18. maj 2019

Mette Frederiksen: Ikke acceptabelt at sammenligne ‘kommunister ude i Enhedslisten’ med Stram Kurs

Lars Løkke Rasmussen skulle være en god strateg, men hvis han var det, så ville han vide at venstrefløjen altid praktiserer ‘Ingen fjende til venstre’. Mette Frederiksen ved selvfølgelig godt at Løkke ikke mener noget seriøst med den luftige SV-prøveballon, og hvorfor skulle hun så undsige Enhedslisten, når hun nu i sidste ende er afhængig af mandaterne. Hun stoler på danskernes historieløshed, og det er sikkert en god strategi.

Uanset hvordan ordene drejes, så er Enhedslisten et kommunistisk parti, og Pernille Skipper er kommunist i ordets egentlige forstand. Hun er revolutionær socialist, med alt hvad dertilhører af tankegods fra klassekampens arkitekter. Som 24NYT har afsløret, så var hun for blot tre uger taler ved en pro-palæstinensisk arrangement i København. Her talte hun om at bekæmpe af ‘højreradikale Dansk Folkeparti’. Før og efter hun gik podiet, talte islamister om fordrivelse af israelere fra israelske byer, om hævn og de nødvendige bombebælter.

“Løft lige niveauet, Løkke. Det er ganske enkelt ikke acceptabelt, når du til citat sammenligner ‘kommunister ude i Enhedslisten’ med ‘folk med nazistiske tendenser i Stram Kurs’. Guderne skal vide, at Socialdemokratiet og Enhedslisten er uenige om mangt og meget. Det vil vi også være efter et valg. Men der er også ting, vi kan sammen. At sammenligne et parti, der arbejder ordentligt og redeligt i Folketinget med Stram Kurs, er helt forkert. Og det er at tage debatten ned på et niveau, hvor det ikke er en statsminister værdig.” (Mette Frederiksen, 17. maj 2019)

(Pernille Skipper taler om ‘højreradikale Dansk Folkeparti’ for islamister, København, 27. april 2019)

(Islamist, der talte før Pernille Skipper)

“Kommer med mit (bombe) bælte og vil ofre mig selv, min Palestina. Kommer med mit våben i min hånd og kommer med blod på min hånd. Jeg vil hævne mig. Præsentér mig selv til døden.” (Mahmoud Al-basha, Palestinians in Europe conference 2019, København, 27. april 2019)

(Mahmoud Al-basha, digter, der talte efter Pernille Skipper)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101361/trackback

43 Comments »

 1. Kommunister? – Jeg ved snart ikke… Men jeg ved, at gamle kommunister som Hans Scherfig, Carl Madsen og Hans Kirk ville have gjort tykt nar af den samling snothvalpe, barfodsgængere og nyreligiøse evighedsstudenter, der i dag fylkes om Allah, profeten og flagellantismen. Men Mette Frederiksen har nok ikke læst disse forfattere, ligesom hun åbenbart synes det er helt fjong at ligge i ske med det eneste parti, som holder sig en AFAtisk Sturm-Abteilung af båtnakkede bøller og voldspsykopater…

  Kommentar by Voldposten — 18. maj 2019 @ 06:34

 2. Ja deltage i en konforence, hvor selv og medmordsbomber på Jøder hyldes er åbenbart ikke etisk sammenligneligt med at gå ud og risikere sit helbred eller liv også politisk, ved at konfrontere de samme mennesker i selvskabte Ghettoer (hvor Grønlændere i Århus blev- etnisk udrenset- jaget væk) med hvad man synes om Deres religion, som vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af…..Hvem er det egentlig man kan sammenligne med Nazisme her??????? Og hvem er det der kæmper for Demokratiet her??????. Skam jer både Løkke og Frederiksen. (Føj for den…). Støt Paludan og Støt SIAD. God lørdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. maj 2019 @ 06:37

 3. PS: Kommunisterne er vist blevet godt og grundigt doppet af det Karl Marx kaldte -opium for folket-. :-) :-) :-) .

  Kommentar by Michael Unna — 18. maj 2019 @ 06:38

 4. > Voldposten 06:34

  Barfodsgængere, tak for den. Jeg må se at få genlæst bogen. Så vidt jeg husker, optræder vegetarer på linie med barfordsgængere, stjernetydere osv. En glimrende satire, der kan overføres til nutidens alternaivister, der vil redde kloden via veganisme og hestetrukne køretøjer.

  Bestemt er Enhedslisten godt selskab og nu også i godt selskab.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. maj 2019 @ 06:50

 5. ==> nr. 4, Henrik Petersen:

  Enhedzlizten er beskrevet i bogen “Idealister” og hele mentaliteten i Scherfigs hovedværker: “Frydenholm” og “Det forsømte forår”.

  Kommentar by Voldposten — 18. maj 2019 @ 07:02

 6. Lenin, Stalin, Mussolini, Hitler, Mao, Pol Pot var alle fælles om socialismen og med ufattelig mange mord på samvittigheden så enhedslisten er i godt selskab!
  Mette Frederiksen? Ja, hun er vist både dum og socialist?

  Kommentar by pseudonym — 18. maj 2019 @ 07:03

 7. PPS:Som Hitler jo ifølge Albert Speers erindringer udtalte -cirka citat men tjek det selv på DDF hjemmeside- og han havde jo også Stormuftien af Jerusalem boende som protege “Fejlen ved os Tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe bedre til os end kristendommens slappe tolerance”. ….og som RP siger…nej jeg er ikke socialist (Heil Pernille :-) :-) :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 18. maj 2019 @ 07:06

 8. Apropos barfodsgængere, så forstår jeg ikke hvordan min far, der var modstandsmand og nærmest arketypisk nationalkonservativ, også var modstander af atomkraft.

  https://www.klimadebat.dk/atomkraftdebat-1974-1985-r320.php

  Kommentar by Træt — 18. maj 2019 @ 07:22

 9. Socialdemokratiet var også repræsenteret på konferencen (i skikkelse af Lykketoft).

  Kommentar by Nicolai Sennels — 18. maj 2019 @ 07:24

 10. > Træt 07:22

  Næ, virkeligheden er ikke altid blot sort/hvid. Fra dit link denne perle: “…brøndkarsespisende kystbanesocialister”. Dén vil jeg huske.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. maj 2019 @ 07:50

 11. Selvfølgelig er kommunisterne da ikke lige så slemme sol et frisindet, demokratisk parti.

  Kommentar by Winged Hussar — 18. maj 2019 @ 08:10

 12. En konference i København for pestilenser er en forbrydelse mod Danskerne, og landsforræderen Pernille Titanic Skipper ønsker ikke fred men mere krig, hvordan kan folketinget acceptere sådanne udtalelser og samarbejde med sådan en usling, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. maj 2019 @ 08:15

 13. Det værste her og nu er at det selvfølgelig er for at kapre muhammedanistiske (islamistiske) stemmer. Dem som – med bevares en intelligent reklame målrettet imod DF vælgere- ved nu at stemmer man på Sosserne, i stedet for DF, så får man Muhammedanismen (islam) med i købet. DET UNDGÅR MAN VED AT STEMME PÅ DF, IGEN KÆRE HÅRDTARBEJDE HVERDAGS POTIENTIELLE SOSSER ELLER DF VÆLGERE.

  Kommentar by Michael Unna — 18. maj 2019 @ 08:19

 14. Der er medlemmer af De Radikale, som ønsker afskaffelse af monarkiet og adskillelse mellem kirke og stat. Så deres politik strider også mod grundloven.

  Vi har afgivet national suverænitet til EU i forbindelse med vedtagelse af EU-traktater, og det er kun justitsministeriets kreative jurister, der kan få det til at stemme overens med grundloven. Venstre har været førende i den politiske proces. Så også de har et tvivlsomt forhold til grundloven.

  Det er i øvrigt helt utroligt, hvad Løkke kan slippe af sted med at sige, uden at det bliver påtalt af kommentatorer og debattører.

  Hvor har han dog gjort det borgerlige Danmark fortræd.

  Kommentar by np — 18. maj 2019 @ 08:20

 15. Pernille Skipper har en svaghed for designertøj og -sko, selv om partiet (Enhedzlizten, tak Voldposten!) mener, at det enkelte individ kun må eje en tandbørste.

  Det kan hun, der bor i et luksuskollektiv, forsøge at forklare sine venner, fx Pelle AFA Dragsted, Luksuskollektivet Amicisvej, Frederiksberg samt Johanne Schmidt Nielsen, Murermestervillaen, Valby.

  Hun får nok en specialdesignet og moderigtig burka, som hun kan tage på, når hendes ISIS-muslimvenner overtager magten i Kalifat Danmark. Med sådanne venner samt Mogens Trotskij Lykketoft behøver hun ingen fjender.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. maj 2019 @ 08:32

 16. JP. Har en historie om en Dansk Helt (menes alvorligt), som har sat sit liv på spil for at ramme nogle af de værste Jihadister Morten Storm. Det er vist noget med at PET vil fratage ham nogle rettigheder, som alle har. …Det er fra min side rent overskriftskimning, og jeg er ikke inde i detaljer, men mon ikke Uriasposten eller 24timers nyt, kan bore lidt i sagen?

  Kommentar by Michael Unna — 18. maj 2019 @ 08:55

 17. Mette frederiksen ved ikke hvad hun taler om eller også lyver hun. Der hænger citater og billeder af lenin, karl marx og rosa Luxemburg og endda nogle gange mao, i samtlige af de kredslokaler jeg har været i hos enhedslisten. Stol aldrig på en socialdemokrat.

  Kommentar by Flaskeposten — 18. maj 2019 @ 09:20

 18. Hvis ikke EL er kommunister, så ved jeg fandeme ikke hvem der er.

  Kommentar by Voltzejn — 18. maj 2019 @ 09:22

 19. Mette har jo ret, hvis nu vælgeren ønsker afskaffelse af den private ejendomsret (undtaget over tandbørsten), hylder socialistiske massemordere, glæder sig til endnu flere voldelige islamdyrkere samt ønsker generel udryddelse af den danske befolkning. Så kan det jo ikke nytte noget at udelukke enhedslisten fra indflydelse. Den slags fornøjelser finder man simpelthen ikke hos NB og SK. Derfor er Løkkes sammenligning håbløs.

  Kommentar by Lider af danskhed — 18. maj 2019 @ 09:32

 20. Det er stigmatisering*. Venstrefløjen er bedre til at stigmatisere, deres modstandere.

  Venstrefløjen bruger de massemedier og uddannelser, de har magten over, til systematisk at stigmatisere deres modstandere. Det er propaganda, som tidligere også blev kaldt “agitprop”**

  *Stigma betyder i oprindelig, græsk forståelse, et tegn på kroppen, der markerer noget usædvanligt; noget unormalt. Oprindeligt var stigma et brændemærke, der tydeliggjorde individets abnormalitet overfor andre i fællesskabet (Goffman, 1963)

  *stigmatisering, inden for samfundsvidenskaberne et begreb, der anvendes i forbindelse med beskrivelse af social afvigelse.
  Stigmatisering udspringer af social interaktion mennesker imellem og indebærer, at de, der opleves som afvigende, anses for moralsk mindreværdige.
  Det centrale element i stigmatiserings- eller stemplingsteorien er, at afvigelse ikke ses som en kvalitet ved personens handlinger, men snarere som en konsekvens af, at nogen stempler personen som generelt afvigende. (fra denstoredanske)

  **agitprop, (af agitation og propaganda), sovjetisk betegnelse dels for Det Kommunistiske Partis indoktrineringsvirksomhed, dels for de afdelinger i partiapparatet, der varetog den. I Lenins definition var agitation det at bruge enkle midler til at vække masserne politisk, mens propaganda var den grundige indføring i bl.a. marxismens teori. I 1920’erne blev agitprop ofte udført af mobile grupper, der med letforståelige teaterstykker, plakater, digte og film søgte at vinde befolkningen for revolutionens sag. Senere fremtrådte agitprop i form af stærkt styrede massekampagner for støtte til partiets målsætninger samt i form af kontrol med information, kommunikation og med såvel politisk som almen undervisning i skoler og på arbejdspladser. (fra denstoredanske)

  Kommentar by A-mad — 18. maj 2019 @ 09:40

 21. Jo mere der importeres af affaldet, des flere stemmer får Enhedslisten

  Kommentar by Sindsro — 18. maj 2019 @ 09:52

 22. DE RØDE HAR sandelig travlt. Hu-hej hvor det går, over stok og sten. Der er fart på. Det kan simpelthen ikke gå hurtigt nok med at udrydde al civilisation, al fornuft og al moral.

  For selvfølgelig bliver det herlige tider, når vi i stedet for får et Danmark fyldt med barbari, galskab og perverse udskejelser.

  Vi vælgere har meget at glæde os til, hvis Pernille bliver skipper på Titanic-Danmark. Så vil det at gå til bunds med skibet, ikke blive ubehageligt, men en frydefuld rejse mod den absolutte bund.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. maj 2019 @ 10:06

 23. Iøvrigt har både Pernille S. og Mette F. da logikken i orden. For et parti som er modstander af islam-nazisterne må naturligvis selv være nazistisk. Det er da logik for hovedløse høns. Noget som DR, Uffe Elbæk, Stine Bosse, Zenia Stampe og lignende vil være helt enige i.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. maj 2019 @ 10:12

 24. > ALEXANDER BEAUMONT 10:12

  Jeg tilføjer lige Martin Krasnik og Mimi Jacobsen https://www.bt.dk/debat/send-ham-derhen-hvor-koeer-skider

  Bag Politikens betalingsring er der en hulkehistorie om en syrisk flygtning. Som altid en sympatisk person, man kun kan holde af og som i øvrigt er nydelig. https://politiken.dk/indland/art7202889/Jeg-har-gjort-ALT-for-at-blive-en-del-af-det-her-land

  Ja, Rahima, nu har du været her i to år og ganske gratis lært en masse. Som du skal tage med dig hjem til Kurdistan/Syrien og hjælpe med at genopbygge det shithole, du og din religion har gjort det til.

  Historien er selvfølgelig fra skribenten Olav Hergel, der gennem mange år har specialiseret sig i tudehistorier om muslimske ‘flygtninge’.

  Forunderligt nok (ironi off) glider skribenten let hen over det faktum, at hun og resten af familien har transporteret sig gennem det meste af Europa, dvs. sikre lande, hvor man efter Dublin-forordningen skal afgøre asylspørgsmålet i første sikre EU-land.

  Hun skal hjem, der er store sikre områder i Syrien.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. maj 2019 @ 10:34

 25. Som historiker ved Kim Møller, at når man skal forsøge at rekonstruere et forløb, er det væsentligt at skabe klarhed over, hvem der vidste hvad på et givet tidspunkt.

  Statsministeren ved fra politiet og PET, hvem der bl.a. stod bag gadekampene omkring Blågårdsplads.

  Mette Frederiksen har været justitsminister, og hun ved også, hvad der foregår. Alligevel vil hun danne regering på baggrund af Enhedslistens mandater.

  Statsministeren taler om “mørke” kræfter, der får Paludan og Vermund til at fremstå som ufarlige, og det har han sikkert ret i.

  I “Debatten” var det ret interesant at se, hvem der havde fattet noget, og hvem der ikke havde.

  Muslimerne grinede ad de dumme danskere.

  Krasnik kunne kun tale om Holocaust, som ikke har noget med sagen at gøre.

  Jan E. Jørgensen fattede som sædvanlig intet. Nåt han er på skærmen taber Venstre 10-30.000 vælgere, og på hans “store” dage, ryger der nok omkring 100.000.

  Dan Jørgensen så ud, som om noget var ved at gå op for ham. Han blev forsigtig.

  Bjarne Corydon talte for at bevare Socialdemokratiets integritet og redelighed.

  Efter debatten trak Mette Frederiksen et af sine absolut stærkeste kort. Hun vil lege Robin Hood og tage fra de rige svin og give til de fattige. Men Mette Frederiksen lever i fortiden. I dag er der mange velhavende socialdemokrater.

  1. maj var ikke nogen jubeldag for Mette Frederiksen, og jeg forstår godt at hun fik ondt i maven. Det får hun også i fremtiden, for et eller andet sted indeni,ved hun jo godt, hvad hun har gang i. Det er i større målestok, end da hun satte sit barn i privatskole, men det er stadig den samme uhæderlighed for at gavne hende selv personligt.

  Så nu er det med at hænge Enhedslistens beskidte linned ud på tørresnoren!

  Kommentar by Ellen — 18. maj 2019 @ 10:38

 26. Venstrefløj, midten, højrefløj.
  Hvad kan en højrefløj trække i stemmer?
  Df, NB, SK. Liberal, konservative. Og så minus venstre. Hvis de kan enes?
  Der er jo svenske tilstande med stuerene.

  Kommentar by Anonym — 18. maj 2019 @ 10:44

 27. > Michael Unna 08:55
  https://denkorteavis.dk/ritzau/?ritzau_id=436f06059a40f65a891be0ed699f1291

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. maj 2019 @ 10:55

 28. Adolf Hitler var jo netop en Kommunist der blev inspireret af Islam og ønskede samarbejde med muslimer! Her er en lille liste med med ting som Hr. Hitler åbenlyst hentede fra Islam til sin kommunistiske ideologi:

  a) Verdensherskende Kalif => Verdensherskende Führer
  b) Slave stat ledet af Muslimer => Slave stat ledet af Arier
  c) Gobal krig imod alle vantro => Gobal krig imod alle Untermenschen
  d) Politisk agenda forklædt som en “Abrahamisk” religion (Islam) => Politisk agenda forklædt som en “Asetro” religion (Nazismen)
  e) Muslimer skal lyve om Islams intentioner og præsenter denne politik som værende fredselskende når Islam står svagt. =>
  Hitler løg om sine krigeriske politiske intentioner og var i 1930’erne fremstillet som en freds engel, indtil han vær stærk nok til at prøve en verdens erobring.

  Enhedslisten er med deres nuværende Islam-glæde tydeligvis det tætteste man kommer på et rigtigt Naziparti i dagens Danmark. Så Mette har da ret i at Stram Kurs ikke kan påstås at være i nærheden af dem. Dette er hun dog selv! For Socialdemokratiet ville næppe har tilladt at Løkketoft kunne blive i partiet hvis de ikke omfavnede Islam og dens aflede socialisme; Nazismen! At venstrefløjen lyver og før folk bag lyset kan let forklares fra punkt (e)!

  Kommentar by Hvideplov — 18. maj 2019 @ 10:56

 29. Hey Pernille,

  Hvilke af dine fashionable Louboutin-stiletter matcher bedst et bombebælte?

  Kommentar by Revisoren — 18. maj 2019 @ 10:59

 30. Pia Kjærsgaard vil i regering med Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen:

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11388268/dansk-folkepartis-pia-kjaersgaard-vil-i-regering-med-s-og-v/

  Jeg tolker det som taberpartierne der slår sig sammen, så vejen fortsættes: iSlamisk fremgang på ALLE fronter.
  Og dertil kommer de snarlige følger af Marokkoaftalen, der kommer til at sætte turbo på iSlamisk overtagelse af Danmark, idet INGEN, EJ HELLER DF, forhindrede Lars Løkke Landsforræder i at skrive under på Migrant Pagten.

  Red Danmark: Stem Stram Kurs eller Nye Borgerlige d. 5. juni!

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. maj 2019 @ 11:02

 31. De knap 10 % af den danske befolkning der iflg. meningsmålingerne støtter Enhedslisten er uoplyste og vildfaret af de danske medier, herunder specielt TV2 og DR. Så snart Pernille Skipper og den tidliger Johanne stiller sig foran mikrofonen, stilles der ikke spørgsmål, nej man holder bare mikrofonen, ligesom man giver den uanede taletid i de politiske debatter og lader dem afbryde i et væk, medens man aldrig lader højrefløjen tale færdig. Dem afbryder man af taktiske grunde. DEt er og bliver medierne der er årsagen til at kommunister kan have stå stor en tilslutning i Danmark.

  Kommentar by Erik Skifter — 18. maj 2019 @ 11:09

 32. Jo Mette Frederiksen, det er heller ikke acceptabelt at sammenligne Rasmus Paludan fra Stram Kurs med nazister – I gør det alligevel selvom i VED at Stram Kurs blot viderefører socialdemokraternes politik fra 70´erne. Tal om ironi ;)

  Men socialdemokratiet er hverken social eller demokratisk. De sidste 25 – 30 år er de rykket halvanden eller to pladser længere til venstre og derfor kan de ikke længere påstå at de er socialdemokrater som vi kendte dem. Socialdemokratiet er selv blevet invaderet af kommunister og er nu De Facto et kommunistisk parti. Ingen steder at gå hen for almindelige mennesker end de partier der reelt har videreført S´s politik nemlig DF og nu også Stram Kurs med Rasmus Paludan i spidsen.

  Kommentar by Santor — 18. maj 2019 @ 11:15

 33. Forskellen på Socialdemokraterne og Enhedslisten er tonen.
  Målet og midlerne, Rød revolution/Danmarks undergang gennem masseindvandring fra Mellemøsten og Afrika er det samme.

  Kommentar by XXXXX — 18. maj 2019 @ 11:57

 34. Mette frederiksen sletter nu øjebilikkeligt negative links og kommentarer om enhedslisten på hendes facebook side, og udelukker enhver der ikke er hendes venner fra at kommentere. Venstreorienterede er bare totalitære og ensrettede i deres sjæl uanset hvem de er.

  Kommentar by Per — 18. maj 2019 @ 12:06

 35. Ålen Mette F. vil gøre alt for at blive statsminister. I seng med fjenden giver mening, når målet er magten.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 18. maj 2019 @ 12:23

 36. Ej det er bare løgn det her… Og hvad bliver konsekvenserne så? Ingenting.

  Kommentar by realist — 18. maj 2019 @ 14:19

 37. Selvfølgelig mener du dét Mætte Skideriksen.
  Ellers var du jo nødt til at lægge afstand til den lille falske ultrahykleriske “yndige” host..host..commie-fjabbe(hun ligner en lille tæppetissende dværg pincher, med dårligere hårkvalitet end jeg har i røven, my view. Ja ja, véd det INTET har med sagen at gøre. OG DOG. Der ER jo en grund til, ejendomsmæglerlisten ikke havde helt samme appeal under Jette Gottlieb).
  Nu vi ER ved det sublimerede hykleri, der ikke mestres andre steder som på det feminiserede friblødende mestruationsrøde overdrev:
  Faldt ind på een af de gen-igen-igenigen genudsendelser med Earl Grey (Jarl Grå). Monrad & Ris vs. Holger og Snot-Svend.
  (Kæft, hvor blev de naglet og udstillet af M&R)
  Det havde de ikke en gang behøvet.
  Holger ÷ konen og snotty nose klarede det formidabelt på egen hånd.
  Tænk de var så snot(sic!)dumme, selv at udstille venstrefløjens ynkelige hykleri.
  Holger parkede sin EU sponserede dollargrin 3 gader væk. Når han skulle tale ved de “godes” forsamlinger. Og Snot-Svend ku’ berette om über commien Aksel Larsen, der en station før modtagelsen på perronen, skiftede fra DSB 1.Klasse til en 2. Klasses kupé.
  Jamen, behøver vi egentlig udstille de “røde”møgsvin. Når nu, de egentlig er de allerbedste, til at klare paragrafferne så udmærket selv?
  I dag er det bare flotte ejervillaer og grotesk dyre stilletter.
  Den danske befolkning flest, er blot for uvidende til at forstå omfanget af hykleriet.
  Jeg er træt til døde over at høre fatsvage danskere tale om Løkke-sko til 2.k.dkk parret.
  Da dværgen kom med en stikpille til HTS! om, at to tusinde kroner i forskel på indkomst – for visse (HTS) kun handlede om et par stilletter MERE eller mindre i det Thorningske walk-in closet.
  Ak ja. Så er det kraftstejleme op ad bakke.

  Kommentar by Anonym — 18. maj 2019 @ 15:05

 38. Selvfølgelig, mener du dét Mætte Skideriksen.
  Ellers, var DU jo nødt til at lægge afstand til den lille falske ultrahykleriske “yndige” host..host..commie-fjabbe(hun ligner en lille tæppetissende dværgpincher, my view. Ja ja, véd det INTET har med sagen at gøre. OG DOG. Der ER jo en grund til, Ejendomsmæglerlisten ikke havde helt samme appeal under Jette Gottlieb).
  Nu, vi ER ved det sublimerede hykleri, der ikke mestres andre steder som på det feminiserede friblødende mestruationsrøde overdrev:
  Faldt ind på een af de gen-igen-igenigen genudsendelser med Earl Grey (Jarl Grå). Monrad & Ris vs. Holger og Snot-Svend.
  (Kæft, hvor blev de naglet og udstillet af M&R)
  Det havde de nu ikke en gang behøvet.
  Holger ÷ konen og snotty nose klarede det formidabelt på egen hånd.
  Tænk, de var så snot(sic!)dumme, selv at udstille venstrefløjens ynkelige hykleri.
  Holger parkede sit EU sponserede dollargrin 3 gader væk. Når han skulle tale ved de “godes” forsamlinger. Og Snot-Svend ku’ berette om über commien Aksel Larsen, der en station før modtagelsen på perronen, skiftede fra DSB 1.Klasse til en 2. Klasses kupé.
  Jamen, behøver vi egentlig udstille de “røde”møgsvin. Når nu, de egentlig er de allerbedste, til at klare paragrafferne så udmærket selv?
  I dag er det bare flotte ejervillaer og grotesk dyre stilletter.
  Den danske befolkning flest, er blot for uvidende til at forstå omfanget af hykleriet.
  Jeg er træt til døde over at høre fatsvage danskere tale om Løkke-sko til 2.k.dkk parret.
  Da dværgen kom med en stikpille til HTS! om, at to tusinde kroner i forskel på indkomst – for visse (HTS) kun handlede om et par stilletter MERE eller mindre i det Thorningske walk-in closet.
  Ak ja.
  Så ER det kraftstejleme op ad bakke.

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2019 @ 15:22

 39. Kvinder i dansk politik, med undtagelse af partiledere som Pia K og Vermund, er ingen videre god ide. Prøv at se på Mette F, Skipper, Sharia Stampe, Olsen Dyhr eller Abildgaard, det er jo efterhånden den rene elendighed og det totale amatørshow.

  Kommentar by LarsB — 18. maj 2019 @ 16:15

 40. Gucci Helle var som bekendt også rødglødende kommunist i sine unge dage i Ishøj, hvor hun abonnerede på Land og Folk.

  Bonusinfo:

  Både Gucci Helle, Mette Tyndskid og voldspsykopaten Rosenkrantz Theil har alle investeret i sommerhuse på Møn.
  Møn ligger som bekendt lige ved siden af øen Lindholm, der nu skal være en lovløs negerlandsby.

  Mon ikke en kommende rød regering straks vil omstøde beslutningen?

  Kommentar by Revisoren — 18. maj 2019 @ 22:32

 41. Der er ingen kommunister i Enhedskisten eller andre røde partier – kun fjolser.

  Kommentar by Abc — 18. maj 2019 @ 22:39

 42. Revisoren 22:32
  Helt 100.
  “Jamen, Hans Christian, så gør dog noget!” “Tænk på de faldende boligpriser ude på feddet”.
  SÅ store socialister er de trods alt heller ikke.
  Skønno, at se et indslag fra havnen dernede. Og det jamrende segment af beboere, der typemæssigt ku’ ligne nogle Fjällræve, der gennem årene har støttet smukt op om invasionen og dens berigelser. Vel vidende, det var noget andre skulle nyde gavn af.
  Nu rammer dét mændene dernede – lige på pungen. Det allerømmeste sted en mand ka’ blive ramt.

  Kommentar by Knights Templar — 19. maj 2019 @ 02:22

 43. […] Kan Pernille Skipper se sine egne vælgere i øjnene?Se også Mette Frederiksen: Ikke acceptabelt at sammenligne ‘kommunister ude i Enhedslisten’ med Stram Ku… […]

  Pingback by Enhedslisten ‘s hykleri: Ingen fly til danskerne – men flyver selv til motionsløb i Mellemøsten – Free Speech Blog — 19. maj 2019 @ 11:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper