5. maj 2019

Odense: Fire DF-frivillige truet af maskeret mand med kølle – ‘Pil det lort ned, eller jeg smadrer jer!’

Den yderste venstrefløj har altid bekæmpet højrefløjsaktører på gadeplan, men med multikulturen er trusselsniveauet af en anden kaliber. Lunten er kortere, bomben er større. En historie fra TV2 Fyn – Frivillige fra Dansk Folkeparti truet mens de hængte valgplakater op.

“… fire frivillige fra Dansk Folkeparti i Odense fik en yderst ubehagelig start på valgkampen, da de var i færd med at hænge valgplakater op på Nyborgvej i Odense. …

… Det er dog den tredje episode, som for alvor gjorde indtryk på de frivillige fra Dansk Folkeparti. …

– Jeg siger, at vi gerne må hænge plakaterne op, men han svarer, at vi ikke er velkomne. Han siger igen ‘pil det lort ned, eller jeg smadrer jer!’

Ifølge kvinden havde den maskerede mand en køllelignede genstand i den ene hånd, som han pegede på gruppen med.

– Han peger på os med staven og siger: ‘Vær glade for, I havde et barn med, ellers havde jeg smadret jer.'”

Oploadet Kl. 09:36 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101014/trackback

40 Comments »

 1. En hver kan se at der bliver ballade, vel og mærket en ballade politiet ikke magter at gøre noget ved.
  Det bliver en hidsig omgang.

  Her er noget af det bedste der er af nyheder i dag.

  https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE11359690/donald-trump-sender-stoette-til-hoejreorienterede-der-er-udelukket-fra-facebook/
  05.05.2019 KL. 08:40
  Donald Trump sender støtte til højreorienterede, der er udelukket fra Facebook
  Facebooks udelukkelse af en række personer, som er vurderet til at udføre hadtale, har fået den amerikanske præsident til at reagere.

  Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 09:47

 2. Hvor er luderen Asmaa.?

  Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 09:48

 3. En af de frivillige burde have til opgave at være klar til at filme “uforudsete hændelser”. Billed og lyd er meget bedre end ord, som bare bliver læst og glemt.

  Kommentar by BE — 5. maj 2019 @ 09:58

 4. Nej hvor går det godt i Løkke-land.

  Vestager hu Akbar!

  Fremtiden ser lys ud for Danmark

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. maj 2019 @ 10:06

 5. Og hvor var de dumake dhimmistrissere?

  Kommentar by Piphans — 5. maj 2019 @ 10:08

 6. @5
  Der skulle have stået dumske.

  Kommentar by Piphans — 5. maj 2019 @ 10:10

 7. Er episoden politianmeldt, i såfald hvad sker der så. ??

  Det kunne meget nemt udvikle sig til en situation som politiet ikke magter. Og så er ballonen gået op som er forudset og ventet længe.
  Siden 1989 har man kunne se det.
  Jo før des bedre.

  Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 10:18

 8. De kan jo ringe efter politiet. Nåh nej…
  Niels Lillelund har skrevet en glimrende kommentar om “hvem var taget politiet?”.
  https://jyllands-posten.dk/premium/kommentar/verdensgang/ECE11319310/hvem-har-taget-politiet/

  Kommentar by Lider af danskhed — 5. maj 2019 @ 10:19

 9. Mangfoldighed, tolerance, plads til alle ……

  De røde er ramt af en invaliderende sygdom. De lever i en drømeverden, fuld af tvangstanker om deres egen overlegenhed.

  Når det kommer til stykket kan de ikke klare sig uden dem de bekriger hele tiden.

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2019 @ 10:20

 10. Den burkaklædte køllesvinger er jo blot klimaaktivist, hvilket er sært oldschool postmoderne. Og dermed bimlende blæst.

  Det skrevet pynter disse latterlige plakater, der næppe flytter en stemme, ikke just i gadebilledet. Og i hvert fald i København er der rigtig mange partier/kandidater, der er lynhurtige til at hænge op, men yderst langsommelige til at pille ned.

  Ved sidste Folketingsvalg glimrede især SF, Enhedslisten, Alternative samt en enkelt Venstrekandidat ved at lade deres plakater på Strandboulevarden og Østbanegade hænge langt ud over sidste salgsdato og fik dem fjernet af kommunen.

  Men partierne er det således, man kender det jo fra sig selv: Hovsa, dér var sørme et parti, dét må jeg huske at stemme på.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. maj 2019 @ 10:28

 11. Håber inderligt at Rasmus Paludan kan få rejst en folkestorm inden Danmark er tabt. . . . .

  Kommentar by Rodina — 5. maj 2019 @ 10:35

 12. Det her er lige præcis derfor man skal styrketræne, så man når en størrelse, så de ikke fucker med én. Der er ingen små venstreorienterede møgfisser, der laver sådan nogle tricks med mig. Det tør de ikke.

  Kommentar by Voltzejn — 5. maj 2019 @ 10:44

 13. Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 09:47

  Han gør jo ikke en skid ved det. Se denne lov, der lige er blevet vedtaget i Florida. Når han ikke engang vil forhindre censur-love i at blive indført, så skal du nok heller ikke regne med, at han gør noget mod noget, der som sådan ikke engang er ulovligt – omend det er forkert.

  https://www.timesofisrael.com/florida-senate-passes-anti-semitism-bill/

  Kommentar by Voltzejn — 5. maj 2019 @ 10:50

 14. HVAD ER VENSTRE, S og R ude på? Er de ude på at forvandle Danmark til en afrikansk koloni og et arabisk kalifat og sharia-land? Er du ude på at indføre svenske og franske terror-tilstande? Er de ude på at ruinere, voldtage og ødelægge Danmark? Er de ude på at udskifte og udrydde os?

  Det er på en måde ligegyldigt om de bevidst eller ubevidst går efter at terrorisere og myrde os. Hovedsagen er at DERES POLITIK er fascistisk, vanvittig, tyrannisk, katastrofal og folkemorderisk.

  Vi lever under et fascistisk regime. Alle de gamle partier er mere eller mindre fascistiske/ socialistiske/ kommunistiske, landsskadelige og folkefjendske. Det kan man roligt betragte som en kendsgerning. Alle har de godkendt eller affundet sig med Marokko-traktaten, EUs og Merkels krigserklæring mod Europas økonomi, fred og civilisation.

  Se hvordan overfald, røverier, brande, knivstik, skyderier og mord m.m. er blevet hverdagskost. Medierne nøjes efterhånden med at omtale en brøkdel af hvad der foregår. Se hvordan vores demokrati, velfærd, sundhedsvæsen og infrastruktur udhules, nedspares og nedskæres, for at skaffe penge til migranter og asylanter. Se hvor ligeglade de gamle partier er med de danske familiers trivsel, liv og helbred mv.

  STRAM KURS OG NB bør have meget mere end 5-6% af stemmerne. Ellers risikerer vi at de er magtesløse efter valget. Enten bakker vi dem op alt hvad vi kan, eller vi risikerer at de gamle partiers uduelighed og
  forrykte/korrupte politik ødelægger os og udsletter det Danmark vi kender.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. maj 2019 @ 11:04

 15. Der er på nuværende tidspunkt kun nødtvungen vilje til at forsvare dansk demokrati med loven i hånden. Ja nok nærmere modvilje. De danske folkepartister er vel også bare provokatører, som selv er ude om det ved at mene, som de gør, og det har jo længe været sådan at vold betaler sig, når man ikke vil acceptere politiske modstandere.. Det viste Blågårds Plads. Så de vil prøve hårdere endnu. De er dermed i sandhed malet op i det hjørne, de længe har søgt ind i, at true og tilrane sig gaderummet, fordi man ikke ejer argumentet. Og politiet er også malet op i et hjørne, fordi de skal beskytte ytringsfriheden, og ikke bare udføre islamleflende, socialpædagogiske eksperimenter, og få karrierer som brobyggere.nu vil flere og flere vil se Stram Kurs’ såkaldte teater, der såmænd bare er talte ord i det balkaniserede Danmark, er tættere på virkeligheden end DR, TV2 og avisernes multikulturideologi.

  Kommentar by Uno — 5. maj 2019 @ 11:10

 16. 13. Voltzejn
  Han gør det nok kun for sine egne.
  Men jeg tror, hvis han gøres opmærksom på at Europa har de samme problemer, så ville han nok handle derefter.

  vi se.

  11. Rodina. folkestormen kommer alligevel. Jo før des bedre.

  Opmuntring.
  Med Islamismen, er det lige som med aflusning. Det er ikke ud fra
  overvejelse om verdensanskuelse, at fjerne lusene. Det gør man for renhedens skyld. Vi er meget snart aflusede.

  Med renhed menes: Fri for Islam, pædofili og mange andre uhumskheder.

  Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 11:12

 17. Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 11:12

  Trump er en zionist, og er bedøvende ligeglad med Vesten. Nu vil han lige pludselig have mere indvandring til USA end aldrig før, bare “den er lovlig”. Man kan ikke stole på et ord, der kommer ud af den mands gab. Han lever og ånder for Israel.

  Kommentar by Voltzejn — 5. maj 2019 @ 11:15

 18. Socialdemokratiet spiller fordækt.

  Udadtil vil de føre stram indvandrerpolitik, i det skjulte går de ind for at forhøje integrationsydelse og sikkert andre ting der gør det mere attraktiv at komme til Danmark

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2019 @ 11:19

 19. https://www.bt.dk/politik/kandidattest-afsloerer-socialdemokrater-vil-haeve-ydelser-til-udlaendinge

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2019 @ 11:31

 20. Det er de facto at lave topografisk statskup, af rødsvinene. De har intet, så de bruger bare vold.. Som invasionen..

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 11:38

 21. En mulig årsag til statens leflen for shariah, udover rabletrip, er det faktum, at saudi styrer opec og kan lukke for olie, lukke vesten! – på 14 dage. Det ved alle powermen og mon ikke saudi vifter med krumsablen tit og ofte.. Modtag vores invasion, ellers.. Invaderer vi jer med kollaps.. Djævlens inkarnerede alternativ..

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 11:47

 22. Om saudi.https://youtu.be/rPBHWHSNP1E

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 11:58

 23. Truslen om arabisk olie-boycot er vistnok ved at miste sin kraft? I dag kan vi købe al den olie vil vil, fra USA, England, Scotland og Norge.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. maj 2019 @ 12:16

 24. 21. Ja de kan lukke for olien, men hvem skal de så sælge til og få de mange penge fra og kunne købe luksus, spænding, kolorit, intelligens, flid og viden. Kineserne? Russerne? Måske er jeg naiv, men jeg tror, at de kan bedre lide vores penge end et kinesisk eller russisk fremstød i verden. Nej problemet er at vi har for mange White guilt politikere, der altid lader sig skræmme af olielandene, FN og overnationale konventioner. Det er vores kæmpe ulykke sammen de øvrige europæiske lande, der ukritisk har lukket millioner ind fra MENA-landene. Læg hertil udsultningen af de borgerlige dyder i forbindelse med slægten, familien og nationalstaterne. Og oveni har vi den såkaldte elites kulturmarxistiske ødelæggende virkning i medier og kommunikation.

  Kommentar by Uno — 5. maj 2019 @ 12:18

 25. ¤ 12 kl. 1o.44: Det kan også være en god idé at lære selvforsvar. F.eks. kan en knivstikker ofte afvæbnes, hvis man véd hvordan, og har trænet.

  Kommentar by tp — 5. maj 2019 @ 12:23

 26. Håber vores gode Patriot kommer til.
  Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 14:18

 27. Alex og Uno

  Vi kan Ikke undvære deres olie, USAs produktion er slet ikke nok, det er oliePRISENs eksplotion, der vil kollapse vestens økonomi..

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 14:40

 28. S

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 14:41

 29. Jamen så kan jeg da igen, igen, igen konkludere, at ALLE de nuværende partier på Borgen, INKL. DF, IKKE har magtet opgaven og med deres fælles knæfald for Lars Løkke Landsforræders underskrift på FNs Migrant Pagt bifalder, at de seneste optøjer på Nørrebro kommer til at stå skrevet, som en spejderdrenge på søndagstur, inden for de nærmeste 5år, når tsunamien sydfra for alvor slår til.

  ALLE nuværende partier på Borgen bærer den fulde skyld!

  Red Danmark; Stem Stram Kurs eller Nye Borgerlige!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. maj 2019 @ 15:04

 30. Ovenstående bekræfter blot pointen i Morten Messerschmidts fremragende indlæg fra i går.

  Demokrati er i øvrigt haram ifølge Sharialoven, og jeg husker med stor glæde, at også venstreorienterede folketingskandidater blev groft chikaneret af islamister ved det sidste folketingsvalg.

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2019 @ 15:15

 31. Det bliver nok den sidste demokratiske “valgkamp”…fremtidens Danmark vil blive regeret af de voldsparate muslimer, da få etniske danskere tør tage kampen op og alle myndigheder på alle planer heller ikke tør eller vil tage de nødvendige skridt til at eliminere den islamiske trussel for vort lands fortsatte eksistens.

  Muslimerne er nu så talstærkt repræsenteret overalt i Danmark, at de ikke er bange for indlede deres voldelige krig mod os.
  De har ikke om nogen fare for at blive forhindret eller draget til ansvar…det vil blive os “nazistiske højreorienterede” hvide mænd!

  Klippet fra indlæg: Kommentar by Black Watch — 5. maj 2019 @ 00:07

  Kommentar by Black Watch — 5. maj 2019 @ 16:37

 32. Hvordan tror I Paludan ville have tacklet det.

  Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 17:23

 33. #8
  Hvor er justitsministeren henne?
  Se at få lettet røven fra (whatever) og pas Dit arbejde- Pape (ikke Pappa!).

  Kommentar by Hul igennem? — 5. maj 2019 @ 17:24

 34. […] (Mere om den ildelugtende sag her) Se også Odense: Fire DF-frivillige truet af maskeret mand med kølle – ‘Pil det lort ned, eller jeg smad… […]

  Pingback by Søren Pape indblandet i medieskandale: Kendt journalist udlejer Papes spindoktor til private arrangementer – Free Speech Blog — 5. maj 2019 @ 17:51

 35. Var det sket mod et parti i rød blok, havde Løgnerpressen gået i breaking news..

  Kommentar by Jens — 5. maj 2019 @ 18:32

 36. Det var sikkert fordi de satte valgplakater op inden valget er udskrevet. Hvor er politiet henne? De skal have en bøde også! :-)

  Kommentar by Zatopek — 5. maj 2019 @ 20:21

 37. Mange vil stadigvæk ikke indse, at vi i Vesten lever i samfund hvor demokrati kun leges, alt imens en geopolitisk overmagt der inkluderer massemedierne, reelt svinger taktstokken. Dvs. vi lever i en illusion af et ærligt system, et slags virkeligt Truman Show, der i virkeligheden er alt andet end sandt, men har en skjult dagsorden om bl.a. masseindvandring og globalisering. Lige indtil nu, hvor Nye Borgerlige og Stram Kurs er kommet med i billedet, så har det ændret sig. Flere gider ikke islamiseringen længere, den skal nedkæmpes nu og det sker altså bedst og fredeligst ved valg. Den kamp skal nok blive vundet, ved at de ærlige og intelligente kræfter i debatten vågner, kun hvornår der sejres er nu spørgsmålet. Alternativet er nemlig at røde fascister og muslimske bøller som dem her bestemmer, men også det vil ophøre.

  Kommentar by LarsB — 5. maj 2019 @ 21:24

 38. “Trump er zionist” sagde en tomhjerne. “..ikke stole på et ord…” fortsatte den blæste, uinformerede og politiske nulbon af en kommentator.
  Nazister er satans lakajer.

  Kommentar by Iznogut — 6. maj 2019 @ 07:51

 39. Operationen lykkedes.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/stram-kurs-godkendt-til-folketingsvalget/7623572

  Kommentar by p — 6. maj 2019 @ 17:51

 40. Joh, de venstresnoede aber har altid haft “dyb forståelse” for hvad demokrati er, når bare det har været til deres fordel.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. maj 2019 @ 21:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper