15. maj 2019

Peter Nedergaard: “De anvendte jagtvåben mod de kristne er bombninger af kirker, voldtægt, tvangs..”

Det ikke et spørgsmål om der finder en dybdeliggende kulturkamp sted – det gør der. Spørgsmålet er mere, hvorvidt vi vil tabe den med hænderne bunden på ryggen i multikulturalismens navn. Kommentar af professor Peter Nedergaard i Berlingske – Trolde vejrer kristenblod.

“I mange lande kloden over er der fri jagt på kristne året rundt. Ifølge en ny rapport fra det britiske udenrigsministerium er de kristne den religiøse gruppe i verden, der er klart mest forfulgt. Den amerikanske organisation ‘Open Doors’ vurderer, at der er sket en fordobling af overgrebene på kristne mellem 2017 og 2018 med det resultat, at 11 kristne i gennemsnit i 2018 omkom hver eneste dag som følge heraf på globalt plan.

Ifølge den britiske rapport nærmer behandlingen af de kristne i Mellemøsten (med undtagelse af Israel) sig et regulært folkemord, hvor målet er uddrivelse af området via konstant intimidering. For ikke så mange år siden var omkring 20 procent af indbyggerne i Mellemøsten kristne. I dag er procenttallet klart under fem procent.

Det er imidlertid ikke kun i Mellemøsten, at der er frit lejde til at jage kristne. Der foregår også systematiske overgreb på kristne mindretal i bl.a. Nigeria, Pakistan, Kasakhstan, Usbekistan, Indonesien, Nordkorea og Indien. De anvendte jagtvåben mod de kristne er bombninger af kirker, voldtægt, tvangskonvertering, fængsling og nedlæggelse af kirker.

… medierne burde foretage en selvransagelse og spørge sig selv om, hvorfor den største forfølgelse af en religiøs gruppe – de kristne – ikke får mere plads, end den gør.”

(Blodstænkede vægge i St. Sebastian-Kirken I Negombo, Colombo, Sri Lanka, 2019; Foto: CTV)

Oploadet Kl. 15:16 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101262/trackback

28 Comments »

 1. Bølge af angreb på Muslimer i Sri Lanka ifølge Jyllandsposten:
  https://jyllands-posten.dk/international/asien/ECE11381441/boelge-af-angreb-mod-muslimer-i-sri-lanka-haeren-beskyldes-for-at-se-passivt-til/

  Kommentar by redneck — 15. maj 2019 @ 15:29

 2. Ondskaben selv: Niels Hansen Jacobsens “Trold, der vejrer kristenblod” i Glyptotekshaven.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Trold,_der_vejrer_kristenblod#/media/File:By_Carlsberg_Glyptotek_-_troll.jpg

  Kommentar by Henning Jensen — 15. maj 2019 @ 15:31

 3. Medierne vil aldrig beskrive hvor lukket, konfliktfyldte eller etnocentriske ikke-vestlige kulturer er omkring deres famileværdier, etnicitet og religion. Hvis de gjorde dette ville grundlaget for hele FN utopien, som afspejler den vestlige utopi om universelle værdier falde sammen som det den er,- en utopi som kommunismen.

  Derfor skal dette ignoreres og fortællingen om mennesker i den vestlige kulturkreds som lukket, xenofobiske, racistiske som årsagen til, at denne utopi om menneskeheden som en stor familie ikke lykkes. Vi skal bare åbne os lidt mere, være mindre fordomsfyldte, lukke alle ind osv. Så skal det “nye menneske” nok komme til verden. Vi er altid de skyldige i alt.

  Kommentar by CCC — 15. maj 2019 @ 15:36

 4. Coming to a place near you. Very soon….

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. maj 2019 @ 15:39

 5. > redneck 15:29

  Min medlidenhed med muslimske terrorister i Sri Lanka, der har skabt krig og kaos (som de Tamilske tigre) i årtier, kan ligge på et meget lille sted. Sært at det avler modstand? Kunne vi lære lidt i Danmark? Det tror jeg nok, vi kunne.

  Same goes for muslimerne i Myanmar, hvor selv de normalt fredelige buddhistiske munke blev aggressive og fordrev muslimerne til deres habitat i Bangladesh, virkelig et shithole og aldeles selvskabt.

  Selv om der er ræverødt flertal og dermed muslimelskere i Danmark, ønsker mange af de røde ikke muslimer i familien: https://jyllands-posten.dk/premium/briefing/ECE11381615/bekymring-for-kulturelle-saertraek-mange-danskere-saa-helst-ikke-deres-boern-blive-gift-med-en-muslim/

  Hvad kan man så lære af det?

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. maj 2019 @ 15:58

 6. Zenia Stampe gik amok da hun så budskabet
  Muslim go home på en motorvejsbro

  Hvad hvis em muslim smider en 30kg tung betonflise ned på hendes bil?

  Kommentar by k. m. — 15. maj 2019 @ 16:09

 7. Tidligere SF-formand Holger K. Nielsen har fået sig en muslimsk svigersøn, det oplyste han i en debat i Folketinget, så nu kan han ikke officielt se at der er noget galt med islam.
  (Gad vide om det er den lille uskyldige trunte på familiefotoet der er blevet gift:
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/sfere-klapper-holger-k-nielsen-hjem-paa-pension-tak-du-stadig-aabner-en-bajer-med-en

  Kommentar by ino — 15. maj 2019 @ 16:11

 8. Peter Nedergaard kan såmænd godt skrive det ligeud: Danskere og Vesteuropæere har intet problem, med at stemme på politikere, der vil få dem udryddet

  Kommentar by BB — 15. maj 2019 @ 16:32

 9. @ 6

  Mon ikke der er en del danskere der vil græde tørre tårer?!

  Kommentar by Elvadatter — 15. maj 2019 @ 17:01

 10. De vestlige eliter har indgået en djævlepagt med islam.

  Kommentar by np — 15. maj 2019 @ 17:04

 11. Hmmm, Moské vi har stækket kristendommen mere end godt var?

  Personligt kan jeg ikke kæmpe for kristne i nigeria, indien eller andre steder end i Danmark men de kristne over hele verden må se at få fingeren ud hvis de vil leve længere end islam tillader. Der er ingen vej uden om, nogen skal starte og de kristne er en af de grupper der har mest sammenhold så det ville være naturligt hvis modstanden startede der.

  Men, hvor blev han af Den Kristne Stridsmand?

  Kommentar by Santor — 15. maj 2019 @ 17:08

 12. Olien smører!

  Kommentar by Anonym — 15. maj 2019 @ 17:09

 13. Der findes ingen selvrefleksion på medierne. Der er kun en indstilling: At fremme ødelæggelsen af Vesten.

  Kommentar by Winged Hussar — 15. maj 2019 @ 17:52

 14. Feministerne, kvindesagskvinderne og de røde ligestilingsfanatikere slæber pladderhumanisme og kortsynede dumheder med sig, alle steder hvor de får lov til at møve sig ind. Se hvordan folkekirken er blevet en rød, blødsøden og migrant-leflende parodi på kristendom.

  Sidste nye eksempel er skolepigen som er blevet talerør for Kristendemokraterne. Hun snakker ligesom Jelved, Stine Bosse, Zenia, Sofie Carsten, Pernille Weis og lignende “humanistiske” kyllingehjerner, om at vi skal invitere endnu flere evighedsturister til Danmark, og om at vi skal lære at servicere dem endnu bedre og endnu mere næstekærligt.

  I realiteten går de “næstekærlige” ind for folkemord.

  Kommentar by tp — 15. maj 2019 @ 17:54

 15. “De anvendte jagtvåben mod de kristne”
  Så er det nok derfor jeg så så mange hallal-allan’er til kurserne, da jeg tog jagttegn.

  Kommentar by O — 15. maj 2019 @ 18:38

 16. Danske medier er blevet bedt om, igen og igen, at sætte fokus på folkedrabet på kristne. Det drejer sig om 130.000 kristne, der brutalt myrdes af de lede muhammedanere, hvert år. Ikke af buddhister, jøder, katolikker eller hinduer, nej muhammedanere. Men danske medier hader jøder og kristne, så de er ligeglade. Jeg tror såmænd, at de vil hjælpe muhammedanerne, når den dag kommer . .

  Kommentar by Kuffar — 15. maj 2019 @ 18:42

 17. Når selv de islamleflende biskopper og andre gejstlige kategorisk nægter at tale om den systematiske nedslagtning af kristne, så er det fandeme op ad bakke…

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2019 @ 18:53

 18. Herregud, hvor svært kan det være! Kristne i Europa, anført af paven, biskopperne og de protestantiske biskopper gør jo alt hvad der står i deres magt, for at afvikle sig selv.
  Man tager en såkaldt religion (islam) til kristne lande, og vi ved jo hvordan muslimerne opfører sig overfor de små kristne samfund i muslimske lande.
  Danmarks biskopper, står i kø for at indvie islamiske moskeer, hvis ikke det er landsforræderi, så ved jeg ikke hvad det skal betegnes som.
  Hvorfor nægter man ikke at modtage muslimer, for i stedet at byde kristne velkommen.! Det har vi aldrig fået et svar på.

  Under krigen, så likviderede man landsforræderne, og for en sikkerheds skyld, så fik de et sikringsskud bag øret.

  Er det ikke på tide, at vi som danskere træder i karakter?

  Kommentar by der Adler — 15. maj 2019 @ 19:22

 19. Set med Muhamedanisternes hadefulde og obligatoriske religionsøjne, er Kristendommen jo blot een taberreligion blandt mange:
  – kærlighed
  – vend den anden kind til
  – elsk din næste som dig selv

  Det er da blot at gå til biddet og udrydde de kristne – og så kommer vi ovenikøbet i Paradis, og kan voldkneppe 72 jomfruer. Hvorfor ventede vi så længe?

  Kommentar by Bastardo — 15. maj 2019 @ 19:26

 20. Ja der er altså “Dansk Europamission” herhjemme, men ellers må jeg også sige at de kristnes mærkelige passivitet er mig totalt uforståeligt. For det er ikke Deres næste de hjælper, og det er især børnene de svigter.

  Cris Kyle, som blev en berømt Snipersoldat, som Clint Eastwood har lavet en film om, beskriver jo meget godt dilemmaet som kristen soldat, men står ved sine gerninger med stolthed. (Jesus har muligvis ikke selv bæret våben, men ifølge Lukas evangeliet er de bevæbnet, og Jesus opfordre dem til at sælge -Deres kjortel – for at bevæbne dem selv. Jeg har en eller foragt for Deres moral, når de ikke vil hjælpe dem selv og andre med magt, som også kan være dødelig.

  Hvis et bombefly flyver over dig på vej til at bombe en masse civile eller nogle du holder af, og du ved de er fjender til det du står for. Vil du så ikke skyde det ned, uanset piloternes liv?

  Lige et sidespring med ultra sort humor fra virkeligheden. Dem som dræbte “De to dekadente unge piger, som troede de havde frihed i Marroko islamiske område” har bedt om nåde. Grunden til at de gjorde det, var fordi de ikke havde råd til at rejse til Syrien og hjælpe ISIS i Deres kamp for undertrykkelse, sexslaveri, hvor man kunne brænde kvinderne i et bur, hvis de ikke makkede ret, tortur, udsmidning fra højhuse af homoseksuelle etc etc etc….Skal man grine eller græde. De vidste hvad de gjorde efter Løkke underskrev Marrakeshaftalen i Marokko…..skal man grine eller græde? Støt SIAD. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2019 @ 19:51

 21. DR1 TV2 er kommet med flere svinere mod Rasmus Paludan.
  Men Stram Kurs SKAL på tinge, for ellers kommer det til at se ud lige som i Sri Lanka.

  Hvis ikke regner jeg med at ballonen går op, for så er der ikke andre løsninger.
  Så vil politiet komme på overarbejde, og dermed ikke tid til afspadsering.

  Skulle det ske ved Ft- valget er det nok, det sidste fT valg.

  Kommentar by Sindsro — 15. maj 2019 @ 19:55

 22. Jeg har igennem tiden efter 11 september 2001, fået en mærkelig smag i munden, når -såkaldte kristne- (som f.eks kristendemokraterne) ser igennem fingre med Islams modbydeligheder, men lefler for dens tilhængere med en selvmorderisk moral uden at tænke på Deres medmenneskers fremtid (børnene). Selvfrelst moral giver ingen mening, og jeg kan kun have foragt for Dem. Derimod beder jeg jer om. Bliv i Folkekirken, så den altid kan stå i Grundlovens paragraf 4, som et boldværk imod de mest sindsyge Muhammedanere.

  Min spådom i den nærmeste fremtid er således. Lige nu holder Muhammedanerne ramadan. Om 3 uger er den slut (cirka…har ikke den præcise dato). så fejres der Eid, en dags tid eller to, og så kan vi nok regne med et eller andet terrorangreb (Koranmæssigt: Når den hellige måned er ovre skal i…-terror terror terror). Lige efter den koranmæssige godnathistorie. Støt SIAD og RP. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2019 @ 19:59

 23. PS:Forklaring til 20). Det ville være blasfemi for Muhammedanerne at underskrive grundloven for at komme i Folketinget med paragraf 4. Derfor bliv i Folkekirken.

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2019 @ 20:00

 24. Skrev som sagt til Københavns Biskop, men det interesserede ham ikke, at diskutere kristne forfulgte i fjerne lande

  Kommentar by Cat Girl — 15. maj 2019 @ 20:20

 25. Fra min trosbekendelse:

  Jeg forsager Djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen. Jeg forsager hans tilhængere og afskyr hans nyttige idioter og foragter enhver der tjener penge/prestige derpå. Og sådan er det!
  I Faderens, Sønnens og Helligåndens navn. Amen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. maj 2019 @ 22:34

 26. Det er NU vi skal nyde RAMADANEN, så fredeligt her er !!!

  Kommentar by Jsch. — 15. maj 2019 @ 23:04

 27. Den kristne civilisation, især den protestantiske, har skabt de bedste samfund i verden, Det er ubestrideligt. Men desværre er det som om de i de senere år er blevet degenererede og ødelagt af for meget vellevned. Den kristne kirke virker som et gammelt døende, ormstukkent træ. Selvtillid er blevet afløst af syndsbevidsthed og skyldfølelse. En selvdestruktiv humanisme og en selvmorderisk defaitisme er blevet det væsentlige indhold. Præsterne er blevet ligegyldige at høre på (med få undtagelser), og er i mange tilfælde venstreorienterede forkæmpere for mangfoldighedskulten. Biskopperne er de værste. Hvad kan man bruge kirken til idag? Et kulturhistorisk mindesmærke over en storslået fortid? Jeg holder af at høre de gamle salmer der litterært set er meget værdifulde. Og bibelen er en storslået bog, med megen visdom indbygget. Men præsternes prædikener lukker jeg som regel ørene for.

  Kommentar by JC — 16. maj 2019 @ 05:37

 28. Man burde lytte til Martin Luthers advarsler mod islam. Han tordnede mod denne ideologi og anså den for meget farlig for kristenheden, Hvad den jo også var, især på hans tid, da tyrkerne forsøgte at erobre Europa. Idag er faren faktisk meget større. Men det skyldes vor egen degenererede defaitistiske kultur og den udartede humanisme.

  Kommentar by JC — 16. maj 2019 @ 05:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper