14. maj 2019

“… fået klarhed over den ked-af-det-hed, som kom ud i et dramatisk råb om hjælp: Rasmus Paludan!”

Alt imens klima-alarmismen er oppe på de høje nagler, problematiseres det at højrefløjen bruger begreber såsom ‘befolkningsudskiftning’ og ‘modstandskamp’. Rasmus Paludan og Stram Kurs’ må selvfølgelig heller ikke tale om ‘udvisninger’, da det kan gøre 10-årige indvandrerdrenge depressive. Måske skulle venstrefløjen komme med konkrete forslag på løsninger, fremfor at skyde på højrefløjen. Lade børn være børn, og droppe ‘bangesangene’.

(Set hos Niddal El-Jabri på Facebook, 9. maj 2019)

Apropos. Debat på Facebook, 7. maj 2019.

Geeti Amiri, debattør: Ærligt, medborgere: at I overhovedet kunne finde på at indsende en vælgererklæring til fordel for Paludan – og Vermund, for den sags skyld – hvad tænkte I på!

Undertegnede: Personligt tænkte jeg på mine børns fremtid i Danmark.

Geeti Amiri: … tænkte du også på mine niecer, nevøer og fremtidige børns fremtid? For jeg tænker sgu også på dine børns fremtid.

Kim Møller: Nej. Du spurgte hvad jeg tænkte på. Svarede bare ærligt.

Oploadet Kl. 15:10 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101227/trackback

32 Comments »

 1. Jeg har set de første truede danske kvinder, som ikke tør bryde med Deres islamiske kæreste (og det forstår jeg sgu godt). Jeg har personligt set (i anden sammenhæng, hvor jeg hjalp en kvinde til et beskyttet område), hvordan en dansk kvinde-lille amazone-blevet gennembanket, så hendes barn i maven tog skade, imens hun-senere set- i med den Islamiske kæreste indpakket gik bag, som stolt fremhævede sit slaverhersker forhold ved at gå forand med et stort smil.

  Jeg tænker på de stakkels børn der mentalt skal vokse op i det helvede. Hvem gør ellers det?

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 15:23

 2. Hvis nu de kan pådutte en sygdom, der giver det endelige ophold og pension til personen og hele familien.

  Kommentar by Anonym — 14. maj 2019 @ 15:36

 3. rettelse beklager. ..Gik med den Islamiske…

  Kommentar by Michael Unna — 14. maj 2019 @ 15:43

 4. Hvad har muslimske børn følt i deres hjemlandede de sidste 1500år?
  Har de mulighed for at sige fra? og slippe for Islam’s snærende bånd, uden at blive tæsket eller slået ihjel

  Kommentar by k. m. — 14. maj 2019 @ 15:51

 5. Helt ærligt tror jeg ikke Geeti Amiri tænker på andre end hendes storfamilies fremtid. Sådan er det ikke stort set alle ikke-vestlige kulturer. Det er storfamilien, klanen, stammens vel man tænker på,- andre er fremmede.

  Kommentar by CCC — 14. maj 2019 @ 15:55

 6. JA, KLIMA- og CO2 vanviddet er kommet ud i noget ligefrem djævelsk og rablende vanvittigt. Nazi-propaganda-ministeren Goebbels kunne ikke have gjort det bedre. Anført af GREEN-PEACE, DR, EU, FN, Ida Auken fra de radikale og hende den lille syge svenske pige, skal vi nu alle lægges i klima-lænker og spændetrøjer. Man vil starte med at lægge større afgifter på flyrejser, bilkørsel, el-forbrug og 1OO andre ting, som ikke er “grønne” nok iflg. de hysteriske klima-tosser. Og MILLIARDER af kroner skal bruges på vindmølleparker med 2OO meter høje vindmøller.

  Noget påstået snak fra en 1o-årig bruges nu af en migrant-familie til følelses-porno om at det er urimeligt at påpege at afrikanisering og islamisering af Danmark kan ende med at gøre tusinder af danske børn kede af det, fordi de bliver truet, diskrimineret, overfaldet, undertrykt eller får venner kvæstet eller myrdet.

  Alt fra klimaet til invasionen vendes på hovedet. Vi danskere lever i en mere og mere rødfascistisk og sindssyg verden.

  Kritiske svar på El-Jabris og de rødes “humanistiske” indlæg på face-book blokeres vel nærmest hvergang?!!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. maj 2019 @ 16:06

 7. https://www.tv2east.dk/artikel/radikal-politiker-chokeret-over-budskab-paa-motorvejsbro

  Kommentar by k. m. — 14. maj 2019 @ 16:09

 8. “The children! The children! Won’t somebody PLEASE think of the children!!”
  Verdens mest dovne og billige argument i en politisk debat. Men den går rent ind hos konerne.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 14. maj 2019 @ 16:10

 9. Forældrene burde ransage deres oprigtige årsag til, at have valgt at blive fupflygtninge i Danmark og så handle derefter: Tilbage til islamiske egne!
  Drengen har indset, at han, med den kultur/lov/ideologi han har fået med i bagagen hjemmefra/er hjernevasket af, IKKE passer ind i et dansk civiliseret, demokratisk samfund, modsat hans forældre, der mener sig berettiget til, at spille uskyldig flygtning, der bestemt skal have deres middelaldrende voldskultur tilgodeset på danske skatteborgeres bekostning.
  Hvorfor tager forældrene ikke ansvaret for DERES valg af en forkert udvalgt destination og rejser tilbage til nærmest egnede??
  Fordi der var og er et andet mål med at være fupflygtning: islamisering og/eller udnyttelse af danskerne!
  Ja, tænk, at forældre vil behandle deres børn sådan, men det er MS i den islamiske voldsideologi: børn/sønner sendes på “slagmarken” mens forældrene trækker i trådene, efter ugentlige ordrer fra nærmeste moske.

  Jeg husker stadig den islamiske Mor, der ikke begræd sønnens død under hans terrorangreb, men storhulkende begræd, at hun ikke havde fået flere sønner hun kunne give til formålet.

  Også i blokeksemplet her, skydes børnene/sønnen frem FORDI forældrene VIL have deres livsideologi opfyldt, koste det hvad det vil. Klynk og lignende tjener samme! – ellers havde de nok taget bedre valg, for barnets skyld, langt sydligere for Danmark.
  – og så er tidspunktet jo perfekt valgt, til støtte fra venstrefløjen, der endnu ikke (pga. en lige så ideologisk betinget LAV-IQ) har opdaget, de håndfodrer deres kommende bødler.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. maj 2019 @ 16:16

 10. Tror ikke på det!

  Kommentar by Ewing — 14. maj 2019 @ 16:25

 11. Geeti Amiri – er det ikke den lille fedladne liderlige afghaner, der altid praler med, hvor mange forskellige mænd hun har kopuleret med, og hvor stort et kvantum alkohol, som hun konsumerer?

  Hun var for længst blevet stenet hjemme i Afghanistan…

  Kommentar by Revisoren — 14. maj 2019 @ 16:25

 12. Øøøhh, det er virkelig ikke så svært at finde ud af for bussemændende og lommemussolinierne. Og hvis de vil have det skåret ud i pap nok en gang,er det her: Vi vil bare have frihed. Så til helvede med byplnlæggere,lovgivere,embedesmænd og hvad landsforræderne ellers kalder sig. I der i fjolsetinget har tiltaget jer en tand for meget magt. Og du “Lars Løkke Rasmussen” burde føres til en retsal og dømmes. Du vil så sandsynligvis kunne se frem til at tilbringe resten af din liv i fangenskab. Din usmagelige ødelægger af dansk liv i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2019 @ 16:28

 13. Efter reglerne skal asylsøgere søge asyl i det første sikre land de kommer til. (iflg. en avis)) Hvorfor bliver asylsøgerne så ikke afvist ved grænsen? De har jo allerede passeret flere sikre lande på vejen til Danmark. Schweitz kan finde ud af at afvise migranter der truer landets økonomi og sikkerhed. Hvorfor kan Danmark ikke?

  Kommentar by tp — 14. maj 2019 @ 16:38

 14. Arrghh..tilbage til offerrollen. Så kan islam ligge og simre som ukrudtsfrø, indtil de igen kan bryde frem og med bæmund proklamere at vi alle er racister. Nej, i er blevet vejet og fundet for lette. Islam hader vantro=vesten og det diskvalifiserer jer til at bo her. Sorry not my problem. Vi tog imod jer og i fuckede up. I LaLa-land kan vi alle leve i fred og harmoni, men i er ikke der endnu. Og nej, er sgu godt klar over at alle med muslimske rødder ikke render rundt med en kniv oppe i ærmet, men rigtig mange af jeres trosfæller udgør en risiko og en udgift. Håber i rykker jer mentalt og kulturelt, men vil ikke sætte penge på det.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 14. maj 2019 @ 16:54

 15. Revisoren — 14. maj 2019 @ 16:25

  Noget i den her stil?
  Mon den deling af billeder giver tillægsstraf på 80 timers samfundstjeneste?

  https://ekstrabladet.dk/112/tiltalt-for-drab-sendte-fotos-af-doeende-ekskone/7627056
  Derefter tog han to billeder af den døende kvinde. Dem sendte han i alt fem gange til to personer via Messenger.

  – Har slået horeungen ihjel – endeligt, lød den ene, mens han i den anden skrev:

  – Broder har slået horeungen ihjel – tager til politiet – overgiver mig.

  Kommentar by tavsen — 14. maj 2019 @ 17:02

 16. ked-af-det-hed – hvilket mislykket pædagog sprog.

  Kommentar by BB — 14. maj 2019 @ 17:08

 17. #6
  Hvorfor hører vi ALDRIG SlamzkedeSvampen være chokeret over butikslukninger og danske pølsedamer m.v., der trues og chikaneres på DAGLIG basis, af de selvsamme muslimer vi PÆNT be’r om at tage hjem?
  Vi kan heraf konkludere at Olga’s udsøgt hæslige mor gør fælles sag med invasorerne og dermed er landet og etnisk danskeres direkte fjende.
  Så enkelt kan det siges.
  Må hukommelsen blive lang.
  Og processen kort.

  Kommentar by Knights Templar — 14. maj 2019 @ 17:08

 18. Hvis jeg havde en krone for hver gang en muhamedaner har ‘truet’ med at tage hjem fra det frygtelige land Danmark, ville jeg være halvrig.

  Kommentar by Bastardo — 14. maj 2019 @ 17:21

 19. >Bastardo
  Du ville være hovedrig. Du ville have så mange skejser at du mageligt ville kunne låne mig den ti’er jeg lige står og mangler til en halv pot sød.

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2019 @ 18:44

 20. Et reb? Kan ungerne nu ikke engang finde ud af at stene mere?

  Kommentar by redneck — 14. maj 2019 @ 19:41

 21. Tsk-tsk, nu skal det gøres amoralsk at ville stemme sig til en bedre fremtid for sine børn og børnebørn, ligesom at begrebet “befolkningsudskiftning” gøres til et højreorienteret skældsord selvom det ganske rimeligt beskriver hvad der foregår.. De kommer ikke til at vinde. “The Great White Awakening has begun”, som en youtube-video for nylig kommenterede det. Vi ved hvad der foregår: Vi bliver udskiftet. Og 80% af vores politikere hvis ikke mere, er fuldstændig med på den. Skyklapperne er ved at falde for europæernes øjne. You better believe it.

  Kommentar by Morten — 14. maj 2019 @ 19:51

 22. Skrækken for den hjemlige såkaldte højrefløj er jo en udløber af samme skræk, de uskyldige små led af efter Trumps valgsejr. Ingen af delene skyldes højrefløjen eller Trump selv, men den repræsentation af dem, medierne bringer. Hvis mainstream viste virkeligheden, ville man jo indse, at Paludans politik faktisk går ud på reel problembekæmpelse, ikke pogromer mod dem, der bare har blandede aner.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 14. maj 2019 @ 20:02

 23. Hele historien lyder som en konstruktion, da det de blev udsat for er en mild udgave af Islams opførsel. De prøve at projektere deres egen opførsel over på danskere, da dette giver dem en undskyldning for at lave et modangreb. Dette er en klassisk Islamisk taktik der især har været synlig i krigsførelse, hvor muslimer først erobrer et stykke land. Hvorefter de er nødt til at forsvarer “deres” område imod de oprindelige indbyggeres militante invasion.

  Kommentar by Hvideplov — 14. maj 2019 @ 20:24

 24. Hjemsendelse af afviste og udviste! UNIVERSALLØSNING.
  UDLICITERING!
  Regelmæssig afrejse med båd fra Nyord/Kalvehave. Ilandsætning ved entreprenørens foranstaltning

  Kommentar by pseudonym — 14. maj 2019 @ 20:41

 25. Islam er en succesfuld ideologi forklædt som religion. Det er den hurtigst voksende religion i verden. Hemmeligheden er voldsudøvelsen. Hvis faren er muslim er børnene det også, og de kan ikke bryde ud uden at blive truet på livet. Kvinderne er avlskvæg ejet af manden, og de tvinges til at få så mange små muslimer som muligt. En muslimsk kvinde kan ikke gifte sig med en ikke-muslim uden trusler på livet, og uden krav om at ikke-muslimen konverterer. Ikke-muslimske minoriteter i muslimske lande chikaneres og presses. Der er al mulig grund til at frygte islam. Men den største fare er vores lederes uvidenhed og kapitulation over for den muslimske kolonisering.

  Kommentar by JC — 14. maj 2019 @ 23:04

 26. JC — 14. maj 2019 @ 23:04 :

  Jeg vil lige tilføje, at enhver muslim er forpligtet på livet, til at følge KOranens påbud. Bl.a. dette:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Islam er Fandens Voldsideologi, der har til formål, på bestialske måde!, at dræbe ENHVER, der ikke bogstavtro følger KOranen (Fandens Voldsmanual)

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. maj 2019 @ 23:20

 27. Din 10-årige, er ikke nær så ked af det som vi.
  Og slet ikke så ked af det, som han kommer til at blive.

  Kommentar by Knights Templar — 15. maj 2019 @ 00:17

 28. Bullshit detector overload!

  Kommentar by Winged Hussar — 15. maj 2019 @ 09:04

 29. Alle kneb gælder.
  https://amtsavisen.dk/danmark/Rasmus-Paludans-tilholdssag-Laes-hvordan-han-forfulgte-og-chikanerede-ung-mand-i-aarevis/artikel/443294

  Kommentar by Anonym — 15. maj 2019 @ 11:16

 30. Politiker lede.
  Der bliver godt nok kørt på stram kurs og paludan. Nu med tidligere domme om forfølgelse. Endda af en mand.

  Kommentar by Anonym — 15. maj 2019 @ 17:08

 31. https://ekstrabladet.dk/112/to-anholdt-for-grov-vold-under-uroligheder-paa-noerrebro/7636562

  Kommentar by Anonym — 16. maj 2019 @ 11:03

 32. J.C. 23:04
  Hvad gør det ex-White Houseniggeren Barack’erpak HUSSEIN Obama til?
  Jeg ville ønske man bare ville ha’ brugt halvt så meget af den krudt – man siden brugte mere eller mindre uretmæssigt på Trump – på at få UHILDEDE eksperter til at validere KORANKENYANERENS birth certificate. Og så ellers slå fast een gang for alle:
  US’ første stammehøvding er søn af en muslim – hvilket per definition gør HAM til muslim – også. (Ka’ være vi skal be’ Uffe Knaldbæk opfordre Korannegeren om at bidrage med sit circumsised dick-pic til deres Alternative billedsamling)
  Hold kæft, hvor jeg foragter denne gennemfeminiserede, menstruationsrøde, islamliderlige verden.
  Hvor det mest maskuline har vist sig at være the Curanniggers he-man wife.

  Kommentar by Knights Templar — 16. maj 2019 @ 11:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper