7. maj 2019

Eks-kommunistisk FOA-formand advarer mod 30’ernes genkomst, over morgenkaffen med fjordudsigt

FOA-formand Mona Striib er tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Parti, og en rigtig god socialkammerat. Hun trak nazikortet tidligere på året, og i lørdags gjorde hun det igen. I sommerhuset på Tørslev Hage, med morgenkaffen med et vue til Roskilde Fjord. Den internationale socialisme har sine fordele.

“Lørdag morgen med tid til slow morgenkaffe og bladren henover diverse medier. Vejret skifter mellem snevejr og solskin og mine tanker mellem optimisme om det kommende valg og vrede over Nye Borgerlige og Stram Kurs´s holdninger og udtalelser. Er dybt bekymret over at fremmedhad kan få så meget plads. 1. Maj mødte jeg på min rundtur Herdis, 101 år. Hun holdt en stærkt bevægende tale. Fortalte om livet gennem 100 år. Kampe for bedre forhold og sluttede på denne måde. ‘Jeg er så gammel, at jeg oplevede 30`erne og jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve den sorte skygge igen. Nu er den her og den har fået et ansigt i valgkampen. Jeg vil opfordre Jer til at stemme på et arbejderparti. Det må aldrig ske igen!

… pas på, at fremmedhad ikke får fat.”

(FOA-formand Mona Striib på Facebook, 4. maj 2019)

Oploadet Kl. 16:15 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101066/trackback

27 Comments »

 1. Kanhænde, Herdis havde ret. Men ikke kan identificere Den Sorte Skygge rigtigt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. maj 2019 @ 16:48

 2. (Hvad dævlen er der i øvrigt sket her i Danmark i nyere tid, som vi aldrig må lade ske igen? Invasion af udefrakommende med en fremmed og umenneskelig ideologi?)

  Kommentar by Morten - - - — 7. maj 2019 @ 16:54

 3. Hun er 101 år gammel så hun er undskyldt i dag men hun burde have opdaget det da de begyndte at komme tilbage i halvfjerdserne.

  Kommentar by Erik — 7. maj 2019 @ 17:01

 4. ‘Fremmedhad’. Et godt ord, for de fremmede hader os og ønsker os udslettet. Det er en skam, at den gamle kvinde ikke forstår ørkenideologien, men måske var hun for 70 år siden også på den forkerte side. . ? ‘Ansigtet’, hun henviser til, er sandsynligvis Paludans.

  Kommentar by Kuffar — 7. maj 2019 @ 17:14

 5. Thulesen lovede i øvrigt, at DF vil fortsætte i samme spor!! Han har vist ikke rigtigt forstået, at en stor del af danskerne ikke har mærket noget til stramninger ift invasionen. Tværtimod vrimler de nu over det hele, disse kutteklædte, ikke-integrerbare i bydele, som ikke tidligere var ramt. DF peger igen på Løkke, ligesom de ikke regner m at gå med i regering, stod Tulle og sagde. Helt uden et skamfuldt udtryk. Altså mere af samme skuffe, hvis de gamle partier sidder klæbet til taburetterne på Tinge! NEJ TAK!! Danskerne kan vinke helt farvel til velfærd og rimeligt fungerende hospitaler, hvis ikke der straks ændres kurs! Til det stramme . Stop invasionen!

  Kommentar by Kuffar — 7. maj 2019 @ 17:26

 6. SOCIALsocialisterne i S og SF, de gamle kommunister og de røde varulve, sjakaler og hyæner i de rødblå radikale partier, er enige om at invasionen og besættelsen er uhyre berigende. Det er den måske også for dem selv, lidt endnu, men for alle almindelige, normale og ordentlige danskere er den en voksende trussel. Pol Pot Lars, Mette Frederiksen og Marianne Helved bliver ved med at påstå at der er tale om berigelse, men virkeligheden er at de bedrager og forråder os, for fortsat masseindvandrig fra Afrika osv. vil ende i økonomisk ruin, velfærdstab, kæmpekriminalitet, sygdom, terror og folkemord.
  Erfaringer fra over 5O lande viser at masseindvandring af kulturfremmede altid ender i rædselsfulde tilstande for den oprindelige befolkning.

  De gamle politikere og partier bør skiftes ud med nye. Det er danskernes bedste chance for at undgå ragnarok.

  Mona Striibs sommerhus virker ret ubeskyttet. Men hun er måske sikker på at ingen indbrudstyve eller hjemmerøvere kommer forbi? Indbrud og hjemmerøveri er ellers brancher i vækst. Bare se hvad der foregår i København og omegn.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 7. maj 2019 @ 17:39

 7. Er TULLESEN ramt af tidlig senil demens? Eller drikker han i smug? Han virker da mere og mere åndsfraværende. Snaphanen kalder ham “en idiot i politikerklæder”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 7. maj 2019 @ 17:43

 8. Fagbevægelsen består af arbejdere, der ikke gider at lave noget. De har altid været billige til salg for goder andre arbejdere ikke får. Jo højere op man stiger, jo mere mister man jordforbindelsen.

  Kommentar by Popeye — 7. maj 2019 @ 17:46

 9. Ignorerer man et åbenlyst problem længe nok, vil stemninger, meninger og løsninger vokse op. Danmarks befolkning har da ikke besluttet sig for at være bange for det fremmede eller hade anderledes tænkende eller slå folk ned med mørk hud. Det er omvendt. Vi er blevet påført et problem udefra, som visse mennesker i vores egne rækker har neglicieret, på trods af advarsler. Aktion=reaktion, elementært, Dr Watson.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 7. maj 2019 @ 18:54

 10. Luk de såkaldte fagforeninger!

  (Tak for lån til Bastardo)

  Kommentar by Revisoren — 7. maj 2019 @ 18:54

 11. JP har en artikel om “Folkestyrets største dumhed”. Snaphanen skriver at Lars Uløkke er over sidste salgsdato. Og om at EU er direkte udemokratisk. Black pigeon fortæller at EU = Europas Undergang. Og den korte avis afslører Mette Fredriksens hykleri. 24nyt.dk afslører meget om berigelsens blodige bagsider.

  Kommentar by tp — 7. maj 2019 @ 19:44

 12. Hvad er det for et arbejderparti, hun taler om? Er det et SOCIALarbejder parti?

  Kommentar by Henrik Larsen — 7. maj 2019 @ 20:27

 13. Den sorte skygge? Jihab?

  Kommentar by p — 7. maj 2019 @ 20:33

 14. Den såkaldte sorte skygge har FOA- formanden selv skabt sammen med de radikale, således at Hitz Buth Tahir, Ghettoer er opstået med Islamiske hoveder, som Hitler beundrede ifølge Albert Speer “Ulykken for os tyskere er at vi har den falske religion. Muhammedanismen selvopofrelse ville passe bedre til os end kristendommen slappe tolerance”. Men da man i de kulturradikale kredse ikke vil se i øjnene at Islam i sig selv er langt værre end nazismen, som Islam minder om- idet Islams konstruktion jo er en – usekulærdiktator religion med et Førerprofetideal- som man i sin tid kaldte Muhammedanisme, så kan man vel sige at de kulturradikale har med Deres forlorne moral og enøjede etik skabt dette monsters mulighed for at begå sig i Danmark. At man så er flintrende ligeglad med alt den terror, undertrykkelse og krig (som vi sender Danske soldater til fronten for at bekæmpe…dvs bekæmpe konsekvensen af den religions hadske udgydelser), så kan FOA,s formandens moral og etik gå af helvede til…..må vedkomne få en enkeltbillet til shariatosseland. (Støt SIAD).

  Kommentar by Michael Unna — 7. maj 2019 @ 21:12

 15. Endnu en rødfascist som har raget til sig, af andre folks penge. Andre folks penge og fortjeneste er, hvad alle rødfascisterne kæmper for. Intet af værdi for nogen som helst skaber de og de sidder altid inde i varmen og hygger sig.

  Føj for fanden.

  Kommentar by Iznogut — 7. maj 2019 @ 23:26

 16. “… vrede over Nye Borgerlige og Stram Kurs´s holdninger og udtalelser.”

  Det tror da pokker! Hvis SK og NB får magt, så kommer en god del af kommunisterne og muslimerne til at arbejde for føden og/eller gå markant længere ned i materiel levestandard, fordi snablen i fælleskassen er blevet hugget over. Så Mona-madammen føler sig naturligvis truet, og reagerer med vrede.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. maj 2019 @ 23:55

 17. At 10, Revisoren

  Altid til tjeneste.

  Kommentar by Bastardo — 8. maj 2019 @ 08:14

 18. Flyt hende til Gellerup, Vollsmose, eller Mjølnerparken og giv hende en Burka på (nej undskyld der var jeg nok for ond)….Men flyt hende til de steder hen, og lad så hende moralisere over fremmehad der. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. maj 2019 @ 19:37

 19. Jeg glæder mig til at Nye Borgerlige og Stram Kurs holder indvandrerdebatten i gang og at de ikke glemmer det er det vigtigste for Danmark og det Danske Demokrati. Alt andet kan vi ikke gøre noget ved. Og hvor sørgeligt at et parti som Kristen Demokraterne ikke tage afstand fra islamiseringen af Danmark.
  Danskere først.
  Danmark først.

  Kommentar by Johannes Juhl — 8. maj 2019 @ 19:41

 20. 30’erne.
  Mimi Jacobsen brugte nazikortet i diskussion med stram kurs, Paludan. Han vendte den om mod hende. DR opfordrer til en sag.

  Kommentar by p — 8. maj 2019 @ 19:52

 21. Tja, hvad har den nuværende højrefløj med 30,verne at gøre, INTET!!.
  Dengang blev jøder forfulgt i Tyskland. Der er bare det ved det at jøderne VAR TYSKERE, så det var en fatal fejltagelse, som blev begået den gang.
  Det der sker i dag kan på ingen måde tåle sammenligning, i det muhamedanerne på ingen måde kan være at betragte som ind fødte, hverken her i Danmark, eller i det øvrige EU/Europa. De er kommet hertil som indvandrere som bare tror at de kan te sig efter for godt befindende. Det er her i forskellen ligger. I øvrigt, religion har INTET med race at gøre, da det er et begreb, en gudetro, som praktiseres af alle, uanset nationalitet, eller race.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. maj 2019 @ 19:55

 22. Godwin’s Law

  Kommentar by Cat Girl — 8. maj 2019 @ 20:49

 23. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludan-om-mimi-jacobsen-paa-live-tv-hun-minderallermest-om-adolf-hitler/7626736
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/mimi-vil-politianmelde-paludan/7626781

  Kommentar by Anonym — 8. maj 2019 @ 21:25

 24. Hvem startede?
  DR fik hvad de ønskede!
  https://ekstrabladet.dk/eblive/Valg/

  Kommentar by Anonym — 8. maj 2019 @ 21:27

 25. Altid morsomt at se “kommunister” blive FORHENVÆRENDE commies, når de først er kommet til penge.
  Hun følger millionæren Oleg Sohn.
  “Det der er dit – er også mit.
  Men, dét der er mit, rager ikke andre”
  Smukt ikke?

  Kommentar by Knights Templar — 8. maj 2019 @ 23:33

 26. Payback time.
  Mimi Bæ-mund und parteigenossene, har om nogen en stor fed aktie i muslimimporten.
  Det vil med tiden også ramme andre som en boomerang.

  Kommentar by Knights Templar — 8. maj 2019 @ 23:54

 27. Er det et foto af en førerbunker?

  Kommentar by Jbh — 9. maj 2019 @ 07:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper