6. maj 2019

Generation Identitær om den kulturudviskende multikultur: “Det har vi ikke tænkt os at lade ske.”

Jeg har netop hørt Nima Zamani debattere Stram Kurs på Radio24syv, og han har isoleret set en pointe, når han frygter for egen tilstedeværelse i Danmark i årene fremover. Det der for et højrefløjsparti er nødvendige udvisninger, er for ham noget mere eksistentielt – nære familiemedlemmer, egne børns fremtid. Tryghed.

Jeg forstår til fulde argumentet. Det var netop derfor jeg i 90’erne involverede mig i dansk politik, for allerede her stod det klart, at folk flest havde fået nok af den førte udlændingepolitik. Man kan ikke ændre et land fundamentalt uden befolkningens accept, og tro det ikke medfører en reaktion. Den er på ingen måde slået igennem endnu, og den lader sig ikke sådan lige stoppe. Historien har vist at mangel på eksistentiel tryghed kan få folk til alt, og lige netop derfor spiller man ikke hasard med det etniske fundament. Reaktionen har ingen partifarve.

Et wakeup-call fra Generation Identitær – Remigration – Det er muligt!

“Siden masseindvandringens begyndelse har vi hørt det samme mantra gentaget. Der er blevet sagt, at det bare er globaliseringen og at det er uden for vores kontrol. Der er blevet sagt, at det er håbløst at kæmpe imod, og at vi bare må acceptere, at vi nu lever i et multikulturelt samfund.

Dem der har sagt disse ting, har været dem, der ønsker at åbne grænserne for hele verden. Kosmopolitter, der søger at udviske vores unikke lokale identiteter, i håb om at vi alle kan blive globale borgere uden bånd til vores kultur, vores arv og de mange generationer, der er gået før os.

Det har vi ikke tænkt os at lade ske.

… Tro dem ikke, når de siger at der ikke er noget at gøre. At konventioner, love, anstændighed eller globaliseringen forhindrer, at man kan handle, og at vi bare må overgive os til de nye tider. Erfaringen viser, at handling nytter. Derfor minder vi dig om, at remigration – det er muligt.”

(København, 5. maj 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101038/trackback

72 Comments »

 1. Meget vigtigt er ikke at insistere på hjemsendelse med mulighed for at udvise til andre lande end personens hjemland.

  Effektive udvisninger foregik i årene efter 1609 i Spanien og rettede dermed op på den delvis fejlslagne spanske inkvisition, hvor bestræbelserne gik på at assimilere jøder og muhamedanere i det kristne samfund:

  http://synopsis-olsen.blogspot.dk/…/maurernes-fordrivelse-f…

  I 1609, havde Spanien fået nok. Skønt nogle adelsmænd foreslog at der skulle gives mere tid til assimilering, så var det dog åbenbart af selv efter 100 år ville det ikke ske. Andre i aristokratiet ønskede at benytte dem som billig arbejdskraft, men igen var deres demografiske spredning en betragtelig trussel.

  Filip den 3 erklærede en udvisning af alle Moriscos der var tilbage i Spanien. Dette førte til endnu et oprør der blev knust. De fik lov til kun at tage det med sig de kunne bære; og de blev tvunget til at betale for deres egen rejse. Efter at være landet i Nordafrika blev nogle af dem angrebet som besættere. Fra 1609 – 1614 blev omtrent hele Morisco befolkningen deporteret. Mange til Nordafrika, nogle til Frankrig.

  Kommentar by perhag — 6. maj 2019 @ 18:36

 2. Jeg henter lige popcorn ; det mainstream-mediale freak-shows’ reaktioner bliver ganske givet underholdende , for slet ikke at tale om udvalgte politikeres harmdirrende udmeldinger…

  Kommentar by krassisten — 6. maj 2019 @ 18:42

 3. Enig. De kan rejse frivilligt eller blive smidt ud.

  Kommentar by Iznogut — 6. maj 2019 @ 18:43

 4. KOMMUNISTERNE har altid brugt den der med at det er umuligt at stritte imod “udviklingen”. Men det er propaganda. Identitær har ret i at en udviklings-retning altid kan ændres, hvis der er folkelig vilje til det.
  Og hvis en udvikling er ALTØDELÆGGENDE og FOLKEMORDERISK, bør ethvert folk naturligvis handle for at hindre egen underkuelse og undergang. Og de radikales snak om konventioner, anstændighed, berigelse samt humanistisk og global næstekærlighed, har aldrig været andet end korrupt og hyklerisk bedrageri.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. maj 2019 @ 18:46

 5. Et vigtigt link.
  https://identitaer.dk/bliv-aktiv

  Kommentar by Iznogut — 6. maj 2019 @ 18:50

 6. De forsøger med alle tricks.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/df-paludans-hjerneskade-betyder-ingenting/7623469

  Kommentar by p — 6. maj 2019 @ 18:56

 7. Husker at Ida Auken for et par år siden udgav en bog, hvor hun faktisk indrømmede, at hun hidtil havde taget fejl med hensyn til nationalstatens betydning.

  I sine unge dage var hun også en lalleglad multikultitosse, men efterhånden har hun indset, at nationalstaten og en national samhørighed rent faktisk betyder noget.

  Man kan da håbe, at lille Idas tanker måske en dag kan påvirke ignoranter såsom stormufti Østergaard og Olgas mor.

  Apropos familien Auken, så er det rædselsfuldt at tænke på, at man de næste mange uger er tvangsindlagt til at høre og se på pulverheksen Margrethe Auken hver gang man åbner for radio eller TV.

  Jeg er på druk de næste uger…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2019 @ 18:58

 8. Med folk som Generation Identitær har vi et lille håb for at fremtiden ikke bliver totalt kaos.

  Jeg kan ikke forstå at der er politikere der er modstandere af at sende kriminelle udlændinge ud af landet. Det giver ingen mening, overhovedet!

  Det er en af de første ting der er nødvendige for at få Danmark tilbage på ret køl og uden det kan vi slet ikke komme i gang. Så er der kun tilbage at se hvem der stadig står oprejst når borgerkrigen er overstået!

  Kommentar by Santor — 6. maj 2019 @ 19:03

 9. Der kommer borgerkrig. I kan lige så godt begynde at forberede jer.

  Styrketræn
  Dyrk kampsport
  Anskaf våben
  Dan grupperinger
  Opbyg nødrationer
  Forskans jer
  Forbered jer på det værste

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 19:07

 10. Og hvad angår våben, mener jeg selvfølgelig lovlige våben. Ikke noget med at tage til Serbien og skab kontakter og købe billige våben en masse. Det er jo ulovligt. ;-)

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 19:10

 11. DEN STØRSTE TRUSSEL MOD EUROPA OG DANMARK i disse år er FEMINISMEN. Fordi feminismen fører pladderhumanisme, masseindvandring, kommunisme, feminisering og undergravning af alle værdier med sig.

  Alt vendes på hovedet. Mænd, familier, børn, traditioner, viden og kultur bagtales og lægges for had. Sammen med socialister og falske borgerlige udhuler og angriber feministerne og politik-kvinderne demokratiet, nationalstaten, freden og sikkerheden. Selv familiernes sammenhold, hjemmets fred, velfærden og folkesundheden lægger man gift ud for.

  Mænd i både Danmark og Sverige har været alt for naive og godtroende når det gjaldt diverse kvindeklikers kamp for kvoter og flere rettigheder. Sandheden er at når det drejer sig om såkaldt ligestilling, positiv særbehandling og kvoter, så er det ikke retfærdighed det drejer sig om, men løgn, grådighed, egoisme og ragen til sig.

  Det er det samme med indvandring, “berigelse”, afrikanisering, islamisering, Ulands-hjælp, klimaredning, co2- tåbelighed, krænkelses-parathed, me-too hysteriet og flere andre feminist-påhit, at de mest bygger på medie-løgn, svindel, hykleri, navlepilleri og dumt vrøvl.

  I Sverige har feministerne og deres pladderhumanisme samt feminisering af alt og alle, bragt landet og befolkningen ud i en så katastrofal situation, at samfundet er præget af opløsning og forfald, af gangstervælde, guerilla-krig, velfærds-kollaps, smitsomme sygdomme og utallige økonomiske og sociale ulykker. Den virkelighed svenskerne nu lever i er præget af rekorder i overfald, vold, mord og hverdagsterror. Det er et spørgsmål om det civiliserede samfund derovre overhovedet overlever, eller om hele Sverige opsluges af barbari, vanvid og ondskab.

  Det er også tvivlsomt om Danmark overlever, hvis pladderhumanisterne og de rødblå betonhoveder får lov til at fremture. Vampyr-borgen synes at planlægge Danmarks totale ødelæggelse. Man har underskrevet frau Merkels forrykte og uhyggelige Marokko-plan, Venstre går ind for censur og EU-diktatur og endnu mere indvandring. Og alle de gamle partier har svigtet og røvrendt danskerne gennem mange år.

  Tiden er inde til et jordskredsvalg, for ellers bliver vi danskere UDSKIFTET, FORDREVET og ETNISK UDRENSET. Vampyr-borgens flertal foragter os, og vil invitere nye hundredtusinder af afrikanere og arabere til at overtage vores land, byer, boliger, penge, kvinder, jobs, velfærdsordninger, sygehuse og alt muligt andet. Det mener V, R, S og SF osv. vil gøre os til en “humanistisk stormagt”.

  Javel, men det vil gøre danskerne til fredløse “untermenchen”. Læs Snaphanen og “why women destroy families, nations and civilisations”. Og se dokumentar-film hos Black Pigeon/ you tube om Merkels kalergi-plan, Marokko-plan og “migrants crisis”, og om hvorfor EU = Europas Undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. maj 2019 @ 19:42

 12. Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT

  https://nationalvanguard dot org/2019/02/jews-and-feminism-nexus-of-anti-white-hate/

  Gid du dog gad at vide.. Jeg ser dine beklagelser i enhver tråd, men gid du dog blot gad at gøre dig den sidste forbindelse. Det hele giver mening, når du begynder at undersøge (((dem))).

  Men fortsæt du blot med at være faktasresisten, som en anden venstreorienteret, der nægter at fatte, at islam (også) er et problem.. Og gæt hvem der står for masseindvandringen? – You got it. Jeg kan bevise det. Sig til, hvis jeg skal.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 19:47

 13. #3
  De skal ikke slippe med at blive smidt ud. Hvem skal betale for det?
  Vi skal have Motivationscentre. De 200 år gamle nedlukkede statsfængsler Vridsløse og Horsens er oplagte steder. 23 timer på pinden (uden tv) og 1 time i et bur med udsigt til en ringmur. Ved at arbejde som gangmænd, kan de spare sammen til mønttelefonen – max. 1 time om ugen. Så skal de nok finde en fætter et sted i verden, der kan samle penge blandt kæmpefamilien til en flybillet hjem. Og når billetten er købt og betalt af dem selv, skal de nok være meget motiverede til selv at søge ud i lufthavnen, så de ikke forspilder deres sidste chance for at komme ud.

  Kommentar by Fascist — 6. maj 2019 @ 19:48

 14. *hvis jeg skal bevise det.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 19:48

 15. Kommentar by Fascist

  Dejligt at se, at der er andre end mig, der forstår, hvad der skal til. Cadeau!

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 19:49

 16. Fun fact: Der er ikke flere jøder i verden, end der er mormoner.

  Hvor tit hører I om mormoner?

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 19:53

 17. Støt Generation Identitær.

  Kommentar by IES — 6. maj 2019 @ 19:53

 18. ->. Voltzejn

  Det er faktisk mest dig der skriver om jøder. Eksempelvis i denne her tråd omhandlende noget helt andet.

  Kommentar by Kim Møller — 6. maj 2019 @ 19:56

 19. Alle siger sådan noget som, at vi skal lære af historien, så den ikke gentager sig. Men hvis der er én ting, de feje slappe venstrefløjsere ikke lærer af, så er det historien. Og intet kan undskylde dem. Islam er i sin grund voldelig, det er selve islams dna, og eksemplerne er legio, både i nutidig kontekst, men jo i den grad også i det længere historiske perspektiv, hvor der løber en flod af blod efter islams hærgen. Men venstrefløjserne er komplet historieløse, og de ønsker vel at mærke ikke andet, for så må de til at revidere deres verdensbillede, og så må de indrømme deres egen fejlbarlighed. Det eneste, der kan forandre en venstrefløjsers verdensbillede, er, når de selv er truede. Så bliver deres fejhed synlig, men de skal ikke vente nåde.

  Kommentar by PiusXll — 6. maj 2019 @ 19:57

 20. PS: Enkelte politiserende kvinder er nok OK, f.eks. Eva Selsing og NBs Pernille Vermund og fru Krarup fra DF. Men regn ellers med at ni af ti eller 19 af 2O af vampyr-borgens politik-kvinder er helt håbløse. Som feks. Marianne Helved, Zenia Stampe, Sofia Carsten, Pia Olsen Dyhr, Pernille Skipper osv., osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. maj 2019 @ 19:58

 21. Som Camilla Schwalbe ville skrive: “Undskyld.” Jeg undskylder for dette off-topic, men jeg faldt over Kim Møllers tweet af nedenstående 2015-blogindlæg i Jyllands-Posten fra fru Camilla Schwalbe, nuværende medlem af Kommunalbestyrelsen i Tårnby:

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/camillaschwalbe/ECE8333968/Vi-skylder-muslimer-i-Danmark-en-undskyldning–/

  Det er absurd læsning indtil man når til de sidste to afsnit af fru Schwalbes åbenbaring om muslimer:

  “Jeg kunne blive ved med talrige eksempler. Og min konklusion er klar: Vi gør det ikke godt nok i Danmark. Vi er bangebukse. Vi er passive, når vi gang på gang oplever at vores medmennesker bliver forskelsbehandlet. Det er ikke nok at sidde hjemme i sofaen og sige ”jamen det er da også forkert” eller smide et opbakkende ”like” til en facebookopdatering.

  Når nogen af vores meddanskere kontinuerligt behandles dårligt, så har vi et ansvar for at stille op for dem. At stå fast i diskussionerne på arbejdspladsen. At kræve en ordentlig tone overfor vores medmennesker. At kræve, at vi behandler hinanden ordentligt.” Citat slut.

  Netop her fra Camilla Schwalbe helt ret, da man må formode at hun taler om gode danskere, som i utallige år har oplevet islams terrorisering af medborgere, socialsystem, retsvæsen, uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser, sociale væresteder, idrætsbegivenheder, byliv, gader og stræder samt ikke mindst sekularismen.

  Samfundet burde blive mere og mere sikkert, men det går den stik modsatte vej, fru Camilla Schwalbe. Det må du have indset her i 2019, selv ude i forholdsvis trygge Tårnby. Ikke sandt?

  Kommentar by Dansk Stolthed — 6. maj 2019 @ 20:01

 22. Kommentar by Kim Møller — 6. maj 2019 @ 19:56

  Ja, bevares. Men det er jo fordi, der er noget om snakken.

  Se blot disse to billeder.. Jeg har tonsvis af dem. Faktatjek dem gerne. Det har jeg selv gjort. Jøderne har en ubegribelig magt, og ingen vil tro på det.

  https://ibb dot co/yYcGnY3

  https://ibb dot co/tMdSXtx

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 20:03

 23. Kommentar by Kim Møller — 6. maj 2019 @ 19:56

  Ja, bevares. Men det er jo fordi, der er noget om snakken.

  Se blot disse to billeder.. Jeg har tonsvis af dem. Faktatjek dem gerne. Det har jeg selv gjort. Jøderne har en ubegribelig magt, og ingen vil tro på det.

  ibb dot co/yYcGnY3

  ibb dot co/tMdSXtx

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 20:03

 24. Som sagt; I er ikke et klap bedre end de venstreorieterede, der ikke vil forstå, hvad islam er for en størrelse, når I selv lukker klappen i, hvad angår jøderne.

  Venstreorientere: Muslimerne er vores venner (uanset hvilke beviser man fremlægger)

  Højreorienterede: Jøderne er vores venner (uanset hvilke beviser man fremlægger)

  Her er en kæmpe infograf, der tager dage at gennemgå, hvis man agter at faktatjekke den (og det er 100% sandt):

  ibb dot co/dfq23PZ

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 20:07

 25. Hvorfor tror I, at DR har så travlt med at tilsmudse Hitler?

  Når DR tilsmudser noget, så burde det give stof til eftertanke. Eller har DR ramt plet på lige dét punkt?

  Hvorfor stemte 99,8% af østrigerne i 1938 for, at Østrig skulle blive optaget i det tredje rige?

  Hvorfor gik Tyskland fra at være et tredjeverdensland i 1933, til at være verdens rigeste land i 1939?

  Hvorfor tiggede Hitler Churchill om fred 25 gange før krigens udbrud?

  Jeg kunne blive ved og ved.. Der er desværre så meget, I ikke forstår. Og ja, jeg ved godt hvad det næste træk er.. I blokerer min IP, så jeg ikke kan kommentere mere.. Men gør det jer til noget bedre end de venstre orienterede fjolser?

  De vil ikke lytte til, hvad vi har at sige om muslimerne.

  I vil ikke lytte til, hvad jeg har at sige om jøderne.

  De blokerer jer, fordi de ikke kan tåle sandheden.

  I blokerer mig, fordi I ikke kan tåle at høre sandheden.

  Forskellen på kosher-højreorienterede og venstreorienterede er ikke så stor, som man umiddelbart skulle tro. Desværre.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 20:13

 26. #Voltzejn Du skriver altid – som i altid – om jøderne. Er du medlem af DNSAP?

  I så fald er du jo bare en tosset socialist i stil med Uffe-drengen og Mette-pigen.

  Kommentar by na — 6. maj 2019 @ 20:18

 27. Kommentar by na

  #na Du skriver altid – som i altid – om muslimerne. Er du medlem af DF?

  I så fald er du jo bare en tosset socialist i stil med Tulle-drengen og Pernille-pigen.

  Forstår du min pointe? – Hvorfor er du så faktaresistent? – Du/I opfører jer 100% ligesom venstreorienterede, der ikke vil lytte til Islam-problemet. Der er vitterligt ingen forskel.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 20:23

 28. Seriøst, drenge.. Hvis I først forstår, hvad jøderne har gang i, så falder ALLE brikkerne på plads. Så er der ikke mere at rafle om. Det hele kan bevises 100%. Så forstår man pludselig hvilke kræfter, der står bag masseindvandringen, feminismen, globohomo agendaen, veganisme osv. osv. Det hele kan som sagt bevises 100%

  Skriv mig en besked på coinigy2021 snabela mail.com hvis du vil vide mere. Jeg kan bevise alting ned til mindste detalje. Dette er ikke blot “verdensfjerne” teorier.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 20:26

 29. @Voltzejn: Den amerikanske højrefløj er meget opmærksom på (((deres))) over-repræsentation ift. medier, universiteter, bankvæsen etc. Men det virker som om, at denne opmærksomhed ikke findes på samme måde her i Europa.

  Kommentar by HN3 — 6. maj 2019 @ 20:32

 30. Kommentar by HN3

  Helt enig. Det kunne nok hænge sammen med alt det Israel-lefleri, som Trump har gang i:

  38 milliarder dollars til Israel – men ikke 5 milliarder dollars til en mur mod Mexico.

  Flytningen af den Amerikanske ambassade til Jerusalem.

  Anerkendelsen af Israels suverænitet over golanhøjderne.

  Anti-semitisme love i Florida, der ikke engang tillader at betvivle omfanget af holocaust eller jøders nutidige magt.

  Det er både ufatteligt og skræmmende, at folk ikke agter at se nærmere på, hvad jøderne er for en størrelse.

  Jøderne er blevet smidt ud af 109 lande igennem historien.. Hvis du blev smidt ud af 109 forskellige skoler igennem tiden, er det så dig, er det så skolerne eller dig, der er noget galt med? – Jeg ville nu umiddelbart mene, at det var dig.. Men det er måske bare mig. :D

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 20:36

 31. @Voltzein: Israel er det eneste land i Mellemøsten, der dæmmer op for de muslimske horder. At jøderne har en stærk position i medieverdenen er ikke ukendt, og at en Martin Krasnik kan kalde RP for nazist er kun forfængelig dumhed, som han bruger til at pudse sin egen latterlige glorie. Under alle omstændigheder er jøderne blevet assimileret i vesten og er ikke aggressivt frembrusende som muslimerne er på alle planer.

  Kommentar by PiusXll — 6. maj 2019 @ 20:40

 32. Det nytter ikke noget. Løbet er kørt, og jeg tror, det vil vælte ind med 20 mio afrikanere og arabere i år. Her er, hvad størstedelen af danskerne egentlig går op i: mad. . . https://www.bt.dk/forbrug/folk-raser-over-ny-koldskaal-frygteligt Dumme som østers!

  Kommentar by Kuffar — 6. maj 2019 @ 20:53

 33. Det er ikke et spørgsmål om ordren til at inddrage alle registrerede våben kommer men hvornår den kommer.

  Og det bliver længe før I synes at nok er nok og I vil ofre jeres normale tilværelse for danskernes langsigtede overlevelse.

  Kommentar by Træt — 6. maj 2019 @ 20:54

 34. @ 30 ja, det er bare dig, voltzein, og så lige nogle milliiarder muhammedanere og nazister. Israel Rocks, og jeg kan sige dig, at Israel de det ENESTE land i verden, der ved, hvordan man bekæmper muhammedanere, og det vil – henimod enden – være det Eneste sikre land at bo i!! Så klap i med din antisemitisme!

  Kommentar by Kuffar — 6. maj 2019 @ 20:57

 35. Kommentar by Kuffar

  Israel er desværre din fjende. Du forstår ingenting.

  Dine fjenders fjender er ikke nødvendigvis dine venner. Det troede jeg, at du lærte i børnehaven.

  Og desuden, så er der en grund til at jøderne hader muslimer så meget. Det er fordi de vil skabe “greater israel” – hvor de så derefter kan opføre det tredje tempel i Israel, hvorfra de vil styre hele verden, inkl. små “goyim”, som dig.

  “The mashiach will bring about the political and spiritual redemption of the Jewish people by bringing us back to Israel and restoring Jerusalem (Isaiah 11:11-12; Jeremiah 23:8; 30:3; Hosea 3:4-5). He will establish a government in Israel that will be the center of all world government, both for Jews and gentiles (Isaiah 2:2-4; 11:10; 42:1). He will rebuild the Temple and re-establish its worship (Jeremiah 33:18). He will restore the religious court system of Israel and establish Jewish law as the law of the land (Jeremiah 33:15).

  Olam Ha-Ba: The Messianic Age”

  www dot jewfaq dot org/mashiach.htm

  Du er nøjagtigt som en venstreorienteret, der ikke vil lytte til truslen fra islam. Det er sørgeligt.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:03

 36. Du har så travlt med, hvad der står i koranen af skumle ting – hvilket jeg er enig med dig i, da jeg også er dybt imod muslimer. Men du må bare forstå, at jøderne bruger muslimer, som et våben mod os. Og hvorfor os? – Fordi Vesten/Europa er det stærkeste folk/kontinent i verden, og den eneste hindring for deres verdensregering. Det er derfor de vil ødelægge os med masseindvandring. Hvem tror du stod bag krigene? 9/11 osv? – Det hele kan bevises, hvis blot man vil lytte og forstå..

  Men nu hvor du er så meget imod koranen og dens lære, og sikkert er en flittig bruger af ordet “pædofeten muhammed”.. Så tjek lige, hvad der står i den jødiske talmud:

  Sanhedrin 55b: “Det er tilladt at have seksuelt samkvem med en pige, der er tre år og én dag gammel”

  Yebamoth 59b: “Selv om en lu ders løn ikke må gives til Gud, må hendes penge modtages [af Gud], hvis lud eren bliver betalt for sex med dyr.”

  Sanhedrin 54b: “Hvis en mand begår sodomi (homoseksuel sex) med en dreng, der er yngre end ni år, er de ikke skyldige i sodomi.”

  Sanhedrin 59b: “Seksuelt samvær med en dreng, der er yngre end otte år, er ikke utugt.”

  Kethoboth 11b: “Seksuelt samvær med en pige yngre end tre år er ingenting.

  Moed Kattan 17a: “Hvis en jøde er fristet til at begå onde gerninger, skal han gå til en by, hvor ingen kender ham, og begå ondskaben der.”

  Erubin 21b: Den, der ikke adlyder rabbinerne, fortjener døden, og vil blive straffet ved at blive kogt i ekskrementer i helvede.

  Femte Mosebog, 20, 10-14 – Om at føre krig:

  Når du nærmer dig en by for at angribe den, skal du først opfordre den til overgivelse. Hvis den overgiver sig og åbner sine porte for dig, skal alle indbyggerne i den gøre hoveriarbejde. Vil den ikke overgive sig til dig, men gør modstand mod dig, skal du belejre den, og når Herren din Gud giver den i din magt, skal du hugge alle dens mænd ned med sværd. Men kvinder og børn og dyrene og alt, hvad der er i byen, det, du har røvet i den, kan du tage som krigsbytte; du må gøre dig til gode med det bytte fra dine fjender, som Herren din Gud har givet dig.

  Anden Kongebog kapitel 2, 23-34 – Om at straffe dem, der gør nar:

  Derfra drog han op til Betel. Mens han var på vej op, kom nogle små drenge ud fra byen. De gjorde nar af ham og sagde: »Kom herop, skaldepande, kom herop, skaldepande!« Han vendte sig om, så på dem og forbandede dem i Herrens navn, og ud af skoven kom to bjørne og rev toogfyrre af drengene ihjel. Om profeten Elisas vandring fra Jeriko til Betel.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:07

 37. Ved I hvad “noahide” lovene er?

  youtube dot com/watch?v=IGD2V3HDZHo

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:08

 38. Her er en Rabbiner, der selv indrømmer det blankt..

  youtube dot com/watch?v=pgCVDTupv_s

  Her er en svensk jøde, der indrømmer, at de står bag masseindvandringen, og påstår, at “vi ikke kan overleve uden”:

  youtube dot com/watch?v=-7ldT3YL2Kw

  Hvor mange beviser skal I have, seriøst? Det er lige foran fjæset på jer.. Nøjagtigt som Islam kontra venstreorienterede.. VÅGN NU OP FOR HELVEDE!

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:14

 39. @Voltzejn: Du er for langt ude! Grunden til at vi har masseindvandringen til DK skyldes udlændingeloven af 1983, som socialdemokratiet, radikale og venstrefløjen brændende ønskede sig.

  Kommentar by PiusXll — 6. maj 2019 @ 21:24

 40. Kommentar by PiusXll

  Både ja og nej.. Uden (((EU))) og (((krigene))) var flygtninge ikke et problem. For da ikke at tale om den massive hjernevask, der ligger bag.

  Hvad så med alle de andre Europæiske lande? Er de også underlagt udlændingeloven af 1983?

  Se blot dette klip.. Varer ikke mere end et minut.. Siger bare alt om, hvilken magt jøderne har:

  https://www.youtube.com/watch?v=jq2Ktiogeko

  Du er som sagt som en venstreorienteret, der ikke vil lytte, hvad angår islam-problemet. Der er vitterligt ingen forskel. Du er komplet faktaresistent.

  Dig: “Jarhmen, det er bare pga. inkompetente politikere og udlændingeloven”

  Dem: “Jarhmen, det er bare pga. racisme og intolerance”.^

  Der er ingen forskel – udover, at du er et trin tættere på sandheden, end de er. Men det nytter ikke så meget, når du stadigvæk ikke vil forstå problemets årsag.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:30

 41. @Voltzejn: Jøder forlader Sverige og Frankrig af frygt for muslimer.

  Kommentar by PiusXll — 6. maj 2019 @ 21:34

 42. Et andet eksempel af TUSINDE.. KMD’s årsrapport fra 2013.. KMD står for vælgererklæringerne til FT valget.. Gæt hvilken religion formanden har? You got it!

  Og hvad skete der lige med KMD der Rasmus Paludan’s islamistiske modstandere havde sat Kbh i flammer i april? “Nedbrud”.. Selvfølgelig bare et tilfælde. Klart..

  side 22:

  publikationer dot kmd dot dk/rsrapporter/KMDrsrapport2013/?page=22

  For da ikke at tale om deres CEO, Eva Berneke.. Berneke.. Gift med en jøde.. Marc Mayor.. Så altså to jøder involveret i det højeste plan af et af de firmaer, der varetager Danmarks digitale interesser.. Sjovt, som de er så ivrige efter at digitalisere Danmark – og resten af Vesten.

  Her er en fin lille video om Israel, og hvordan de har koncentreret hovedsædederne for den teknologiske udvikling – som er 200 gange større end gennemsnittet i verden:

  youtube dot com/watch?v=awCwuJjZCTU

  Tro mig, jeg kan blive ved i dagevis. Det er ikke mig, der er hverken “Nazi” eller noget andet, det er dig der er FAKTARESISTENT!

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:39

 43. Kommentar by PiusXll

  Ja, haha.. De har dobbelt statsborgerskab.. De smutter til Israel – hvorfra de planlægger at styre verden. Det står i deres religion, sort på hvidt. For fanden altså..

  De smadrer Europa, og så smutter de til Israel, som er muret totalt inde, så de kan være i fred.

  Undersøg det nu! Dette er sandheden.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:41

 44. Har du nogensinde interesseret dig for, hvad dit genetiske ophav er?

  Sikkert.. Så kan du jo sende din DNA til MyHeritage eller 23andMe..

  Begge to styret af jøder..

  Anne Wojcicki

  en dot wikipedia dot org/wiki/Anne_Wojcicki

  Gilad Japhet

  en dot wikipedia dot org/wiki/Gilad_Japhet

  Bare endnu et pudsigt tilfælde, ikke sandt?

  Husk nu på.. Der er lige så få jøder i verden, som der er mormoner. Hvor tit hører du om mormoner?

  33% af USA’s højesteretsdommere er jøder.. 33%..

  Jeg kan seriøst blive ved. De styrer alt. VÅGN NU OP FOLKENS!

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:45

 45. Anne Wojcicki’s søster er desuden CEO for Youtube.. Endnu et tilfælde.

  Mark Zuckerberg, også jøde.. Facebook, som ejer instagram og tinder – tinder som promoverer raceblanding som en i helvede med deres algoritmer. Prøv det, hvis du ikke tror på mig.

  Tumbler.. David Karp..

  en dot wikipedia dot org/wiki/David_Karp

  You got it.. Jøde.. Begynder der at tegne sig et billede?

  Er det ikke lidt pudsigt, om man vil?

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 21:49

 46. Voltzejn du rabler bare videre så længe du nu kan. Jeg har på fornemmelsen at vi snart ikke behøver at se mere på dit idioti!

  Kommentar by Santor — 6. maj 2019 @ 22:04

 47. Giver det pludselig mening, at en jøde, som Martin Krasnik er så pro-indvandring, som han er, selvom det umiddelbart ville være ris til egen røv?

  Det er netop dét jøder gør.. Prædiker for masseindvandring til Vesten, og når tingene bliver for stramme her, så smutter de til Israel – hvor de allesammen har statsborgerskab.

  Det hele handler om at svække Europa og USA. USA er allerede godt og grundigt svækket. Hvide er snart i undertal. Det ender som det nye Sydafrika.. Næste skridt er Europa, og her er de også godt i gang.

  Her er en rapport om, hvordan de mener, at der f.eks. er plads til 37 millioner mennesker i Danmark.. Og husk, at det er en “refugee relocation plan” – dvs. de 32 millioner ekstra mennesker er altså ikke danskere..

  archive dot org/details/final_report_relocation_of_refugees/page/n111

  Tro mig, jeg har undersøgt det her i næsten et årti. Der er ingen vej udenom. Vær nu venlige at forstå sandheden. Lad nu være med at begå samme fejl, som venstreorienterede gør, hvad angår islam.

  De planlægger at smadre Europa totalt, fordi så er vi ingen magtfaktor, og så er der ingen hindring for dem, for at overtage verdensherredømmet.. Og ja, det lyder som en “åndssvag konspirationsteori”, men hvis jeg nu byttede ordet “jøder” ud med “Muslimer”, ville I jo allesammen sidde og heppe på mig.. Det er det, der er så skræmmende.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 22:05

 48. Kommentar by Santor

  Nøjagtigt som en venstreorienteret ville have sagt det, hvad angår islam.. Sørgeligt.

  Kommentar by Voltzejn — 6. maj 2019 @ 22:06

 49. Nej Voltzejn det siger jeg om alle idioter!

  Kommentar by Santor — 6. maj 2019 @ 22:07

 50. 46. “Har på fornemmelsen” ? Jeg giver et godt glas kold Riesling til dig, når den dag oprinder. Det kan da kun hæve IQ niveauet her på siden.

  Kommentar by Jsch. — 6. maj 2019 @ 22:20

 51. Igen skal jeg advare mod enkeltstående forklaringer på verdens tilstand. Det drejer sig om at identificere, hvilke personer som har udbytte af dårligdommene eller mao. som søger at opnå penge og magt deraf.

  Den bedste forklaring jeg hidtil har stødt på er af engelske nu desværre afdøde Angry Harry, som drev en feminisme kritik side.

  Læs: http :/ / http://www.angryharry.com / esWhyGovernmentsLoveFeminism.htm

  Kommentar by T. H. — 6. maj 2019 @ 22:29

 52. # 51 Tak som byder :)

  Kommentar by Santor — 6. maj 2019 @ 22:37

 53. Jeg vil supplere med denne artikel om især “interessenterne” bag masseindvandringen også fra Angry Harrys side.

  http://www.angryharry.com/Say-Goodbye-To-Your-Country.htm

  Kommentar by T. H. — 6. maj 2019 @ 23:09

 54. Konventioner KAN OPSIGES; det er et spørgsmål om vilje og den har INGEN af de nuværende partier på Borgen.
  OGSÅ DERFOR skal vi stemme NYE partier ind!

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. maj 2019 @ 23:25

 55. Voltzejn – 1. Mosebog: 1-3: “Herren sagde til Abram: “Drag ud fra dit land, fra din slægt og din faders hus til det land, jeg vil vise dig; så vil jeg gøre dig til et stort folk, og jeg vil velsigne dig og gøre dit navn stort, og vær en velsignelse. Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og forbande dem, der forbander dig; i dig skal alle jordens slægter velsignes!” Our Debt to Israel by Charles Gardener: http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/36574/Default.aspx Vesten beskyttede ikke jøderne under 2. verdenskrig, og nu vender ‘godtfolket’ igen det blinde øje til. Vesten er også ligeglad med, at der dræbes ca 130.000 kristne, af muhammedanere, hvert år nu. Måske Vesten så må sejle sin egen sø herefter, når 10-20 mio afrikanere og arabere banker på Europas ikke-eksisterende ‘port’ i år?? Bortset fra det dumme svin, Soros (som jeg tvivler på er rigtig jøde), vil jeg sige, at jeg elsker Israel! Eretz Y’Israel!! L’Chaim 👍PS: jeg er pæredansk, slægten kan trackes til år 1500, og politisk ligger jeg til højre for Djengis Khan. . Stik den!!

  Kommentar by Kuffar — 6. maj 2019 @ 23:55

 56. Kommentar by Kuffar

  Du udsteder ét vers fra mosebøgerne og mener, at det modbeviser de dusinvis af andre verser fra Talmud – som ikke er mosebøgerne – og mener, at du kan modbevise jødernes inkarnerede ondskab?

  Hvor giver det mening?

  Forstå nu, at vi to er enige om, at Islam er en pest, men at denne pest er pådraget os af jøderne. Det er jøderne, der står for masseindvandringen, da de ved, at det vil bringe Vesten i knæ, så de dermed kan styre hele verden fra Jerusalem.

  Faktum er, at der slet ikke døde 6 millioner jøder under det såkaldte “Holocaust”. Her er Røde Kors’ egen opgørelse fra 1984 – altså langt tid efter anden verdenskrig:

  qph dot fs dot quoracdn.net/main-qimg-9c6a8209d298b8d5c34ad6f521d5b635.webp

  Derudover.. Kan du fortælle mig hvorfor Hitler oprettede Israel og lod jøder rejse dertil med alle deres penge, hvis han var så meget imod dem? Har du nogensinde hørt om Haavara-aftalen?

  en dot wikipedia dot org/wiki/Haavara_Agreement

  Denne mønt beviser også bare, at “nazisterne” ikke var så onde, som jøderne i nutiden prøver at fremstille dem som:

  bpb dot de/geschichte/nationalsozialismus/die-wohnung/195248/die-artikelserie-ein-nazi-faehrt-nach-palaestina?type=galerie&show=image&i=195281

  Her er et andet bevis på, at Hitler ikke ville udslette jøder:

  “Hitler Rebuilds Dublin Synagogue”:

  trove dot nla dot gov dot au/newspaper/article/68836084

  Jeg kan seriøst blive ved. Tingene er ikke, som de ved første øjekast ser ud til.

  Kan du forresten forklare mig, hvorfor der var vinduer i de såkaldte “gaskamre” i koncentrationslejre? Eller hvorfor der var fælleskøkkener? Eller hvorfor der var fodboldbaner, orkestre og swimmingpools? Det virker ikke særligt “udryddelseslejre”-agtigt, hvis du spørger mig..

  furtherglory dot files dot wordpress.com/2010/04/gaschamberwindow.jpg

  4 dot bp dot blogspot dot com/_vADGnqDkynw/S4x5n8bO3aI/AAAAAAAABCQ/fVWkGbD5L98/s1600-h/Swimming+pool+at+Auschwitz+concentration+camp.jpg

  dailymail dot co dot uk/news/article-2443817/Former-prisoner-war-96-remembers-playing-Auschwitz-football-league-return-Nazi-death-camp.html

  ww2db dot com/images/58935e2ade0db.jpg

  ???

  Jeg kan som sagt blive ved.. Du er sølet ind i propaganda og løgne, nøjagtigt som nutidens venstreorienterede bliver det omkring muslimer.

  Kommentar by Voltzejn — 7. maj 2019 @ 00:26

 57. Vil lige nævne at jeg i allerførste kommentar ligestillede jøder og muhamedanere inden Voltzejn satte gang i jødedebatten.

  I Danmark vil jeg anse de tilstedeværende jøder som lige så harmløse som russerne eller kineserne. Muhamedanerne risikerer vi derimod overtager magten i vores mulige levetid.

  I USA og på verdensplan er jeg slet ikke enig i at jøderne styrer det hele. En del jøder er med i Bilderberg, Den trilaterale kommision og hvad man ellers kan nævne af kendte magtsammensværgelser, men langt de fleste deltagere er ikke jøder.

  Ikke mange af de vigtige magtpolitikere som Clinton, Bush, Hitler, Churchill, Stalin og Lenin har været jøder. Heller ikke de nutidige Macron, Merkel, May og Obama. Trump opfatter jeg som i opposition til magthaverne i den dybe stat.

  I øvrigt må følgende udsagn være direkte forkert: “Hvorfor tiggede Hitler Churchill om fred 25 gange før krigens udbrud?”. Churchill var vist ikke engang minister i det Chamberlain-kabinet, som i september 1939 sammen med Frankrig erklærede krig mod Tyskland.

  Kommentar by perhag — 7. maj 2019 @ 00:31

 58. Om 30-40 år, så vil tidens unge stille lige så mange spørgsmål, hvad angår muslimer, som du vil stille ang. jøder.. Og løgnene vil være mere eller mindre de samme – jøder er blot skiftet ud med muslimer.

  Ikke at muslimer vil eje verden, fordi det vil de aldrig. Det vil jøderne. Men de vil få det til at se ud som om, at muslimerne styrer, så du ikke henleder opmærksomheden på jøderne. Jøderne er ekstremt snedige – og de begår ikke impulsiv vold osv. så du vil aldrig blive mistænksom.

  Jøderne styrer allerede 99% af den muslimske verden – faktisk er det eneste, de ikke styrer, Syrien og Iran – men det kæmper de hårdt for. Det er derfor de kæmper så hårdt for at få USA til at gå i krig med Iran. Det handler om penge – og alligevel ikke.. Jøder er ligeglad med penge, som sådan.. De tænker kun i magt, men penge er magt, og de styrer centralbankerne næsten overalt i verde – inkl. den danske nationalbank. Men de styrer ikke den Iranske eller Syriske – men det agter de. Derfor er der kaos i Syrien – og det er derfor de vil krig mod Iran – så de kan overtage deres monetære system og gøre det “fiat”-baseret, som i resten af verden.

  Du har en masse at lære. Som sagt, der er en masse, du ikke ved. Såsom hvordan det jødisk-styrede fiat-baserede pengesystem med nationalbankforrentning fungerer – som fungerer ved, at en central magt, som er udenfor statens magt, printer pengene og derefter låner dem til den nationalstat, de nu engang respektivt opererer i, til en rente.. Altså, nationalbanken, som printer og ejer alle penge, udlåner penge til staten til en rente, som staten (folket) aldrig kan betale tilbage, da alle pengene igen kommer fra den samme instans, som forrenter dem til at starte med. Det er dét, der skaber statsgæld og inflation. Det er så simpelt, og alligevel så kompliceret.

  Hvis du har en seddel i din pung, så se, hvad der står på den. “Danmarks Nationalbank”.. Og undersøg så, hvad DN er.. Ikke statsejet.. Men PRIVATEJET! Og hvem tror du ejer nationalbanken? Jeps…

  Kommentar by Voltzejn — 7. maj 2019 @ 00:38

 59. Gid I dog blot gad at vide, hvad der foregår..

  Stine Bosse f.eks. Anti-dansk som en i helvede.. Bilderberger.

  TV2 direktør.. Merete Eldrup.. Bilderberger..

  Mange andre danske politikere.. Bilderbergere..

  Og hvad er bilderberg egentlig?

  realjewnews dot com/?p=216

  Kommentar by Voltzejn — 7. maj 2019 @ 00:42

 60. Kommentar by perhag

  ith dot org/other/what-the-world-rejected.html

  Den eneste grund til at de (((allierede))) erklærede krig mod Tyskland var fordi tyskerne gik ind i Polen for at befri det tyske mindretal i Danzig – Gdansk i dag. Polakkerne slagtede det tyske mindretal nådesløst, og det ville Hitler sætte en stopper for – naturligvis. Churchill var en Rotschild warmonger, lige så vel som Roosevelt var det. Det er altså værd at undersøge.

  Det forekommer mig besynderligt, at I er så meget imod mainstream medierne, og alligevel sluger I deres løgne om anden verdenskrig med hud og hår.. Stil jer selv dette spørgsmål: Hvis de lyver om alt, hvorfor skulle de så ikke lyve om anden verdenskrig?

  Husk, at sejrsherrene altid skriver historiebøgerne.. Og hvem vandt anden verdenskrig? Det var i hvert fald ikke tyskerne..

  fr dot soc dot histoire dot narkive dot com/QRMNaeuE/the-1939-danzig-massacres-of-ethnic-germans-which-caused-hitler-to-invade-poland

  Kommentar by Voltzejn — 7. maj 2019 @ 00:52

 61. Jeg vil når snakken er om politik opfordre til at nærlæse jfk21 partiprogrammet. Det giver for mig betydelig mere mening end meget jeg har hørt fra nye borgerlige. Det synes at folk har meget let ved at vælge et parti eller er det en sekt,som sælger sig selv godt,men som alligevel lugter lidt af brudte løfter. Heldigt for jer at i har fået Lars Hedegaard med på holdet,men jeg tror stadig ikke på,at i kan levere varen. Og noget af årsagen til det,er at i ikke har forstået pengepolitiker.
  > Voltzejn
  Er Hitlers invasion af Polen ikke sammenlignelig Med Merkels og Makros invasion af nordiske lande? Hvilken af disse to aggressorer er den onde? I mine øjne dem begge. Læs war is a racket. Ved ikke om den foreligger i en dansk udgave.

  Kommentar by Nelsen — 7. maj 2019 @ 03:48

 62. >51 T.H.
  Også afdøde David Yeagley sagde mange fornuftige ting inden hans død.

  Kommentar by Nelsen — 7. maj 2019 @ 03:58

 63. Suk, Kim Møller

  Kan du ikke sætte en stopper for Voltzejns rablerier, gentaget i én uendelighed?

  De fleste har vel forstået, at debattøren ligger inde med den absolutte sandhed. I øvrigt lige som A. Hitler og allan + mo.

  Sådan et par dages karantæne (eller gerne længere). Så han kan få lidt frisk luft og måske et lille glimt af Einsteins perler (ja, Voltzejn, han var jøde…). Som eksempelvis at menneskelighedens dumhed ligesom universet er uendelige størrelser, omend Einstein var i tvivl om sidstnævnte.

  Tvivens nådegave, hvis tossen kender begrebet og altafgørende forstår det.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. maj 2019 @ 09:04

 64. Så vidt jeg kan se, må Paludan få en flyvende start:

  Der er fred i Syrien.
  Der er zzzzz syriere i Danmark på midlertidigt ophold.

  Kommentar by Bastardo — 7. maj 2019 @ 09:56

 65. Voltzeijn – man skal altså ikke tro på alle de youtube videoer, man ser. Du kan sætte dig og reflektere over, om det var jøder, der blot talte flydende (saudi) arabisk, som fløj ind i Twin Towers 9/11? Var det jøder, der bombede natklubben på Bali? Eller nu på Sri Lanka? Hvor vil du helst feriere? Syrien? Irak? Iran? Israel? Jeg håber ikke, at du ville blive clearet til at komme til Israel . . Tror det ikke, da du har et nærmest dæmonisk had til jøder. Ganske som muhammedanerne.

  Kommentar by Kuffar — 7. maj 2019 @ 11:42

 66. Tak Kuffar
  Idioter med sølvpapirshatte, der finder blæste videoer på Youtube eller i underlige fora på Facebook og dermed har fundet den endegyldige sandhed, er temmelig anstrengende.

  Dog, jeg under nu gerne en meeeget lang ferie til konspirationsklovnen. Helst i Tel Aviv, hvor de nok smider nøglen til gummicellen ud.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. maj 2019 @ 12:01

 67. Voltzejn – jøderne er Guds udvalgte folk, derfor hader Djævelen og alle hans følgere dem! Du kan ikke ‘forklare’ jødehadet i middelalderen, under 2. verdenskrig osv m alle dine nutidige Illuminati og bilderberg-konspirationsteorier. Som modvægt vil jeg sætte denne video på, hvor nogle efterladte israelere (jøder) holder mindehøjtidelighed. Djævelen ønsker at udrydde Bogens Folk, først jøderne, så de kristne. Han bruger altid sine tjenere på jorden til at begå drabene; både nazister, hedninger, satanister og muhammedanere: https://unitedwithisrael.org/heartbreaking-terror-victims-family-members-share-their-pain-on-memorial-day/ Voltzejn – din sjæl er fortabt.

  Kommentar by Kuffar — 7. maj 2019 @ 12:13

 68. @ 57, Henrik, hehe! Israel ville aldrig acceptere ham i landet, det er jeg sikker på. Jeg går og overvejer en tur til det døde hav, inde i oasen, hvor jeg har været engang. Fantastisk sted. Jeg var på sightseeing og tog en ‘svømme’-tur i det døde hav. Det var afstressende , og huden blev virkelig flot, husker jeg.

  Kommentar by Kuffar — 7. maj 2019 @ 12:18

 69. Udvisninger er den eneste rimelige løsning på den brudte sociale kontrakt.

  Kommentar by Morten — 7. maj 2019 @ 14:18

 70. #3
  Præcis.
  Dette har været mit mantra i henved tyve år.
  Der afgives en kort, rimelig tidsfrist til at være ude af landet. Hvorefter tilbudet bliver knapt så generøst, for de der nægter, at følge henvisningen.

  Kommentar by Knights Templar — 7. maj 2019 @ 20:45

 71. Den globale landsby. REN UTOPI!!!!!!!!!!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. maj 2019 @ 20:36

 72. Jeg har unde,ig svært ved at se, hvordan verden kan undgå at blive delt op i en socialistisk/pladderliberal og ikke-socialistisk/pladderliberal verden. Måske ikke indenfor de nærmeste år, men på sigt. Med tabet af kernefamilien og det nationale fællesskab, er der nok kun værdifællesskabet tilbage. Alternativet er selvfølgelig den sædvanlige socialistiske terror og ensretning. Den vej vælger de fleste jo frivilligt at gå.

  Kommentar by Mere end træt — 9. maj 2019 @ 13:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper