19. maj 2019

Mødeterrorist søger polititilhold: Bwalya, der forfulgte For frihed-demonstranter, ‘føler sig chikaneret’

Det lykkedes zambianske Bwalya Juliet Sørensen at kickstarte en racismesag mod Rasmus Paludan, der kvitterede med en lovlig anmeldt demonstration i nærheden af hendes private bolig i Albertslund. Man åbner en flanke, når man konfronterer politiske modstandere på den måde, men skal det gøres – hvad det ikke nødvendigvis skal – så må man sige, at Black Lives Matter-forkvinden er højt på listen.

Hun har gentagne gange forsøgt at intimidere For Frihed væk fra det offentlige rum, og når man forfølger tilfældige frihedsaktivister helt ind i S-toget, så kan det kun kaldes mødeterror. Nok så mange ‘overfaldsalarmer’ til hystaden, gør hende ikke til offer. Bemærk hvorledes hun i denne video kalder en tilfældig passagerer for idiot, og forsøger at skabe en konfrontation.

Var højrefløjen halvt så farlig, som de påstår, så ville de slet ikke turde gøre det de gør. En historie fra Berlingske – Kvinde føler sig chikaneret af Rasmus Paludan gennem flere år.

“Samme dag, som dommen faldt, ringede Rasmus Paludan til hende og sagde, at han var journalist på mediet Frihedens Stemme. Han oplyste, at Stram Kurs i den nærmeste fremtid ville demonstrere ved den vej i Albertslund, hvor Bwalya Sørensen bor.

Samme aften stod Paludan pludselig med et kamera foran Bwalya Sørensens hjem i Albertslund. Han optog en video, hvor han nævner Black Lives Matter og Bwalya Sørensen.

Hun følte sig ikke tryg ved at være hjemme og ringede derefter til politiet og har efterfølgende fået en overfaldsalarm. Desuden har hun søgt om et polititilhold, men venter stadig på en afgørelse.

Rasmus Paludan afviser, at han skulle chikanere Bwalya Sørensen. Han understreger over for Berlingske, at der har været tale om lovlige og anmeldte demonstrationer i Albertslund.”

(Bwalya J. Sørensen & Christina Ladefoged chikanerer frihedsaktivister, Nørreport Station, 1. april 2017)

Oploadet Kl. 20:52 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101420/trackback

58 Comments »

 1. Hun beviser, at det, som RP er fortaler for, er sandt.

  Kommentar by PiusXll — 19. maj 2019 @ 20:57

 2. “Kun islamister i Deres gader” :-) Mødte ligesindede selvfrelste idioter, da SIAD ville demonstrere til fordel for de Grøndlændere der var blevet etnisk udrenset fra Gellerup Århus i sin tid. De ventede på at AFA ville demonstrere til fordel for dem,…..men nej…det gjorde de ikke. Så Da SIAD demonstrerede til fordel for Grøndlænderne under mottoet “Enhver Inuit skal have lov til at gå frit” mødte idioterne op og råbte “Ingen racister i vores gader”….”Dem som ikke hopper de er racister” (Nogle af idioterne havde lidt selvironi…nogle tøser). Og hvad kunne man så lære af de selvfrelste idioter? …jo Grøndlænderne alene er racister, når de jages væk fra Deres hjem :-). De er andre som chikaneres ud af Danskerne vel også ? :-) :-) :-).(Sort humor fra virkeligheden)

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2019 @ 21:01

 3. Altid underholdende at observere hvordan samfundsnedbrydere er de første til at ringe efter politiet, ikke? ;)

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2019 @ 21:02

 4. Få den ækle negerheks sendt hjem til Afrika.

  Og den hjernedøde væmligso trænger til nogle pisk.

  Kommentar by dan.c — 19. maj 2019 @ 21:02

 5. Hvad siger alle klimatosserne?

  Dette blævrende sorte flæskebjerg udleder mere CO2 end en større dansk provinsby…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2019 @ 21:15

 6. Ligesom en slave ejer fra fortiden der fortæller sine slaver at de skal skamme sig over sig selv og glæde sig over at tjene deres ophøjede ejer, står venstrefløjens parasitter i dag og fortæller vestens befolkning at den skal skamme sig, og glæde sig over dens multikulturelle nyherskere. Alt dette mens de bruger teknologi der aldrig kunne være udviklet i sydens løgnelande. Så forskellen imellem dengang og nu er at fortidens slave ejere i det mindste måtte forventes at kunne forklare teknologien som slaveren skulle bruge. Men selv dette figenblad af flid mener venstrefløjens parasitter ikke nødvendigt. I forhold til civilisation er de totale undergangs-mennesker, og det bliver værre endnu:
  https://www.bt.dk/kendte/norsk-prinsesse-under-shaman-show-jeg-har-aldrig-passet-i-prinsesseboksen

  Se bare den Norske Prinsesse med hendes svindel Shaman som hun ikke mener kan kritiseres. Rent faktisk mener hun at enhver kritik er kimen til samfunds destruktion. I norden har vi historisk haft samfund i mindst 1000år uden en eneste Shaman. Og ingen samfund har indtil videre baseret sig på nogen form for Shamanisme! Typisk at parasitter opfinder mærkelige årsager til at vi har behov for dem!

  Kommentar by Hvideplov — 19. maj 2019 @ 21:17

 7. Hvem i alverden ville sætte fingrene i et bævrefedtbjerg som Bwalya Sørensen ???
  Hun skulle skamme sig, men med hendes baggrund er det nok ikke muligt. En IQ test på hende ville vel give en bevilling på ubegrænset hjælp for retarderede på ubestemt tid?
  Hun skulle bruge al sin egocentriske energi på, at lukke sylten, pakke sydfrugterne og finde sig bedre tilrette UDEN FOR DANMARK.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. maj 2019 @ 21:19

 8. Fordi Rasmus Paludan og hans PET- og Politi-følge kommer helt sikkert ud og overfalder hende på hendes bopæl, så hurtigt og brutalt, at en almindelig mobiltelefon ikke er tilstrækkelig politivarsling.

  Politilogik anno 2019.

  Kommentar by Fascist — 19. maj 2019 @ 21:20

 9. Åh nej, ikke hende igen. Dog god humor med plakaten bag hende: Jumbo Bagværk….

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. maj 2019 @ 21:25

 10. Hvad lever hun af ?

  Kommentar by Ewing — 19. maj 2019 @ 21:29

 11. Fornegeren for Black Lives Matter – også af Paludan omtalt som “rablende vanvittig” og “ubegavet og et stort sort fedtbjerg” er åbenbart selv ømskindet, når det gælder demonstrationer vendt mod BLM.

  Jeg var så naiv at tro at All Lives Matter. Men nej.

  Hvad lever negeren af, er hun på KONSTANThjælp betalt af hvide racistiske udbyttere i Danmark – eller er det sorte fedtbjerg beskæftiget i integrationsindustrien?

  Kommentar by MKM — 19. maj 2019 @ 21:31

 12. Udmærket set Henrik Petersen! Fedtbjerget lever åbenbart af JUMBO Bagværk…

  Kommentar by MKM — 19. maj 2019 @ 21:36

 13. DE FLESTE MUSLIMER er stadig fredelige og opfører sig ordentligt. Men prøv at studere hvordan borgerkrigen i Algeriet i 1958-61 opstod. Eller se på hvad migrantern og asylanter har igangsat i Libanon og Sverige. Eller læs om de brune, røde og sorte rædsels-regimer i Tyskland, Sovjet-unionen og Mellemøsten og Afrika.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. maj 2019 @ 21:37

 14. > Ewing 21:29

  Formentlig af Jumbo Bagværk efter udseendet at dømme.

  > MKM 21:31

  Fornegeren, den var god. Hun er vel Brobygger/dialogkonsulent osv. i hjembyen Ülbürtslund.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. maj 2019 @ 21:39

 15. …også ret sjovt, at hende væmligsoen på nederste foto ikke peger på sin dumme plakat med teksten “Solidaritet mod racisme”, men i stedet rækker plakaten fuckfingeren. Der er nu ikke noget som tosser, der udstiller sig selv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. maj 2019 @ 21:47

 16. Bwalya er selvprovokerende, hun er en ødelægende figur. Disse typer ødelægger så meget for vort land og for dem selv.

  Kommentar by IES — 19. maj 2019 @ 21:59

 17. Uwe Max har fundet en video, hvor Bwalya Sørensen gengælder danskernes gæstfrihed ved at sprede racistiske løgne og racehad til udlandet:
  De køber skydevåben
  (videoen er fra januar 2018).

  Kommentar by MartinH — 19. maj 2019 @ 22:18

 18. Man kan tage en neger ud af Afrika, men man kan ikke tage Afrika ud af negeren.

  Kommentar by CCC — 19. maj 2019 @ 22:19

 19. Hæ-hæ, når jeg ser Ladfogeden kommer jeg til at tænke på en eller anden udsyret rejekælling i en Anders Matthesen-film: “Skriiiid”!

  Hvad hende negeren angår, så håber jeg at mit danske slægtsnavn aldrig ender på sådan en type.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 19. maj 2019 @ 22:23

 20. Svenskerne kan få hende.

  Kommentar by Ewing — 19. maj 2019 @ 22:24

 21. MED LØGNEPROPAGANDA HAR MAN fået en stor del af danskerne til at tro på at co2 er en farlig trussel mod klimaet….. på at ligestillings-fanatikerne kæmper for ligestilling….. på at EU er et demokratisk “fællesskab” der skaber fred, tryghed og fremgang….. på at modstand mod masseindvandring er “racisme”….. på at socialisme er noget socialt og menneskevenligt….. på at Danmark har en velfærd vi skal være stolte af.

  Men sandheden er nærmere at vi nu lever under et kleptokrati og et regime som lyver for os uafbrudt, som tyranniserer os på mange måder, og som forbereder censur, diktatur og det danske folks fordrivelse og udskiftning/ udrensning.

  Vil vi have et samfund hvor volden, uretten og døden ligger på lur overalt, skal vi bare lade kommunisterne, feministerne og de gamle blårøde partier fremture. Det tillader vi hvis vi stemmer som vi plejer.

  Enten får vi et jordskredsvalg, eller Danmark er færdig som gårdsanger.

  Læs Steen Steensens bøger om Danmark. Se freespeech blog, snaphanen og den danske forenings og Rasmus Paludans hjemmesider.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. maj 2019 @ 22:45

 22. Denne fornegerkvinde er dobbelt moralsk, hvorfor forlader hun ikke det racistiske Danmark og rejser tilbage for at nyde freden med hendes ligesindede, med hendes opførsel kan hun ikke bebrejde Rasmus Paludan noget, han viser bare hvad den ukontrollerede import af negere og perkere har ført med sig mod Danskerne, send hende og hendes familie tilbage til sandkassen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. maj 2019 @ 22:49

 23. #17.

  Eller udtrykt lidt mere bramfrit:man kan tage aben ud af junglen,men
  man kan ikke junglen ud af aben.

  Kommentar by dan.c — 19. maj 2019 @ 22:50

 24. Hun har ædt sig stor og fed på racistiske danskeres regning.

  Kommentar by Johnson — 19. maj 2019 @ 22:57

 25. Denne frygtelige afrikaner er netop typen på, hvad vi kan vente meget mere af, og som kan få negerhadet til at piple frem og vokse.

  Alle ordentlige med afrikanske rødder burde stå sammen om at lukke munden på krigsophidsere som hende. Det har været slemt nok med Hella Joop, som heller ikke har kunnet forlige sig med sin fars baggrund. Begge søger opmærksomhed.

  Kommentar by Ellen — 19. maj 2019 @ 23:01

 26. Hvor er hun dog grim denne Hottentot.
  Vi mangler noget der hedder: Whith Lives Matte.

  Kommentar by Sindsro — 19. maj 2019 @ 23:10

 27. Hun lever vel, som de fleste andre på venstrefløjen, af AFP (andre folks penge)?
  Med den IQ hun giver udtryk for at besidde, vil det i alt fald være mere end usandsynligt, at hun er brugbar i det private erhvervsliv.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. maj 2019 @ 23:12

 28. 7. Fascist
  Hun kan tages på lang afstand.

  Kommentar by Sindsro — 19. maj 2019 @ 23:12

 29. Det siger desværre mere om lorte danskerne end det siger om lorte negeren.

  Kommentar by Piphans — 19. maj 2019 @ 23:16

 30. Hvordan kan Paludans had passe sammen med danske kerneværdier?

  https://www.fyens.dk/debat/Hvordan-kan-Paludans-had-passe-sammen-med-danske-kernevaerdier/artikel/3350906

  Kommentar by Ewing — 19. maj 2019 @ 23:17

 31. Alexander – jeg tror det sidste: Danmark er færdig . Jeg følger ikke længere med i journalisternes ulækre kamp for at hjernevaske en allerede fordummet befolkning, til fremme af kalifatet, forklædt som Utopia eller New World Order (iht Obama og pavens Agenda 2030).

  Kommentar by Kuffar — 19. maj 2019 @ 23:19

 32. 26 – Sindsro – Der er en artikel her, som bør spredes, og den har overskriften “Infidel Lives Matter”. Læs den! Meget, meget vigtig. http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/ og @ 30 – ja, selvfølgelig er det en arabisk muslim, som udtaler sig om noget, der ligger ufatteligt fjernt fra hende og hendes klan! Hvor er danskernes indlæg om, hvad vi egentlig synes om at få presset moskeer og halal ned over hovedet?! Hvad m Marrakech aftalen? Løkke har underskrevet en aftale, som siger, at vi ikke må kritisere indvandring, islam og Merkel! Bøv, Løkke! Jeg har ikke skrevet under, og det er et overgreb af format på den danske befolkning, at den aftale ikke var til folkeafstemning.

  Kommentar by Kuffar — 19. maj 2019 @ 23:31

 33. Hvis det endelig bliver nødvendigt som bevisførelse kan der findes adskillige klip af bwalya sørensen der generer for frihed på youtube, med det mere retarderede udsagn efter det andet. Det gælder sandsynligvis også for ham christina ladefoged der bræger op i videoen som prototypen på en hjernevasket venstrefløjs “kvinde”.

  Kommentar by Per — 19. maj 2019 @ 23:34

 34. Hvor stammer hen Bawalywawa egentlig fra? Hun kunne godt ligne en af de indfødte i Australien. Hvorfor er hun i Danmark? Tålt ophold, eller hvad?

  Kommentar by Kuffar — 20. maj 2019 @ 02:04

 35. Havde hun været hvid, havde hun skabt sig ligeså meget.
  Der er bare en eller anden smitsom sygdom, der mest rammer 45årige, flæskefede trunter, som ingen mænd gider og som ingen venner får.
  De har typisk drevet en lille butik, hvor de solgte patter og kusse, børn og familie;
  Desværre er varene nu over tiden, oversolgte, alt for dyre eller i restordre og butikken bliver snart lukket af inspektionen..
  derfor skaber de sig helt vildt, nassepengene fra barnerovet og ægteskabssvindelen har de også brugt op, de vil ha’ penge! Og endnu mere vil de ha’ opmærksomhed, mere, mere, vildere og vildere.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. maj 2019 @ 02:45

 36. Gudfader bevares. Jeg forstår godt at Rasmus beskriver Bwalya som “lavt begavet”. Men både Bwalya og den blonde følgesvend har en veltrænet, rusten og gennemtrængende aktiviststemme.

  Kommentar by Casper — 20. maj 2019 @ 04:13

 37. Kan hele For Frihed, Stram Kurs og andre ikke få et ‘gensidigt’ polititilhold med hende? Win-win lol

  Kommentar by Moran ya Simba — 20. maj 2019 @ 04:30

 38. Tommy Robinson som nu laver TV, har en video som fremviser, hvordan muslimer (langt væk fra Deres ghettobae) angriber en familiesammenkomst som han har lavet (Kvinder og børn tilstede) tæt ved Oldham. Støt ham så godt i kan. Støt SIAD og SK. god mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2019 @ 05:59

 39. Jeg har i et stykke tid prøvet at udtrykke bl a hvor meget vores samfundsmentalitet er blevet massivt ændret i løbet af flere årtier (efter en nogenlunde stabil status gennem historiens århundreden, må man formode), hvem mon der kan have tilvejebragt denne udvikling (den er så massivt altså ikke sket ‘af sig selv’), og hvordan man genkender den. Alt dette, skønt jeg ikke rigtigt ser hvorvidt disse forklaringer læses af vedkommende, eller hvis de læses, om de kan nå folks utroligt grundigt indoktrinerede hjerne, for at (hvis overhovedet muligt) yde et lille bidrag til en tilbagedrejning af udviklingen. For hvis den aktuelle status får lov til at vedvare, så er racen kørt for alle os.

  Ser du ikke de meget tilfredse ansigtsudtryk på de øverste J- og M-repræsentanter? De er klare over situationen. Det jeg ikke umiddelbart kan forstå er, at de synes at tro når alt vores er deres, at så paradiset vil begynde for dem. Det kan nok kun forklares ved kriterierne i deres to (beslægtede) skrupskøre orientalske religioner, som vi de facto har underkastet os under, ved at forklare dem hellige og ikke kritisere dem (‘antisemitisme’ & ‘islamofobi’).

  De vil have os som arbejdsmyrer i deres myretue, og dronninger vil de være selv. Om det traditionelle samfund på en sådan måde kunne fungere rager dem ikke: Som en slags beduiner (J & M) er de vant til at trække videre, når et livsgrundlag er blevet udplyndret.

  ‘Et billede siger mere end tusind ord’ hedder det. Har du set Rasmus Paludan vs resten i DRs partilederdebat for nylig? Her er den officielle video https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/foerste-partilederdebat-loekke-tager-skarp-afstand-fra-baade-paludan Se nu Paludans udtalelse dér fra en anden vinkel på https://vladtepesblog.com/2019/05/11/four-of-the-most-awesome-minutes-of-tv-of-all-time/ og prøv at bemærke hans livlige og naturlige måde at udtrykke sig på (det burde også DU gøre!), sammenlignet med bare ansigtsudtrykkene i systempartiernes repræsentanter: De ser ud som robotter – pk robotter.

  Til slut bare 3 spørgsmål til dig: 1. Hvem mon har forvoldt denne ændring, sket siden 1960erne? 2. Tror du nogen af disse pk humanoider vil reelt kunne bidrage noget til den af (vil jeg tro) større dele af folket ønskede ændring af forholdene? 3. Hvordan kan det være, at Rasmus Paludan åbenbart ikke er ramt af denne ændring, der ellers åbenbart har vedrørt hele samfundet? (Jeg vil ellers overlade det til dig selv at nå konklusioner, men måske er det fair at hjælpe med at sige, at der faktisk kan være en link mellem 1 og 3 – ahem.)

  Kommentar by Michael Laudahn — 20. maj 2019 @ 07:08

 40. Michael Unna 21:01
  Hvad større bevis behøver vi fra AFA?
  Det de har gang i handler overhovedet ikke om kærlighed og omsorg for de omskårne.
  Det handler ALENE om et grundhad til det borgerlige DK.
  Med grønlændernes udrensning bliver det så kompliceret for de psykisk syge misbrugs tabere, at de løber helt sur i det.
  Og eftersom os de hader så indædt, står op for de forulempede grønlændere – der tilmed har en adkomst til landet de brune ALDRIG vil få – så bliver også grønlænderne set på som racister.
  Det er så psykisk sygt, at det vil ta’ en sættevogn psykofarmica, otte baseball bat og 10 kasser med strips, at bringe en smule skik på.
  Udover de selverklærede såkaldte Anti(HA!)Facister tydeligvis slet ikke er raske. Må der være gået noget helt galt i deres barndom.
  Havde far og mor for travlt med sig selv – og med at tjene penge. Så I blev glemt med en fyldt lorteble – var det dét der har givet Jer ar på sjælen?
  Eller at I startede med den “fede” lige efter i spyttede surten ud. Så I rager rundt i en syngende hvinende hash-psykose?
  Noget er gået helt galt for Jer.
  Der er også noget højst utroværdigt over at smykke sig selvgratulerende adjektiver.
  Få ville formentlig heller føle sig tryg ved at købe brugt bil – eller elastik i metermål hos een, der kalder sig “Ærlige Bent”.
  “Kære” AFA, I er lige så Anti, som Bent er ærlig.
  Kvantificer selv.

  Kommentar by Knights Templar — 20. maj 2019 @ 08:42

 41. spyttede SUTTEN ud
  (mine arme, er med tiden blevet sært korte!)

  Kommentar by Knights Templar — 20. maj 2019 @ 08:45

 42. I øvrigt er niggerso-rensen BwanaBanana en mønster hæslig kælling, der bør lukke negerfjabben så hurtigt og eftertrykkeligt, at bukseben vil flaprer vildt i en radius af 500 meter.
  Du hører jo dybest set ikke til her, vel Bwana?
  Kig dig omkring. Synes du selv, du ligner den etnisk danske befolkning. Du passer ikke ind her. Find et negerland hvor du ka’ sk-abe dig li’ så tosset som du vil.
  Far-vel

  Kommentar by Knights Templar — 20. maj 2019 @ 09:26

 43. Den blonde landsforræder er den værste af de to.

  Kommentar by H3lmuth K0h1 — 20. maj 2019 @ 09:36

 44. Mange forbrydere tages ind til mentalundersøgelse.
  Man burde gøre det samme med de mærkelige mennesker som skriver og svinger med den plakat.

  Solidaritet mod racisme, er fostret i en skør hjerne.

  Man prædiker solidaritet og tolerance, men giver fingeren til dem man ikke bryder sig om.

  Lige børn leger bedst, og de røde kan og vil kun lege med deres egne og kulturberigerne.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2019 @ 10:18

 45. Der findes smukke sorte, både i syn og ord, men offernegerbwAllah her er ikke. Den sorte flanke af invasionen bræger som en ko over ingenting, psladinen får 200 perfide dødstrusler pr. Dag, hun er ræd for nogen på gaden.. Rødt fodskud i pravdapressen.

  Kommentar by Gaflen — 20. maj 2019 @ 10:38

 46. Har hun et ærligt arbejde ?
  Hvem betaler hende, direkte eller indirekte. NGO-er eller “integrations- kulturprojekter” ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 20. maj 2019 @ 10:52

 47. […] Man kan lytte til Bwalya Sørensens løgne om Danmarks behandling af udviste migranter her (12 minutter og 28 sekunder inde i filmen): https://youtu.be/I8feE8cXf20Se også Mødeterrorist Bwalya Sørensen, der forfulgte For frihed-demonstranter, ‘føler sig chikaneret’ […]

  Pingback by Mediernes yndlings-afrikaner lyver om Danmark til hele verden – Free Speech Blog — 20. maj 2019 @ 11:05

 48. Oppenheimer
  Det har jeg også spurgt efter. Indtil videre forgæves. Man skal måske søge aktindsigt i Black Lives Matter økonomi.
  Hvis medlemmer arbejder ulønnet, er der vel kun bistandskontoret tilbage

  Kommentar by k. m. — 20. maj 2019 @ 11:07

 49. Det vil nok være bedst at stemme på folkebevægelsen mod EU her til valget til EU-parlamentet. Der er flere gode kandidater på liste N, f.eks. Aage Staun og Lave K. Brock. Se pjecer på biblioteket. EU = Europas Undergang, hvis Merkel, Juncker og Mogherini ingen modstand får.

  Kommentar by tp — 20. maj 2019 @ 11:27

 50. Kombinationen af hudfarve og en tilværelse i Danmark har givet den her zambianske nobody’s liv mening og fylde. Identitetspolitik fra morgen til aften. Jeg føler mig kulturberiget.

  Kommentar by BE — 20. maj 2019 @ 12:05

 51. Ufatteligt at to tåbelige lav IQ individer kan skråle folk lige ind i hovedet uden konsekvenser. En dag vender bøtten og så hamre der en kællinge-flad lige i sylten på de to skrigeskinker.
  Manner, hvor ER jeg TRÆT af rødgardister!!!

  Kommentar by En rigtig dansker — 20. maj 2019 @ 12:15

 52. Jeg har lagt en forespørgsel ind på denne hjemmeside!
  Africa in Denmark – afrikalender.dk

  Kommentar by Knud Madsen — 20. maj 2019 @ 12:19

 53. Big mama’s iq. vil jeg ikke kommentere yderligere;handlinger og billeder taler deres eget sprog. Og blondinen skal nok ikke undre sig over at afstedkomme endnu flere blondine-vitser…

  Kommentar by krassisten — 20. maj 2019 @ 12:25

 54. Så kører propagandaen for fredens religion igen for fuld skrue i Danmarks Radio:

  DR2 i aften kl. 22.00:

  “Muslimske pigers dagbog.

  Hvordan finder man balancen mellem sin religion, et dansk ungdomsliv og sig selv?
  DR har ladet en række piger i alderen fra 11 til 22 år selv filme og fortælle om deres hverdag igennem seks måneder.
  I andet afsnit møder vi blandt andet Maleeha og hendes søster Rukhsar fra Taastrup, der elsker deres Profet, og prøver at fortælle kvarterets børn om kvinders rettigheder i Islam.
  Vi møder også Divar fra Tingbjerg, der føler sig ensom på sit studie, fordi hun ikke er social i weekenden.”

  Husk den store brækspand!

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2019 @ 12:29

 55. Naturligvis frygter hun for sit liv. Det kan sagtens blive fatalt for hende, hvis hun ikke længere forsørges af andre folks penge.

  Kommentar by Lider af danskhed — 20. maj 2019 @ 12:40

 56. Sorry…Undskyld…skal lige rette 2). Danskerne er vel også racister når de chikaneres ud af Ghettoerne? Generalt pinligt hvordan de såkaldte AFA åbenbart totalt mangler etik og hjerne for det de påstår de er, når de sympatisere med en -usekulær diktatorreligion (med dens Førerprofet)-.

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2019 @ 14:18

 57. @ Kommentar by Knud Madsen — 20. maj 2019 @ 12:19

  Nå, det var ikke længe, den fik lov til at stå! :-)

  Kommentar by Knud Madsen — 20. maj 2019 @ 14:19

 58. # 11.
  Du skriver bl. a. : Hvad lever negeren af, er hun på KONSTANThjælp betalt af hvide racistiske udbyttere i Danmark – eller er det sorte fedtbjerg beskæftiget i integrationsindustrien?
  Om hun lever af det ene eller det andet, er ligegyldigt. Det er under alle omstændigheder danske skatteslaver der betaler festen.
  De 2 man ser, er klart ubegavede, den med Jumbo Bagværk er ramt lige på kornet, at hende ungmøen med F…fingeren fucker eget skilt er nemesis.

  Kommentar by Og det VAR ENGANG DET Danmark du kendte.. — 20. maj 2019 @ 19:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper