9. maj 2019

Historikere: “Hvis man igen og igen trækker nazikortet på et ukorrekt grundlag, mister det sin værdi. “

Videnskab.dk har spurgt fem forskere, hvorvidt det giver mening at kalde etno-nationalistiske Stram Kurs for nazistisk. Fire afviser etiketten, og kun lektor Jan Ifversen (AU) fastholder brugen. Argumentationen er helt fantastisk, her citeret fra opridset: “Rasmus Paludans udlændingepolitik er så radikal, at man godt må kalde den nazistisk…” Havens pærer er så grønne, at man godt kan kalde dem for bananer… Tænk!

Alt imens etablissementet diskuterer hvorvidt et parti er nazistisk på grund af en ‘radikal udlændigepolitik’, så er der ingen debat om det faktum, at Mette Frederiksen om fire uger bliver statsminister på et kommunistisk partis mandater. Politisk ordfører for Enhedslistens Pernille Skipper var indtil hun blev førstekvinde i det revolutionære parti, medlem af det trotskistiske Socialistisk Arbejderparti (SAP). Jeg har dog ‘ikke ændret politisk holdning’, forklarede hun dengang til Dagbladet Information.

Fra Videnskab.dk – Historikere: Nej, Rasmus Paludan er ikke nazist.

“…Martin Krasnik, Uffe Elbæk og andre, der sammenligner Stram Kurs’ politiske program med mellemkrigstidens nazisme og fascisme, har fået begreberne galt i halsen, siger flere historikere til Videnskab.dk:

‘Selv om Rasmus Paludan har racistiske og fremmedfjendtlige synspunkter, der kunne ligne dem, man kender fra nazistisk ideologi, er det forkert at sige, at han er nazist,’ siger Karl Christian Lammers, der er lektor emeritus på Saxo Instituttet i København og forsker i nazismens historie.

Christian Egander Skov, der forsker i højreradikalisme og politisk historie, bakker op:

‘Det giver ikke mening at kalde Rasmus Paludan og hans parti for nazistisk eller fascistisk. Man skal passe på med at bruge begreberne rigtigt: Sproget mister sin magt, hvis man ikke bruger det præcist,’ siger Christian Egander Skov, der er postdoc på Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet (NTNU).

‘… historikere med forstand på nazisme er – på baggrund af deres faglighed – nødt til at sige, at det ikke er en rigtig måde at bruge begrebet på. Hvis man igen og igen trækker nazikortet på et ukorrekt grundlag, mister det sin værdi. Det er som at råbe ulven kommer,’ siger Christian Egander Skov. …

Der er flere grunde til, at Christian Egander Skov og andre historikere ikke vurderer, at nazisme eller fascisme er passende betegnelser for Rasmus Paludans politik. Her er tre af dem:

1) Nazister og fascister går ind for diktatur og en stærk stat, der skal kontrollere borgerne. Rasmus Paludan mener tilsyneladende det modsatte: I hans politiske grundlag fremgår det, at Stram Kurs ønsker en minimalstat.

‘Statens størrelse og indgriben over for borgernes udfoldelse af sin individuelle frihed ønskes begrænset mest muligt,’ står der.

2) Nynazister er kendetegnet ved, at de:

benægter Holocaust

har Adolf Hitler som deres forbillede

bruger hagekorset som symbol

Ingen af de tendenser er set hos Stram Kurs.

3) Vold, terror og militærmagt spiller en afgørende rolle i nazismen og fascismen. …

Claus Bundgård Christensen, der forsker i erindring og historiebrug på Roskilde Universitet, supplerer…

‘… jeg mener ikke, at den polarisering og højredrejning, vi ser i dag, kan sammenlignes med fascismen. Hvis vi begynder at slå hinanden oven i hovedet med fascisme-kortet, sker en udhuling af begreberne: Hvad gør vi så, hvis vi rent faktisk står over for fascisme?‘”

(Ringen sluttes: “Problemet er maaske at Paludan som joede ikke kan roeres.”, 9. maj 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101100/trackback

45 Comments »

 1. Jeg tror der er vild panik i DR.
  De er vant til at styre en debat som forud planlagt.
  Pludselig kommer Paludan ind og kalder spade for en spade, så både Mimi og de to værter er hylet ud af komfortzonen.

  Kommentar by k. m. — 9. maj 2019 @ 16:26

 2. Kan du forestille dig en velfungerende 10-årig dreng, vil begå selvmord, fordi de andre børn i klassen diskuterer, hvem der må blive og hvem der ikke må blive, ift. Paludans rationale?

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156406182792741&set=a.455305392740&type=3&theater

  ( Tror i på det? )

  Kommentar by Ewing — 9. maj 2019 @ 16:29

 3. Klippet fra stram kurs
  https://www.facebook.com/321741538368636/posts/460869741122481/?sfnsn=mo

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 16:31

 4. ‘Én ud af hver femte the drikker synes Kamille-the smager godt.’

  Nazi-beskyldningen har nogenlunde samme gennemslagskraft, og det kan venstrefløjen kun takke sig selv for.

  Kommentar by Kimski — 9. maj 2019 @ 16:39

 5. Hvorfor kaldes Radikale Venstre: De Dybt Naive Radikale venstre

  Enhedslisen : De tættest på komunister vi kommer uden for Kina Enhedslisten

  Alternativet: De dybt useriøse uden realitetssans Alternativet

  Socialdemokratiet: De alt efter vinden blæsende Socialdemokrater

  Venstre: De regerings bærende for enhver pris Venstre

  Kommentar by Anders Nielsen — 9. maj 2019 @ 16:40

 6. Personligt er jeg fuldstændig ligeglad om RP eller andre bliver kategoriseret af “eksperter”, som værende “fascist”, “nazist” eller “socialist”. Det afgørende må være, hvad de mener og siger.

  Kommentar by HN3 — 9. maj 2019 @ 16:49

 7. @2: Muslimerne udgør stadig kun ca. 10% af befolkningen, så offer-rollen er fortsat den i Koranen anviste Jihad-taktik, indtil tallene runder de 20%. Der er masser af eksempler på den systematiske måde de overtager et land på, fra andre lande.

  Kommentar by Kimski — 9. maj 2019 @ 16:49

 8. Hvad er den psykiatriske diagnose på folk, der gang på gang gentager sig selv og hver gang forventer et nyt resultat?
  Og hvad er IQen for disse?

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2019 @ 16:50

 9. Det bedste bevis på, at Rasmus fremfører solide, velfunderede og sande påstande, er, at han udelukkende bliver mødt med personangreb og nazi-mærkater. Hvis hans påstande var usande og elendige, ville det have været så nemt for hans modstandere at pille dem fra hinanden, hver og en, men det kan de ikke.

  Hvis nogen i øvrigt skulle hævde, at medierne ikke er politiske, så kan man jo altid spørge dem, hvorfor medierne ikke konsekvent kalder Pelle Dragsted for ”den hærværksdømte Pelle Dragsted”, når nu Rasmus altid skal være ”den racismedømte Rasmus Paludan”.

  Kommentar by R. W. Emerson — 9. maj 2019 @ 16:52

 10. @Ewing skrev: “Kan du forestille dig en velfungerende 10-årig dreng, vil begå selvmord, fordi de andre børn i klassen diskuterer, hvem der må blive og hvem der ikke må blive, ift. Paludans rationale?”

  Nej, det ligner mest et desparat forsøg på at få opmærksomhed og sympati …

  Kommentar by HN3 — 9. maj 2019 @ 16:57

 11. OT: Johanne Smith Nielsen sidder i TV2 news &co og giver den som kommentator selv om hun stadig er MFer midt i valgkampagnen.

  Kommentar by River — 9. maj 2019 @ 16:57

 12. Godt indlæg. Jeg er dødtræt af alle de nazistbeskyldningerne, der i årtier er føget igennem luften. De hører ingen steder hjemme.

  Som min gamle tante altid siger, var nazismen afhængig af tid og sted.

  Journalister næsten en masse er gået helt bananas over Paludan, mens kun få har ænset, hvad han selv er udsat for. Fx det store fotografi af ham i udhængsskabene med teksten “HJERNESKADET”.

  Hvis man synes, at den muslimske indvandring er et problem med skræmmende fremtidsudsigter, og det gør jeg, er der grund til at lægge mærke til, at Paludan faktisk har en vis opbakning både her og der, og at den vokser – omend med forbehold. Vi trænger jo i den grad til nye bolle på suppen.

  JP’s faste kommentator på Christiansborg – hun hedder Geertsen men jeg husker ikke resten af navnet, var lynhurtig til at bedømme, at Paludan løb med opmærksomheden i den første partilederdebat.

  Berlingskes Anne Sophia Hermansen kalder det en skandale, at DR ikke afbrød det tarvelige mundhuggeri, som Mimi Jacobsen startede, og det nydelige menneske Thomas Larsen skriver samme sted om, hvordan Paludan ligesom Trump udnytter nogle metoder, der skaber en masse virak og giver mæle til de mange, som ellers aldrig bliver hørt.

  Politiken citerer juraprofessor Steen Schaumburg-Müller for at have udtalt, at det ikke er sikkert, at Mimi Jacobsen kan vinde en retssag mod Paludan, idet “idiot-selv-reglen” kan spænde ben for hende.

  Når man undrer sig over Paludan fænomenet, kan man også lytte til stemmer fra folkedybet, her læste jeg i en artikel om Lonnie, der støtter Paludan, fordi hun anser ham for at optræde naturligt, være ærlig og modig.

  Hold jer til Danmark og danskerne, vi kan selv og skal ikke have udlandet blandet ind i vores interne pålitiske kampe og det kommende valg.

  Kommentar by Ellen — 9. maj 2019 @ 17:03

 13. Utroligt at Pernille Skipper var KU formand i Aalborg engang, måske har hun været konservativ eller revolutionær hele tiden; systemet contra virkeligheden eller omvendt. Det er mange gange tilfældigheden der ændrer virkeligheden, hvem møder hvem!

  Kommentar by Moth — 9. maj 2019 @ 17:03

 14. Få øje på det kontrafaktiske i historien.

  Kommentar by Moth — 9. maj 2019 @ 17:05

 15. ak ja, komiske stavefejl.

  boller på suppem og politiske kampe.

  Kommentar by Ellen — 9. maj 2019 @ 17:08

 16. -HN3

  Yep. Det er ingen beviser.

  Kommentar by Ewing — 9. maj 2019 @ 17:08

 17. RASMUS PALUDAN er hverken nazist, fascist, kommunist eller islamist. Paludan er ganske enkelt en mand, en eenmandshær, en frihedskæmper, en folkeoplyser, som prøver at redde Danmark fra undergang og guerilla-krig…. og danskerne fra mishandling og udryddelse. Paludan har længe vidst at de fleste danskere (pga. de røde mediers årelange løgnepropaganda) er uvidende om den store fare landet svæver i, pga. masseindvandring af arabere, afrikanere og islamister.

  Det er dem som angriber Paludan som er nazister/fascister/kommunister eller islamister. De ser bort fra de daglige overfald og mord, de blæser på de økonomiske og sociale konsekvenser, de er velvillige medløbere på alle mulige tyranniske, undertrykkende, diktatoriske og landsskadelige tiltag.

  Korrupte og/eller svagt begavede politikeres udskejelser har faktisk bragt Danmark frem til afgrundens kant. Og nu hvor der er ved at komme lys på partiernes og ministrenes lyssky transaktioner, prøver de at kvæle ytringsfriheden via censur, juridisk humbug og sydamerikanske politistats-metoder…… hvor man under mærkelige påskud trænger ind i pæne og fredelige folks hjem tidligt om morgenen, lægger dem i håndjern og anbringer dem bag tremmer på en politi-station.

  Politikernes flertal synes at være ulve i fåreklæder. Vælgerne vil gøre meget klogt i at reducere de partier som har snydt, svigtet og bedraget dem i årtier. Alle de gamle partier fortjener en ordentlig vælgerlussing.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. maj 2019 @ 17:18

 18. Det synes helt at være glemt at Hitler (og Mussolini) startede ud som socialister! Det er måske derfor Mimi Burg føler sig hjemme der?

  Kommentar by pseudonym — 9. maj 2019 @ 17:18

 19. Re kommentar 82 ( http://www.uriasposten.net/archives/101093 ): Det var jo det, jeg selv formodede (‘you heard it here first’) – man ser det. Mao, vi har dem blandt J der fremmer udviklingen https://www.youtube.com/watch?v=5jl-OJJVAEg , og så er der folk som RP der er rettet imod den. Og så er der dem hos os der støtter den ene fløj, og andre støtter den anden. En egen mening har de åbenbart ikke. Det er det totale kaos, et udviklet land absolut uværdigt.

  Har vi selv også noget at sige? Nej, helt klart ikke. Men det er jo vores egen fejl, hvis vi er for dumme og feje at forstå forholdene og komme i modstand.

  Kommentar by Michael Laudahn — 9. maj 2019 @ 17:26

 20. Paludan beviser i hvert fald hvor svag magteliten i virkeligheden er, det hele vil rasle fra hinanden på 24 timer hvis der kom alvorlig modstand.

  Kommentar by Kunta — 9. maj 2019 @ 17:32

 21. I gårsdagens TV-avisen var der et indslag med hædersmanden Paludan, der besøgte en skole i Sorø.

  Her kaldte DR-journalist Trine Maria Ilsø Paludan for den “højreradikale partileder.”

  Hvornår kalder DDR så Pernille Skipper for den venstreradikale leder af Enhedslisten?

  Svar: Det kommer aldrig til at ske.

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 17:40

 22. Netop, Kunta (18).

  “Men bag ved dem stod folket, og dette folk er vort.”

  Eller sagt mindre poetisk: Folket rører på sig, og en omkalfatring er ved at se dagens lys.

  Kommentar by Ellen — 9. maj 2019 @ 17:42

 23. Ad 12. Moth, 17:03. Pernille Skipper var formand for studenterrådet ved KU (Københavns Universitet), men har vist aldrig været formand for KU (Konservativ Ungdom? Kommunistisk Ungdom?) i Aalborg.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. maj 2019 @ 18:32

 24. Mimres Bæ-mund er ikke blevet mindre bæ af, at blive belært af en jurist om, hun vil tabe en evt retssag mod Paludan.
  Andre har her på bloggen og blandt dem jeg møde sagt, hans sprogbrug er forfærdeligt.
  Havde RP været ligeså PK og konform som de 179 andre, havde han slet ikke haft samme impact.
  Det ER tilsyneladende nødvendigt, at tale med meget store bogstaver, for at råbe folk op.
  Jeg håber og tror, at den endnu mere svinske behandling af RP, vil virke som en boomerang. Der rammer de selvsamme afsendere lige i nakken. Og svinge tvivlere og andre over på hans parti.
  Jeg er ikke længere i tvivl om hvor MIT X vil blive anbragt den 5.juni.

  Kommentar by Knights Templar — 9. maj 2019 @ 18:35

 25. Mener i øvrigt, at have hørt for mange år siden. At den pigeglade Ørhard havde jødiske aner. To ting han i såfald havde tilfælles med “hjemmets Arne”(Melchior).
  Er der nogen hér, der kan be- el. afkræfte dette?
  (Det ville isåfald forklare det (helt misforståede) forsvar for en ANDEN “minoritet” her i landet, giftemålet med Burg etc.)

  Kommentar by Knights Templar — 9. maj 2019 @ 18:47

 26. De brune medier herhjemme dvs. Pøldetidende, Perkerlingske og YallahPosten + de to renseservietter, har virkeligt skruet op for gassen i gaskammeret. Desværre for dem , tror jeg ikke at de kan holde trykket i 4 uger. Også brunbrille tv får problemer.
  For de er dømt ude for længst. Og de kan ike blive ved med genudsendelserne, der skal også reelt arbejde til- og det har de glemt hvordan man gør; det kræver nemlig sandhed- og det er lige det de ikke vil levere-
  De fader og dør som CNN og ill-ary.. fake&junk holder kun så og så længe.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. maj 2019 @ 19:24

 27. Pernille Louboutin Skipper var medlem af Venstres Ungdom (VU) i Ålborg i 14 dage, inden hun fandt ud at, at hun i virkeligheden er kommunist.

  Er Arne Melchior i virkeligheden far til den gamle pulverheks Mimi Jakobsen?

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 19:30

 28. NETS, meddeler at nazikortet er blevet overtrukket.

  Kommentar by XXXXX — 9. maj 2019 @ 20:16

 29. Læg mærke til DR’s programportefølje ? Ren indoktrinering.

  Nazi mig her og ekstrem højrefløj mig der. IKKE et ord om socialismens fejlslagne peojekter og massive forbrydelser ?

  Er DR en ækel rød støjsender fyldt med røde lejesvende ?
  JA !!

  Kommentar by VPN — 9. maj 2019 @ 20:29

 30. Som den kære Rasmus Paludan nævner på dette langhalmtærskede spørgsmål (om han er Nazist- nationalSocialist). Nej jeg er ikke Socialist :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2019 @ 21:00

 31. MSMs journalister skal lige tænke tanken til ende, hvad der sker, hvis de forhindrer Rasmus i at blive valgt
  Han vil så kune bruge alle sine kræfter til at afsløre MSMs journalisters løgne.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 9. maj 2019 @ 21:56

 32. Som jeg tidligere har skrevet, så er alle nuværende partier på Borgen OG Journalistisk Venstreforbund rystende bange for den gode mand Rasmus Paludan, for de ve´d, at han så let som ingen ting, kan klæde deres forræderiske kostumer af dem, så ALLE kan se den skind barlige virkelighed: De skider danskerne i nakken og giver fripas til iSlammets bestialske fremfærd, FOR EGEN VINDINGS SKYLD!
  Uden Stram Kurs og Nye Borgerliges oprydning ved det kommende valg, vil det danske folk INDEN næste valg stå uden ALT hvad de nuværende lover, for om fire år, med samme som nu, har Marokkoaftalens tsunami af migranter fra syden længst ædt hver en krone af både uLøkkes 65 milliarder til kernevelfærd, Socialdemokratiets slesken for nedslidte arbejdere, SFs forførende lokkemad, om bedre normering i daginstitutionerne og den yderste venstrefløjs fisken efter klimaaktivister.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2019 @ 23:43

 33. https://www.bt.dk/politik/medie-paludan-fik-polititilhold-i-chikanesag-mod-medstuderende

  Kommentar by Anonym — 10. maj 2019 @ 05:41

 34. Hvorfor nævner medierne aldrig at Enhedslisten er grundlagt af gamle stalinister og maoister, som aldrig har taget afstand fra deres grundlæggeres betagelse af de to massemordere. Hvorfor nævner de aldrig at SF (Stalinistisk Folkeparti) er grundlagt af stalinisten Aksel Larsen. Ham holder de stadig i ære som den store grundlægger. Det skyldes jo nok at journalisterne selv stemmer på de to partier. Derimod tilsviner de ikke-socialister, som tager afstand fra voldskulten islam, og ønsker dens ekspansion i Danmark stoppet.

  Kommentar by JC — 10. maj 2019 @ 07:50

 35. En trunte belærte mig igår om hvordan Umar-pagten, som blev lavet for at kontrollere EROBREDE folk, jo “bare var lavet for alle de jøder og kristne, der hele tiden forsøgte at slå muslimerne ihjel”.

  Historieløs, maksimum-versionen.

  Kommentar by Quark — 10. maj 2019 @ 07:54

 36. #2. Ewing. Det kan være løgn med den 10-årige, der vil begå selvmord, fordi han skal sendes ud af landet. Men det kan ligeså godt være sandt. Folk skriger og sætter sig til modværge, når de smides ud, det er realiteten. Så hvis det er sandt med den 10-årige, hvilket vi ligeså godt kan antage, at det er, så brug det til at gennemtænke konsekvensen af NB’ s og især SK’ s politik. Hvis vi ikke gør det, risikerer vi, at vi lader følelserne løbe af med os. De vil finde alt skytset med grædende børn med lydefrit generalieblad og gode karakterer, og det vil virke, for danskerne er slet ikke i det konkrete bevidste om endnu, hvor man vil sige, at vore børn er vigtigere end deres. Den 10-årige er måske endda ikke en, man vil smide ud, det er så en anden sag, fordi folk forstår ikke, hvad NB eller SK egentlig vil: at hævde Danmark som et land, hvor islam ingen indflydelse skal have, men hvor SK strammer og siger totalt forbud.

  Kommentar by Uno — 10. maj 2019 @ 08:27

 37. – Quark

  Send mig lige link

  Kommentar by Kim Møller — 10. maj 2019 @ 08:48

 38. Det med den 1O-årige er efter alt at dømme en løgnehistorie. Medierne fylder os jo med grædefærdige historier om hvor hjerteskærende synd det er for migranterne. Derimod er det aldrig synd for danskerne, hverken når de snydes, overfaldes i gaderne, hjemmerøves, myrdes eller udsættes for rædsler i sygdomsvæsnet pga. nedskæringer m.m.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. maj 2019 @ 08:56

 39. Googlede umar pagten. Dhimmi lov sådan set. Hvordan kristne skal leve iblandt muslimer.
  Har undret mig over religionernes fridage og bededag. Fredag muslimer. Lørdag jøder. Søndag kristne. Var det til marked og bede steder for at undgå optøjer?

  Kommentar by Anonym — 10. maj 2019 @ 08:59

 40. @Kim – den er grundigt begravet i https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/dokument-afsloerer-paludans-vilde-apartheid-forslag/7626831 nede i kommentarerne, pt. 3 klik på “læs flere” og 1 klik på en undertråd. Starter med:

  > Ib Fidelius Adeltand, 9. maj 2019 10.38. Sandheden er at Rasmus Paludan og han rakkerpak i Stram Kurs er nynazister – længere er den ikke.

  Nederst i den tråd siger Vibeke Kristiansen:

  “Dhimmireglerne er 1200-1500 år gamle og skulle begrænse en gruppe kristne, der netop havde forsøgt at slå dem alle ihjel. Som det ses, fokuseres der en del på, at man kan se, hvem der er hvem, mens man ikke forbyder troen. Altså rent sikkerhedshensyn. Muslimerne er forlængst nået videre – både i Syrien og Palestina er der også trosfrihed i dag og der bliver passet godt på kristne symboler,.fx fødselskirken i Bethlehem.

  Var det ikke tid, at også RP og SK meldte siig ind i et.lidt nyere århundrede? Jeg kan se at de har kig på 1935, men det er ikke helt nok. ”

  For god ordens skyld: jeg har ikke deltaget i kommentarsporet på EB og kommer heller ikke til det, så det er ikke mig direkte, men mig som læser, Vibeke belærte. Aner ikke hvem “Kaj den grønne” er, man han har tydeligvis forstået flyeren og har fat i den lange ende. Pudsigt at Vibeke vælger at modsige dokumentationen blot 14 minutter senere…

  Kommentar by Quark — 10. maj 2019 @ 09:03

 41. Citat af Quark:

  “og der bliver passet godt på kristne symboler,.fx fødselskirken i Bethlehem.”

  Det tror pokker, det er jo big business.

  Ellers undrer jeg mig over, hvad der kan dukke op. Navnet Ib Fidelius Adeltand bringer mig tilbage til min tidligste barndom, oplæsning og en masse latter. Huskede ikke andet end navnet og latteren sammen med mine forældre. Tak for det lille glimt af en lykkerligere tid.

  Kommentar by Ellen — 10. maj 2019 @ 10:52

 42. Det kan da meget vel være, at den 10årige vil begå selvmord: iSlamiske forældre ville være pavestolte af ham! Ja, og har de opfyldt deres iSlamiske forældrepligt, så har de da selvfølgelig allerede hjernevasket barnet med “æren” i at dø for Allah.

  Vi har jo bl.a. også læst om den muslimske Mor, der efter sønnens terrorangreb, grådkvalt, beklagede, at hun ikke havde flere sønner hun kunne sende i døden for Allah!

  Islam er IKKE Fredens Religion men Fandens Plan for vor udryddelse!

  Stem SK (P) eller NB (D) d. 5. juni, for DANMARKS fremtid!

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. maj 2019 @ 15:22

 43. Rettelser:
  Det kan da meget vel være, at den 10årige vil begå selvmord:…..

  Vi har jo, bl.a. også set på tv, hvordan den muslimske Mor ….

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. maj 2019 @ 15:34

 44. Egander Skov er fuld af lort, han kalder rask væk folk for nazister i lukkede grupper.

  Kommentar by Rune Sten — 11. maj 2019 @ 18:06

 45. En lille opdatering om “Vibeke Kristiansen” som jeg nævnte lidt ovenfor, hvis nogen skulle falde og denne tråd i fremtiden:

  Vibeke Kristiansen
  6. jun. 2019 10.13
  Jeg bor i Tyrkiet. Jeg er fuldt skattepligtig til Danmark og betaler ca 200.000 kr årligt i skat til Danmark og ingenting til Tyrkiet. At man ikke ved noget om skatteregler er fint – nu kan jeg så oplyse, at skattepligt ikke afhænger af bopæl, men af hvor man tjener pengene.

  Bor i Tyrkiet, men tjener åbenbart sine penge i Danmark. Ved intet om dhimmi-statusens fortid, men belærer andre om det. Har FORHÅBENTLIG ikke stemmeret herhjemme længere.

  Kommentar by Quark — 6. juni 2019 @ 12:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper