4. maj 2019

Set på Forældreintra: Paludan har ‘påvirket de unges sproglige grænser’, ‘ført til racistiske ytringer’

En Urias-læser har modtaget følgende på Forældreintra. Mariager Skole.

(Rundsendt 3. maj 2019, lettere tilrettet)

Oploadet Kl. 10:50 af Kim Møller — Direkte link69 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101007/trackback

69 Comments »

 1. Venstre-indoktrinering er overalt.

  Kommentar by Winged Hussar — 4. maj 2019 @ 10:53

 2. Det kan siges med een linie
  “børn opdrages til ikke at tænke selv”

  Kommentar by k. m. — 4. maj 2019 @ 10:59

 3. “Seksuelt krænkende” bruges som stødstav til at få forældrene med på vognen. Smart.

  Kommentar by Zatopek — 4. maj 2019 @ 11:03

 4. Det er en tilståelsessag. Skolelederen bør fyres øjeblikkeligt. Det er ren indoktrinering, han promoverer.

  At der er mange disciplinære vanskeligheder i folkeskolen i dag skyldes typer som denne skoleleder, som er helt uden mandsmod.

  Kommentar by PiusXll — 4. maj 2019 @ 11:08

 5. Hold da op, mand! Godt at mine børn ikke har gået på den skole. Det er vigtigt, at børn forholder sig til den virkelige verden. Børn skal guides til kritisk tænkning og forholde sig objektivt til de samfundsmæssige udfordringer som vores kultur flasker ud med.
  Lærestanden skal ikke opdrage på børnene eller guide dem ind på en politiske korrekt ideologi. De skal KUN sørge for at undervise børnene i deres respektive fag!

  Kommentar by En rigtig dansker — 4. maj 2019 @ 11:18

 6. Tolerance og inklusion er den ideologi alle børn bliver hjernevasket med i skolerne. “Vi skal jo alle være her” fordi folkeskolen tvinger danske børn til at være sammen med perlerne i klasselokalerne. Det forældre bør lære deres unger, er at det ikke nødvendigvis vil være sådan resten af deres liv, som voksne kan de aktivt fravælge “inklusionen”. De røde prøver dog at behandle alle voksne danskere som om vi var en stor folkeskoleklasse.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 4. maj 2019 @ 11:26

 7. Kan kun opfordre de pågældende forældre om at klage over skolelederens ulovlige politiske virksomhed på skolen.

  Kommentar by Fascist — 4. maj 2019 @ 11:30

 8. Jeg kan se han er uddannet i forsvaret, så det er ren kadaver disciplin og propagandist af natur.

  Kommentar by Moth — 4. maj 2019 @ 11:38

 9. Man kan vel dårligt finde en bedre ambassadør for Paludans politik end denne geschæftige skoleleder – Hidtil er der sikkert ikke mange i Mariager der har skænket Rasmus Paludan en tanke, men nu snakker de formentlig ikke om andet i hele kommunen – Wow, hvor et selvmål, holy mackerel!

  Kommentar by T. Flodur — 4. maj 2019 @ 11:44

 10. Skoleleder Rasmus Correll Mackenhauer Har ikke fattet en bønne, af hvad der sker eller kommer til at ske i Danmark i nærmeste fremtid.

  Her bliver hans “børn” lette ofre for volden og islamiseringen.

  Fyr idioten på gråt papir.

  Kommentar by Sindsro — 4. maj 2019 @ 11:45

 11. Rødgardisterne ønsker ytringsfriheden stoppet ved lov, skoleleder svinet og hans kollegaer skulle sammen med Krasnik, Abdel samt medie luderne ekskluderes fra deres bestillinger, de ønsker i den grad at styre etniske Danskere ned i hul der er lydløst så de kan regere frit i deres vanvids verden, Danskernes respekt for politikerne er fuldstændig væk på grund af deres kælen for indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, modstanden mod de ovennævnte bliver voldsommere for hver dag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. maj 2019 @ 11:52

 12. Nu har jeg efterhånden haft rigtig mange af Paludan’s videoer kørende i baggrunden, og det har længe undret mig at han ikke, når han angribes for at adressere børn og unge, gør opmærksom på, at de jo altså befinder sig i allerforreste skyttegrav, når det drejer sig om den vold og chikane der er rettet mod danskerne fra allan’s udvalgte.

  De har konsekvenserne af “multikulturen” helt tæt inde på kroppen, og lever med den 6 til 8 timer dagligt, når deres undervisning konstant forstyrres af mindrebemidlede klassekammerater, når den ikke bevidst forsøges forringet, af venstreorienterede lærere med en politisk agenda, og meget lidt konkret faktabaseret viden.

  Er det ikke langt mere sandsynligt, at den omtalte fascination over Paludan bunder i, at de alle enten har oplevet muslimernes vold på første hånd, eller har set kammerater blive udsat for den?
  Og at det med Paludan er første gang de oplever en voksen person, der har modet til at kalde en spade for en spade?

  Kommentar by Kimski — 4. maj 2019 @ 11:54

 13. Uha, ned og syng foran aporta, den slemme df.

  Kommentar by p — 4. maj 2019 @ 12:23

 14. tæt inde
  Ja unge mennesker opfatter faren fra de fremmede,men faren fra deres herskere bliver de blindet for. Af løkke lars og slænget af tyveknægte og radio-tv-aviser

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 12:30

 15. Jeg tjekkede lige lidt op på den tidligere omtalte Mino Danmark, som skolelederen fra Mariager synes at være enig med – sammen med den mediepolitiske magt i landet.

  Mino Danmark er en såkaldt almennyttig forening, dvs. er fritaget for at betale skat, men der skal betales til deres sekretariat, repræsentantskab og bestyrelse. Foreningens hovedindtægter er offentlige midler. Frivillige er velkomne til at arbejde gratis.

  Med parasitreklamen stram-kurs.dk prøver DR-værten Abdel Aziz, formanden for Mino Danmark, at score penge og point på den succes, som partien Stram Kurs har for tiden.

  Foreningen Mino Danmark drives af smukke nøgleord som at nedbryde fordomme, modvirke diskrimination og fremme gensidig forståelse af etniske minoritetsgrupper i Danmark. Også selvom Mino Danmarks direktør Niddal El-Jabri har udtalt følgende lidet positive og ekskluderende om etniske danske unge: “Jeg er vokset op i Lystrup nord for Aarhus, mere præcist white trash-kvarteret Elstedhøj”.

  Foreningens hovedbudskab er inklusion af alle mennesker, også dem, som bærer påklædning af religiøs karakter. Uanset religion. Hvis man støtter dette synspunkt, er man accepteret af den mediepolitiske magt, får statsstøtte og positive presse og kan bevæge sig frit i landet uden at frygte for sit liv.

  Hvis man derimod kritiserer dette, er man stemplet at tilhøre det yderste-yderste højre, en nazist in spe og er et retfærdigt mål for eksklusion og vold.

  Så hvorfor overhovedet kritisere en forening, der reklamerer for at stå for inklusion, kærlighed, humanisme osv. Såmænd fordi det de inkluderer og fremmer er den stærkt voksende brutale og onde ideologi, som man kan lære om ved at læse koranen.

  Niddal El-Jabris kone, en bærer af det sorte islamske tørklæde, under sig over, hvorfor man som almindelig demokratisk dansk samfundsborger med muslimsk baggrund bliver bedt om at tage afstand fra de ugerninger, som ekstremistiske terrorister verden over begår i “Allahs og Profetens” navn – blot fordi disse bekender sig til den samme religion, som hun og hendes med-muslimer selv tilhører? Hun giver såmænd meget godt svaret selv: Fordi I netop bekender jer til den samme religion med samme onde, religiøse påbud fra koranen, som de ekstremistiske terrorister gør, og som de kriminelle muslimske gadebander også gør.

  Sværere er det ikke. Heller ikke for en skoleleder.

  Kommentar by traveler — 4. maj 2019 @ 12:56

 16. Hvem vidste ikke at skoler er commie factories? Rød har altid kløerne i børn, ellers var de uddøde. Samme bruger invasionen. Nazihysteriet pt; Rp har godt fat i dem, hehe

  Kommentar by Gaflen — 4. maj 2019 @ 12:58

 17. Der er da bestemt intet forkert i, at fornuftige forældre tager en snak med deres afkom om, hvordan man snakker til og om andre mennesker. De kan jo så også tage en snak med de unge om deres (over)forbrug af diverse sociale medier.

  Hvis de i den forbindelse kommer til at snakke om Paludan, skader det da bestemt heller ikke. For hvorfor er det nu så sjovt, når han omtaler Vollsmose som Volls-homo-mose? Hvorfor bliver muslimerne så voldsomt aggressive over det? Er det fair, at de bliver så aggressive, at de overfalder ham, tænder bål i gaden etc.? Ville de opføre sig på samme måde, hvis han omtalte Mariager som “taberbyen”, “lortebyen fra Jylland” osv.?

  Den kære skoleleder skal dog passer på, for det er bestemt ikke skolens opgave, at stille bestemte politiske holdninger bedre end andre. Faktisk er det en af folkeskolens vigtigste opgaver, at fremme den demokratiske forståelse….

  Kommentar by na — 4. maj 2019 @ 12:59

 18. Det næste bliver berufsverbot.

  Kommentar by Revisoren — 4. maj 2019 @ 13:02

 19. Folkeopdragelse af værste skuffe…….

  Kommentar by Lopez — 4. maj 2019 @ 13:04

 20. Nu da Str. Kurs er opstillkingsberettiget, bør vi samle vores kræfter om Uhrskov og Dansk Samling, som udgør et glimrende alternativ til Vermouth og hendes følgere: Møller,Tvede,Khader,venstrepartidelinkventer og alle mulige stemmere på “demokrati”. Send en velgererklæring til Dansk Samling EFTER Stram Kurs er erklæret berettiget til opstilling hvilket kan tage op til 14 dage efter stemmerne er indgået. De satans bureaukrater forstår at dreje den så de bliver i sadlerne.
  Og støt borgerforslagene om skærpelse af forræderistraffen og forbud mod omskæring..

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 13:14

 21. Generation Zyklon. Kommunisterne vil komme til at længes smerteligt efter Rasmus Paludan om tyve år.

  Kommentar by Erling — 4. maj 2019 @ 13:20

 22. # 17 Nielsen
  Prøv igen Nielsen når/hvis du bliver ædru.

  Kommentar by bjarne binee — 4. maj 2019 @ 13:23

 23. Jeg synes ikke, at vi kan være det bekendt!
  Vi lader Rasmus Paludan med voldsom retorik oplære børnene i Mariager i seksuelt krænkende adfærd.
  Det burde virkelig være en uddannet LGBTQ-konsulent, der stod for oplæringen!

  Kommentar by Bastardo — 4. maj 2019 @ 13:37

 24. Dagens Danmark er i den grad proppet til med

  HYKLERI
  MANIPULATION
  RØD LØGNEPROPAGANDA
  PLADDERHUMANISME
  POLITISK KORREKTHED
  FEMINISME og
  KRÆNKELSESPARATHED

  at man dårligt kan trække vejret. I altfald er det deprimerende at følge med i hvordan vores demokrati, velfærd, sundhed og sikkerhed smuldrer. Og nu er Venstre ved Claus H. F. ude med påstande om at Danmark risikerer at få hele verden til at se skævt til os, fordi Paludan og flere og flere danskere er trætte af løftebrud, masseindvandring, kriminalitet, Marokko-aftaler og EU-tyranni. Hvorfor de overvejer at give deres stemme til NB, Stram kurs eller DF.

  Men hvis Venstre ikke får ret mange stemmer til dette valg, er det nok deres egen skyld. De har ikke brugt de fire år til at gøre noget godt for befolkningen, tværtimod.

  Bl.a. har Venstre ladet 1OO-2OO.OOO flere afrikanere og arabere rejse ind i Danmark siden 2O15. Trods løftet om straks-stop.

  Plyndringen af danskerne er ikke mindsket. Afgifterne på vand, lys og varme m.m. er voldsomt høje. En af mine bekendte der bor alene har fået en vandregning på næsten ni tusind kroner. Og der er ikke tale om sprængte vandrør. Hvordan kan det lade sig gøre? Vand er jo nærmest gratis at pumpe op. Oveni er mængden af bøder, gebyrer og nye afgifter stigende. Og så er der 25% i moms på næsten alt.

  Men trods et skattetryk i verdensrekord-højde rasler velfærden og sundhedsvæsnet ned ad brættet. Hertil kommer lukningen af hundredvis af skoler og mange andre dele af infrastrukturen.

  At danskere diskrimineres groft i forhold til asylanter og migranter kan ikke bortforklares. Migranterne har retskrav på gratis boliger, gratis tandlæge, gratis taxa, gratis møbler, cykler eller gratis kørekort og biler osv. De får i pose og sæk, og tildeles alle mulige ekstra kontant-ydelser, såsom jobtilskud/førtidspension, mens danskere må stille sig bagerst i køen. Venstre har medvirket til at danskerne er blevet 3. og 4. rangs borgere i deres eget land.

  Venstre har også rundbarberet sundhedsvæsnet. Milliarder af kroner er taget væk fra hospitalerne, og pengene er flyttet over til indvandrerne. Omkring 45 sygehuse og skadestuer er lukket. Patienters og pårørendes restsikkerhed er afskaffet, fordi Styrelsen for Patientsikkerhed er nedsparet til at være en syltekrukke. Overlæge Niels Høiby og andre har påvist tusinder af unødvendige lidelser og dødsfald som følge af de omfattende spare-krav, nedskæringer og forringelser.

  Venstre har også svigtet når det gælder de rødradikales angreb på familieværdierne. Og Venstre har i Marokko sagt ja til statscensur og meget mere indvandring.

  Venstre er i dag et folkefjendsk parti, som arbejder på at afskaffe demokratiet, nationalstaten og vores velfærd, frihed og sikkerhed.

  Men Venstre er selvfølgelig ikke det eneste landsskadelige parti som ønsker at Danmark skal følge i Sveriges katastrofale fodspor. Alle de gamle partier er på gale veje.

  Vi danskere bør tænke grundigt over hvem vi vil stemme på. For dette valg er i sandhed et skæbnevalg.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. maj 2019 @ 13:49

 25. Rasmus ‘Paludan’ Garell Mackenhauer endnu en dansk hadende psykopat som vægter islamister højrer end svindel, mord voldtægter på danskere.
  Landsforvisning af danske psykopater og repatriering islam tilhængere omgående.

  Kommentar by Piphans — 4. maj 2019 @ 13:49

 26. De skal ikke integreres, de skal hjem.
  Stygge ord for en skoleleder og hans røde kabinet af indoktrinanter.

  Kommentar by Iznogut — 4. maj 2019 @ 13:52

 27. @20 Bastardo
  Haha… god pointe:)

  Kommentar by Piphans — 4. maj 2019 @ 13:52

 28. Måske er der håb forude, Mark Dice https://www.youtube.com/watch?v=65Rh8w2G6xA

  Kommentar by Piphans — 4. maj 2019 @ 14:15

 29. 20. Bastardo

  Kommentar by Sindsro — 4. maj 2019 @ 14:37

 30. bt.dk
  Claus Hjort Frederiksens bekymring er senest blevet øget af, at partiet og dets racismedømte formand har anmeldt sig som opstillingsberettiget til Folketinget.”

  Bemærk : den racismedømte

  Jeg tror at det der bekymrer Claus Hjort mest, er udsigten til at tabe magten og ministerbilen.

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2019 @ 14:44

 31. 20. Bastardo undskyld, der kom ikke noget på¨.
  “”Vi lader Rasmus Paludan med voldsom retorik oplære børnene i Mariager i seksuelt krænkende adfærd.””

  Hvori ligger denne voldsomme retorik. ?
  Vi har jo alle set hvad pædagogik fører til.

  Børn skal have det ind med grovfilen om nødvendig, det er heller ingen skade til hvis de selv tænker over hvad der er blevet sagt til dem. Finde vejledning kan børn, altid finde hjemme, skal man tro.

  Kommentar by Sindsro — 4. maj 2019 @ 14:46

 32. >19 Bjarne Binee 13:23
  Nyt forsøg: Kim Møller,adskillige frafaldne “konservative” flere personer fra venstre,hende selv og pengeejeren Lars Tvede, er hvem jeg opfatter nye borgerlige som. Der er sikkert flere. Jeg er klar over at flere kommentatorer på denne blog mener at NB er svaret på alt. Det er de bare ikke! Vil de forbyde skat? Ikke hvad jeg ved af. Vil de smide alle fremmede ud af vores land? Ikke det jeg ved af. Vil de melde os ud af Neuropa? Det sagde de selv i deres partiprogram,men du bør forstå min skepsis.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 14:53

 33. Han vil kun møde velvilje og opbakning fra skolekredsen, dem er er imod skal ikke have klinket noget i det her lokalsamfund…så han og skolen vil opleve fuld opbakning til hans tiltag…i øvrigt som på den kommende valgdag.

  Folket flest er naive ignoranter og bevidst faktaresistente og fortrænger realiteterne…det er nemmest, ufarligt og i morgen kommer der en god løsning.

  Kommentar by Black Watch — 4. maj 2019 @ 14:55

 34. Koranskole”leder” Rasmus Gorell har slet ikke fattet, at han en dag kan kalde sig Omar’Sheriff Rasmus O.K. Corrall, den dag skyderierne går igang.

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2019 @ 15:02

 35. Berlingske bringer et interview med en total ukendt adjunkt, Tina Wilchen Christensen, der er “ekspert i højreekstremisme”.

  Den venstreradikale “ekspert” mener – ikke overraskende – at “tonen i debatten” kan resultere i højreekstremistisk terror i Danmark.

  Medierne må stoppe med at tegne et negativt billede af de stakkels forfulgte muhammedanere ved at omtale alle de muslimske terrorangreb, mener Tina-pigen.

  Hvorefter hun afslutter med at nævne Breivik og “massakren” i Christchurh, som et resultat af “tonen i debatten”.

  Gab…

  Kommentar by Revisoren — 4. maj 2019 @ 15:04

 36. > Nielsen 13:14

  Dette emne er blevet gennemgået utallige gange i forskellige tråde, også fra undertegnede:

  Der kan kun afgives én – som i 1 – vælgererklæring fra den enkelte stemmeberettigede mellem to folketingsvalg. Hvor vanskeligt kan det være at fatte??

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. maj 2019 @ 15:05

 37. Hvis det var mine børns skole, ville det brev straks have fået mig til at tage en alvorlig samtale med mine børn. Jeg ville have kigget dem lige i øjnene og skamrost dem for selv at have fundet ærlig information om verdens tilstand. De ville have gået fra den samtale stolte og fulde af selvtillid og med en sund skepsis over for lærerstanden i Mariager.

  Kommentar by Lider af danskhed — 4. maj 2019 @ 15:07

 38. Enig. Skolelederen bør fyres.

  Han er ikke værdig.

  Kommentar by Ewing — 4. maj 2019 @ 15:14

 39. Mariager er en af de mindst invandrer plagede byer i området. Så det er nemt for Rasmus Gorell at fyre det her af.

  Tilgengæld er hobro godt med:

  https://ekstrabladet.dk/112/to-unge-doemmes-for-voldtaegt-i-hobro/6969399
  https://denkorteavis.dk/2017/to-syriske-maend-lokkede-ung-kvinde-i-baghold-og-voldtog-hende-brutalt-alligevel-erklaerer-den-ene-sig-fuldstaendig-lamslaet-over-straf/

  Randers er dog topscoren, der er faktisk allerede en ghetto. En bekendt der bor i byen, fortæller at hans mor flyttede til ghettoen for at “få noget kultur”. Men efter noget tid måtte hun sande at de ikke var så interesserede i at have en dansker boende. Hun blev simpelthent ikke inkluderet i fællesskabet.
  Desuden er der skummelt og utrygt om natten, små børn render rundt og leger til langt ud på natten, der var ikke styr på noget, cykler blev stjålet.

  Nå Mariager er overvejende danskere og det er derfor at de kan spilde tiden med sådan noget her. Det er vel også derfor at Enhedslisten turde kigge forbi med deres regnbueflag.
  Der er ganske enkelt ingen modstand.

  Kommentar by Realist — 4. maj 2019 @ 15:18

 40. > 32
  Sagde jeg ikke til dig at du er spild af tid? Luk røven dummernik.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 15:19

 41. Så lad da Mariager få den omfartsvej, vi kan køre udenom byen.

  Kommentar by p — 4. maj 2019 @ 15:22

 42. “Vores børn er ofre for bagsiden af de sociale medier”. Nej, de er ofre for bagsiden af jeres multikulturelle samfund og jeres løgne om det, og nu er i blevet bange for at forældrene opdager at i har udsat deres børn for livsfare imod bedre vidende. Jeg håber det sker meget snart.

  Kommentar by Per — 4. maj 2019 @ 15:47

 43. Det er 4maj,befrielsen,mindelunden kbh kl 19.30 måske de sidste gange vi kan mindes sidste nazistiske invasion.. Og huske modmidlerne..

  Kommentar by Gaflen — 4. maj 2019 @ 16:03

 44. Stakkels børn på Mariager Skole (og mange andre), at islamleflende skoleledere (og lærer) bruger børnene som kanonføde (her gennem forældrene ) for Fandens Tilbedere, blot for selv (i et total blåøjethed) at tro sig fri, af islams livforpligtende voldsideologi / ikke selv er i stand til at stoppe deres fremfærd over alt hvor de er i flok.

  Jeg tillader mig at gentage; at de største hyklere og forrædere er forældre, der siger at de vil gøre alt for børnenes ve og vel og samtid undlader at kæmpe mod, den stærkt fremadskridende, islamisering af Danmark.

  Islams voldsideologi SKAL tages dødsens alvorligt, for dets tilbedere er forpligtet, på livet!!!, til følgende uddrag af Koranen:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Så kære forældre og andre der, som i Mariager 2019, bliver manipuleret af den danske folkeskole og andre af vore institutioner:

  Læs nu disse korte, klare islampligter, TAG DEM ALVORKIG og handel derefter FOR JERES BØRNS SKYLD!

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. maj 2019 @ 16:05

 45. OT
  0:53
  and now the jig is up ..
  in:
  Senator Grassley at His Finest (1:12)
  Headlines With A Voice
  YT oiEmP0uFsUM

  Kommentar by Cat Girl — 4. maj 2019 @ 16:22

 46. I 40’erne havde han nok fået besøg af et par modstandsfolk ?

  Kommentar by Torino — 4. maj 2019 @ 16:59

 47. Metzgerei Krasnik (prøve nr.4)

  Kommentar by T. Flodur — 4. maj 2019 @ 17:01

 48. Det er ikke mærkeligt, at mange forældre flygter fra folkeskolen. De katolske privatskoler er langt mindre politiserende end folkeskolen, og en smule katolicisme er at foretrække frem for marxisme og multikulturalisme.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. maj 2019 @ 18:31

 49. […] Se også Set på Forældreintra: Rasmus Paludan har ‘påvirket de unges sproglige grænser’, ‘ført til… […]

  Pingback by Venstrefløjen håber på muslimske stemmer – Free Speech Blog — 4. maj 2019 @ 18:35

 50. Revisoren 15:04
  Proportionalitet lader så ikke til at være een af “højreekstremistekspert” TinaTøzenz heelt store spidskompetancer.
  Efter at have graaavet sig igennem dyngen af lig fra Islamistisk terror og krigsførsel, faldt hun endelig endelig over et svar fra den kristne verden.
  Flot ZTina!
  Hvilken unik ekspertviden og utrættelig research for at nå frem til dét resultat.
  Det må ha’ været tidskrævende.

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2019 @ 20:04

 51. BERLINGSKE TIDENDE er det sidste halve år blevet omdannet til en Pollertiken nr. 2. Idag er der på forsiden en stor artikel om at Venstre mener at det er Rasmus Paludans skyld at vi har problemer med de indvandrede somaliere, congolesere, marokkanere og islamister osv. og med deres baglande. Det er jo journalistik på gummi-celle niveau.

  Iøvrigt bør danske forældre og vælgere gøre sig klart, at hvis V, S, SF, R og bøssepartierne får magten til at fremture efter dette valg, vil det betyde en frygtelig og grusom fremtid for nærmest alle danskernes børn og børnebørn!!!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. maj 2019 @ 20:19

 52. # hr. Knights Templar

  Mon ikke Tina-tøzen fodrer ænder sammen med Pernille Louboutin Skipper i Shariazonen på Nørrebronx?

  Kommentar by Revisoren — 4. maj 2019 @ 20:23

 53. Racisme er indvandrernes vigtigste argument. Og det er globalisternes manipulationskup. Men
  Racisme er godt, hvis det betyder generalisering og forskelsbehandling. For det har en nationalstat brug for.

  Kommentar by Søren — 4. maj 2019 @ 20:28

 54. Skolen skal overhovedet ikke mene noget om Paludan.

  Kommentar by Snaphanen — 4. maj 2019 @ 20:42

 55. Check venligst vedhæftede link – Under titlen “Metzgerei Krasnik” – Der er nu i alt 9 (ni) opslag fra seneste Uriasposten tråde – Nogen har efterspurgt muligheden til at formidle Uriasposten ud til et bredere publikum – Er inkorporering af “stikord” i dette tilfælde har jeg anvendt “Metzgerei Krasnik”, som agent, jf. nedenstående, er det en mulighed. Er der nogen der har erfaring?!

  https://www.google.com/search?q=Metzgerei+Krasnik&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwiOz6nulIDiAhWKYVAKHTkYCUAQsAR6BAgJEAE&biw=1425&bih=897

  Kommentar by T. Flodur — 4. maj 2019 @ 22:35

 56. Som den gode Eva Agnete Selsing ville sige: “Endnu en af de tynde”.

  https://www.berlingske.dk/kommentatorer/rasmus-paludan-er-et-simulacrum-og-en-daemonisk-skuespiller

  Kommentar by Dansk Stolthed — 4. maj 2019 @ 22:49

 57. Dansk Stolthed. Ja Stram Kurs drøner ind på tinge. ☺

  Kommentar by Sindsro — 4. maj 2019 @ 23:24

 58. Læs free speech blogs afsløringer af kommunister, fascister og den knaldrøde radio 24/7’s reklamer for islamisering. Især “older posts” er interessante. (Første historie er nok alt for lang og kedelig for de fleste – ?) Snaphanen og 24nyt.dk skriver om terror, brand-attentater og den fremadskridende ødelæggelse af Frankrig og Sverige mv.

  Stram Kurs nærmer sig 5%, NB ligger på 6%. Det kan blive mere på valgdagen.

  Kommentar by tp — 5. maj 2019 @ 00:44

 59. Ord som “Tolerance”, “Inklusion”, “Mangfoldighed”, “Anti-Racist” etc. er kode-ord for Had imod Etniske Danskere.

  Kommentar by HN3 — 5. maj 2019 @ 01:26

 60. Ifølge nogle opgørelser har islamisterne myrdet 149.OOO civile siden 2oo1. Ifølge andre kilder har de myrdet omkring 95O.OOO civile siden 2oo1, hvis alle lande i Afrika, Mellemøsten, Fjernøsten og Amerika medregnes.

  Det er krystalklart for enhver dansker der kan lægge to og to sammen, at godheds- og indvandringsindustrien, hjulpet af de gamle partier, spiller hasard med det danske folks liv og fremtid.

  PALUDAN (og NB) bør forklare at de gamle partiers kyniske invasions-politik er vejen til storkatastrofe, undergang og massedød. Det viser 5O landes erfaringer med opkomst og indvandring af islamister. Nå, men det er vel også det han gør.

  I både Frankrig og Sverige er der nu rekorder i vold og mord og terror-attentater mod fredelige borgere og mod landenes institutioner og kulturarv. Og i Danmark vokser mængden af kriminalitet hele tiden.

  Alle danskere bør udbrede sandheden om de gamle partiers dødsensfarlige hasardspil med Danmarks frihed, fred og sikkerhed.

  Kommentar by Bent Nielsen — 5. maj 2019 @ 08:04

 61. Vold og voldstrusler virker desværre. Vold er baggrunden for islams succes og vækst på verdensplan. Dødsstraf (eller trusler herom) for frafald, forbud mod ægteskab med ikke-muslimer, social kontrol med kvinder, æresdrab, voldelig forfølgelse af ikke-muslimske mindretal i islamdominerede lande.

  De pladderhumanister der dominererer vestens medielandskab og politiske liv, er uvidende om islam. Den tolerance som de er så stolte af, bliver døden for vores civilisation.

  Det er grotesk at beskylde Rasmus Paludan for nazisme. Det er islam der ligner nazisme med sin menneskefjendskhed og intolerance. Denne voldsideologi er langt værre og farligere end nazismen, da den har vist sig levedygtig og succesfuld i 1400 år. Nazismen overlevede kun ca 25 år.

  Kommentar by JC — 5. maj 2019 @ 08:14

 62. Som situationen er nu, er det eneste der kan rede Vesteuropa, at en ny generation af ungdom bliver bevidst om de farer der truer vores samfundsform. Vi kan håbe på et nyt ungdomsoprør. De nuværende magthavere i samfundet må vi opgive. De er døve og blinde over for udviklingen og så indsovsede i vammel, forloren humanisme, at de med bind for øjnene vil være tolerante over for fanden selv.

  Kommentar by JC — 5. maj 2019 @ 08:25

 63. Dagens skyderi.
  Gætter på det atter atter atter atter forsæt selv. Er en bandeperker der er blevet sendt hjem til Allah.
  TÆÆÆÆNK HVAD DET KOSTER! At skulle opklare end-nu et bandedrab. Oh hvad det binder af resoucer hos Politi og Domstole.
  DET HØRER MAN ALDRIG ET KLAP OM.
  RASMUS PALUDAN DERIMOD.
  Vi må forstå, at det er HAM, der dræner kasserne, og binder mandskab og ALLE resoucerne. MSM og p!kpanserne forsømmer heller ikke en chance for at fortælle hr. og fru. Danmark, at det er HANS skyld alene, at Dupont & Dupond ikke kommer, når vi kalder.
  Det er så sjofelt løgnagtigt at vi befinder os langt til venstre for Baron von Münchhausen.
  Det håber jeg samme familien Danmark snart har indset.

  Kommentar by Knights Templar — 5. maj 2019 @ 12:10

 64. Det er sjovt nok med det evighedstolerante uanset hvem og hvad det drejer sig om. Alene ordet -Fremmedhad-…..som om alt fremmet ukritisk er godt? Eller skidt?.. totalt udenomsnakkende kritisk ord. Rapport fra hovederne i busken :-).

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2019 @ 14:11

 65. For første gang i rigtig mange år, er der nu ægte håb om forbedring forude for denne hårdt prøvede befolkning (afislamisering), efter at Nye Borgerlige og Stram Kurs har meldt sig på scenen. Det her bliver det vigtigste danske folketingsvalg i mands minde, der vil vise om man igen vil kunne ånde frit i fremtiden. Eller friheden bliver en saga blot, hvor fornærmede overtroiske (hjulpet af røde fascistiske håndlangere) ideologisk styrer et land der ikke er deres.

  Kommentar by LarsB — 5. maj 2019 @ 21:45

 66. Sproglige grænser… Tank lige lidt over det i denne tid hvor man har svært ved at løbe ind i nogen som hest som bare tilnærmelsvis mestrer det danske sprog.

  Kommentar by Nielsen — 6. maj 2019 @ 03:54

 67. Så kaster vi koranen,
  Så brænder vi koranen.
  Og så står vi i ring.
  http://hoersholm.lokalavisen.dk/nyheder/2019-05-04/-Kokkedal-vendte-ryggen-til-Paludan-4827267.html

  Kommentar by p — 6. maj 2019 @ 09:05

 68. https://www.bt.dk/politik/ny-stram-kurs-kandidat-var-for-kontroversiel-for-nye-borgerlige-og-blev-smidt-ud

  Kommentar by p — 6. maj 2019 @ 09:13

 69. Paludan er undskyldt…..

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludan-hjerneskadet-efter-ulykke-har-svaert-ved-at-tolerere-menneskers-fejl/7615715

  Kommentar by p — 6. maj 2019 @ 13:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper