13. maj 2019

Pind kritiserer Venstres kurs: “Man har svælget i udlændingespørgsmålet. Man har fået islamitis…”

Hvor kommunistiske Enhedslisten går til valg på en forøgelse af offentlige udgifter på 1,10 procent, så går ‘Det Liberale Venstre’ til valg på en forøgelse af samme på 0,65 procent. Stort set alle partier markedsfører sig som socialdemokrater, og vi er her i 2019 reelt i en situation, hvor alle vil gøre den fælles kasse større i håb om at vinde på den efterfølgende omfordeling. Man stemmer nøgternt set om andre folks penge.

Det er i den kontekst den liberale løve Søren Pind udtaler sig til Berlingske – Bekymret Søren Pind: Borgerligheden er »i krise« og har fået ‘islamitis’ på hjernen.

“‘Borgerligheden er i krise,’ siger han. … Det er primært udlændingepolitikken, han sigter til. Pind er så bekymret over det, han ser, at han omtaler det som et syndrom.

Han kalder det ‘islamitis’. Diagnosen stilles på baggrund af alvorlige symptomer, herunder at man lader udlændingepolitikken fylde så meget, at alt andet trænges i baggrunden.

Og at man på lange stræk smider grundlæggende værdier overbord undervejs. …

‘Det er derfor, borgerligheden står så svagt. Man har svælget i udlændingespørgsmålet. Man har fået islamitis, fordi magten er blevet det altafgørende. Man har overtrådt enhver grænse, fordi vi aldrig kunne få nok,’ siger Pind…

‘Fordi man har fået islamitis, har man skabt en enorm forfaldsfortælling, en dystopi. Men hvis man ikke husker at vise sine resultater frem med stolthed, så tegnes der et billede af undergang, og det er en af borgerlighedens største udfordringer.’ …

‘Det er, hvad vi ser nu. Der er opstået en ukonstruktivitet, hvor fanatikerne reagerer, og hvor Rasmus Paludans nazistisk inspirerede parti nu kræver endnu mere. Det er fuldstændig forfærdeligt.’

Nazistisk? Er det ikke forkert at bruge den reference?

‘Næ. Jeg er fuldstændig enig i det, Martin Krasnik har skrevet i Weekendavisen. …'”

(Islamitis-inficerede blomsterkummer, Stændertorvet ved Roskilde Domkirke, 12. maj 2019; Foto: Tilsendt)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101196/trackback

51 Comments »

 1. Mon ikke det er Pinden der i krise?

  En abnorm form for sent udviklet pubertet?

  Kommentar by Revisoren — 13. maj 2019 @ 16:40

 2. Manden har fået den Radikale Syge, som 80-90% af den danske befolkning.

  Hvis Nye Borgerlige og Stram Kurs ikke får ændret noget den her gang, tror jeg det er vores sidste frie valg.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2019 @ 16:43

 3. Hvorfor forlod du politik Søren Blind?
  Er det fordi, det nu er meget nemmere at ha’ alle svarene. Nu du ikke efterfølgende skal føre samme ud i livet?

  Kommentar by Knights Templar — 13. maj 2019 @ 16:46

 4. Det kan vel siges uhyre enkelt til den partivandrende pind: hvis ikke islam stoppes og returneres, kan alt andet – alt andet være fløjtende ligegyldigt.

  Kommentar by Voldposten — 13. maj 2019 @ 17:07

 5. Tre sande oplevelser fra det virkelige liv om de to nævnte herrer, begge dog over ti år gamle (altså kun historierne!):

  To gange har jeg set Søren Pind i indre by, begge gange spankulerende i retning af rådhuset, hvor han på daværende tidspunkt havde sin daglige gang, og begge gange med så rank ryg, at selv et kosteskaft ville være blevet misundelig. Første gang fløjtede han højlydt, anden gang sang han højlydt. Sjældent har jeg set så opmærksomhedshungrende et menneske.

  Og én gang har jeg set Martin Krasnik være utilfreds med den service, han fik. Han talte til ekspedienterne, som var de små børn. Arrogancen osede ud af ham, som om han på ingen måde kunne styre sin egen følelse af at være et overmenneske.

  To narcissister af en anden verden.

  Kommentar by R. W. Emerson — 13. maj 2019 @ 17:10

 6. Det burde nu hedde ” den liberale missekat ” istedet :-)
  Hvis “islamitis” kommer af at se verden som den nu engang er , er der sikkert mange der intet har imod Pind’ens diagnose . Radigalimatias er vist meget skadeligere , ja ligefrem farligt . Det med nazismen har han tilsyneladende heller ikke fattet . Men det er da smukt af ham at bekymre sig om borgerligheden , selvom denne givetvis klarer sig helt fint uden halv-visne politikeres bekymringer…

  Kommentar by krassisten — 13. maj 2019 @ 17:29

 7. Øv øv. Der er så mange irriterende mennesker, synes Søren Slikkepind! Islam skal jo helst være usynlig, især mange muslimer kan ikke lide den bliver kigget ud, uha det er jo straks had og racisme! Nej islam skal bare lige så stille lempes ind i danskernes hoveder, uden så meget pjat. De voldelige typer har jo i øvrigt aldrig noget med islam at gøre!

  Kommentar by Uno — 13. maj 2019 @ 17:36

 8. Søren Pind og alle hans ligemænd, tidligere fallerede og nu totalt afdankede og sindssvage psykopatiske såkaldte MF’ere siden da i hvert fald start 80erne, bør føres for en landsforræderdomstol og dømmes strengeste landsforræder-straf

  Kommentar by Cat Girl — 13. maj 2019 @ 17:40

 9. For Søren Pind at hævde at være borgerlig, og altså i samme åndedrag postulere, at han ikke er en forhærdet kommunistisk infiltrator, svarer til at Paven hævder, at han er kristen, eller at Obama og Hillary hævder at være legitime politikere med parlamentarisk immunitet og ikke de gangstere og muslimske forbrydere, de i virkeligheden er

  Kommentar by Cat Girl — 13. maj 2019 @ 17:45

 10. SØREN VANDRENDE PIND og MARTIN KRASULD har altid været et par skøre kugler eller tomme tønder. De er begge politisk korrekte i et omfang så fornuftige folk får brækfornemmelser. Begges tåbelige snak viser at de intet har forstået af Danmarks situation. Mon ikke de begge kan få en stor efter-karriere i Jelveds eller Elbæks idiotiske partier?

  Kommentar by Ole Jensen — 13. maj 2019 @ 17:53

 11. Generelt er det bedste der kan ske for et politisk mål at Søren Blind melder sig som modstander af det. Hans klodsethed og arrogance støder 10 folk fra ham for hver tilhænger han vinder.

  Kommentar by Vagn Henning — 13. maj 2019 @ 17:53

 12. De fik lov at gøre Vollsmose til et parallelsamfund.

  https://www.fyens.dk/kerteminde/Beboere-fra-Vollsmose-kommer-paa-den-hurtige-venteliste-Det-er-min-store-frygt-de-finder-ud-af-at-de-kan-soege-herud/artikel/3348884

  Kommentar by k. m. — 13. maj 2019 @ 17:58

 13. Velkommen til Pinds omvendte verden, hvor borgerlige partier bliver MINDRE populære af at være imod højere omkostninger og gå ind for lov og orden; for civilisation og fred.

  Her forsvinder problemerne blot man ikke taler om dem – uanset om man stadig kan se dem og føle dem dag efter dag. Her taler borgerlige ikke om “upopulære” ting men appelerer istedet til folks følelser af behag og selvgodhed.

  Her er socialister de rigtige borgerlige.

  Er der nogen der har en spand jeg lige kan låne? Eller en tønde.

  Kommentar by Quark — 13. maj 2019 @ 18:04

 14. Både Venstre og Konservative er da liberale partier. Altså i den amerikanske fortolkning: Venstreorienteret/socialistisk. Der er i dag ingen borgerlige partier i det danske Folketing. Og derfor ingen rød og blå blok. Kun en rød.

  I verdens hårdest beskattede land vil vores “liberale” Statsminister øge beskatningen!

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. maj 2019 @ 18:08

 15. Nej Pind, det er netop pointen.

  Vi har slet ikke talt om udlændingespørgsmålet endnu. I på borgen har blot gjort hvad I ville, ikke hvad folket ville, og det bliver jeres undergang, fordi vi ikke vil finde os i mere af jeres ( politikernes ) skalten og valten med Danmark.

  Kommentar by Santor — 13. maj 2019 @ 18:29

 16. Søren Pind udnævnte som bekendt sig selv til “frihedsminister”.

  Nu lyder den skabsradikale tosse som en dårlig parodi på Carsten “Kraterfjæs” Jensen…

  Kommentar by Revisoren — 13. maj 2019 @ 18:30

 17. Pind.. Som for omkring 15 år siden ville sætte støjsendere op i Københavns gader, så de unge ikke kunne holde ud at være udenfor efter et vis tidsrum. Tror vist ikke, at han skal snakke for højt om at være ekstrem.

  Kommentar by Voltzejn — 13. maj 2019 @ 18:51

 18. Pind kritiserede den ukontrollerede indvandring og advarede om, at det ville ændre Danmark for evigt, da der var stemmer i det. Den pensionerede Pind toner bare rent flag nu, hvor han ikke er på valg.

  Kommentar by Larsen — 13. maj 2019 @ 18:53

 19. Pind prøver at tilrage sig et establishment-job. Det er i det lys at hans udtalelser skal forståes.

  Kommentar by Morten — 13. maj 2019 @ 18:59

 20. @Henrik Wegmann — 13. maj 2019 @ 18:08

  Inspireret af noget, som jeg har læst på Nettet, så vil jeg mene, at der er tre kosmopolitiske højre liberalistiske partier. Og der er tre venstre liberalistiske partier med delvis følge af SF. Den eneste betydelige forskel er størrelsen af, hvor meget der skal opkræves i skat, hvor venstre side er værst.

  Med tid håber jeg på, at flere vælgere efterhånden bliver oplyst derom, så de kan gennemskue dette blændværk.

  Kommentar by T. H. — 13. maj 2019 @ 19:19

 21. Hvorfor bliver medierne ved med at føre den mand frem som et orakel? Han minder mig snarere om en Mr. Bean i dansk politik – som faldet ned fra en anden planet. Jeg har kun mig selv til at rose fremsynet i min bog “Liberalfascismen” fra i fjor. Heri opridsede jeg skitsen til Danmarks redning, som nu (dog givetvis uafhængigt) er fulgt af Paludan. Fra min bogs bagsidetekst: “Til slut i bogen antydes en vej til et opgør med ensretningen, med forbillede i Mogens Glistrups oprør, der – ligesom Grundtvigs lignende godt et århundrede inden – snarere end blot en ny ideologi eller modutopi benyttede fabuleringens kunst for at fremmane et bedre Danmark på folkeligt, ‘populistisk’ grundlag.”

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 13. maj 2019 @ 19:29

 22. Hm.

  Med Søren Pind forholder det sig sådan, at han ganske rigtigt er meget opmærksomhedssøgende og siger meget bavl, men det sker nu også, at han har fat i noget rigtigt og godt. Det kræver jo nok et nuanceret og liberalt/fordomsfrit syn på mennesker at få øje på det.

  Skulle man trods alt sidde med en fornemmelse af, at bloggen hælder stærkt mod det åndløse, kan jeg anbefale at bruge tid på at lytte til Søren Pinds samtaler med udvalgte personer på podcastene “Den smukke borgerlighed”, som I nemt finder frem til. Når I har brugt tid på sådanne samtaler, er blodtrykket faldet, som var det efter en yogatime eller et kursus i mindfulness. Men bare rolig, I kommer ikke til at undvære muslmerne.

  For mig var postcasten med den tidligere direktør for Gyldendal Johannes Riis som at høre mig selv. Jeg kender ud og ind det miljø, han voksede op i, det store hartkorn og den stærke selvfølelse. Dette er også min baggrund. Ligeså hans lynhurtige svar, da han som alle andre deltagere blev spurgt om reaktionen på 11. september og svarede, at selvfølgelig skulle vi gå i krig, for vi var jo blevet angrebet.

  Men her på stedet tror jeg, at podcasten med Marie Høgh er mere lige i øjet. Det begynder lidt tamt, men så skal jeg sandelig love for, at der kom meget på bordet, og det kan blogejeren have stort udbytte af at lytte til, hvis han vil og tør. Men tør han?

  Marie Høgh taler om kristendommen som grundlag for vore dages demokrati, respekten for det enkelte menneske, og hvor svært eller udsigtsløst en sådan styreform kan være i et samfund, der ikke er kristent, hvad enten det er totalt åndløst eller fx muslimsk. Her får hun sagt mange kloge ting om kultur og om kristendommens menneskesyn, der har listet sig ind i vores DNA.

  Men tag nu mod til jer og lyt også til hendes beretning om hendes opgør med Tidehverv, eller rettere sagt Tidehvervs opgør med hende, for netop der kommer hun ind på emner, som jeg synes er blevet voldsomt misbrugt i den islamkritiske debat.

  Fx gør Tidehverv jo ægteskabet og det nationale til noget religiøst, hvilket Marie Høgh tager stærkt afstand fra. Hendes Gud får ikke påduttet ansvaret for ægteskabet, hun er selv borgerligt viet, skønt hun er præstedatter og selv præst. Når ægteskabet er dårligt, ligger det altså i hendes kort, at det må vi selv gøre noget ved, og det er ikke en hellig alliance, der på død og livet skal opfattes som sådan.

  Marie Høgh finder det også frastødende, at de nationale følelser gøres til noget helligt, en del af kristendommen, og at hele livssynet i det hele taget skrues tilbage til noget småborgerligt fra Guldalderen. Netionalisme er ikke noget positivt i hendes ordbog og heller ikke i den officelle danske. Hvad enten I er enige eller ej, kan I være sikre på, at Tidehvervs nationalisme har fået mange danskere til at lukke ørerne for ellers fuldt berettiget islamkritik, ligsom marxistisk fanatisme heller ikke har været befordrende for den islamkritiske debat. Når folk finder budbringerne for søgte eller måske ligefrem frastødende frelste, gider de ikke lytte.

  Marie Høgh ønsker autoritet og ansvar tilbage bl.a. i skolen, og det var hun som i det meste helt enig med Søren Pind om. Men altså ikke, så at man begynder at titulere en kendt kvindelig filosof og debattør som “husmor”. Må vi lige være her! Vi kan nemlig være sikre på, at dette husfaktotums mand, der beskæftiger sig med det samme, aldrig vil blive tituleret her på bloggen som “husfar”.

  Marie Høgh er opstillet for de konservative og et eksmepel på det ansvarlige borgerlige menneske. Jeg hørte intet, som ikke var ligeså vedkommende for en ægte venstremand eller -kvinde, forskellene er ofte minimale og handler om tidspunkt og graden af handling. Som Søren Pind også understregede.

  Kommentar by Ellen — 13. maj 2019 @ 19:36

 23. Er det V, K og LA som den vrisne og visne Pind kritiserer? For de har da ikke svælget i migrant-problemerne. Tværtimod har de søgt at gøre klima, bedre hospitaler og velfærds-milliarder til valgets hovedemner. Ligesom S.

  Sandheden er at co2-hysteriet er baseret på løgn og svindel i stor målestok. At man har smadret løs på sundhedsvæsnet m.m.m. i de sidste 12 år. At de 69 milliarder kr. som V fabler om, er som fugle på taget i sidste uge, men som allerede er fløjet langt bort.

  Den stigende pensionsalder, nedrivningen af tusinder af boliger, afrikaniseringen af Danmark, den flerdoblede mængde af vold og mord osv., feminist-bureaukratiernes terror mod danske familier, den voksende mængde af gebyrer, bøder, afgifter og ublu krav, det smuldrende demokrati – – havde man planlagt IKKE skulle debatteres ved dette valg. Nu har NB og Stram Kurs m.fl. forhindret at vås, udenomssnak og bortforklaringer blev valgkampens eneste indhold.

  Det ærgrer selvfølgelig Søren Pind, der er blå udenpå, men ærke-radikal indeni.

  Iøvrigt vil det nok være klogt at få valg-observatører på, for ellers kan der let fuskes med stemmesedlerne.

  (se “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige fra sit hjem”, og se den korte og 24nyt.dk angående overfald, røverier, knivstik og skyderier m.m.)

  Kommentar by Ole Jensen — 13. maj 2019 @ 19:44

 24. 19:36 Jeg når frem til dit skriv om 911, og så tænker jeg – Ellen, du er da en sindssyg nar

  Kommentar by Cat Girl — 13. maj 2019 @ 19:48

 25. Cat Girl, det samme tænkte jeg om dig.

  Eller bare dum og kun til tegneserier med bobler.

  Kommentar by Ellen — 13. maj 2019 @ 19:56

 26. # Ellen kl. 19.36: Du bruger mange ord på at sige noget som er som elastik i metermål. Det som kan forkortes betydeligt: Marie Høgh giver den som ansvarlig konservativ. Men K er blevet et radikalt parti, og Marie kommer i selskab med Pernille Weiss som er klima-hysterisk og som synes at Danmark bør modtage yderligere 1O millioner migranter fra Afrika. Maria kommer også ind i et parti som ser ud til at bekæmpe ytringsfriheden og demokratiet med razziaer.

  Er du, Ellen, sikker på at Marie ikke er en radiGAL feminist forklædt som borgerlig?

  Kommentar by tp — 13. maj 2019 @ 20:10

 27. Søren Pind:
  En komplet åndsforladt idiot, en del af ‘jeg er hævet over pøblen’ segmentet, som – uden nogensinde at have haft et job, eller andet virke i den virkelige verden – tror at han ved bedre end dem som betaler gildet,
  Sådan en klam lille nassergnom skulle tvinges til at tjene sine penge selv, gerne ved at gå 12 runder mod en som faktisk ved hvad det vil sige at arbejde.
  -og ja, jeg stiller gerne op – det er ligefør jeg gerne ville arbejde indtil 80år/døden for den smukke mulighed!

  Kommentar by Lundahl — 13. maj 2019 @ 20:13

 28. Som en med et kosteskaft i ryggen..
  Egentlig en meget komisk figur i Mester Jakel kostume.
  Überessenkommandante Monokel von Fleischkopf mit seinem strabaziertes haerh.
  Jawohl mein Führer!

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2019 @ 20:23

 29. 19:56 Nu er det jo bevist udenfor skyggen af tvivl, at Bush og Cheney dirigerede Pentagons angreb på NYC og sig selv, så man skal være skingrende rasende ppsykopatisk retarderet, for at mene, at vi skulle gå i krig med Mellemøsten på det grundlag, du præsenterer

  Kommentar by Cat Girl — 13. maj 2019 @ 20:35

 30. En stemme på Venstre er en stemme på islam.

  Kommentar by np — 13. maj 2019 @ 20:35

 31. Søren Pind. Det hedder ikke Islamitis. Det hedder Islamafobi. Det er et FN anderkendt udtryk, som Den arabiske verden, som jo regeres af OIC,s shariainspirerede religiøse menneskerettighedskonvention “Cairo declerationen 1990-1991” har fået igennem som en definition (der er ikke noget der hedder kristenfobi, selvom Paven prøvede) Søren Pind. Hitler elskede jo Islam-“mein kampf” som vel kan oversættes til arabisk som “Mein Jihad”. Ifølge Albert Speers erindringer cirka citat “Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe meget bedre til os end kristendommens slappe tolerance”. Han havde også stormuftien af Jerusalem boende “A Husseini”, som sikkert rådgav ham om Jødespørgsmålet. Mit gæt er at jødestjernen var et Dhimmisymbol i Naziregimet. Så hvis man elsker frihed og demokrati er Islamafobi da selvfølgelig et dejligt sundhedstegn, så De Borgerlige skal da være glade for at de lider af det. Desværre er Løkke jo immun overfor den lidelse, så Søren Pind! Du behøver ikke at være bekymret. Martin Krashnik lider åbenbart heller ikke af Islamafobi, da det jo ikke er Rasmus Paludan og Stram Kurs der sørger for at den lille Jødiske Folkeskole skal pakkes ind i sikkerhedsforanstaltninger, derimod er det nok tilhængerne af Islam, også selvom Grimhøjsmooskeen kan stå utastet hen, på trods af alle de kendte Jihadister den har sendt afsted, for at vores soldater kunne bekæmpe dem….i udlandet. Så sandelig ikke herhjemme, hvor de jo bare kan melde dem ind i Alternativet :-) :-) :-), og få hjælp i Deres kamp af Rødfacisterne, som jagede Rasmus Paludan væk fra “Folkets hus”, da han ville interviewe dem om Deres voldsomhed (imod Pegida) iført en Jødehat.Men hvem ved??? Måske har jeg været naiv i min tro til Martin Krashnik som Jøde? Måske han er konverteret til Islam for lang tid siden? I så tilfælde vil jeg gerne undskylde for min misforståelse af Martin Krachniks hensigter ved at Nazifiser Rasmus Paludan frihedens og Jødernes rettighedsbeskytter. Måske er det så klogt at kalde Rasmus Paludan en Nazificeret jøde???? Desværre har Rasmus Paludan erklæret at han skam ikke er Socialist, så NationalSocialist kan han jo så ikke være, men det forklare jo så Jødehadet hos de Autonome som vel er Naziinspireret i Deres facistiske optræden overfor Rasmus Paludan og ytringsfriheden i det hele taget :-) :-) :-). Men alt det går vel hen over hovedet på Martin Krasnik og Søren Pind som vel i Deres virkelighedsopfattelse er pakket godt ind i Weekendavisen og Ekstra Baldet, i stedet for at se og forstå Youtube. :-) :-) :-). Men Søren Pind! islamafobi er et sundhestegne, hvis man elsker Frihed og Demokrati. Men OK. Det er selvfølgelig ikke et sundhedstegn hos fejhedsmoralister blandt dem man kalder “De politisk korrekte” dhimmiinspirerede. Så Søren Pind!!! Du er en HELT HELT HELT, som bare har misforstået alting og dets forudsætninger :-) :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 20:37

 32. Her er en video som viser. Hvad islamitis. Er når danskerne møder den i virkeligheden.
  Uden politibeskyttelse.
  Både skræmmende og sjov video.livestream af møde med aber af anden etnisk oprindelse.

  https://youtu.be/tbYsw4_6rO4

  Kommentar by XXXXX — 13. maj 2019 @ 20:40

 33. “Er du, Ellen, sikker på at Marie ikke er en radiGAL feminist forklædt som borgerlig?”

  Er du tp sikker på, at du ikke er en åndforladt idiot, der ikke ved, hvad borgerlighed der?

  Er der overhovedet nogen her, der ved hvad borgerlighed er?

  I tror da vel ikke, at Rasmus Paludan er borgerlig?

  Rasmus Paludan er ikke borgerlig, han er det som journliasterne kalder højreekstrem, og det vil i denne sammenhæng sige. at han peger på Tulle som statsminister. Gode gamle Tulle, islamkritisk socialdemokrat, der har mistet halvdelen af sine vælgere. De fleste vel til Mor Mette, der er den ægte vare med planer om at tiltuske sig andres ejendom.

  Jeg ser aldrig en borgerlig kommentar her på bloggen. Det er kæft, trit og retning, og makker man ikke ret, får man skovlen. De knæsatte metoder fra venstrefløjen og proletariatet, Jantelovens stærkeste håndhævere.

  Hvis hukommelsen og udvalget af læsning var bedre, ville I også vide, at Søren Pind forleden skrev om deportation som et resultat af manglende assimilation. Jeg citerede ham, men det var nok også for langt at læse.

  Og nu kommer skovlen.

  Kommentar by Ellen — 13. maj 2019 @ 20:45

 34. Jeg stemmer imod islam af humanistiske grunde, og derfor stemmer jeg på DF, NB eller SK.

  Kommentar by np — 13. maj 2019 @ 20:52

 35. Kommentatorboksen er lukket til KD,s nye forkvinde.Isabella Arendt. Men som man kan se lider hun da så sandelig ikke af Islamititis som er Pinds betegnelse, selvom det politisk korrekt hedder Islamafobi. Også selv om der er utallige vidnesbyrd rapporter og virkeligheden siger at kristne er verdens største forfulgte gruppe, allermest (selvom Nordkorea og tildels kina også forfølger dem) forfulgte gruppe af netop Muhammedanere (som er et politisk ukorrekt men mere præcis betegnelse af dem som bekender sig til den meget krigeriske fredens religion).

  Skal lige bladre tilbage….og videreføre indlægget derefter. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 21:00

 36. Videre: “Vi har problemer, men vi har færre problemer end de lande de flygter fra” siger hun. Ja det har hun fuldstændig ret i, og De problemer skyldes jo hovedsagelig den muhammedanske kultur, som de tager med til det sted de flygter til. Så hendes menneskekærlighed går vel på at vi skal importere de problemer, sålænge det kun er vores næste der skal lide under dem, hvilket vi skal ingorere :-) :-) :-). Som lignelsen i biblen siger om den barmhjertige samaritan. 3 selvretfærdige gik forbi, men frem kom samaritaneren og bad det samaritanske samfund betale for det offer han havde fundet, og klagede sin nød til alle andre end sig selv, over hvorfor de ikke tog sig af ham?…eller også var det noget med at voldsofferet flygtede over til det samaritanske samfund og forlangte dit og dat til at hente flere voldofre, som det store samaritanske samfund skulle tage ansvaret for…..ikke noget med selv at tage et ansvar i en her og nu situation for voldsofferet. :-) :-) :-) :-). Læs biblen og forstå. :-) isabelle ‘Arendt. :-). (Og forhåbentlig kommer KD aldrig ind igen). Støt SIAD. (og kristne er vel ikke vores næste vel I. A?), og RP. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 21:09

 37. Pamper Pind
  slap en vind,
  stanken var ret hamper.
  Ud med Pind,
  frisk luft ind,
  farvel, du tykke pamper.

  Kommentar by Crass Børsting — 13. maj 2019 @ 21:10

 38. 34/np

  Stem NB, så støtter du den side, der vil lade folk beholde deres egne penge.

  Alternativet, S, Enhedlisten, SF, DF og SK arbejder sig hen mod lovegivning for arveafgift helt op til 47 pct. samt afgifter af almindelige formuer.

  For nu går venstresiden efter den private ejendomsret.

  Kommentar by Ellen — 13. maj 2019 @ 21:20

 39. 20:45 Borgerlighed er at ville borgernes bedste. Borgerne = Det etniske danske folk, som er retmæssige indehavere af disse de danskes øer. Alle andre skal bare ud, da de er uønskede gæster, som har besøgt os alt , alt for længe under regimet af syge politiske partier, som finder det ok at forsøge folkemord på deres eget etniske folk og deres egen nation, som de ikke aner noget om, hvordan egentlig er defineret (hint: Der indgår ikke muhamedanere eller anden ikke-vestlig 3.verdens kommunistisk affald i definitionen)

  Kommentar by Cat Girl — 13. maj 2019 @ 21:34

 40. Ellen — 13. maj 2019 @ 21:20

  Selvfølgelig går jeg ind for 0 procent arveafgift.

  Ifølge Edmund Burke, den moderne konservatisme grundlægger, er vores nationalstat en aftale mellem de afdøde forfædre, de nulevende ejendomsbesiddere og deres efterkommere.

  Hvis en forfader skraber en formue sammen, skal det naturligvis komme dennes efterkommere til gavn. Længe leve det private initiativ, forfædrene og nationen.

  Det er jeg vis på, at DF, NB og SK kan enes om.

  Kommentar by np — 13. maj 2019 @ 21:39

 41. Søren Satans-RagePind lefler for “globalisterne” så selv bankass. Kristian Jensen virker moderat. Alt imens…

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 13. maj 2019 @ 21:44

 42. Tjah, det kan godt være at Søren Pind mener at islam fylder lidt rigeligt i hverdagen, men tænker han mon også over hvorfor?.
  Prøv at se ud af vinduet, der er svaret. Muhamedanere fylder simpelthen gadebilledet ud, uanset hvilken retning man ser.
  Ikke nok med det. Disse forlanger endog at vi, “Dhimmier”, bøjer os i støvet for dem og de såkaldt gode venligboere klapper i deres små hænder der til. Joh, derfor!. De forlanger respekt, men viser de også os dette, nej, sjældent eller aldrig.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. maj 2019 @ 21:53

 43. Pind er en af de mest usle og triste personer. Han er afdanket og har tabt og ønsker nu kun at alle andre danskere skal tabe ligesom ham.

  Kommentar by Winged Hussar — 13. maj 2019 @ 23:15

 44. R.W.Emerson 17:10
  Hertil kan du føje den gejstlige Flemming Piss.
  Oplevede ham en gang i køen på en McDonald retaurant på Østerbro.
  Ekspeditionen var ikke af de hurtigste. Der var, om jeg så må sige; ingen af de ansatte der var i akut fare, for at få sidestik.
  I en sådan situation hvor præste-Piss ville præke, at vende den anden kind til. Var det tydeligt, at det med den anden kind IKKE ligger til privat-Piss.
  HAN, var synligt irriteret og ved at eksplodere af indestængt raseri over hyrde-Piss’ lamme lam bag disken.
  Det var priceless at bivåne!
  Der er en udtalt tendens til, at kendte folk flest, er ALT ANDET, end dét de gi’r sig ud for at være.
  Vennesæle rummelige pjatrøvede Gintberg, er noget af en arrogant monster-4-hjulstrækker-privat-Jan i egen juice.
  Hvem skulle ha’ troet det?

  Kommentar by Knights Templar — 13. maj 2019 @ 23:43

 45. I øvrigt:
  Hvad blev der af pattestive sheriff-Blind, svingede og svajende med cowboyhatten?
  Ham der under much ballyhoo proklamerede:
  There’s a new sheriff in town!?
  Der netop skulle få små islamist wannabes til at ryste i kjortlerne.
  Er det allerede glemt. Eller blot sagt i et anfald af delirium?
  Vi kan ikke tage dig alvorligt.
  Du er og bliver en lort på en Pind.

  Kommentar by Knights Templar — 13. maj 2019 @ 23:55

 46. Søren, du elsker jo at synge.
  Kender du den hér?:
  “Gid du var på Borneholm – og BLEV dér”

  Kommentar by Knights Templar — 14. maj 2019 @ 00:08

 47. @ Knights Templar – 23:43

  Det tror jeg gerne om dem begge to, omend jeg gerne vil medgive, at Gintberg er den største overraskelse.

  Mine erfaringer i møderne med en god del kendte er, at de, som har arbejdet sig op fra ukendt til kendt, og nogle gange også fra “fattig” til rig, typisk lider allermest af Jeppe-på-bjerget-syndromet: små mennesker, der tror, de er blevet betydningsfulde. Og på den anden side har været dem, som altid har oset af velstand og nogle gange også et vist kendthedselement. De har oftest vist sig at være helt nede på jorden og yderst venlige.

  Den første beskrivelse – rejsen fra ukendt til kendt – passer jo i øvrigt også fint på mange af nutidens meningsdannere, både dem inde på Borgen og mange af deres røde journalistvenner.

  Kommentar by R. W. Emerson — 14. maj 2019 @ 01:15

 48. Hvad med Oleg Zohn?
  Han gik fra DKP over Asocialdemokratiet til kapitalist.
  Væk er pludselig manden og den megen snak om, at de rige svin skal pelses noget mere. Så folk der ingenting har, skal ha’ flere af andre folks penge.
  Det er som sagt til hudløshed:
  Dit – er også mit.
  Men mit – rager ikke dig.
  Rendyrket opportunisme.
  Her afskiller Oleg sig ikke fra Klaus med efternavnet Riskær.

  Kommentar by Knights Templar — 14. maj 2019 @ 10:53

 49. Så blev idealet om friheden lagt i graven hvor Pind tiltræder den femte kolonne som er problemets kerne fordi man har brudt den ktoniske lov.

  Kommentar by Moth — 14. maj 2019 @ 11:42

 50. Så kører man igen på….
  Den anden dag kunne man se paludan gå omkring på et torv uden den helt store beskyttelse på deres side.
  http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-05-14-politiet-har-brugt-41-millioner-kroner-i-forbindelse-med-paludan-demonstrationer

  Kommentar by Anonym — 14. maj 2019 @ 12:23

 51. Så vender bussen.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/afsloering-paludan-har-kaempet-afviste-asylsoegeres-sag/7633414

  Kommentar by Anonym — 14. maj 2019 @ 13:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper