14. maj 2019

‘Tulstrup Antifa’

En ung mand cykler rundt og hærger Nye Borgerlige-plakater. Han konfronteres på stedet, og forklarer sig med at han er imod ‘et naziparti’. Med sænket blik tvinges han til at opsætte en Mette Thiesen-plakat, han netop har nedtaget. Scenen er Præstevej ved Tulstrup når Hillerød, så lad os bare kalde ham for ‘Tulstrup Antifa’.

Skøn video lagt online af Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen. Set på Facebook.

(‘Tulstrup Antifa’ på Præstevej i Tulstrup, nær Hillerød)

TV2 Lorry har en relateret historie.

“’54xfuck din mor’ og ‘Dø’. Det er blandt budskaberne, folketingspolitikere fra højrefløjen har fået skrevet på deres valgplakater i blandt andet Nordsjælland og København.

Mette Thiesen fra Nye Borgerlige, der er spidskandidat i Nordsjælland, er en af dem, hvis valgplakater har været udsat for hærværk. Hvorvidt der er tale om systematisk hærværk eller drengestreger, er ikke til at bevise.

Mette Thiesen føler sig dog ret sikker på, at en bestemt hjemmesiden har haft en finger med i spillet.

– Jeg blev gjort opmærksom på hjemmesiden valgplakat.info af en bekendt, og var inde og undersøge den efterfølgende. Der står umiddelbart ingen afsender, udover at Antifa (der står for Antifascistisk Aktion, red.) står anført i bunden af hjemmesiden, fortæller Mette Thiesen.

Hun forklarer samtidig til TV 2 Lorry, at der på banneret i Frederikssund blev skrevet ’54 x fuck din mor’, som også er et tal, Antifa har skrevet på flere af deres bluser.

Oploadet Kl. 21:02 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101255/trackback

45 Comments »

 1. Naziparti ? Hvor har han mon det fra ?

  Kommentar by Ewing — 14. maj 2019 @ 21:17

 2. Hvor er politiet henne. ?
  Det hele kunne jo udmynte sig i at Folketingsvalget erklæres ugyldig, da det ikke er det eneste sted, hvor plakaterne nedrives.

  Hej Kære venner.

  Denne her video bør ses i den fulde længde.
  Det Nordsjællandske politi bryder grundloven.!

  https://youtu.be/FPiwIsnnrhU
  Sammendrag: Stram Kurs besøger Kokkedal (29.04.2019)

  Kommentar by Sindsro — 14. maj 2019 @ 21:22

 3. Til #1
  Det har han fra sin Fürer Adolf Hitler, der fra start havde et meget tæt samarbejde med Islamisterne. Hans politiske bog “Min Jihad” (Mine Kampf), var ikke meget andet end en moderniseret udgave af Kaliffens politiske ideologi Islam, der ligesom Nazismen også er forklædt som en religion. Dette er naturligvis gjort for at forhindre en reel diskussion af rimeligheden af indholdet i det politiske program, da religion jo er guddommelig vilje der skal adlydes. I Islam er det et Abrahamisk dække der bruges mens Nazismen bruger noget fordrejet Asatro til det samme formål.

  Kommentar by Hvideplov — 14. maj 2019 @ 21:30

 4. Så han blev tvunget til at hænge plakaten op igen?! Hvorfor gik han mon ikke til angreb på modparten i et hærgende psykopatisk angreb? Nå jo, han var alene, og så er der ikke så meget han kan stille op med de blege spaghettiarme.Taberhyænerne kan kun noget når de er i flok.

  Kommentar by Elvadatter — 14. maj 2019 @ 21:38

 5. Han virker som een der er på psykopharmica…Det er alle antifæ-negerne åbenbart.

  Kommentar by jrp — 14. maj 2019 @ 22:05

 6. Det er sært, hvordan venstrefløjen på så mange niveauer ikke fatter almindelige menneskelige reaktionsmønstre. Det forekommer i hvert fald mig indlysende, at en maltrakteret valgplakat – alt andet lige – vil tiltrække flere normale demokratiske danskeres stemmer end en ubeskadiget.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 14. maj 2019 @ 22:16

 7. 1ste gang: Jeg hedder Finn.
  2nd gang: Jeg hedder Erik.
  Selv det med navnet har han åbenbart svært ved.

  Kommentar by Kimski — 14. maj 2019 @ 22:18

 8. Iøvrigt er kommentarerne på Facecrook rene perler, hvis man samler på eksempler på menneskelig stupiditet.

  Kommentar by Kimski — 14. maj 2019 @ 22:20

 9. Han er et produkt af de LAV-intelligente fra RV/Venstrefløjen, der tror sig frelste, hvis de slesker for iSlams fremmarch i vort land. Lav-intelligent kan jeg roligt sige, når han/segmentet, i vor oplyste tid, vælger, at hjælpe sine kommende bødler, fremfor at redde sin egen fremtid i et land, som ENDNU er rimeligt frit.
  Han, RV og hele venstrefløjen har endnu ikke fået skabt forbindelse mellem de sidste fungerende hjerneceller og INDSET, at iSlam SKAL TAGES DØDSENS ALVORLIGT, uanset hvor meget smir og taqiyya de disker op med, for er HVER OG EN af dem bundet på livet af hvad KOranen (Fandens Voldsmanual) befaler dem:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  KUN to partier har indset vanviddet OG VIL stoppe det:
  Stram Kurs og Nye Borgerlige

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. maj 2019 @ 22:36

 10. Hvor er bestyrtelsen og vreden fra Olgas mor?
  Hun plejer da, at reagere meget voldsomt på det hun betegner hadefulde bannere.
  Nåh ikke

  Kommentar by Knights Templar — 14. maj 2019 @ 23:50

 11. Gæt en etnicitet. . https://www.bt.dk/krimi/unge-haerger-haandboldklub-de-reagerer-overhovedet-ikke-paa-dialog – Danmark er for alvor ved at blive en ørkenrøverstat. Hvem er det lige, der har lukket 80.000 af det rakkerpak ind de sidste ca 4 år??

  Kommentar by Kuffar — 14. maj 2019 @ 23:57

 12. Det bør være nemt, at finde frem til mongolen på billedet.
  Han ligner een der har haft navlestrengen surret stramt om halsen under fødslen, så han ikke har fået ilt til hjernen.
  Hvad er det vi snakker om Claus Oxymoron, SA – er det 6 år?

  Kommentar by Knights Templar — 14. maj 2019 @ 23:57

 13. NOGLE af disse plakat-nedrivere mv. er kunstigt frembragte “nyttige idioter”, fordi de fra små er blevet hjernevasket af forældre, i børnehaver, i skoler og på universiteter….. plus at DR radio- og tv samt EB, BT, JP, Politiken, Berlingske, Week-end avisen, Information og politikerne alle påstår det samme: at indvandringen er berigende, at co2 er den allerstørste trussel, at rød politik er vejen til et jordisk himmelrige, at Danmark er et demokratisk velfungerende velfærdsparadis osv…. og så er der alle disse ekstremister fra NB, Stram Kurs og DF som prøver på at ødelægge det hele.

  Set fra de indoktrineredes synspunkt er det fornuftigt og en god gerning at rive plakater ned. (lidt ligesom da nazisterne fandt det godt og rigtigt at overfalde nabolandene og at forfølge jøderne og russerne etc.)

  Kommentar by tp — 14. maj 2019 @ 23:59

 14. Venstrefløjsere, som ham på billedet (og flere muhammedanervenlige, jødehadende partier) vil partout have flere Rigtige nazisvin til vores land, som fx denne muhammedaner, der har stukket en jødisk kvinde i Sverige ned. Jøderne vil nok desværre snart fortrække fra europæiske lande, og det er en stor katastrofe! https://barenakedislam.com/2019/05/14/sweden-jewish-woman-in-critical-condition-after-being-stabbed-nine-times-by-muslim-attacker/

  Kommentar by Kuffar — 15. maj 2019 @ 00:06

 15. Nazi parti, han er jo ret ung saa han kan ikke have oplevet nazister,saa er der kun tilbage, at han lige som de andre roedder han render rundt med ikke har fulgt med i historie timerne,og er ellers roevforkaelet,og uden forstaaelse af principielle demokratiske vaerdier.

  Kommentar by dunk — 15. maj 2019 @ 00:10

 16. Sjovt at antifa sætter bogstaver i talkoder. Hvem er det vi kender det fra? Og hvordan afkoder man deres kryptiske meddelelser hvis man er svensker eller finne? Nej kollektivistiske åndsamøber er ikke sådan lige at blive klog på.

  Kommentar by Nielsen — 15. maj 2019 @ 01:53

 17. Som man altid har vidst, venstrefløjen er og bliver både racister og fascister.

  Kommentar by LarsB — 15. maj 2019 @ 03:27

 18. #16
  De er vel bare en slags venstrefløjens rockere.
  Når de ligeledes benytter talkoder.

  Kommentar by Knights Templar — 15. maj 2019 @ 03:44

 19. EL SA

  Kommentar by Bastardo — 15. maj 2019 @ 06:41

 20. Et nyttig hjernedød idiot.

  Kommentar by kenneth — 15. maj 2019 @ 06:55

 21. Så Videoen. ….Herligt :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2019 @ 06:56

 22. […] Se også ‘Tulstrup Antifa’ […]

  Pingback by Antidemokrat afsløret: Ødelægger valgplakater – Free Speech Blog — 15. maj 2019 @ 07:38

 23. JP har på den elektroniske forside en historie om, at man i store dele af Århus ikke kan føre en valgkamp (DVS det gælder —selvfølgelig–DF, NBB og SK)…..Det jo for dem der gider at orientere sig om virkeligheden og Muhammedanismens indflydelse, de steder, hvor de reelt har tilranet sig magten, jo intet nyt i….Men et eller andet sted er det da fint at MSM ufatteligt sent …beskriver hvad der foregår politisk.

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2019 @ 07:56

 24. ..Og så er der en historie om at Peter Skaarup (Radio) vil ændre i politikernes pensionsforhold, nu hvor man byder befolkningen det samme,….Pokkers også. Her gik jeg og drømte om at gå ind i politik for bedre at kunne nyde min alderdoms otium…..og så kommer han og ødelægger min motivation for det :-) :-) :-). Støt SIAD. God onsdag :-). mvh Michael Unna :-)

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2019 @ 08:03

 25. Off topic. Køb bogen (paperback) Judgment in Moscow:Soviet Crimes and Western Complicity. af https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Bukovsky
  https://www.amazon.co.uk/gp/product/0998041610/

  Kommentar by barfbag — 15. maj 2019 @ 08:20

 26. Den incestuøse fornærmelse af moderen er en traditionel islamisk ed gennem århundreder. Den har ikke rigtig haft en plads i dansk tradition tidligere mig bekendt?

  Kommentar by Sådan er det jo — 15. maj 2019 @ 08:39

 27. De radikale fik jo afskaffet historie-undervisningen i folkeskolen. Vel som led i langtidsplanen for Danmarks ødelæggelse. En uvidende og fordummet befolkning er jo lettere at manipulere til at acceptere indvandring, invasion, besættelse, fordrivelse, udskiftning, udrensning og undergang. Med propaganda og salami-metoder har både nazister og kommunister vist at man kan komme langt. (Det lykkedes dem som bekendt at udrydde over 1OO millioner fredelige, sagtmodige, harmløse, uskyldige og ubevæbnede borgere, hvoraf de fleste ikke havde haft fantasi til at forestille sig at de ville blive opslugt af en ondskab der var uden grænser)

  En ondskab som nu også vil forsøge at opsluge Danmark!

  Kommentar by tp — 15. maj 2019 @ 08:57

 28. Det er jo også en fallit af ung-rød, hvor nyttignaiv trækkes med for fællesskab, men,, holdningen,, savner enhver logik og fornuft.. Som invasioner

  Kommentar by Gaflen — 15. maj 2019 @ 09:26

 29. Han må fjernes fra de statsfjendtlige forældre og deres fede tilskud må fjernes. I genopdragelseslejr med ham, der er noget om demokrati og ytringsfrihed han ikke helt har forstået- nu fik barnerumpen så selv lidt direkte demokrati at føle, da en ansvarlig borger stoppede ham i hans rødfascistoide amokløb. Filipensernes tudefjæs må også indberettes til sin rektor for Stram Kurs reklame. Hvor er den kontroversielle hærværkssigtede Pelle Dragsted henne i denne sag; han kan jo ikke bruge hele sin dag på robotplæneklippermesse sammen med den ligeledes kontroversielle hærværksdømte Johanne “red pengene” Smith?

  Kommentar by Hul igennem? — 15. maj 2019 @ 09:28

 30. Set i et større perspektiv er det ikke den enkelte plakat-nedriver der er problemet. Langt værre er de gamle partiers fascistiske og systematiske undergravning af det danske folks sikkerhed, økonomi, velfærd, familieværdier og hele kultur og fremtid.

  Kommentar by tp — 15. maj 2019 @ 09:42

 31. Han er kun en stor dum dreng.
  Ikke en stor kriminel.
  Uriasposten kunne godt have sløret hans ansigt.

  Kommentar by XXXXX — 15. maj 2019 @ 10:00

 32. PS: Husk at læse Jalving hos JP. Mandens analyser er knivskarpe. Se hvordan han afslører Pol Pot Lars og sætter Mimi Jacobsen og liberal-fascisterne på plads.

  Kommentar by tp — 15. maj 2019 @ 10:05

 33. Er det en “hen”?

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2019 @ 11:10

 34. Den såkaldte rapper og syngende narkoman Jokeren har bekendt politisk kulør, og støtter nu Gøglerpartiet i valgkampen.

  Jokeren har produceret en ny musikvideo med sit gamle hit “Spændt op til lir”.
  I videoen optræder Jokeren sammen med folketingskandidat Sikandar Siddique, som tidligere har været omtalt her på Uriasposten.
  Sikandar Siddique er som bekendt forhenværende (?) Hizb ut-Tahrir sympatisør.

  Jokeren – nu også med Sharia…

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2019 @ 11:31

 35. Enig med XXXXX i at drengens ansigt bør gemmes lidt af vejen. Han er jo meget ung og nok et offer for indoktrinering og massiv vildledning.

  Kommentar by tp — 15. maj 2019 @ 11:35

 36. For noget andet. Shhhh brug ikke N ordet.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nu-ryger-hottentot-og-negerdukke-fra-danske-boernerim/7634789

  Kommentar by Anonym — 15. maj 2019 @ 12:57

 37. Fra Den Store Hukommelse:

  “-men det er altså ikke noget, de har lært i et fremmed land. Det er noget, de har lært her i Danmark,”- sagt da 60-70 unge af ”aeh” (anden etnisk herkomst) gjorde stormløb mod en skadestue i Odense.
  (Zenia Stampe, (Radikal), BT, 22.8.2012).

  ”Vi giver med med det her lovforslag, statsborgerskab til 645 voksne og 380 børn. Det er en glædelig begivenhed for dem og Danmark.”
  (Zenia Stampe, (Radikal) i sin ordførertale 25.05.2013 og Uriasposten 17.05.2017).

  ”Danskere med muslimsk beggrund kommer til at ligne danskere med kristen baggrund mere og mere. Om 20 år vil vi stort set have glemt snakken om islamfrygt. Vi vil huske den diskussion som noget mærkeligt, vi brugte meget tid på i 00érne og 10érne. Nu skal Danmark stort set renses for Islam og muslimer. Men orker vi den debat igen? Og igen? Jeg gør ikke. Endnu en Krarup. Endnu en Langballe. Jeg gider simpelthen ikke diskutere på det niveau længere.”
  (Zenia Stampe, (Radikal),Politiken, 28.1.2014 og Den Korte Avis, 30.1.2014).

  ”Dansk Folkeparti og Liberal Alliance foreslår at sende flygtninge til lejre i udlandet. Lars Løkke kalder det ”interessant.” Til det må man jo sige: Nej, det er ikke interessant. Og det er heller ikke nyt. I 1930érne talte man om at sende de europæiske jøder til Madagaskar. Men det er selfølgelig noget helt andet.”
  (Zenia Stampe, MF for de radikale, på Facebook 9.10.2014 og Uriasposten 10.10.2014).

  ”Folk på den yderste højrefløj har i årevis spredt den løgn, at flertallet af de europæiske muslimer er fundamentalister.”
  (Zenia Stampe, MF for de radikale, på Facebook 26.2.2015 og Uriasposten 28.2.2015).

  ”En ung mand der skød i vrede.
  Der var engang en ganske ung mand, som købte en pistol, gik hen til et sted der symboliserede det han var vred over og skød og dræbte en mand der. Hans forældre var migranter og han tilhørte en minoritettsreligion, men han var selv født og opvokset i det land som blev målet for hans vrede. Dette er historien om Herschel Grynszpan. En 17-årig jøde. Født og opvokset i Tyskland med polske forældre. D.9. nov.1938 skød og dræbte han en tysk diplomat (som endda var kritiker af jødeforfølgelserne), på den tyske ambassade i Paris.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre, på Facebook 4.3.2015 og Uriasposten 5.3.2015).

  ”I dag er vi alle muslimer.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre, på Facebook 5.6.2015 grundet hærværk på den muslimske gravplads i Brøndby).
  ”-derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi siger højt og tydeligt: Vi er ikke i krig med islam. Vi er ikke i krig mod verdens 1.6 mia. muslimer.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre på Facebook 14.11.2015).

  ” De ekstreme nationalister akkurat lige så ekstreme, voldelige og farlige- hvis ikke endnu farligere for det danske samfund ( i forhold til muslimerne). Vi har været for blødsødne, naive og passive over for dem, og det er især synd for ofrene, som sidder magtesløse tilbage og føler at det ikke bliver taget seriøst af myndigheder og politikere.)
  (Zenia Stampe, MF for det Radikale Venstre, i JP 1.4.2016).

  Der bliver talt om flygtningestrømmen, som om den truer vores eksistens som nation og vores selvstændige kultur. En stemning af undtagelsestilstand bliver en undskyldning for at træde fundamentale principper under fode. En af grundene til, at vi har fået en værdiordfører, er for hele tiden at sige: Der er ikke undtagelsestilstand i Danmark. Det er nu, humanismen og vores værdier skal stå deres prøve.
  Udlændinge nyder ikke samme retssikkerhed som danskere. Vi fifler med ytringsfriheden omkring imamer, og lovgivning bliver hastet igennem.
  Det er et kæmpe kulturelt problem, at der er nogen, som i fuld alvor mener, at Danmark er ved at blive invaderet af muslimer og omdannet til et kalifat. Det er meget langt fra virkeligheden.
  (Zenia Stampe, MF og primo april 2016 udnævnt til radikal værdiordfører, I “Politiko” 22.4.2016 og Uriasposten 23.4.2016. I denne anledning udtalte og forklaredeMorten Østergaard i en pressemeddelelse , ”-at vigtige værdier som frisind, storsind og retsind er under pres, og med Zenia som ny værdiordfører styrker vi den radikale kamp mod værdiskredet.”

  ” Private deler våben ud mod asylansøgere og laver private grænsepatruljering. Og vi humanister bliver skudt i skoene, at højredrejningen er vores skyld, fordi vi ikke har lyttet til danskernes bekrymringer. Hallo! Vi har da ikke lavet andet end at lytte til bekrymringerne de sidste 20 år?”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre, på Facebook 26.09.2016 og Uriasposten 27.09.2016, i anledning af Danskernes Parti uddeling af hårlak fra Matas ”Asyl-spray” til etniske danskere).

  ” Religiøse forkyndere underkastes en begrænset ytringsfrihed. Der bliver sat statslige observatører ind i friskolernes bestyrelser, og det statslige tilsyn får mulighed for at holde elevsamtaler uden lærere og forældre. Kan det virkelig passe, at vi skal blande os så meget i, hvad det enkelte individ foretager sig af religiøse handlinger.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre i Kristeligt Dagblad 20.11.2016).

  ” På gaden er man fuldkommen ligeglad med strafferammer. For det handler om identitet. Det handler om loyalitet-derfor navnet Loyal to Familia. Det handler om broderskab-derfor navnet Brothas. Sådan noget forstærkes kun af ydre pres”.
  (Zenia Stampe, MF for liste B i Kristelig Dagblad 17.08.2017 ”Debat” s.09).

  ” Det sidste man har lyst til som forælder, det er at sende sit barn et sted hen, hvor man frygter det ikke er velkomment. Og derfor laver man sine egne skoler.”
  (Zenia Stampe, MF for liste B på Facebook i august og Weekendavisen ”Samfund” s.02, nr.44, 03.11.2017 i anledning af, at mange muslimer sender deres børn i privat muslimsk skole).

  Kommentar by der Adler — 15. maj 2019 @ 13:02

 38. Lige en tanke:

  De Lav-intelligente iSlamleflere ( venstrefløjen ) har kronede dage, for Ramadanen er startet, så nu kan de nå at vandalere, inden iSlammets hjernetomme afkom kommer dem i forkøbet.
  tsk, tsk, ..

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. maj 2019 @ 14:33

 39. Rasmus Paludan og Stram Kurs er tilbage på Nørrebronx og Blågårds Plads igen; støt ham alt det, I kan: https://www.youtube.com/watch?v=gz1-LQiFP-Y og forbyd islam i danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. maj 2019 @ 14:39

 40. https://ekstrabladet.dk/eblive/Valg/

  Kommentar by Anonym — 15. maj 2019 @ 15:07

 41. Herregud, hvem har ikke været ung og dum? Det værste er, at de unge tror, de SKAL være politisk engagerede. Glem det og bliv 40 år først.

  Kommentar by BB — 15. maj 2019 @ 15:10

 42. der Adler 13:02
  Af hjertet tak for denne genopfriskende opremsning, af noget – måske dét mest snot debile og destruktive, der nogensinde er flydt fra en brød.izze herhjemme.
  Fint at det retarderede udflod, fra ZZkeden over dem alle, aldrig må blive glemt.

  Kommentar by Knights Templar — 15. maj 2019 @ 15:36

 43. Glemmes bør heller aldrig vores lille store landsforædderiske lommeprokurator af en statsminister. Der atter er sendt i byen af drukmåsen Juncker og den tyske spadsererdragt.
  Føj for fanden!
  De helmer ikke, før de har fået deres vilje.
  De fik udelukkende deres JA i 1993, under forudsætning at respektere de 4 nej’er og forbehold, man igen og igen tamper løs på at få ophævet.
  Det er jo ikke sådan, at de ting de engang har fået et folkeligt JA til, nogensinde kunne drømme om at tage op til genovervejelse. Vel?!
  Det er jo næsten dét, vi er vidne til med UK og Brexit.
  Og hér, ER der oven i købet allerede faldet befolkningens dom.
  Man sku’ fanme tro EU er en rockerklub. Det eneste der mangler er rygmærker og “flammer op ad halsen” på Juncker.

  Kommentar by Knights Templar — 15. maj 2019 @ 17:48

 44. Som jeg har nævnt det før: De sidste idioter er ikke blevet født endnu!.
  Venstrefløjen og såkaldte antifascister tror at det KUN er dem som må ytre sig. Alle andre har bare at holde kæft. De, der begår hærværk og overfald mod andre bør have så mange bank, som kan ligge på deres rygstykker.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. maj 2019 @ 19:37

 45. Gernings”manden” ligner en genetisk LGBTQISNAFU-blindgyde, for der kommer da helt tydeligt ikke noget afkom af den (gæt selv et køn, subsidiært en seksuel orientering). Og det synes hele dens familie sikkert er helt fint; befolkningstilvæksten belaster jo klimaet.

  Kommentar by Hertz — 16. maj 2019 @ 11:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper