14. maj 2019

‘Muslim go home’ skrevet på motorvejsbro: Zenia Stampe – “… muslimer hører hjemme her i Danmark’

Der er en hel del stampister i ‘Dansk Muslim debatten’ på Facebook. Det er folk som jubler over Ramadan-sammenkomst i en folkekirke, men samtidig formår at ignorere administratorens hyldest til ayatollah Khomeini. Radikale Zenia Stampe går også ved dette folketingsvalg målrettet efter muslimerne. Graffiti på en motorvejsbro ved Ringsted set af radikale Zenia Stampe. Sakset fra Facebook.

“Nej! På vej over Sjælland ser jeg det her klamme slagord malet på en motorvejsbro.

Men det her er Danmark. Vi skriver ikke racistiske slagord! Vi skriver ikke ‘Juden raus’ på butikkerne, vi skriver ikke ‘No blacks’ på toiletdørene. Og vi skriver ikke ‘Muslim go home’ på en motorvejsbro, hvor der hver dag kører mange tusind biler forbi.

Og så endda midt i en valgkamp! Men det her svineri skal ikke påvirke vores demokrati.

… Ingen skal føle sig uvelkomne i Danmark på grund af deres religion, etnicitet eller seksualitet. Punktum!

Danske muslimer hører hjemme her i Danmark. Det gør racisme til gengæld ikke. Og ALDRIG har det været vigtigere at sige fra.” (Zenia Stampe, 13. maj 2019)

(Zenia Stampe på Facebook, 13. maj 2019)

Oploadet Kl. 20:26 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101244/trackback

40 Comments »

 1. “Og vi skriver ikke ‘Muslim go home’ på en motorvejsbro, hvor der hver dag kører mange tusind biler forbi.”

  Det gør en Dansker heller ikke, han/hun ville skrive “muslimer skrid hjem”.

  Det er et hoax produceret af islam selv eller en flok småtbegavet venstretosse, for at skabe opmærksomhed fra netop en som zenia stampe.

  Kommentar by Santor — 14. maj 2019 @ 20:33

 2. Foto 1 : Hvem har taget dette billede ?

  Jeg ved ikke med jer ,men det lugter langt væk. Og så midt i valgkampen.

  Kommentar by Ewing — 14. maj 2019 @ 20:37

 3. Selvfølgelig er det et hoax.

  Stampes mand og Olgas far er såmænd teaterinstruktør Martin Lyngbo…

  Kommentar by Revisoren — 14. maj 2019 @ 20:47

 4. Et forfærdeligt, historieløst, og – ikke bare selvdestruktivt, men landsdestrutivt menneske.
  Håber at hun, såfremt hendes psykoser møder opbakning, selv bliver et offer for sin egen idioti.
  Hun er så bare typen som stadig tror hun er venner med dem, mens de gør hendes galge klar.
  Og lige præcis pga. kvinder som hende er vores lands dage talte

  Kommentar by Lundahl — 14. maj 2019 @ 20:52

 5. Det er naturligvis en parodi over “Roman go home” fra Monty Python’s Life of Brian. Klippet er utroligt kendt:

  https://www.youtube.com/watch?v=wjOfQfxmTLQ

  Det blev sikkert skrevet af venstreorienterede i et desperat forsøg på at latterliggøre højrefløjen. De havde dog nok ikke regnet med at Zenia Sinke Stampe ville ødelægge det for dem ved at tror det kunne være lavet for alvor.

  Kommentar by Hvideplov — 14. maj 2019 @ 20:52

 6. I USA skønner man, at omkring 80-90% af alle “hate crimes” er hoax. Journalisten, Andy Ngo dækker mange af dem på hans twitter konto.

  Kommentar by CCC — 14. maj 2019 @ 20:53

 7. Imponerende. Da hun jo ikke liiiige kan aflæse dette på flere kilometers afstand med 100-130 km/t, køre ind og parkere i nødsporet, sætte sig ud i græsset og tale i telefon, samtidig med at hendes partner fotograferer.

  Eneste mulighed: Hun har måske set dette, valgt næste frakørsel, på sindrig vis fundet en græsplet, ævlet løs og blive fotograferet imens. Sandsynligt, næppe.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. maj 2019 @ 20:56

 8. ….bortset fra, at det er svært usandsynligt. Se nærmere på teksten: Den er helt klart skrevet over tre skabeloner, hvilket ikke harmonerer med det skrevne. Der er ingen, som i ingen, der kan hænge ned over en motorvejsbro og skrive det så klart.

  Photoshop, Gimp osv. lever ikke forgæves.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. maj 2019 @ 21:01

 9. Vi kender det jo alle sammen: Intet er så rart som at sidde op ad et autoværn ved en motorvej og ævle i en iPhone. Meget normalt øøøhh?

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. maj 2019 @ 21:05

 10. Her er det fjernet :

  https://www.facebook.com/zeniastampe/photos/a.195645873784922/2758448754171275/?type=3&theater

  Hvem har taget dette billede så ?

  Kommentar by Ewing — 14. maj 2019 @ 21:09

 11. Der skulle have stået “MUSLIMS GO HOME”, så grammatikken er dårligt og derfor er det en klar Monty pyton parodi, se #4. Dem der har skrevet det mener at folk på højrefløjen er dumme. Altså er det folk på venstrefløjen der har lavet det. Yderligere som nævn i #6 er det næppe muligt at ret mange har set en så ubetydeligt og utydelig besked mens de køre 110-130km/t. Så Zenia der er venstre orienteret må have fået nys om det fra hendes kontakt netværk. Desværre for venstrefløjen ødelagde hun joken ved nationalt at fremstille den som værende noget man kan og skal tage meget alvorligt. Nu hænger venstrefløjen på deres egen joke, et fint selvmål må man sige :)

  Kommentar by Hvideplov — 14. maj 2019 @ 21:17

 12. Det er ellers en dejlig velplaceret bro med biler nedenunder hvor “utilpasset unge” kan ødelægge en familie med nogle sten når deres bil kører fordi. Altid noget de kun har skrevet grafitti.

  Kommentar by CCC — 14. maj 2019 @ 21:19

 13. Åh altså hvor er hun en stor helt her midt i valgkampen. Kørte forbi et gammelt socialt boligkvarter, hvor jeg må erkende efter at være flyttet tilbage efter 20 år udenbys, at den demografiske sammensætning har ændret sig gevaldigt. Her var Zenias plakater selvfølgelig plastret op overalt. Hun er en ussel opportunist.

  Kommentar by Johnson — 14. maj 2019 @ 21:29

 14. https://ekstrabladet.dk/112/kaerestepar-overfaldet-trukket-hen-ad-asfalten-i-haaret/7634447

  Kommentar by Anonym — 14. maj 2019 @ 21:30

 15. Og Olga’s mor – “… Zenia Stampe hører hjemme her i Saudiarabien’

  Kommentar by Sindsro — 14. maj 2019 @ 21:50

 16. Kære venner, tag nu at læse jeres indlæg igennem, inden I sender dem. De vrimler jo med stavefejl og andre fejl. Jeg er ikke altid bedre selv, men prøv nu om ikke I kan gøre det lidt bedre. Der skal jo helst være respekt for hvad vi skriver.

  Kommentar by tp — 14. maj 2019 @ 21:52

 17. Nå Zenia, kalder din narcissistiske hjerne nu igen på opmærksomhed? Jamen nu har du jo også tullet rundt derhjemme og passet ynglen (eller har au-pairen gjort det for dig)siden sidste valg, og nu er det ikke nok at lave en fjæsbogsopdatering en gang imellem for at få stivet egoet af.
  Hvad gør man så? En lille happening med dig selv i centrum, som sædvanligt.For muslimerne/indvandrerne,interesserer dig mindre end intet.
  Og hvad skal du lille pige dog stille op uden den opmærksomhed som dine forældre tydeligvis ikke evnede eller havde lyst til at gi dig? Dine happenings er altid og hvergang bare et springbræt til en ny omgang “SE MIG”. Og når dette billede er taget, tager du stille og roligt hjem til din bolig i et 100% invandrerfrit område, og hykler videre.

  Kommentar by Elvadatter — 14. maj 2019 @ 21:57

 18. Det er ikke let at spraymale spejlvendte, hvis man hænger ud over gelænderet. Nogen må have set noget eller filmet med dashcam.
  Zenia påstår det stod på begge sider af broen. Har nogen set kommunen i arbejde på stedet

  Kommentar by k. m. — 14. maj 2019 @ 22:06

 19. Hvideplov 20:52/21:17. Huskede ikke lige “Roman go home” fra Monty Python’s Life of Brian. Men den er vel i sig selv en parodi på klassikeren “Yankee go home” som er alle anti-amerikanske slogans moder. Flittigt i 60-70 år brugt af de røde også dem herhjemme og muslimer, der hader USA.
  “Muslim go home” er det gamle venstreorienterede slogan vendt 180 grader og brugt mod de besættere de venstreorienterede har lukket ind i kongeriget. Det Radikale Venstre har ønsker den danske befolkning udskiftet. Derfor byder de besættere velkommen som de gjorde den 9.april 1940. Denne gang ser det ud til at lykkes for dem.

  Kommentar by A-mad — 14. maj 2019 @ 22:18

 20. Til #15
  Ja, man skriver jo bare lige en hurtig kommentar. Men jeg kan da godt selv se at der er åbenlyse fejl, selv i mine egne indlæg. Som for eksempel pyton i #11 i stedet for Python som jeg skrev i #5. Men jeg vil dog ikke sige at vores indlæg er generelt ulæselige. Dog er det korrekt at det altid kan bruges som ammunition imod Uriasposten selv, hvis nogle skriver noget der er åbenlyst forkert. Men løsningen på dette kan kun være at der der er nogle der læser korrektion på alle indlægende, og derefter sender kommentarer til email adresserne. Men man kan ikke rette indlæg som der er nu uriasposten, og en korrektions læser kræver også ekstra arbejde som skal administreres af Kim, uanset hvem der går arbejdet. Så det er svært at gøre noget ved dette problem.

  Kommentar by Hvideplov — 14. maj 2019 @ 22:26

 21. Vestmotorvejen mellem afkørsel 35 Ringsted Ø og afkørsel 36 Ringsted N. Begge fotos ser ud til at være taget på den østlige side af broen. Havde der stået “danskersvin”, ville hun nok have hygget sig noget så gevaldigt. Hun havde med garanti ikke kørt en større omvej for at tage billeder, det er vist ganske sikkert!

  Kommentar by R. W. Emerson — 14. maj 2019 @ 22:31

 22. Muslim go HOME.
  And take the stupid ugly woman
  With you.

  Kommentar by XXXXX — 14. maj 2019 @ 22:32

 23. Til #18
  Ja det er sandt at mange gode jokes i mange tilfælde låner fra tidligere jokes. Men i vores tid/kultur er det i høj grad Monty Python der har standardiseret disse vittigheder. Så det er mest sandsynligt at det var en venstreorienteret hoax.

  A-mad, jeg mener at du har 100% ret i at de Radikale, som allerede før krigen var et grisk hersker parti, hader at den danske befolkning da den af og til påtvinger dem at opføre sig bare lidt ordenligt. De Radikale prøver hele tiden at over-kompensere for deres korrupte arrogance ved at påberåbe sig falsk moral. Så når deres griske venner i flygtninge-industrien skal have mere arbejde med fed løn, er det altid fremstillet som noget moralsk. Og jeg kan blive ved, men kort sagt er de Radikales politik vel at:
  A) de reelt moralske Danskere skal slaves ihjel uden mulighed for at få børn.
  B) ubrugelige amoralske tilflyttere skal tilflytte i så stor tal at landet bryder sammen.
  C) efter system sammenbruddet vil befolkningen kun kunne klare sig ved hjælp fra staten og derfor er et diktatur nødvendigt.
  D) de Radikale hersker parasitter vil naturligvis være klar til at tage deres umoralsk velfortjente plads i dette herlige nye diktatur.

  Kommentar by Hvideplov — 14. maj 2019 @ 22:52

 24. Hjul og stejle skal genindføres så hurtigt som muligt til psykopater som Zinke Spasseren.

  For at opveje menneskets svar på det sorte hul aka Zinke Spasseren, så er det godt at vi har Rasmus Paludan for så er der stadig håb forude.

  Kommentar by Piphans — 14. maj 2019 @ 23:05

 25. Politikere som Zenia, Jelved, Sofie Carsten, Johanne Stalin S-N, Carolina Magdalena Maier, Pia Dyhr, Ida Auken, Margrethe Auken, Astrid Kragh, Akdogan, Rosenkranz-Theil, Birthe Rønn, Schall Holberg, Pernille Weiss, Mette F, Pernille Skipper, Helle T-S osv. er alle sammen eksempler på dagdrømmende, feministiske og pladderhumanistiske kvinder.

  De burde aldrig have været valgt ind i ledelsen af landet. (Det samme kan selvfølgelig siges om Pol Pot Lars og Uffe Elbæk m.fl.)

  19 af 2O politik-kvinder er landsskadelige. I Sverige kan man studere hvordan rødradikal kvinde-politik har bragt det fredelige og civiliserede samfund ud i frit fald. Vi danskere risikerer at DK bliver det næste nordiske land som ryger ned i afgrunden.

  Se “Den hemmelige socialdemokrat”, Snaphanen, “Merkels migrant crisis” og ISIS-ISIL TERROR i Syrien og Irak mv.

  Kommentar by tp — 14. maj 2019 @ 23:08

 26. Må man virkelig gerne rende rundt på en motorvej for at tage opstillede fotos til facebook hvis man er en radikal politiker? Jeg troede ellers at at det var pisse ulovligt og farligt for alle andre.

  Kommentar by Per — 14. maj 2019 @ 23:42

 27. Venstrefløjen lider af en dødbringende stupiditet! Muslimer hører hjemme på planeten Pluto.

  Kommentar by Kuffar — 14. maj 2019 @ 23:47

 28. Hvor er det egentlig klamt når man tænker over situationen: Hun kunne have vendt og taget et billede ud af ruden som det nederste foto, men det var slet ikke nok for zenia stampe, for hvordan skulle folk så vide hvor god hun er? Så hun valgte istedet at risikere andre trafikanters liv for at lave en opstillet fotosession hvor hun sidder og lader som om hun anmelder det på mobilen. Tænk over det en gang, hvorfor var billedet af broen ikke nok for hende? Det er virtue-signalling level 1.000.

  Kommentar by Per — 14. maj 2019 @ 23:50

 29. Hvor er hun et gennemført hæsligt kvinde”menneske”.
  Hvem ER dog i stand til at tømme sig i den stinkende kloak?
  Og så, igen-igen.
  Det hævdes, at være eksemplarer som hende, der var årsagen til. Man var nødt til, at opfinde spiritussen.
  Det lyder plausibelt når man ser og hører hende.

  Kommentar by Knights Templar — 15. maj 2019 @ 00:12

 30. De Radikale landsforræddere er færdige, det er et spørgsmål om tid

  Kommentar by BB — 15. maj 2019 @ 01:34

 31. I det mindste hører vi ikke om Olga længere…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 15. maj 2019 @ 03:34

 32. Den sindssyge udanske skrigeskinke.

  Kommentar by LarsB — 15. maj 2019 @ 03:53

 33. Zenia Stampe hører ikke hjemme (i et frit demokrati med ytringsfrihed) :-) :-) :-). Zenia Stampe. Go home. Bliv der :-) :-) :-). God onsdag.Støt SIAD (Du behøver ikke Zenia) og DF, NB, og DF :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2019 @ 05:32

 34. Det virker ret iscenesat…. een ting er hun forarges over grafitti… men at hun så parkerer i nødspøret og stager et foto hvor man kan se grafittien og hende ringe med hendes søde iphone (samlet af tvangsarbejdere i kina) er sgu for meget

  Kommentar by redneck — 15. maj 2019 @ 08:56

 35. Jeg så “Stram Kurs” skrevet på en motorvejsbro den anden dag. Gad vide om Stampe snart tager et foto der.

  Kommentar by Winged Hussar — 15. maj 2019 @ 08:59

 36. Hvis man vil spraymale et budskab hurtigt og helst også uden taberstavefejl (fx så jeg “Wite pride” for nogen år siden) så skal man bruge en skabelon, det er en plade med huller i, som man kan holde op over fladen man vil male på. Så sprayes der så med co2holdig svensk spraymaling, og vupti, tag skabelonen væk, og så står budskabet lige så fint. Hvis budskabet skal ses på lang afstand skal det være meget større en det lille pisklatteri på billedet- men det er lavet med en skabelon, fra de radikales reklamebureau.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. maj 2019 @ 09:38

 37. Tankevækkende, at konen er endnu mere verdensfjern end en forvirret 16-årig økoPippi https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11381116/tyske-afd-latterliggoer-16aarige-greta-thunberg-som-mentalt-udfordret/

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. maj 2019 @ 10:58

 38. Jeg vil ikke, direkte beskylde Zenia Stampe for at være dum, men hamrende naiv.
  For 120,vende gang. RELIGION HAR,OVEHOVEDET INTET, MEN RACE AT GØRE, men er der imod en gudetro, så kritikere af bl.a. ideologien, Islam kan , under ingen, omstændigheder kaldes racister. Så fat det dog!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. maj 2019 @ 19:47

 39. er Zenia ikke efterkommer af nazistiske indvandrere?

  Kommentar by Cat Girl — 16. maj 2019 @ 12:13

 40. Om Zinke Gestampos tyske forfædre:
  http://danerland.blogspot.com/2017/07/de-radikale-egoister-er-et.html

  Kommentar by Træt — 16. maj 2019 @ 21:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper