19. maj 2019

Cekic gentager: “… tal fra 2013 viser, at 97 procent af folk med minoritetsbaggrund ikke er kriminelle”

Man ved Radio24syv ikke er en borgerlig kanal, når den skarprettende borgerlighed personificeres af Jarl Cordua, der for en gangs skyld går i rette med Lars Løkke Rasmussen, fordi denne har tilladt sig at sammenligne kommunistiske Enhedslisten med Stram kurs: “Enhedslisten vil ikke pille ved folks borgerrettigheder…”

Radio24syv er overordnet set et væg-til-væg-tæppe af lyserødt status quo. Den lejlighedsvis gode René Fredensborg adskiller sig ikke væsentligt, og da ‘Allan’, en tidligere dørmand, ringede ind til ‘Den Blå Bog’ og pointerede at muslimer samlet set opførte sig dårligt i nattelivet, så var fanden løs. Både værten og det hidkaldte panel, herunder professor Christian Kock var enige om at dørmandens retorik var problemets udgangspunkt. Og i øvrigt kunne man ikke bruge anekdotisk bevisførelse til noget som helst.

Ovenstående sekvens minder mig om seneste udgave af Rushys Roulette, der som bekendt ikke engang er det erklærede røde debatprogram på Radio24syv. Her var den tidligere SF’er Ozlem Cekic i studiet, og gentog flere gange ‘sin hvide løgn‘ om at 97 procent af indvandrerne ikke var kriminelle ‘i 2013’. Det under overskriften ‘Er der statistisk grundlag for politikernes påstande om udlændinge?’. Faktatjek af højrefløjspolitikere, forstås.

Rasmus Paludans påstande i partilederrunden på DR1 blev vendt og drejet af ekstern lektor Hjarn Zernicow Borberg, der snart er bogaktuel med ‘Integration – Her går det godt!’. Muslimer får ikke ret mange børn, og de gifter sig ikke senere end danskere. Herefter fik Pernille Vermund kniven: Muslimer er ikke særligt kriminelle. Tilsæt selv fuglekvidder…

Politikerne tror selv på det de siger, lød det fra Rushy. Men de baserer det på anekdotisk bevisførelse ikke statistik, fortsatte hun, sekunder før hun eksemplificerede den af hende hævdede demografiske udvikling med udgangspunkt i egne familieforhold.

Ida Auken (R): … det der står i vejen for integrationen. Forestillingen om at rigtig mange indvandrere er kriminelle, udsat for social kontrol og i banden. Så skal vi…

Özlem Cekic: – Men det er de ikke. Det er også det vi glemmer lidt i debatten. Nu kommer Jarn senere i programmet, hvor tal fra 2013 viser, at 97 procent af folk med minoritetsbaggrund ikke er kriminelle.

[…]

Rushy Rashid, vært: Ja, og så er vi nået frem til Hjarn Zernicow Borberg. Det fyger jo med tal og påstande, når man skal overgå hinanden i politiske debatter, og de næste tre onsdage der har jeg så inviteret dig med, Hjarn, til at være en velkommen gæst i valgkampen. … Samtidig ser vi på det statistiske grundlag for nogle af de påstande, der kommer frem. … I denne uger har jeg altså valgt to påstande fra den første partilederdebat på DR1. … Det virker jo troværdigt når de siger det, og de tror jo på det. At det forholder sig sådan. For de har sikkert hørt en historie, eller har sikkert mødt en, to eller tre, som kan bakke op om de påstande. … Men kan man derfra generalisere som man gør?

[afviser Rasmus Paludan, Stram Kurs: Muslimer får ikke ret mange børn, gifter sig ikke senere…]
[afviser Pernille Vermund, Nye Borgerlige: Muslimer er ikke særligt kriminelle…]

Rushy Rashid: Jeg ved ikke om du fik set den Özlem. Når man sidder som seer og ser sådan en partilederdebat, og der kommer sådan en påstand frem. Hvordan har man så overhovedet en jordisk chance for at gennemskue det her.

… Hvis jeg følger bare min egen familiesituation… Når du siger at det vil give kulturelle problemer – det kan du ikke vide?

Özlem Cekic: Jeg har forlængst opgivet at kaste mig ud i den her talkrig, fordi man taber dem per automatik. Fordi der er skabt allerede en grobund for at det nok er rigtigt. At nok noget af det er rigtigt. Så det der med at du står og siger – hør her – at 97 procent af 2013-tallene viste, at de ikke er kriminelle. Så siger folk, arh er det nu også rigtigt. Hvor har du nu produceret de tal fra? Og sådan kører det hele tiden med alt. Og det er jo også, at det rykker grænserne for hvad der er sandhed, hvad der er falskt, alt det vi diskuterer med fake news. Jeg tænkte jo under den der partilederrunde – tænk nu hvis man havde en flok eksperter til at sidde i baggrunden, som så kunne trykke på en knap, hver gang der blev sagt noget som er faktuelt forkert.

(Cekic’ hvide løgn; Grafik: Facebook; Se evt. MM’s faktatjek: Özlem Cekics fake news-anklage mod Pernille Vermund holder ikke)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101401/trackback

46 Comments »

 1. 97% af de mandlige pakistanere og tyrkere og arabere er kriminelle og fjender af danskerne

  Kommentar by Cat Girl — 19. maj 2019 @ 13:32

 2. Sandheden er at man i syden har langt bedre klima til landbrug samt langt flere naturresurser. Hvis disse lande var befolket med en bare nogenlunde normal befolkning, som man havde tilbage i antikken, ville disse lande være ufatteligt rige! Mindst 10 gange rigere i snit per person målt i BNP. Men det har de ikke, og i stedet kommer de her op til det kolde nord for at leve på vores fattighjælps ydelser. At folk fra syden er løgnagtige parasitter kan på den baggrund ikke kaldes for andet end; “den reelle forklaring på sydens fallit”!

  Kommentar by Hvideplov — 19. maj 2019 @ 13:32

 3. islam og venstrefløjen (hele “folke”tinget) er som helhed en stor kriminel forbryderbande

  Kommentar by Cat Girl — 19. maj 2019 @ 13:35

 4. Alkoholikeren rejste sig ikke fra sengen i går og købte/drak alkohol, derfor er han ikke alkoholiker, resten af årets 364 dage betyder ikke noget..
  Ren logik for dem som ikke ønsker at se sandheden i øjnene.

  Kommentar by Lundahl — 19. maj 2019 @ 13:42

 5. 97% af danske journalister udgør et gigantisk problem.

  Kommentar by Per — 19. maj 2019 @ 13:50

 6. Radio 24 Syv er beviset på hvordan 80 mill. kr. kan misbruges uden en enste politiker tør sige fra. Nu har Regering og DF så lavet en ny radio til 24 syv, de får 70 mill kr om året de næste 4 år.

  Rushy Rashid er beviset på at Mogens Glistrup havde ret, da han sagde at hun var ligeså farlig som de tysker der klædte om på Hotel d’Angleterre. De første programmer siger hun: “Alt er til debat, intet er helligt” Nu nævnes dette ikke med et ord. Nu er det forbudt at sige islam imod.

  Det ses tydeligt i paneldeltagerne, ikke en islamkritisk, deltager.

  Kommentar by Anders Nielsen — 19. maj 2019 @ 13:57

 7. En perker der er fuld af løgn, sikke en overraskelse.

  Kommentar by Piphans — 19. maj 2019 @ 13:58

 8. Med fare for at gentage mig selv, men måske er det nødvendigt at gentage det, således at det får en chance at synke ind: Vores samfunde (fra den nederste fodgænger helt op til SM og HM) spilles ved andre og deres ideologier, samt det tilhørende sprog. Har du hørt: ALLE er i samme situation, lige meget hvilken stilling de har: Alle er bange for at blive anset som ‘antisemit’ (eller ‘racist’ eller…). Og de helt oppe i samfundet er specielt feje, for de har mest at tabe, når en kampagne mod dem lanceres. Hvad kan du så forvente af dem? Rigtigt: INTET. Sålænge vi lader dette (ideologi og tilhørende sprogbrug, og skabt ved J) ske, vil vi fortsætte på desaster-kursen.

  INDSKUDT BEMÆRKNING: Det her er ingen hyggelig læsning. Tving dig til at læse og forstå det sagte, måske flere gange (med sovepauser mellem de flere gange), og kæmp helt bevidst alle de associationer ned, der vil overvælde dig. Forstå at du er blevet indoktrineret (hjernevasket) i at associere netop det du associerer. Du skal altså mistro dine associationer.

  En udvej begynder ikke med at man venter på en politiker, der lover én noget – hvis de overhovedet gør det. En udvej begynder i éns eget hovedet, sådan som Rasmus Paludan har vist det (desværre ved vi aktuelt ikke overbevisende, om han er ‘rigtig’ dansker).

  Jeg fjerndiagnosticerer fortsat samme syndrom: Man leder efter angelsaksiske ‘frelsere’, uden at forstå at de anglo-autistiske narrer er i samme (og selv værre) misere. Snaphanen er et godt eksempel for dette tilbagevendende fænomen. Finder man ingen, er man bered også at tage en dansker, hvis baggrund ikke er rigtig klar. (Jeg siger ikke man skal ikke acceptere ham, men man skal bede ham om fuldstændig klarhed.)

  At man selv kunne blive en DANSK ‘frelser’, den tanke kommer man åbenbart ikke på. (Når du er én, kan du så også alliere dig med udenlandske – hvis de selv er nogen.) Men for at kunne blive én, så må man frigøre sig fra det usynlige net af tanker, der hindrer os alle: den over os hængende ‘antisemitisme’ (osv – ‘racisme’ & co) -bebrejdelse, der er fuldstændig indholdsløs, for den har kun ET formål: at gøre dig tavs overfor J, sådan at du ikke kritiserer dem og deres religion. Det er deres absolut svage punkt, for de er kun skin-assimileret (i vores nærvær), i sandheden lever de separat i et orientalsk religionsstyret parallelsamfund (ligesådan som M, jfr rabbinere og imamer – derfor den fra Js ‘antisemitisme’ kopierede ‘islamofobi’). At respektere deres svaghed, dvs at lade være med at kritisere dem, er – konsekvent gennemtænkt – vores undergang. Kritisér altså deres orientalske eksotik, skånselsløst, brug al den hån du har til rådighed! De er slet ikke ‘hellige’ eller urørlige, selv hvis ‘eliten’ hele tiden prøver at bilde dig ind at det sådan var.

  Hvis J var ‘venner’, som der igen og igen påstås, så ville de hjælpe os ved at befri os fra det os ved dem 1945 pålagte ‘antisemitisme’-net (jfr https://bit.ly/2Q7ZcZC -> UP). Istedet observerer de køligt hvad der sker her, åbenbart kun interesseret i deres eget velgående: You know, de vil jo ikke miste det rette tidspunkt for det sidste sikre fly herfra…

  Snälla du: Hold nu op med at drømme, og begrib at sådan er det! Og hvad konkret kan DU nu lave? Begynd måske med ikke mere at respektere den PKs love, når du taler, også her (for ellers snakker du bare ligegyldigt vrøvl). Det kan så have indflydelse på andre her i forum, og så ude i samfundet, som en sten kastet i en sø og sine ringe. Etc pp… Det kan da ikke være for meget krævet?! Bidrag konkret i det daglige med at bryde tabuerne, kværulere herinde leder dig ingen steder.

  Kommentar by Michael Laudahn — 19. maj 2019 @ 14:11

 9. Min gamle tysklærer sagde at alt nord for alperne er uegnet til beboelse. Det er koldt og kræver alt for meget energi til opvarmning.
  Det skulle vi måske tænke på i de her klimafanatikere tider.
  Lad os sende de fremmede tilbage til solvarmen. Det er godt for miljøet

  Kommentar by k. m. — 19. maj 2019 @ 14:12

 10. En tam hund kan da godt gå sammen med en flok vilde ulve.
  Det sker der da intet ved.

  Kommentar by XXXXX — 19. maj 2019 @ 14:15

 11. Se lige her: en gæv landmand har nu vagt på om natten for at undgå, at en kæmpestor valgplakat m Pernille vermund igen bliver stjålet! Det er mærkelige tider, vi lever i. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/pernille-vermund-banner-stjaalet-udlover-dusoer-paa-10.000-kroner/7640094

  Kommentar by Kuffar — 19. maj 2019 @ 14:15

 12. Man fortsætter også med at sige, at indvandring koster 33mia

  Kommentar by k. m. — 19. maj 2019 @ 14:15

 13. Ifølge Berlingske vil socialdemokraten Mathias Tesfaye nu uddele valgret til flere migranter, da det er et “demokratisk problem”, at de ikke kan stemme.

  Nu skal gevinsten af det importerede røde stemmekvæg indkasseres…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2019 @ 14:16

 14. Jarl Cordua er en nar. Kernen i retsstaten er den private ejendomsret som en primær ret,-og den vil den vil enhedslisten reelt set ophæve. Danske statsborgere har borgerrettigheder i Danmark. At fjerne og udvise fremmede statsborgere fra sit land er lovligt efter folkeretten.

  Kommentar by CCC — 19. maj 2019 @ 14:16

 15. Jeg har boet 20 år i en ghetto. Mødt tusindvis af muselmænd.
  Min erfaring siger mig, at 99% er kriminelle. Den sidste 1% er så frygteligt indavlede, at de må nøjes med at nasse.

  Kommentar by XXXXX — 19. maj 2019 @ 14:20

 16. Har denne person nogensinde haft et ‘arbejde’?
  Er hun omskåret under navlen?

  Kommentar by peerpede — 19. maj 2019 @ 14:32

 17. 1. Danmarks statistik oplyste tilbage i 2012, at ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere står bag 80 procent af al den indvandrerkriminalitet, der i 2012 blev begået i Danmark, samt at der var tale om en stigning på 40,4% siden 2007. Det drejer sig især om mennesker fra Somalia, Irak og Libanon, mens tallene over Syrere ikke er medtaget, da den store tilgang derfra endnu ikke var startet for alvor.

  97% er altså et fuldkommen realistisk tal, hvis man ser på den årlige stigning i kriminalitet, og samtidigt holder sig det i mente, at hele det juridiske system allerede nu er overbelastet, hvorfor flere og flere slipper med en påtale.

  2. Også her er Özlem Cekic på glat is: Hun baserer sine tal på antallet der starter uddannelse, m.m., men ikke hvor mange der rent faktisk fuldfører uddannelsen, eller fortsætter ansættelsen.

  Tyskland og Sverige har ligeledes pænt høje tal på den specifikke konto, men nærstuderer man for eksempel deres 2-årige sprogkurser, er frafaldet af elever på over 60% det første år, og det næste år udebliver så mange, at man reelt sidder tilbage med 4 elever ved kursernes afslutning, ofte af anden etnisk oprindelse end arabiske/afrikanere. De somaliske mænd ligger helt nede i bunden, hvad angår beskæftigelse. Således var i alt 69 procent af samtlige somaliske mænd i alderen 16 – 64 år i 2012 uden beskæftigelse. Konklusionen kan kun være, at der hverken er den store interesse i integration, eller den nødvendige kognitive basis for samme.

  3. Den er jo rimeligt nem at checke, (og sikkert også at afvise som det rene vrøvl): Hvor mange indvandrere bor der i ghettoerne ud af det samlede antal i landet?

  Jeg gider ikke engang vædde på, at der er en stærk korrelation mellem de to tal, og i øvrigt vil jeg meget gerne se det materiale hun baserer sin påstand på.

  4. Igen, ikke bakket op af reelle tal eller research jeg har kunnet finde, men man kan som hovedregel gå ud fra, at majoriteten, (altså ca. 50%) af muslimske kvinder stadig, i 2019, er på overførselsindkomst fra de gifter sig, og indtil børneflokken er stor nok til at privat okønomien kan baseres på børnetilskud fra staten, eller at de når overgangsalderen.
  Og her finder vi igen somalierne, som den gruppe der i 2012 modtog det højeste antal af sociale ydelser pr. individ.

  Alt i alt boede der i Danmark per 1. januar 2013 totalt 266.666 personer med oprindelse i ikke-vestlige lande plus 123.614 efterkommere. I alt 390.280. Men det var før den barnløse Merkel’s æggestokke slog en kolbøtte, over synet af en druknet 5-årig dreng i vandkanten, og hun derefter åbnede sluserne for Ragnarok.

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2019 @ 14:39

 18. @Kommentar by Kuffar — 19. maj 2019 @ 14:15.

  Giv det ti år mere, og landmanden må have vagt om natten for at forhindre sexuelle overgreb mod hans besætning af dyr. De første tilfælde har allerede været nævnt i engelske og svenske medier for et par år siden.

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2019 @ 14:49

 19. -> Kimski

  “97% er altså et fuldkommen realistisk tal, hvis man ser på den årlige stigning i kriminalitet…”

  Jeg gad ikke argumentere imod det igen, men henviser til Mandag Morgens debunkning og Jalvings blogpost.

  Antallet kriminelle indvandrere i 2013 er ifølge Cekic kun dem der er dømt for kriminalitet i kalenderåret. Kriminelle der ikke er taget i kalenderåret – måske fordi de allerede afsoner, tætter ikke med. Hun vrider virkeligheden. Gør højrefløjen noget lignende, så er det fake news.

  Kommentar by Kim Møller — 19. maj 2019 @ 15:18

 20. Selvom hun heldigvis er ude nu, er og bliver SF simpelthen Folketingets klovneparti #1 og ikke Alternativet, nej det er og har alle dage været SF. Større naive narrehatte er svære at opdrive. Hvis man f.eks. så røde TV2News’ udlændingedebat tidligere i dag, med bl.a. SFs Serdal Benli, er man ikke i tvivl om den rene amatørisme naivisme driver værket.

  Kommentar by LarsB — 19. maj 2019 @ 15:19

 21. Det er ikke korrekt, når Jarl Cordua påstår, at Enhedslisten ikke vil pille ved folks borgerrettigheder.

  Ejendomsretten er en grundlæggende borgerlig rettighed. Enhedslisten ønsker, at staten overtager ejendomsretten over virksomheder, jord og naturressourcer. Mange borgere vil blive frataget deres ejendom og besiddelser. Gør de modstand, eventuelt voldelig modstand, vil de blive fængslet eller måske dræbt. Måske får vi borgere lov at beholde tandbørsten, som et enhedsliste-medlem sagde for nogle år siden.

  Fra Enhedslistens principprogram:

  “Et nyt og reelt demokratisk samfundssystem forudsætter grundlæggende ændringer i ejendomsretten over produktionsmidlerne, som virksomheder, jord og naturressourcer. Her vil kollektive ejendomsformer blive dominerende. Derfor arbejder vi for, at offentlige myndigheder, medarbejdere, lokalsamfund og andre sammenslutninger af mennesker skal eje og drive virksomheder. Den kapitalistiske udbytning, hvor de få lever af de manges arbejde, skal afskaffes. Det er afgørende, at samfundsbærende sektorer ejes og kontrolleres af fællesskabet. Det betyder, at den økonomiske magt forvaltes af befolkningen og dens valgte repræsentanter.”

  Kommentar by np — 19. maj 2019 @ 15:22

 22. Radio 24syv er ræverød og fuld af varm luft. Trist DF ikke fik lortet lukket.

  Kommentar by Popeye — 19. maj 2019 @ 15:34

 23. Kommentar by Kim Møller — 19. maj 2019 @ 15:18.

  Jeg opfatter det heller ikke som andet end én stor fed omgang taqyyia fra Cekic’s side. Muslimerne har for længst luret i hvor høj grad gynocentrisme dominerer vestlig kultur, og bruger det med stor succes imod os, når de beslutter hvem de anbringer i medierne og politik.

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2019 @ 15:34

 24. VORES RADIO- OG TV-STATIONER ER LØGNEFABRIKKER og indvandringsindustriens medsammensvorne. Alle danskere som tror på dem, bliver forvandlet til nyttige idioter for åndsformørkede kræfter som tilstræber Europas ødelæggelse. Kun hvis man læser net-aviserne og gør sine egne iagttagelser, får man et realistisk billede af hvor vi er på vej hen.

  De såkaldte midterpartier V og S mfl. er siden 198o blevet EKSTREMISTISKE. I en sådan grad at de nu går ind for statscensur, afrikanisering og islamisering. Både Lars Ulykke og Mette Socialfidus går med fuld musik ind for Merkel og Marokko-traktaten. (Danmarks dødsattest)

  Hvis man ønsker at udlevere sit land, sine børn og sig selv til velfærdstab, brand, vold og mord, skal man endelig stemme på et af de gamle partier. Som er i fuld gang med at ruinere vores økonomi ved at fjolle og svine milliarder og atter milliarder af kroner væk til utopiske og landsskadelige formål. Oveni smadrer de løs på alt med tryghed, frihed, sikkerhed, privatliv, demokrati, kultur og sundhed.
  Og her op til valget fylder de os med flotte, men tomme løfter. Danmark har nu kurs mod ragnarok.

  Hvis man tror jeg overdriver, så bemærk hvad der foregår af idioti snart alle steder. Klima-tosserne er blevet helt hysteriske, selvom co2 slet ikke er et problem. I Ålborg vil en viceborgmester fra Somalia nu til at bestemme hvem der må komme ind i byen. Uffe Elbæk er nu sprunget ud som både bøsse og islamist. Han er nu i gang med store reklamekampagner for islamisering. S melder ud at de vil have flere kvote-migranter til Danmark, samt mere familie-sammenføring. S snakken om “stramninger” er øregas.

  Kriminaliteten søges hele tiden bortforklaret, men bare i denne uge er mange danskere blevet svindlet, overfaldet, sparket og knivstukket. De skandaløse forhold i sundhedsvæsnet omtales overfladisk eller bagatelliseres. Og rødfeministiske bureaukratiers og domstoles sjofle behandling af titusindvis af mænd, børn og unge, forties 99% af tiden.

  Hvis vælgerne ikke sørger for en helt ny kurs, har vi libanesiske/ svenske tilstande om lidt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. maj 2019 @ 15:38

 25. Se “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige”, 24nyt.dk om somalier, den korte om vold og mord, snaphanen om de gamle partiers voldtægt af Sverige, you tube om Merkel, uroligheder i Tyskland og EU = Europas undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. maj 2019 @ 15:51

 26. Bullshit, ingen definerer jo kriminalitet som dem der har fået en dom i et specifikt år. I så fald sidder der jo masser af ikke-kriminelle folk i fængslerne med fler-årige domme.

  Kommentar by Winged Hussar — 19. maj 2019 @ 15:56

 27. Hovsa, se også FreeSpeech ang. somalier der vil spærre “vantro og uønskede danskeres adgang til storby”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. maj 2019 @ 15:58

 28. Når man så er enige om at der som minimum er 3% kriminelle, hvorfor forsøger man så altid at gøre sig et med dem ved at forsvare dem som repræsentanter for alle muslimer.

  Kommentar by River — 19. maj 2019 @ 16:22

 29. Vi behøver ikke at gå længere end til “Fattig Carina” .

  Kommentar by River — 19. maj 2019 @ 16:27

 30. 97% af muslimerne, araberne og negrene er uønskede, uassimilerbare. De hader os og ønsker kun vores velfærd. Tak til Gammeltoft-Hansen og de øvrige vanvittige, der gennemførte udlændingeloven i 1983.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. maj 2019 @ 17:15

 31. @11 om valgplakater på privat grund ud til offentlig vej: Det er ulovligt at opsætte sådanne plakater i Danmark. Om valgkampen ændrer på det, ved jeg dog ikke. Amin Jensen fik ørerne i maskinen hjemme i Hvidovre med sine megareklamer på eget hus.

  Kommentar by ino — 19. maj 2019 @ 17:36

 32. Har indimellem set nogle klip fra “Valgfolkemøde”, som TV2 har afholdt hele dagen.

  Konstant forsøger “journalisterne” at dreje enhver debat hen på det store klima-hoax.
  I næste uge har TV2 reserveret næsten hele sendefladen til at omhandle klima-hoax.

  Og hele dagen har Gøgler-Uffe stået og kaldt Stram Kurs for et rendyrket fascistisk parti uden at “journalisterne” har givet ham modstand.

  TV2 er blevet en klon af kommunistfabrikken Danmarks Radio…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2019 @ 18:51

 33. Amins skærm var med film, farver, flimmer og livlige billedskift, ud til en meget trafikeret vej. Almindelige valgplakater på privat grund kan vel næppe være ulovlige. Hvorfor skulle de dog være det?

  Kommentar by tp — 19. maj 2019 @ 18:53

 34. Özlem Cekic – er det ikke den lille fedladne kurdiske islamist, der det seneste år har rejst landet rundt sammen med gammelkommunisten Poul Madsen fra Ekstra Bladet, og promoveret islamiseringen af Danmark med kampagnen #NyDanmark?

  Cekic må være en af de første, som Paludan sender retur…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2019 @ 18:58

 35. @32: Fordi de distraherer trafikanterne. Måske skulle jeg nøjes med at sige at de KAN være ulovlige, jf. http://www.vejdirektoratet.dk/DA/viden_og_data/publikationer/Lists/Publikationer/Attachments/866/Reklamer%20og%20trafikfare_folder.pdf
  Men jeg troede faktisk at de som hovedregel er ulovlige i Danmark (modsat fx i Sverige hvor de er meget almindelige).

  Kommentar by ino — 19. maj 2019 @ 19:19

 36. De fleste røde vælgere har desværre intet lært af historien og vil det heller ikke, de er præcis lige så ideologisk indoktrinerede som muslimer er indenfor islam, samme negative og defensive holdning til alt omkring dem. Heldigvis er jeg ret overbevist om, de alle får sig et gevaldigt politisk chok på valgdagen, det er nemlig bestemt ikke alle danskere der stadig sover. Og så kan vi høre videre på flæberiet, henover de næste fire år, det vil heller ingenting hjælpe dem. Tværtimod. Eftersom islamiseringen formentligt kører videre, i uskønt parløb med venstrefløjen (og en vis fløj i Venstre), vil islamkritikken kun vokse yderligere. Ergo, de røde vil fortfarende nægte at erkende virkelighedens daglige fakta, så kraftigt har deres politiske pseudo-religiøse indlæring virket.

  Kommentar by LarsB — 19. maj 2019 @ 19:42

 37. Alt muligt kan jo distrahere trafikanterne. Men en diskret plakat ud til en lille vej eller villavej bør da ikke være forbudt. For så er vi jo ovre i pjat. Hvad med traktorer, heste, hjorte og fasaner på en mark? Skal de så også forbydes? Det ender sgu med at ALT er forbudt i det her land, medmindre man har fået en udtrykkelig tilladelse af en bureaukrat, se hvordan en mand blev forfulgt af en kommune fordi han byggede en garage der var 1 kvm. for stor.

  Kommentar by tp — 19. maj 2019 @ 19:49

 38. Den eneste man skal lytte til er Dørmanden Allan.

  Kommentar by Flaskeposten — 19. maj 2019 @ 19:51

 39. # 36 LarsB kl. 19.42: I Algeriet var der fred og ro. Alt virkede trygt og harmonisk gennem mange år. Så begyndte nogle få islamister at gå ind for terror. Alle der var imod terror blev truet eller myrdet. Sådan fik få fanatikere gennemtvunget at mange følte sig nødt til at følge dem. Det endte med borgerkrig i løbet af 1-2 år. Når islamisterne i Danmark føler de er mange nok, begynder deres krig imod os. Bare se hvad der foregår i Sverige og Libanon, Congo, Sri Lanka og Nigeria osv.

  Kommentar by tp — 19. maj 2019 @ 19:57

 40. Øslam Saharah Sædkiks, den selvhøjtidelige dominerende bedrevidende(HA!) iSlamskede skal bare ta’ og flette falaflen.
  Vi husker stadig dit islamiske amokløb på vagterne i Bellacentret, da du ikke fik din vilje om The Royal iSlamic Treatment.
  Nu lyver du IGEN ud igennem dine skæve tyrkertænder.
  Ta’ lige og ZIP IT Saharah.
  Men inden da; hils lige Carina fra os.

  Kommentar by Anonym — 19. maj 2019 @ 23:14

 41. Øslam Saharah Sædkiks, den selvhøjtidelige dominerende bedrevidende(HA!) iSlamskede skal bare ta’ og flette falaflen.
  Vi husker stadig dit islamiske amokløb på vagterne i Bellacentret, da du ikke fik din vilje om The Royal iSlamic Treatment.
  Nu lyver du IGEN ud igennem dine skæve tyrkertænder.
  Ta’ lige og ZIP IT Saharah.
  Men inden da; ta’ og hils Carina fra os.

  Kommentar by Knights Templar — 19. maj 2019 @ 23:17

 42. Flertallet af danskerne ER mere eller mindre konverteret og næsten alle de statsansatte journalister i DR og TV2 og dem i de øvrige statssubsidierede medier ER praktisk taget konverteret til islam, der styrer deres tankesæt. For muslimske indvandrere, der optræder i de statssubsidierede medier, gælder det selvfølgelig, at det også er islam, der styrer deres tankesæt. Islam vil erobre verden med alle midler.

  Hvordan er det kommet så vidt? Hvorfor underkaster så mange danskere sig islamisk tankegang? Det er det store spørgsmål. Desværre må den offentligt betalte samfundsforskning ikke forske i det spørgsmål, som nok burde være det allervigtigste forskningsemne pt.

  Emnet er nu henvist til de frie online blogs og medier, som de statsansatte journalister i DR og TV2 og dem i de øvrige statssubsidierede medier hader. Det er en ulige kamp om den videnskabelige sandhed. Måske har samfundsvidenskaben tabt?

  Demografi er skæbne og det har ikke skortet på advarsler fra Danmarks førende internationalt estimerede demograf, dr.polit Poul Christian Matthiessen, der i mere 40 år har advaret mod konsekvenserne af den muslimske indvandring.

  Klip fra BT 2. dec. 2017:

  “Han blev hængt ud, da han for 20 år siden spåede rigtigt om Danmark: Det var et stort tabu.

  Tilbage i 1999 var det alt andet end populært at forudsige, at andelen af udlændinge i Danmark ville nå et foreløbigt højdepunkt i 2020.
  Det gjorde nuværende professor emeritus i demografi, Poul Christian Matthiessen.

  I en forsidehistorie, som Jyllands-Posten bragte i august 1999, lød hans spådom, at 13,7 procent af befolkningen i 2020 ville udgøres af indvandrere og efterkommere.

  Det er altid rart at få ret, men det er også lidt trist, når man har forudset en udvikling, som ganske få ville acceptere dengang, siger Poul Christian Matthiessen.

  I en ny rapport påpeger Danmarks Statistik, at tallet pr. 1. januar 2017 er 12,9 procent. Det svarer til 741.572 personer, hvoraf de 476.727 er fra ikke-vestlige lande.
  Dermed fik Poul Christian Matthiesen ret.

  »Det er altid rart at få ret, men det er også lidt trist, når man har forudset en udvikling, som ganske få ville acceptere dengang. Men det er jo ofte vilkårene i demokratiet. Man må blive ved med at fremkomme med det, man synes er rigtigt,« siger han i dag, og erkender, at fremskrivningen selvfølgelig var behæftet med en vis uvished – men at det var sikkert, at vi ville opleve en stigning.

  Dengang var modstanden til at tage og føle på. Han oplevede, at DRs daværende nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen beskyldte ham for at have talt på Dansk Folkepartis landsmøde og at den daværende flygtningeordfører for Radikale Venstre, Henrik Svane, kaldte ham ’hoven’, og heller ikke i ministerierne var man begejstret for Poul Christian Matthiessens forskning. Udlændinge var et betændt tema, og derfor skulle der helst ikke tales om det.”

  Poul Christian Matthiessen: »For 20 år siden kunne man dårligt sige noget som helst om betænkeligheder ved indvandringen uden at blive stemplet som racist og alt muligt. Debatten er blevet mere rimelig i takt med, at udviklingen også har vist, at der er store udfordringer ved integrationen. Det kan man diskutere nu,« siger han og vender tilbage til en central pointe i sin forskning.
  »Når man har en gruppe, hvis syn på samfund, demokrati, ytringsfrihed og ligestilling kolliderer med majoritetsbefolkningen, så giver det jo spændinger. Det har jeg prøvet at advare imod, for det mener jeg, man kunne have forudset det fra begyndelsen.«

  Kommentar by A-mad — 20. maj 2019 @ 10:09

 43. Özlem: så spejlblank at hendes Albedo-værdi er over 1.

  Kommentar by Quark — 20. maj 2019 @ 11:39

 44. A-mad 10:09
  Man véd ikke helt, hvad der er gået galt for den store hvide hval.
  (Nej, det er ikke Moby Dick, jeg tænker på)
  Den store hvide ondskabsfulde hval Lisbeth Knudsen.
  Opvokset i et selverhvervende hjem, gået på den katolske privatskole Institut Skt.Joseph i Dag Hammerskjölds Alle.
  Det lå ligesom ikke i kortene.
  Vel?

  Kommentar by Knights Templar — 21. maj 2019 @ 12:23

 45. Ups! Sorry forkert tråd.
  But anyways

  Kommentar by Knights Templar — 21. maj 2019 @ 12:26

 46. Interessant info Knights Templar 12:23. Jeg boede i sin tid før islam på Østerbro lige om hjørnet af Institut Skt.Joseph i Dag Hammerskjölds Alle. Skolen lå/ligger lige overfor den Amerikanske Ambassade!

  Jeg mødte Lisbeth Knudsen et par gange på hendes kæmpe kontor med udsigt over Rådhuspladsen, da hun var chefredaktør for Det Fri Aktuelt.

  Hun virker intelligent og kreativt tænkende. Men jeg tror karrieren og indkomsten har første prioritet for hende og al respekt for det. Vi skal alle have smør på brødet.

  Som top medie spinatfugl (f.eks Martin Krasnik m.fl) skal man undgå at blive stemplet af de politisk korrekte, så man kan forblive nomenklatura dvs fortsætte på shortlisten, hvorfra der vælges kandidater til vigtige poster

  Man skal sørge for altid at blive opfattet som solidarisk med ‘den herskende klasse’, hvis man vil have en stilling med topløn i medieverdenen eller i den hel-og halv offentlige sektor (som f.eks Det Kongelige teater, Berlingske, DR, Det Fri Aktuelt, A/S A-pressen osv)

  Jeg tipper f.eks at Martin Krasnik om ikke længe bliver chefredaktør for Politiken?

  Kommentar by A-mad — 21. maj 2019 @ 13:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper