8. maj 2019

Paludan i debat med Mimi Jacobsen: “Hun minder allermest om Adolf Hitler… Du er selv et nazisvin”

I lighed med Trump har Rasmus Paludan forstået, at angreb er det bedste forsvar. Man kan ikke vinde en kamp mod hvide flag, så at sige. Selvretfærdige Mimi Jacobsen associerer Paludan med nationalsocialisme, og får den lige tilbage i hovedet. Så kan hun da nok fortælle, at hun ikke vil finde sig i det. Det gør ingen videre forskel.

Fra EB.dk – Paludan om Mimi Jacobsen på live-tv: – Hun minder allermest om Adolf Hitler.

“På få sekunder udviklede debatten sig til et ondskabsfuldt skænderi mellem Mimi Jacobsen og Rasmus Paludan.

– Alle de ting, du siger, minder mig om nazisme. Hvad fanden mener du, når du siger, at alle muslimer skal ud af landet?, spørger Mimi Jacobsen Stram Kurs’ partileder.

– Hun minder allermest om Adolf Hitler af nogen overhovedet i hele verden, kommer svaret prompte. fra Rasmus Paludan.

– Du er selv et nazisvin, lød det videre fra Paludan, der ikke var tilfreds med den tidligere leder af Centrum-demokraterne.

– Hvorfor taler du så grimt til folk, spurgte vært Mikkel Fønsskov umiddelbart efter?”

(Stram Kurs’ Rasmus Paludan i debat med Mimi Jacobsen, Aftenshowet, 8. maj 2019)

“i aften har jeg tændt lys i vores vinduer, både som minde om det, der skete, men også som et lys, der skal modvirke det, der sker her i danmark lige nu, hvor en åbenlys nazist kan opstille og blive valgt til det danske folketing.gør det samme!” (Mimi Vibeke Jakobsen på Facebook, 4. maj 2019)

“Jeg troede, man kunne politianmelde sådan nogle fæle påstande, men det kan man ikke. Man skal lægge sag an, og min advokat mener, at jeg godt kan risikere at tabe sagen. derfor gør jeg ikke mere nu,for DEN fornøjelse skal manden ikke have.” (Mimi Jacobsen, på Facebook, 9. maj 2019)

Oploadet Kl. 23:50 af Kim Møller — Direkte link111 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101093/trackback

111 Comments »

 1. “I’m awful glad you’r not President” Sagde kællingen.

  “You’d be in Jail” lød det sandfærdige svar.

  Mummien burde spæres inde imens hendes og hendes liges makværk bliver bragt til ophør og oprenset.

  Kommentar by Iznogut — 8. maj 2019 @ 23:57

 2. Hahahaha.. Oh skadefryd, du er den bedste fryd.

  Kommentar by Odo — 8. maj 2019 @ 23:59

 3. Paludan sætter gang i fejemøget! Fedt 👍👍 Lad os få muget ud.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. maj 2019 @ 00:00

 4. Jeg er desværre nødt til at korrigere min helt Rasmus Paludan, for mumien Mimi Jacobsen minder altså ikke om Hitler, næh hun minder sku mere om Hitlers mor.

  Kommentar by Piphans — 9. maj 2019 @ 00:25

 5. Hvad laver Mimi der, den gamle kran? Det havde værterne planlagt!

  Kommentar by Ewing — 9. maj 2019 @ 00:39

 6. Det er flot gået af Rasmus Paludan, Mimi Jacobsen ramt lige midt i mellem øjnene efter hun skyndte sig at sige ja til at deltage, den gamle medieluder tænkte nu skal hun vise hvad en garvet politiker kan, og det kunne hun ikke, hun tabte til en ærlig og oprigtig udtalelse som flere afdankede politikere der trækker nazikortet burde udsættes for, Mogens fipskæg og Uffe ellebellemand med flere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. maj 2019 @ 00:39

 7. hvis dette ikke er fake: https://imgur.com/JqrXDwk
  oh the irony :)

  Kommentar by A Andersen — 9. maj 2019 @ 00:40

 8. FALSKE beskyldninger om racisme, nazisme og had-tale har i årevis været brugt til at underkue danskernes modstand mod at blive oversvømmet af kulturfremmede folkeslag. Som når de bliver mange nok, vil omdanne Danmark til en krigszone og et samfundshelvede. Mimi Jacobsen er blot en af mange pladderhumanister der ikke fatter en pind, eller som af korrupte årsager påstår at invasion og besættelse er berigende og befriende. Selvom sandheden er at masseindvandringen er vejen til kaos, statsbankerot, gangstervælde, terror og folkemord. Blot undersøg hvad der sker i Frankrig, Libanon og Sverige.

  Kommentar by tp — 9. maj 2019 @ 00:44

 9. Ufatteligt talent ham Paludan. Naziprædikatet lige tilbage i smasken på den selvretfærdige idiot.
  Endelig en der kan den slags ting i dansk politik.

  Kommentar by Jake Sorensen — 9. maj 2019 @ 00:47

 10. Kim!
  Du glemmer en vigtig detalje. Hun skrev selv således d. 4 maj:

  “i aften har jeg tændt lys i vores vinduer, både som minde om det, der skete, men også som et lys, der skal modvirke det, der sker her i danmark lige nu, hvor en åbenlys NAZIST kan opstille og blive valgt til det danske folketing.gør det samme!”

  Kilde
  https://www.facebook.com/mimi.v.jakobsen/posts/10157244468659182

  Kommentar by Anders — 9. maj 2019 @ 00:52

 11. Hun er en led nazist-sæk

  Kommentar by Cat Girl — 9. maj 2019 @ 00:57

 12. Der rygges lidt i betrækket hos gamle Mimi.
  Flåten har næsten ædt hovedet af hende, det er nok derfor hun dummede sig.

  National Sozialistische Deutsche Arbeiterpartei
  Hvad er det:
  National ved vi hvad er.
  Sozialistische er Socialistiske på DK, det ved vi også. !
  Arbeiterpartei er Arbejderparti på DK , det ved vi også godt.!

  Altså, Socialist betyder venstre orienteret. ??

  Som det ses ude i dk, Er det altid de Venstreorienterede der er voldelige, og NSDA i Tyskland dengang var også voldelige.

  Nazisterne brændte Rigsdagen af, og en retarderet fik skylden og blev henrettet.

  Nazisterne har nok lært deres arbejdspartnere, Muslimerne, at tænde ild.

  Man husker også Krystalnatten.
  Politiske modstandere for tæsk i Berlin’s gader. osv. osv.

  Det er sådan set det Mimi står for, når hun giver Stram Kurs Nazikortet.!
  Dumhed må jo komme et sted fra. !

  Kommentar by Sindsro — 9. maj 2019 @ 01:02

 13. At folk skal være “familiære” i et samfund er noget mennesker altid intuitivt har forstået. At kalde det for nazisme, at slå på dette forhold er absurdt. USA havde en indvandrings politik som talte om “hvide kristne mænd af en god karakter” i mere end et århundred. USA, Canada og Australien havde frem til slutningen af 60erne og begyndelsen af 70erne en indvandringspolitik kun forebeholdt europæere. Jeg mener, at Enoch Powell sagde, at multikulturen aldrig ville virke fordi folk var uniformeret i kødet som fremmede for hinanden og det var en uniform folk ikke kunne tage af. Israel giver heller ikke ophold til ikke-jøder. Ingen kalder Israel for en nazistisk stat men bruger så, at det er en apartheid stat. Det er en utopi om, at mennesket ska blive en stor familie som er grundlaget for dette og deler man ikke denne utopi er man en nazist, fascist, tror på en apartheid stat osv. Det er den menneskelige natur man har erklæret krig imod med troen på man kan skabe et “nyt menneske”. Det vil tabe til det “gamle menneske” ligesom kommunismen gjorde.

  Kommentar by CCC — 9. maj 2019 @ 01:34

 14. HA HA HA hun har politianmeldt ham 😁. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11368465/tvdebat-endte-i-nazismeudbrud-og-politianmeldelse/

  Kommentar by BB — 9. maj 2019 @ 02:15

 15. @CCC Enig. Dem der går ind for multi-invandring af primært muslimsk herkomst MEN forsøger at kalde det noget andet, dvs snige det ind pakket ind, er de mest luskede. Er det SF i disse dage der skriver noget om kvoteflygtninge? Igen en smart i deres øjne måde at pakke muslim-indvandring ind i noget godhed og venlighed osv. Jeg troede det “kort” for længst var opbrugt.
  Kald det dog for helvede hvad det er, nemlig endnu mere muslimsk indvandring, ikke engang der gider de at ulejlige sig til at sortere fra i hvilke mennesker der skal bo i landet og slå rødder og føde børn og skabe generationer.

  Og socialisterne(dvs næsten alle i folketinget mere eller mindre) ved udemærket godt hvordan bestemte kulturer fungerer i Danmark. Tvivler STÆRKT på at hovedparten af socialisterne i folketinget ikke i dag ved præcis hvordan Danmark fungerer nu efter 50 års indvandring mere eller mindre fra meget fremmede lande.
  Det fungerer selvfølgelig ikke fordi det igen igen igen er et os og dem.
  Sådan fungerer vi mennesker holder os sammen med dem der ligner os mest, og er os nærmest. Det samme gør danskere i udlandet, det er logik for burhøns.

  Så man har UDEMÆRKET været klar over at man smadrer Danmark og fremtidige generationers harmoni og samhørighed med bestemte indvandrere, og disse udgør nu ja 500.000-700.000 mennesker med efterkommere. Man kan kalde dem efterkommere af ikke-vestlige indvandrere, det er ikke kun muslimer men primært dem.

  Enhver der forstår sig lidt på islamiske lande og samfund ved at den ENESTE harmoni og fred i et islamisk land opnås ved mono-etnicitet dvs jo flere der er af samme etnicitet som feks Tunesien jo bedre fungerer de sammen. Det er vist også dokumenteret til hudløshed på Urias.
  Sådan har det nok været altid siden mennesket steg ned fra træerne, vi befinder os bedst med vores nærmeste, de ligner os mest og vi kan identificere os med dem, og stole på disse og så videre. Dem vi har meget til fælles med er som udgangspunkt også dem vi helst vil bygge en fremtid med.

  Kommentar by Endnu en vantro — 9. maj 2019 @ 03:21

 16. Søren Pind vil også lege med

  https://i.redd.it/zkrzj2w8qsw21.png

  Kommentar by A Andersen — 9. maj 2019 @ 05:07

 17. Først og fremmest er det jo Henrik Qvortrup’s egen kollega, Martin Krasnik, der har været toneangivende i denne sammenhæng, uanset hvad Qvortrup så måtte forsøge at pådutte seerne efterfølgende. Altså ikke hverken Stilling Jakobsen eller Paludan. Ansvaret ligger udelukkende og igen-igen i det samfundsnedbrydende virke fra journalisterne selv.

  Det sagt, så var det jo helt fantastisk at bevidne Paludan hudflette Stilling Jakobsen med hendes egen retorik, da hun der forsøgte at score sig nogle billige point, ved at iklæde sig Krasnik’s misvisende, forudsigelige, og møgbeskidte retoriske fjer.

  Og virkningen udeblev da heller ikke; det var jo lige før at de ‘mandlige’ paneldeltagere følte sig foranlediget til at hive et par jomfruer ind fra højre, og efterfølgende ofre dem som bod til Den Store Moder Gudinde.

  Heldigvis er mange danske mænd nu så langt fremme i skoene, mht. feminismen, at de udemærket godt forstår, at begynder man først at forsvare en kvinde i dén situation, er det det ultimative udtryk for sexisme, hvorfor det blev ved den påtagede foragelse, uden det forudsigelige køns-politiske hari-kiri for åben skærm: ‘You’re damned if you do, and damned if you don’t’, er en dyrekøbt erfaring de fleste mænd i Vesten HAR gjort sig på nuværende tidspunkt.

  Men så absolut kudos til Paludan herfra, for således at være lydhør over for kravet om ligestilling og ligebehandling som kvinder jo angiveligt selv ønsker, og dermed give Stilling Jakobsen første parket til hvordan sådan noget udmønter sig i en virkelighed, hvor regnbuer, enhjørninger, og små sommerfugle altid har været bemærkelsesværdigt fraværende.

  Kommentar by Kimski — 9. maj 2019 @ 05:34

 18. Det der med Hitler-sammenligninger er simpelthen vrøvl, det ved vi alle. Men at de endnu toneangivende kræfter i samfundet ikke er berede til at erkende deres fejl de sidste årtier er ikke overraskende. Denne holdning vil de ikke give op ved ‘massage’, det står for meget på spil for dem – der skal mere til det. Hvilket giver os en idé om hvad der kan blive nødvendigt for at få den ønskede ændring på vej. ‘Suerte’.

  Kommentar by Michael Laudahn — 9. maj 2019 @ 05:39

 19. @7: ‘Melt, Snowflake, melt..’

  Kommentar by Kimski — 9. maj 2019 @ 05:41

 20. Få dage før kaldte Mimi Jacobsen Paludan direkte for nazist på sin facebookside.
  De to studieværter havde hevet den gamle pensionist ind i studiet med det eneste formål at gentage pladderet i fjernsynet.
  Optrinet var planlagt og arrangeret af studieværterne.

  Kommentar by AN — 9. maj 2019 @ 06:09

 21. Æ/æ -, Ø/ø -, Å/å – mennesker: uhÆderlige, uÆrlige, lØgnagtige, hÅnfulde, pØbeljustits, plØre-mudder-kastende, kÆldermennesker, der giver pØbelagtige verbal- og fysisk smÆk til anstændige, hæderlige mennesker, der holder fast i troen på lov og ret; det er den type mennesker, som taberen fra FT-valget i 2001, den mumificerede, flåtramte oldtidslevning Mimi Jakobsen, tilhører.

  Kommentar by barfbag — 9. maj 2019 @ 06:30

 22. Jamen hvem startede?
  Som jeg så det lagde Mimi selv op med at sige at det mindede om 30’ernes politik i Tyskland. måske ikke lige ordret men antydning var ikke til at tage fejl af. Og dette svarer paludan tilbage med på.

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 06:34

 23. For noget andet.
  Læste på tekst tv at stampe og SF medlemmer havde fået Dødstrusler fra ukendt. Hævn tekst. Omvendt selvmål? Skal nok give stemmer. Fake er det nok ikke så. Men nok paludans skyld.

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 06:42

 24. Hun er jo lige ved at tude… Hr. Paludan finder sig godt nok ikke i noget. Om alt det her giver flere stemmer må tiden så vise.

  Kommentar by na — 9. maj 2019 @ 06:46

 25. KAFKAS roman PROCESSEN beskriver hvad der er sket her overfor fredelige danskere. (Josef K blev vækket en tidlig morgen af politi….)

  Kommentar by tp — 9. maj 2019 @ 07:04

 26. Det er unfair overfor Nazismen, at sidestille dem der bekæmper Muhammedanismen med Nazister. :-) Hitler elskede ifølge Albert Speers erindringer Nazismen. Citat (cirka…kan findes på DDF hjemmeside). “Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe bedre til os end kristendommens slappe tolerance” . Han havde Stormuftien af Jerusalem boende i Berlin (A Husseini), som sikkert rådgav ham vedrørrende Jøderne.

  Det er heller ikke Mimi Jacobsen eller Martin Krachnik som er blevet jaget væk fra det såkaldte “Folkets Hus” iført en Jødekalot. Det er Rasmus Paludan.

  Ellers et herligt PR stunt af ham. Absurdhed besvares med absurdhed.
  Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2019 @ 07:04

 27. Jeg vil ikke påstå at have læst hver eneste kommentar herinde, alligevel undrer jeg: Hvorfor dog spørger ikke flere mennesker hvorfor vores samfunde har kunnet ændre sig i den grad, dvs i løbet af få årtier fra nogenlunde velordnede stater til rablende vanvittige galehuse (ja, her mener jeg fremfor alt, men ikke udelukkende, den sovjet-lignende nomenklatura)?

  Muligt at det ikke er det eneste spor, men det her kunne være et indicium: https://www.youtube.com/watch?v=5jl-OJJVAEg Og husk at ‘antisemtisme’ er det samme tomme svindelord som ‘islamofobi’: Det tjener bare til at hindre dig fra at kritisere J og M og deres ikke-kristne påbudsreligioner. Dem tror orientalerne på med absolut vished, og derfor kan de slet ikke lide kritik overhovedet, og det skal vi i Occident underordne os for, med hvilke metoder som helst – uafhængig af hvad det betyder for vores videre udvikling.

  Kommentar by Michael Laudahn — 9. maj 2019 @ 07:05

 28. UPS: rettelse – Hitler elskede ifølge Alber Speers erindringer Muhammedanismen /Islam. :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2019 @ 07:05

 29. PS: “Hvem husker længere massakren på det armenske folk?” Citat fra Hitler igen. Det var om den massakre på de Kristne armenere som blev begået imod slutningen af det osmaniske rige (tyrkiske) omkring 1919-20, hvis jeg på stående fod husker årstallet rigtigt. I dag er det forbudt i Tyrkiet at omtale det som en Massakre eller Folkedrab som det jo var.

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2019 @ 07:17

 30. # Unna…. det du mener er vel at det er unfair overfor Paludan og dansksindede danskere at kalde dem nazister. Husk altid at læse korrektur.

  Kommentar by tp — 9. maj 2019 @ 07:21

 31. Drain Mimi. Men husk beskyttelsesbriller,gummihandsker og åndedrætsværn.

  Kommentar by Nielsen — 9. maj 2019 @ 07:26

 32. Anonyme kilder vil vide at Adolf Hitler nu også har meldt Rasmus Paludan til politiet. For at sammenligne ham med Mimi Jacobsen. “Vot ze fuck??!!” udtaler den pensionerede fører fra sin hemmelige pensionistbolig.

  Kommentar by Moran ya Simba — 9. maj 2019 @ 07:29

 33. #4
  Hitlers Oldemor.
  ..og som en drage ligger hun på sit guld som hun grådigt har slæbt til sig op af mine lommer, bare for at bruge det på ischias og selvfedmesmisken, gamle slesker!

  Kommentar by Hul igennem? — 9. maj 2019 @ 07:34

 34. Ser man på følgerne af den Merkel-foranledigede invandring rundt omkring i Europa, ser tingene således ud:

  I Spanien er 83% af de indsatte i fængslerne af ‘anden etnisk herkomst’.

  I Frankrig lever den almene borger nu med et så massivt skattetryk p.gr.a. indvandringen, at det har afstedkommet demonstrationer fra ‘De Gule Veste’ i over et halvt år, og fransk politi benytter sig uden held af stadig voldsommere magtmidler mod borgerne, for at opretholde den Macron’ske udgave af orden.

  Tyskland har oplevet en 480% stigning i AL form for berigelseskriminalitet, herunder også salget af narkotika.(2017)

  Italien har nogenlunde de samme tal som Tyskland, her er hovedindtægtskilden dog mere lagt an på rufferi, som deres statsleder dog har formået at begrænse en del, med et totalstop for mere indvandring sydfra.

  Sverige har haft en stigning på over 1600%(!)i voldtægter siden 2007, og situationen i bl.a. Malmø er de fleste vist bevidste om nu.

  I England hærger pakistanske ‘grooming gangs’ i alle store og mellemstore byer, og antallet af voldtægter begået mod engelske kvinder og unge piger har på nuværende tidspunkt passeret den første million. (2018.) I London er knivstikkerier en dagligdags foreteelse, med 6 til 8 styks rapporteret næsten hver eneste dag.

  I samtlige lande er demonstrationer, bilafbrændinger, og vold mod de indfødte befolkninger blevet den nye norm for alle.

  Alle disse oplysninger er frit tilgængelige på nettet, så når de danske politikere tror at vi ikke kommer til at opleve nøjagtigt det samme, så vidner det om enten en afgrundsdyb inkompetence, eller et landsforræderi i et omfang der aldrig før er set på dansk grund.

  Personligt ser jeg ikke rigtigt andre muligheder, end at tro på at det er det sidste der er tilfældet…

  Kommentar by Kimski — 9. maj 2019 @ 07:40

 35. Det er så sjovt, hvis ikke det lige var, fordi det også er temmelig skræmmende.
  MSM + venstrefløjen + selvretfærdige borgerlig politikere må bruge ord som apartheid, nazist, noget der minder om 30érne, racist osv. om andre mennesker. I og med de sidder på magten må de faktisk sige lige, hvad de har lyst til.
  RP: bliver politianmeldt når han bruger selvsamme ord.

  Man hører tit, at det er uforståeligt, at nazismen kunne vinde frem i en gammel kulturnation som Tyskland, men når man ser, hvordan de, der sidder på magten i dag, agerer, er det slet ikke så mærkeligt. Alle “de gode” lader sig kue af eller ligefrem forsvarer en totalitær lovreligion som islam, der vil smadre de vestlige samfund, som vi ser det ske allerede nu i mange storbyområder i Vesteuropa. Så historien kan sagtens gentage sig, og det sker åbenbart, når de gode ikke kan se deres egne fejl for deres store godhed, men projicerer deres ondskab over på andre, i dette tilfælde RP.

  Kommentar by PiusXll — 9. maj 2019 @ 07:44

 36. Til sidst spørger Mark Stokholm Mimi Jacobsen om det her får et efterspil.

  Det er fandme hende der startede med at være et dumt svin, så Stokholm skulle have spurgt Paludan i stedet for. Det var ham der blev angrebet og var offeret.

  Det er sædvanlig rød/radikal taktik – slå først, og spil offerkortet når du selv får en på hovedet

  Kommentar by k.m. — 9. maj 2019 @ 07:46

 37. 28) Jo selvfølgelig. Jeg mener dem som angriber RP med de ord, selv kan være nazivenlige understøttende, idet Islam i sig selv jo minder ufatteligt meget om Nazismen. De løbesedler, som RP fremviste på sommermødet i Bornholm, som Ekstra Bladet fremviser på nettet, er jo en -omvendt- historisk Dhimmiplagiat (i satiriske vendinger)af det Muhammedanerne bød de kristne i islamiske lande. Dødsstraf for blasfemi i Pakistan, mindreværd juridisk etc etc etc. Islam er jo alene i sin konstruktion en- usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal-med alt det vi ved medfører, men som Politikerne fra K og ud på Venstrefløjen nægter at forholde sig til. De forholder sig ikke til den virkelighed Islam byder, men moralisere gerne (grimt) imod dem der gør. Derfor RP laver dette stunt gætter jeg på.
  Undskyld hvis det jeg skrev kan tolkes i en anden retning. Min fejl.

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2019 @ 07:46

 38. Hendes far ville have skammet sig over hende.

  Kommentar by Nielsen — 9. maj 2019 @ 07:47

 39. Også ubetaleligt morsomt at se og høre den talende buttplug Quv! danse rundt som en edderkop på en stegeplade og lægge kilometers afstand til hvad som helst, slikke Paludan underdanigt med intelligensbetagelse og samtidigt for magthaverne bedyre at han sørme ikke ville på nogen måde tage nogen som helst stilling til noget betydningsfuldt- han tænker med gru på hvis han selv blev smasket og sendt ud i den økonomiske ørken.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. maj 2019 @ 07:50

 40. Den gamle tugthusfange Henrik Qvortrup sagde ligeledes i sin “analyse”, at der muligvis er 3-4 % af vælgerne, der kan tænkes at sympatisere med hædersmanden Paludan.

  Du bliver sgu meget klogere, spazzer…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 08:23

 41. Moran ya Simba — 9. maj 2019 @ 07:29
  Den stjæler jeg sgu:-):-)

  Kommentar by Hagmann — 9. maj 2019 @ 08:27

 42. Glemmer aldrig Miamis skingre og nedladende udtalelser vendt mod danskerne, som var skeptiske over for EURO’en i forbindelse med afstemningen i 2000. Hun var storslem…hun har altid brugt moralen til at banke andre i hovedet.

  Kommentar by Veritas — 9. maj 2019 @ 08:40

 43. Herligt at se Mimi blive udstillet.

  Kommentar by Jp — 9. maj 2019 @ 08:50

 44. En anden stilfærdig nybegynder ville nok være krøbet ned under bordet og undskyldt sin politik.

  Det var godt nok befriende at se en iskold Rasmus Paludan give igen på Mimi’s planlagte angreb.

  Kommentar by k.m. — 9. maj 2019 @ 09:03

 45. Jeg var kvæstet af grin, da jeg endelig fik set Paludans afklapsning af Mimi på Youtube. Han sidder lige så cool og kigger ned i sit krus, for at signalere, at hejren rager ham en papand. Hvor befriende endelig at høre en slå igen med samme gloser, som de er sluppet afsted med i alt for mange år.

  Med ondt skal ondt fordrives. Slår de, slår du igen endnu hårdere, til de har forstået, at det skal de holde op med. Den ophøjede Salontone og strittende lillefingre, har jo ikke ført andet med sig, end at fædrelandskærlige typer har siddet i små støvede foreninger og bekræftet hinanden i de kulturradikales vederstyggelighed. Mens de samme kulturradigale fortsat smadrede landet for fuld damp. Paludan har vist vejen. Smid fløjlshandskerne.

  Kommentar by Margrethe — 9. maj 2019 @ 09:04

 46. Endnu en løgn og fordrejning: JP taler om at RP vil udrydde muslimer. Det ord bruger RP slet ikke i videoen. Nu begynder the establishment at bruge statens magtapperat til undertrykke ikke velhørte, men sande ytringer. DET sker lige nu og her.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11368718/paludan-taler-om-at-udrydde-muslimer-i-video-om-endeligt-maal/

  Kommentar by PiusXll — 9. maj 2019 @ 09:05

 47. Lighed for loven og i tv-studiet: Hvis Mumie Jacobsen må råbe nazist efter Paludan, så må han også råbe nazist efter hende.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. maj 2019 @ 09:13

 48. Preben Møller Hansen måtte betale hende 30.000 kr. for at kalde hende “en beskidt tøjte af en landsforræder”. Nu håber hun at kunne indkassere en ny portion rare penge.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 9. maj 2019 @ 09:14

 49. Er glad for der findes en gruppe for sørgelige mennesker, der befinder sig et sted mellem imbecil og infantilt usikre.
  I skal prise jer lykkelige for hinanden, for resten af verden gør det sq ikke, lol.

  Kommentar by Den eneste med fornuft — 9. maj 2019 @ 09:14

 50. @Moran ya Simba 07:29
  Tak for lort, nu sprutgrinede jeg formiddagskaffen ud over skærmen ;-)

  Kommentar by Lider af danskhed — 9. maj 2019 @ 09:16

 51. Meget sigende at først forsøger man med nazikortet, og da det ikke virker sammenligner Quortrup Paludan med Trump

  Kommentar by redneck — 9. maj 2019 @ 09:26

 52. I samme område, fake eller?
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/dokument-afsloerer-paludans-vilde-apartheid-forslag/7626831

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 09:28

 53. …også meget sigende de tog en overvægtig, psykisk syg dansker ind sammen med en sød somali-tandlæge studerende… for dem der ikke lige har fattet pointen om intelligent indvandring fra Afrika velsagtens.

  Og så Paludans tørre kommentar “Du er een af et par hundrede tusinde somaliske tandlægestuderende”… KONGE!

  Paludan virker mere og mere som den genfødte Glistrup

  Kommentar by redneck — 9. maj 2019 @ 09:29

 54. For få uger siden var der tvivl om Paludan kunne blive stemmeberettiget. Det blev han. Så såede man tvivl om han når over spærregrænsen ved selv valget. Den er også skudt ned, selv Henrik Qvortrup indrømmede i aftes at Paludan allerede står et godt stykke over 2%

  Kommentar by k.m. — 9. maj 2019 @ 09:36

 55. Læste engang på en væg ved et militær museums radio rum.
  Tænk, tast, tal. Altså brug hjernen før du lukker munden op.
  Fra nu af vil de kun køre på konfrontation.
  https://ekstrabladet.dk/eblive/Valg/

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 09:37

 56. Aprops Trump

  tjek forsidebilledet på VG af Trump, hvor avisen har placeret sin overskrift som et lille Hitler-skæg
  https://www.document.no/2019/05/08/fire-av-fem-norske-journalister-plasserer-seg-pa-venstresiden-mener-de-er-noytrale/

  Kommentar by k.m. — 9. maj 2019 @ 09:39

 57. Ved partileder runderne, blev 30’ernes sammenligning ikke også brugt her af nogle af de andre ledere. Og henvisninger til nazisterne. Eller husker jeg forkert?

  Kommentar by p — 9. maj 2019 @ 09:45

 58. Mimi er en af bagmændene bag indvandringen. Hun har selv skabt Paludan.

  Kommentar by Martin — 9. maj 2019 @ 10:08

 59. Hende Mimi blev desværre ikke spurgt om hvorfor hun udtalte at danske vælgere er dumme fordi de ikke stemte som hun ønskede ifm. et EU valg.
  Og ja ham tugthusfangen (journalisten) der var med i panelet var ikke for god. Denne Mikkel af Aften showet havde lagt det hele godt tilrette.
  I guder DR TV er noget af det værste vi er tvunget til at putte punge i.

  Kommentar by Og det VAR ENGANG DET Danmark du kendte.. — 9. maj 2019 @ 10:24

 60. Satans at flåten ikke gjorde arbejdet færdigt…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 10:24

 61. Skidegodt, Egon!

  Det sjoveste var næsten studieværterne: “ups, sagde han virkelig det? Måske jeg skulle shame ham for argumentum ad hitlerum? Øhhh, nåh nej, hvis man ikke må kalde folk for nazisvin, ryger vi allesammen i fængsel på livstid.”

  Kommentar by Erling — 9. maj 2019 @ 10:39

 62. Endelig sker der noget sjovt. Drain the swamp!

  Kommentar by Winged Hussar — 9. maj 2019 @ 10:52

 63. Jeg var kvæstet af grin, da jeg endelig fik set Paludans afklapsning af Mimi på Youtube. Han sidder lige så cool og kigger ned i sit krus, for at signalere, at hejren rager ham en papand.

  Meget forståeligt. Den senile gamle nazisæk har jo ikke været relevant i dansk politik siden Lederhosen var højeste mode. Globalist-politikerne spindoktorer har klogeligt rådet folk til at holde sig fra Paludan, så det eneste TV2 kunne få fat på var Mimi, og man scorer ikke mange point at give en hjerneskadet gammel so buksevand.

  Forestil jer, at det havde været Søren Pind i det studie.

  Kommentar by Erling — 9. maj 2019 @ 10:54

 64. Stribevis af svindelsager, overfald, skyderier, knivstik, mord og påsatte brande hærger nu Danmark på daglig basis. Se netaviserne.

  Kommentar by tp — 9. maj 2019 @ 11:04

 65. @ 33 Kimski! Tak for nyttig information 👍

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. maj 2019 @ 11:05

 66. Der er omtale i avisen hverdag, endda af flere omgange. Smuds eller….?
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11368718/paludan-i-video-det-bedste-ville-vaere-at-der-ikke-var-en-eneste-muslim-tilbage-paa-vor-kaere-jord/

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 11:05

 67. Hvis andre af Paludans påhit skulle blive kritiseret (jeg så at et formiddagsblad brugte udtrykket “Apartheid”), så vil jeg lige minde om at folkeudvekslinger kan ske under ordnede forhold, jf. befolkningsudvekslingen i 1923 mellem Grækenland og Tyrkiet
  https://da.wikipedia.org/wiki/Befolkningsudvekslingen_i_1923_mellem_Gr%C3%A6kenland_og_Tyrkiet

  Kommentar by ino — 9. maj 2019 @ 11:12

 68. Jeg husker ikke helt efter hvilken EU-afstemning det var, euro’en måske, hvor Mimi (der “tabte”) med vanlig finfølelse udtalte: “Danskerne er dumme!”

  Kommentar by ino — 9. maj 2019 @ 11:21

 69. Hun er noget af det klammeste dansk politik har fostret og ynkelig tilligemed, når hun ikke kan tåle at få tilbage af samme skuffe. Som man råber i skoven får man svar. Lige så rapkæftet som faderen, men uden hans underholdningsværdi.

  Kommentar by A. Nysted — 9. maj 2019 @ 11:23

 70. Sjov video af paludan og Mimi-trolden! Haha! Venstrefløjen tror, at de har patent på Godheden, men det er dem, der er nazister, for de ønsker faktisk at udskifte den danske, hvide, (engang kristne) befolkning. 1-0 til Rasmus! 👍✌️Paludan har fattet, at man fluks smasker utålelige beskyldninger tilbage i fjæset på farisæerne. Sådan!

  Kommentar by Kuffar — 9. maj 2019 @ 11:28

 71. Det første, der skal tilbagerulles og kyles i kakkelovnen, når vi får rigtigt kloge mennesker som Paludan på Tinge, det er naturligvis den farlige Marrakech aftale. Derefter skal der ryddes op i paragraffer om fornærmethed og ‘hadtale’, for det sidste gælder jo kun ift islam, men fornærmer nogen vi kristne eller jøderne, så må vi bare stå og se nedslået til og kan ikke gøre noget. Jeg ser dog gerne, at Paludan lod kristne indvandrere, udover asiater, ungarere og filippinere blive. På dag 2 skal der udskrives valg til Daxit!!! Vi skal ud af Merkels kvælertag.

  Kommentar by Kuffar — 9. maj 2019 @ 11:36

 72. Øh, udskrives afstemning vedr Daxit, selvfølgelig.

  Kommentar by Kuffar — 9. maj 2019 @ 11:37

 73. Her er artikel fra 2001, CD partiet. Mimi J og Peter Duetoft beskylder DF for nazimetoder. De sidder fast i samme rille. Efter 18 år!!?? https://politiken.dk/indland/art4943625/CD-beskylder-DF-for-nazi-metoder

  Kommentar by Kuffar — 9. maj 2019 @ 11:43

 74. National Socialismen er i meget høj grad inspireret af den politiske ideologi Islam. Dette er åbenlyst da Adolf Hitler skrev sin eneste politiske bog med navnet “min Jihad” eller på tysk “Mein Kampf”. Selv strukturen er også den samme:

  1) Lyv om dine hensigter og tal om fred indtil du har magten (fra Taqiyya).

  2) Del verden i to grupper; overmennesker og undermennesker. Så Arier kommer fra Muslimer og untermenschen kommer fra Kafir!

  3) Undermenneskerne har ingen rettigheder og skal overmenneskerne! Så når untermenschen skal tjene og ydmyges af Arierne så kommer dette fra
  Kafirs relation til muslimer i Islam.

  4) Den politiske ideologi skal forklædes som en religion! I national socialismen er det en korrupt ulogisk udgave af Asatroen, der skal hjælpe med at retfærdiggøre ideologiens koncepter som værende noget der ikke kan diskuteres, da det er baseret på “hellig vilje”. Dette er kopieret fra Islam hvor det er det er en populær apocrypha version af biblen der bliver brugt.

  5) Verden skal erobres. Dette er faktisk en nødvendighed der kommer fra de 4 øvre punkter, da de arbejdende undermennesker ellers kan flygte hen til et bedre sted. Denne konklusion er dog også taget fra Islam da denne politiske ideologi er 1300 år ældre end national socialismen.

  Nazisterne arbejde meget sammen med Islamister og dette er vel dokumenteret.

  Med hensyn til Mimi Jacobsen, som hele tiden forsøger at dække over Islam, er det faktisk 100% rimeligt at kalde hende Nazi-svin!

  Kommentar by Hvideplov — 9. maj 2019 @ 11:49

 75. Politiker lede. Eller når en gammel cirkus hest kan lugte savsmuld begynder den de gamle tricks.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/mimi-jakobsen-jeg-kan-ikke-politianmelde-paludan/7627460

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 12:01

 76. Den gamle hejre er vel ved at blive senil. Det er i alt fald komisk, at det falder hende for brystet at blive kaldt nazist, når hun selv associerer en politisk modstander med nazisme.

  Kommentar by Holger_Danske — 9. maj 2019 @ 12:02

 77. Lidt mere historik om Mimi / CD her:

  https://web.archive.org/web/20170615093156/http://politikerlede.com/centrumdemokraterne.htm

  Kommentar by kent — 9. maj 2019 @ 12:16

 78. Den gik ikke, Mimi Hitler ha ha

  https://www.bt.dk/politik/mimi-jakobsen-dagen-derpaa-rasmus-paludan-bliver-ikke-politianmeldt-alligevel

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 9. maj 2019 @ 12:21

 79. Højdepunktet af Mimis selvlatterliggørelse er at hun er overbevist om, at hun sidder på retten til at kalde andre for nazister. Når lorten så vender hjem, bliver hun kællingefornærmet og ringer til politiet. Som så retfærdigvis har afvist hende. Priceless…

  Kommentar by Lider af danskhed — 9. maj 2019 @ 12:27

 80. Ligesom den famøse flyer som han delte ud fatter, eller vil de ikke fatte, at han blot vender deres egen stupide nazi-beskyldninger mod dem selv.

  Endelig bliver der sat fokus på de 20 års nazi-beskyldninger ALLE politikere har udtalt imod os almindelige Danskere der har, og havde, en anden mening om integrationen end dem selv.

  Deres måde at takle det på er selvfølgelig at blive “forargede” og “lamslået” men hvis det viser sig at Rasmus Paludan rent faktisk kan dømmes så sætter det gang i en sand tornado af retsager mod, formodentlig, enhver på venstrefløjen og mange andre der har argumenteret mod en såkaldt højreekstremist de sidste år.

  Personligt har jeg ikke tal på alle de gange jeg er blevet kaldt nazi af en eller andre tumling fra fra venstrefløjen og muslimer der følte at han/hun var ved at tabe argumentationen.

  Kommentar by Santor — 9. maj 2019 @ 12:51

 81. @72: Og det var Paludan som advokat jo udemærket klar over. :)

  Kommentar by Kimski — 9. maj 2019 @ 13:05

 82. Danmarks Radios kælemuslim nr. 1, Abdel Aziz Mahmoud, var som bekendt også vært på skodprogrammet Aftenshowet for nogle år siden.

  Det er åbenbart et krav til værterne på dette program, at de enten er homo- eller islamofile. Eller helst begge dele…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 13:07

 83. Husk at se med på DDR i aften kl. 22.00:

  “FV19: Mød partierne: Nye Borgerlige.”

  Mon ikke DDR igen vil benytte lejligheden til at forsøge sig med et nyt karaktermord på en af de onde højreorienterede islamofober?

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 13:14

 84. DE SOM ER MODSTANDERE af den afrikanske og arabiske/ islamistiske besættelse af vores land, er nutidens frihedskæmpere. De står på en fast grund af sandhed, fædrelandskærlighed og civiliseret etik. Dem som er fortalere for invasionen, er fortalere for løgn, babari og Danmarks tilintetgørelse. For islamisterne er som nazisterne, bare endnu værre. Verdenshistorien viser at de vil terrorisere, slavebinde og udrydde den oprindelige befolkning, når de bliver mange nok til at overtage magten.

  Se hvad foreningen Dansk Kultur har skrevet i protest mod regeringens grove metoder. (er citeret her hos Uriasposten)

  Pladderhumanismen bygger på løgn og kviksand, og vil få os alle til at synke til bunds hvis den ikke stoppes.

  Invasionen har allerede været til stor skade for mange, mange danskere. Den har sendt økonomiske problemer, forbrydelse, sygdom, ulykke, velfærdstab og død ind i tusinder af danske hjem. Alligevel vil regeringen og de rødsocialistiske partier have meget mere af den katastrofale indvandring fra Afrika. Hvis de utroværdige og hårdkogte typer som Lars, Jelved, Østergaard, Mette Frederiksen, Pia Dyhr og Uffe Elbæk osv. får deres vilje, vil det ende med skrækkelige og blodige tilstande overalt i landet.

  Bare til nu er tusindvis af danskere omkommet som følge af fladpandet og ondsindet Christiansborg politik.

  Vi kan næsten ikke gøre nok for at ændre kursen. Alle ordentlige og hæderlige danskere bør gøre en indsats for at NB, Stram Kurs og nye politikere kommer på tinge. F.eks. ved at fortælle andre om netaviserne, og OM det “svenske” ragnarok som snart kan blive vores fremtid, hvis vi vælgere ikke slipper af med de værste tosser i V, K, S og SF osv. Uddeling af “hjemmelavede” flyveblade og pjecer til postkasserne er sikkert en god idé.

  Mimi og Jelved forsøgte begge at bedrage danskerne til at stemme ja til euroen. Deres økonomiske beregninger var helt forkerte, har det siden vist sig. Det havde kostet os dyrt hvis vi havde givet afkald på kronen. I Italien steg forbrugerpriserne med 6O-1OO procent, da de byttede liren ud med euroer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. maj 2019 @ 13:28

 85. TO rettelser: hvis de hårdkogte radikale og røde typer som Lars, Jelved osv.

  …, og om det “svenske” ragnarok som snart…

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. maj 2019 @ 13:35

 86. Nu da vi hverken har Glistrup eller sømandsbossen, så er det befriende at se Paludan sætte fut i det selvfede småborgerlige borgerskab og det reaktionære røde sammenrend.
  Jeg har forøvrigt ikke hørt Paludan tale ondt om de muslimer der indordner sig og opfører sig pænt – eller hvad ??

  Kommentar by Mere end træt — 9. maj 2019 @ 13:45

 87. Mudder kastning nok til en bro til Bornholm og Samsø rute.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11368718/rasmus-paludan-i-video-det-bedste-ville-vaere-at-der-ikke-var-en-eneste-muslim-tilbage-paa-vor-kaere-jord/?device=mobil

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 13:57

 88. Dybt ubehageligt at nogen opfoere sig som saadan. Ogsaa uvaerdigt.
  Problemet er maaske at Paludan som joede ikke kan roeres. Saa er m racist.
  Men er det virlkelig noedvendigt at foere en debat paa saa lavt et plan?

  Kommentar by gerald wiltek — 9. maj 2019 @ 14:16

 89. ” En beskidt tøjte af en landsforræder”(jf. Jan Mølgaard) lyder som en bedre karakteristik af Mimi end “Nazisvin”. Man kunne også opgradere til “forbandet møgkælling med en vulgær, beskidt kæft”.

  Kan godt forstå, at Erhard altid var til politiske møder – i stedet for at være hjemme hos en dysfunktionel familie. Ifølge tøjten havde Erhard også mange kærester rundt om i landet – når Mimis mor nu var mere optaget af at brokke sig konstant. Stakkels Erhard.

  Kommentar by MKM — 9. maj 2019 @ 14:34

 90. Helle Bygum Knudsen ( Tidligere DR vært)

  Kære Mimi.

  Bed lige din advokat genlæse pensum. Hvis man IKKE kan anmelde ham til politiet for grov injurierende og ærekrænkende opførsel, så stopper alt. Selv om vi ikke har en racismeparagraf længere, så er der ikke fri ret til krænkelser.
  Hvordan vandt du i sin tid over sømandsbossen?
  Paludan har en dårlig vane med at kalde journalister fra især DR for venstreorienterede ludere. Det kommer han ikke godt fra at kalde mig.
  Jeg mener vi alle skal politianmelde ham ved enhver lejlighed.

  (Fra Mimi´s væg)

  Kommentar by Ewing — 9. maj 2019 @ 15:00

 91. Rasmus Paludan er ikke nazist, og han retorik minder heller ikke om nazisternes.
  RP har en svulstig retorik, der har reminiscenser fra mellemkrigsårenes yderste højrefløj. Sagt af en lektor i historie Claus B Christensen.

  Kommentar by IES — 9. maj 2019 @ 15:44

 92. Så der står altså en mand og argumenterer for at danskerne skal have det godt i Danmark.
  Samtidig står der en sværm af usammenhængende skingre kællinger m/k, som åbenbart IKKE ønsker at danskerne skal have det godt.
  Det er lidt kort fortalt, men de kan rende mig i røven, valget er en “no brainer”…

  Kommentar by Lider af danskhed — 9. maj 2019 @ 15:46

 93. Heksen Mimi havde inden udsendelsen på Facebook kaldet hædersmanden Rasmus Paludan for nazist, derfor kunne Rasmus Paludan kalde den gamle medieluder for Adolf Hitler, hvor det bare så fint at Rasmus hænger mimosen og de røde lejesvende til tørre på væggen, det er en politiker man kan stole på, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. maj 2019 @ 15:51

 94. 1-0 til Rasmus P.

  Kommentar by Per K. — 9. maj 2019 @ 15:57

 95. Pas nu på Mimi J. Hvis du forbyder folk at kalde hinanden nazister, så har du jo ikke nogle argumenter tilbage?

  Kommentar by Realist — 9. maj 2019 @ 16:04

 96. Hvad var Mimis bidrag til debatten ud over Nazist? Har hun ikke mere på hjerte?

  Kommentar by BS — 9. maj 2019 @ 16:06

 97. “Jeg troede, man kunne politianmelde sådan nogle fæle påstande, men det kan man ikke.”

  Jai ja:
  Hun troede hun pissede, men så sked hun.
  Hun opdagede det dog, for da hun trådte et skridt tilbage, gled hun.

  Hun er jo ved at være færdig.

  Kommentar by Sindsro — 9. maj 2019 @ 16:14

 98. – Du er nazist!

  – Du kan selv være nazist!

  – Hvad for noget? Jeg vil ikke finde mig i, at du kalder mig for nazist, nazist! Jeg melder dig til politiet for at kalde mig nazist, nazist!

  Det er crazy.

  Kommentar by np — 9. maj 2019 @ 16:20

 99. Ord som “racist”, “sexist”, “homofob”, “xenofob” osv er opfundet og bruges for at tilsvine og udskamme heteroseksuelle hvide mennesker. Det er anti-hvid retorik!

  Kommentar by HN3 — 9. maj 2019 @ 16:20

 100. Det giver noget reklame pr

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludan-sviner-elbaek-til-evnesvag-aandsamoebe-og-narrehat/7625183

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 16:21

 101. @Michael Laudahn: Mange amerikanske nationalister er meget bevidste om videoen med Barbara Spectre, men desværre er det tilsyneladende ikke tilfældet her i Europa …

  Kommentar by HN3 — 9. maj 2019 @ 16:43

 102. Fra foregående blok, men passer også her:

  Venstrefløjens udprægede LAV-IQ ses gentaget med iSlammets retarderede tilbedere, der også griber til vold, i mangel af evner til seriøs argumentation/mangel på seriøse argumenter.
  Mimi (lignede en genopstået mumie på tv onsdag aften) viste resten af fløjens ( den selvudnævnte “elites” ) mangel på samme. Og Danmarx Radios dyrt betalte journalistiske venstreforening var åbenbart så langt ude, at de måtte skrabe bunden og sminke den genopståede, for ikke selv at vise deres mangel på intelligens/civilisation i en demokratisk valgproces.
  Mimi var og forbliver et udmærket billede af den LAV-intelligente fløj.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2019 @ 16:57

 103. Kimski
  Jeg låner lige dit fremragende indlæg i debatter med historieløse og virkelighedsfornægtende tosser
  Håber det er ok :)

  Kommentar by kratos — 9. maj 2019 @ 17:43

 104. Hey Mimi,

  I 1945 ville du være blevet klippet skaldet, og udstillet offentligt til spot og spe.

  Måske skulle vi til at indføre den gode gamle tradition igen?

  Jeg stiller gerne min trimmer til rådighed…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 18:05

 105. Desværre kan den side som kent — 9. maj 2019 @ 12:16 nævner ikke længere tilgås og det er meget ærgerligt, for siden indeholder virkelig mange belastende ting om mange politikkere.

  Men heldigvis har en af Internettets webcrawlere været forbi politikerlede.com flere gange. :)

  En af de mest afskyelige ting angående Mimi Stilling Jacobsen var da hun i egenskab af Generalsekretær for Red Barnet viste sit lede, sleske og smilende ansigt i forbindelse med et møde med Bedsteforældre for Asyl.

  Jeg afskyr Mimi så meget, at når jeg sommetider sidder og er lidt småberuset og dagdrømmer, at hvis jeg en dag tilslutter mig Breiviks berygtede ridderorden, at jeg så personligt vil gøre Mimi til den første til at blive sendt videre den næste verden.

  Men med Rasmus Paludans udtalelser under ovennævnte debat er denne sten faldet fra mit hjerte og jeg vil nøjes med denne erklæring:

  Tusind tak Rasmus Paludan – det er intet mindre genialt med at lade hende smage sin egen medicin ved at kalde hende for et nazisvin! :) :) :) :) :)

  Det bliver endnu bedre med det, som han har udtalt til dagens Metro Express, at det var pga. Mimis dårlige opførsel, at han bruger så kraftige ord. :)

  Kommentar by T. H. — 9. maj 2019 @ 19:51

 106. Jeg sidder og nipper til et glas rødvin for en gangs skyld, og drømmer om EB- overskriften: “Paludan er statsminister! Enhedslisten, alternativet, de radikale og venstre ude af folketinget! Hva’ så, Danmark?” Hvordan får vi den jyske koloni til at fatte, at det er alvor nu?? Jeg var på Valby station for et par timer siden, da den knivskårne indvandrer (så det ud til) blev skubbet på båren ind i ambulancen. Der var SÅ ekstremt megen politi – 7 biler – her inkl et blåt salatfad (kamp-pansere), en anden blå bil og så ellers en læge ambulance og panserbiler overalt!! Jeg tænkte: Hov! Er det nu bandeskyderi igen!? Bør jeg egentlig blive stående her for at se, hvad der foregår? Her tænkte jeg på, om nogen rendte rundt med pistoler – det plejer sandarterne jo at gøre. Togtrafikken blev indstillet, og panserbasserne rendte rundt over det hele i skudsikre veste og stillede spørgsmål til vidner, mens nogle spejdede efter knivstikkeren. Hyggeligt, som det er blevet i Kbh! Det kommer også til Jylland, især når der i år kommer 10-20 mio til Europa fra Arabien og Afrika ☹️Hvis ikke vi får kursændring, kan vi blive tvunget til at tage måske en million ind.

  Kommentar by Kuffar — 9. maj 2019 @ 21:00

 107. Det seneste medie- og presseshow, viser igen at journalister er fjender af folket og arbejder for magtelitens fastlagte verdensorden. Mimi burde tie stille med sit tåbelige hykleri, hendes anti-danske politik har ødelagt nok i landet, desuden får hun fed ministerpension og har sit på det tørre.

  Kommentar by LarsB — 9. maj 2019 @ 22:32

 108. Jeg husker ikke lige, om det var her i bloggen, at udsendelsen med mumien og Paludan blev efterlyst, men her er den:

  https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet-9/aftenshowet-11/aftenshowet-2019-05-08#!/00:10:55

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. maj 2019 @ 00:18

 109. Det er altid voldsomt underholdende, når en skidt personage får igen med samme mønt.
  Mimimosen, den tarvelige kost, har med tiden udviklet en bedrevidende nedladende tone over for politiske modstandere.
  Med et tarveligt forvrænget tonefald og ansigt, der ikke er blevet mindre grimt, efter flåten gav hende den uklædelige savlende bæ-mund.
  Karma is a bitch.
  Hun forsømte at gøre noget ved sit flåtbid. Som alt andet sejlede i hendes bagland.
  Rod i privaten, skilsmisseR og en dum bøvet søn, der var ved at stemple ud på fantasy.
  Mimimose, ha’ du langt mindre travlt med andre, and get your own shit together.
  Du og din gl. væbner, Peter Duelort, har gjort riiigelig skade på DK, as is.

  Kommentar by Knights Templar — 10. maj 2019 @ 08:15

 110. Mimi Jakobsen lægger selv ud med at kalde Rasmus Paludan for nazist, så må damen også finde sig i at blive modsagt. Sådan er det i enhver demokratisk debat.
  Jeg synes at det er for let at, hver gang man ikke kan klare en modstander, så trækker man bare nazi kortet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. maj 2019 @ 22:29

 111. Hvor om alt er handler det sig blandt danskeren om at have patent på at udvise største humane evner i mangel af egne formåen . Altså grundet i sin egen angst for utilstrækkelighed og ubalance i sig selv . Alle religioner undertrykker

  Kommentar by Hans sindberg jørgensen — 14. maj 2019 @ 15:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper