antifa møder man ved demonstrationer, så de er mulige at undgå.

  Kommentar by Zatopek — 4. maj 2019 @ 18:22

 29. #22 Uanset hvad ser jeg Messerschmidt som spild af skattepenge, han burde hellere blive journalist, youtuber eller måske medvirke i reality TV som før i tiden.

  Kommentar by Zatopek — 4. maj 2019 @ 19:08

 30. > Zatopek

  Om ‘vi’ kan være stolte af det?
  Øh, mig bekendt har MF Naser Khader haft politibeskyttelse i over 15 år, frit efter hukommelsen, og daværende Statsminister Anders Fogh Rasmussen blev overhældt med maling af nogle raske svende fra AFA, som daværende Ensomhedsliste-MF Pernille Rosenkrantz-Theil havde lukket ind (som bekendt er hun nu MF for Socialdemokratiet).

  Jeg husker ikke, hvornår det var, Pia Kjærsgaard måtte søge tilflugt i en bank først på Nørrebrogade, da hun blev overfaldet af venstreekskrementer fra AFA, SUF og omegn, sandsynligvis suppleret af ‘unge knægte’ af AEH.

  Mens Politiken osv. kan koge suppe på, at Paludans demoer koster politi, undlader man at regne på, hvad det koster med døgnbeskyttelse af nævnte Khader, Kjærsgaard, Westergaard samt en række andre og derudover dag- og døgnbemanding ved synagogen og Carolineskolen.
  Men det er naturligvis pga. truslen fra højreorienterede….??

  Allerede sidst i 80’erne holdt der konsekvent en politibil med to wienerbrødsspisende betjente ved synagogen, hvilket enhver, der kom i Krystalgade (fx Hovedbiblioteket fra 1993) kunne se.
  Hint: Den stærkt højreorientede (ironi off) Blekingegadebande med dens jødekartotek, kaldet x-files. Blekingegadebanden var – æhem -fundraisere for den palæstinensiske og muslimske terrororganisation PFLP.

  Den sidste del kan jødehaderne på UP passende fundere lidt over, de er i rigtig godt selskab….

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. maj 2019 @ 19:39

 31. Zatopeks islamkritiske holdning er påtaget.
  Han er lige så ægte som Simon73, hvis han da ikke ER Simon Ban-as Hother Hansen

  Kommentar by Træt — 4. maj 2019 @ 19:58

 32. # 24 Er behovet for beskyttelse det samme uanset venstre/højre? Hvilke politikere på venstrefløjen har brug for beskyttelse?

  Kommentar by PiusXll — 4. maj 2019 @ 19:58

 33. I øvrigt dræbte ABB kun opportunistiske Hitler-Jugend, der satsede på en karriere i das Partei.

  Kommentar by Træt — 4. maj 2019 @ 19:59

 34. > PiusXII 19:58

  Alternaivisternes LGBTQRXTUVXYZ+ – segment, når de deltager i en LGBTQRXTUVXYZ+ – pride på Nørrebro.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. maj 2019 @ 20:09

 35. > Træt 19:59

  Arh, du plejer at være skarpere. Der var tale om børn, og børn er dumme, se blot hende den svenske skolepige, der ikke gider passe sin skole men bliver inviteret til diverse topmøder.
  Og voksne mennesker skyder ikke børn, punktum!

  ABB er en opblæst og svagt begavet narrehat, jeg håber, nogen har smidt nøglerne til cellen væk.

  Paludan er blot en opblæst tosse, og personligt finder jeg, han burde bruge sine evner bedre. Er der måske nogen, der har set et sammenhængende partiprogram, som det er muligt at gennemføre, hvis hans parti – rent hypotetisk – skulle få noget som helst igennem Folketinget?

  NB for mit vedkommende, da det parti, jeg har været stiller for i denne FT-periode, Dansk Samling, er meget langt fra det tilstrækkelige antal vælgererklæringer. Og da jeg forlængst har mistet tilliden til DF.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. maj 2019 @ 20:24

 36. Fjernede i dag fra metroelevator-gavlen ved Christianshavns Torv et opslag, 8x 12 cm. sorte bogstaver gul baggrund. To stiliserede dobbeltfaner i cirkler på hver side af AREA.

  – – – –
  WARNING!
  – – – –
  FASCISTS
  WILL BE
  ASSAULTED
  IN THIS
  AREA

  Kommentar by Peter Buch — 4. maj 2019 @ 21:21

 37. Ak ja, nu er også denne site hjemsøgt af unge snothvalpe.

  Kommentar by John Niss Hansen — 4. maj 2019 @ 22:43

 38. > Peter Buch 21:21

  Udmærket indsats. Og så alligevel: Der er fyldt med fascister omkring Christiania.

  Ved den meget omtalte Paludan-demo på Blågårds Plads, der varede ca. 2 minutter, gik fascisterne også amok omkring Prinsessegade med bil-, cykel- og containerafbrændinger på trods af, at der et stykke vej mellem Blågårds Plads og Christianshavn, og Paludan ikke havde været i nærheden af Christianshavn.

  Udover de hashtågede etniske danskere fra bandemiljøerne er der rigtig mange perkere involveret i stofhandelen i og omkring Christania. I deres fritid tæsker de så lige grønlænderne på Christianshavns Torv.

  I øvrigt vil ingen ved sine fulde fem drømme om at tage elevatoren til metroen. Den fungerer åbenlyst som offentligt toilet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. maj 2019 @ 23:08

 39. #17 Blot fordi ofrene var socialdemokrater betyder det ikke gerningsmændene var højreorienterede. Anna Lindh blev myrdet af en sindsforvirret serber uden politisk motiv, og vi ved stadig ikke hvem der myrdede Palme, men de mest sandsynlige kandidater havde personlige motiver, ikke politiske.

  Kommentar by Odo — 5. maj 2019 @ 01:11

 40. Foto:
  Pelle Amici Röhm’s sortklædte Sturmabteilung.
  Du må være revnefærdig af faderstolthed.
  Hva’ med, om du (og dine) fulgte dit forbilledes fodspor – hele vejen?

  Kommentar by Knights Templar — 5. maj 2019 @ 05:25

 41. https://www.bt.dk/politik/kandidattest-afsloerer-socialdemokrater-vil-haeve-ydelser-til-udlaendinge

  Kommentar by p — 5. maj 2019 @ 10:26

 42. Tiøren faldt alt for sent for Messerschmidt og med den vanlige politiske langsommelighed er den slæt ikke landet endnu.
  Løbet er kørt for DF:
  Vælgernes tillid er misbrugt på det groveste, med DF evige taknemmelighed for INTETSMAGENDE holdkæftbolsjer fra regeringen og DF støtter fortsat både Socialdemokratiet og Venstre og DERMED deres intense arbejde på, at få Danmark islamiseret.

  KUN Stram Kurs og Nye Borgerlige kan nå at redde Danmark fra den totale underkastelse/udrensning. Det forestående FT-valg er SIDSTE UDKALD !!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. maj 2019 @ 14:27

 43. Ja, hvorfor? Fordi det er vigtigere at vise, at man tilhører den rette “religion”, end erkende hvilken behandling indbyggerne i landet bliver udsat for. Derfor har masochister, selvmordskandidater og svæklinge pustet sig op som gode mennesker, og beskytter AFAs og islams tæskehold, så alle danskere kan modtage de tæsk, som de selv synes er så opbyggelige, og som får dem til lommerne og punger ud af skatteydernes penge til det elendige afskum, idet de tror de har magt over en udtømmelig kilde, der kan sikre dem fred til at leve i deres dekadente selvundertrykkelse og selvcensur.

  Kommentar by Uno — 5. maj 2019 @ 16:06

 44. Uudtømmelig kilde skulle der selfølgelig stå

  Kommentar by Uno — 5. maj 2019 @ 16:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper