20. maj 2019

Shia-islamist hylder folkekirkelig ‘tolerance’, citerer Khomeini: “Imens fjenden sidder og overvejer…”

Den udmærkede Ballet Magnifique beretter om ‘Ramadanmiddag’ i Stefanskirken på Nørrebro. Det overrasker ikke at venstrerorienterede folkekirkepræster gør i ’synkretisme’ (religionsblanderi), men det er nu alligevel pudsigt at Khomeini-ætlinger knuselsker kristne tolerance, alt imens de stædigt bekæmper enhver religiøs vaklen i egne rækker. Multikultur og tolerance er godt, så længe det medvirker til islamisering af Danmark.

Said Shah Muhammad, der er administrator for ‘Dansk muslim debatten’, er samtidig et ledende medlem af Imam Ali-moskéen. Han var i 2015 med til at etablere en fredsring omkring Islamisk Trossamfunds moské, og nogenlunde samtidig citerede han Adolf Hitler om jødernes indflydelse. For Islams hjernevaskede følgere er selvkritik en by i Saudi-Arabien… eller den islamiske republik Iran.

(Administrator Said Shah Muhammad i ‘Dansk muslim debatten’, 30. april 2019)

“Muslimer skændes om hvorvidt de skal folde armene i bønnen eller ej. Imens fjenden sidder og overvejer måder, som de kan skære dem af på. (Saif Shah Muhammad cit. Ayatollah Khomeini)

“Dette hænger ved Sankt Stefans Kirke på Nørrebro. En smuk udtalelse at reflektere over i denne velsignet måned. Kirken afholder hvert år i Ramadan en sammenkomst, hvor muslimer og ikke-muslimer kan spise, hygge og lære hinanden at kende. Sådanne initiativer skaber venlighed, forståelse og tolerance i samfundet. (Saif Shah Muhammad)

(Administrator Said Shah Muhammad i ‘Dansk muslim debatten’, 10. maj 2019)

Oploadet Kl. 19:21 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101456/trackback

26 Comments »

 1. Pless skal fyres. Alle dialogpræster og skvattede inkluderende præster, provster og biskopper skal fyres

  Kommentar by Cat Girl — 20. maj 2019 @ 19:24

 2. Så enig med Cat Girl. Vores biskopper er noget af det værste, og de vil ikke gå ind og hjælpe forfulgte kristne. Også der lægges der flat ned for islam.

  Kommentar by IES — 20. maj 2019 @ 19:54

 3. Lad os lave en god aftale:
  Shia-muslimerne rejser hjem til Irak og Iran. Vi beklager Irakkrigen og holder os langt væk fra Iran og alle andre lande.

  Kommentar by Fascist — 20. maj 2019 @ 19:55

 4. Ønsker mig tilbage til en tid uden Muhammed i vores midte.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 20. maj 2019 @ 19:57

 5. Skrid!

  Kommentar by Hul igennem? — 20. maj 2019 @ 20:10

 6. Multikultigudstjeneste Pless “ÅÅÅh gud…Du som er såå stor” kor: “mægtig”…”Tilgiv vores spytslikkeri men du Gud er bare sååå Stor”. kor “Mægtig” :-) etc etc etc salme “Åh gud kog os ej. gril os ej. put os ikke i en gryyyde. kog os ej- steg os ej…få det ik til at syyyde”:-) :-) :-) frit inspireret fra en Monthy Python scene, hvor Michael Palin legede spytslikkende præst :-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2019 @ 20:18

 7. Rent evangelsk, hvor Lukas fortæller om Jesus fødsel, så kan man jo fundere over den farisæriske jødiske lov, som i sin værste udgave ligner en formildende udgave af Sharialoven. Her kunne man ved at udelukke -Helligånden- med Josef som mulig ægtemand. Jo have stennet Maria til døden, fordi hun havde horet.

  I Islam skal man jo have 4 mandlige vidner for som kvinde at have sagt det er voldtægt, men ellers havde hun jo horet, og skulle så dømmes til døden ligesom Catherine Mulligan som blev stennet ihjel i Iran (Ligesom de i krigen imod Irak dengang brugte småbørn til selvmordsbomber) efter hun var blevet voldtaget, dog uden at hun kunne skaffe 4 vidner (og efter 1 år i evianfængslet). Der blev lavet en film om det, og jeg har den herhjemme på DVD.

  Josef var jo ikke faderen, så farisæisk skulle hun være døddømt, og Jesus havde nok heller ikke overlevet de første år etc etc etc.
  Men Helligånden kom imellem- hvilket jo kan tolkes som kærlighed til livet- på trods.

  Som Jesus sagde i kap 2 Markus evangeliet. “Loven (Sabbathen) blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Lovens skyld” Islam er i den henseende en totalt kærlighedsløs religion overfor ens næste som menneske.

  Det ender også med at Jesus bliver dødsdømt for blasfemi (i alle 4 evangelier) . I lukas- du siger det selv- overfor Kaifas- Pilatus kan ikke hebræisk (Hvad fabler de indfødte om?). Ligesom man f.eks i Pakistan dødsdømmer kristne for blasfemi (og også andre).

  Så man blander sig i ånden med en religion, som ville have de konsekvenser overfor Jesus og næsten med dens perverse moral og etik?
  Selvfølgelig burde de pågældende præster fyres for Deres perverse udskejelser med den. En religion som hylder selv og medmords bomber? Mere antikristeligt kunne det ikke blive i en kirke i ånden. Støt SIAD og RP, som frihedens forkæmper, imod denne åndelig perverterede religion.

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2019 @ 20:33

 8. Jamen dette usle knæfald for fredens religion midt i Shariazonen på Nørrebronx skal da nok glæde de kristne koptere i Ægypten, der rutinemæssigt bliver slagtet af Muhammeds lystige svende…

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2019 @ 20:41

 9. HVEM ER I GRUNDEN VÆRST? Bøller som går rundt og slår folk ned, fordi det morer dem. Eller politikere, journalister og “humanister” som arbejder på at afrikanisere og islamisere Danmark, med udplyndring, fordrivelse, udskiftning og etnisk udrensning/udryddelse af danskerne som det mest sandsynlige resultat. Hvem er værst?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. maj 2019 @ 20:45

 10. Og grunden til al din elendighed, var selvfølgelig at det samfund du flygtede fra, var islamisk, og lige som dig er der millioner af andre muslimer, der flygter fra jeres dysfunktionelle, konfliktfyldte islamiske taberlande og samfund og her til vores, hidtil fredelige og velfungerende vestlige samfund, og i bringer jeres indbyrdes konflikter med her til vores lande, hvor i fortsætter jeres indbyrdige stridigheder samtidig med, at i som muslimer, betragter jeres værter som vantro undermennesker. Alle muslimer skrid hjem til jeres taberlande, jo før jo bedre.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 20. maj 2019 @ 20:46

 11. Det var i Iran, at den moderne islamiske revolution begyndte. Krigen og terroren mod Vesten. Undertrykkelsen af kvinder med traditionel islamisk klædedragt.

  Før da var både Mellemøsten og Afghanistan påvirket af vestlig kultur, sekularisme og socialisme. Se på billederne fra dengang. De muslimske kvinder gik med udslået hår og i jeans.

  Jeg håber, at Trump vil fjerne præstestyret i Iran. Det er nældens rod.

  Kommentar by np — 20. maj 2019 @ 20:47

 12. Nu om dage bliver man ikke biskop fordi man har været en god kristen i lang tid. Man bliver kun biskop hvis man har støttet de Radikale, Socialdemokraterne eller Venstre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. maj 2019 @ 20:56

 13. Stol aldrig på dem, som bekender sig til iSalm, for UANSET hvad de siger, gør eller giver udtryk for, så er de, på livet, forpligtet til, at følge KOranens påbud. Bl.a.:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  og dette kan KUN fraviges ved taqiya*, og KUN for en absolut kortest mulige tid!
  Taqiya er udbredt blandt sunnimuslimer, men påbudt blandt shiamuslimer.

  Præster og biskopper der baner vej for de iSlamtroende, er derfor vor tids forræderiske farisæere. Ikke blot over for kristne, men også over for alle andre, som IKKE ønsker, at følge påbuddene i ovenstående link.
  Jeg foragter dem på alle planer, niveauer og dybder, i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn! Amen.

  *
  Taqiya er iSlams tilladte løgn over for vi vantro. På islaminfo dk kan man læse om det, ved at søge på ” den hellige løgn “

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. maj 2019 @ 21:47

 14. Verden er af lave. Virkelig af lave. I en grad, så jeg hver dag håber at vågne op og konstatere det hele bare var et typisk, rablende mareridt.

  Prøv lige at overveje følgende faktum: Det er et gennemgående træk, at de, der mest indædt og med livet som indsats, kæmper for at det kristne vesten, skal forblive kristen, er – DA DA: Ateister, eller mennesker, der til nød kan svinge sig op til at erklære sig som “kulturkristne”. De troende kristne til gengæld, ja de kan ikke få solgt hurtigt nok ud af Kristendommens arvesølv til de, der hader dem allermest. Hvis ikke logikken er lige så fraværende som i en anstrengt drøm, så ved jeg ikke…

  Kommentar by Margrethe — 20. maj 2019 @ 22:15

 15. Når maskerne falder bliver de naive præster brændt levende.
  Ligesom i Mellemøsten og Afrika.
  Stockholmsyndrom kan de ikke bare begå selvmord alene.

  Kommentar by XXXXX — 20. maj 2019 @ 22:24

 16. # Margrethe 22.15: Ja, vi er ude at køre med de skøre. Uffe Elbæks parti og Uffe selv går nu 1OO% ind for islamisering. Hvis så islamisterne får magten, vil bøsser, kommunister og ateister blive smidt ud fra toppen af høje bygninger. Uffe-partiets politik er selvmorderisk idioti.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. maj 2019 @ 22:32

 17. Man må da konstatere, at muslimer åbenbart betaler mere i aflad end os kristne,
  Når mønten ned i bøssen klinger, straks sjælen ud af skærsilen springer.

  Kommentar by Jsch. — 20. maj 2019 @ 23:16

 18. At besøge muhammedanere når de er i fængsel er en evigheds gerning. Mon der er plads til andre end besætterne i Danmarks fængsler?

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 20. maj 2019 @ 23:28

 19. Når iSlams trofaste følgere (Fandens Tilbedere) først har sat deres fod på Danmark, så går de KOranske pligter i gang!

  Nu kræver, sågar faderen til den kriminelle LTF-bandeleder Shuaib Khan, Grundloven ændret:

  https://www.document.dk/2019/05/20/far-til-pakistansk-morder-efterlyser-bedre-rettigheder-og-retssikkerhed-for-soen/

  STEM P for Stram Kurs eller D for Nye Borgerlige d. 5. juni, på VORES Grundlovsdag!

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. maj 2019 @ 00:25

 20. Imødekommelse af islam, men ingen tilsvarende imødekommelse ved Jule- eller Påsketid.

  Som sædvanlig går den såkaldte integration kun én vej.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. maj 2019 @ 00:25

 21. Iznogut — 20. maj 2019 @ 23:28 :

  En evighedsgerning (godt formuleret) er det ligeledes med vore forsikringspræmier (skat) til velfærd, som de allerede er i fuld gang med at beslaglægge, lige fra børnehavepladser, til skoler, uddannelser, syge og sundhedsvæsen, politi og helt ind i folketinget.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. maj 2019 @ 00:47

 22. Og vi fortsætter banneret:

  Vi gav jer noget at spise, og som tak kræver I ret til at bestemme hvad vi måtte spise
  Vi gav jer noget at drikke, og som tak, kræver I ret til at bestemme hvad vi måtte drikke
  Vi tog imod jer som fremmede og som tak fremmedegjorde I os i vores eget land
  Vi gav jer tøj og som tak kræver I ret til at bestemme hvordan vi må gå klædt
  Vi tog os af jer og som tak røvede, voldtog, terroriserede, plyndrede, snød og bedragede I os i årtier
  Vi besøgte jer i fængsel og som tak fortsatte I med at røve, voldtage, terrorisere, plyndre, synde og bedrage os.

  Nu vil vi ikke mere.
  Det er på tide at bede jer om at forlade vores land og vores kontinent.
  I er ikke velkommen længere og har ikke været det længe.

  Kommentar by Vantroende — 21. maj 2019 @ 07:47

 23. Det har altid undret mig det der med kirkernes katolsk/ protstantisk,totale tavshed angaaende massedrabene paa kristne i mange verdensdele ,og deres evindelige praeken om “inkludering”; multireligioese boennemoeder;tilsyneladende preller historiske fakta totalt af paa dem,de der som kristne forkyndere er forpligtede til at forsvare troen og lede deres “flok” .islammet har lidt mere haand om det hvis du ikke er for saa er du imod , dur ikke vaek og min gud siger jeg skal slaa dig ihjel og saa gaar jeg til paradis,jeg behoever ikke engang at taenke selv,i overensstemmelse med allans love maa det ogsaa helst ikke ske.

  Kommentar by dunk — 21. maj 2019 @ 09:10

 24. For en underkastet af muhammedanisme er der en præmie. Dø for muhammedanismens sag ved at dræbe vantro, sprede terror og rædsel og præmien er Paradis.
  Den slags hører kun hjemme i en mafialignende organisation.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse

  Kommentar by Iznogut — 21. maj 2019 @ 10:58

 25. Som jeg tit har sagt,er falske penge i.e. valuta roden til alt ondt. Politikeres appetit efter penge er endeløs. Det er en af grundene til at vi belemres med skatter (som kommer os alle til gavn) https://youtu.be/CYNYdECWRoE

  Kommentar by Nielsen — 21. maj 2019 @ 13:18

 26. Sligt viser folkekirkens hykleri. Længere er den, efter min mening, ikke.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 21. maj 2019 @ 18:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper