21. maj 2019

Freja Wedenborg, bestyrelsesmedlem i Dansk Journalistforbund: Tidl. DKP/ml, tæt på venstremilitante

For nogle år siden nævnte jeg henkastet Freja Wedenborg, et tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister (DKP/ml). Partiet slog sig i efteråret 2006 sammen med Kommunistisk Samling, og dannede Kommunistisk Parti, der den dag i dag udgiver Dagbladet Arbejderen. Freja Wedenborg skrev for den kommunistiske partiavis frem til 2014, de sidste år som nyhedschef.

(Freja Wedenborg fra DKP/ml til 1. maj-arrangement 2006; Internet Archieves)

“Bogcafé Nordvest har rige traditioner for enhedsarbejde på venstrefløjen. Den ligger for øvrigt lige ved siden af DKPs kommende partilokaler – det kan jo afstedkomme et frugtbart samarbejde… Bogcafeen har rige traditioner for politiske aktiviteter, kurser, fester med mere. Kalenderen på væggen er booket op. Vi sang 1. maj-sange akkompagneret af unge Freja Wedenborg fra DKP/ml på guitar. Jeg selv havde fået vist vej af en partikammerat fra DKP, københavnsformanden Henning Jakobsen. Gry Blom Hempel, en ung Enhedsliste-kvinde, holdt en inspirerende 1. maj-tale. I den fremhævede hun Latinamerika som håbet for en kommende revolutionær udvikling. Hun sammenlignede nutidens ”falske fjendebilleder” i terrorhysteriet med rigsdagsbranden og nazismen i Tyskland. Til gengæld fremhævede hun Latinamerika som et håb om revolution og socialisme…” (SKUB, DKP.dk, 2006)

Siden blev hun underviser på RUC og ekstern lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og er sågar medlem af Dansk Journalistforbunds bestyrelse. På Linkedin noteres, at hun pt arbejder for Rina Ronja Kari, EP-kandidaten med en fortid i Rød Ungdom. Rød Ungdom er opløst, men gruppens Revoshop.dk eksisterer stadig, og her kan man købe diverse propaganda for erklærede militante Antifascistisk Aktion. Revoshops adresse i Nordvest deles af flere kendte venstreradikale, herunder Freja Wedenborg.

Hun har specialiseret sig i ‘digital kildebeskyttelse’, har udgivet en såkaldt ‘cryptoguide’, der blandt andet anbefaler brugen af krypteret kommunikation, herunder ‘Signal’-app’en.

(Freja Wedenborg på Bergen Universitet, 9. april 2019; Foto: Youtube)

‘Signal’ er i øvrigt også den besked-tjeneste Antifascistisk Aktion benytter sig af. På hendes Twitter-profil deler hun opdateringer om højrefløjen fra personkredsen omkring Antifascistisk Aktion og Researchkollektivet Redox. Forbind selv punkterne.

(Freja Wedenborg på Twitter, 2019: Andreas Rasmussen, Rasmus Preston, Redox…)

“Kan bruges af alle, der har brug for at kommunikere fortroligt og undgå den digitale overvågning.” (om Freja Wedenborgs ‘Cryptoguide for journalister – Håndbog i digitalt selvforsvar’, Forlaget Ajour, 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101485/trackback

55 Comments »

 1. Kim, du burde have en medalje for dit journalistiske virke. Desværre fremmer det ikke ens sympati og forståelse for de almindelige medier, som jo ikke just excellerer i kildekritk og mere basale baggrundsoplysninger.

  Kommentar by Jakob — 21. maj 2019 @ 21:04

 2. Hvis man vil stemme på liste N, bevægelsen mod EU den 26. maj, er det måske bedre at stemme på Aage Staun eller Lave K. Broch, end på frk/fru Rina Ronja, som nok er lidt for rød?

  Freja Wedenborg og Gry Blom Hempel er åbenbart knaldrøde og nok tilhængere af ubegrænset afrikansk og arabisk berigelse af Danmark. En “berigelse” der kan få en dramatisk finale i form af statsbankerot, jungletilstande og folkemord.

  Iøvrigt er det tåbeligt (og uansvarligt overfor vores børn og børnebørn), hvis vi danskere ikke uddeler løbesedler til postkasser og biler mv., med opfordringer til at læse net-aviserne. De fleste danskere aner jo ikke at Danmark, lige som Sverige, er på vej mod kaos og undergang.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. maj 2019 @ 21:18

 3. Digitalt selvforsvar lyder som en god ide

  Kommentar by Træt — 21. maj 2019 @ 21:18

 4. Det københavnske venstreradikale miljø forekommer at være en indavlet lukket klub.

  Nu skal “journalisten” Esben Bjerre producere “kandidattesten” for Danmarks Radio i forbindelse med valget.

  Esben Bjerre er gift med en Politiken-journalist, og bor i kollektiv på Nørrebronx sammen med Enhedslistens postergirl Pernille Skipper og hendes mand, DR-journalisten Oliver Routhe Skov.

  Hvem sagde indavl?

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2019 @ 21:18

 5. Det må være derfor MSM og DR er så enøjede :-) :-) :-). En politiker som tør konfrontere den udfordring frihedsmæssigt vi har med Islamiske hoveder, skal sammenlignes med Nazisme o.a i den dur, og kanøfles i EB o.a MSM, imens en Politikere som deltagere i en islamisk kongres, hvor selv og medmordsbomber hyldes på Jøder (samme religion som Hitler beundrede, og hvis bog nogle mener kan oversættes med – Mein Jihad-) går fri af MSM og DR. Enøjede fejhedsmoralister er dags dato de politisk korrekte elitære forsøgsvise sandhedsundertrykkende medie(ludere) for Islam og dens undertrykkelse, som Nazisterne må have beundret.

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2019 @ 21:20

 6. Men som Paludan har svaret på et spørgsmål om han er Nazist?…nej jeg er ikke Socialist (National SOCIALISMEN) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 21. maj 2019 @ 21:21

 7. The one and only. Kim Møller. Den eneste der viser hvad der virkelig foregår i Dk og der er hårdt brug for dig. Vi går snart igennem en socialistisk storhedstid i Dk. Lars Uløkke og Anders Fogh har ødelagt højrefløjen og blå blok totalt.

  Kommentar by Flaskeposten — 21. maj 2019 @ 21:23

 8. Hun er venner med, Bwalya Sørensen (facebook).
  Det siger alt.

  Kommentar by Ewing — 21. maj 2019 @ 21:24

 9. I guder, det bliver værre og værre, tak til Kim Møller.
  Undskyld mit sprog, men jeg brækker mig i lårtykke stråler.
  Pudsigt nok har relevante myndigheder åbenbart ingen interesse i disse miljøer, at mange personer i disse miljøer helt åbenlyst bekender sig til direkte vold, det alene burde få samme myndigheder til at vågne op, men nej. SUK.

  Kommentar by Og det VAR ENGANG DET Danmark du kendte.. — 21. maj 2019 @ 21:30

 10. Under debatten i søndags mellem Skrigeskinken og Lille Lars, gentog Mette-pigen sin påstand om, at Enhedslisten ikke er et ekstremt parti.

  Mon Mette har hørt om Enhedslistens tidligere medlem af Københavns borgerrepræsentationen Ulrik Kohl, der er dømt for terrorvirksomhed?

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2019 @ 21:30

 11. “Kommunikere fortroligt”
  Nick Mogensen, nye borgerlige får 30 dages karantæne på Facebook, efter at være anmeldt af en han “kommunikerede” med.
  De røde og Facebook er et makkerpar fra helvede

  Kommentar by k. m. — 21. maj 2019 @ 21:37

 12. […] (Mere om Badar Shahs yndlingsmoske her ) Se også Freja Wedenborg, bestyrelsesmedlem i Dansk Journalistforbund: Tidl. DKP/ml, tæt på venstremilitant… […]

  Pingback by Inger Støjberg svigter igen: Alternativet ‘s pakistanske ordfører får dansk pas og statsborgerskab – Free Speech Blog — 21. maj 2019 @ 21:57

 13. Ja, det er da intet under, at MSM over hele linjen er som vi kender dem: ekstremt røde, fortiende og ikke bleg for at stikke deres betalende og tvangsbetalende publikum den ene løgn efter den anden, blot for at kunne fastholde deres tiltuskede positioner, ufortjente løn og lukrative livsførelse. – alt ens de FORTSÆTTE ufortrødent, med at lyve om og fortie islams UOMTVISTELIGE formål med den danske befolkning.
  Af alle er Rasmus Paludan den eneste, der klæder islam af til skindet og viser hvad MSM i årtier har gjort alt for at skjule. Nu kæmper de på det sidste, med alle venstrefløjens beskidte værktøjer, for at holde sig fast som “eliten”. Hvor vil det være en sand fryd, om Paludan også klæder dem af, så alle kan se, hvilket forræderi de har begået mod det danske folk!

  Hvordan kan man i øvrigt påstå, at man ville fremme humaniteten, når man samtid baner vej for iSlamtilbedernes ufravigelige pligt:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  der KUN for absolut korteste tid, kan tilsidesættes ved deres tilladte løgneaktion: Taqiya ???????????

  Ingen med bare en rimelig dansk IQ kan være i tvivl om, at iSlams lovbog Koranen SKAL tages helt bogstavelig og dødsens alvorlig! EJ HELLER “eliten”!!, hvilket viser, at de sågar giver køb på deres egne børn og børnebørns fremtid, BLOT for at dyrke DERES egocentriske, nuværende, liv!!!

  Jeg vil, denne gang, undlade at gentage min trosbekendelse om, at forsage djævelen, men slige journalister har så absolut min dybeste afsky og foragt.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. maj 2019 @ 22:17

 14. Til de der overvejer at stemme på Aage Staun. Stem ALDRIG på Folkebevægelsen. Mandatet går uværgeligt til en rød.

  Kommentar by Odo — 21. maj 2019 @ 23:13

 15. SIGNAL
  Var den NAZISTISKE propagandaavis.
  Say no more

  Kommentar by Knights Templar — 21. maj 2019 @ 23:24

 16. OT

  Her fungerer ytringsfriheden og Grundloven.
  Patrioten Rasmus Paludan og folket taler sammen, hvilket er en fornøjelse.

  https://youtu.be/PinGWW7dLEk

  Efter Valget Begynder Pekerne at pakke alt deres lort i Svinelæder kufferterne, og begynder den store Remigration til Dadel Palmerne, der kan de så kneppe deres kameler som de har lyst.

  Kommentar by Sindsro — 21. maj 2019 @ 23:35

 17. ALLE DANSKERE BØR FORSTÅ DET!!: Vor tids kommunister, med frau Merkel i spidsen, arbejder på at dominere, ruinere og ødelægge hele Europa. Og vores egne politikere forbereder at ødelægge og afskaffe det Danmark vi kender. De arbejder på fuld kraft for at forære vores penge, byer, boliger, kvinder, velfærdsordninger, landskaber, arbejdspladser, skoler og meget mere væk til indstrømmende hærskarer af arabere, pakistanere og somaliere osv.

  Oveni stjæler politikerne vores tid, børn, familieværdier, muligheder, indfødsret og menneskerettigheder og mindst halvdelen af vores indtægter. De smadrer løs på vores infrastruktur. De plyndrer og tyranniserer os.

  De forsømmer til gengæld at skride effektivt ind over kriminalitet, boligmangel, hospitals-elendighed, nye farlige bakterier og DR løgnefabrikken. Og de sætter pensionsalderen op og diskriminerer/ snyder/ svigter aktivt danskere som har brug for førtidspension, dagpenge eller tag over hovedet. Og 8O% af lovgivningen har de overladt til fjern og fremmed magt.

  Lad os forstå at Chrborg er en højborg for uduelighed og forræderi. Er blevet et teater med skuespil og krokodilletårer, med ulve i fåreklæder, med blodbestænkte pampere…. et mafia-hovedkvarter hvor der udklækkes planer for danskernes fordrivelse og udskiftning eller udryddelse.

  Nye ansigter, nye holdninger og partier må vælges ind. Stem på Nye Borgerlige eller Stram Kurs. For ellers….!!!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. maj 2019 @ 23:38

 18. Et land fuld af landsforrædere og stikkere alle steder…sådan er det bare nu…lige som i Danmark før august 1943!!!

  Så begyndte den danske modstandsbevægelse at øge deres modstand og starte deres stikkerlikvideringer…!!!

  Kommentar by Black Watch — 21. maj 2019 @ 23:47

 19. Socialist-kommunister arbejder uforstyrret på deres “fredelige” revolution.
  Her er endnu en vanvittig kælling udstillet i skarpt lys.
  Tak til Hr. Møller, som gider, kan og vil.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 22. maj 2019 @ 00:00

 20. Jeg vil gerne anbefale Signal, da det er et ret godt program og det kan afløse det indbyggede SMS program i måtte bruge på jeres telefoner.
  Om man vil gøre brug af dets krypteringsmuligheder er op til en selv, men det er rart med et SMS program som fungerer på flere platforme, således man kan sende SMSer fra sin computer også.

  Krypteringsdelen fungerer i øvrigt kun hvis dem man skriver med også bruger Signal og er godkendte kontakter.

  Kommentar by Allan — 22. maj 2019 @ 00:22

 21. Hun er åbenbart en af Hugo Chavez/Maduro beundrerne på venstrefløjen. Så passer hun jo godt ind i mønstret på RUC/Journalisthøjskolen. Ikke så underligt at man som tilhørende højrefløjen, har det dårligt med maimstream medierne og deres ensrettede journalister.

  Kommentar by JC — 22. maj 2019 @ 01:14

 22. Jeg tror efter denne artikel, at jeg vil skrinlægge mine planer om at stemme på Ronja Røverdatter til EUvalget!
  Jeg har hele tiden været meget i tvivl, men at ligefrem støtte disse ekstreme rødgardister med en stemme, ligger noget uden for det mulige.
  Jeg ville jo ellers meget gerne demonstrere mest mulig foragt for EU, men ikke med sympati for de ekstreme kommunistsvin.

  Kommentar by Knud Madsen — 22. maj 2019 @ 03:30

 23. Til 16) Ha ha ha ha. Imens alle de andre politikere må tage til Bornholm en gang om året, for at møde “Folket” HELT UDEN SPINDOKTOR :-), af dem som gider at bevæge sig derover. Så går Rasmus ud på gader og stræder og får sig en hyggesludder, af og til med politibeskyttelse. Tusind tak for det link, og hjertelig tusind tak til Kim Møller for Uriasposten. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2019 @ 05:56

 24. til 22). Du har jo en DF er du altid kan stemme på.

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2019 @ 05:57

 25. OT: Hvornår lukker og slukker 180grader?

  Jeg har lige gennemgået de seneste 53 indlæg på 180grader; der var en (siger og skriver én) kommentar.

  Siden Niels Nullert oversked hele 180grader med sit infantile, radigale sludder, er samtlige debatører, hvoraf mange er aktive her på Uriasposten, forduftet fra 180grader.

  Jeg kan ikke rigtigt greje, hvorfor ejerne holder 180grader i live; er det pga. reklameindtægter?!? Er det pga. ideologi?

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. maj 2019 @ 07:47

 26. Glemte helt: Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. maj 2019 @ 07:53

 27. “…terrorhysteriet…” Smag engang på det ord.
  Vi er mange, der brækker os, og de efterladte efter muslimerne mange terrordrab kan nok heller ikke helt se, hvori hysteriet består.

  Kommentar by Jern Henrik — 22. maj 2019 @ 09:03

 28. Herhjemme rød maling, derovre…
  https://www.berlingske.dk/europa/nigel-farage-er-blot-den-seneste.-hvorfor-bliver-hoejrefloejspolitikere

  Kommentar by Anonym — 22. maj 2019 @ 09:35

 29. Jeg tror at rigtig mange Latinoer er pararte til at bytte land med kommunisten Freja Wedenborg, så jeg vil foreslå den brændende kommunist og hendes kommunist slæng at flytte til Latin Amerika og så modtager Danmark samme antal latinoer, det kan kun blive en win-win for alle lande, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. maj 2019 @ 09:48

 30. Jeg husker den gamle tv2blog.dk
  Den var propfuld af rød/Radikale medieterrorister, der truende med injurie retssager, hvis man gik dem imod. Det er måske resterne derfra der har sat sig på 180grader.

  Kommentar by k. m. — 22. maj 2019 @ 09:51

 31. Lige nu er der adskellige interessante indlæg på 18O grader, free speech og snaphanen osv.
  18O grader: noget om klima-vanvid, feministisk initiativ, Connie Hedegaard slår pjalterne sammen med Greta Thunberg, kritik af politi, FB censur, jobcentre gør folk syge, ny lånetjeneste m.m.

  Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 10:24

 32. @11 km,

  Danske politikere er som nervegift for Danmark og os danskere og vil i løbet af kort tid dræbe os, så lortefjæsbog betyder intet.
  Men jeg vil forslå Nick Mogensen at bruge Præsident Donald Trumps initiativ til at bekæmpe de røde internet sataner såsom facebook osv., han skal indberette censuren her –
  https://whitehouse.typeform.com/to/Jti9QH
  Ha en god dag og fuck islamisk stat danmark.

  Kommentar by Piphans — 22. maj 2019 @ 10:33

 33. Det kan stærkt tilrådes at læse jp-jalvings velskrevne og sylespidse analyser af valgkampen samt V, K, S og R mv.

  Freespeech fortæller at en somalisk viceborgmester vil bestemme hvem der må komme ind i Ålborg.

  Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 10:39

 34. Godt gjort, det vidste jeg ikke; kig lige hendes projekt “digitalt selvforsvar for journalister” som ikke er tilgængelig mere!!

  Kommentar by Moth — 22. maj 2019 @ 11:02

 35. Hvis nogle har brug for lidt frokostpause-fornuft, så se
  https://youtu.be/H16oVZS53XY
  Forklarer røds logik-gak. Støt paladinen med alt hvad remmer og tøj kan holde når han nu slår til skavlerne, han må ikke tabe momentum, red en ung fra rødgrøden idag..

  Kommentar by Gaflen — 22. maj 2019 @ 11:33

 36. Venstrefløjen kan uhæmmet censurere højrefløjen:

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/udland/facebook-grupper-på-højrefløjen-“spreder-had-til-millioner-i-europa”/ar-AABJquw?ocid=spartanntp

  Kommentar by Martin — 22. maj 2019 @ 12:03

 37. I sandhed en drabelig kvinde denne Freja Wedenborg (se foto) – Mon ikke lidt jobtræning i et job i et ordentligt firma, for ekseksempel i Rederiet A.P. Møller-Mærsk, vil afsløre hende som en komplet latterlig charlatan – Når der virkelig skal præsteres, plejer hendes slags, storskidende af skræk, at knække sammen som en gammel paraply i lidt blæsevejr!?

  Kommentar by T. Flodur — 22. maj 2019 @ 12:11

 38. Torsdag afholder terrororganisationen Mellemfolkeligt Samvirke arrangementet “Musik mod racisme” på Rådhuspladsen i København.
  Den røde fagforening FOA med kommunisten Mona Striib i spidsen er også blandt arrangørerne.

  De optrædende “kunstnere” er naturligvis Tordenskjolds soldater med venstreradikale musikere såsom Annisette, Isam B., Maria Carmen Koppel m.fl.
  Den talentløse sangerinde Kira Skov udtaler til Berlingske:

  “Stram Kurs gør mig vred. Danmark bliver stærkere af at have forskellige trosretninger. (læs: Islam)”

  Blandt talerne er islamisten Khaterah Parwarni, der er slyngveninde med imamen Sherin Khankan.

  Mellemfolkeligt Samvirke er mig bekendt delvis finansieret med skattekroner, så endnu engang kommer vi ufrivilligt til at betale til kommunistisk og islamistisk propaganda…

  Kommentar by Revisoren — 22. maj 2019 @ 12:46

 39. Jeg er holdt op med at læse 180grader, da jeg ser responsen i kommentarsektionen, som en klar manifestering af det danske folks mening om de lallegale rødradigale “liberale” psykopater i “folke”tinget.

  Jeg er primært interesseret i kommentarer til en given artikel, som modvægt til det ensidige synspunkt som udtrykkes gennem skribenten. Det er en form, som man ikke kan komme udenom som en del af moderne journalisme. Fri debat i forbindelse med det skrevne eller på anden måde publicerede.

  180grader har muligvis enkelte gode artikel i deres ellers meget ensidige, kommunistiske dækning af nyhederne, men uden kommentarer er det intet værd

  Kommentar by Cat Girl — 22. maj 2019 @ 12:52

 40. Kommentarer kan være mere interessante end oplægget, sådan var det som regel hos Berlingeren. Men hvis det er omvendt hos 18O grader, kan man jo springe kommentarerne over, og koncentrere sig om nyhederne og oplæggene. Og det er vel interessant at Connie Hedegaard også er co2 hysterisk og vil danne par med psykisk syge Greta Thunberg, at det rabler for feministisk initiativ, at jobcentrene piner og plager de arbejdsløse, osv., osv. Ved siden af kan man jo se hvad Snaphanen, FreeSpeech, 24nyt.dk, den korte, jp-jalving og black pigeon bringer. Så bliver man ihvertfald bedre oplyst, end hvis man nøjes med de gamle løgnefabrikker DR, TV2 og Politiken osv.

  Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 13:23

 41. Hvad sker der for Politiken og Søren Astrup?! Er censurvagten sygemeldt i dag:

  2016 blev Mirsad Bektasevic anholdt sammen med en yemenit med svensk opholdstiladelse.

  De to blev taget af græsk politi med macheteknive i baggagen i havnebyen Alezandroupolis tæt på grænsen til Tyrkiet, tilsyneladende med planer om at tilslutte sig terrorbevægelsen Islamisk Stat. Det kostede ham 15 års fængsel.

  Mirsad Bektasevic fotograferet i retten i Sarajevo under terrorsagen.
  Mirsad Bektasevic fotograferet i retten i Sarajevo under terrorsagen.
  Den svensk-serbiske Bektasevic er tidligere dømt for terrorforsøg, da han blev taget med en dansk-tyrkisk medgerningsmand, Abdulkadir Cesur, i færd med at bygge selvmordsbombebælter i den bosniske hovedstad Sarajevo. Det fik han syv års fængsel for i 2005.

  Nu er Bektasevic løsladt fra sit græske fængsel og er vendt hjem til Sverige, hvor han har statsborgerskab, meddeler det svenske udenrigsministerium ifølge den statslige tv-station SVT.

  Læs også: Terrordømt fik adgang til Telenors kundeoplysninger

  Det sker på et tidspunkt, hvor den svenske sikkerhedstjeneste Säpo har store problemer med at sikre, at der er styr på personer, som anses for at være til fare for statens sikkerhed, og at de bliver udvist af landet, hvis de ikke som Bektasevic har svensk statsborgerskab.

  Kilde: https://politiken.dk/udland/art7212743/Sverige-har-svært-ved-at-holde-på-terrormistænkte

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. maj 2019 @ 13:48

 42. @ Kommentar by Cat Girl — 22. maj 2019 @ 12:52

  Godt nok O/T
  Lige præcis! Jeg er kun en meget sjælden gang inde på 180 grader, alene for at more mig over, så utrolig lidt trafik, der er der inde. For ganske få år siden, brugte jeg rigtig meget tid der, både som læser men også som skribent. Men efter Niller nul fik mig bannet et par gange gad jeg ikke mere! :-) Sørgeligt, idet der var rigtig mange gode artikler og indlæg. Men jeg klarer mig rigtig fint med Dokument, Snaphanen, Hodja, Den Korte Avis og ikke mindst Uriasposten m.fl., og jeg betaler endda månedlige beløb til flere af dem. (De beløb som Politiken betragter som ulovlige indsamlinger!!!!!!)

  Kommentar by Knud Madsen — 22. maj 2019 @ 13:59

 43. 12. Støjsenderen har det hele i kæften.

  Kommentar by Sindsro — 22. maj 2019 @ 14:13

 44. Luk de såkaldte journalistuddannelsers kryptokurser.

  Kommentar by Bastardo — 22. maj 2019 @ 14:31

 45. Sindsro 14:13
  Ikke enig. Det er hendes chef der dikterer den modsatte politik. Hun kan ikke gøre noget.

  Kommentar by k. m. — 22. maj 2019 @ 14:57

 46. # 13.48 Carlo: Nå, dommen på syv års fængsel mindskede ikke hans lyst til at udøve terror! Og dommen på femten år blev ændret til tre år? Og mon ikke han allerede er i gang med at forberede sig på endnu et forsøg på terror? I Sverige skal det nok lykkes. Eller han smutter over broen til Kbhvn?

  Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 15:07

 47. Kl. 14.13: Hvilken af de mange støjsendere tænker du på?

  Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 15:09

 48. Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 15:09

  Han mener Inger Støjberg, fuck Muhamed (Pis Være På Ham) og forbyd islam i Danmark

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. maj 2019 @ 15:17

 49. Jeg forstår ikke at der er så stor forskel på kommunismen I øst og så dem der kalder sig kommunister I Vest.
  Har efterhånden oplevet nogle stykker af de gamle sovjet-metropoler, der på mange måder imponerer. Man byggede I de forskellige sovjetrepublikker i praksis altid på en hvis patriotiske og forståelse af mennesket som del af en nation. Man dyrkede i arkitektur og æstetik en klassisisme, understøttede et klassisk kulturliv og holdt fast i traditionelle kønsroller og familieformer.
  På mange måder det STIK modsatte af kulturmarxisme i Vest med dens opløsni g af alle normer og autoriteter dyrkelse af LGBTQ, had til det nationale osv.
  Jeg undrer mig bare! Tænker at man i Øst hele tiden har grinet sin prøv I læser over de nyttige idioter I Vest der svækkede og opløste Vesten indefra. Det fortsætter den dag i dag, men nu uden hjælp fra Øst. Ja, nu er det konservative Europa og Rusland selv under angreb af den rabies-benægte vestlige kulturmarxisme og dens institutioner i EU og USA.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 22. maj 2019 @ 15:36

 50. Ville skrive: …Det konservative Østeuropa..

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 22. maj 2019 @ 15:38

 51. 15:36 God anskuelse, det er vist det, der er sket

  Kommentar by Cat Girl — 22. maj 2019 @ 15:43

 52. 15:36 I hvert fald ser vi at der ingen forskel er på dem som støttede østblokken og dem som har magten i dag. Det er vel egentlig skandinaviske og tyske socialdemokrater, som for en tid har vundet magten i Europa og i forlængelse heraf i det meste af verden. Hele venstrefløjen skulle jo logisk være lukket ned efter den kolde krigs slutning i 1989-91 og venstrefløjens formelle fald fra geopolitikken, men den fortsatte jo blot, som om den havde brugbare løsninger på noget som helst.

  Kommentar by Cat Girl — 22. maj 2019 @ 15:48

 53. “Man byggede I de forskellige sovjetrepublikker i praksis altid på en hvis patriotiske og forståelse af mennesket som del af en nation.”

  Ja, det var herligt i Sovjet. (Ironi).

  Kommentar by np — 22. maj 2019 @ 17:27

 54. Ja, der er sgu ikke noget at sige til at den “etablerede” presse hylder den ekstreme venstrefløj når en person som Freja Wedenborg er med i bestyrelsen på Journalist Højskolen.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 23. maj 2019 @ 19:16

 55. Enig med Allans anbefaling af Signal til krypteret kommmunikation. Det er simpelthen dumt at sende almindelige SMS’er og ringe på almindelig usikker vis, når man kan bruge Signal.

  Kommentar by Peter D — 25. maj 2019 @ 14:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper