12. maj 2019

Fra klassekamp til klimakamp: Skurken er stadig den hvide mand…

I slutningen af 1800-tallet manede socialisterne til kamp mod ‘Pengejøden’, senere blev det ‘Kapitalisten’ som arketype, den velnærede hvide mand. Da det i dagens virkelighed er svært at argumentere for klassekamp, er mantraet nu ‘klimakamp’. Skurken er stadig den hvide mand. Plakater set på Kongens Nytorv.

(Kongens Nytorv, København, 12. maj 2019; Foto: Tilsendt)

Oploadet Kl. 12:39 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101152/trackback

28 Comments »

 1. Multikultur skulle være paradis men blev helvede. Operationen lykkedes, patienten døde.

  Nu prøver man med klimaet, med samme resultat.
  En 16 årig pige rejser rundt og leger verdens frelser. Kan i se komikken?

  Kommentar by k. m. — 12. maj 2019 @ 13:06

 2. At vlle ændre på klimaet er kugleskørt. De eneste ændringer af klima(vejr) jeg kan komme i tanker om,er ændringen af cyklonens retnng mod østkysten under false flag angrebet på WTC. Da ændrede polariteten sig samtidigt(målt i Alaske) og spredning af sølv i luften ved en vinterolympiade,for at få mere snefald. Mængden af CO2 i luften har ingen som helst betydning for klima og vejr.

  Kommentar by Nielsen — 12. maj 2019 @ 13:08

 3. 95% af al det plastik, der flyder rundt i verdenshavene, stammer fra floder i Afrika og Sydøstasien. Der åbner et nyt kulkraftvarmeværk i Kina hver eneste uge. Dansk landbrug producerer 16 gange vores eget behov og eksporterer derfor nogle af de mest klimavenlige produkter, som ville svine meget mere, hvis produktionen foregik udenfor Europa. Den hvide mandlige euroæer har opfundet stort set al den teknologi, der har gjort vores høje levestandard mulig. Alligevel er det kun ham, som er både skyldig og ansvarlig for klimaproblemerne.

  Kommentar by Larsen — 12. maj 2019 @ 13:19

 4. Klima hysteri er en gammel kending. Global nedkøling, global opvarmning…Alt kan bruges til at få flere penge i kassen. Ikke penge der kommer til at gavne den almene dansker, men penge der kan bruges imod dem.
  At gå ‘grønt’ er en sindssyg dyr fornøjelse og gør reelt ingen forskel på klimafronten overhovedet.

  http://www.globalcarbonatlas.org/en/CO2-emissions

  Generelt har vores klima det ganske fortrinligt, men visse lande kunne dog godt skrue en smule ned.. :-)

  Kommentar by En rigtig dansker — 12. maj 2019 @ 13:23

 5. Klimahysteriet er en afledningsmanøvre. En win-win for bagmændene. Vi opdager ikke hvad der egentlig er de store problemer, og samtidig bliver vi malket for penge.

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. maj 2019 @ 13:28

 6. Muahhahaha, også undskyld herfra,

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. maj 2019 @ 13:36

 7. Undskyld fordi jeg ikke satte rosen for den herlige byggekran-meme først…

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. maj 2019 @ 13:37

 8. Det ser ud til, at oplysningstiden nu om dage udelukkende refererer til gadebelysningen.

  Kommentar by fidibus — 12. maj 2019 @ 13:40

 9. Er klimaet et vigtigt emne i den danske valgkamp?
  Spørg jer selv dette: vil det gøre nogen forskel på Danmarks CO2 udledning om statsministeren hedder Lars eller Mette? Næppe meget eller absolut ingen forskel.
  Gør Danmarks CO2 udledning de næste 4 år nogensomhelst forskel på det globale klima? Absolut og ganske aldeles ikke.
  Så nej, det er ikke et vigtigt spørgsmål.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 12. maj 2019 @ 13:49

 10. Undskyld, jeg skulle have sat et et barns politikken først..

  Hva’ med nogle fotos af indiske og afrikanske politikerer? Og hvad mener dyreaktivisterne? Snart er der ikke plads til dyrene! https://www.rt.com/news/459109-bear-stoned-india-outrage/

  Greenpeace står bag ht tps://www.greenpeace.org/denmark/div/partiledere-er-gjort-gamle-og-sender-undskyldning-paa-greenpeace-valgplakater-2/

  Kommentar by anno — 12. maj 2019 @ 13:53

 11. Faktisk er klimaet ret normalt for øjeblikket, sammenlignet med de sidste 9000 år. Det var varmere i middelalderens varmeperiode (300 år, dengang vikingerne blev bofaste på Grønland), i den romerske varmeperiode (300 år), og i den minoiske varmeperiode (300 år). Det var gode tider – ligesom nu. I hvert fald klimamæssigt.
  Se Climate4you. Getting things into perspective: The BIG picture
  http://www.climate4you.com/GlobalTemperatures.htm#An overview to get things into perspective

  Kommentar by jørgen — 12. maj 2019 @ 13:59

 12. Send klima pippi til Indien eller Kina.

  Kommentar by XXXXX — 12. maj 2019 @ 14:01

 13. Mon det er humor ? Ligesom at have valget den 5. juni , grundlovsdag ? Er der trods alt en spasmager gemt i bette Lars ? Byggekranen nederst burde Gade nok opfatte som et vink med en vognstang . Og find nu lige ud af hvad i virkeligt burde undskylde for , der er rigeligt…

  Kommentar by krassisten — 12. maj 2019 @ 14:12

 14. Solens cyklus på 11 år med henholdsvis varm/kold. Er det glemt? Der slynges disse store arme og stråling ud i rummet. Vor beskyttelselag tager imod, deraf nordlys. Sidste gang var i 2008. Hvilken fase er solen i nu? Eller sådan noget?!

  Kommentar by Anonym — 12. maj 2019 @ 14:34

 15. Klimareligionen i Danmark er primitiv politisk populisme og står i vejen for bedre forståelse af naturen og klimaet. Den mediepolitiske ignorering af Svensmarks sol-klima-teori er et skandaløst eksempel på klimareligionens ødelæggende virkning.

  Der kan f.eks. være nogle pointer i bæredygtighed, der defineres ved økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. Men migrationen til Danmark belaster landet økonomisk, socialt og miljømæssigt. Så hvis danske politikere vil gøre Danmark mere bæredygtig, må deres politik gå ud på at stoppe og tilbageføre migrationen.

  Kommentar by traveler — 12. maj 2019 @ 15:20

 16. Nu har Per Nyholm (JP i dag 12. maj)) langt om længe set sig olm på klimatosserne; se blot her: – “Greta Thunberg, den svenske teenager og hendes kombattanter, postulerer, at kloden tilhører dem, og at deres forældre ødelægger den. Postulatet oser af manglende omtanke og manglende moral”

  Hold fast i bordkanten nu, Nyholm fortsætter: “Thunberg ligner en diktator i svøb”

  En diktator i svøb! Wow! – Nyholm er åbenbart ved at komme til fornuft(?) Hvis anfaldet (som det fremgår af Nyholms klumme i JP i dag) fortsætter så ender det sgu med en ministerpost for Stram Kurs!?

  Kommentar by T. Flodur — 12. maj 2019 @ 15:37

 17. American Joe, om islamiseringen af USA – gid folk ville vågne. https://youtu.be/99B4rHsTYzM

  Kommentar by Kuffar — 12. maj 2019 @ 15:55

 18. Klimahysteriet er vel opstået, for at LAV-IQerne kan få en ny indtægtskilde, hvis integrationsprojekterne skulle blive beskåret/iSlammet hjemsendt?

  Den klimahysteriske trunte fra Sverige (ligner en komisk påklædt 7 årig) er nok et produkt af LAV-IQernes overgreb mod egne børn. I fald burde det afsløres, så segmentet kan blive stoppet i deres psykiske mishandling af børn.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. maj 2019 @ 16:21

 19. Nu bruger man 5 årige drenge, psykisk syge småpiger og senildemente 1O1 og 1O3 årige som sandhedsvidner mht. til klimaet. Det er komik og skingrende vanvid på samme tid.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. maj 2019 @ 16:31

 20. Jeg kan i samme forbindelse oplyse, at antallet af folk der tror at jorden er flad også er stærkt stigende.

  Intelligenskvotienten har det så desværre ikke så godt, da den rasler ned af skalaen i de lande har taget mod flest indvandrere..

  Kommentar by Kimski — 12. maj 2019 @ 17:14

 21. Jeg ser frem til, at alle klimahystaderne henstiller til muhammedanerne, om at begrænse deres umådeholdne natlige ædeflip i forbindelse med ramadanen.

  Sæt i gang, Elbæk!

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2019 @ 18:32

 22. Egentlig overraskende, at det svenske Folkhems-politi og diverse sociale myndigheder ikke forlængst har tvangsfjernet den noget forstyrrede teenager fra sin familie, da hun åbenlyst er syg og mistrives, udover at hun ikke passer sin skole.

  Så lillepige-dum bliver man kun, hvis skole-/forældresamarbejdet indoktrinerer tilstrækkeligt, så børnene udvikler sygdommen klimaangst.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. maj 2019 @ 19:14

 23. Mongolen Greta Tunbif er det håndgribelige bevis på, det i dag er tosserne der styrer tosseanstalten.

  Kommentar by Knights Templar — 12. maj 2019 @ 19:46

 24. Klimaangstmongolen vil holde en kort tale ved Christiansborg den 25. maj. En lørdag, øv, så er der ingen gyldige fraværsundskyldninger for de danske skoleelever, der måske deltager, medmindre de er bagstive.

  Hun kører naturligvis med tog, så hun vil nok blive forhindret, da der sandsynligvis er sporarbejde/nedfaldne køreledninger/signalfejl/strejkende lokoførere osv. lige netop dén dag. I lighed med de øvrige 364 dage.

  Hun er inviteret af Politiken, hvis chefredaktør udtaler “Ingen kan lukke ørerne for det, hun siger«.

  Så må man blot erindre den eneste mindeværdige udtalelse fra Klaus Riskær Pedersen ved tirsdagens partilederrunde på DR: “I hear you, but I don’t listen”.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. maj 2019 @ 20:40

 25. Ja, nu prøver, bl.a. en svensk skoleelev at pådutte os at jorden, om få år vil gå under.
  Hvis dette er tilfældet, hvad jeg tvivler på, skal vi alle nok overveje at begå selvmord, for at undgå en skæbne, værre end døden?!.
  Vrøvl!. Jordens undergang har, igennem årene været spået utallige gange, uden at noget er sket, og jeg tror såmænd nok at jorden skal bestå vores tid ud, og tusind år frem i tiden. Så, “kære” Greta, gå du roligt tilbage til din skole igen, og bliv lidt klogere end det du senest har udvist.
  Det er, trods alt, der du får din viden, og ikke ved at rende rundt og spille fjollet rundt om i verden.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. maj 2019 @ 20:58

 26. Elefanten i rummet er naturligvis den ekstreme befolkningstilvækst i store dele af Afrika, Mellemøsten og Sydøstasien.

  Når man fordobler befolkningen og dermed udslippet af CO2 og metangasser i løbet af ca. 30 år skal det gå galt.

  Men næ nej. Den gennemsnitlige europæer skal naturligvis helst hoppe i havet, så denne vanekriminelle kødspiser, flypassager og bilist samt sikkert en mængde andre forbrydelser kan spare en nanodel af klodens udslip. Åh, men så forurener vi oceanerne, og tænk, hvis vi har plastictøj på, ups!

  Ok, skolstrejk-för-klimatet-mongol fra Sverigstan: Bring dit budskab til Nigeria, Niger, Egypten, Indien, Bangladesh osv. Og tag endelig toget rundt, så er vi fri for dig et par år eller fem. Tænk på det som en dannelsesrejse, ren win-win.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. maj 2019 @ 21:33

 27. KLIMA-HYSTERIET ligner kollektiv hjernebetændelse i politiske kredse og hos DR, TV-stationerne og papiraviserne. Og nu tales der vist om at tildele den lille syge skolepige Nobel-prisen og andre priser, fordi hun hjælper med at redde hele verden.

  Kan man ikke også bede hende om at standse den atom-oprustning som er i gang i Iran, Pakistan, Indien, Rusland, Nordkorea og andre lande. Længe, længe før co2 bliver et reelt problem, (det bliver det aldrig) kan verden blive ramt af et atom-ragnarok. Iran er ved at være klar til at affyre massevis af raketter der hver især har sprængkraft nok til at lægge en storby øde.

  Kommentar by tp — 12. maj 2019 @ 22:24

 28. Brug Tunbifen som missilskjold.
  Så gør hun da lidt gavn.

  Kommentar by Knights Templar — 13. maj 2019 @ 01:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper