12. maj 2019

Venstreradikal gruppe praler med politisk-motiveret hærværk: “.. en direkte demokratisk udtryksform”

‘Party Rebels’, en gruppe venstreradikale relateret til Ungdomshuset har i anledning af folketingsvalget lavet en såkaldt ‘Adbust konkurrence‘, der i al sin enkelthed går ud på at smadre højrefløjens valgplakater. Der er fem kategorier, herunder eksempelvis ‘mest destruktive’. Blandt de offentliggjorte bidrag er foreløbigt en smadret reklamestander (og DF-plakat), samt en video hvor man ser fire hærgede DF-plakater, hvorefter der urineres i Peter Skaarups mund. Havde en anonym højreradikal gruppe gjort noget lignende, så var MSM gået i selvsving.

“Det er valgtid og som sædvanligt flyder gader og stræder over med vilde valgløfter, tom snak og ansigterne på de nassere som de næste fire år rage til sig af statskassen imens de ødelægger samfundet.

Adbusting er en gammel aktivistisk tradition hvor man tager byrummet tilbage fra kapitalismen og magthaverne ved at ødelægge eller omforme reklamer. Hvor de interesser med flest penge eller mest magt får mest plads på reklamestandere og i lygtepælene er adbusts en direkte demokratisk udtryksform hvor borgerne selv kommer til orde og tager magten tilbage over det byrum de befolker.

For at vise vores værdsættelse af denne konstruktive byforskønnelse afholder vi ved dette folketingsvalg en adbust konkurrence.”

(Party Rebels på Facebook, 12. maj 2019)

(Party Rebels på Facebook, 9. maj 2019)

“I stedet for at fjerne Dansk Folkeparti propaganda med det korrekte værktøjer er der her brugt en universalnøgle i form af en brosten eller bushammer. Vi tager selvfølgelig skarp afstand fra denne ulovlige måde at bekæmpe både racismen og kapitalismen på en gang.” (‘Party Rebels’)

Oploadet Kl. 22:28 af Kim Møller — Direkte link65 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101173/trackback

65 Comments »

 1. Ja, et kendetegn for venstreekstremister er at smadre alt det som de ikke kan lide, men så snart man modarbejder disse personager, så er fanden løs i Laksegade, godt sekunderet af MSM.
  Demokratiet må nødvendigt vis gå begge veje. Ikke kun den ene.
  I hu kommende de ødelæggelser, som AFA og andre bøller forårsagede på Vesterbro og Amager for nyligt under Rasmus Paludans, lovligt anmeldte demonstration.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. maj 2019 @ 22:45

 2. Jeg mener selvfølgelig Nørrebro, beklager.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. maj 2019 @ 22:48

 3. Ja medierne er gennemrådne. Tænk hvis en borgerlig modstandsbevægelse, som feks kunne hedde Stram Kurs, gjorde det samme eller hvis det var en kristen modstandsgruppe der stod bag, så ville medierne erklære krig, men nu? Medierne er syge. Skrot statsfinasieret mediestøtte!

  Kommentar by PiusXll — 12. maj 2019 @ 22:51

 4. Medierne er syge.
  Ja de er døende, stik ild til lortet.

  Kommentar by Sindsro — 12. maj 2019 @ 23:01

 5. “I er awesome”
  Pernille Skipper

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 12. maj 2019 @ 23:20

 6. BEGYNDER det her ikke at minde om Tyskland i 3O’erne da røde og brune bøller hærgede i gaderne? Og begynder politi-razziaerne ikke at ligne de politistats-metoder der er set i mange diktatur-stater?

  Hvorfor tænker de røde ikke over hvordan det gik de røde som i diverse lande hjalp islamister til magten? De røde endte i tusindvis med at blive fængslet, tortureret og henrettet ved hængning. Eller se hvordan masser af journalister er blevet myrdet i lande hvor lov og orden brød sammen, eller hvor korrupte og ekstremistiske politikere kom til magten.

  Hvorfor har Danmarks og Sveriges journalister i grunden så travlt med at save i de grene de selv sidder på?

  Kommentar by tp — 13. maj 2019 @ 00:11

 7. HVORNÅR vil vælgernes flertal forstå, at de gamle partier og medier ikke vil dem noget godt? Millioner af svenskere, franskmænd og englændere fortryder ihvertfald at de stemte jatak til at kommunisterne, feministerne, pladderhumanisterne og de korrupte skulle bestemme udviklingen.

  Det begynder at se sort ud, dog er der enkelte gode nyheder hos den korte og 24nyt.dk mv.

  Kommentar by tp — 13. maj 2019 @ 00:19

 8. #6
  Præcis.
  (Borger)Krigen ER vel så småt fløjtet i gang. Og Pelle P!khoved und genossene må da ha’ meget svært ved, at være i bukserne. Ved at se og høre sine stolte aftagere gebærde sig i demokratiets navn.
  Bolsjevikerne skulle – som i 30’erne – ha’ en herrerøvfuld med en kæmpe cikelpumpe.
  Punktér den betændte byld de kalder Ungdomshuset.
  Allestedsnærværende og loyalt rapporterende MSM?
  Nååååhr nej…
  I, er Fanden skabt, og til at tørre sig rektalt i.

  Kommentar by Knights Templar — 13. maj 2019 @ 00:56

 9. Bare alternativt (dårligt) begavede overklasseunger, som udtrykker deres “rummelighed” ved at tegne Hitleroverskæg på DF´s valgplakater.

  Gaaab – hvor pinligt forudsigeligt!

  Man skulle tro at tumperne stadig frekventerede børnehaven eller var oversiddere fra den socialistiske lilleskole Maos Lyst.

  Jeg forstår ikke, hvorfor DF érne ikke tager konsekvensen og forsyner alle deres valgplakater i Kbh. med Hitleroverskæg på forhånd. Også Pias valgplakater. Så er lilleskole segmentet nødt til at finde på noget mere intelligent – men selvstændig tankevirksomhed er jo ikke deres stærke side.

  Kommentar by MKM — 13. maj 2019 @ 01:41

 10. EB eller BT skrev i går at det kan give op til 6 ÅRS FÆNGSEL hvis hærværk imod valgplakater er organiseret! -medmindre man kalder sig “partyrebel” naturligvis, så sker der intet. Jeg kan ikke finde artiklen fra i går, men de skrev den samme artikel i 2015 og sikkert flere før det: https://www.bt.dk/politik/haervaerk-mod-valgplakater-saa-haard-er-straffen

  Manglen på konsekvenser er også en tradition selvom alle ved hvem de er.
  Højrefløjens bloggere bliver vækket af adskillige betjente og får computere konfiskeret hvis de advarer imod terror, men ungdomshuset, dortheavej 61, 2400 københavn nv, er umulig for politiet at finde frem til, på trods af kriminalitet med en strafferamme på op til 6 års fængsel. Hvis søren pape & co forsøger at starte en borgerkrig skal de bare blive ved med at forsvare terroristerne.

  Kommentar by Per — 13. maj 2019 @ 02:18

 11. Jeg følger godt med digitalt ( ikke Taberbogen /twitter) i England, Frankrig og Tyskland .
  Og har gjort det , i ca. 10 år.
  Det der er sket siden Libyen , ER det største bedrag mod europas befolkning. (iraq mm.).
  At se danske medier, er som befolkningen i øst Tyskland så tv, som eneste medie. .
  Det er lige fra euro penge seddel pressen , eu hær , kordineret EU klima kampagne, Tyrkiet / Daesh et NATO medlem , der nu efter Ruslands indblanding, har svært ved at skjule deres/nato virkelige agenda med kaliffen der åbenlyst vil eropre Europa , vi har de store skattely selvskaber der med EU hjælp, stjæler vores penge . EU der finasere bade hoteller i MAROCCO og kloak renovering i ISTANBUL med dine skatte penge ( afsløret af Morten Messerschmidt) osv. osv .Jeg kunne blive ved.
  Sig mig hvorfor er der ikke nogen korrekt gennem gang af dette svindel,
  Du kender svaret .
  Alt debat er slut . På ethvert stats medie . skulle du skrive noget på EB der nærmere sig sandheden bliver du shadow banned ( jeg har adskillige optagelser af dette ) , Berlinske er ak ja . Information sletter lysting ALT, osv. osv.
  DER ER INGEN DEBAT MERE .
  Jeg er slet ikke I tvivl om, at europa igen vil stå under mere massiv social uro.
  Et slags Østtyskland er vi blevet til, 2019 digital stil.

  Kommentar by Henning Johansen — 13. maj 2019 @ 04:08

 12. Ja Venstreradikale går så sandelig ind for ytringsfrihed :-) :-) :-). (Danske Venstreradikale…National Socialister :-) :-) :-)). Har ikke set morgenaviserne endnu, ….men som overskrifterne her siger, så omhandler de vel intet om det…..men selvfølgelig skal Rasmus Paludan nok engang for lang tid siden have slået en prut forkert i en af Deres overskrifter…..og så reklamere MSM sgu selv for cencur reklame i form af “Journalistisk redigerede medier”, som mit spøjse gæt er at Politiken og DR har cencureret. God mandag. Støt SIAD og Støt SK og RP (og Nye Borgerlige og DF :-) :-) :-)). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 06:48

 13. Når man indvælger perverse, skøre, korrupte og feminiserede politikere, så får man naturligvis politik og lovgivning som er pervers, skør, korrupt og feministisk.

  Husk iøvrigt at 9 af 1O, eller 19 af 2O politik-kvinder hader mænd, familier og sund fornuft. Tag f.eks. Pernille Weis fra K som mener at co2 er verdens største trussel, og at Danmark har plads til ti millioner flere evighedsturister fra Afrika. Eller tag Pernille Skipper fra EL som også har rotter på loftet. For ikke at tale om Marianne Helved og Zenia fra R, som gerne ser Danmark afskaffet, ligesom Merkel og Mette, osv., osv.

  Når sådanne politik-kvinder bakkes op af feminiserede og korrupte mandslinge, kan ethvert samfund bryde sammen på forbavsende kort tid.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. maj 2019 @ 06:54

 14. Har lige set en spændende film om Slaget ved Wien i 1683, hvor tapre polske hærstyrker jog en muslimsk kæmpehær på flugt, selvom islamisterne var i overtal. Det frelste Wien og hele Europa fra besættelse, blodbade og undergang. Se Battle of Vienna, Conquest and Invasion 1529 og 1683 på you tube. Se Polish Winged Hussars, det bedste kavalleri og rytteri i over 1OO år. De tabte aldrig et slag.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. maj 2019 @ 07:10

 15. Det er ikke kun de røde, der hærger valgplakater; deres allierede de sorte islamister deltager også i valgfesten:
  http://www.bt.dk/politik/lars-aslan-deler-chokerende-oplevelse-paa-noerrebro-muslimer-boer-ikke-stille-op

  Kommentar by Hertz — 13. maj 2019 @ 07:38

 16. Lige nu ligger musel (Muhammedanerne- muslimerne :-)) folket i Ramadan. Jeg ved ikke præcist hvor længe de gør det endnu, …men vi skal nok regne med vold og terror når den er overstået….(Koran: Når den hellige måned er overstået skal i…etc). Men så længe den står på er de blot lidt irriterede.

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 07:40

 17. Facebook støtter dem, bærer deres profil og fjerner den ikke!

  Det er ellers ulovligt at fjerne eller demolere valgplakater!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 13. maj 2019 @ 07:44

 18. #13 – ja og i dag er polakkerne stadig nogle af dem i Europa, der begår sig bedst mod muslimer.

  Kommentar by Winged Hussar — 13. maj 2019 @ 07:46

 19. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11374531/df-staar-til-det-daarligste-valgresultat-siden-2001/

  Enhedslisten næsten lige så store som DF…Danmark er færdig!!

  Kommentar by Black Watch — 13. maj 2019 @ 07:47

 20. Måske vi skulle tage byrummet tilbage fra svin og daskere? Vores gader, vores by, vores politi, vores penge?

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2019 @ 08:04

 21. @13
  I den forbindelse kan man da passende udvide sin musik horisont, og nuppe Sabatons Winged Hussars:
  https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU

  Kommentar by O — 13. maj 2019 @ 08:16

 22. Enhedslistens Stormtropper.
  Sturmabteilung EL.
  SA.

  Kommentar by Bastardo — 13. maj 2019 @ 09:17

 23. https://www.bt.dk/politik/skrupelloes-opfoersel-unge-tisser-paa-valgplakat-og-raaber-din-fede-luder

  Kommentar by Anonym — 13. maj 2019 @ 09:28

 24. De skulle være så miljø og klima tossede i partierne. Hvorfor bruger de så ressourcer af papir, lim, plastik strips, pap, karton På plakater. Og flyers, der alligevel krølles sammen. Balloner. Osv.
  Ned med lortet.

  Kommentar by Anonym — 13. maj 2019 @ 09:32

 25. 18) JP er blevet overtaget af Politiken også meningsmæssigt, men det dårlige resultat for DF i den meningsmåling kan tages med et gran salt alt den tid at både NB og SK står til at komme ind. Selvfølgelig vil en del af DF,s kernevælgere gå over til dem. Derimod kan vi være sikker på at MSM meningsmålinger (Journalistisk redigeret :-)) . Altid piller lidt ved fakta, hvis det kan gå efter Deres enøjede opfattelse. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 09:34

 26. Tager Venstre orienterede toget efterlader de landet i flammer bag sig.

  Kommentar by Peter Buch — 13. maj 2019 @ 09:38

 27. @13: UG med kryds og bolle, til den måde de stopper det muslimske rytteri på: ‘The ingenuity of the white man exemplified’. Simpelt, og dog så helt enormt kreativt.

  Kommentar by Kimski — 13. maj 2019 @ 09:45

 28. @ 22 . “Morgenfascisten Jyllandspesten” hed det i 70’erne og 80’erne fra det venstre overdrev . Nu passer “Morgensocialisten Jyllandspesten” vist bedre . Nuvel , vejrudsigten bliver i det mindste refereret korrekt nu og da , og vil man have et billigt grin skal man blot lukke op for “JP mener”. Vanskeligt at se forskellen mellem JP og Politikken nu om dage . Drop skattekronerne til dem og alle andre “nyhedsformiddlere”…

  Kommentar by krassisten — 13. maj 2019 @ 09:56

 29. Myndighederne vil med garanti intet foretage sig overfor ‘Party Rebels’. På DR eller TV2 så jeg et indslag om hærværk mod valgplakater, men der vistes overvejende eksempler på hærværk mod plakater fra Enhedslisten, SF og Socialdemokratiet.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. maj 2019 @ 10:01

 30. Nu går det ud over Morten Østergaard – så er MSM på pletten

  https://www.bt.dk/politik/skrupelloes-opfoersel-unge-tisser-paa-valgplakat-og-raaber-din-fede-luder

  »Da jeg så, at etniske danskere også ødelægger plakater, syntes jeg, det skulle belyses fra den side også. Det skal ikke være sådan, at det kun kommer frem, når udlændinge står bag. Jeg synes, det her er lige så slemt. Det er jo groft forhånende, hvad der foregår på videoen,« siger Hussain Ali.

  Virker meget opstillet, mon han selv står bag?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. maj 2019 @ 10:12

 31. På Vladtepesblog.com ligger en artikel om en forbrydelse i Italien.
  The victim was found with at deep wound in her throat

  Ægtemanden,39 år mand fra Marokko!!!!!!, tog flugten med parret to små børn, men blev senere anholdt og fængslet i Milano.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2019 @ 10:14

 32. Undskyld fejloplysning : Ikke Milano men Venice – Venedig

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2019 @ 10:22

 33. @32: Man sidder jo og bliver helt bekymret over, om det nu går an at læse din kommentar, eller man skal forvente at få døren sparket ind af seks politifolk i morgen tidlig.
  Jeg må hellere føje en citron(halv)måne med stjerne til indkøbssedlen, bare for at være på den sikre side..

  Kommentar by Kimski — 13. maj 2019 @ 10:40

 34. Jeppe Koefods plakater (Lolita-Jeppe) har også været udsat for hærværk. Dog kun klistermærker med ‘Pædofil’ henover.Angiveligt var klistermærkerne lige til at fjerne. Alligevel kalder journalisterne det ‘groft hærværk’. Åbenbart meget værre, når det går ud over deres egne.

  Kommentar by Martin — 13. maj 2019 @ 10:40

 35. KOMMUNISTERNE har siden 1963-68 arbejdet på at infiltre al undervisning, alle skoler, alle partier, alle medier, alle institutioner, bureaukratier, domstole, organisationer og bevægelser m.m. De har arbejdet efter den sædvanlige marxistiske opskrift på hvordan man sniger sig ind alle steder forklædt som humanister, borgerlige eller andet som giver nem adgang det pågældende sted. De har arbejdet på det med disciplin og fanatisk energi. Resultatet kender vi alle, at DR, aviserne, skolerne, partierne, skilsmisse-systemet osv. mere eller mindre domineres af røde betonhoveder. Mange ægte borgerlige har snorksovet i årevis. De glemte at det ikke er nok at være velmenende, man må også være mistænksom, realistisk og handlekraftig.

  Nu står vi så med et land præget af fordummelse, vanvid, moralsk forfald, feministiske og pladderhumanistiske tosserier, udbredt korruption, mangedoblet kriminalitet, utryghed i sygdomsvæsnet, løgnepropaganda og plumrådden politik og forvaltning.

  Kan udviklingen vendes? Ja, det må vi sandelig håbe, for ellers er det rødnazistisk diktatur, svenske tilstande, storkatastrofe og massedød der venter os.

  Til en begyndelse kan vi sørge for at uddele hjemmelavede løbesedler til postkasserne ang. netaviserne m.m. – i håb om et jordskredsvalg til fordel de nye partier. Desuden bør andre dansksindede og demokratiske initiativer overvejes.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. maj 2019 @ 11:29

 36. Infiltre skal være infiltrere

  Kommentar by Ole Jensen — 13. maj 2019 @ 11:30

 37. Jeg tror ikke det nytter at udskælde rød, de er som jehovas vidner, men de skal omringes. Enten politistat eller invasionens sharia. Vælg det første..

  Kommentar by Gaflen — 13. maj 2019 @ 11:38

 38. Alt kan åbenbart bruges i valgkamp til at svine hinanden til. Denne ville nok kun have givet en linje i lokalsprøjten om lokalsprøjten skulle på overarbejde.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/venstres-valgtog-skyld-i-ti-naturbrande/7632049

  Kommentar by p — 13. maj 2019 @ 12:12

 39. Ville egentlig kommentere nr. 25 :-)

  Kommentar by krassisten — 13. maj 2019 @ 12:13

 40. Så er der vel lidt tomt i Ninna Hedeagers dobbeltseng i øjeblikket, når alle hendes sengekammerater er ude og smadre de onde højreorienteredes valgplakater…

  Kommentar by Revisoren — 13. maj 2019 @ 12:17

 41. Ot. Assange er sagsøgt af sverige igen, om man kan lide hans rød stil eller ej er han ytringsforkæmper og dette er rent justitsmord af den overmagt der også beskytter invasionen. Han er kogt. De plukker os væk, en for en.. Anonym er overleve, derfor er overvågning diktatures vigtigste værktøj, næstefter maskinpistolen, både for rød og invasionen, som har massere på lager..

  Kommentar by Gaflen — 13. maj 2019 @ 12:23

 42. Link

  Let me recommend you this NEWS from US NewsApp

  https://www.nytimes.com/2019/05/13/world/europe/assange-sweden-investigation.html?partner=rss&emc=rss

  Kommentar by Gaflen — 13. maj 2019 @ 12:23

 43. https://valgplakat.info/

  Kommentar by Lasse — 13. maj 2019 @ 12:24

 44. Kimski
  dit svar beskriver hvor hurtigt selvcensur og frygt tager over.
  du har ironien med, men alligevel

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2019 @ 12:28

 45. Lidt direkte politik mod rødfascisterne kan anbefales.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2019 @ 12:35

 46. Nu har Mette Frederiksen fanden stejleme fået yderligere 2 timers politisk forskelsbehandling på det skattefinancierede DR2, oveni de tre timer de gav hende på Ålborg Katedralskole i sidste uge!Lars løkke var sgu ikke ene om at sanktionere den Marrakech aftale hen over hovedet på danskerne. Skrigeskinken er en lige så stor landsforræder, som den sindssygt dårlige undskyldning for en statsminister, vi har måttet trækkes med i ukristeligt lang tid nu.

  Kommentar by Kimski — 13. maj 2019 @ 12:48

 47. @42: Tænk på kommentaren som en eddikesur omgang sarkasme, møntet på Pape’s lejesvende derude. Vi ved jo de følger med nu.

  Kommentar by Kimski — 13. maj 2019 @ 12:51

 48. Jeg ser, at denne video allerede er linket i denne tråd, men jeg lægger den også på: https://www.bt.dk/politik/skrupelloes-opfoersel-unge-tisser-paa-valgplakat-og-raaber-din-fede-luder – lad os nu se, om ikke kun det er højrefløjsfolk, magteliten vil forfølge?? Tror godt, vi kan glemme, at valget bliver til vores fordel. Det bliver Mette, flankeret af Skipper og Elbæk. Klimaløgnen og velfærd er to sællerter. DF fattede intet, lærte intet af sidste valg. Når man ikke har en statsministerkandidat efter så mange år på Tinge, så er der noget galt, og det kan jeg ikke stemme på.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 13. maj 2019 @ 12:55

 49. 46). Der er ingen grund til at male fanden på væggen endnu.

  Skulle det værst tænkelige ske, at hverken SK (RP) eller NB kommer i Folketinget, og Sosserne overtager (det er sgu ligegyldigt om det er dem eller løkke), og DF stadigvæk er gået tilbage uden anden forklaring end Sossernes reklamekampagne, og Alternativet/Radikale overtager rorpinden, så har jeg kun et at sige til De danske Vælgere (som åbenbart er bukket under for ….mangfoldighed, integration, o.a put hovedet i busken kampagne). Det gør mig ondt for Nye Borgerlige, DF, og Stram Kurs vælgerne. Vi har desværre udtømt muligheden for at redde Danmark af Demokratisk vej, og Danmark som nation er desværre færdig. Vi kæmpede imod tiden, men desværre tabte vi demokratisk.Nyd livet så længe det vare, og-eller hjælp Ungarn, Polen eller de steder, hvor der er håb.

  Til de andre vælgere:.

  Mod dumhed kæmpes selv guderne forgæves. Hvis I ikke vil forholde jer til virkeligheden og fejt vil leve videre på en løgn? Jamen så må i selvfølgelig tage følgerne når sandheden banker på døren eller slår den ind. Kom ikke at sig I ikke var advaret. Jeg har kun ondt af jeres børn, som skal leve videre med konsekvenserne.

  Men som sagt. Lad os nu ikke male fanden på væggen endnu. Forhåbentlig har vælgerne, som ikke kun følger MSM (som jo er journalistisk cencurredigeret :-)), og som tør forholde sig til youtube, som vel er langt mere virkelighedsservering end MSM erne er, hvor der kan fremvises to øjne til virkeligheden, og hvor man ikke kan stikke hovedet i busken med alle mulige bortforklaringer langt mere uberegnelige end MSM fårefloksønsker. Valgplakater giver forhåbentlig ikke et valgresultat, fordi så er folks hoveder sgu også for overfladiske til at vurdere politik, og det tror jeg ikke selv er tilfældet.Der er håb endnu.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 13:30

 50. Paludan eller krig.
  Støt Stram kurs.

  Kommentar by Sindsro — 13. maj 2019 @ 13:34

 51. Sindsro/48

  Min bedste ven skrev i går et langt indlæg på Trykkefrihed.dk og blev slettet efter et langt forhindringsløb for at bevise, at han ikke er en robot.

  Det er han ikke den eneste, der har beklaget sig over, og det interessante i den forbindelse er, at han faktisk gik i rette med Aia Fogs beskrivelse af Rasmus Paludan som en “bajads”, dvs. en klovn i en gøglertrup.

  Min ven påpegede, at Paludan ikke kan sammenlignes med det uskyldige barn i “Kejserens nye klær” men – hvad man ellers kan mene om ham – er en yderst intelligent advokat, der ganske kynisk og bevidst spiller på de tangenter, som Trump har haft stort held med at bruge.

  Dette kunne den fanatiske og mislykkede advokat og politiker Aia Fog ikke have siddende på sig. Forståeligt nok får hun kritik fra andre, der slap igennem censuren og skrev om sure rønnebær.

  Trykkefrihedsselskabet går forrest med censur, og nu får vi se, om Uriasposten jo følge trop.

  Kommentar by Ellen — 13. maj 2019 @ 13:52

 52. rettelse: nu får vi jo se, om Uriasposten følger trop.

  Den sødladne sammenligning af Paludan med et uskyldigt barn, der siger sandehden, er til at brække sig over. Paludan er ikke noget barn men en voksen og næsten midaldrende mand. Han ved godt, hvad han gør.

  Kommentar by Ellen — 13. maj 2019 @ 13:57

 53. Party Rebels er vel bare strissernes fagforening?

  Kommentar by Piphans — 13. maj 2019 @ 14:11

 54. ps.
  Red hvad reddes kan og fuck Mohammedanmark og dumskerne.

  Kommentar by Piphans — 13. maj 2019 @ 14:12

 55. > Min bedste ven skrev i går et langt indlæg på Trykkefrihed.dk og blev slettet efter et langt forhindringsløb for at bevise, at han ikke er en robot.

  Indskud fra sidelinjen: den slags kan let forekomme hvis man fx copy-paster store tekster. Nogle systemer måler sågar den tid det tager at skrive kommentaren. Det kan være det, der er sket. Det kan også være en høj frekvens af fx skældsord.

  > Min ven påpegede, at Paludan ikke kan sammenlignes med det uskyldige barn i “Kejserens nye klær” men – hvad man ellers kan mene om ham – er en yderst intelligent advokat, der ganske kynisk og bevidst spiller på de tangenter, som Trump har haft stort held med at bruge.

  Sådan lidt forsigtigt spurgt – kan det tænkes, at “din bedste ven” kom til at bruge nogle lidt andre udtryk om Paludan, end “han gør som Trump”? Fx en overdreven brug af ordene “nazist” og “racist”?

  > Trykkefrihedsselskabet går forrest med censur, og nu får vi se, om Uriasposten jo følge trop.

  Du kan jo teste ved at bringe kommentaren her. Mit gæt er, at gør du det, viser det nok to ting:

  1. At Kim ikke censurerer medmindre der er tale om meget grove ting.
  2. At vi nok kan nikke genkendende herinde, hvorfor den var uønsket på Trykkefrihedsselskabet.

  Men indtil vi kan se kommentaren forbliver det en anekdote. Endda en andenhånds-anekdote.

  Kommentar by Quark — 13. maj 2019 @ 14:44

 56. Et udsnit af den korte avis.
  DKA er meget sløset.

  Udsnittet står under “”Stramningerne
  De to udfordringer bliver behandlet vidt forskelligt i valgkampen.

  Medierne bugner med stof om klimakrisen, og politikerne taler meget om den.

  Derimod er der næsten total tavshed om ændringen i befolkningens sammensætning. Både i medierne og hos størsteparten af politikerne. Den væsentligste undtagelse er her Dansk Folkeparti.

  Ved dette valg tager problemerne med ikke-vestlig indvandring sig ikke så akutte ud som ved sidste valg (2015). Det var dengang, hvor asylstrømmen begyndte at svulme.

  Nu er denne asylstrøm blevet meget behersket. Det skyldes både internationale forhold og de stramninger, som regeringen og Dansk Folkeparti har gennemført – i stigende grad med opbakning fra Socialdemokratiet.””

  Linket her viser det i sin helhed:
  https://denkorteavis.dk/2019/ved-dette-valg-staar-danmark-over-for-to-store-kriser-aendringen-af-befolkningen-og-klimakrisen-men-kun-den-sidste-omtales/

  Kommentar by Sindsro — 13. maj 2019 @ 14:58

 57. Dem som skriver at vi lever UNDER ET REGIME har fuldstændig ret. Folkestyret er væk, demokratiet er afskaffet, og nu følger kvælningen af den demokratiske debat. (razziaerne)

  De vigtigste 8O% af lovgivningen kommer fra de ikke-folkevalgte bureaukrater i EU. De resterende 2O% drejer sig mest om petitesser, som da FT bestemte at pakker med 1o cigaretter skulle forsvinde, kun 2o stks. pakker skulle være lovlige. (angiveligt skulle det beskytte rygerne mod røgen, at de skulle købe mindst 2o cigaretter ad gangen – bzzz – bzzz) FT bestemmer også om det ene eller andet museum skal have tilskud, om der skal lægges asfalt på et stykke vej eller ej, osv., men ellers fjernstyres de ting som betyder mest, fra Bruxelles og Berlin. Som har let ved at fjernstyre, fordi der er så mange politikere som ligger på maven for Merkel og de fede fritidsjobs i det såkaldte EU-parlament, og hvad der ellers findes af indbringende bonus-ordninger. De er blevet til marionet-dukker for fjerne, fremmede, rødbrune, bureaukratiske og totalitære kliker.

  Vi lever altså under et fjernt regimes direktiver, påbud, regler og forordninger. Det har ikke noget med demokrati at gøre. Det er derfor vi er underlagt en politik som er ved at sende Danmark og danskerne ned i en dyb, kold og mørk afgrund med stejle klippesider, tornebuske og uhyggelige rovdyr.

  Men mange danskere er uvidende om hvad der er ved at ske med deres land, dem selv og familiernes fremtid. Oveni er de meget naive. Når Mette fra S smilende overrækker dem en rød rose, synes de at hun bare er sød og rar. Når Lars fra V lover dem 69 milliarder kroner til mere velfærd, opfatter de ham som en flink og gavmild guttermand. Osv.

  Men valgkampen er eet stort hyklerisk skuespil fra de gamle partiers side. For der er kun rester tilbage af demokratiet. Deres løfter er tomhed og valgflæsk. Og med Marokko-pagten har de vist deres sande ansigt. De har afsløret sig selv, og ingen veloplyst dansker som har studeret netaviserne og andre kilder, kan længere være i tvivl om at de fleste politikere er ulve, sjakaler og hyæner i fåreklæder. De spiller flinke, men er iskolde og ligeglade når det gælder danskerne.
  Det er jo derfor de har medvirket til masseindvandringen og smadringen af befolkningens velfærd, familieværdier, tryghed og frihed.

  Straks efter valget planlægger de at gå endnu videre med censur, indvandring, nedbrydning af boliger og infrastrukturen, og med udskiftning af befolkningen.

  Mange danskerne tror at de kan gemme sig bag hinanden, eller klare frisag, ved at hyle som de ulve de er i blandt. Men over 15O landes historie viser at passivitet, sløv laden stå til og fej underkastelse overfor hensynsløse grupperinger, fører til sammenbrud, rædsler, udryddelse og undergang.

  Kun ved at vide hvad der foregår i Malmø, Berlin, Paris, Rom, London samt Nigeria, Congo, Somalia og diverse arabiske lande (Iran, Pakistan etc.) kan man forstå hvilken grufuld fremtid der venter os forude, hvis der ikke kommer bedre politikere på banen.

  Læs Vaclav Havels bog: de magtesløses magt. Læs om de rødbrune fascisters statsterror mod egne borgere i mange lande – om barbari og terror på National Geographic og you tube – om besættelsen fra 9. april 194o – om Sveriges dybe fald – om feministernes undergravning af hele Europas fred og sikkerhed.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. maj 2019 @ 15:36

 58. PS: Den belgiske avis havde på forsiden en artikel om at nu var indstrømningen af asylanter og migranter næsten gået i stå. Det er LØGNEPROPAGANDA. Ikke andet.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. maj 2019 @ 15:40

 59. Den hijabklædte premierminister fra New Zealand skal ifølge Berlingske mødes med mors dreng i Frankrig for at underskrive en international aftale, der skal forhindre “hadsk tale” (læs: højreorienterede synspunkter) på de sociale medier.

  Yderligere censur venter altså forude.

  Mon ikke Lille Lars er 100 % enig med de to dhimmier?

  Kommentar by Revisoren — 13. maj 2019 @ 15:56

 60. 55) Trykkefrihedsselskabet har benyttet sig af den form i lang tid. De har sikkert blevet chikaneret, eller på anden måde fået indlæg som i sindssyg her og nu affekt har nedrakket emnet. Det kræver at man lige tænker sig lidt om, inden man sender. For mig at se helt ok. Det er en prøve på om man er ved sine fulde fem. Helt ok for mig (Har selv skrevet derinde en del gange, men ikke i lang tid, og lige nu koncentrere jeg mig om Uriasposten (Har også selv skrevet hos SIAD. De har haft problemer….mit gæt er at det er hackervæsenet der har været hos dem). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 16:11

 61. Der er håb endnu. Men selvfølgelig ikke hvis vi fortsat vil rejse et ispinde rækværk i en meters højde på motorvejen for at forhindre de kommende lastbiler i at ramme os. (Vi må jo ikke lide af lastilfobi :-)). Det er nu eller aldrig ved dette valg. Stem på SK, NB, eller DF. (støt SIAD). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 16:19

 62. 61. Man støtter da ikke dem som ikke foretager sig noget.
  Michael Unna

  Stem på SK, NB, eller DF. Helst SK, P på stemmesedlen.

  Kommentar by Sindsro — 13. maj 2019 @ 16:38

 63. På stram kurs hjemme side er der skrevet om en side hvor man kan indsende “adresse” på lygtepæle hvor der hænger højre plakater. Tage billede af plakat. Moske ligefrem GPS. Så rykker nogle ud og fjerner den.

  Kommentar by Anonym — 13. maj 2019 @ 20:04

 64. Venstrefløjen har flere ligheder med iSlam. Bl.a. deres manglende demokratiske argumentations evner for egen ideologi. De har begge en ideologi, som netop er ideologi og derfor ikke kan holde stand for nærmere analyse/kritik. De har KUN deres ideologi for øje og har derfor systematisk fralagt sig evne til/brugen af intelligensens udviklende evner. De nægter at forholde sig til andet end det foreskrevne/indoktrinerede. Når disse evner er fraværende, er der kun vold og ødelæggelse som forsvar, hvilket så tydeligt demonstreres af begge, selv i dagens Danmark. Her er der ellers alle muligheder for, at udvikle sig, ved/gennem den frihed vi har, til SELV at tænke og resonere.
  Det viser, at ideologier (som vi jo også ser/har set det ude i verden) hæmmer intelligensen og sætter individerne tilbage til udviklingstrin, der kun har fysisk kamp som forsvar. Altså en IQ der berettiger en diagnose som retarderet. Hertil skal siges, mangt en retarderet gennem hjælp/behandling formår, at agere væsentlig mere civiliseret.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. maj 2019 @ 00:00

 65. […] Uriasposten.dk skrev dagen før om en anden venstreekstremistisk gruppe, der tilsyneladende laver en form for konkurrence om at ødelægge valgplakater og lignende. Man kan blandt andet se fotos af plakater for Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti, der er ødelagt. […]

  Pingback by Den Korte Avis | DF’er fik stort valgbanner ødelagt – to socialdemokrater blev truet af henholdsvis autonome og unge muslimer — 14. maj 2019 @ 07:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper