15. maj 2019

Horsens: Udlænding dømt for vold, “… mente, bestillingen af de sorte Prince var et udtryk for racisme”

I Tilst overfaldt to arabere et par på en Circle K-station, og Østre Landsret har netop idømt Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri otte års fængsel for et drab ved en Circle K-station i Holbæk. Her endnu en Circle K-beretning, denne gang fra Horsens Folkeblad – 36-årig dømt for vold: Misforstod cigaretkøb som racisme.

“En mand fra Horsens blev en søndag eftermiddag i december overfaldet med knytnæveslag, så han bl.a. brækkede næsen. Episoden fandt sted på Circle K-tanken på Bjerrevej i Horsens, hvor offeret var standset for at købe cigaretter.

… I hvert fald forklarede den nu dømte 36-årige mand, at han var helt sikker på, at han hørte sit senere offer sige noget racistisk til tankstationens ekspedient, som er af tamilsk afstamning.

– Jeg blev ked af det på ekspedientens vegne, da han (det senere offer, red.) bad om sorte Prince, fordi ekspedienten var mørk i huden, forklarede den 36-årige, der flere gange understregede, at han mente, bestillingen af de sorte Prince var et udtryk for racisme.

… Den 36-årige, der tidligere er dømt for vold, fik tre måneders fængsel for overfaldet. Anklagemyndigheden ønskede også, at han blev udvist af Danmark, da han ikke er dansk statsborger, men det afviste retten.”

(Se evt. ‘Sort svin Kr. 10,-‘)

Oploadet Kl. 22:53 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101283/trackback

44 Comments »

 1. <En udvisning vil være i strid med Danmarks internationale forpligtelser.<

  Vi kommer aldrig videre. Hvad gør vi ?

  Kommentar by Ewing — 15. maj 2019 @ 23:16

 2. Vi ka´ ik´ gøre en skid…det kommende valg bliver med en knusende sejr til venstrefløjen og “den humanistiske elite”…det er det overvejende flertal af befolkningen vil have.

  Det vi kan gøre… er at sige til sine børn og børnebørn, at de skal uddanne sig så de kan begå sig overalt i verden…for de kommer til at flygte fra Danmark og Vesteuropa som voksne, hvis de ikke vil leve under et socialistisk islaminficeret shariadomineret samfund.

  For os andre gamle…game over!

  Kommentar by Black Watch — 15. maj 2019 @ 23:30

 3. Multikulturen er en kæmpe fiasko mellem de ikke-vestlige grupper i hele den vestlige verden. De konfliker, der er beskrives ofte kun i lokale medier hvis de overhovedet kommer frem. Det gælder om, at fastholde en fortælling hvor årsagen til, at der er problemer med multikulturen er “hvides privilegier”, racisme, fordomme mm. Hvis man beskrev de andre kulturers lukkethed, etnocentrisme, deres konfliker ville man se det var en løgn. Derfor hører vi stort set intet. “Partiet” vil fastholde illusionen.

  Kommentar by CCC — 15. maj 2019 @ 23:32

 4. Fortæl børnene – lær sprog, det får i brug for når i emigrerer !

  Kommentar by Jsch. — 15. maj 2019 @ 23:36

 5. Mon det hjælper at give et kursus i markedsføring, næh, det tror jeg ikke. De er så bare utrolig usympatiske.

  Kommentar by Moth — 15. maj 2019 @ 23:38

 6. Black Watch. Det de vil have er “mer’ velfærd” -snablen nede i statskassen. Det de får er Thorning 2.0 og endnu en skuffelse i rækken af skuffelser. Folk har hukommelse som en guppy.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 16. maj 2019 @ 00:04

 7. @ 2 Du har ret, Black Watch. Løbet ER kørt for det meste af Europa, ja, for det meste af verden. You Can run, but you cannot hide! Glem det med at flygte noget sted hen. Mørket spreder sig m lynets hast til alle afkroge af verden. Der er en satansk agenda i gang, Illuminati er på arbejde! Jeg stemmer alene af den grund, at nogle familiemedlemmer har mindreårige børn. Begynd at tjekke udenlandske medier; de kører alle som een propaganda om vaccine, global opvarmning, No Borders, det ‘skønne’ ved 5G og IOT, og deslige. Begynd også at iagttage himlen og skyformationer, og tag billeder, som jeg. Tænk ‘cloud-seeding’, Barium og aluminium, etc. Jeg troede for år tilbage, at det var tosserier, nu ser jeg mønstret af Agenda 21 og Georgia Guide Stones blive tydeligere i horisonten. Order out of Chaos (tror de). De-population. Cancer og demens er eksploderet!! No wonder! En person sagde for noget tid siden til mig: “Hvad mon danskerne vil synes, den dag INGEN vil føle tryghed i eget hjem?!” I år begynder den seriøse tsunami af voldspsykopater fra Afrika og Shit-Østen, jeg gætter 10-20 mio, og så skal vi se løjer. ‘Nogen’ har forrådt vores land. Jeg tror, det er evigt tabt. Alligevel sjosker jeg nok, omend vemodigt, ned til valgurnerne på valgdagen.

  Kommentar by Kuffar — 16. maj 2019 @ 00:18

 8. @ 4 nok smartest bare at lære arabisk. .

  Kommentar by Kuffar — 16. maj 2019 @ 00:22

 9. PS: se Katie Hopkins filmen Homelands på snaphanen! Yderst deprimerende. Dog burde den film prisbelønnes. Katie besøger fx en britisk lille by på 4.000 sjæle, vistnok Hornsherred, og kun EEN procent af disse sjæle er briter! UK er finito før DK, tror jeg.

  Kommentar by Kuffar — 16. maj 2019 @ 00:26

 10. Skide tastatur 😡Der skulle stå ‘vistnok i Yorkshire’, ikke Hornsherred.

  Kommentar by Kuffar — 16. maj 2019 @ 00:28

 11. Forbryderen udvises ikke selv om han tidligere er dømt for vold, dommerne gør det livsfarligt at færdes i Danmark, den Tamilske ekspedient mente ikke kunden opførte sig racistisk da han bestilte sorte prince til sin kæreste, en onkel fra samme religion der forsøgte at smugle en 20 centimeter lang kniv ind til sin nevø i fængslet slap med en bøde på kr.1000 og ingen udvisning, dermed omgjorde højesteret landsrettens dom om udvisning, hvordan kan sådan en sag nå højesteret, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. maj 2019 @ 00:36

 12. Circle K bør civile vist holde sig fra? Hvad er det for et åndsvagt navn? Jeg tænker på kaffe, eller?

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 16. maj 2019 @ 00:47

 13. Otte års fængsel hvopraf nok kun en del af tiden afsones,er en forholdsmæssig lav straf. Han burde bures inde på vand og brød,og nøglen bogstavelig talt smides væk.
  Det danske retsystem er latterligt og det er nok også derfor de griner ad os hele vejen hen til fængselsbordellet.

  Kommentar by Nielsen — 16. maj 2019 @ 00:48

 14. Det vilde er jo ikke de vilde, men de fuldud korrupte og ulovlige dommere og domme. Det sagt, så bruger invasionen helst en ikke-anledning til sin konstante voldsdominans te

  Kommentar by Gaflen — 16. maj 2019 @ 00:54

 15. I REALITETEN er både retssystemet, velfærden, folkesundheden, folkeskolen, familieværdierne, valgsystemet og demokratiet brudt sammen. Men når kristen kultur bagtales, dæmoniseres og udskiftes med feminisme, kommunisme, ateisme og pladderhumanisme, så går det altid ad helvede til. Det er en gammel erfaring som mange lande deler. Men danskernes flertal har været letsindige. De skyede ikke kommunismen/socialismen, selvom de havde hørt om dens millioner af mord på uskyldige. De lod sig besnakke af feministerne, rødstrømperne, kvindesagskvinderne og ligestillings-fanatikerne. De lod sig narre af DRs og papiravisernes løgnekampagner. Lige pt. lader de sig besnakke af klima-tosserne. Og i årtier er mændene hoppet på feministernes limpinde. Med rekorder i skilsmisser, retsløse mænd, faderløse børn, taberbørn og rodløse unge til følge.

  Og om lidt vil tusinder af vælgere drage til valgstederne i den latterlige tro, at det hjælper at skifte mellem de blå hyklere og forrædere og de røde hyklere og forrædere hvert fjerde år.

  Det hjælper INTET med disse skift. Danmarks eneste håb er at de radikale fascister får et vælgersmæk. Et jordskredsvalg til fordel for de nye partier er Danmarks sidste chance for at overleve som et civiliseret land.

  De radikale partier camouflerer sig som folkevenner, som sociale, borgerlige og liberale partier, men deres politik er gennemsyret af korruption, dumhed og uduelighed….. og de sender ufrihed, utryghed, ondskab, elendighed og død ind i stadig flere danske hjem. I en stigende strøm der nu truer med at gå over alle bredder.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. maj 2019 @ 03:56

 16. Der ønskes fri hash. Hvorfor, jo så kan dansken tåge rundt som om intet er sket. Skyklapper på. Og så lige lidt lykkepiller.

  Kommentar by Anonym — 16. maj 2019 @ 06:08

 17. Selvfølgelig afviste retten. Hvorfor skulle Danmark gå glip af sådan en prægtig person?

  Kommentar by Winged Hussar — 16. maj 2019 @ 06:44

 18. Når man aldrig har villet se i øjnene, hvad det var for en såkaldt religion- usekulær diktatorreligion (med en Førerprofet), som ikke kan tollere anderledes tænkene, og som deler verden op i -rettroende- og -vantro-, og den mindste kritik af egen religion eller doktriner gør at man sætter sig på De-vantros- side, og dermed sættes man i en mental spændetrøje (så man ikke kan komme videre trods virkeligheden)- jamen så må man jo tage konsekvensen når sandheden banker på. lalleligegyldighed kan kun få ondskaben til at vokse. Der var en kort overgang efter 2001 11 september, hvor jeg troede at “Jesus endelig havde vækket lazarus”, eller vi så i øjnene, hvad vi havde med at gøre. Det fik et gevaldigt tilbageslag da “Bush” stod og brægede i en Mooske i Washington. Jeg troede og håbede det blot var et lille tilbageslag,…..men jeg tog desværre alvorligt (katastrofalt) fejl, siden har jeg klynget mig til håbet at nogen ud over DF ville forholde sig til sandheden og reagere. Bevares. Håbet er tændt i Visalandende (Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og enkelte partier i Østrig og Italien måske flere) Herhjemme lige nu er Rasmus Paludan den eneste jeg kan se virkelig tænder et ordentligt håb, men hold da kæft. Det gør han så tilgengæld også. Flot impornerende klaret Rasmus.
  Ellers støt SIAD. God torsdag, og god Bededag, hvis jeg skulle ligge brak skrivemæssigt :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. maj 2019 @ 07:22

 19. Det er da godt, at Halfdan Rasmussens vrøvlevers nu bliver censureret, så de ikke støder det hastigt voksende sorte segment i Danmark.

  Men helt at undlade at bruge ordet kan vi danskere jo ikke. Og hvad gør vi så?

  Stakkels nervesvækkede fysiklærere på skolerne på Nørrebro, i Tingbjerg og andre berigede steder i Danmark.

  “I dag skal vi lære om sorte huller.”

  Tilkald politi og ambulancer.

  Kommentar by np — 16. maj 2019 @ 08:02

 20. DE MULTI-KULTI begejstrede optræder som humanister og englebasser overfor migranterne. Overfor danskerne optræder de som djævle og sataner.

  Både “vikaren fra helvede” og “vikaren fra himlen” er med på at danskerne skal plyndres og udskiftes til fordel for de utaknemmelige, krævende og voldelige indvandrere. Kommunisterne i DR og papiraviserne er begejstrede for begge typer.

  Se iøvrigt pjecerne fra Folkebevægelsen mod EU. Der afslører hvor sygt og tyrannisk et foretagende EU er blevet. Se black pigeon på you tube om: Merkels migrant crisis og EU = Europas Undergang. (eller se http://www.folkebevaegelsen.dk)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. maj 2019 @ 08:51

 21. PS: Situationen er måske ikke helt håbløs. Overalt i Europa er nationalt sindede partier i hastig fremgang. Et vælgeroprør mod europaterne er begyndt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. maj 2019 @ 08:56

 22. Polen, Slovakiet, Tjekkiet og Ungarn + Schweiz (som har kontrol over eget live grundet direkte nærdemokrati) – er de lande man skal orientere sig imod her i Europa. Der vil der i evighed være et rimeligt etnisk samfund uden et overtal af muslimske indvandrere.

  Kommentar by Erik Skifter — 16. maj 2019 @ 09:04

 23. En del tyder på at unionen bryder sammen indenfor få år. Og derefter vil hjemsendelsen af dem fra Afrika og Mellemøsten tage fart.

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. maj 2019 @ 09:09

 24. Nu vil fru Vestager fra R have at hele Afrika skal være med i EU. Se Snaphanen.

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. maj 2019 @ 09:14

 25. Der kan man se hvor farligt rygning er… det bør omgående forbydes!

  Ligeledes bør det forbydes at sælge mælk til personer over 18 år, da det kun er hvide mennesker der – qua en genmutation – kan tåle mælk.

  Det er topmålet af racisme at drikke et glas mælk og ryge en sort prince med mælkeskæg

  Kommentar by redneck — 16. maj 2019 @ 09:45

 26. Det er “tonen” der har tilladt en sådan adfærd. Hvis ikke venstrefløjen havde problematiseret “tonen” og gjort alle til skyldige racister, så kunne en indvandrer ikke dække sig bag dette figenblad, i en sag om helt almindelig vold og dominanskriminalitet. Det minder mig om Gullestrup, hvor negeren i dialog med sin advokat fik bygget en forklaring op om, at han voldtog en 10-årig pige fordi han var bange for at blive udvist af landet. Vi er til grin.

  Kommentar by DavidK — 16. maj 2019 @ 10:12

 27. Er rygning ikke haram for de retarderede muhammedanere?

  Husker at deres trosfæller fra Islamisk Stat som noget af det første destruerede alt tobak og alle cigaretter…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2019 @ 10:22

 28. A propos “sorte svin” (vodkashots med tyrkisk peber):

  En hel flaske må så være et asylcenter… og når flasken er drukket og vi brækker os, kaldes det etnisk udrensning

  Fra http://narrehat.dk/dk/1004021.html

  Kommentar by Hertz — 16. maj 2019 @ 10:42

 29. Sorte Prince? Er det konservative Prince?

  Dette er en perle, men jeg kan ikke linke til den på anden måde:

  The Left Hunts Down Anyone Who Offends Their Cult

  Amazing Polly
  Offentliggjort den 15. maj 2019

  Is Leftism a Cult and if so, what might their doctrine be?
  I tell you what I have determined by listening closely to them for a few years.

  I go over the ways in which Leftists are like Scientologists by looking at the concept of “Suppressive People” and how once someone has dared to question Cult Doctrine they are ostracized, smeared and attacked. I also go over a whole bunch of people who have been declared to be in violation of Leftist Cult Doctrine.

  YT hash: kGkNUt5GOPI

  Kommentar by Cat Girl — 16. maj 2019 @ 11:32

 30. Har I været i Oslo inden for de sidste år? Det er seriøst uhyggeligt at gå rundt i den by! Se her: sort stikker totalt forsvarsløs nordmand, som blot sad helt stille og roligt på sådan en el-boks, i ryggen flere gange! Sandsynligvis livsfarligt såret. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/9v8XPp/alvorlig-skadet-etter-knivstikking?utm_source=vgfront&utm_content=row-4 De mennesker dernedefra, KAN vi ikke leve sammen med, for mange af dem er mordere. Hvor svært kan det være at sige helt Stop for flere perkere?? Og at sende alle kriminelle retur?

  Kommentar by Kuffar — 16. maj 2019 @ 11:32

 31. Til #22
  Glem ikke at Japan også er et godt land med et højt niveau af civilisation, der gør meget for at holde Islam i skak. Men ellers kan de være svært, for selv i østen vælter det ind med Islamistiske parasitter, se bare Australien, New Zealand og Filippinerne :/

  Kommentar by Hvideplov — 16. maj 2019 @ 11:35

 32. Det er ikke mere end et par måneder siden at jeg gik på en befærdet vej i København og der var en bil der med tilbageholds pligt der skulle dreje over vejen for at komme videre. Bilen ventede på fri trafik for at komme frem og det gjorde den således at man ikke kunne gå på fortovet. Jeg var dog istand til at komme forbi den, og her efter høre jeg bag mig en arabisk forbandelse imod mig. Jeg vender mig om og ser en grim gammel araber der fra sin bilrude spytte efter mig uden at ramme. Herefter drejer han ud på vejen imens han kigger på mig og sviner mig til. Det er den typiske Islamiske hersker svine måde at være på. Og sikkert er det, at hvis en muslim under ansvar skulle blive konfronteret med hans/hendes opførsel, spiller de altid uvidende og uskyldige.

  Kommentar by Hvideplov — 16. maj 2019 @ 11:54

 33. Østrig vedtager forbud: Muslimske piger må ikke længere bære tørklæde i skolen

  Endnu et europæisk land begrænser nu retten til at bære tørklæde i offentligheden.

  Den østrigske regering har fundet flertal for en ny lov, som forbyder muslimske piger at have tørklæde på i folkeskolen.

  Det skriver Deutsche Welle og flere andre medier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. maj 2019 @ 12:39

 34. Et socialøkonomisk sort hul; Jo flere socialpenge du hælder i det, jo større bliver det sorte hul!

  Kommentar by Hul igennem? — 16. maj 2019 @ 13:11

 35. Man må indrømme at mange af politikerne har et stort ordforråd og kan snakke med rivende tungefærdighed. Men når DR trækker disse ordjonglører ind i studiet og er mikrofonholder for dem, så er det tydeligt at de foretrækker dem som går ind for indvandring, klimahysteri, EU, FN og verdensredning. Er det almindelige borgere der får lov til at sige noget, er det som regel naive skolepiger eller landsbytosser som ikke aner hvad de taler om. Som i dag hvor en lytter sammenlignede co2 med en kæmpe-meteor som var på vej mod jorden.

  Hvad hjælper det at en politiker kan tale som et maskin-gevær, eller har været på universitetet, hvis han har nogle skøre og sindssyge eller landsskadelige/folkefjendske holdninger?

  DR vil gerne bilde os ind at co2 er en frygtelig trussel, eller at det handler om enten skattelettelser eller mere velfærd. De påstår også at de nye partier vil gøre Danmark til een stor nazistisk fangelejr.

  Den mangedoblede vold, de astronomiske beløb til indvandring, de svenske tilstande m.m., nævnes ikke.

  DR er kun ude på at forvride og forvrænge alle kendsgerninger. Løgn, hykleri og giftige røde budskaber vælter ud af alle kanaler. De taler til vælgerne som ræve der taler til gæs.

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. maj 2019 @ 13:28

 36. DR P1 i dag kl 12-14 har været een lang kvalmende holdnings-massage. Propaganda camoufleret som politisk debat eller hyggesnak. Hykleri, løgn og klima-nonsens tilrettelagt så snedigt, at masser af naive lyttere nok vil tro at man forsøger at gøre dem klogere.

  Igår fik CARE lov til at køre frem med deres falske humanisme og helt hysteriske frygt for co2. DR er åndsformørket “public-service”.

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. maj 2019 @ 13:39

 37. Endnu engang giver de danske sharia domstole rabat til perker voldspsykopaterne.
  Paludan 90 mandater eller Danmark er færdigt.

  Kommentar by Piphans — 16. maj 2019 @ 13:52

 38. Valganalyse: Lige nu er det tydeligt at Løkke vil i seng med Sosserne, for at bevare magten. Sos med sosserne.
  Han er selvfølgelig som vinden blæser, og siden han erkendte fortidens fejltagelser i indvandringspolitiken, men sammentidig sagde at det ikke var Islam der var problemet, så har jeg totalt mistet tillid til manden. Jeg har heller ikke tillid til Mette Frederiksen, der lige efter Thorning Scmidt fik magten sagde at intet er helligt, så hun skifter nok også mening alt efter vindens retning. Sosserne har kørt en -intelligent- valgkampagne imod at hente en del af de tidligere vælgere, som sprang til DF tilbage (og det var Danmark og det var Danmark….og så snak om uligheden).
  Om det bliver en SV regering eller VK regering eller hvad i denne forvirrede sammenslutning af konsesuspartier SVK eller hvad rager mig en papand. Det er det samme bortforklaring om Internationale konventioner, som åbenbart er mere hellige end Den Danske Befolkning og kristendommens overlevelse mentalt, imod den rå vold som Islam byder.

  Problemet er dem som er ude af virkeligheds Pædagogisk rækkevide. Det er selvfølgelig Radikale og Alternativet. Deres vælgere kan jeg ikke vække fra døden De svømmer rundt i en evighedsdrøm af idealer, som danner Deres etik og moral, helt uden om virkelighedens beviser og erfaring. Trylleord som -mangfoldighed- integration- og -tolerance- og prøver man at forklare lidt fornuft til dem, så taler de bortforklarende anklagende om (mit) og andres- menneskesyn- (Ja jeg er godt klar over mennesket er en fisk :-) :-) :-)). Venstrefløjen er af Pavlovske hunde årsager hoppet med på den vogn i dens vanetænkene ensporede højre-venstreunivers og de tør ved Karl Marx sgu ikke forholde sig til Islam som den -usekulære diktatorreligion den er med dens Førerprofet. Man råber bare- højreekstremist- efter dem, og så savler Pavlovs hunde i Deres ensporethed. Vi kan kun håbe at der ikke er for mange vælgere til dem. DVS Radikale og Alternativet- For De kan krydses sammen med K. V, og Sosserne som de vil. KD kommer forhåbentlig heller ikke ind, for de er sgu for ligegyldige (Ligegyldighedsdemokraterne).

  Her håber jeg inderligt at I står fast. Om det DF eller NB eller Stram Kurs I stemmer er ligegyldigt. DF er vel Socialdemokratisk på national grund. Helt fint for mig. Nye Borgerlige (NB) er vel det man kan kalde Borgerligliberale på national grund. Begge har modarbejdet Islams indflydelse, så stærkt som muligt. Stram Kurs er -for mig at se- den ubeklikkelige integrede antiislamiske parti på national grund, og jeg kan overhovedet ikke beklikke Paludans integritet i den forbindelse, for han har brændt alle broer bag sig til at mene noget andet. Flot Paludan. Imponerende. Det er helteværdigt for kristendommen og i kærlighed til fremtiden i frihed og demokrati.
  Lad bare de andre slås om at Danmark skal redde denne verdens klima eller andre ting af mindre væsentlig betydning, men så absolut ikke udlændingepolitiken eller den såkaldte -blåslys integration-. Det vil være en katastrofe.

  Men OK. Hvis I mener han er for meget (af det gode :-)). Fair nok. Så stem bare på et af de andre. NB eller DF.

  For bliver det Alternativet og De Radikale med KD, som bliver tungen på vægtskålen denne gang, uden at de 3 andre partier SK, NB, og DF kan vælte en, som det ser ud nu, en SV-K, regering, så kan er tiden løbet ud (ifølge min vurdering) for at vi via Demokratiet kan redde Danmark (må jeg tage fejl, men jeg tror det ikke selv). Et stærkt 3 kløver af NB, SK og DF kan enten redde Danmark via en selvstændig regering eller blive tungen på vægtskålen i forhold til en anden regering. Så kan vi nå at klare det endnu. Held og lykke og godt valg.

  Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. maj 2019 @ 14:01

 39. PS: Venstrefløjsforklaring- :Karl Mars (den store profet for Venstrefløjen)- mente at -religion er opium for folket, – og alt kritik starter ved religionskritik- etc….men her er man vanetænkene åbenbart blevet voldført til at mene noget andet, og så leger man fejhedsdiplomat og pavlovsk hunde for Islam.

  En mulighed for at ændre eller-integrere- folk som er født ind i muhammedanismen, er at forbyde Imamer at prædike eller have nogen social kontrol i nogen som helst sammenhæng….Det er her den gordiske knude ligger….-min vurdering- (i er velkomne til at være uenige). God torsdag og bededag.

  Kommentar by Michael Unna — 16. maj 2019 @ 14:10

 40. Endnu en grund til at et parti som Stram Kurs er nødvendigt. Vi kan ikke have folk gående løs som ikke forstår sproget Dansk, Dansk kultur og Dansk mentalitet. Det skaber for mange misforståelser for folk der ikke er intelligente eller tolerante nok til at omgås Danskerne. Intelligente nok til at forstå hvad der bliver sagt og gjort og tolerante nok til at lade deres uvidenhed om Danskerne komme Danskerne til gode.

  Det er et stort problem at Danskerne ALTID skal forholde sig til islam og islams lavt-intelligente rygmarvs reaktioner for at leve i Danskernes land.

  Jeg vil tro at langt de fleste Danskere har været i en situation hvor de mere eller mindre angstfuldt og/eller angerfuldt, har måtte forklare en muslim at det de lige har sagt ikke var en fornærmelse men blot en normal Dansk måde at sige tingene på.

  Personligt har jeg engang oplevet at bruge lang tid på at forklare en muslim at det ikke var en fornærmelse at jeg foreslog han at få en hund fordi han savnede venner, og det var endda en muslim jeg personligt syntes meget godt om og omgikkes til dagligt.

  islams, og dermed muslimers, gennemsnitlige forståelse til Danmark og Danskerne er deprimerende lav og næsten ikke eksisterende.

  Kommentar by Santor — 16. maj 2019 @ 14:40

 41. De gamle partiers snak om at der er styr på indvandringen, er nu afsløret som grov løgn. Læs selv artiklen MANGE DANSKERE SER DERES HJEM BRÆNDE. (folkehjem) Hos 24nyt.dk

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. maj 2019 @ 14:50

 42. Cigarer:
  White Power.

  Kommentar by Sindsro — 16. maj 2019 @ 21:03

 43. 1. Ewing
  Jo vi komme videre: Pløk idioten.

  Kommentar by Sindsro — 16. maj 2019 @ 21:05

 44. Jeg har aldrig hørt om sorte Prince, så måske var der noget drilleri i det. Kan dog også være misforståelse, under alle omstændigheder er vold med det påskud uforståelig og forhåbentlig udvisningsgrund.

  Kommentar by Zatopek — 17. maj 2019 @ 10:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper