5. maj 2019

‘Det Lille Mememageri’, den yderste venstrefløj i egen juice: ‘Like, hvis du tager afstand fra racisme’

Da Klaus Riskær i skrivende stund fører valgkamp, er der ikke mere ‘Riskærs fredagsbar’ på Radio24syv på denne side af folketingsvalget. Jeg nåede lige at fryde mig, før jeg opdagede at kanalen istedet sendte en to-timers specialudgave af ‘Det Lille Mememageri‘. Et meget politisk og yderst ensidigt program, endnu værre end Det Røde Felt, Rushys Roulette og den øvrige programsatte propaganda.

Værten Maya Tekeli indledte med, at hun var ‘træt af at lave internet-satire’, der kun gik en vej, og påpegede at det var lidt for nemt at gøre grin med Inger Støjberg. Hvor går grænsen for hvad man kan lave sjov med (‘meme’). Umiddelbart lød det lovende, men…

Panlet diskuterede blandt andet nedenviste Instagram-meme, omhandlede ‘Antifascistisk 1. maj’-demonstration, og den tumult der fulgte, da AFA’erne trods gentagne advarsler nægtede at overholde maskeringsforbuddet. I studiet var Zenia Bruun, der fortalte at dem der blev slået er hende venner, og at hun ligeså godt kunne have været hende der blev udsat for politivold. Politiets ageren var problematisk, og det danske samfund var ‘betændt’ med ‘Rasmus Paludan’ og ‘politivold generelt’.

Zenia Bruun lød til forveksling som de 3-4 AFA’er der blev interviewet i torsdagens 24syv Morgen, og åbent bifaldt vold på tjenestemand i funktion. Det handlede jo om ‘politisk styre og ideologi’, i Danmark findes massiv ‘politisk systematisk racisme’, vi har eksempelvis nazister, og – “… sindsygt mange mennesker som hader muslimer af ingen verdens grund”.

En SF’er ringede ind og påpegede, at de her ‘antifascister’ jo vitterligt var voldelige ekstremister, og da han blev lidt for konkret i forhold til 1. maj afbrød Maya Tekeli interviewet. Lidt efter understregede hun, at memet skam ikke var udtryk for at hun mente ‘politivold var i orden’. Den yderste venstrefløj i egen juice.

“hvad fuck skal dette kommercielle lorte pis udtrykke??? i må tydeligvis ikke vide hvad i sjover med, når i påstår de antifascistiske er en flok hysteriske voldshjerner. der er tale om uretfærdig overfald på en størstedel af fredelige fucking pacifister. en størstedel af mine venner der troppede op den dag, er nu stadig indlagt på Rigshospitalet. det så fucking respektløst af jer at lave sjov med dette, fair i ikke bryder jer om venstrefløjen, men i må sgu da kende en form for grænse????” (‘aggressivfepige’, Instagram)

(‘Det Lille Mememageri’ på Instagram, 3. maj 2019)

Her et meme fra ‘Det Lille Mememageri’, som en kommentar til angrebet på Rasmus Paludan på Blågårds Plads.

(Paludan-henvisning set i ‘Det Lille Mememageri’ på Instagram, 16. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101019/trackback

52 Comments »

 1. Den røde kanal kan godt lukkes for min skyld.
  Kanalen er manipulerende og eensidig. lige som DR TV2.

  Kommentar by Sindsro — 5. maj 2019 @ 11:24

 2. Venstrefløjen er vel imod racisme o.a. Det er vel derfor de støtter en religiøs enøjet tænkene religion, som ikke kan tolerere Jøder, og som kæmper for undertrykkelse af anderledestænkene, og undertrykkelse af kvinder etc etc. Hitler beundrede som bekendt Islam. Han havde stormuftien af Jerusalem Boende i Berlin som en form for protege, og ifølge Albert Speer “Erindringer”, skulle han have udtalt. “”Ulykken for os tyskere, er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse, ville passe meget bedre til os end kristendommens slappe tolerance”….Det er nok også derfor Paludan blev jaget ud af det såkaldte “Folkets Hus” da han demonstrerede med en Jødekalot på. :-) :-) :-). Ventrefløjen for racisme og Jødehad :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2019 @ 11:34

 3. Er Lisbeth Knudsen ikke chef for 24/7 radioen? Er hun kommunist ligesom Merkel? Eller er de to søstre? 24/7 er ihvertfald en rendyrket kommunist-radio.

  Det er sært og utroligt som de røde kan ævle løs om “racisme”. Man er da ikke racist fordi man er modstander af totalitær ideologi og islamisering af Danmark. Det har INTET med racer eller racisme at gøre at man er modstander af ideologi, udplyndring, besættelse, kriminalitet eller folkemord.

  Nu har de røde og de radikale vrøvlet løs om racisme i mange år, selvom det er et ikke-eksisterende problem. Det er ligesom med co2 der også er et ikke-eksisterende problem. Men de røde fantaster er uden jordforbindelse og kan våse, pludre, vrøvle, lyve og fjolle løs året rundt om “racisme”, klima-pjat, “krænkelser”, globalisering, “berigelse” og “solidaritet med de svage”.

  Er de røde sindssyge, åndssvage eller hjernevaskede, siden de kan ignorere rædslerne og massemordene i de lande, hvor de totalitære dominerede?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. maj 2019 @ 11:53

 4. Chefen for radio 24/7 har klogelig søgt nye udfordringer, selv om han er ræve rød kommunist har han indset at chefposten vil skade hans fremtid, afskaf mediestøtten og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. maj 2019 @ 11:56

 5. Det er vildt DF ikke havde nosser nok til, at stå ved deres lukning af den kommunistiske propagandasender. Også kendt som radiokanalen Radio 24/7…

  Kommentar by na — 5. maj 2019 @ 12:13

 6. Det er blevet rigtig uhyggeligt med rød og især radi-rød, de prædiker mere og mere skingert, tæppedækker hinanden med vrøvleriet..

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 12:15

 7. Rød kopierer invasionens salamiskæring af moral, ned til ren jihad (dvs de kender dansk moral udmærket!) og radi-rød, naive, onde efteraber, går med ned..

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 12:19

 8. Og værten er en tyrk der sideløbende med en sin “uddannelse” på journalist højskole også har ladet sig “uddanne” i medie/kommunikation på et tyrkisk universitet. Endnu en samfundsundergravende håndlanger for de fremmede magter. Gad vide i hvilken grad statsautoriseret såkaldte “meningsdannere” vil være fri for at bevise at deres udtalelser ikke stammer fra en fremmed efterretningstjeneste.

  Kommentar by Frimod — 5. maj 2019 @ 12:23

 9. The laft can’t meme

  Kommentar by BaconFTW — 5. maj 2019 @ 12:23

 10. The left can’t meme

  Kommentar by BaconFTW — 5. maj 2019 @ 12:24

 11. Vi har hele tiden vidst, at det var derude – på det rødrabiate overdrev, vi skulle finde intelligensiaen herhjemme.
  Bevidnet ved den rolige velovervejede alfefizzøøø.
  Ren tilståelsessag er også kunstværket af en abearm og en ditto pumpet krudtarm
  Den sidste er nok lidt af en tilsnigelse. Al den stund det foruden forudsætter indtagelse af rigelige mængder protein.
  Hvilket rimer meget dårligt med veganisme.
  Sidstnævnte er også en plausibel forklaring på, det sortklædte affald optræder som rabiesbefængte køtere.
  En sund normaltfungerende hjerne KRÆVER proteiner.

  Kommentar by Knights Templar — 5. maj 2019 @ 12:25

 12. Rablerierne om de “..uretfærdigt behandlede fucking antifascister..”, står vist ikke til at klare en løgnedetektor test. Såvel som alt andet til ve. for NB og SK.

  Kommentar by Knights Templar — 5. maj 2019 @ 12:31

 13. Glemte FREDELIGE!!
  Ooooooh the irony

  Kommentar by Knights Templar — 5. maj 2019 @ 12:32

 14. At 3:
  De er hjernevaskede, de har gået i folkeskole.

  Kommentar by Bastardo — 5. maj 2019 @ 12:37

 15. Dels er 24syv ret ensidig i sit emnevalg og sine vinkler, dels udføres arbejdet af amatører. De fleste medarbejdere (også dem med danske efternavne) er ude af stand til at tale klart og korrekt. De humper og pladrer og øøøøher, taler somme tider hysterisk hurtigt og holder andre gange umotiverede og forvirrende pauser midt i en sætning. De gentager sig selv, bruger jævne hverdagsvendinger forkert og afslører igen og igen mangel på elementær sprogsans.

  Lad dog denne møgbunke styrte sammen og forsvinde.

  Kommentar by Crass Børsting — 5. maj 2019 @ 12:47

 16. DR 1 er virkelig løgnagtig, manipulerende og modbydelig. Her lidt over kl. 12 har de propaganderet om at de ældre og gamle danskere er den store byrde, det store økonomiske problem for fremtidens Danmark. Ikke eet ord om de mange, mange MILLIARDER kroner som bruges på indvandring og fjollede Afrika-projekter.

  Dernæst prøvede man at gøre Rasmus Paludan til nazist. Den røde radioværtinde citerede Krasnik fra Weeek-end var tydeligt skuffet over at et par stykker i studiet ville nøjes med at gøre ham til fascist.

  Hvorfor ikke spare de milliarder der bruges på DR? Man kunne jo flytte pengene til velfærd og sundhed. (Men de gamle partier elsker jo DR-løgnefabrikken)

  Kommentar by tp — 5. maj 2019 @ 12:49

 17. Billedet/maleriet med arm wrestling er taget fra filmen Predator (1987) med Carl weathers og Arnold Schwarzenegger.

  Kommentar by Christian — 5. maj 2019 @ 13:11

 18. Hørte også programmet som sluttede med en hyldest til det Sodoma og Gomorra-Danmark som R, S, SF og bøssepartierne går ind for. F.eks. at børn gerne må være faderløse, at pædofile gerne må adoptere værgeløse småbørn, at lesbiske kvinder og abnorme typer gerne må bruge unaturlige metoder til at få børn, at mænd skal nedvurderes til at være dumme, dårlige og overflødige, at LGBTQWXYZ typer helst skal have mere service, omtale og opmærksomhed end normale, at løsagtighed samt opløsning og splittelse af familier skal fremmest mest muligt, at mænd, børn og familier skal være retsløse overfor svindel, feminisme, tyranni og terror fra familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukratiernes side.

  Kommunistisk familie-politik forpester tusinder af børns og forældres liv.

  Se film: “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige fra det hjem hvor hun helst vil være”. Læs bøger om det rædselsfulde, pilrådne og perverse system som påstås at varetage “barnets tarv” og “familiens ret”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. maj 2019 @ 13:16

 19. ALEXANDER BEAUMONT — 5. maj 2019 @ 13:16
  Det er værre i usa. Den yderste venstrefløj har overtaget store dele af demokraternes parti og medierne.
  Vi er også godt på vej i danmark.
  Alt til venstre for df er en deroute for landet.
  Man siger et til vælgerne men virkeligheden er en anden:

  https://www.bt.dk/politik/kandidattest-afsloerer-socialdemokrater-vil-haeve-ydelser-til-udlaendinge

  Kommentar by Hagmann — 5. maj 2019 @ 13:31

 20. Ufatteligt at vi danske skatteydere acceptere at Maya Tekeli, Zenia Bruun, Klaus Riskær og alt det røde slam på terrorkanalen Radio24syv frit kan udgyde deres had mod alt det vi danskere står for og samtidig hylde islamister som hver evig eneste fucking dag myrder voldtager torterer og halshugger kristne – fuck die dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 5. maj 2019 @ 13:33

 21. Radio????
  Bruger i også brevduer, PostMord eller Telegraftjenesten? Og har en velfungerende smalfilmsafspiller, en spolebåndoptager samt fastnettelefoni?
  Til kommunikation vel i øvrigt røgsignaler eller morsetegn samt signalflag?

  Det er godt nok masochisme, der vil noget.

  Hvis de omtalte jernalderdimser er underlagt medielicens er det uden videre muligt at framelde den. Altså indtil den er fuldt indfaset over skatten i 2022.

  Hvilket minder mig om, at Taleban omkring år 1992 forbød kassettebåndoptagere og Sonys Walkman, da musik strider mod sharia eller noget….

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. maj 2019 @ 13:54

 22. Glemte selvfølgelig min daglige opfordring. Støt SIAD. :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2019 @ 14:15

 23. OT… Eller..
  Besøg i mindelunden,kbh, 4maj

  Først. Ikke en eneste shariatørklæde-kvinde, ejheller store sortskæg. Ud af ca 1000-1200 fremmødte, alle aldre og ellers etnicitet. At være dansk og mindes ofrene og sejren over sidste diktatorinvasion er åbenbart ikke noget for ny-invasionen, logik. Og det selvom de selv, jo, er flygtet fra de værste torturlande i verden. Burde der ikke være masser af taknemmelige flygtninge her? De har været her i 40 år. Hmm.

  Uden nærmere sammenhæng med dette, var der taler.

  Anne knudsen, kanonen fra weekendavisen, der kunne sit kram, ( grel modsætning er krasnik, der bare er klam), holdt hovedtalen. Her upræcist udpluk:

  Det, der er værre end krig.

  Her døde unge, for den verden, vi tager for en selvfølge. Idag er der folk, der er ligeglade med vores forsvar, de er imod krig, fred til alle, spar pengene. Men et forsvar kan sikre et folks selvbestemmelse og frihed.

  Dem der ikke kan forsvare sig, risikerer slavegørelse.

  Det skete og sker overalt i verden. Folk, der slavegøres, uden rettigheder eller ret til at fortælle om deres retsløshed. Dem, der døde for deres rettigheder, ligger her.

  Ukrainske bønder i 30erne døde af sult på deres egne marker, for at levere til herskerne.

  De danske modstandsfolk talte sjældent om smerten af torturen og det mistede, men om kampen.

  Som i kz, gulag, khmer rouge, døde de unge her, for vilkårligt civilt magtmisbrug.

  Magtmisbrug skabt af gale utopier. Der er rige stater idag, hvor kvinder er slaver hos deres fædre og brødre, der er 1 mio urighuer i kinas opdragelseslejre. Kz lejre som er lov og ret i den almindelige samfundsorden. Og dem, der fortæller, forsvinder.. – lige ud af gadedøren.

  Der er flygtninge, der holdes uden ret, selv i dk.

  Frihed kan bevares med demokratisk frygtløshed, diplomati og snilde.. Og om nødvendigt, våben.

  Forsvarsviljen i 30erne var som den er idag, man troede sig sikre, fordi man jo var uskadelig og bare kunne dukke sig. Frihedskæmperne trodsede dk,s selvfede kujoneri.

  Det er uhyggeligt at ingen i dk idag tror krig vil kunne komme.

  Uden forsvar risikerer man slavegørelse, uden den tryghed der ligger i at beholde sine rettigheder. Lige i nærheden af os er der lande vi ikke vil være. I dk kan man sige sin mening uden at forsvinde.

  Vi ærer bedst disse unge kæmpere, ved at bevare deres sejr. Det er 74 år siden, 4 maj og vi skylder dem vores ydmyge tak-.

  – sparker hun lige hård røv, eller hvad!?
  Gid man kunne trænge igennem til de spædbørn i den sandkasse, der hedder 24/7

  https://sites.google.com/view/mindelunden-4majdk

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 14:16

 24. “The left can’t meme” understreger de ihvertfald meget godt, men det kræver jo også både mod til at være politisk ukorrekt, indsigt, humor, og at man er en smule skarp, alt det som dagens jpseudo-journalister ikke besidder. Hvad er pointen med at bytte rundt på hudfarverne på den nederste eksempelvis, at vise at terrorister også er mangfoldige? Stop jer selv. Eller ved nærmere eftertanke, bliv endelig ved med at vise os hvad vi får for licensen.

  Kommentar by Per — 5. maj 2019 @ 14:58

 25. Danmarks Radio og Radio24syv kan vel bedst betegnes som en form for offentlige overbetalte beskæftigelsesprojekter for underfrankerede subjekter, der aldrig ville kunne få et normalt job i det private erhvervsliv.

  Men hvis Skrigeskinken og resten af den degenererede venstrefløj som forventet vinder det forestående valg, så kan Danmarks Radio nok se frem til en klækkelig forhøjelse af budgettet, som tak for hjælpen i valgkampen…

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2019 @ 15:05

 26. Anne Knudsen – yderst vel talt.
  Men, det forbliver desværre nok sædekorn på klippegrund.
  De fleste missede dine kloge ord, mens de var under nålen hos den lokale tattovør. Og reste var på Café.

  Kommentar by Knights Templar — 5. maj 2019 @ 15:09

 27. Receptionen hos Radio24Syv i 2017 blev desværre ikke overraskende fejret med muslimsk sang og dans. https://www.youtube.com/watch?v=esYHJ7Vnkys&list=WL&index=30

  Kommentar by Anonym — 5. maj 2019 @ 15:16

 28. Nok en udmærket tale. Nogle af dem som interneres af Kina, Indien, Thailand, Ceylon7SriLanka og Burma/Myanmar og Rusland mv. er dog islamister som selv har fremprovokeret konflikter.

  De gamle partier er senile, demente, radikale og åndformørkede. R, V og S vil gerne føre krig i fjerne lande, men Danmark gider de ikke forsvare. Det danske forsvar er kørt helt i bund, ligesom så meget andet.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. maj 2019 @ 15:17

 29. Hørt på P3 Nyheder:

  Trump forsvarer højreradikale der har forbudt sig mod Facebooks regler. Herefter citerede de venstre mediet The Verge

  Kommentar by Jens — 5. maj 2019 @ 15:24

 30. Gaflen – Fedt! Tak, at du postede dette! Det ærgrer mig, at jeg ikke var der. Jeg var på vej, men der var koks i den offentlige trafik, så jeg opgav. Det ville have været en ære at trykke disse helte i hånden, og sige tak. Måske er der ikke flere tilbage af disse brave folk næste år. 😔Gid der kunne komme en anden lejlighed til at møde dem og andre ligesindede. Det, du refererer af talen er jo formidabelt godt! Da jeg , efter det mislykkede forsøg på at nå ud i mindelunden, tog slukøret hjem igen, tændte jeg 4 gammeldags stearinlys i vinduet. Ingen andre på gaden havde lys tændt. . Nutidens Tåber ved ikke, at de en dag vil miste freden og friheden.

  Kommentar by Kuffar — 5. maj 2019 @ 15:26

 31. Politikere fra forræder-borgen har brugt oliemangel som påskud for at lefle for saudi-arabien etc. Men der er ingen oliemangel i verden i dag. Se selv under amerikansk og norsk olieproduktion osv. Der har længe ikke været nogen undskyldning for politikernes liggen på maven for araberne.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. maj 2019 @ 15:37

 32. Apropos Radio24Syv:

  Receptionen hos Radio24Syv i 2017 blev desværre ikke overraskende fejret med muslimsk sang og dans.

  https://www.youtube.com/watch?v=esYHJ7Vnkys

  Man kan bl.a se at Michael Berthelsen, Mads Brügger og Søren Fauli hygger sig på skatteydernes regning. Bemærk udtrykket af ophøjet arrogance med en snert af nedladende medlidenhed i ansigtet på visse af deltagerne.Man er vel multikulturalist når det koster gratis.

  Kommentar by Elvadatter — 5. maj 2019 @ 15:46

 33. Tak, og du har nok ret og mange tak, velbekomme, talen selvfølgelig ikke i msm, selvom der var cams. Heller ingen lys ude ved mig..suk

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 15:57

 34. Med olien. Der er ja masser af olie, det er prisen, flytter den sig bare lidt i stød, vælter det rundt i markederne, findes der kilder til oliekaos scenarier? Uden olie ingen shariah..

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2019 @ 16:02

 35. Det altomfattende racismeforbud er socialisternes og globalisternes megakup

  Kommentar by Søren — 5. maj 2019 @ 16:28

 36. De røde skal bare blive ved med at så storm…de vil med tiden høste orkan….Hele mit voksne liv har været en lang stenet vandring med endeløs propaganda 24 timer i døgnet – 365 dage om året….

  At man stadig skal høre og selv betale for at blive svinet til er simpelthen så ulideligt…at alle de ulykker der kan ramme de røde er vel fortjent…alt!!!!

  Kommentar by Black Watch — 5. maj 2019 @ 16:29

 37. NB + SK + DF skulle tage at gå sammen og få mediestøtten til at bortfalde…i hvert fald som et programpunkt i deres politiske manifest.

  I den forbindelse kunne noget af deres politiske støtte bruges til at nedsætte et eget/privat koncept, der skulle afdække hele hykleriet, misbruget og påvise alle de eksempler på rød løgn, manipulation, snyd og bedrag…den en stinkende pøl af røde redeskidere burde kunne stoppes en gang for alle!

  Kommentar by Black Watch — 5. maj 2019 @ 16:34

 38. 5. maj, hvad med en sang’o:

  De binder os
  Man binder os paa Mund og Haand,
  men man kan ikke binde Aand,
  og ingen er fangne,
  naar Tanken er fri.
  Vi har en indre Fæstning her
  som styrkes i sit eget Værd,
  naar bare vi kæmper for det vi kan li.
  Den som holder Sjælen rank kan aldrig blie Træl.
  Ingen kan regere det som vi bestemmer sel.
  Det lover vi med Haand og Mund
  i Mørket før en Morgenstund,
  at Drømmen om Frihed
  blir aldrig forbi.
  http://www.quislemark.dk/9391932

  Kommentar by Glenn Madsen — 5. maj 2019 @ 16:59

 39. Synd at den lille Zenia ikke også fik nogen klø.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. maj 2019 @ 17:09

 40. #8
  Nogen der har et eksemplar af studieplanen/pensum fra det 3årige specialarbejder-ournalistkurssus?
  Kunne være interessant af se- og tilsvine og latterliggøre.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. maj 2019 @ 17:19

 41. “The left can’t meme” er en sandhed uden modifikationer.

  Kommentar by Quark — 5. maj 2019 @ 18:37

 42. https://www.bt.dk/samfund/beboere-i-broenshoej-lever-i-frygt-jeg-toer-ikke-kigge-dem-i-oejnene

  Kommentar by p — 5. maj 2019 @ 21:04

 43. I anledningen har jeg fremstillet et “højreorienteret” meme:

  De hadede Rasmus Paludan, fordi han fortalte dem sandheden.

  Kommentar by MartinH — 5. maj 2019 @ 22:26

 44. Jeg liker at radio 24syv får trukket stikket senere på året. Dhimmi Radioen burde have samme skæbne.

  Kommentar by Nielsen — 6. maj 2019 @ 03:46

 45. Dagens griner i Jyllandsposten. En person der ligner prototypen på en bande perker klage over han tit bliver stoppet af politiet. Idgl ham er vi for stereotype i vores opfattelse af hvordan en gangster ser ud….
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11360019/thomas-james-thomsen-er-blevet-stoppet-af-politiet-over-3500-gange/

  Kommentar by redneck — 6. maj 2019 @ 07:29

 46. “…sindssygt mange mennesker, der hader muslimer af ingen verdens grund..”
  Har det rabiate fuckface vendt dén med fam. Holck Poulsen?

  Kommentar by Knights Templar — 6. maj 2019 @ 07:36

 47. Radio 24/7 får vist lov til at fortsætte, bare under et nyt navn. DF stod ikke fast, men indgik et “kompromis”. Er Tullesen hvad Snaphanen kalder et bløddyr og “en idiot i politiker-klæder”?

  Kommentar by tp — 6. maj 2019 @ 10:02

 48. The goyim know.

  Shut it down!

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2019 @ 13:37

 49. Enig Revisoren 15:05, der skriver “Danmarks Radio og Radio24syv kan vel bedst betegnes som en form for offentlige overbetalte beskæftigelsesprojekter for underfrankerede subjekter, der aldrig ville kunne få et normalt job i det private erhvervsliv.”

  Problemet er jo, at det velfærdssamfund, som bedsteforældrene og oldeforældrene drømte om i forrige århundrede, da de levede under nød, sult, arbejdsløshed og vilkårlig vold fra de tyske tropper, der havde besat landet, er blevet til et tag-selv-bord for nasserøve, der ikke ønsker selv at arbejede for føden.

  De tror de kan leve af andre folks penge hele livet. Og de har lukket op for masseindvandring af muslimer, der er religiøst opdraget til at de kristne er vantro, som det er OK at udnytte og leve af deres penge og nasse på deres samfund.

  Muslimerne er ikke tilhængere af det danske samfund baseret på århundreders erfaringer og kristne værdier og den danske venstrefløj har det på samme måde. De viser med stor fornøjelse deres foragt og kan gøre DET til deres livsindhold. De konkurrerer med hinanden om at vise mest foragt. Det synes de er mega cool.

  Jeg hørte klikkede på linket og hørte lidt af ‘Det Lille Mememageri’, den yderste venstrefløj i egen juice. Det var som at lytte til en transmission fra en tosseanstalt. Jeg håber ikke der er for mange af den slags tosser?

  Hørte tilfældigvis også lidt af ‘Det røde felt’ hvor kommunist kunstneren Dea Trier Mørchs svoger – eller hvad han nu er? – har en ugentlig to-timers nostalgi 24syv udsendelse direkte fra Gulag-lejrens vagtstue.

  Her udbredte tidligere generalsekretær Andreas Kamm, der nu er udnævnt til ærespræsident, sig om det ulykkelige i, at der – bl.a pga Støjberg – ikke længere var lige adgang for alle til kontanthjælp. Her tænkte han ikke på alle danske statsborgere, men på de mange tilrejsende fra fjerne lande. Et potentiale på 7½ mia som kun i ringe grad er udnyttet, forstod man. De skulle – forstod man på AK – have samme adgang til offentlig økonomisk støtte som danske statsborgere.

  Der er åbenbart mange, der ønsker at den danske velfærdsstat skal bryde sammen og de synes ikke det kan gå hurtigt nok. Jeg har svært ved at forstå, hvad det er de ønsker, der skal komme efter?

  Er forklaringen blot den enkle som DEVO fortalte i nummeret “Freedom of Choice is what we got. Freedom from choice is what we want?”

  “A victim of collision on the open sea
  Nobody ever said that life was free
  Sank, swam, go down with the ship
  But use your freedom of choice

  I’ll say it again in the land of the free
  Use your freedom of choice
  Your freedom of choice

  In ancient Rome
  There was a poem
  About a dog
  Who found two bones
  He picked at one
  He licked the other
  He went in circles
  He dropped dead

  Freedom of choice
  Is what you got
  Freedom of choice!

  Then if you got it you don’t want it
  Seems to be the rule of thumb
  Don’t be tricked by what you see
  You got two ways to go

  I’ll say it again in the land of the free
  Use your freedom of choice
  Freedom of choice
  Freedom of choice
  Is what you got
  Freedom of choice

  In ancient Rome
  There was a poem
  About a dog
  Who found two bones
  He picked at one
  He licked the other
  He went in circles
  He dropped dead
  Freedom of choice
  Is what you got
  Freedom from choice
  Is what you want

  Sangskrivere: Gerald Casale / Mark Mothersbaugh
  Freedom of Choice sangtekster © BMG Rights Management
  Musiker: Devo
  Album: Freedom of Choice
  Udgivet: 1980

  Kommentar by A-mad — 6. maj 2019 @ 16:17

 50. https://www.bt.dk/politik/partileder-paludan-glaeder-sig-over-kurs-mod-folketinget

  Kommentar by p — 7. maj 2019 @ 11:20

 51. Crass 12:47
  Fuck færdigheder, der ville få TV-GLAD til at fremstå i sin professionalisme, som selveste “Auntie Beeb” in the UK i sammenligning.
  Det er sindelaget – SINDELAGET det alene handler om.
  Det RIGTIGE.
  Lidt lissom syltetøj fra “Den”gl.” Fabrik”.

  Kommentar by Knights Templar — 7. maj 2019 @ 21:36

 52. A, pro pos, Rasmus Paludan, så bliver han beskyldt for at have startet de optøjer, som fandt sted på Nørrebro. Nej, det var de såkaldte anti fascister, bøller, som startede med, for det første at true Paludan på livet, dernæst at smadre folks ting med, b.la. at brænde biler af, kaste cykler efter forbi passerende, smadre butikker og udøve andre former for hærværk.
  Det var DEM som skulle smides væk, ikke Paludan, da han kun ville indlede en diskussion med de tilstedeværende om det katastrofale i den overhånd tagende migration, med de følger den har fået. Jo, han kastede ganske vidst med en koran, og hvad så?, den er jo kun et ligegyldigt stykke papir, skrevet af mennesker.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. maj 2019 @ 21:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper