6. december 2009

Kirkeasyls Lise Olivarius: “… ophævelse af nationalstaten… det er hvad vi råber. Og mener.”

Climate Justice Action skulle vist være den pæne organisation, men så er alt relativt, for det siger sig selv anarkister, kommunister og andre socialistiske ballademagere ikke piller to uger ud af kalenderen for at puste balloner op. De hævder de kæmper for klimaet, men det virker mere som om de lever for kampen. Kampen mod det liberale demokrati, kampen mod alt der fungerer.

(“No borders – no climate refugees!”, Krystalgade, 5. december 2009)

(Climate Justice Action: “Freedom of movement for all”)

Fra Dec 14: No Border Day of Action.

“Elites globally have pushed the criminalization of the movement of people for years now. Their latest excuse for this is climate change… It is fitting that Denmark hosts such a conference as COP15. The Danish state actively fostered racism in order to justify the eviction and deportation of the Iraqi’s who occupied a church in Copenhagen for three months earlier this year.

… The recent Danish Prime Minister, Anders Fogh Rasmussen is now the leader of NATO… On a just planet – his job would not exist. The war machine would fold and so would borders.

Det går en lige linie fra Kirkeasyl-aktivister der kæmpede for afviste irakiske asylansøgere og kriminelle indvandrere, og kommunister der kæmper for at fjerne nationalstaterne, og nu benytter klima-topmødet til gadekamp. Umiddelbare personsammenfald: Nikolaj Bøcher, Daniel Rask, Anders Jonassen, Lise Olivarius og Stine Gry Jonassen…

(Stine Gry Jonassen, CJA; Arbejderpartiet Kommunisterne, KPnet-TV)

“Det handler ikke engang om, at Danmark som krigsførende nation har et særligt ansvar over for irakere. (Og det handler slet ikke om, at kirkerummet er blevet krænket.) Det handler for det første om den danske udlændingepolitik som helhed – mange andre end de 282 irakere bør få øjeblikkeligt asyl – og for det andet om, at nationalstaten generelt og den danske i særdeleshed er en grundlæggende racistisk, ekskluderende og dræbende konstruktion. Kampen for asyl må udfordre nationalstaten… For at formulere en positiv politik: Det handler om, at migration er et potentiale. At bevægelsen af mennesker er grundlæggende god. Derfor betyder det noget, at kampen for asyl rykker ind i byen. Både byen og migrationen skaber sprækker i nationalstatens suveræne og homogene enhed. Og låner af hinandens modstandsformer – som når asylkampen tager form af gadekamp…

Politiet er gået ind i kirken. Jeg står udenfor sammen med et par hundrede andre demonstranter… Her bliver ikke råbt slagord om anstændighed, det er derimod de klassiske asylaktivistiske paroler, der bliver hevet frem: Asyl! Til alle! Her og nu!og No borders! No nations! Stop deportations! Det er ikke Kirkeasyls officielle mål eller politik, hverken asyl til alle eller ophævelse af nationalstaten, men det er hvad vi råber. Og mener. (Lise Olivarius, Kirkeasyl: Fra Lejr til by; Openhagen.org)

Oploadet Kl. 01:07 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/10138/trackback

28 Comments »

 1. Kære politi, allerkæreste politi – pr. 7 December kl. 0600 genindfør venligst SKYD EFTER BENENE

  Kommentar by Mike — 6. december 2009 @ 02:00

 2. De snotdumme afskyelige super-røvhuller, med deres åndssvage fattige selvlegalisering af simpel fladpandet kriminalitet, skulle kraftstejlemig bare have sådan en giga-røvfuld, – uden efterfølgende hospitalsbehandlings-nurseri, så de ville holde en lille smule kæft, for et øjeblik.

  De har INTET, at byde på. De er dumheds-drankere, flip-fascister, snothvalp-snyltere, falskheds-forkyndere med klodshans-kollik, statsgnasker-griske, klamheds-kværulanter, klima-klunkeslikkere, Obambi-orgiaster, dilletant-drøvtyggere, pissoir-prædikanter, kriminel-kreglere, narcissist-nosseløse, pædagog-psykopater, kunstner-kujoner, journalist-sjakaler…

  Jeg håber de bliver låst inde i de dejlige bure, og ville håbe jeg kunne få lov til at stå og pisse dem ned i hovedet. Så ville jeg endelig få lidt underholding ud af alle de skattekroner som jeg betaler for at de kan smadre mit land.

  Med et helhjertet tak til politiet, for et hårdt og svært job, ønsker jeg dem en forhåbentlig fredelig omgang, men hvis ikke, så .. show no mercy…i er tilgivet på forhånd.

  Gad vide hvad latterligt ordsalat, de finder på, når det endelig går op for dem at hele det klimalort, er løgn og humbug. Klimaet ændrer sig, ja- og det har det altid gjort. Temperaturen er FALDET på jordkloden, siden 2000.

  -og det obligatoriske kort: Hitler behøvede jo også bare en eller anden åndsformørket påstand, for at starte sin “revolution”. Det eneste det handler om, er bare at få magt, intet andet. Magt over andres penge og andres frihed.

  Kommentar by Herbert Hopper — 6. december 2009 @ 02:09

 3. Der er utvivlsomt grænser selv for fornuft, når nu mennesker ikke mener der ville være klimaflygtninge uden kapitalisme, ihukommende hvor mange af deres fælles forfædre og formødre måtte rykke sig for eksempelvis is-tider, uden der vist var tænkt meget på- kapitalisme, CO2, forbrug, eller styring af samme på statsligt eller overstatsligt plan…

  Hr. Hopper, De giver mig helt lyst til at gense kaptajn Haddok!
  Med Hitler udnævnt til regeringsleder for en mindretalsregering er magt over ordensmagten og de væbnede styrker essentiel i et land hvor borgerne i stor udstrækning allerede er frataget deres våben. Historien viste blandt andet ingen i hæren eller ordensmagten formåede at slå ham ihjel, kun sent såre ham. Tysk grundighed er desværre ikke altid positiv i sine følger.

  Hr. Møller
  …Nu potentielt benytter klima-topmødet til gadekamp…, skal det vist endnu være, hr. Møller. Ellers kunne De, om De ville, nok leve af at skrive en eller flere bøger om hvordan fremtiden- BLIVER.

  At være af opfattelsen af, at ALLE LANDE og navnlig flygtningeeksportører burde behandle deres borgere godt er vist endnu en af de største udfordringer- for nogle.

  Kommentar by Peter Buch — 6. december 2009 @ 05:44

 4. Det som forarger mig er den leflende dækning de får i medierne. Jeg husker et harmdirrende indslag i Aftenshowet om ham tåben “Daniel på 18” som er nazist. Her interviewede man forældrene til drengen og talte bekymret om hans holdninger. Okay, de er også langt ude – men hvor er indslag, hvor man med bekymring taler med disse venstreekstremisters forældre om de forfærdelige holdninger de har? At ville smadre/udradere Danmark er ret ekstremt med ret ekstreme konsekvenser, så hvad sker der medier, DR i særdeleshed?

  Kommentar by Frihed — 6. december 2009 @ 06:46

 5. Skal vi ud af denne selvdestruktions spiral som vores land er inde i, er vi som udgangs punkt nødt til at have en dansk/nordisk pandant til Fox News. De danske medier DDR osv. kan kun bruges hvis man tilhører voldspsykopaterne på venstrefløjen så de kan se hvor de skal mødes samt hvem der skal smadres næste gang.

  Kommentar by Fritz — 6. december 2009 @ 09:10

 6. Ja, det skal nok blive morsomt i næste uge.

  Underholdningsværdien vil nå et niveau af hidtil usete højder . . . nej, nej ikke fordi Politiet nu har vandkanoner med, de vil i vandmængde alligevel aldrig kunne nå op på siden af alt det gylle socialisterne fra Enhedslisten, SF og S kommer til at hælde ud af ørerne i bedste TV sendetid.

  Nej, det vil blive det endelige opgør med voldspøbelen, rødfascisterne, landssvigerne, der startede i 1970 med Verdensbank demonstrationen i København.

  I næste uge vil 68erne lide deres endelige nederlag – og det bliver dejligt, en hel uge med tæv og gråd og tænders gnissel i gaderne!

  Gid hele den kongelige familie lagde sig syg med influence, så ingen af dem var nød til at sidde til bords med morderen Robert Mugabe – men det er nok ønsketænkning. Per Stig har jo også sin fremtid at tænke på i FN.

  Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 6. december 2009 @ 09:20

 7. Så vidt jeg ved har politiet ikke vandkanon’er. Der er siger og skriver indkøbt ET stk. automobil, der angiveligt , primært skal slukke bål.
  Den får nok svært ved at komme rundt til alle de steder det vil blive påkrævet, for ikke at tale om muligheden af at den bliver sat ud af spillet.

  Kommentar by PB — 6. december 2009 @ 10:53

 8. genindfør skyd efter benene,god ide så skal vi bare have lært dem
  at gå på hænder

  Kommentar by gravballemanden — 6. december 2009 @ 11:06

 9. “…mange andre end de 282 irakere bør få øjeblikkeligt asyl..”

  Åh, ja, hvor er det sødt. Har Lise og kirkeasyl tænkt sig at betale for godheden? Eller er det fortsat hr. og fru Jensen, der skal det?

  Kommentar by Liva — 6. december 2009 @ 11:20

 10. Den internationale voldspøbel burde man afvises ved grænsen (hvis der stadig var en grænse), og de hjemlige rødfascistiske idioter skulle have discount-tæsk, gerne på frivillig basis (hvis der stadig var mandfolk til).

  Men sådan er virkeligheden jo ikke. En rædselsuge venter København, og en rædselsfuldt stor regning skal betales af familien Danmark.

  Håber Kim Møller og andre vil dokumentere begivenhederne, så de ikke bliver glemt lige straks.

  Kommentar by Crass Børsting — 6. december 2009 @ 11:25

 11. Ja man må kunne få statsstøtte til en radio-tv station, så almenlige
  M/K også kunne se høre fra den virkelige verden.måske kunne man ligefrem opkræve licens. Men man må jo nok se i øjnene at vi må vente
  på at HOLGER DANSKE VÅGNER, jeg tror nu heller ikke det vare så længe.
  ps op med humøret det er snart jul.

  Kommentar by gravballemanden — 6. december 2009 @ 11:37

 12. Virkelig god beskrivelse Herbert Hopper, men jeg syntes altså de er
  meget værere.PISSOIR-PRÆDIKANTER når der rydtet op i denne verden og
  det er jeg sikker på at der vil blive,så kan vi bruge de resterende
  af dem som offentlige URINAL-SLIKKERE.

  Kommentar by gravballemanden — 6. december 2009 @ 11:57

 13. Det store flertal af journalister støtter, direkte ell. indirekte, den rød-facistiske dagsorden og det er stærkt kvalmefremkaldende…

  Men hvad gør vi ved dét? Intet andet end, at sidde og blogge vores harme ud…

  Og nu er klimamødet blevet løftestang for gadens despotiske parlament der, nu igen, udstiller sin tyrraniske dagsorden; ødelæg og nedbryd det eksisterende.

  Så lad mig gentage opfordringen; møde op til demonstration d. 12/12 kl. 1300 MEN bliv stående tilbage på pladsen når klima-tåberne går til Bella Centret. Vi ses… ved kirken!

  Kommentar by Ab initio — 6. december 2009 @ 12:07

 14. De skulle gives en ø, som de kan drive selv, uden nogen form for tilskud eller støtte.

  Så kan vi komme tilbage et års tid senere og se, hvordan det går :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 6. december 2009 @ 12:17

 15. ”asyl – og for det andet om, at nationalstaten generelt og den danske i særdeleshed er en grundlæggende racistisk, ekskluderende og dræbende konstruktion. Kampen for asyl må udfordre nationalstaten… For at formulere en positiv politik: Det handler om, at migration er et potentiale. At bevægelsen af mennesker er grundlæggende god. Derfor betyder det noget, at kampen for asyl rykker ind i byen. Både byen og migrationen skaber sprækker i nationalstatens suveræne og homogene enhed. Og låner af hinandens modstandsformer – som når asylkampen tager form af gadekamp”

  Ud over at ovenstående citat afslører et fuldstændig sammenbrud i evnen til at analysere og forstå sin omverden, så er det alligevel forbløffende, at mennesker er så fjern fra at forstå deres egen rolle i deres kaotiske verdensbillede.

  Selvfølgelig burde man ikke analysere på den slags sindssyge udtalelser, men det der er trods alt interssante indslag i den meningsløse pludren.

  Hvilken verden tror sinken, der ville komme ud af den samfunds opløsning, hun gerne så? Har hun intet lært af historiens blodige lærdom? Har hun ikke set hvilket blodigt og socialt kaos der opstår, når nationalstaterne går i opløsning. Hvis ikke så kan hun se på det sociale kaos og de borgerkrige, der foregår eller har foregået i mange af de afrikanske stater. Her er Somalia et enestående eksempel i dag.

  Tror sinken virkelig på, at der opstår menneskelighed og samhørighed, når de organiserede og homogene samfund bryder sammen og åbner dørene, så verdens identitetsløse og rodløse mennesker kan flytte ind.

  Menneskelighed eller ordet – menneske – får først betydning, når man har afklaret sin egen tilværelse psykisk til det folk, man tilhører og er en del af. En bevægelse i bevidstheden, der socialt gør, at man er et menneske i ordets bedste sociale sammenhæng.

  Traditions-kaos betyder opløsning i menneskeligheden. Det betyder tab af den identitet, der binder sindet til fortidens faste holdepunkter. Både til et land og til et sted

  Faktisk fører tab af samhørighed til ens eget folk til slags en bevidstgørelse af alle de dæmoner, der uundgåeligt vokser frem som et resultat af den identitetsløshed og det sociale tomrum, det enkelte menneske befinder sig i.

  At lade sig styre alene af en ideologisk verdens værdier betyder blot, at en dag vil hendes ideolgiske frænder blive hendes bødler. Og der er eksempler nok af tage af i historien.

  At mennesket i deres søgen efter menneskeligheden skaber umenne-skeligheden, er der ikke noget nyt i. Kommunismen og socialismen er gode eksempler. Men den form for de endelige løsninger, som den utopiske tænkning søger, fører i sidste instans kun til graven fred. Årsag: Der eksisterer ingen endelige løsninger.

  Men i sidste instand er problemet psykologisk for vor veninde. Den organiserede tænkning er brudt sammen og afløst af usammenhængende bevidsthedsstrømme. Og her er kun professionel hjælp den eneste redning.

  Det må være svaret på den slags udtalelser. Søg hjælp.

  Kommentar by dommedag — 6. december 2009 @ 12:26

 16. Til Ab initio. Hatten af respekt,men så vidt jeg kan se består
  samfundet af 3 politiske enheder så jeg ville vente lidt når nu de
  2 andre render rundt og slår hinannen oveni hovedet,så kan vi imens
  sidde hjemme i varmen se dr tv. Sikken underholdning. Ny julekalalender kan foreksembel hedde urinal-slikkerne og eu-kraterne
  slås om vejret.

  Kommentar by gravballemanden — 6. december 2009 @ 12:30

 17. De skulle gives en ø, så kunne men jo kalde den don-ø

  Kommentar by gravballemanden — 6. december 2009 @ 12:35

 18. […] I morgen er det som bekendt mandag i København. […]

  Pingback by Warming Up To The Ice Age « Snaphanen — 6. december 2009 @ 12:44

 19. ” Kampen mod det liberale demokrati, kampen mod alt der fungerer.”

  Så aldeles rigtigt. Igennem historien har socialisternes blinde had, til alt der dur, været beskrevet. Drevet som de er af misundelse, had og idioti. De vil intet godt – ikke for sig selv eller for nogen andre. Bare smadre, ødelægge, nedbryde.

  Herbert Hoppers kommentar er således lige i øjet, ligesom de andre fornuftige kommentatorers mange gode ønsker for aktivisterne.

  Hvad gør vi dog for at få stoppet pressens skønmaleri af rå vold og ødelæggelse? For der er jo ingen tvivl om, at de virkeligt skyldige er at finde i pressen, og pressens dukkeførere i de mange socialistiske grupperinger.

  Kommentar by Børge — 6. december 2009 @ 12:56

 20. Dommedag.
  Såvidt jeg kan se lider hun af en kraftig blanding af narresisme og
  borderline,og så er hun faktisk uskyldig som et uvorent barn.Så
  løsningen må være at hun snart kommer over knæet.Der skal bruges
  mange knæ, og når de så allesammen er opdraget til anstændighed, så
  tror jeg vi lige så stille vil se muhamed pakke sit happengut og
  finde mekka.

  Kommentar by gravballemanden — 6. december 2009 @ 12:57

 21. Hvad der kan undre en Jyde, bosiddende på Fyn, er at københavnerne ikke bliver trætte af at få deres by smadret.

  De stemmer igen og igen på de røde – og de reagerer ikke når de rødes afkom ødelægger på livet løs.

  At København er Danmarks hovedstad….i hvert fald er det efterhånden kun papiret og når regningen for al svinderiet skal betales .

  København er de Rødes og de gør med den som det passer dem og lader Danmarks befolkning om at betale.

  Sådan noget asocialt udskud !

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. december 2009 @ 18:07

 22. SVINERIET ikke svinderiet.

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. december 2009 @ 18:09

 23. Vivi,
  ja vi kan efterhånden ikke være København bekendt. Lad os få flyttet hovedstaden til Odense, det ligger også meget mere centralt. Dronningen kunne bo på Hindsgaul, det ligger flot og har en hammerfin udsigt.

  Kommentar by PeterK — 6. december 2009 @ 22:14

 24. Amfetamin siges at have en vis effekt på personer med denne type adfærd.
  Måske har de taget for meget.
  Det er ikke fordi jeg ikke tager deres hensigt om vold og ødelæggelse alvorligt, men ellers vil jeg ikke spilde meget mere krudt end disse få linier på den samling af kriminelle sociopater.
  Jeg tvivler på at de egentlig helt forstår omfanget af det de har gang i. Men rollen som nyttige idioter falder de ind i med stor professionalisme. Hvem har dog opdraget disse unger? Eller det er måske dér hunden ligger begravet. De har ingen opdragelse fået.

  Kommentar by EH — 7. december 2009 @ 00:16

 25. 24.EH

  Opdragelse, høflighed, pli og dannelse er vel ikke noget venstrefløjen går ind for.

  Det er vel hvad man på venstrefløjen mener hører til hos de borgerlige og overklassen.

  At der er tale om at man gennem pli og dannelse hjælper eget afkom til at kunne begå sig over alt, samt at opføre sig på måder der gør dem udholdelige for andre mennesker, tror jeg ikke vægter så meget hos venstrefløjen.

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. december 2009 @ 01:06

 26. Ud over hr. Møller i det konkluderende afsnit der starter med: “Det går en lige linie fra…”, påviser sammenfald af personer med et identificerbart politisk tilhørsfold mht asylproblematikken, og personer relateret projekter inden for politisk systemændring og klimaproblematikken, er der vel HOS ENDNU FLERE en udbredt vilje til, ønske om og forsøg på at benytte klima-problematikken til fremme af egen sag i politisk henseende, eller egne interesser i jobmæssig, økonomisk, og politisk strukturel henseende.

  Hertil kunne Deadline på TV2 være et eksempel, eksempelvis programmet:
  Deadline 2. sektion: Katastrofevidenskab, sendt i går kl. 23.15 – 23:45 på DR2
  Fra omtalen:
  Ethvert barn er efterhånden ekspert i klimabekymring. Hvad gør den katastrofetænkning som videnskaben og medierne har sat på dagsordenen ved os? Kan vi få for meget viden om alt det slemme, der kan ske? Debat mellem kulturforsker Isak Winkel Holm, antroplog Kirsten Hastrup og havforsker Katherine Richardson.
  Vært: Jes Stein Pedersen.
  Sendes også 07.12.09.

  Jeg så programmet og synes fru Richardson var ganske fornuftig med et nævnt ønske om rammer.
  Fru Hastrup syntes ganske lykkelig over en tilkommen grund til at kunne foretage fordeling og ændring i migration ud fra.

  Som nævnt i anden forbindelse er tydelige grænser, rammer, og definitoner nødvendige, og dette aktuelt så meget mere end tidligere.

  Kommentar by Peter Buch — 7. december 2009 @ 06:09

 27. @ Møller

  Kan du ikke lave en ‘civil action’ postering (i mangel af bedre navn) som topmødet ud ligger på toppe af siden ?

  Så kan de faste debattører gøre deres pligt overfor samfundet ved at oplyse, hvor de ser ballademagere og kriminelle samle sig osv.

  Send posteringenss direkte link på en mail til Københavns Politi, der så kan drage nytte af oplysningerne.

  Jeg cykler tværs gennem København hver dag og gør gerne min borgerpligt 10 minutter om dagen.

  Kommentar by DaLi — 7. december 2009 @ 08:33

 28. Voldsomme klimaforandringer truer kloden… bare ikke dem alle taler om!

  Earth on the Brink of an Ice Age

  11.01.2009 Source: Pravda.Ru URL: http://english.pravda.ru/science/earth/106922-earth_ice_age-0

  The earth is now on the brink of entering another Ice Age, according to a large and compelling body of evidence from within the field of climate science. Many sources of data which provide our knowledge base of long-term climate change indicate that the warm, twelve thousand year-long Holocene period will rather soon be coming to an end, and then the earth will return to Ice Age conditions for the next 100,000 years.

  Ice cores, ocean sediment cores, the geologic record, and studies of ancient plant and animal populations all demonstrate a regular cyclic pattern of Ice Age glacial maximums which each last about 100,000 years, separated by intervening warm interglacials, each lasting about 12,000 years.

  Most of the long-term climate data collected from various sources also shows a strong correlation with the three astronomical cycles which are together known as the Milankovich cycles. The three Milankovich cycles include the tilt of the earth, which varies over a 41,000 year period; the shape of the earth’s orbit, which changes over a period of 100,000 years; and the Precession of the Equinoxes, also known as the earth’s ‘wobble’, which gradually rotates the direction of the earth’s axis over a period of 26,000 years. According to the Milankovich theory of Ice Age causation, these three astronomical cycles, each of which effects the amount of solar radiation which reaches the earth, act together to produce the cycle of cold Ice Age maximums and warm interglacials.

  Elements of the astronomical theory of Ice Age causation were first presented by the French mathematician Joseph Adhemar in 1842, it was developed further by the English prodigy Joseph Croll in 1875, and the theory was established in its present form by the Serbian mathematician Milutin Milankovich in the 1920s and 30s. In 1976 the prestigious journal “Science” published a landmark paper by John Imbrie, James Hays, and Nicholas Shackleton entitled “Variations in the Earth’s orbit: Pacemaker of the Ice Ages,” which described the correlation which the trio of scientist/authors had found between the climate data obtained from ocean sediment cores and the patterns of the astronomical Milankovich cycles. Since the late 1970s, the Milankovich theory has remained the predominant theory to account for Ice Age causation among climate scientists, and hence the Milankovich theory is always described in textbooks of climatology and in encyclopaedia articles about the Ice Ages.

  In their 1976 paper Imbrie, Hays, and Shackleton wrote that their own climate forecasts, which were based on sea-sediment cores and the Milankovich cycles, “… must be qualified in two ways. First, they apply only to the natural component of future climatic trends – and not to anthropogenic effects such as those due to the burning of fossil fuels. Second, they describe only the long-term trends, because they are linked to orbital variations with periods of 20,000 years and longer. Climatic oscillations at higher frequencies are not predicted… the results indicate that the long-term trend over the next 20,000 years is towards extensive Northern Hemisphere glaciation and cooler climate.”

  During the 1970s the famous American astronomer Carl Sagan and other scientists began promoting the theory that ‘greenhouse gasses’ such as carbon dioxide, or CO2, produced by human industries could lead to catastrophic global warming. Since the 1970s the theory of ‘anthropogenic global warming’ (AGW) has gradually become accepted as fact by most of the academic establishment, and their acceptance of AGW has inspired a global movement to encourage governments to make pivotal changes to prevent the worsening of AGW.

  The central piece of evidence that is cited in support of the AGW theory is the famous ‘hockey stick’ graph which was presented by Al Gore in his 2006 film “An Inconvenient Truth.” The ‘hockey stick’ graph shows an acute upward spike in global temperatures which began during the 1970s and continued through the winter of 2006/07. However, this warming trend was interrupted when the winter of 2007/8 delivered the deepest snow cover to the Northern Hemisphere since 1966 and the coldest temperatures since 2001. It now appears that the current Northern Hemisphere winter of 2008/09 will probably equal or surpass the winter of 2007/08 for both snow depth and cold temperatures.

  The main flaw in the AGW theory is that its proponents focus on evidence from only the past one thousand years at most, while ignoring the evidence from the past million years — evidence which is essential for a true understanding of climatology. The data from paleoclimatology provides us with an alternative and more credible explanation for the recent global temperature spike, based on the natural cycle of Ice Age maximums and interglacials.

  In 1999 the British journal “Nature” published the results of data derived from glacial ice cores collected at the Russia’s Vostok station in Antarctica during the 1990s. The Vostok ice core data includes a record of global atmospheric temperatures, atmospheric CO2 and other greenhouse gases, and airborne particulates starting from 420,000 years ago and continuing through history up to our present time.

  The graph of the Vostok ice core data shows that the Ice Age maximums and the warm interglacials occur within a regular cyclic pattern, the graph-line of which is similar to the rhythm of a heartbeat on an electrocardiogram tracing. The Vostok data graph also shows that changes in global CO2 levels lag behind global temperature changes by about eight hundred years. What that indicates is that global temperatures precede or cause global CO2 changes, and not the reverse. In other words, increasing atmospheric CO2 is not causing global temperature to rise; instead the natural cyclic increase in global temperature is causing global CO2 to rise.

  The reason that global CO2 levels rise and fall in response to the global temperature is because cold water is capable of retaining more CO2 than warm water. That is why carbonated beverages loose their carbonation, or CO2, when stored in a warm environment. We store our carbonated soft drinks, wine, and beer in a cool place to prevent them from loosing their ‘fizz’, which is a feature of their carbonation, or CO2 content. The earth is currently warming as a result of the natural Ice Age cycle, and as the oceans get warmer, they release increasing amounts of CO2 into the atmosphere.

  Because the release of CO2 by the warming oceans lags behind the changes in the earth’s temperature, we should expect to see global CO2 levels continue to rise for another eight hundred years after the end of the earth’s current Interglacial warm period. We should already be eight hundred years into the coming Ice Age before global CO2 levels begin to drop in response to the increased chilling of the world’s oceans.

  The Vostok ice core data graph reveals that global CO2 levels regularly rose and fell in a direct response to the natural cycle of Ice Age minimums and maximums during the past four hundred and twenty thousand years. Within that natural cycle, about every 110,000 years global temperatures, followed by global CO2 levels, have peaked at approximately the same levels which they are at today.

  Today we are again at the peak, and near to the end, of a warm interglacial, and the earth is now due to enter the next Ice Age. If we are lucky, we may have a few years to prepare for it. The Ice Age will return, as it always has, in its regular and natural cycle, with or without any influence from the effects of AGW.

  The AGW theory is based on data that is drawn from a ridiculously narrow span of time and it demonstrates a wanton disregard for the ‘big picture’ of long-term climate change. The data from paleoclimatology, including ice cores, sea sediments, geology, paleobotany and zoology, indicate that we are on the verge of entering another Ice Age, and the data also shows that severe and lasting climate change can occur within only a few years. While concern over the dubious threat of Anthropogenic Global Warming continues to distract the attention of people throughout the world, the very real threat of the approaching and inevitable Ice Age, which will render large parts of the Northern Hemisphere uninhabitable, is being foolishly ignored.

  Så mon ikke vi istedet skulle købe en pelshue…

  Kommentar by Ab initio — 7. december 2009 @ 12:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper