19. maj 2019

“De siger, de kæmper mod had og intolerance. Men ingen hader så manisk som journalister i flok.”

Nu får vi gudskelov snart en ny statsminister, fortæller bekendte mig, og fryder sig langt ind i hjertet. De forstår ikke, at det set herfra er fløjtende ligegyldigt om toget mod afgrunden føres af Frederiksen eller Rasmussen. Højrefløjen bør holde op med at problematisere farten, og i stedet målrettet gå efter at ændre destinationen. Det vil ikke blive vel modtaget, men ’slowboiling’ ved håndsoprækning er et endnu ringere alternativ.

Mikael Jalving kommenterer tidsånden på JP.dk – Djævelen har fået et navn< /em>.

Det er slut med at sætte ting til debat eller dele sig efter anskuelse, for der er kun én verdensanskuelse. Humanismen har lagt sig som en dyne over de magtfulde, kloge og anstændige, som efterhånden ikke laver andet end at mime hinanden i tale, jura, politik, teater, på skrift og tv.

I dag bliver selv det mest overfladiske indtryk eller udtryk omfavnet øjeblikkeligt, hvis det imiterer noget vedtaget godt. I enhver debat står der en humanist klar til at kramme en anden humanist. Ingen er længere foran eller på kant med noget, alt favnes af en indforstået enighed, hvor det gerne er nok at være ung, kvinde, ‘humanist’, komme fra en ghetto eller ‘tænke ud af boksen’. Når nogen så akkurat drister sig til sidstnævnte, er han nazist. I stedet kalder missionshuset: Send os noget fra himlen, et tegn, en genopstandelse. Nu!

Uden en progressiv redningsmission mangler de simpelthen en højere mening.

… Hvordan taler man med sit barn om Rasmus Paludan, spørger en karakteristisk artikel i Kristeligt Dagblad. Djævelen har fået et navn, og djævleuddrivelsen er i fuld gang i den fjerde, femte og sjette statsmagt udstyret med tastaturer, mikrofoner og kameraer. De siger, de kæmper mod had og intolerance. Men ingen hader så manisk som journalister i flok.

Oploadet Kl. 19:51 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101416/trackback

37 Comments »

 1. Ny statsminister? Same shit. Danske lillestatspolitikere makker ret, når FN,EU, Davos og Soros beder os om at afskaffe os selv. Det danske folk kan slet ikke forestille sig sådan en nedrighed. De tror stadig, de lever i et demokrati som før 1972. Men de er statister i en makaber farce.

  Kommentar by BB — 19. maj 2019 @ 20:01

 2. Hørt. Som at se tosserne rende rundt i Jonestown og være vildt oppe at køre over, at være helt vildt gode til noget som ikke virker.

  Kommentar by Flaskeposten — 19. maj 2019 @ 20:02

 3. Samtlige medier er folkets fjender.

  Kommentar by dan.c — 19. maj 2019 @ 20:17

 4. Pligten kalder!

  Det land som vore forfædre kæmpede og døde for er ved at være totalt nedbrudt. Det folk som gennem historien forsvarede sig med en enorm offervilje og klinger af stål, står nu overfor sin undergang og kan være fuldstændig udryddet om blot få årtier. Det er din passivitet som gør dette muligt. Hvorfor kæmper du ikke imod?

  Jeres døtre, mødre og søstre voldtages og nedgøres hver dag i Danmarks gader. Jeres sønner, fædre og brødre mishandles og krænkes. Narko spredes til vores børn. De racefremmede overtager vore bykerner og fører krig på åben gade. Det er dig som lader det ske. Hvorfor gør du ikke noget?

  De korrupte politikere er en af aktørerne i spillet. Medierne ned tysser virkeligheden, da de udgør en del af angrebet. Kendisser og virksomhedsledere bifalder undergangen, for at maksimere deres egen profit. Det er op til dig at trække grænsen. Så hvorfor gør du ikke det?

  Dem der står bag vores undergang griner af dig. Den feminiserede danske, såkaldte, mand, som uden modstand lader sig køre over – og den hjernevaskede danske, såkaldte, kvinde, som åbner favnen for sin egen udryddelse. I kan rejse Jer. Hvornår er nok faktisk nok?

  Denne kaotiske tilstand vil ikke foretage sig af sig selv. Politiet og militæret beskytter dig ikke, da selv de udgør en del af systemet. Din stemme i valget vil ikke gøre nogen stor forskel. Der behøves en REVOLUTION!!!

  Kommentar by Holger Danske — 19. maj 2019 @ 20:27

 5. Skuffende at læse Pia Kjærsgaards vurderinger i Berlingske, hvor Stram Kurs dømmes ude, fordi man er “utiltalende”, “sær” og “ubehagelige”. Desværre får man (igen) fornemmelsen af, at PK primært er drevet af personlige idiosynkrasier frem for nøgtern analyse, og dermed principielt reagerer som mange blandt modparten, ikke mindst journalisterne… Hvad det gælder om er objektive mål, som holdes for øje uden at ryste på hånden, fx: “Vi” krydser 6 mio. indbyggere i 2026, forlyder det nu – et både nøgternt og sikkert sært og ubehageligt mål kunne være: Vi (et ægte vi) vil krydse 5 mio. indbyggere i 2026.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 19. maj 2019 @ 20:28

 6. Frederiksen sviner Stram Kurs til , og så på direkte TV.
  Vi skal alle tage afstand. TV2News lige nu.

  Kommentar by Ewing — 19. maj 2019 @ 20:46

 7. Der er ikke den store forskel på det vi ser i dag, og så fortidens Puritanere med deres hekseafbrændinger. Religionen er bare blevet udskiftet med neo-marxisme, politisk korrekthed, og et desperat ønske om at fremstå som “en god person”, mens tilgangsvinklen er fuldstændigt lige så rabiat dogmatisk som dengang.

  Og jeg er efterhånden nået frem til den overbevisning, at flertallet simpelthen ikke magter at stræbe efter et højere niveau.

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2019 @ 20:50

 8. Men det fede er, at nu har debatten allerede ændret sig. Det er blevet helt legitimt at sige, at kriminelle udlændinge skal ud. Næste step er, at et vestligt demokrati ikke kan rumme islam. Jo oftere det siges, jo friere og stærkere bliver debatten. Hvor er det godt, at SK og NB kommer frem.

  Kommentar by PiusXll — 19. maj 2019 @ 20:52

 9. EUROPA BLEV 1939-45 offer for en kollektiv psykopatisk sindssyge, der blev startet af brune socialister i Tyskland. Nazisterne fik udvirket at Tyskland angreb alle nabolandene. Det var skørt, ondt og meningsløst. Nu er historien ved at gentage sig. En kollektiv psykopatisk psykose er ved at blive udbredt af EU og røde socialister i Tyskland.

  Alle nabolandene angribes igen. Denne gang ikke med tanks, kanoner og maskingeværer, men med udemokratiske midler og hærskarer af kulturfremmede, som EU gratis fragter til Europa ombord på store færger og skibe. (Se Black Pidgin om Merkels migrant crisis osv.) De kulturfremmede er utaknemmelige, krævende, voldelige og agressive….og de foragter europæerne som de betragter som vantro, urene og tåbelige. Vores kvinder kaldes ludere, og de europæiske og nordiske mænd anser de for svæklinge og kujoner. Og ifølge fanatikernes erobrings-ideologi skal vi alle bøje os i støvet for dem, halshugges eller gøres til slaver. Med trusler, terror og guerillakrig vil de erobre og overtages vores lande, byer, boliger, kvinder, penge, skoler, hospitaler, velfærds-ordninger osv., osv.

  I Frankrig er Notre Dame brændt ned, og 8OO andre kirker er blevet angrebet. Personale er blevet myrdet. Almindelige franskmænd….. koncertgængere og fodgængere i hundredvis….. er blevet slået ihjel med brug af knive, sabler, køller, skydevåben og bomber. 24nyt.dk skriver at en regulær borgerkrig kan være på vej.

  I Malmø, Gøteborg, Stockholm osv. foregår der også voldsomme ting. I Sverige er migranterne og asylanterne begyndt at føre guerilla-KRIG mod de almindelige svenskere. Mængden af overfald, brande, hverdagsterror, røverier og mord er oppe i rekordhøjder. Se snaphanen.

  Alligevel har de røde, de radikale, feministerne, kommunisterne, pladderhumanisterne, de falske borgerlige, bøssepartierne og journalisterne travlt med at dæmonisere alle danskere som udtrykker frygt eller betænkelighed ved 1: at hundredtusindvis af arabere og afrikanere har fået lov til at strømme ind i Danmark, ved 2: at grænsen stadig er hullet som en si, og 3: ved at velfærd og sundhed m.m. tæppebombes med sparekrav og forringelser.

  Det må være en dæmonisering som udspringer af enten kollektiv sindssyge, kollektiv uvidenhed og dumhed, eller kollektivistisk korruption.

  Både V og S er tilhængere af at køre Danmark i sænk. Og de støttes af alle de øvrige gamle partier, som også accepterer Marokko-aftalerne, afrikanisering og islamisering.

  Hvis de nye partier ikke får mange stemmer, er der intet håb om at redde Danmark.

  Kommentar by Anonym — 19. maj 2019 @ 20:59

 10. Lige nu debat mellem Skrigeskinken og Lille Lars på TV2.

  Den blonde man-eater Cecilie Beck er formentlig æresmedlem af Enhedslisten…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2019 @ 20:59

 11. EUROPA BLEV 1939-45 offer for en kollektiv psykopatisk sindssyge, der blev startet af brune socialister i Tyskland. Nazisterne fik udvirket at Tyskland angreb alle nabolandene. Det var skørt, ondt og meningsløst. Nu er historien ved at gentage sig. En kollektiv psykopatisk psykose er ved at blive udbredt af EU og røde socialister i Tyskland.

  Alle nabolandene angribes igen. Denne gang ikke med tanks, kanoner og maskingeværer, men med udemokratiske midler og hærskarer af kulturfremmede, som EU gratis fragter til Europa ombord på store færger og skibe. (Se Black Pidgin om Merkels migrant crisis osv.) De kulturfremmede er utaknemmelige, krævende, voldelige og agressive….og de foragter europæerne som de betragter som vantro, urene og tåbelige. Vores kvinder kaldes ludere, og de europæiske og nordiske mænd anser de for svæklinge og kujoner. Og ifølge fanatikernes erobrings-ideologi skal vi alle bøje os i støvet for dem, halshugges eller gøres til slaver. Med trusler, terror og guerillakrig vil de erobre og overtages vores lande, byer, boliger, kvinder, penge, skoler, hospitaler, velfærds-ordninger osv., osv.

  I Frankrig er Notre Dame brændt ned, og 8OO andre kirker er blevet angrebet. Personale er blevet myrdet. Almindelige franskmænd….. koncertgængere og fodgængere i hundredvis….. er blevet slået ihjel med brug af knive, sabler, køller, skydevåben og bomber. 24nyt.dk skriver at en regulær borgerkrig kan være på vej.

  I Malmø, Gøteborg, Stockholm osv. foregår der også voldsomme ting. I Sverige er migranterne og asylanterne begyndt at føre guerilla-KRIG mod de almindelige svenskere. Mængden af overfald, brande, hverdagsterror, røverier og mord er oppe i rekordhøjder. Se snaphanen.

  Alligevel har de røde, de radikale, feministerne, kommunisterne, pladderhumanisterne, de falske borgerlige, bøssepartierne og journalisterne travlt med at dæmonisere alle danskere som udtrykker frygt eller betænkelighed ved 1: at hundredtusindvis af arabere og afrikanere har fået lov til at strømme ind i Danmark, ved 2: at grænsen stadig er hullet som en si, og 3: ved at velfærd og sundhed m.m. tæppebombes med sparekrav og forringelser.

  Det må være en dæmonisering som udspringer af enten kollektiv sindssyge, kollektiv uvidenhed og dumhed, eller kollektivistisk korruption.

  Både V og S er tilhængere af at køre Danmark i sænk. Og de støttes af alle de øvrige gamle partier, som også accepterer Marokko-aftalerne, afrikanisering og islamisering.

  Hvis de nye partier ikke får mange stemmer, er der intet håb om at redde Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. maj 2019 @ 20:59

 12. Løkkes afgang kunne i det mindste føre til selvransagelse blandt de borgerlige partier.

  Pt. er Venstre ikke til at skelne fra Socialdemokratiet.

  Et håb, om end det er urealistisk i Danmark, er, at de borgerlige partier bliver mere national-konservative og gør op med EU, multikultur og islam.

  Men det er urealistisk, ved jeg godt.

  Forandringens vinde må komme udefra. Hvis Europaparlamentsvalget giver en stor vælgerfremgang til den nye alliance mellem højrefløjspartier, kunne det være en ny vej fremad.

  Kommentar by np — 19. maj 2019 @ 21:06

 13. Se tendiøse (Fører)Clement på youtube overfor Paludan :-) DR2.

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2019 @ 21:06

 14. Pia Kjærsgaard har åbenbart glemt, hvordan hun selv blev svinet til (kedelig renhedsmani).

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2019 @ 21:08

 15. Hav barmhjertighed med Pia Kjærsgaard; hun er hudløs desperat, hun ser sit livsværk ligge i stumper efter at Kristian Thulesen Dahl har skamredet partiet sønder og sammen – (nu skuer hun grant karthagos (læs:Dansk Folkepartis) skæbne)

  Pia har sendt sig selv i byen, det er grunden til at vi ser hende påfaldende meget i medierne – Hendes ansigt er rødspættet af raseri og angst; nu forsøger hun sig med en feberredning! – For sent Pia, alt for sent. Du har jo selv (omend med stor hjælp fra Thulesen Dahl) lukket Paludan ind i folden; ikke sandt?

  Nu ryger formandsposten på gulvet (du glemte det der med rettidig omhu) – Men forsøg i det mindste en værdig retræte. Tricket med at rette skældsord mod andre er jo i virkeligheden en boomerang; det burde du om nogen vide!?

  Kommentar by T. Flodur — 19. maj 2019 @ 21:24

 16. @Peter Neerup Buhl — 19. maj 2019 @ 20:28

  Desværre har Dansk Folkeparti haft monopol på at repræsentere indvandringsmodstand lige siden de sidste 4 folketingsmedlemmer fra Fremskridtspartiet i 1999 meldte sig af ud af partiet.

  At monopolet nu er brudt, må vi glædes over.

  Kommentar by T. H. — 19. maj 2019 @ 22:10

 17. Man kan mærke at Dansk Folkeparti har mistet flere markante og slagkraftige kapaciteter i de senere år: Søren Krarup, Jesper Langballe, Mogens Camre. Det mangler flere værdikrigere der tør sige nogle sandheder. Revisoren fra Thyregod er for meget typen på en professionel mainstream politiker og for lidt en ideologisk navigatør. Partiet har tilpasset sig de øvrige midterpartiers handlingslammelse når det drejer sig om islamiseringen af vores land.

  Kommentar by JC — 19. maj 2019 @ 22:38

 18. Jeg omtalte journalististerne (m.f.) i kommentar nr. 19 i bloggen
  http://www.uriasposten.net/archives/101392
  hvor jeg også skrev om, hvordan Journalistisk Venstreforening vildleder den danske befolkning i angst for at miste deres UFORTJENTE indtægter og hvor store summer journalisternes løgne koster kernevelfærden for vælgerne hver år.
  DR og tv2 skulle levere neutral journalistik og public service, men sendefladerne er fyldte til brækpunktet, med venstreorienteret holdningsmassage og fordummende “underholdning” for hele familien.
  Jeg håber Nye Borgerlige får pladser nok på Borgen d. 5. juni, til at forlange kvalitet og politisk ligevægt eller fuldkommen selvfinansiering! Selvfinansiering af de to medier, kunne yderligere frigive nogle milliarder kroner, til f.eks. medicin.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. maj 2019 @ 22:44

 19. Det er gået som frygtet, de usle politikere kopiere Svenske modellen der skal holde de nye vinde ude af politik, at kalde disse sørgelige taburet klæbere for politikere er usand, det er ikke skadeligt at Tulle og Uløkken får et blåt øje til valget, det er sørgeligt at Danskerne ikke kan tænke politisk rationelt, skatteborgerne finder sig i at milliarder efter milliarder ødes på døde projekter som uhæmmet indvandring og støtte til lugenpressen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. maj 2019 @ 23:03

 20. “ingen hader så manisk som journalister i flok”

  Ork jo, jeg kunne nævne mange, og Jalving er selv en af dem og virker hyppigt helt forblændet af had.

  Kommentar by Ellen — 19. maj 2019 @ 23:04

 21. DANSK FOLKEPARTIS Thulesen Dahl kiksede i 2O15. Han kunne have forlangt at DF fik flere ministre, f.eks. posterne som justitsminister, forsvarsminister, udlændingekontrol-minister og boligminister/socialminister. Lars Ulykke var gået med til det hele, hvis bare han selv blev statsmedister. Nu tabte Tullesen og de øvrige top-folk i DF det hele på gulvet, og indvandringen fortsatte selvom Lars havde lovet straks-stop. Og da Lars var på vej til Marokko, kiksede Tullesen igen. Han skulle selvfølgelig have sagt til Lars at han fik et mistillids-votum hvis han rejste derned. Tullesen må betragtes som en ret kikset type.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. maj 2019 @ 23:06

 22. # ELLEN… 23.o4… Ellen, du vrøvler. Jalving er tværtimod en af vores dygtigste, klogeste og bedste folkeoplysere. Alle hans analyser er saglige og krystalklare.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. maj 2019 @ 23:10

 23. Der er sgu intet galt i at hade, det er en ganske almindelig menneskelig følelse som alle mennesker har i samme mængde som de ellers elsker noget. De hader det modsatte af det de elsker, meget simpelt og ikke så kompliceret at forstå.

  HVAD DER IKKE ER FORSTÅELIGT ER, AT DER FINDES JOURNALISTER OG POLITIKERE OSV SOM LYVER LODRET – det er faktisk ikke meningen at mennesker ansat og virkende som offentligt ansatte ledere, politikere eller journalister lyver – FOR HELVEDE – DE SKAL OVERHOVEDET IKKE LYVE I EEN ENESTE SÆTNING FOR HELVEDE

  Kommentar by Cat Girl — 19. maj 2019 @ 23:46

 24. Det er dig, der vrøvler Alexander B. I starten læste jeg alt, hvad Jalving skrev, men nu er det på samme maniske melodi som Lars Hedegaard skriv, og ham gider jeg heller ikke. Nåt man overdriver, bliver folk trætte af en. Jeg så heller ikke Eurovision fra Israel. Alt for mange knækkede håndled, glimmer og overdrevne attituder og effekter.

  For et stykke tid siden så jeg en anmeldelse af Jalvings og Støvrings nye bog, hvor Jalving blev beskrevet som slagterhunden, og Støvring som den, hvorfra vi kan håbe på flere og dybere tanker. Det er jeg enig i. Støvring har skrevet meget klogt om kultur.

  Det er faktisk rablende morsomt, at Jalving hader igennem med fråden spøjtende i alle retninger, når han skriver om liberale, skønt hans faste forum i mange år har været en erklærer liberal avis.

  I øvrigt er der ikke noget i vejen med had, blot det ikke får lov til at styre for meget. Det er mere sundt for sjælen at indse, at man kan blive provokeret til at hade, end at man skal gå og skamme sig over ikke at elske dem, der træder på en. Jeg er opdraget til at bære meget over med andre og har altid ment, at hævnen ikke hører mig til, men det har jeg ændret på. Hævn kan være frydefuld. Men skal som alt andet ikke overdrives.

  Der må i øvrigt også være en masse had bag, når man holder til at drive en blog som Uriasposten. Had mod uret i kompagniskab med kærlighed til landet.

  Kommentar by Ellen — 19. maj 2019 @ 23:51

 25. At Israel har for meget glimmer i deres bidrag til Eurovision viser, hvor meget ammunition mennesker som “Ellen” har

  Kommentar by Cat Girl — 20. maj 2019 @ 00:14

 26. Ellen, prøv at slå denne titel op på You Tube:

  How to be married and not be murdered

  af
  Owen Benjamin
  Offentliggjort den 19. nov. 2015

  Den video vil forkare dig en hel masse

  Kommentar by Cat Girl — 20. maj 2019 @ 00:36

 27. forkare = forklare, jeg hader tasteudeladelser

  Kommentar by Cat Girl — 20. maj 2019 @ 00:37

 28. DF har også skubbet de unge og friske væk, af bare angst for ungdommen.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. maj 2019 @ 02:48

 29. Nu der er skrevet om DF. Hvor er den ellers højtflyvende messerschmidt? Er den lavtflyvende helt under radaren, eller styrtet? Kunne samle flere dengang bare på hans stemmer alene. Er EU eventyret ovre efter bilag og regning skandale. Eller tilbage til Folketinget?

  Kommentar by Anonym — 20. maj 2019 @ 06:31

 30. Man kan bare se hvordan Clement som ordstyre forsøgsvis i debatten på DR2 direkte prøver at sabotere ethvert fornuftigt svar fra Rasmus Paludan, hvor han mødes med verbalt løgnfulde angreb, som de andre ikke kan dokumentere, imens Rasmus gør det lynende klart hvad han står for. Rasmus er for mig at se den eneste modige politiker vi har, imens de andre bare mimre til Danmarks undergang med ligegyldigheder, og ting de alligevel ikke kan gøre noget konkret ved politisk.
  Hellere lidt skidt i krogene, end et rent helvede :-).(Kjære DF ere).

  Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2019 @ 06:39

 31. ¤ ELLEN kl. 23.51….Beklager, men du lyder som så mange andre overfladiske, forvirrede og lunefulde politiserende kvinder. Ingen rigtige argumenter, ingen fakta, men bare en masse sludder og vrøvl om had. At du rakker ned på Jalving viser med stor sikkerhed at du er et rødt betonhoved som ikke fatter ret meget af hvad Jalving skriver. Danmarks situation har du heller ikke forstået. Du tror at Jalvings og Hedegaards vurderinger skal læses som underholdning, og når du så begynder at kede dig, så bagtaler du dem. Selvmodsigelser er du også ude i. Din vildledende snak om dem som advarer mod islamisering og afrikanisering af Danmark er ren tåbelighed.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. maj 2019 @ 07:29

 32. Hvad Messerschmidt angår, er det ret sandsynligt at han er udsat for politisk forfølgelse fra EUs side. Også andre politikere som har kritiseret EU, er blevet anklaget for dit og dat. F.eks. har EU været ude efter politikere i Frankrig, Østrig, Tyskland, England, Ungarn og Italien.

  Her i Danmark har vi jo også haft politisk forfølgelse overfor Glistrup, Ninn Hansen og andre. Og se hvordan V og K senest har chikaneret folk som brugte grundlovens bestemmelser om ytringsfrihed til at udgive net-aviser. En justitsskandale af rang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. maj 2019 @ 07:40

 33. Beklager Alexander B, du lyder dum sin en dør og er blot en af de tabermænd, der flokkes her og rakker ned på folk. Det er ikke den slags had, jeg skriver om.

  Jeg havde tænkt mig at stemme på DF til EU-valget men har nu besluttet mig for at stemme blankt.

  Zionisten Steve Bannon og det andet rakkerpak med deres propaganda for jødiske penge har jeg intet til overs for, De har længe nok gjort, hvad de kunne for at hidse til krig og de har skadet synet på jøder i Europa. Det er utilgiveligt.

  Kommentar by Ellen — 20. maj 2019 @ 11:24

 34. ELLEN, hvis du er så meget klogere, så vis det dog ved at skrive noget relevant, intelligent og realistisk. Men det evner du jo ikke. Du er ikke i stand til at påpege hvad det er Jalving gør forkert, du skriver bare at han er fuld af frådende had. En grov beskyldning og slet ikke noget argument. Er du ikke lidt af en forvirret radikal taberkælling, når du ikke kan finde på noget bedre end at folk med andre meninger end dine, er hadefulde og dumme som døre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. maj 2019 @ 11:41

 35. Læs Jan Guillou´s udtalelser i interviewet i Berlingske! De er vitterligt forfriskende fra den kant.

  Desuden ser vi endnu en gang eksempler på seksuelle perversiteter i islamdebatten. Denne gang hos svenske Sverigedemokraterne. Islamdebatten er blevet et tilløbsstykke for psykopater.
  ….

  AN/31 Hvad jeg mener, er at Jalving ikke var klog nok til at holde sig fra Hedegaard, og det har en pris. Jeg køber ikke myten om, at han har ofret en stor karriere for fædrelandet. Tværtimod gav kampen mod islam frit løb for en masse mennesker, som vi ellers aldrig ville have hørt om. Jalving havde formodentig i dag været ansat i en almindelig marketingstilling, hvor man kunne bruge hans uomtvistelige talent for ord, hvis ikke han var hoppet på Hedegaards galej, der altid var tvivlsom.

  Det er ikke nok at have talent, hvis man ikke har den fornødne klogskab til at administrere det. Masser af talent kommer af den grund aldrig til udfoldelse.

  Kommentar by Ellen — 20. maj 2019 @ 14:08

 36. Vil gerne tilføje nogle ord om Rasmus Paludan, som jo i den grad har sat landet på den anden ende og fået nabolandene til at stirre og kalde den danske debat for brutal.

  At den gamle kriger Jan Guillou´rykker ud med bemærkninger, som dårligt kan opfattes som andet end en slet skjult fascination af denne side af danskheden, er ganske sigende for en statsborger i et land, der ofte ligner et feministisk helvede, hvor mændene er blevet udskammet ud over al anstændighed.

  Jeg tror såmænd ikke, at Rasmus Paludan har fået en dårligere opdragelse end de fleste danskere, og ret beset er hans forhold til ord bogstaveligt talt den rene barnemad i forhold til Jalvings sofistikerede evner. Ikke desto mindre har Paludan opnået langt mere på langt kortere tid end Jalving ved at bruge sine talenter klogere. Omend Paludan konstant ender helt ude i hegnet, hvor selv svinehundene ikke ved, om de skal juble eller græde.

  Jeg vil stadig holde fast i, at Paludan hverken er Andersens uskyldige barn eller en ligeledes ret uskyldig Klods-Hans fra samme blide landskab.

  Nej, Paludan repræsenterer Holbergs Jepper, der har fået nok af at være undertrykte og begynder at blive farlige. Rigtigt farlige, fordi de får andre til at tænke, selv om disse andre som flest velopdragent løber skrigende bort. Som Bent Winther i Berlingske tolker det, ser Paludan ligefrem ud til at have udvirket, at stramninger bliver til opblødninger.

  Men bare vent, det var kun den første rygmarvsreaktion, for nu er katten ude af sækken.

  Javist, lyder det da forfærdeligt, når Paludan slår om sig med sine ørehængere, men hvorfor griner vi så, enten åbenlyst eller skjult bag vores PC?

  Det gør vi, fordi vi er så inderligrt, inderligt trætte af pseudogodhed på vores bekostning og alle dem med “værdierne”, der aldrig kan få nok af at stille sig gavmilde an på vores regning.

  Nuvel, nogle af os har aldrig været så artige, at vi beundrede dem, der kom med æbler til lærerne og skrev eksamensopgaver, der leflede for lærernes politiske holdninger. Vi har jævnligt måttet tage vores tæsk for at beholde et råde- og frirum omkring os, og derfor tager vi heller ikke så tungt på, at Rasmus Paludan må gøre det samme. Det er spillets regler og har altid været det.

  Paludan kan for min skyldt godt fortsætte som bajads, hvis han får afleveret nogle gode pointer. Han har allerede sat sit liv ind på at gøre det, og hvad mere kan vi forvente af et menneske? Han bliver ikke statsminister, men mindre kan gøre det, og har efter min mening allerede gjort det.

  Det var også farligt at være hofnar i middelalderen, og det var jo ligeledes frivilligt og krævede et godt hoved og stor opmærksomhed.

  Kommentar by Ellen — 20. maj 2019 @ 16:15

 37. […] I started from a reference at Uriasposten which linked to a Jyllands Posten blog article by Mikael Jalving, The Devil Now Has a Name, and […]

  Pingback by Ingen hader så manisk som journalister i flok | Things to Remember, Things to Cherish — 28. maj 2019 @ 20:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper