17. maj 2019

Klima-dagsordenen dominerer, fortælles det: Klima-alarmistiske Alternativet tæt på spærregrænsen…

I seneste Yougov-meningsmåling står Alternativet blot til 2,8 procent, og partiet står således til at blive mindre end Stram Kurs. I en tid hvor medierne hævder, at klima-dagsordenen er second-to-none står de ultimative klima-alarmister til at blive halveret: Elbæk-alternativet ‘nærmer partiet sig spærregrænsen’.

Medierne har gjort sit, men som Anna Libak berører i en relativ fornuftig kommentar pointerer, så er folkedybets frustration over masseindvandringen ikke et isoleret dansk fænomen. Den splitter blå blok, men også rød blok, både i lande med fri debat og i lande med en mere totalitær tilgang til ytringsfrihed. Man kan ikke konstruere konsensus ift. demografisk harakiri. Det lykkedes Tito at tøjle kulturkampen. Herefter fulgte Srebrenica mv.

(Alternativet-kandidat Therese Scavenius uddeler ‘klimapolitiske tæsk’ til kødspisende mand, 2019)

(Therese Scavenius, ‘Klimapolitisk forsker’)

“Blå blok lider af islamitis, siger Pind. Og man forstår, at sygdommen nu er så fremskreden, at metastaser som Rasmus Paludan er brudt frem. Fy føj. Analysen er dyster, men den er også dum. For helt ærligt: Hvordan kan man nå frem til, at udlændingespørgsmålet har splittet lige præcis blå blok i Danmark?

Udlændingespørgsmålet har splittet hele Vesten og ført til, at det politiske landskab i hvert eneste EU-land er i opbrud. Fra Trump over Brexit over Alternative für Deutschland over den østrigske regering over Orban over Sverigedemokraterna over Salvini i Italien over det polske Lov og Retfærdighedsparti over… fortsæt selv listen: Udlændingespørgsmålet dominerer dagsordenen.

I Europa har udlændingespørgsmålet ført til, at de socialdemokratiske partier er kollapset i en lang række lande – med Danmark som en af de få undtagelser. Og hvorfor er Danmark en undtagelse? Det er det, fordi socialdemokraterne i Danmark har kopieret blå bloks udlændingepolitik. Hvilket helt forventeligt har fået de Radikale og Enhedslisten til at protestere voldsomt… Så mon dog ikke man kan konkludere, at udlændingepolitikken også splitter rød blok?” (Anna Libak, Berlingske, 16. maj 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101335/trackback

33 Comments »

 1. Tvivler på at det i længden er muligt at aflede opmærksomheden fra de massive problemer med den muslimske indvandring med klima hysteriet,
  selv de mest tungnemme er ved at vågne op nu.

  Kommentar by Lars Petersen — 17. maj 2019 @ 21:40

 2. De fleste røde vælgere i Danmark er stædige og forblændede af fortiden, selvom nutidens rædsler (mest pga. egen politik) skinner dem i øjnene. Tradition og vanetænkning holder på en venstrefløj, hvis samfundsmæssige berettigelse ellers er forsvundet for længe siden, men gammel indgroet ideologi byttes lige så svært ud for mange røde som islam gør for muslimer. Er man først blevet indoktrineret tilstrækkeligt i overtroens miljø, om det så er religion eller politik, er det lidt af en krævende kunst at forlade selv så tydeligt synkende skuder. Viljestyrke og erkendelse af egne fejl, er jo en mangelvare på fløjen samt afslørende for en totalitær personlighed.

  Kommentar by LarsB — 17. maj 2019 @ 21:41

 3. “Så mon dog ikke man kan konkludere, at udlændingepolitikken også splitter rød blok”

  Ork jo, Anna Libak, og det mærkes allerede.

  Vi kan også roligt gå ud fra. at Kristian Jensens person har spillet en stor rolle i dette forløb, og at der kommer et nyt formandsopgør, nu hvor Lars Løkke heldigvis ikke vil overgive roret til næstformanden. For gør han det, vil der gå mange, mange år, hvor socialdemokraterne og deres alliered vil kunne ødelægge forfærdelig meget. Nu, hvor de har afvist Løkke, er de allerede på¨vej.

  Pia Olsen Dyhr bander og svovler på de sociale medier over Paludan, og at nogen har dristet sig til at sammenligne hans “ekstremisme” med Enhedlisten.

  SF foretrækker altsåø Enhedslistens samfundsskadelige paramilitære stormtropper og private efterretningstjeneste frem for Rasmus Paludans enmandshær, og det fortæller jo meget om SF.

  Fråden løber allerede ud ad munden på Pia Olsen Dyhr og de andre socialister, kommunister og socialdemokrater- ex Mette Frederiksen – ved tanken om nye afgifter på private formuer.

  Er der noget, der interesserer dem mere end ANDRES PENGE?

  Kommentar by Ellen — 17. maj 2019 @ 21:45

 4. Jamen når man ikke vil se den virkelighed som Islam skaber med sin tilstedeværelse, i øjnene, men gerne moralisere fejhedsdiplomatisk for islams repressentanter, imens den befolkning man er valgt fra til at repressentere, lider under Islams undertrykkelse, og herrementalitet, så må der da ske et brud? Når man binder sig til forældede konventioner, som ikke har et eneste øje på islam, som den usekulære religion den er, med dens Førerprofet, i stedet for at repressentere den befolkning man har sin kulturelle rødder i, så må det da gå galt. For at oversætte det til det nutidige valg- Når man pakker sin moral og etik ind i Weekendavisen og Ekstra Bladet, som skriger nazisme efter dem der vil bekæmpe en religion, som til forveksling ligner Nazisme- Førerprofetideal- jødehad- Mein Jihad- Ja Hitler havde sågar stormuftien af Jerusalem boende i Berlin, sammentidig med at han ifølge Albert Speer,s erindringer sagde “Ulykken for os Tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse, ville passe meget bedre til os end kristendommens slappe tolerance” eller andre citater “Hvem husker længere folkedrabet på Armenerne (kristent folkeslag)”, i stedet for at se virkeligheden på youtube…..så må der dog før eller siden komme et brud, med den dekadentmoraliserende Elite, som vel blot styres af fejhedsmoral, hvilket man så absolut ikke kan sige Paludan gør overhovedet.

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2019 @ 21:50

 5. “Klimaforsker”. Hvilken naragtig betegnelse. Det kan enhver kalde sig. Jeg kommer til at tænke på den latterlige betegnelse ” overledvogtermedhjælper med ret til at bære sabel og høj hat om søndagen”. Disse klimareligiøse nuller kan ikke selv se hvor latterlige de er.

  Kommentar by Danskeren — 17. maj 2019 @ 22:09

 6. Vigtigste emner for danskerne er:

  Islamisk radikalisering 20%
  Migration 15%
  Klima 15%

  https://www.ecfr.eu/specials/what_europeans_really_want_five_myths_debunked#country-results

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. maj 2019 @ 22:11

 7. Blå blok? hvad for en blå blok? Det er ræverødt fra O til Ø

  Kommentar by Flaskeposten — 17. maj 2019 @ 22:14

 8. Kvote flygtninge. Endnu flere.
  I skubber sgu selv folket ud til højre.
  Nu er stram kurs oppe i mellem østen.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11387723/paludan-er-paa-forsiden-af-stort-arabisk-medie/

  Kommentar by Anonym — 17. maj 2019 @ 22:22

 9. EUs og frau Merkels røde planer for masseindvandring af flere hundrede millioner arabere og afrikanere, er planer for at udskifte civilisation, velfærd, demokrati og fred med barbari, elendighed, diktatur og hverdagsterror/borgerkrig.

  Planerne er skingrende sindssyge, og det er uhyrligt og uhyggeligt at V, K, R og S mv. går ind for dem. Både Pol Pot Lars og skrigeskinken er begejstrede tilhængere. (Se Black Pidgin på you tube om Kalergi-planen, Marokko-pagten, Merkels migrant crisis og EU = Europas Undergang)

  Sandheden er at hvis et land invaderes af hærskarer af agressive kulturfremmede, så ender det ikke i berigelse, men i krig og massemord/folkedrab. Ikke hver gang, men hver eneste gang.

  Pernille Skipper har lige været med i en forsamling som hyldede terror-bombere. Se 24nyt.dk. Andre politik-kvinder synes også at være gået helt fra snøvsen. Pernille Weiss, Stine Bosse, Pia Dyhr, Sofie Carsten, Zenia, Jelved, Isabella Arendt, Margrethe Auken og Carolina Meyer (fra bøssepartiet) er nogle få eksempler på “humanistiske” politik-kvinder som er klima-hysteriske og er gået helt amok mht. indvandring. (som de slet ikke kan få nok af) De har slået hjernen fra, (hvis de har en?) og kører udelukkende på følelser og fornemmelser.

  Therese Scavenius aner heller ikke hvad hun taler om.

  Lad os håbe at det latterlige og fjogede badutspringer-parti kommer under spærregrænsen. Dets politik er landsskadelig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. maj 2019 @ 22:28

 10. Bacon lugter… men det gør andre folks penge ikke… 300.00o er rimeligt fordi “jeg står for noget særligt” siger oraklet.

  Måske lidt ligesom shampoo reklamen for år tilbage? “L’oreal… fordi jeg fortjener det” fulgt af et kækt sving af den ulastelige manke?

  https://politiken.dk/indland/art7072750/To-erhvervsfolk-har-for%C3%A6ret-kandidat-100.000-kroner

  https://politiken.dk/indland/art7076491/%C2%BBPointen-er-at-jeg-st%C3%A5r-for-noget-s%C3%A6rligt%C2%AB

  Kommentar by redneck — 17. maj 2019 @ 22:32

 11. Det klimamæssige aspekt ved kødspisning rager mig, men jeg går meget op i dyrevelfærd og håber på forbedringer her.

  Kommentar by Johnson — 17. maj 2019 @ 22:34

 12. PS: I Iran endte en del journalister med at blive fængslet, tortureret og hængt, efter at de havde hjulpet islamisterne til magten. Det burde mange danske journalister nok tænke over.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. maj 2019 @ 22:35

 13. Face-book og EU samarbejder nu om at forbyde kritik af islamisme, feminisme, klima-hysteri og mange andre ting. EU er ved at forvandle sig til et rendyrket diktatur.

  Kommentar by tp — 17. maj 2019 @ 23:10

 14. Hvad den ellers fornuftige og i egen person yderst attraktive og behagelige kvinde Anna Libak laver i uLøkkes Venstre er mig en gåde.

  Kommentar by Træt — 17. maj 2019 @ 23:23

 15. Kommentar by Lars Petersen — 17. maj 2019 @ 21:40

  Nej de er ej…de tør ikke og finder den lette vej…hver gang de bliver udfordret…

  Bevares flere er klar over tingene…men det bliver slet ikke nok og slet ikke i tide til at gøre en afgørende forskel…de ved ikke deres levende råd! Og det gælder i alle samfundets menneskelige forhold og på alle planer!

  Kommentar by Black Watch — 17. maj 2019 @ 23:27

 16. Som jeg skrev i anden blog, så må klimaprofeterne køre deres børn til sport og undervisning på Bellahøj, for at beskytte dem mod iSlammets voldsindoktrinerede afkom, der lurer på dem (og os) alle steder.

  Dobbeltmoralen på venstrefløjen lader sig ikke fornægte:
  Pernille Skipper, Mogens Lykketoft og Carolina Magdalena Maier var alle med til en Jihad-konference der hyldede brugen af selvmordsbomber og blodsudgydelser i religionens (islam) navn.

  Ja, for vestrefløjen betyder det ikke noget, at både de og alle andre danskere om MEGET få år må sande, at flg., ang. vantro, er muslimsk PLIGT:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
  når blot man kan hytte sig politisk, ved at kæmpe for en utopisk redning af verdensklimaet.

  “Hvorfor hænger Uffeklovnen og dingler oppe i lygtepælen Bedste? Det vej jeg da ikke, jeg har brugt hele livet på at kæmpe for klimaet!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. maj 2019 @ 23:28

 17. Drejningen mod nationalkonservatisme foregår i hele verden og ikke bare i den vestlige verden. Rusland, Indien, Brasilien, Fillipinerne….fortsæt selv listen.

  Mon ikke snart det er slut med Alternativet – hvis Øffe Elbæk står af eller bliver smidt ud er partiet færdigt.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 17. maj 2019 @ 23:42

 18. https://gab.com/home#&gid=1&pid=1

  Forbyd vulkaner!

  Kommentar by Kimski — 18. maj 2019 @ 00:24

 19. Jeg prøver lige igen..

  https://giphy.com/gifs/volcano-eruption-r5gHt2TCIiHK0

  Der blev der lige udledt mere Co2, end hele menneskeheden har formået at gøre det, siden den industrielle revolution.
  Forbyd vulkaner!

  PS. Det ER vitterligt ikke specielt nemt at danse med denne kommentar section. Bedre end Snaphanens, men stadig..

  Kommentar by Kimski — 18. maj 2019 @ 00:33

 20. Hvis Alternativets klimapolitik blev ført ud i livet, ville man knapt nok kunne se den klimamæssige virkning med et mikroskop. Hvorfor er der så mange der dyrker denne religion. Det skyldes vel at syndsbevidstheden fra tidligere tiders pietistiske kristendom stadig sidder i kroppen. Synden skal piskes ud eller i det mindste holdes i ave med forsagelse af kødets lyster. Klimapolitikken er blevet en slags afladskøb. Det betyder også noget for vore lederes selvfølelse at de kan føre sig frem internationalt, glorieomkransede, som repræsentanter for verdens klimaduks nr. 1. At det så er totalt ligegyldigt hvad den lillebitte danske befolkning gør, er underordnet. Men ingen vil tale om det virkelige problem, verdens befolkningseksplosion. Det kunne jo gøre muslimerne vrede.

  Kommentar by JC — 18. maj 2019 @ 00:52

 21. @10 Helt enig. Industrialisering og dyreavl har skabt et helvede for dyrene.

  Kommentar by John Sorensen — 18. maj 2019 @ 02:11

 22. Husker stadig en film med Kjeld & Dirch fra min barndom:
  “Vi er allesammen tossede”.
  Må jeg foreslå en genindspilning – eller EN MUSICAL.
  (ALT i øjeblikket skal åbenbart udkomme, på eet eller andet tidspunkt, som musical):

  “DE er allesammen tossede”.

  Starring in a leading role:
  HELE Alternaivet. Hvor specielt eet navn springer i øjnene; SCAVENIUS.
  Det navn, er ikke set på slap line siden de 5 forbandede år.
  Men også andre leverer formidable indsatser. I stærke roller ses også den på alle leder røde suicidalamovs Krazcsjnik, Hobitten Lars Lort m.m.fl. I rollen som Olga’s mor ses Den fødende fra Helvede.
  Make that: Den aborterende fra Helvede Z.Svampe.
  Hér burde være materiale til alle 6 STJERNER. – Eller som DE OGSÅ kaldes:
  RØVHULLER.

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2019 @ 06:19

 23. I en STOR gæsterolle som ELEFANTEN ses voksenbleen:
  Bitre Roev Hornbae

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2019 @ 06:30

 24. Therese Scavenius er sgu da for nem! – Check vedhæftede video; maskulint kortklippet, hertil kopiering af mandens klædedragt (jakkesættet) Ydermere klæder hun sig gudhjælpemig helt i sort; her skimter vi præstedragten, kaldet, fanatismen! – Som vi ser er hun sexuelt helt ude at skide. Pikmisundelsen oser ud af hende – Og, som om det ikke er nok til en diagnose (med eget værelse uden indvendig nøgle) så sætter hun trumf på, og fortsætter idiotien ud i klimahysteriets mørke; aller sidste station inden gummicellen – Stakkels pigebarn, jeg har sgu ondt af hende!?

  Kommentar by T. Flodur — 18. maj 2019 @ 06:53

 25. Co2 udledning.
  Biler, benzin, diesel. Hvorfor så ikke forbyde motorløb. Verdenen rundt afholdes der løb. Stor forbrug og tilsvining. Traktor pulling, speedway, formel gerne i flere afdelinger og lande. Start her.

  Kommentar by Anonym — 18. maj 2019 @ 08:38

 26. Forbyde motorløb? Forbandet vrøvl. Der bliver brændt meget mere brændstof af når folk farter land og rige rundt til alle mulige andre sportsgrene, herunder cykelløb.

  Kommentar by Træt — 18. maj 2019 @ 09:06

 27. #24
  Jamen, LGBTUVXYZÆØÅ ER det nye sort.
  (Ups! Må man overhovedet bruge ordet sort?)

  Kommentar by Anonym — 18. maj 2019 @ 09:15

 28. #24
  Jamen, LGBTUVXYZÆØÅ ER det nye sort.
  (Ups! Må man overhovedet bruge ordet sort?)

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2019 @ 09:16

 29. Forbyd mennesket.

  Kommentar by p — 18. maj 2019 @ 10:46

 30. Gøglernes sidste forestilling på skatteydernes regning, er nær. Øffe Elbræk må finde på noget, som fylder hans pengepung, uden at han skal fravige sin levevis – på frihjul.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 18. maj 2019 @ 12:31

 31. Bemærk at Therese Scavenius Politisk forsker indenfor klima politik. Hun er IKKE som hendes titel antyder en forsker med natur videnskabelig, altså en rigtig videnskabelig baggrund. Så hendes forskning er bare at sige humanistisk fis forklædt så det lyder som om hun kan mattematikken og fysikken bag det hun taler om. Sikken en platugle!

  Kommentar by Hvideplov — 18. maj 2019 @ 17:01

 32. Til Sosserne, som er gået fra DF. Hvordan kan I stole på Mette Frederiksen ikke har lavet en Nyrupgaranti, når nu hun allerede mener vi igen skal modtage kvoteflygtninge, selvom hun i radioreklamer ikke vil slække på den stramme kurs på udlændingeområdet, som det store flertal har vedtaget i folketinget? God lørdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. maj 2019 @ 20:10

 33. Mon den lille yndige Theresa er en efterkommer af feltmadrassen Erik Scavenius?

  Kommentar by Revisoren — 18. maj 2019 @ 22:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper