13. maj 2019

Isabella (KD): Ja til kvoteflygtninge, vi har færre problemer ‘end de lande hvor mennesker flygter fra’

Intet indikerer at Kristendemokraterne kommer over spærregrænsen, og det er godt, selvom det kristne udgangspunkt jo egentligt burde borge for gode værdier. Partiformand Stig Grenov lyder ikke desto mindre som et af de yngre medlemmer af Bedsteforældre for Asyl, og det er kun få måneder siden han sammenlignede Udrejsecentret Kærshovedgård med ‘en koncentrationslejr’ i Nazityskland.

I partilederrunden blev Grenov aflyst af den unge næstformand Isabella Arendt, der desværre ikke er en reaktionær udgave af Pernille Skipper. Som teenager var hun medlem af DSU, og for får år siden var hun aktiv i De Radikale. På hendes Youtube-profil har hun de senere år lagt små video-monologer online, og her får man den kristne humanisme for fuld udblæsning. Her om kvoteflygtninge – Vi skal tage kvoteflygtninge. Punktum!!!

Jeg er ikke kommet mig endnu over, at regeringen ikke vil tage kvoteflygtninge ind. Jeg kan ikke forstå det. Jeg synes det er umoralsk. Jeg synes det er uanstændigt. Det er den værste form for egoisme, i et land så rigtig som Danmark. Og ja, vi har problemer, men vi har færre end de lande hvor mennesker flygter fra. Vi bliver nødt til at hjælpe de allersvageste, og det er kvoteflygtningene, og vi bør tage dem.” (Isabella Arendt, 11. september 2017)

(Isabella Arendt, Kristendemokraterne; Foto: Youtube mm.)

‘Jens Philip er dansk! Martin Henriksens ord er racistiske og meget udanske!’ (2016), ‘Vi bliver selv til ekstremister, hvis vi indskrænker religionsfriheden’ (2016), ‘Statsborgerskabstesten er en skamplet på alt, som er dansk!’ (2017), ‘Forbud mod bederum er anti-oplysning’ (2017)…

Oploadet Kl. 20:40 af Kim Møller — Direkte link94 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101212/trackback

94 Comments »

 1. ” Og ja, vi har problemer, men vi har færre end de lande hvor mennesker flygter fra.”

  – Så med andre ord mener hun, at vi skal blive ved med at lukke indvandrere ind, indtil vi har lige så mange problemer, som dem?

  Kommentar by Voltzejn — 13. maj 2019 @ 20:54

 2. Vorherre bevares.

  Kommentar by Peter Buch — 13. maj 2019 @ 20:55

 3. total hjernedød. man kan næsten se det på hende.

  Kommentar by kenneth — 13. maj 2019 @ 21:00

 4. Det er humanisme imod islam. Stem for humanisme, stem for DF, NB og SK. Det er en civilisationskamp mod islam. Venstre og Socialdemokraterne er for islam. Hvilke danskerne stemmer på Muhammed og teokrati?

  Kommentar by np — 13. maj 2019 @ 21:07

 5. Falske kristne.
  Testen er spørgsmålet.
  Isabella Arendt: siger Gud at han elsker homoseksuelle eller at homoseksuelle kommer til at brænde i helvede?
  Så skal I se hende slangen sno sig.

  Kommentar by XXXXX — 13. maj 2019 @ 21:08

 6. DE ALLERSVAGESTE, er det ikke danske børn som er adopteret af pædofile? (efter at de radikale fik gjort det lovligt) Eller de danske børn som er gjort faderløse af det rødfascistiske skilsmisse-system? Eller de danske børn som man vil slå ihjel inden de når at se dagens lys? Eller de børn som brutalt tvangshentes af familie-bureaukratiernes og “børneværnets” gestapo-patruljer? Eller de børn som bruger lighter-gas, er selvmordstruede, skærer i sig selv eller lider af anorexi, pga. af grov og langvarig mishandling fra “systemets” side?

  (Se filmen “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige)

  Underligt som disse radikale “humanister” altid er vildt optaget af hvordan børn i fjerne lande har det, mens de er blinde og døve når det gælder nødstedte danske børn.

  Kommentar by tp — 13. maj 2019 @ 21:21

 7. Kristen-demokraterne er ikke et kristent parti, men et radikalt og kommunistisk parti som ønsker afrikanisering af Danmark. Partiet går ind for mere EU og mere invasion.

  Kommentar by tp — 13. maj 2019 @ 21:29

 8. Endnu et tåbeligt pigebarn, der mener at kende svar på alle eksistentielle spørgsmål. Pjattøs.

  Kommentar by Knud Madsen — 13. maj 2019 @ 21:31

 9. Ja, det er typisk for de “gode kristne” . Hjælp her og der, uanset hvad det koster eller om der er behov. Hvad med vore egne?.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. maj 2019 @ 21:34

 10. En blæst snowflake som vil redde verden. Lige hvad Danmark behøver.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 13. maj 2019 @ 21:39

 11. Hun turde ikke sige fra, da en journalist spurgte hende om homoer og ret til børn, og selvfølgelig burde homoer IKKE have ret til hverken at gifte sig og få børn! Det er af helt åbenlyse årsager naturstridigt og totalt imod Bibelen, som vi som gammelt kristent land faktisk er funderet på. Som kristen kan jeg absolut Ikke stemme på et parti, som hijacker betegnelsen ‘kristen’ som en slags mærkat, og som synes, at vi skal tage flere afgudsdyrkere ind i danskernes land! Mage til klamme farisæere skal man lede længe efter. Nej, det bliver nok Nye Borgerlige. DF kom en postgang for sent, og Messerschmidts udmelding, dagen efter valgudskrivelsen, om fuldt indvandrerstop, den køber jeg ikke. Der er i øvrigt for mange madammer og barnagtige folk i politik. Gid vi havde mange Churchill typer; ældre, garvede og erfarne mandfolk.

  Kommentar by Kuffar — 13. maj 2019 @ 21:40

 12. Isabella mener åbenbart, at vi skal blive ved med at modtage flygtninge indtil vi har ligeså store problemer som de lande, flygtningene kommer fra.

  Kommentar by Jørgen Duus — 13. maj 2019 @ 21:45

 13. KrF er vel et af de mest overflødige partier, der findes. Det har det været siden 1970, og heldigvis synes de fleste danskere også det

  Kommentar by Snaphanen — 13. maj 2019 @ 21:46

 14. @ 6 tp – godt skrevet! Hvorfor er du ikke i politik?? Du har helt ret; det er forfærdeligt, at man i vesten dræber ufødte børn, i USA er det ca. 60 millioner amerikanere, der siden 1970’erne blev kylet ud, inden de så dagens lys. Ofret på magelighedens og vellystighedens alter. Og nu mangler man Mennesker/arbejdskraft overalt i Vesten. Jeg vidste ikke, at pædosvin må adoptere?! Er det virkelig sandt?? Gud kommer til at dømme dette hårdt.

  Kommentar by Kuffar — 13. maj 2019 @ 21:48

 15. Jeg kan liste 100 problematikker op, som omhandler mennesker, økosystemer og fordeling af værdier i Danmark som skriger på handling. Det samme kan jeg gøre i resten af verdenen. Hvem, hvad og hvor skal vi hjælpe? Jeg finder ingen nydelse i at se mennesker lide og dø, men jeg nægter at lade beslutningen om hjælpens retning være bestemt af et mindretals følelsesmæssige behov eller en ide om at vores udstrakte hånd bliver mødt med næstekærlighed af dem vi prøver at hjælpe. Det har taget fuldstændigt overhånd og hvis det fortsætter vil selv den mest tungnemme radikale fatte at hvis vi fylder redningsbåden til synkningsgrænsen, så drukner vi alle!

  Kommentar by FrafaldenModerat — 13. maj 2019 @ 21:53

 16. Danmark er et lidet, fattigt land med en stærk og solidarisk omfordelingsøkonomi, der skaber kollektiv velstand.

  Mennesker flygter ikke fra ‘lande’, men fra andre mennesker. De besejrede flygter således titnok fra sejrherren. Især i kulturkredse, hvor man ikke bevilger hinanden nåde.

  Tilslutning til bestemte gruppeidentiteter og bevægelser skyldes ikke sjældent simpel mangel på omtanke.

  Vi er en nation. På et bestemt kulturtrin. Ikke “et sted med mange penge”. Migranter, asylanter, og kvoteflygtninge bliver ikke velstående af at få en anden grund under fødderne, men ved at lade sig forsørge af en anden kultur.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. maj 2019 @ 21:56

 17. Og man kan tilføje: Pernille Skipper var KU-formand i Aalborg, fra anstændig sød pige til slem revolutionær manipulator!!

  Kommentar by Moth — 13. maj 2019 @ 21:56

 18. Som god kristen, vend den anden kind til.
  Hvorfor udrydde de kristne? De skulle hellere kæmpe for kristendommen. Vore kirker. Igen et selvmords parti.

  Kommentar by Anonym — 13. maj 2019 @ 21:57

 19. Kvinder er fuldstændig hjernedøde, når det gælder Indvandring.

  Man må dermed sige, at der er sket for lidt af kulturberigelse i de højere kredse.

  Kommentar by Sindsro — 13. maj 2019 @ 22:18

 20. Har Stram Kurs holdt nogle vælgermøder. ?????????????????

  Kommentar by Sindsro — 13. maj 2019 @ 22:19

 21. I den europæiske humanismes navn: sig nej til islam.

  Jeg tror, at selv Erasmus af Rotterdam og Voltaire vil være med på demokratiets hold imod de liberale og de totalitære muslimer.

  Kommentar by np — 13. maj 2019 @ 22:29

 22. Jeg har mere respekt for faster Anna fra Skjern. Hun var fra en barsk tid, hvor der ikke var noget hjælpeapparat, hvis en pige blev gravid i utide eller familiefaderen drak ugelønnen op. Derfor skulle den enkelte frelses. Og hun kendte sin tro. Kristendemokraterne har lig nutidens humanismekristne ladet kristendommen flytte fra den enkelte til en overmoraliserende frelserattitude og verdensaltruisme. Kristne burde skille de ting fra, som

  Kommentar by Uno — 13. maj 2019 @ 22:38

 23. Handler om folkevandring. Og respektere landets indbyggere.

  Kommentar by Uno — 13. maj 2019 @ 22:41

 24. Så er Rasmus Paludans internationale præsentationsvideo ude i den store verden. Hans engelse er impeccable og går rent ind til kernen af vor tids tragedie…

  Kommentar by Voldposten — 13. maj 2019 @ 22:54

 25. Hun er et affaldsprodukt af den destruktive røde pølsefabrik. Ligesom i 10.000-vis af andre hjernevaskede unge i dag.
  Det er næsten ikke til at holde ud, at skulle bruge krudt på.
  Vores levevis og næstekærlighed er afstemt efter folk fra samme kulturkreds som vores.
  Ikke de ukultiverede voldelige barbarer fra verdens Low IQ lande.
  Alt andet, er det rene selvmord.
  Period, trutmund.

  Kommentar by Knights Templar — 13. maj 2019 @ 22:59

 26. Kristendom kan heldigvis være mange ting. Nu, hvor Thranholm står for SK’s værdipolitik, kan dette parti vel kaldes det ægte kristelige folkeparti med den oprindelige danske kristendom, der bringer ordene om biskop Absalon i hu: “Djærvt Dagens Daad du øved for Danmark. Slægter i Læ af dette Livsværk lever.”

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 13. maj 2019 @ 23:30

 27. Hun ligner en der har tabt sutten.

  Kommentar by Elvadatter — 13. maj 2019 @ 23:43

 28. Der kan vist efterhånden ikke herske tvivl om at “Patriarkiets” vigtigste funktion var, at beskytte piger som Isabella og Pernille mod deres egne beslutninger og handlinger..

  Kommentar by Kimski — 13. maj 2019 @ 23:57

 29. Det koster ikke Isabella Arendt en stemme når hun forkynder mere indvandring, de kommer alligevel ikke ind i folketinget, det et typisk politisk trick at sætte en jomfruelig æsel foran kærren det kan måske skabe lidt medlidenhed hos vælgerne, men ikke i Danmark for landet er fyldt op af alskens rakkerpak fra det muslimske overdrev der kun vil have sharia love dumme Isabella forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. maj 2019 @ 00:26

 30. ISABELLA ARENDT er blot eet eksempel, ud af flere hundrede, på at langt de fleste politiserende kvinder er uden jordforbindelse, selvom de hele tiden taler om at redde jorden, kloden og hele verden. Vel at mærke på lille Danmarks vegne, og altid for andres penge!

  Hvorfor nøjes de forresten med de globale udfordringer? Hvad med resten af universet? Hvorfor forlanger de ikke penge til at undersøge om der også er nogen på Mars, Venus, Jupiter og fjerne galaxer, som trænger til penge og ekspertbistand fra Danmark? Det er da useriøst, umenneskeligt og uambitiøst at overlade eventuelle beboere dér til bare at klare sig selv. Jeg synes at alle disse ædle humanister med Jelved og Zenia i spidsen burde samle sig i en stor rumraket på størrelse med Noahs ark, og så flyve afsted for at udbrede humanismen til nye jagtmarker. Jeg trykker gerne på startknappen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. maj 2019 @ 00:39

 31. Jeg går ind for mange landsforvisninger af disse sindssyge “landsmænd” der sætter min familie i livsfare, ud med det antidanske lort.

  Kommentar by Piphans — 14. maj 2019 @ 01:05

 32. Hun kunne lige så godt være i SF, dumhedens parti.

  Kommentar by LarsB — 14. maj 2019 @ 01:56

 33. Væmmelig so ! ! !

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2019 @ 05:47

 34. Hvorfor har KD ikke ikke symbolet for Ba’al og Astarte (halvmånen og stjernen) i deres logo, og hvorfor hedder de retteligt ikke Antikristen demokraterne?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 14. maj 2019 @ 05:58

 35. Hun drømmer om negerpik og dominans….men hvorfor tager hun ikke bare i swingerklub i stedet for at belemre os med hendes syge lyster

  Kommentar by redneck — 14. maj 2019 @ 06:25

 36. Kommentar by Voldposten — 13. maj 2019 @ 22:54

  Ingen tvivl om at han er højt begavet.

  Kommentar by kenneth — 14. maj 2019 @ 06:37

 37. Hvad er egentlig Kristendemokraternes eksistensberettigelse?

  De opstod i sin tid som en protest mod billedpornoens frigivelse under en konservativ justitsminister. Et noget spinkelt grundlag, og et ukristeligt grundlag, da de så antyder at de der ikke stemmer på dem ikke er kristne. Pornoen taler de ikke mere om. Idag har de skiftet navn fra Kristeligt Folkeparti til KD, efter tysk/italiensk mønster. De har vel Merkel og hendes “humanitære” flygtningepolitik som deres forbillede.

  Deres højborg idag er de gamle indremissionske kredse i Jylland. Her er kristendom blevet forvandlet til selvgod flygtningevenlighed, og de gamle mærkesager som modstand mod fri abort og billedporno er trådt i baggrunden. Den lutheranske advarsel mod islam har man glemt. Men venligboere har jo infiltreret mange af de andre gamle partier, så KD virker totalt overflødige.

  Kommentar by JC — 14. maj 2019 @ 06:53

 38. Lad Isabella og hendes kolleger for guds skyld ikke snuppe definitionsretten for hvad der er kristent , det ender i et rent helvede med rigtig mange problemer…

  Kommentar by krassisten — 14. maj 2019 @ 06:56

 39. AT SOCIALAKROBATERNES PARTI hvor Mette F er i spidsen, er en stor rodebutik, og et sorte-per spil, hvor man fupper og snyder hinanden på kryds og tværs, og hvor “kaffeklubberne” er hinandens modstandere i kampen om minister-poster, kan man få et indtryk af ved at læse bogen “Den hemmelige socialdemokrat” som afdækker hvor ulækker moralen er i det gamle parti. Plus man får noget at vide om de radikale.

  Det sørgelige er at vælgerne i årevis kun har kunnet vælge mellem rød pest og blå pest, for moralen i de mosgroede blå partier er lige så frastødende. Nu har vi så chancen for at nye partier kan bringe friske folk og frisk luft ind i den skumle borg. Men er vælgerne kloge nok til at flytte sig væk fra de partier som har snydt og bedraget dem uafbrudt siden 1968….?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. maj 2019 @ 07:03

 40. Biblen taler om ” en ulv i fåreklæder” eller “satan kommer i skikkelse af en lysets engel”. Det er hvad jeg kommer til at tænke på ved at tænke på kristen demokraterne.

  Kommentar by Danskeren — 14. maj 2019 @ 07:11

 41. Elsk din næste som dig selv…..er det at elske sig selv, at tillade en usekulær diktatorreligion med en Førerprofet, som ville få Jesus dødsdømt for blasfemi (ligesom virkeligheden, og alle de kristne som bliver undertrykt). Er en shariaundertrykkende muhammedaner, som alle vindesbyrd i udlandet fremviser, dræber og undertrykker kristne, og som vi sender soldater (liv på spil) ud for at bekæmpe konsekvensen af….din næste.

  Du kan vende den anden kind til….men behøver du at finde dig i et sværd i maven (ligesom Jesus jo også bevæbnede disciplene…Lukas evangeliet), og vil du vende den anden kind til at din næste risikere at blive voldtaget eller dræbt.

  Isabelle. Din etik og moral er fuldstændig rådden i misforstået godhed overfor ondskaben.

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 07:31

 42. Selvfrelst idioti fra KD forkvinden, som åbenbart er flintrende ligeglad med hvad der sker på jorden i hendes himmeldrømmende idealistiske etik og moral.

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 07:34

 43. Hendes etik og moral er på det grundlag pilrådden, uden fremtid for hendes idealer.Når hun ikke tør forholde sig til virkeligheden, og den udfordring muhammedanismen giver hendes medmennesker. Støt SIAD. God tirsdag . mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 07:44

 44. Radio nord gør det til et problem at indvandrere og deres efterkommere har for lav valgdeltagelse.

  De har levet i deres hjemlande i flere hundrede år uden at skænke demokrati en tanke. Så er det logisk at de heller ikke gider demokrati i Danmark. Og de få der stemmer, sætter kryds ved Islam glade partier.

  Mon ikke Kasper Møller Hansen fisker efter, at indvandrerne skal stemme rødt?
  Han var ikke ligefrem venlig overfor Nye Borgerlige i starten af deres karriere.

  Kristendemokraterne skiftede meget smart den tørre formand ud med vikaren fra himlen, hende den smarte med mere læbestift end hjerne.

  Hvem stemmer på dem ? sgu da de klimafanatikere der er propfodret med skræmmekampagne om Jordens undergang

  Jeg lægger lige en huskeseddel til tidligere Uriaspost om Nye Borgerlige
  http://www.uriasposten.net/archives/96089

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2019 @ 07:50

 45. Jeg går ind for næstekærlighed, også på tværs af lande og religioner.
  Vi skal sende nødhjælp og hjælpe med økonomisk udvikling i de fattige lande, primært med handelspolitik.
  De seneste årtier har vi medvirket til forfærdelig tragiske “regimeskifter” i vores dumme kamp mod socialisme eller for påstået geostrategisk dominans, som har smadret befolkningers fremtid og sendt millioner fordrevne i permanente flygtningelejre. Det er svært at gøre godt igen, også fordi FN ikke fungerer som tiltænkt med supermagternes sabotage og exceptionalisme.
  Jeg vil meget gerne redde Verden, men kulturfremmed indvandring er ikke en løsning, det er opløsning. Johan Christian Nord burde repræsentere Danmarks kristne snarere end naive Isabella.

  Kommentar by Zatopek — 14. maj 2019 @ 07:56

 46. KD minder mig om den nuværende pave, det måske stærkeste eksempel på ‘den lange march gennem institutionerne’. Det her er jo kulturmarxisme for FULD udblæsning. Der er to skillelinier ved det her folketingsvalg, og de har næsten intet med hinanden at gøre: højre-venstre. Og ‘Frankfurt-Tours’ (man kunne også have sagt ‘Frankfurt-Wien’). Selvfølgelig vil folk gerne have deres penge i fred. Men selv hvis vi ignorer at den linie jo stort set er væk, Løkkes venstre er jo sprunget helt ud som ’socialdemokratiet II’, så er den en distraktion.

  Den eneste linie der betyder noget er den mellem kulturmarxisme og opgøret med det. Den har jeg så kaldt ‘Frankfurt-Tours’ linien eller ‘tæppet’ for at give det lidt historisk kontekst. Men kald den hvad I vil, det er den eneste linie der betyder noget. Og det er første gang mere end eet parti stiller op til folketinget på ‘Tours’ siden.

  Kommentar by Moran ya Simba — 14. maj 2019 @ 08:31

 47. Well, det kan ikke være virkeligheden, hun skeler til…

  Kommentar by A. Nysted — 14. maj 2019 @ 09:05

 48. KD og lille Rødhætte peger på Lille Lars som statsminister.
  Det samme gør fallenten Klaus Riskær Pedersen.

  Vis mig dine venner o.s.v…

  Kommentar by Revisoren — 14. maj 2019 @ 09:11

 49. Endnu en falsk “politiker” med funding fra PETRO-DOLLARS.

  https://clarionproject.org/qatar-creates-muslim-brotherhood-bias/?utm_source=Clarion+Project+Newsletter&utm_campaign=95d3607f4e-EMAIL_CAMPAIGN_2019_03_17_12_03_COPY_02&utm_medium=email&utm_term=0_60abb35148-95d3607f4e-6639513&mc_cid=95d3607f4e&mc_eid=4e574a31b0

  Kommentar by Iznogut — 14. maj 2019 @ 09:38

 50. DET HELE ER MEGET ENKELT: Skillelinjen går mellem de partier som går ind for Danmarks ødelæggelse og folkedrab på danskerne, og dem som er tilhængere af at Danmark og danskerne skal have en lys og menneskeværdig nutid og fremtid.

  Der er partier som går ind for censur, razziaer, Marroko-pagten, fjern-diktatur, kommunisme, masseindvandring og multi-kulti. Det er løgnens, korruptionens, ondskabens, dumhedens og dødens partier. Stemmer man på dem, stemmer man for Danmarks og sin egen undergang. Så vanvittige er vel kun få? Eller lader flertallet sig stadig hypnotisere af DR radio og tv, og papiravisernes løgnekampagner?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. maj 2019 @ 10:55

 51. Næstekærlighed er, når man ofrer sig selv eller giver noget bort, som man selv ejer. Næstekærlighed, som KD og venstrefløjen så gerne vil snakke om, har intet med næstekærlighed at gøre. Venstrefløjen siger altid “vi” skal hjælpe f.eks. flygtninge, det betyder i virkeligheden, at det er den svage dansker, der må ofre sin trygge hverdag i det, der i dag er blevet indvandrerghettoer. De velbjergede på venstrefløjen ofrer intet, der tilhører dem selv. De går forrest, når de vil ha mere i løn, de går forrest i vrede, når deres rettigheder bliver antastet. De er superegoister, der gerne vil smykke sig af prædikatet næstekærlige.

  Kommentar by PiusXll — 14. maj 2019 @ 11:07

 52. Super arrogant kælling der mener at HUN kan udskamme en hel nation der er dødtrætte af islam. Hun forsøger selvfølgelig at gøre det til Vores problem at islamiske lande er så dysfunktionelle at ikke engang muslimer tør bo der.

  Not my Problem!

  Kommentar by Santor — 14. maj 2019 @ 11:19

 53. FREE SPEECH BLOG oplyser om hvordan DR manipulerer, og om hvordan bøsse-partiet ved Uffe Elbæk går 1OO% ind for sharia og islamisering.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. maj 2019 @ 11:35

 54. OT, men vigtigt: sjovnalisterne på News har lige oplyst, at der kører 6.000 lastbiler på danske veje hver dag, og 85 % af lastbilerne er udenlandske, mens 90 % af chaufførerne er udenlandske. Det sejler jo fuldstændigt i det her land! Tager dk ikke vej-told, som i Norge og USA, og hvorfor ansætter nogle danske vognmænd polske og lettiske chauffører? Selvfølgelig for at underbetale dem. Hvor er solidariteten mod landsmænd (de ægte landsmænd!) i det her land??

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. maj 2019 @ 11:46

 55. Hej Kære venner.

  Denne her video bør ses i den fulde længde.
  Det Nordsjællandske politi bryder grundloven.!

  https://youtu.be/FPiwIsnnrhU
  Sammendrag: Stram Kurs besøger Kokkedal (29.04.2019)

  Kommentar by Sindsro — 14. maj 2019 @ 11:50

 56. Den islamleflende pamflet Ekstra Bladet meddeler glædestrålende, at Det Radikaliserede Venstre står til at fordoble deres mandater.

  Ifølge en indkaldt “ekspert” skyldes fremgangen en modreaktion på hædersmanden Paludan og resten af de onde højreorienterede islamofober.

  Mon gammelkommunisten Poul Madsen har glemt sin store skuffelse, da han promoverede Gucci Helle tilbage i 2011, og bagefter blev total røvrendt?

  Kommentar by Revisoren — 14. maj 2019 @ 11:57

 57. 69 svenske kommuner er nu bakerot for at hjælpe de “flygtninge”. De skal ud og låne 50 mia kr.

  Kommentar by BB — 14. maj 2019 @ 12:04

 58. Narcissistisk selviscenesætter, der ønsker at fremstille sig selv som en af “De Gode”, mens hun paradoksalt nok ikke giver en hujende fis for de altødelæggende konsekvenser af sine synspunkter, for hendes eget folk.

  Desværre er den type mennesker Legio nu om dage, og som Sveriges ‘Batikhäxor’ med alt tydelighed har vist, er deres skjulte agenda langt fra så altruistisk, som de gerne vil have andre til at tro.
  https://www.youtube.com/watch?v=5467sG33SqU&t=39s

  Kommentar by Kimski — 14. maj 2019 @ 12:22

 59. OT: tre personer fundet dræbt m pile i lejlighed i Tyskland, fortæller news. Tysk politi siger, at een har dræbt de to, og vedkommende skulle så have skudt sig selv m pil til sidst. Yeah, right!! Lyder plausibelt. 🙄 Især når man så hører, at det samme er sket i en lejlighed et par hundrede km fra lejligheden med de tre myrdede. Her fandt man to pil-dræbte. Sære historier.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. maj 2019 @ 12:22

 60. Løsriv jylland
  De har måske set for meget af serien Arrow på Netflix

  Kommentar by k. m. — 14. maj 2019 @ 12:27

 61. @56: Jeg dyrker bukkejagt med compound bue, og rammes du bare i nærheden af noget vitalt med en broadhead spids monteret, kan det næsten ikke betale sig at ringe efter en ambulance. Så er opkaldet til ligsynsmanden faktisk mere relevant.
  https://www.amazon.com/Muzzy-Trocar-Grain-3-Blade-Broadhead/dp/B07QGVS665/ref=lp_719936011_1_9/144-3789338-8033957?s=hunting-fishing&ie=UTF8&qid=1557830245&sr=1-9

  De er også vældig gode at barbere sig med, skulle jeg hilse og sige. ;)

  Kommentar by Kimski — 14. maj 2019 @ 12:41

 62. @ 58 Broadhead ved jeg, hvordan ser ud. Uha! De er skabt til at gå igennem knogler på hjorte osv, ikke? Nyhederne burde ikke tale om det, for der er mange psykopater, der ku få ideer.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. maj 2019 @ 12:55

 63. ALEXANDER BEAUMONT — 14. maj 2019 @ 10:55

  Vi bruger forskellig terminologi men jeg tror vi tænker på de samme skillelinier ved det her valg.

  Kommentar by Moran ya Simba — 14. maj 2019 @ 12:57

 64. Løsriv Jylland! — 14. maj 2019 @ 12:55

  “@ 58 Broadhead ved jeg, hvordan ser ud. Uha! De er skabt til at gå igennem knogler på hjorte osv, ikke? Nyhederne burde ikke tale om det, for der er mange psykopater, der ku få ideer.”

  Enig, foruden at det kunne føre til yderligere stramninger af loven. Det lyder iøvrigt til at det teknisk var armbrøste, ikke buer, der blev brugt i sagen i Tyskland. Og dem må man ikke gå på jagt m i DK. Men det her kunne jo give politikere ideer til reguleringer osv af compoundbuer. Så lad nu være med at skrive detaljer om ‘det kan sådan og sådan…’ her. Det ville kun kunne få buejægere i fedtefadet…

  Kommentar by Moran ya Simba — 14. maj 2019 @ 13:03

 65. @59: Det kan du jo have så ret i, så hermed en undskyldning for det manglende svar dit spørgsmål.

  @Kim Møller: Vil du være venlig at slette mine kommentarer mht. til dette emne?

  Kommentar by Kimski — 14. maj 2019 @ 13:19

 66. Isabella Arendt er ung og måske datter eller nær slæfgning af biskop Niels Henrik Arendt, der døde for få år siden. Han skrev flere små bøger om islam og kristendom, og familien sendte gennem mange år, hvad den kunne undvære fra en spartansk husholdning i en flot embedsbolig til et fattigt samfund i Afrika – tror det var i Etiopien. Idealister.

  I Sverige har Kristendemokraternes søsterparti vind i sejlene, unge kvinder trækker jo vælgere, lader det til. På sin vis synes jeg, at det er ret naturligt, at et land som Danmark har et politisk parti, der bygger på kristen tænkning, men da den minder til forveksling om den socialistiske, er der vel ikke mange, der har brug for sådan et parti.

  Jeg så Jens Phillips hysteriske udfald mod Martin Henriksen i TV, og det var direkte ulækkert at opleve, hvordan gymnaiseleven derefter blevet båret på skjolde af journalisterne. Henriksen havde jo svaret ret neutralt og uprovokerende på hans provokerende og temmelig dumme spørgsmål.

  Kommentar by Ellen — 14. maj 2019 @ 14:19

 67. #63 Ellen: Vil det sige, at Isabella Arendt vil være idealistisk og flytte ind i en ghetto og være solidarisk med de svage danskere, der først og fremmest bliver af flere flygtninge/indvandrere, og som hun med sin næstekærlighed er skyld i?

  Kommentar by PiusXll — 14. maj 2019 @ 14:37

 68. Lige nu har EB fremvist at Rasmus Paludan har været BESKIKKET advokat for 3 flygtninge. En fra Nigeria og en fra Camerun (såvidt jeg på stående fod husker….kan ikke huske den 3). De tager det selvfølgelig op til en shitstorm til hans vælgere.
  Lad mig give en eksembel på en BESKIKKET advokats virke. Man har en lille advokatpraksis, hvor man af Justitsministeriet bliver hyret til at repressentere sigtede-anklagede- eller anden proces, hvor vedkomne har krav på retshjælp. Lad os sige en advokat arbejder for Red Barnet- pro bono i hans fritid (gratis), og han har en lille advokatpraksis der ikke kan køre rundt uden støtte. Vil det gøre ham til Pædofil? Hvis han arbejder som en BESKIKKET Advokat for en Pædofilsigtet? Han er i sådan en sag selvfølgelig FORPLIGTIGET til at være den Pædofilsigtede eller anklagede forsvarer og fremhæve alle de procedure eller svagheder i den Anklagede,s taktik til at få vedkomnes anklage til at falde til jorden. Svage beviser og tomme indicier skal fremhæves, og Sigtede-Anklagede skal repressenteres med det bedst tænkelige forsvar- uanset anklagen. Det er hans PLIGT som advokat, men det gør selvfølgelig ikke Advokaten til Pædofil selv. Vel? Martin Henriksen fra DF mente at det gør ham utroværdig.
  Alle I som har fulgt med på youtube om Rasmus Paludan har set ham kaste rundt og på anden måde i subjektivt Islamisk synspunkt mishandle Koranen (Ikke et ondt ord fra mig i den sammenhæng), men det gør selvfølgelig at han (man) ikke kan beklikke hans troværdighed på hans antiislamiske integritet, eller på anden måde ændre Integriteten overhovedet på det punkt. Han sætter sit liv på spil for den frihed vi andre har, men som mange af os (inklsiv mig) ikke tør gøre totalt brug af, åbenbart af hensyn til en- usekulær diktatorreligion med dens Førerprofet-. At hans advokatpraksis har forsvaret 3 flygtninge har intet med hans private politiske liv at gøre, som han risikere sit eget liv for at kunne fremstille til offentligheden. Hvilke andre politikere tør risikere dem selv for den frihed, vi sender soldater ud for at forsvare i udlandet? Imens vi herhjemme lefler for den religion som vil den til livs? Indtil videre kan jeg kun nævne Rasmus Paludan, hvis Integritet jeg ikke på nogen måde kan ses kan beklikkes. (Heller ikke i forhold til hans advokatpraksis som beskikket forsvare, som er nødvendigt i et retssamfund, hvis man ikke selv har råd til et forsvar).

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 14:40

 69. PiusXll, det må du jo spørge Isabella Arendt om. Hvad jeg mener er, at hun måske tilhører en familie, hvor der er dækning bag ordene om udstrakt næstekærlighed. Men også, at unge mennesker tit og ofte brænder stærkt for noget, som de med alderen forstår er uhensigtsmæssigt.

  Dette er noget helt andet, end når en succefuld erhvervsmand som Mads Nipper, CEO for Grundfos, puster sig op og går til journalisterne med kritik af islamkritikken. Deter vanskeligt ikke at have ham mistænkt for at tænke på salg af pumper i muslimske lande, som er en stor indtægtskilde for Grundfos.

  Hvis du har læst biografien om en af ejerne, Niels Due Jensen, husker du måske beretningen om, da en bilkortege omgivet af arabisk politi på motorcykler nærmede sig den nye Grundfos afdeling i Saudi Arabien, der skulle indvies med pompøs festivitas. Da kortegen nåede frem, stod en politibetjent af motoercyklen og gik hen og firede Dannebrog ned fra en flagstang foranden bygningen og smed vort flag på jorden. Ikke en af gæsterne fra Danmark turde gøre noget. Selv Grundfos ejeren tav. Det er vi mange, der ikke ville have gjort. Vi ville have samlet Dannebrog op.

  Kommentar by Ellen — 14. maj 2019 @ 15:09

 70. Michael Unna — 14. maj 2019 @ 14:40

  Det kan godt være jeg giver EB ALT for meget kredit men jeg har en eller anden vag fornemmelse af at EBs redaktion slet ikke er så anti-Paludan som de virker. ‘Hjerneskadet’ overskriften, den var så lav og overdrevet, særligt fordi at, uanset hvad man mener om Paludan så er han ikke ubegavet, at jeg næsten med det samme mistænkte den for at have den modsatte hensigt; at være så svinsk at folk ville få sympati for ham.

  Nu siger du så de dokumenterer at han har forsvaret hvad der efter SKs partilinie må være ‘ikke så værdsatte fremmede’ i retten. Det viser jo at han ikke nødvendigvis er så ‘hysterisk superracist’ at han ikke kan tilsidesætte egne holdninger for at sikre at folk får en fair retssag.

  Der har også været andre EB artikler hvor jeg fornemmede at EB ikke er Paludans største fjende i pressen. Og så tror jeg iøvrigt at EBs læsere må være nogle af dem der mærker konsekvenserne af SKs mærkesag, allermest.

  Men, måske giver jeg EB for meget ‘kredit’??

  Kommentar by Moran ya Simba — 14. maj 2019 @ 15:23

 71. PROPAGANDA, halve sandheder plus fortielser kan forvandle ethvert folkeslag til galninge. (bortset fra dem som tænker selv og selv opleder viden, hvorved de kan modstå den politiske manipulation)

  Vi så det da nazist-toppen fik tyskerne med på at det var en god idé at starte angrebskrige mod Tjekkoslovakiet, Polen, Frankrig, Holland, Belgien, Norge, England, Jugoslavien, Grækenland, Rusland og Danmark.

  Vi ser det i denne tid i vores eget land, hvor man buldrer frem med at co2 er en frygtelig trussel, mens masseindvandringen slet ikke er nogen trussel. Oveni talløse andre løgne.

  Nu er Politiken ude med at Isabella Arendt er en klog og fremsynet pige, ja nærmest en helgeninde og ledestjerne for alle som vil menneskeheden og danskerne noget godt.

  Kommunistavisen styres åbenbart af utopiske tosser og fantaster af samme slags som dem fra Elbæks badutspringer-parti, Jelveds verdensfrelser-parti og enhedslistens stalinist parti.

  Hvad de kristne kulturværdier angår, arbejder rødfascister og radikale flittigt på at bagtale og undergrave dem. Noget som allerede har påført danskerne mange tab og lidelser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. maj 2019 @ 15:26

 72. 67) Tanken strejfede mig også…..men her går man efter RP vælgere….hvilket jeg også tror EB gør bevist….Men bevares. Du har en god pointe.

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 15:27

 73. Ellers fremhæver MSM lige forøjeblikket at man i år indtil videre har brugt 41 millioner på at beskytte Rasmus Paludan :-) :-) :-). Hvor mange penge bruger man på importerede muhammedanere og terrorsikre landet? Hvor mange penge bruger man på hæren, som sendes ud for at bekæmpe konsekvenserne af Islam??? Hvor mange penge bruger man i Politiet på Fodboldkampe???? :-). Hvor mange penge bruger man på støtte til enøjede MSM???? ER de enøjede MSM ytringsfriheden værd??? Er Rasmus Paludan???? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 15:31

 74. #66 Ellen: Tak for et godt svar.

  Kommentar by PiusXll — 14. maj 2019 @ 15:34

 75. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/hemmeligt-kvindenetvaerk-bag-politiker-angreb/7626047

  Kommentar by Anonym — 14. maj 2019 @ 15:37

 76. Dernæst må man huske at RP blev jaget væk fra “Folkets hus” iført en jødekalot….helt sikkert at ingen Nazister stemmer på ham….og som han selv siger på “nationalSocialist” spørgsmålet…Nej jer er ikke-Socialist- :-) Personligt ser jeg ham heller ikke som racist overhovedet.

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 15:46

 77. I voxmeters tirsdags måling er Nye Borgelige og Stram Kurs sat under spærregrænsen. Som jeg ser det er der er næppe nogen tvivl om at Løkke ventede med at udskrive valg til efter Stram Kurs blev stemme berettiget og kunne splitte Nye Borgerliges introduktion. Normalt er det svært at komme i folketinget med et nyt parti. Så at der skulle komme hele to nye partier på det “yderste højre” (den historisk reelle midte) må have forkomment Løkke umuligt. Jeg tror dog at DF har skuffet for meget og at det derfor er et reelt muligt , dog ikke et sikkert, udfald! Men hvis det sker har eliten bag Lykke og Frederiksen tabt. Og Frederiksen sygdoms stunt der sikkert har været en afledningsmanøvre for det egentlige magtspil, kommer til at stå som en stor joke, selv hvis hun bliver statsminister.

  Kommentar by Hvideplov — 14. maj 2019 @ 15:47

 78. Jeg synes ikke navnet Kristendemokraterne er retvisende for partiet. Det kunne ligesågodt hedde “Venligboernes parti”. De går mere op i muslimer end kristne danskere. Og så med en kommunistisk furie som frontfigur?

  Kommentar by Popeye — 14. maj 2019 @ 16:02

 79. Fik lige bladret kort i EB i et supermarked og skimtet i overskriften. Ifølge Isabelle Arendt – forkvinden for “Kristen Demokraterne” ikke et religiøst parti…..Nej det har hun nok fuldstændigt ret i, selvom navnet siger noget andet i starten……hvad om de skiftede navn til Ligegyldigheds Demokraterne.??? :-) :-) :-). Fortsat god aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 18:27

 80. Apropos skingrende psykotiske madammer:

  EB fortæller, at det var et hemmeligt netværk af rabiate feminister, Helga, der stod bag shitstormen mod den stakkels Simon Simonsen, der tillod sig at kritisere den lille islamofile sædcontainer Joy Mogensen.

  En af de prominente medlemmer i netværket er den gamle afdankede autonome Pernille Rosenkrantz Theil.

  Skrigeskinken og Rosenkrantz Theil er gamle slyngveninder, og hun står vel til at få en ministerpost i en kommende rød regering.

  Velbekomme…

  Kommentar by Revisoren — 14. maj 2019 @ 18:54

 81. # 49 PiusXll . Du tager ,som mange andre ikke mindst påståede kristne, fejl. Hele næstekærlighedsbudet hviler på beretningen om den barmhjertige samaritan. Hvis man gider at gøre sig den ulejlighed at læse det, står det helt klart at min næste er den der gør vel imod mig. Jesus spørger : hvem var den overfaldnes næste ? Jesus spurgte IKKE, hvem var samaritanens næste. Så den næste jeg skal elske som mig selv, er den der gør vel imod mig !

  Kommentar by Danskeren — 14. maj 2019 @ 19:26

 82. Og selvfølgelig er Isabella Arendt blevet gjort til den nye politiske stjerne af medierne.. Typisk!

  Kommentar by Morten — 14. maj 2019 @ 19:52

 83. Morten/78

  Isabella Arendts stjernestatus er for længst en saga blot. Nu bliver hun brændt på bålet på de sociale medier. Se Tom Jensens kommentar på Berlingske.

  Stakkels velmenende unge menneske. Jeg håber, at hun har nogen, der kan fortælle hende, at det ikke er hende, der er noget i vejen med, og at al det had skyldes andre årsager og en påduttet situation, som mange af os aldrig ønskede.

  Det er i øvrigt også tankevækkende, at der hvert år udvandrer omkring 7.000 danskere, de fleste til middelhavslandene Spanien, Portugal, Frankrig og Italien. Det er mange, synes jeg.

  Kommentar by Ellen — 14. maj 2019 @ 20:39

 84. Isabella Arendts har aldrig haft et normalt arbejde, og har endnu ikke færdiggjort studie, så hvorfor opråbe hende til at vide hvad der godt for Danmark
  Hun er jo ikke engang tør bag ørene, og så er hun helt sikker på at når hendes venner sydfra er mange nok er hun helt sikker på at hun tilhører dem der først bliver forfulgt!!!

  Kommentar by Johannes Juhl — 14. maj 2019 @ 21:21

 85. Lige nu promoverer Deadline hende i et langt interview. Deres lumske bagtanke er jo nok at opnå et stort stemmespild på højrefløjen. Hun gør sig jo godt på skærmen med de store uskyldsrene blå øjne og det røde hår. Men måske appellerer hun også til de kristelige venligboere på venstrefløjen (der er til eksempel mange præster der stemmer SF), så det kan være at de forregner sig.

  Kommentar by JC — 14. maj 2019 @ 22:46

 86. 85 JC

  Ja, hvis hun skal tage stemmer, skal det da være fra SF.

  Weekendavisen havde i denne weekend et rørstrømsk helsidesportræt af Pernillle Skipper, der skulle tage kegler for hendes ungdom, gode udseende og angivelige ordentlighed i kontrast til Johanne S Ns spaghetti/ketchup-image.

  Det kunne dog ikke skjules, at Skippers socialisme skriver sig fra en trang til “at kontrollere”, og at hendes vision for Ø er et “parti, der vil magten”. Klassisk kommunistisk vision: total magt over andre mennesker.

  Skipper veg udenom spørgsmålet, hvorvidt hun stadig er trotskist i hjertet. Hun er socialist, og det er, siger hun, et tilstrækkeligt svar. Det er det vel egentlig også, da socialismens kerne er så syg, at forskellen på trotskisme og andre socialismer er pest eller kolera. Grundideen er og bliver, at nogle mennesker – en elite – skal have total magt over resten af befolkningen “til deres eget bedste”. Frihed og ansvar er begge fyord for en socialist.

  Kommentar by Sådan er det jo — 15. maj 2019 @ 09:40

 87. Isabella Arendt er ikke mere kristen end pave Frans – begge er marxister af sind.

  Hendes Twitter siger det hele. Personlogoet er bygget over en sovjetisk propagandaplakat om kvindelige arbejdere, og som valgkampagne serveres en tegneserie i AFA-stil, hvor Arendt personligt øver vold mod Kristian Thulesen Dahl.

  Efter at have givet partiformanden et blåt øje og skrammer i ansigtet fastslår “superheltinden” helt uden ironi: “Nu kan vi tale ordentligt til hinanden igen.”

  Hvis voldsmandens monopol er hendes budskab i selve valgperioden, svimler det for én at tænke på, hvor langt hun ville gå i den situation, at hun fik reel magt. Det vil jo aldrig ske, men at hun ikke er mere kristen end ayatollah Khomeinis underbukser, har hun selv gjort fuldstændig klart. Tak for det.

  Gid nogen ville spørge hende, om hun beklager Sovjets sammenbrud. For det ser skam sådan ud.

  https://twitter.com/IsabellaArendt/status/1126055638138748929/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1126055638138748929&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.berlingske.dk%2Fvalgstroemmen%2Fvalgstroemmen-kun-fodboldspillere-og-rockstjerner-maa-vaere

  Kommentar by Sådan er det jo — 15. maj 2019 @ 10:17

 88. “Skipper veg udenom spørgsmålet, hvorvidt hun stadig er trotskist i hjertet.”

  Er Lars Hedegaard ikke det samme?

  Ang. Isabella Arendt i Deadline slap hun flot fra flere gange irriteret at irettesætte Jacob Rosenkrands ganske fyndigt, fordi han blev ved med at spørge om hendes mening om aborter, Darwin og homoseksuelle. Som hun sagde, spørger alle journalister hende kun om dette, selv om de emner fylder meget lidt ift. partiets politik som helhed.

  Jeg er ikke enig med Isabella Arendt men fandt det særdeles forfriskende, at hun havde mod til at gå i kødet på Rosenkrands, der jo nok forsvarede den blå blok mod det store blå stemmespild, der allerede tegner sig i horisonten. I hvert fald ifølge Voxmeter.

  I øvrigt kom Isabella med en række knastørre konservative udtalelser, som man skulle tro er populære hos nationalkonservative, der støtter Tidehverv. Egentlig også mange andre, som er trætte af at høre om “kødgryder”, når de vælger at passe deres børn selv i stedet for at aflevere dem i et inferno af råb og skrig og stadige sygdomsepidemier.

  Kommentar by Ellen — 15. maj 2019 @ 11:09

 89. #81 Danskeren: Du har bestemt ret, at spørgsmålet om hvem der er min næste bliver vendt om, så at man selv er næste. MEN lignelsen slutter jo af med, at Jesus siger: Gå du hen og gør ligså! Så når du siger “Så den næste jeg skal elske som mig selv, er den der gør vel imod mig !”, så passer det ikke. Samaritaneren hjalp jo den overfaldne af ren nåde – uden modydelse. Samaritaneren er den overfaldnes næste, FORDI han udøvede barmhjertighed. Længere er den sådan set ikke.

  Kommentar by PiusXll — 15. maj 2019 @ 12:19

 90. Og min pointe er så, at samaritaneren hjalp, MEN han hjalp med sine egne midler og lod ikke andre hænge på regningen.

  Kommentar by PiusXll — 15. maj 2019 @ 12:23

 91. Og venstrefløjen gør det præcist modsatte. De siger “vi” skal hjælpe, men lade andre stå for byrderne.

  Kommentar by PiusXll — 15. maj 2019 @ 12:24

 92. Okay, hvis det er det, der giver stemmer.
  Enhedslisten med deres slugere.

  Kommentar by Anonym — 15. maj 2019 @ 15:05

 93. Hvis, og jeg siger udtrykkeligt, hvis, vi skal tage i mod såkaldte kvoteflygtninge, skal disse, omgående, gøres opmærksomme på at deres ophold er af midlertidig karakter, samtidig med at disse holdes i lejre, uden kontakt med det øvrige samfund. Ellers er det UD.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. maj 2019 @ 20:10

 94. Ret skal være ret.

  Jeg ku’ godt…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2019 @ 12:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper