13. maj 2019

Væsentlighedskriteriet, et lynkursus: Fulde danske drenge urinerer på ‘Muhammed Østergaard’-plakat

Sent søndag aften bloggede jeg en historie om venstreradikale ‘party Rebels’, der har offentliggjort en video hvor man ser ukendte urinere på en stjålet plakat for Dansk Folkepartis Peter Skaarup. “Havde en anonym højreradikal gruppe gjort noget lignende, så var MSM gået i selvsving.”, skrev jeg kategorisk.

Nogenlunde samtidig spredes en video på Snapchat, hvor man ser nogle berusede danske drenge, der stjæler en plakat for Det Radikale Venstres Morten Østergaard, og urinerer helt på samme måde. BT fortæller, at drengen bag videoen har fortrudt, og efterfølgende har ‘doneret 125 kroner til Radikale Venstres valgkampagne’.

Historien fra BT.dk – ‘Skrupelløs opførsel’: Unge tisser på valgplakat og råber ‘din fede luder’.

“‘Hvad så, Morten Østergaard, din fede luder?.’

Der bliver ikke lagt fingre imellem, da en gruppe unge mænd ødelægger plakaten med ‘Mohammed’ Østergaard, som de kalder ham.

De laver et hul i den og urinerer ud over den, fremgår det af en video, som en af debattøren Hussain Alis følgere har delt på det sociale medie Snapchat.”

(Hærværk mod Morten Østergaard-plakat, delt på Snapchat, maj 2019)

Oploadet Kl. 19:58 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101205/trackback

22 Comments »

 1. Uanset hvad jeg mener om Østergaard (som jeg til et vælgermøde med Peter Skaarup på Cafe Jorden for lang tid siden, gav den mentale fælde- ud fra at De Radikale ikke har en exklusionsparagraf, hvilket han bekræftigede mig i- at de jo ikke kunne exkludere hvis dem, hvis 50 nazister meldte sig ind i De Radikale), så må jeg sige det er for åndsvagt. Vælgerplakater er i Deres dybsindighed og analytiske indhold af det politiken for dem de repressentere ligeså dybtegående som Ekstra Bladets politiske analyser :-), og set i det lys kan til en hvis grad forstå, hvis man urinere på dem :-) :-) :-), ….men helt ærligt. Det er for åndsvag og primitiv en reaktion fra dem som ikke evner at sætte sig ind i tingene. Men ok. Det er selvfølgelig bedre man urinere på nogle plakater end på personerne. Men ellers vil jeg tage kraftigt afstand fra det. Brug dog energien til at læse og forstå partierne, eller gå til vælgermøder. Primitive reaktioner på det niveau fremviser kun dem som gør det, som folk der ikke fortjener at leve i et frit demokrati, men som burde høre hjemme i en eller anden facistnation- af enten Islamisk eller socialistisk/kommunistisk karakter.

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2019 @ 20:10

 2. De vldfarne voldelige venstreorienterede må kunne forstå,at de ikke gennem årtier kan pisse på os og udøve hærværk mod os,uden at det får konsekvenser.
  Jeg vil dog indtrængende opfordre til at vi ikke synker til deres niveauer. -Det er trods alt lovsmedene vi har at takke for elendigheden.

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2019 @ 20:13

 3. Måtte Østergaard svømme i et hav af pis uden sit korkbælte.

  Det er åbenbart blevet almindeligt at ødelægge andres valgplakater, så opfordringen må være at pisse på samtlige tossepartiers skatteyderbetalte urinalsedler.
  Og en borgerpligt at udsætte rødfascisternes islamistforherligelser for direkte demokrati!

  Gaderne og byrummet tilbage til danskerne- så kan de rødislamistiske nazier prøve deres eget “demokrati” ved at få deres grimme propagandaløbeseddeler smidt hen hvor de hører hjemme- i skraldespanden!

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2019 @ 20:15

 4. Glimrende, drenge. Pis på landsforrædderne

  Kommentar by BB — 13. maj 2019 @ 20:22

 5. Det ser ud, som om Mohammed Østergaard nyder det.

  Kommentar by XXXXX — 13. maj 2019 @ 20:31

 6. Jeg stemmer imod islam af humanistiske grunde, og derfor stemmer jeg på DF, NB eller SK.

  Kommentar by np — 13. maj 2019 @ 20:58

 7. Er det nu rigtigt at det er fulde danske drenge (fra socialklasse syv?), eller er der tale om “unge” af anden etnisk herkomst? Eller er det en historie som smuds-avisen BT selv har arrangeret?

  Kommentar by tp — 13. maj 2019 @ 20:59

 8. Bliver der ingen debat på bloggen om det radikale kristelige parti og kvoteflygtninge??

  Kommentar by tp — 13. maj 2019 @ 21:05

 9. Uha, kan slet ikke tænke tanken hvis de gjode det samme med Justits-Pape

  Kommentar by redneck — 13. maj 2019 @ 22:36

 10. Shit deres venstreekstremisme er forudsigelig.

  Kommentar by Winged Hussar — 13. maj 2019 @ 23:11

 11. Fremragende detektivarbejde BT!
  Det må ikke ha’ været en let opgave, at finde frem til højreradikale fulde unge mænd lette deres blærer i munden på Moammar Østengaard.
  Tænk på alle de plakatstive skampissende venstrerabiate AFA-perkere I har skulle kæmpe Jer igennem. For at finde nålen i søen af urin.

  Kommentar by Knights Templar — 13. maj 2019 @ 23:14

 12. Personligt kunne jeg godt ha`fundet på andet at gøre ved Mellemøstengaards valgplakat, end at urinere.

  Kommentar by Elvadatter — 13. maj 2019 @ 23:37

 13. De unge har fortrudt og sendt 125kr til de radigale.

  Ergo, der er tale om hvide danske unge fra den røde kællingefabrik: uopdragne svagpissere, fordrukne, feminiserede, instituionaliserede og generelt ubegavede.

  Kommentar by Torine — 13. maj 2019 @ 23:47

 14. Danmark er landet hvor folket bliver dummere og dummere, at indfødte bevidst destruere et land med et rimeligt demokratisk grundlag i revolutionens navn viser dumhed og uklogskab, idioterne burdes deportere til Cuba eller Venezuela for altid så vi andre kan leve i en normal hverdag med hjernedøde politikere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. maj 2019 @ 00:38

 15. Vore unge ser dagligt, at denne adfærd accepteres og at de med saglige argumenter for deres ret bliver tilsidesat. Mange af dem kender end ikke andet, takket være politikkernes knæfald for den fremadstormende islamisering af Danmark. Og hermed ALLE nuværende politikkere på Borgen!

  Skal vore børn og unge reddes, skal der nye partier på Borgen nu:

  Stem P for Stram Kurs eller D for Nye Borgelige.
  Det er sidste udkald!

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. maj 2019 @ 01:19

 16. Bortset fra det.

  Hvad i helvede gør valgplakater egentlig godt for?

  Findes der overhovedet nogen, der har ændret politisk holdning på grund af en ligegyldig valgplakat?

  Kommentar by Revisoren — 14. maj 2019 @ 09:16

 17. Hvor kommer pengene fra? Fake news og hoben af landsskadelige “politikere” uden indsigt og livserfaring burde være en dødssejler, men de stortrives for PETRO-DOLLARS.

  https://clarionproject.org/qatar-creates-muslim-brotherhood-bias/?utm_source=Clarion+Project+Newsletter&utm_campaign=95d3607f4e-EMAIL_CAMPAIGN_2019_03_17_12_03_COPY_02&utm_medium=email&utm_term=0_60abb35148-95d3607f4e-6639513&mc_cid=95d3607f4e&mc_eid=4e574a31b0

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 14. maj 2019 @ 09:36

 18. Velfærd er for de rige rescoursestærke levebrødspolitikere. Ældre danskere får lov at svømme i deres eget pis på plejehjem. Hvor for dem aldeles kultur- og racefremmede bare vokder og vokser i antal.
  SKAM DIG Lars Løkke Rasmussen.

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2019 @ 10:01

 19. Selvfølgelig skal man lige fremhæve at man bruger 41 millioner i år til at beskytte Rasmus Paludan. Det er det selvfølgelig værd i et retssamfund. Hvor mange penge har man brugt på Fodboldkampe i Politiet? hvor mange penge har man brugt på terrorsikring, for alle de muhammedanere man har importeret.? ????Hvis man har ondt over de små 41 millioner, som man har brugt på at beskytte ytringsfriheden, så har man ikke fortjent at leve i et frit demokrati med ytringsfrihed. Hjertelig tak til Politiet for at de er med til at beskytte ytringsfriheden.

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 15:04

 20. Hvor mange penge har man brugt på at bekæmpe konsekvenserne på af islam på i udlandet MED HÆREN…..småforkælede MSM som vil hyle over at der er brugt 41 millioner på Rasmus Paludan. Hvor mange penge bruger man på MSM????? Årligt????

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 15:06

 21. …:-)…Men ellers har jeg set lyset….efter en tur rundt i Århus …med alle de uddybende akademiske forklaringer på hvem man bør stemme på ud fra det plakater der hænger rundt over det hele…ØØØØØH, V etc….Jeg har fundet lyset og den helt rigtige kandidat …..KING AUTHUR…som vistnok repressentere Moesgaard,….såvidt jeg er blevet orienteret på forbifarten :-) :-) :-). God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 15:10

 22. En kastreret betamand som stormufti Østergaard elsker formentlig en god gang golden shower…

  Kommentar by Revisoren — 14. maj 2019 @ 18:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper