11. maj 2019

Inflammation: “Hvor meget ligner Stram Kurs’ udlændingepolitik DF’s og Nye Borgerliges? En del…”

Efter medierne i et par uger har diskuteret graden af nazisme i et parti grundlagt af en mand, der for et par år siden demonstrerede med kalot i sympati med danske jøder, skal associationen nu malkes. I forhold til udlændingepolitikken ‘er der mange ligheder’ mellem Stram Kurs, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, fortæller den citerede lektor. Ordførere fra Venstre og Socialdemokraterne afviser samtlige punkter fra Stram Kurs’ udlændingepolitik, og det minder mig lidt om den ungkonservative der for nogle uger siden skrev på Facebook, at han var 100 procent uenig med Stram Kurs. 100 procent uenig i at Danmark er danskernes land. Javel, ja.

Den overordnede pointe er selvfølgelig, at gøre det noget nær umuligt at føre stram udlændingepolitik. Stort opsat associationstrick set i Information – Hvor meget ligner Stram Kurs’ udlændingepolitik DF’s og Nye Borgerliges? En del, viser det sig.

“… hvor meget ligner det nyeste parti på den yderste højrefløjs udlændingepolitik egentlig konkurrenternes i Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige? Det har Information undersøgt.

Og svaret er: en del.

Ud af 12 forslag fra Stram Kurs’ politiske program om udlændinge og retspolitik er Dansk Folkepartis politik ifølge partiet selv delvist på linje med otte af dem og i overvejende grad med tre af dem. Dermed er partiet kun helt uenigt med Stram Kurs i ét ud af de 12 forslag.

Et lignende billede tegner sig med Nye Borgerlige, som ifølge partiet selv delvist er på linje med Stram Kurs i syv af 12 forslag og i overvejende grad med tre andre forslag.

Information har sendt sammenligningen til Jens Peter Frølund Thomsen, der er lektor i statskundskab ved Aarhus Universitet med særligt kendskab til udlændingepolitik. Han vurderer, at der ‘tydeligvis’ er langt flere ligheder mellem de tre partier, end der er forskelle.

‘Kigger man på sammenligningen, er der jo ikke nogen tvivl om, at de overordnet ønsker meget stram udlændingepolitik og mere eller mindre lukkede grænser for indvandring fra ikkevestlige, muslimske lande,’ siger han. “

(MSM: Alle der ikke ønsker åbne grænser er lidt nazistiske…)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101130/trackback

32 Comments »

 1. Der er meget stor politisk forskel på DF og SK+NB:
  DF vil sidde på taburetterne for politikkens skyld (egoøkonomiske interesser) SK+NB vil sidde på taburetterne for det danske folks skyld.
  Dertil kommer, at SK+NB har sat sig ind i Islams uomgålige voldsparagraffer og ikke har egoøkonomiske interesser i klemme, for at kræve HANDLING frem for som DF, der sluger det ene holdkæftbolsje efter det andet.

  SK og NB VIL, som de ENESTE partier, STOPPE VANVIDDET i de politiske gemakker!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. maj 2019 @ 00:33

 2. Der er stilhed i medierne efter Mimosens hetz imod Rasmus Paludan, alligevel så skal nazikortet trækkes i valgkampen, de småtskårne såkaldte salon journalister er et uddøende fag thi de er ikke anvendelige til noget seriøst, efter valget svinges sparekniven i det offentlige hvor overflødige DJØFer og mediefolk kommer til at begive sig ud på det private marked for at arbejde, Mimosen viste at personer i det offentlige system er totalt fraværende omkring dagligdagen i dagens Danmark og derfor trækker nazikortet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. maj 2019 @ 00:48

 3. DEN RØDE BANAN- OG TERROR-STAT DANMARK…..

  En del “lektorer”, “professorer” og “eksperter” stammer fra RUC, og er ikke ret meget andet end kommunister, løgnere og pseudo-intellektuelle. De knaldrøde kommunister i DR, TV 1-2 og bladhusene bruger igen og igen disse “eksperter” til at bakke op om deres løgnehistorier. Medierne ønsker at bilde borgerne alt muligt ind, så den komplette kommunist-, feminist- og fascist-stat kan oprettes. DDR, Sverige og den gamle Sovjet-union er de store forbilleder.

  Allerede nu pisser “systemet” på danskerne året rundt. Se hvordan de gamle partier fører sig frem med frække løgne og valgflæsk. De stiller masser af milliarder til velfærd i udsigt. De praler af masser af stramninger på indvandringsområdet. De påstår at Danmark blomstrer, at der er styr på det hele, og at økonomien er bomstærk.

  Sandheden er at bluff og humbug, løgn og hykleri, diktatur og Danmarks undergang er hvad de gamle partier tilbyder.

  Lige nu skal hospitalerne gennem endnu en sparerunde. I Århus skal de spare over en milliard kr. på driften, og personale i nøglefunktioner afskediges. Hundredvis af sygeplejersker m.fl. er i forvejen blevet fyret.

  Den sociale velfærd til danskerne er forlængst halveret. Postvæsnet, seruminstitutet, vaccinefabrikken, DONG og NETS osv. er solgt til udlandet. Store dele af infrastrukturen, 5OO skoler, 55 hospitaler, skadestuer og klinikker, mange rådhuse, mange motorkontorer, mange busruter er nedlagt osv., osv. Tusinder af butikker er lukket. To millioner danskere lider under lægemangel. Hospitalerne er overfyldte. DR, DSB, skattevæsnet, DKs statistik, postvæsnet, forsvaret, retsvæsnet, ældreplejen, boligpolitikken, kriminalpolitikken og meget mere fungerer dårligt/ ad helvede til, eller er skåret ned til sokkeholderne.

  “Stramningerne” på indvandringsområdet er bluff og kosmetik. Løkkes løfte om straks-stop var INTET værd, tværtimod er 1OO.OOO flere evighedsturister kommet ind siden 2O15. Og med Marokko-traktaten er der åbnet for sluserne. Nye hundredtusinder eller millioner af afrikanere og arabere kan være på vej om lidt.

  De danske familieværdier undergraves løbende. Skilsmissetallet er nu oppe i rekordhøjder. (fra 1-2% til 65%) Mændene, familierne og børnene er retsløse og udnyttes og tyranniseres af de feministiske familie-, børneværns- og skilsmisse-bureaukratier. Med utallige familie-tragedier og sørgelige barneskæbner til følge. (se filmen “Næstved kommune tvagsflytter 11-årig pige”)

  Man er også begyndt at anvende Marokko-aftalerne om censur. Som politi-razziaerne mod Snaphanen, 24nyt.dk, Hedegaard og Jeppe Juhl viser.

  Mafia-borgen er blevet en højborg for korrupte pampere, uduelige levebrødspolitikere, uvidende og historieløse skoledrenge og skolepiger, mandshadende feminister, radikale europater og galninge, blodrøde kommunister og pladderhumanister. De gamle medier har hjulpet med til at nedbryde folkestyret til et skin-demokrati.

  Selv den voldsomt stigende kriminalitet og terror-trussel selv Sveriges, Frankrigs og Libanons advarende eksempler ignorerer de fleste politikere og journalister.

  Danmark er dødsdømt hvis vi ikke får et jordskredsvalg.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. maj 2019 @ 04:39

 4. De brune medier og TVbrun vil ikke så gerne have deres grådighed og dovenskab og uduelighed frem i lyset. Derfor skal der skrives, plapres om noget andet.
  Samtidigt skal de lefle for nasserne og børnepengebedragerne- og de har sjovt nok sammenfaldende interesser med islamisterne- mange børn, mange penge- ingen arbejde, mange tilskud.. Meget brunt.
  Og da nassere og islamister ikke køber aviser og islamister ikke ser TVbrun, så skal der råbes endnu højere og lyves endnu mere- nå, de dør tilsidst. Det venter vi så på.
  De mafiøse sammenrend der endnu kalder sig partier, beder en bøn for Lykketoft , der fik indført ubegrænsede penfe fra skatteyderne til mafiaen, til gengæld for ingenting- sådan kom mafiaen fri af de irriterende vælgere i vælgerforeningerne, der ville have indflydelse for deres medlemskontingenter-
  Derfor er det også kun naive fjolser som jeg , der er medlem af en vælgerforening- du kan få lov at hænge plakater op og dele flyers ud, men toppen og bossen bestemmer hvem der kommer på valglisten- og det bliver kun vennerne- i NB’s tilfælde alte kameraden fra konservastive plus et par få DF’ere oppe i provinsen.
  Og det gælder også resten af grupperingerne.
  Defor skal alle tilskud til partier afskaffes. Det vil være en demokratisk landvinding af stor betydning og derfor er mafiaen også imod.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. maj 2019 @ 05:08

 5. Efter at Hitlers Oldemor og hendes spytslikkere så effektivt blev afsløret i brunTV, har Fritz Clausen’s lillesøster Lisbeth også meldt sig i Nürnbergparaden- og Ûbermonokel von Fleisch i Søren Pund’s traurige automatageist står også på spring i kulissen og venter på sit stikord; De er ikke andet end omrejsende sigøjnere og pauseklovner og bistandsludere, der skal holde gryden i kog, indtil senere på måneden hvor Fanden selv og Udgårdsloke melder deres ankomst, så alle små orker på TVbrun er v at dåne..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. maj 2019 @ 05:17

 6. Ja. Hvem husker ikke hvor meget DF blev svinet til for cirka 20 års tid siden. De fik ret i udviklingen. Det gør Paludan også, når de andre partier er så feje i forhold til realiteterne omkring Islam, som jo i høj grad minder om Nazismen med dens Førerprofetideal, og dens konstruktion som en- usekulær diktatorreligion-. Støt SIAD. Støt SK. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2019 @ 06:23

 7. PS: Det jeg mente med at kalde Danmark en BANAN- og TERROR-STAT er at “systemet” udnytter, mishandler, tyranniserer og terroriserer danskerne.

  Endnu er ikke alle ramt af vanvids- og ondskabspolitikken, men bare vent. De røde feminist-bureaukratier arbejder ikke forgæves. De utallige skandaler, nedskæringer, sparekrav, forringelser og tåbeligheder har konsekvenser der breder sig som ringe i vandet. Svineriet med vores penge, hvor man fjoller milliarder og atter milliarder af kroner væk til Afrika og tusinder af skøre tiltag og projekter, den perverse og pilrådne familiepolitik, den meget utætte grænsebevogtning, de multi-resistente bakteriers og nye sygdommes stigende udbredelse, den voksende kriminalitet, tvangsdigitaliseringen og IT-skandalerne, den ryggesløse boligpolitik osv…..

  og den fortsatte import af utaknemmelige, krævende, agressive og voldelige fanatikere….. altsammen er det syge former for politik som har konsekvenser. (I Sverige er kriminaliteten på diverse voldelige områder steget med over 2OOO procent, i Frankrig er mængden af terror gået fra nærmest ingenting til en daglig og allestedsnærværende trussel og realitet)

  Antallet af tabermænd, posedamer, retsløse patienter, narkomaner, hjemløse, voldsofre, faderløse børn, brugere af lykkepiller og angstdæmpende stoffer osv. er allerede tårnhøjt. Nye tusinder af ofre vil snart kunne optælles. DU som læser dette, kan blive den næste der rammes.

  Læs “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. “Sundhedsplatformen” koster liv hver dag. Overlæge Niels Høiby skriver om tusinder af unødvendige lidelser og dødsfald pga. forringelser. Kræft- og hjertepatienter i hundredvis er døde pga. fejlmedicinering. Se “Mordet på psykiatrien”. Læs om hvordan Sundhedsstyrelsen og “Patient-sikkerhed” holder patienter og pårørende for nar. Se “Pigen der ikke ville dø” og “38 døde drenge og piger”.

  I valgkampen optræder gammelpolitikerne som danskernes venner. Men det er det sidste de er. Hyklerne er tværtimod vores fjender.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. maj 2019 @ 07:47

 8. Valgkampen burde hverken handle om klima eller indvandring men sygdom.

  En stor del af befolkningen er ramt af en dødsensfarlig sygdom, der nedbryder evne og vilje til at overleve som menneske.

  De putter fakta i en makulator og sidder tilbage med et dynge lort som ikke giver mening.

  Kommentar by k.m. — 11. maj 2019 @ 07:48

 9. Hvor meget ligner Enhedslistens politik Pol Pot, Stalins, Maos politik? Svaret er: En hel del.

  Kommentar by Limewoody — 11. maj 2019 @ 07:56

 10. Hvor meget ligner Merkel og Løkke-Fondens “politik” tidl. USSR (Sovjet-Unionen)?
  – En hel del.

  Kommentar by Iznogut — 11. maj 2019 @ 08:20

 11. Og nu vil man have S og V til at danne regering (en række borgmestre), så den samme sødligegyldihedskrukke kan regere sammen (det må være siden Løkke ville lege Sos med Sosserne med 69 milliarder).
  Dernæst er der en del reklameplads til “Journalistisk redigerede medier”. Altså de Rene (medier) imod de Urene (medier). Sikkert et biprodukt at marrakechaftalen, som fastslår at Islam er en dejlig religion, som du ikke må kritisere (Gætter på det er derfor Jeppe Juhl er arresteret).Du kim tilhøre jo nok sidste kategori, fordi du tillader os at være venlige overfor RP. Jo fejhedsdiplomatiet har kronede dage, især i MSM. :-). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2019 @ 09:03

 12. Nu tegner der sig en SV-regering med Mette Frederiksen som statsminister og Lars Løkke som EU-minister. Dermed vil den fremadskridende ændring af demografien fortsætte; fuldstændig som EU-toppen og de multinationale selskaber ønsker det. Islam vil komme til at spille en større og større rolle. Der vil komme borgerkrigslignende tilstande á la Balkan og Libanon. Men de unge er mere bange for klimaændringer.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. maj 2019 @ 09:13

 13. Berufsverbot er nu en realitet i Danmark.

  Kristeligt Dagblad har fyret Iben Tranholm som deres klummeskribent, efter det blev offentliggjort, at hun stiller op for Stram Kurs.

  Endnu en god grund til, at Stram Kurs og Nye Borgerlige må have det på deres dagsorden, at fjerne al mediestøtte.

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2019 @ 09:13

 14. Hvis man ønsker en stram udlændinge-politik er der kun to partier at ste3mme på : DF eller Stram Kurs. NB og P.Vermund vil ikke tage fat på det grundliggende og er ved at gå til i forargelse, det “vender sig i hende”, når Martin Henriksen udtaler sig.

  Kommentar by Henrik True — 11. maj 2019 @ 09:53

 15. Ha Ha, nu er medierne ikke kun ude i associations-trick men associations-associations-trick :)

  De prøver, uberettiget, at binde Stram Kurs til nazismen og binder DF og NB til Stram Kurs så de implicit kan sige “Du er ven med en nazist så derfor er du nazist”.

  Jeg tror at de får sig en enorm overraskelse når valgresultatet foreligger. De meningsmålinger vi ser hvor rød blok ligger på ca. 55% er fup på nøjagtig samme måde som de Amerikanske der sagde at Trump kun havde 1% chance for at vinde.

  Manipulation og fordrejninger det er det eneste de kan.

  Kommentar by Santor — 11. maj 2019 @ 10:02

 16. Paludan fremviser i en fredelig argumentation på youtube med en Enhedslisten vælger -(gætter jeg på)-(Nørrebro), at han hans forbillede er Pim Fontyim (Beklager hvis jeg på stående fod staver det forkert), Geert Wilders, Marine Lee Pen eller Jurg Haider, hvilket vel også er rimeligt. MSM vil nok totalt ingorere ham nu og frem til valgdagen, så man kan vel ligesågodt ingorere Dem totalt, og følge med på youtube eller herinde. Den Korte Avis o.a ligesindede. Der bliver mere end nogensinde brug for RP på borgen, hvis vi skal tage Folketinget alvorligt. Så må vi håbe SD, sammen med NB og DF kan ændre fortidens lalleglade landsforræderiske politik og sammen med Visalandende (Unggarn, Polen etc ) og med tiden få udryddet dette islamiske monster på Verdensplan (Bevares- et ideal.Think globali. Act Lokalie). Støt Rasmus. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2019 @ 10:07

 17. (Beklager korrekturen tilsidst :-))

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2019 @ 10:08

 18. Man bruger også nazi-associationerne når talen kommer om hjemsendelser. Ordet deportationer misbruges også konsekvent for, at gøre folk, der vil hjemsende folk til nazister. Hvis verden udenfor vesten er som en kz-lejr så er nazismen ikke unik, men normalt. Der er intet, at mindes hvis det tragiske er normalt.

  Kommentar by CCC — 11. maj 2019 @ 10:10

 19. Jeg ønsker det ikke, men forestil Jer et rent muslimsk parti, hvis eneste mål er at afskaffe Folketinget og indføre Sharia !!!

  Hvis det samler nok lovlige underskrifter, er ministeriet nødt til at godkende det som opstillingsberettiget.

  Sæt så Mimi Jacobsen i stue med partilederen. Trækker hun nazikortet?

  Hvordan forholder studieværter sig til, at en partileder ønsker at omdanne Danmark til et religiøs diktatur ?

  Kommentar by k.m. — 11. maj 2019 @ 10:51

 20. ‘Kigger man på sammenligningen, er der jo ikke nogen tvivl om, at de overordnet ønsker meget stram udlændingepolitik og mere eller mindre lukkede grænser for indvandring fra ikkevestlige, muslimske lande,’ siger han. “

  Ergo hvis man ønsker “stram udlændingepolitik og mere eller mindre lukkede grænser for indvandring fra ikkevestlige, muslimske lande” er man altså nazist. Det udsagn er så langt ude, at man tror det er løgn.

  Hvorfor skal danske skatteydere betale løn til sådanne som Jens Peter Frølund Thomsen, der er lektor i statskundskab ved Aarhus Universitet?

  Hvornår kan vi slippe af med maxisterne og deres efterbyrd på universiteterne? Hvornår kan vi få dem udrenset efter deres morderiske religion for længst er afsløret og deres udryddelseslejre er åbnet? 100 mio af deres egne medborgere myrdede de.

  Hvorfor tager det så lang tid, at fratage dem, der har besat universiteterne, deres løn fra danske skatteydere? Danske skatteydere ønsker garanteret ikke at betale løn til nazister eller andre tilhængere af andre religioner, der står for systematisk folkedrab.

  “Langt retsopgør: Claus Brylds far og hans brødre var til deres død uden for det gode selskab på grund af deres topposter i det danske naziparti.

  De fleste nazister som f.eks – Mine forældre tog 5. maj fra vores hus i Kajerød op til Helsingør, hvor de var i Karmeliterklostret nogle dage.
  De vidste, de ville blive arresteret, så de gik til politistationen, meldte sig og blev interneret, fortæller den nu 71-årige mand, der er historieprofessor og hedder Bryld til efternavn.

  Når de blev sat fast, skyldtes det, at Claus Brylds far, Børge Bryld, og hans tre brødre havde haft førende poster i det danske naziparti.”
  (fra Ekstrabladet Mandag d. 19. dec. 2011)

  Min kommentar til CB: Din familie blev ikke “sat fast”. Den bad selv om at komme i Faarhus lejren, hvor danske nazister blev interneret, for at undgå den danske modstandsbevægelses hævn mod de danske nazister. Dem som havde medvirket til at angive, torturere og henrette deres kammerater bla. på henrettelsespladsen i Ryvangen.

  “Danmarks befrielse den 4. maj fejres hvert år.
  Om morgenen får Kammeraternes Hjælpefond lagt blomster på alle grave og ved Mindemuren af børn fra lokale skoler. I løbet af dagen bliver der lagt kranse og blomster ved de forskellige monumenter af foreninger knyttet til modstandskampen. Dagen slutter med en stor ceremoni ved Det Store Gravfelt med musikkorps, kor, fællessang og tale fra en indbudt gæst. Ceremonien begynder sædvanligvis kl. 19.45.”
  (fra Mindelunden 4.maj)
  PS. Dansk Samlings Hovedstyrelsesmedlem Jonas Zuschke holdt dette års tale i Mindelunden.

  Kommentar by A-mad — 11. maj 2019 @ 10:58

 21. Der sker en tiltagende polarisering af samfundet, ikke alene her hjemme, men også i f ex Storbritannien og USA. I Storbritannien danner Labour og Konservative front mod alle, der ikke går ind for ‘Britain first’. Jeg gætter på, at Brexit aldrig bliver til noget. Det skal ‘the establishment’ nok få forhindret. I USA er republikanerne højreorienterede, men demokraterne er blevet ‘ekstremt’ venstreorienterede for nu at bruge et superlativ, som venstrefløjen ynder at bruge om højrefløjen.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. maj 2019 @ 11:35

 22. Det er sgu sørgeligt at iagttage, at den gamle illegale modstandsavis Information nu er totalt degenereret til en ligegyldig pamflet kun for venstreradikale RUC-studerende…

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2019 @ 12:27

 23. ”Dræb hver eneste jøde, du får i din magt”, sagde Muhammed (Ibn Ishaq (704 – 767) i bogen: ”The Life of Muhammed”, (oversat af A. Guillaume). Og dette er Muhammeds ord, og derfor også Allahs, som må lydes, eller i hvert fald aldrig må protesteres mod.

  De ”urene”, ”folkefjenderne”, ”jødeundermenneskene”, Untermenschen som Muhammed så overalt, skulle fysisk udryddes; de var i vejen for det ideale samfund.
  ”Dræb de vantro hvor som helst du finder dem” (Surah 9:5). Jødehad og had mod alle vantro er den vigtigste del af islams definition af sig selv. Og er så strukturelt indbygget i den islamiske kultur at muslimerne selv knapt lægger mærke til det. Og agitation for jødedrab er en normaldel af muslimsk kultur.

  Historien har vist hvordan en totalitær ideologi som islam skal behandles. Med samme gensidighed! I Spanien var det enten: forlade landet, konvertere til kristendom eller dø. De havde endelig forstået at Islam i landet er det samme som destruktion. Og islam forandrer sig aldrig.

  Kommentar by passer — 11. maj 2019 @ 13:30

 24. En kommende S-V regering, tja, de vil jo begge stort set fortsætte det samme ragnarok. Mere ustyrlig muslimsk masseindvandring, mere EU, alt det det har Løkke jo lovet Merkel og Macron. Mette vil være mere end villigt til at støtte det, i udlændingepolitik, har de to partier jo lagt sig tæt op ad hinanden så for at undgå højrepartier vil man måske gå sammen(?). Rent svenske tilstande, de er der ude i landet allerede, nu måske snart i Tinget.

  Kommentar by LarsB — 11. maj 2019 @ 14:28

 25. Ad 21. Ole Madsen, 11:35. Der skulle selvfølgelig stå, at Labour og Konservative danner front mod alle, der går ind for ‘Britain first’. Og begge partier er enige om at dæmonisere Tommy Robinson og Nigel Farage.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. maj 2019 @ 15:02

 26. Den muslimske mængde fordobles hvert tiende år (rentesregning på diasporaen i landet og dækker pårørende og fødsler) De var 25.000 1980 og i 2017 300.000. En tidobling på 38 år. Selv med helt lukkede grænser fortsætter øgningen i næsten samme tempo i form af pårørendeindvandring og naturligvis fødsler. Sandsynligvis er der endnu flere i landet end ovenstående, men ingen ved det. Selv med de lave tal her vil vi have 2,4 millioner muslimer i landet om 30 år (antal danskere cirka højst 4 millioner) og om 40 år mindst 5 millioner muslimer. Dermed er Danmark færdigt.

  Kun et totalstop i dag kan hindre udviklingen. Skal det virkelig bestemmes af illoyale politikere som er svorne EU-loyalister om Danmark skal blive muslimsk. Vi har jo ikke engang repræsentativt demokrati mere, for i et land uden grænser repræsenterer de ikke andet end sig selv, eller Bruxelles. I hvert ikke det danske folk. Højesteretsdomme og vor grundlov kan uden videre neutraliseres af de Europæiske domstole og EU-love. Det repræsentative demokrati er en illusion. Det forudsætter en nationalstat, som igen forudsætter grænser, som vi bestemmer over,altså territorial jurisdiktion.

  Uden repræsentativt demokrati har vi ikke andet tilbage end direkte demokrati. Altså en en folkeafstemning med spørgsmålet: Skal Danmark blive muslimsk? Svar med ja eller nej.
  Ved nej totalstop for al indvandring: en lov, en Lex Islam katalogiserer islam som et parti, (ikke religion) indtil alle islamiske tekster er reviderede og alle trusler er borte. I øvrigt totalt forbud mod alle muslimske manifestationer udenfor moskeerne osv osv. Kort sagt total intolerance mod alle islams tegn på intolerance.
  Kan det gøres? Sandsynligvis ikke. Derfor er det eneste der er tilbage det meget ubehagelige, som Breivik repræsenterer. Retten til at overleve både for et menneske, familien og kultur og land. Er en ret som er lang ældre og langt dybere end menneskerettighederne som ingen andre end Vesten jo forsøger at overholde.

  Kommentar by jørgen — 11. maj 2019 @ 15:19

 27. skulle være: Totalstop for al “MUSLIMSK# indvandring.

  Kommentar by jørgen — 11. maj 2019 @ 15:26

 28. Problemet er at de fleste er for feje til rent mentalt at gå op imod Islam, og sige at det er det der er problemet.
  Lige nu går MSM og vel mest EB efter manden, når man ikke kan ramme bolden (RP slog en prut forkert her og der i barndommen etc. Vi har vel alle vores menneskelige fejl, og det skal der nu graves i fra ende til anden for at komprimitere ham, uden at man vil forholde sig til det politiske). Når man ikke tør forholde sig til hans politik eller Islam, kan man vel bare gå efter manden (taktik). Sådan kommer det nok til at være fra nu af og frem til valget. Men ingen kan tage fra ham. Han er den modigste politiker vi har set herhjemme siden 2 verdenskrig. Hans broer er brændt af til at ville mene noget andet via Koranafbrændinger. På den front er han uden sidestykke og ironi en politisk helt for friheden. Støt ham og SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2019 @ 17:47

 29. (Studerede de mange flotte haikobudskaber og dybsindige akademiske politiske forklaringer og budkaber der hang i lygtepælene i midtbyen, men af en eller anden grund blev mine medtrafikanter sure på mig :-) :-) :-). at der er nogen der gider og bruge tid og energi på dette poppjat. Brug dog youtube eller andre medier, end dette overflade poppjat som enhver kan gå ind for, eller som intet siger)

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2019 @ 18:22

 30. Gætterierne om at om 2O, 3O eller 4O år kan muslimerne/islamisterne/ de kulturfremmede være i flertal, er kun gætterier. Marokko-traktaten vælter alle beregninger. Vi kan være i undertal om ti år. De almindelige danskere er allerede nu “untermenchen” i deres eget land. Fra dag 1 har asylanten større rettigheder end en dansker, hvad angår bolig, pengehjælp, pension, MR og meget mere. Menneskerettighederne svindles der med i Vesten. I resten af verden ignoreres de. (EU = Europas Undergang, se black pidgin på you tube ang. Merkels migrant crisis)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. maj 2019 @ 23:56

 31. Uanset, hvad man mener om Stram Kurs, så mener jeg at det er BYDENDE NØDVENDIGT at både DF, NB og SK finder sammen for at danne et stærkt brohoved imod venstredrejningen og islamiseringen i Danmark, det haster!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. maj 2019 @ 21:52

 32. Allan Gorm Larsen. — 12. maj 2019 @ 21:52:

  Vi er fortsat helt enige. Det er bydende nødvendigt.
  Og DF må erkende det. Senest omgående efter valget. Lige nu snakker de, som de andre, som om at alt drejer sig om de gamle konstellationer, skønt det må være dem klart, at rigtig mange vil give dem sved på panden med X på SK og NB.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. maj 2019 @ 22:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper