22. maj 2019

Hetz mod højrefløjen: Hagekors på DF-plakat, ‘Racismefri by’-klistermærker på NB-plakater, trusler…

Jeg er nødt til at prioritere min tid, og vil derfor ikke som ved tidligere valg, nidkært dokumentere politisk motiveret chikane rettet mod højrefløjspolitikere. Med Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs på valg vil det ganske enkelt blive en uoverskuelig opgave. Det er svært at sige om problemet med venstreradikal chikane er stigende, men det er mit indtryk, at det nu mere end tidligere rammer alle partier til højre for Enhedslisten.

Herunder en række eksempler. Først bemalede valgplakater for Dansk Folkepartis Michael Nedergaard (Horsens), og herefter venstreradikale klistermærker sat på plakater for Nye Borgerlige-kandidater (Helsingør). Klistermærkerne er fra ‘Racismefri by’, der reelt er et dække for Enhedslistens aktivistiske venstrefløj (Bl.a. trotskisterne i Internationale Socialister, og de militante i Antifascistisk Aktion). Intet nyt under solen.

Fra Horsens Folkeblad – Flere kandidater udsat for plakat-hærværk: Vi har aldrig oplevet noget lignende.

“Hagekors, overskæg – og et helt nyt kandidatnavn. Michael Nedersøe, folketingskandidat for Dansk Folkeparti, kunne næsten ikke kende de valgplakater, han tidligere havde fået hængt op på Hattingvej.

Henover hans navn i bunden af plakaten er skrevet ‘Paludan’, og i øverste hjørne står ’88’ – i nazistiske kredse kendt som symbol for ‘Heil Hitler’.

Det er ikke første gang i valgkampen, DF-kandidaten får ødelagt noget af sit valgmateriale. Allerede dagen, efter plakater og bannere var hængt op sidste lørdag, blev et af Michael Nedersøes store bannere revet ned og brændt af. Også det tilfælde af hærværk er meldt til politiet, fortæller Michael Nedersøe, der er vred over hærværket. …

– De slår sig op på rummelighed og demokratisk sans, men det gælder åbenbart kun, hvis man er enig med dem, siger han…”

(Hærværk mod Michael Nedersøe-plakater, Horsens og omegn, 21. maj 2019; Fotos: Tilsendt)

(Hærværk mod Nye Borgerlige-plakater, Helsingør, 21. maj 2019; Fotos: Tilsendt, se evt. HD)

“Frivillige hjælpere arbejdede i valgkampens første dage nærmest i døgndrift med at sætte mine plakater op.I Haderslev kom der tæt på 2.000 plakater op. Her halvvejs inde i valgkampen er 700 af dem revet ned igen, eller de er blevet flået i stykker, hvor de hænger.

Nede ved Sønderborg, hvor en venlig landmand havde bekostet og opsat et stort valgbanner for mig på sin mark, kom nogen forbi i nattens mulm og mørke, skar det ned og kørte bort med det.

En kandidat for os i en københavnsk forstadskommune fik nogle af sine plakater revet ned og smidt foran sin gadedør, hvor hærværksmændene tændte ild til dem.

Lignende historier strømmer ind til mig fra hele landet. Det er ikke enkeltstående tilfælde. Det er en tendens. Det er tæt på at være systematisk og planlagt angreb på mig og mit partis politiske virke.

… venstrefløjen har ondt i demokratiet. Den politiske vold legitimeres og trives på venstrefløjen. … Jeg kan fortælle, at jeg i øjeblikket har tre sager ved politiet, hvor jeg er blevet truet på liv og førlighed. Alle tre sager er imod potentielle voldsmænd med tilknytning til Enhedslisten. Jeg ved selvsagt ikke, om de er medlemmer af Enhedslisten, men to af dem propaganderer aktivt for partiet.” (Nye Borgerliges Pernille Vermund i Nyhedsbrev, 22. maj 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101496/trackback

53 Comments »

 1. Det viser blot, HVOR dybt multikulturpolitikerne har splittet danskerne.

  Kommentar by BB — 22. maj 2019 @ 15:59

 2. Når man har en intelligens på niveau med Enhedzliztenz Sturm Abteilung, tror man den slags barnagtigheder virker.

  Kommentar by Voldposten — 22. maj 2019 @ 16:13

 3. Bortset fra at jeg finder valgplakater inderligt underlødige og overflødige som gadesvineri (Jan E. Jørgensen, Venstre, tager prisen fx på Strandboulevarden og Ørestad Boulevard, begge steder helt nede på terræn!!), er det meget dårlig og meningsløs smag at chikanere andres valgplakater. Det udviser blot komplet udemokratisk sindelag.

  Den mest eksponerede og med garanti hyppigst sete er nok Partiet Klaus Riskær Pedersens enorme banner på hans familieejendom, Gammel Strand. Og ja, har har fået lov af et eller andet fredningsnævn, Naturstyrelsen eller noget, til at hænge det op.

  Men tak for plakaterne, så ved jeg, hvem jeg ikke skal stemme på. Jeg gider ganske simpelt ikke diverse tåbelige plakater, sædvanligvis med dumme ansigter på.

  Der går normalt også flere måneder, inden de ivrige plakatopsættere fjerner deres svineri efter valget.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. maj 2019 @ 16:16

 4. Rødgardisterne hærværk mod plakaterne viser med al mulig tydelighed, at venstrefløjen virker ved vold, hærværk og trusler. Modbydelige møjdyr.

  Kommentar by Knud Madsen — 22. maj 2019 @ 16:41

 5. Et tydeligvis venstreradikalt netværk kaldet Avaaz er gået til krig på FB og kører den rene skræmmekampagne mod alt til højre for dem selv.

  Dere er ingen dato på deres pressemeddelelse, men den skulle være tilknyttet nærværende EU-valg:

  The far-right could hijack the EU elections, stuffing the European Parliament with racists, bigots, and climate deniers.

  It feels like these parties have come from nowhere. Now in some EU countries, they are leading the polls! So what’s their secret weapon?

  Disinformation.

  Så alt der ligger til højre for midten skyldes misinformation. Det er jo hyggeligt.

  Kommentar by Høgsbro — 22. maj 2019 @ 16:44

 6. Dennlig vrt ville være fint, hvis man kunne opklare bare én sag. Det skulle nemlig være muligt at få en sådan sag pådømt efter den lille landsforræderi-paragraf, fordi der er tale om forstyrrelse af et offentligt valg.

  Kommentar by Peter Wang — 22. maj 2019 @ 16:44

 7. Hvorfor den yderste venstrefløj skulle fremstille skabelon til at sprøjtemale Paludans navn på DF’ers valgplakater, ja det kan jeg se rationalet i.

  Det er jo reklame for Paludan. Hvem er interesseret i det ud over Stram Kurs?

  Kommentar by np — 22. maj 2019 @ 17:03

 8. Rettelse:

  Hvorfor den yderste venstrefløj skulle fremstille skabelon til at sprøjtemale Paludans navn på DF’ers valgplakater, ja det kan jeg IKKE se rationalet i.

  Kommentar by np — 22. maj 2019 @ 17:06

 9. Mødeterror, ødelæggelse og intimidering er venstrefløjens “argumenter”. De kan ikke forstå at der at andre mennesker har en anden holdning til tingene end dem selv. De er så fulde af selvforherligelse og selvtilfredshed at de tror de kan gå på vandet.

  De ter sig som fornærmede småtøser. Selv deres folkevalgt ter sig på samme måde.

  The left can´t meme, Learn to code!

  Kommentar by Santor — 22. maj 2019 @ 17:07

 10. Hvordan vil det klæde Pernille og Uffe med et lille sort overskæg. Eller det skulle måske være sort som Stalins.

  Kommentar by Pallemand — 22. maj 2019 @ 17:32

 11. I Sverige vil regeringen forbyde runer. RUNER. https://samnytt.se/regeringen-vill-forbjuda-runskrift-asatroende-och-kulturarvsintresserade-rasar/

  Kommentar by Oliver — 22. maj 2019 @ 17:35

 12. Måske vil der på et tidspunkt fremstå en samlet tendens, der viser, hvor i landet disse udemokratiske kræfter hærger.

  Her i den vestlige del af landet, går det stadig ordentligt for sig, og i lygtepælene hænger der typisk op til syv plakater fra forskellige partier over hinanden i fredelig sameksistens.

  Men Enhedslisten er også så godt som fraværende, og SF’s sygeplejersker, pædagoger og kommunelærerinder :-) klatrer trods alt ikke rundt og leger vandaler. Det ligger mere til dem at lege ofre.

  Ellers skal herfra lyde begejstrede bifald til Nigel Farage’s sejrsgang mod et kanonvalg. Han har ikke haft meget tid til at danne sit nye Brexit parti, og han har haft pressen voldsomt imod sig og fået pålagt skyld og skam for det britiske kaos.

  Nu er Farage – og et andet ukueligt mandfolk (womanizeren Boris) – på vej mod bedre tider, hvor konservative briter igen kan være sig selv bekendt.

  Enhver med en smule indblik i, hvad det betyder, ved, at konservative ikke stemmer på folk med en grim straffeattest som fx Stephen Yaxley-Lennon, der på sin side ligger vandret på YouTube for at udbrede sladderagtig bagvaskelse om Nigel Farage, og lige lidt hjælper det. Fint at han dermed får skåret ud i pap, hvad han selv består af.

  Det er også helt til grin, når en anden politisk aktivist, kunstigt oppustet af zionistiske midler, spår en borgerkrig på vej i Danmark. Sådanne små tæppepissere er altid trælse men uden betydning.

  Paludan-fænomenet ligner Glistrup-fænomenet, og det overlevede vi fint for snart et halvt århundrede siden. Vort demokrati viste da og også nu sin styrke ved at tillade folks desperation at komme til udtryk på en – skal vi sige – utraditionel måde. Lars Løkke havde ret da han sagde, at der findes et mørkt segment, som er farligt, og det fremgik, at han er ganske klar over, at det ligger i den modsatte lejr, hvorfra plakatødelæggelserne udgår.

  Kommentar by Ellen — 22. maj 2019 @ 17:41

 13. I Sverige vil regeringen sidestille Hagekorset med Runer… Man sku’ tro at det er løgn, men den er god nok: https://samnytt.se/regeringen-vill-forbjuda-runskrift-asatroende-och-kulturarvsintresserade-rasar/

  Kommentar by Oliver — 22. maj 2019 @ 17:42

 14. PLAKATERNE øger vel valgdeltagelsen, men alt i alt ændrer de nok ikke meget, slet ikke hvis de er sat op ved en landevej hvor bilisterne kører hurtigt forbi. Men nedrivningen ser ud til at have fået et stort omfang. Men derved afslører venstrefløjserne jo hvor udemokratiske de er. Og hvor anti-danske og kortsynede de er.

  Mange af hærværksmændene vil få en krank skæbne hvis Danmark bliver et kalifat. Så vil det gå dem som det gik de røde, da Iran blev til et kalifat md sharia-lovgivning. Tusindvis af røde, bøsser, kristne og en smule afvigende muslimer (shia- og sunni-muslimer bekriger blodtørstigt hinanden) blev fængslet, tortureret og derefter skudt, hængt eller halshugget.

  Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 17:46

 15. ELLEN udtrykker sig lidt uldent. Mener hun at Venstre, S, R, K, LA eller SF er bedre partier end NB eller Stram kurs?

  Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 17:50

 16. Venstrefløjsere er pøbelen, som burde landsforvises til Østgrønland. Mht valget, så må jeg lige sige, at hvis det er rigtigt forstået, hvad jeg har fået fortalt af en person, der har set News, så er det lige før, jeg ønsker Mette F som statsminister: Mette F sagde i et interview (eller duel), at indvandrerfamilier kan få et eller andet ekstra tilskud, hvis de har 2-3 børn, på 120.000 kr OVENI kontanthjælp pr år, og at det vil hun ikke finde sig i, så det skal rulles tilbage!

  Har landsforræderne i regeringen virkeligt lavet sådant et stunt for at ‘kæle’ lidt for de muslimske kæledægger for at undgå, at de bliver sure over de lave ydelser? Altimens nogle danske familier lever på et absolut minimum, mens andre danskere simpelthen er hjemløse. Men de forpulede svinehunde fra Syrien, fx halshuggere og voldtagere af både kristne/yazidi-kvinder, mænd og børn (hørt om ‘male brides’, fx..?), får frit lejde til at komme tilbage hertil, hvor de absolut ikke hører hjemme??

  I idiotkommunen Århus har de endda gjort som i Sverige og har givet disse massemordere uddannelse (måske som børnehavepædagoger eller hjemmehjælpere?), og de kalder det immervæk en ’succes’! Oveni det med hjemvendte massemorder-perkersvin, så har vi den problematik, at hundredetusindvis af de såkaldte ‘flygtninge’ i 2015 fandt på det fiffige at smide pas og andre identifikationspapirer væk! Så kunne de få indpas i fx Tyskland og også i Norden, for de kunne sige, at nogen havde stjålet id-papirerne, eller de var flygtet så hovedkuls, at de havde mistet papirer og alle penge undervejs.

  Derfor: Landsforræderen på Hoppeborgen har godt af, at han ikke bliver genvalgt! Han har skadet Danmark, og jeg er desværre ret sikker på, at disse onde, afskyelige muhammedanske udyr, som går frit rundt – og får bolig, mens danskere må være hjemløse og sove på stationer – vil ty til deres ‘håndværk’ før eller senere igen. SÅ bliver der en regning at betale for de politikere, som har ladet hånt om danskernes ret til at leve i fred i eget land, og bevare deres liv!!

  I skal også tænke på, at Løkke stadig betaler milliarder i såkaldt u-landsbistand, herunder til voldsregimer som fx det såkaldte ‘palæstina’, som bruger pengene på at dræbe jøder i Israel.

  Jeg ønsker en statsminister, som skærer AL ulandsbistand væk. Vi betaler sørme NOK for de røvhuller, som nasser på vores stakkels land, og som slår danskere både til plukfisk og ihjel, voldtager børn og kvinder eller røver vores ejendele, mens politiet bare sidder og gnasker basser og ser bøvede ud.

  Kommentar by Kuffar — 22. maj 2019 @ 17:53

 17. Se endelig Frank Hvams valgvideo på Facebook.

  Han tager også roligt på Paludan fænomenet.

  Kommentar by Ellen — 22. maj 2019 @ 17:53

 18. tp, hvad er uldent i min kommentar, dat forstår jeg simpelthen ikke?

  Kommentar by Ellen — 22. maj 2019 @ 17:54

 19. PS: Og jeg ønsker en statsminister, som UDviser kriminelle muhammedanere, heriblandt selvfølgelig islamisk statssvin! Jeg håber på voldeligt oprør, hvis det her land får lov til fortsat at sejle derudaf med import af muhammedanske psykopater, og hvis de fortsætter den blødsødne idiot-linje overfor massemordere! Stop AL indvandring til DK!

  Kommentar by Kuffar — 22. maj 2019 @ 17:57

 20. @ Ja, det er lige før, man kan håbe, at Putin overtager Sverige og får sat skik på det. Han har også både spionhvaler og vist masser af ubåde oppe i skærgården, så han har måske fået samme ide.

  Kommentar by Kuffar — 22. maj 2019 @ 18:00

 21. ad 17 – det var til 10 – Oliver

  Kommentar by Kuffar — 22. maj 2019 @ 18:00

 22. Jah og den adfærd gør det ekstra nemt at sætte kryds hos højrefløjen…hver gang

  Kommentar by Martin — 22. maj 2019 @ 18:06

 23. Ja, voldspsykopaterne fra AFA (Enhedslisten) og islamisterne fra Hizb ut-Tahrir marcherer i takt…

  Kommentar by Revisoren — 22. maj 2019 @ 18:23

 24. Fede stickers de har.

  “Hvis din politik var god
  Så ville du ikke have brug for
  RACISME
  Til at sælge den”

  Hvad med:

  “Hvis Enhedslistens politik var god
  Så ville de ikke have brug for
  VOLD
  Til at sælge den”

  Kommentar by realist — 22. maj 2019 @ 18:23

 25. Hvor er vores “statsminister” den klamme lille ækle venstre lort i sagen om politisk chikane?

  @17 Kuffar
  Og hvis vi er heldige så overtager Præsident Donald Trump Mohammedanmark så vi kan lave et nyt dansk samfund baseret på vores forfædre.

  Kommentar by Piphans — 22. maj 2019 @ 18:23

 26. Ellen >>> Hvorfor tror du Tommy Robinson bliver nødt til at kalde sig netop dét? Fordi han får dødstrusler for at snakke ærligt og åbent om Islam hvilket har fået ham i regeringens søgelys, hvilket har fået ham i mediernes søgelys, og dermed har han netop haft kæmpe betydning for den offentlige og politiske debat. Er det dét du refererer til som ‘tæppepisseri’? Hvis du synes Paludan er et fænomen så se Stephen Yaxley-Lennon, han er alt det bedste af Paludan og intet af Paludans værste sider og har mange MANGE flere følgere. Mit eneste forbehold med manden er at han har stået med skilt med skriften “I’m a Zionist”

  Kommentar by Oliver — 22. maj 2019 @ 18:27

 27. Kuffar>>> Og blive naboland med et kommunistisk styre, og så tilmed Rusland? Hehe… Ellers tak.

  Kommentar by Oliver — 22. maj 2019 @ 18:29

 28. Sæt straffen op til 50 års fængsel og en bøde på 10 millioner kroner, og så stopper det pis forhåbentlig.

  Kommentar by Voltzejn — 22. maj 2019 @ 18:33

 29. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11397844/vpolitiker-kalder-haervaerk-af-150-valgplakater-for-rystende/

  Kommentar by k. m. — 22. maj 2019 @ 18:45

 30. Er jeg den eneste der er bedøvende ligeglad med deres valgplakater? Jeg tror raseriet kommer af at de ikke kan genbruge dem, de nærige svin. De få tusind kroner det må koste er de oppe at køre over, men konsulenter kan de ikke få nok af. 2000 kr i timen for en konsulent, men vandalisme af valgplakater er et angreb på demokratiet!!?? De har virkelig ikke styr på deres prioriteter…

  Kommentar by Oliver — 22. maj 2019 @ 19:01

 31. De antidemokratiske røde voldsfascister, igen-igen…

  Kommentar by LarsB — 22. maj 2019 @ 19:31

 32. Jeg brækker mig fanme over den helt entydige forskelsbehandling i interviewsituationer mellem alt til venstre for DF. Og så dem, NB og SK.
  Der er en empatisk indfølende med hovedet på skrå medfølelse og sympati overfor alle nuancer af menstruationsrødt.
  Og en tilsvarende aggresiv attitude grænsende til det hadske fordømmende overfor personerne fra DF, NB og navnlig SK.
  Hvorfor helvede sidder det lede hestefjæs Sædcilie Frøkjær JENSEN (o.m.a.) ikke med eksv. et “S”, “Ø” eller “B” badge på reversen?
  Så FAKE-paraderer det ikke længere som et “neutralt” interview.
  Men fremstår akkurat som det, det er:
  Et politisk slagsmål mellem modsatrettede interesser.

  Kommentar by White knight — 22. maj 2019 @ 20:04

 33. Venstrefløjen? Det er bare nihilister, nasserøve og voldsforbrydere.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. maj 2019 @ 20:16

 34. Den perverse selvforståelse AFA og Enhedslisten medlemmer gør i, skaber den slags naziagressioner, som de lider af i forhold til demokratiet og friheden.

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2019 @ 20:23

 35. 26/oliver

  Stephen Yaxley-Lennon har haft flere falske navne, og ifølge ham selv valgte han i sin hooligan tid navnet Tommy Robinson, fordi det er navnet på en kendt fodboldspiller. Nu er han en voksen mand med et politisk projekt og burde kalde sig ved sit rette navn, som jo alligevel er almindelig kendt.

  Du har muligvis ret i, at Paludan er af samme psykiske substans som Yaxley-Lennon, det vil jeg ikke afvise, men Yaxley-Lennons er i hvert fald velbeskrevet indenfor psykiatrien og nemt at genkende, hvis man har den nødvendige viden. Det er vel at mærke ikke noget, jeg selv finder på. At vælge politikere af den type er at lægge op til ballade og at åbne alle flanker for angreb. Dvs. yderst uklogt.

  At Yaxley-Lennon kalder sig zionist, er han givetvis både købt til og betalt for at gøre.

  Alle, der så den svenske video om Lars Vilks humoristiske deltagelse i et zionist tamtam i New York, har set og hørt zionisten Pamela Geller fortælle, hvor svært det var at narre myndighederne, så at man fik smuglet Yaxley-Lennon til mødet på et falsk pas. Jeg har aldrig forstået, hvorfor det var så væsentligt for zionisterne, at han deltog i mødet, og som den lovlydige borger jeg er, bryder jeg mig ikke om at myndighederne bliver hånet lige op i fjæset, fordi Gellers millioner kan købe hende hjælp til en forbrydelse, som det jo er. Hammeren faldt da også æjeblikkeligt i UK.

  Jeg synes, at det meget skuffende, at en ellers redelig og sympatisk politisk person som Lone Nørgaard i går vinklede realititerne omkring det britiske EU-valg til ukendelighed. Det skete ganske vist på Newspeek i en artikel, hvor Nigel Farage angiveligt skulle støttes, men indholdet var helt misvisende, og måske er man ved at skifte side.

  “De britiske politikeres uduelighed og fedtspilleri har gjort Farage så forbandet, at han har taget initiativ til et ny parti”, skriver LN,

  men det er jo en kraftig tilsløring af det fakta, at Farage allerede i eftersommeren 2018 udtalte, at det ville være en katastrofe for UKIP, hvis Yaxley-Lennon og hans tungt belastede venner blev medlemmer. Videoer med denne udtalelse findes nemt på YouTube.

  Nu er katastrofen som forudsagt indtruffet for UKIP, som Farage forlod i protest mod Yaxley-Lennons og hans venners optagelse. Samtidig har Nigel Farage selv fået en forrygende succes, hvor de konservative fra alle kanter bakker op om ham.

  Dette er i min optik en succeshistorie af de helt store, for jeg har ofte glædet mig, når Nigel Farage hånede EU-pingerne, ingen har som han talt dem imod og gjort grin med dem, og guderne skal vide, at de havde fortjent det.

  “Men hvorfor dog ikke holde sig til UKIP her op til Europaparlamentsvalget?”, skriver LN lovlig uskyldigt, for det kan hun da umuligt være uvidende om. Og hun afslutter med at skrive:

  “Men hvorfor hører vi så lidt om The Brexit Party?”

  Nu ved jeg ikke, hvilke kilder, Lone Nørgaard henter sine oplysninger fra, men jeg har læst en masse om Nigel Farage’ sejrsgang og det både i udenlandske og danske medier. Det er jeg glad for, for her er en person med et ordentligt privatliv og en ren straffeattest. Sådan er vi jo trods alt mange, der foretrækker det.

  Hvad Rasmus Paludan angår. mener jeg, at hans fortjeneste er, at begrebet deportation er blevet klasket på bordet med fynd og klem. Hvad han yderligere foretager sig, tror jeg ikke kommer til at spille så store en rolle for det videre forløb i dansk politik, men journalisterne vil sikkert halse efter ham som glubske køtere og gøre alt for ar stille ham i et uheldigt lys. Det tager jeg helt, helt roligt.

  Kommentar by Ellen — 22. maj 2019 @ 21:07

 36. Rettelser:

  Hammeren faldt da også øjeblikkeligt i UK.

  men det er jo en kraftig tilsløring af det faktum …

  Kommentar by Ellen — 22. maj 2019 @ 21:17

 37. White knight — 20:04

  Langt hen ad vejen helt enig! – Men glæd dig over at når stregen i sandet, hurtigere end forventet, skal sættes, så er det det borgelige Danmark som suverænt sætter dagsordenen – Larmen fra den venstreorienterede pøbel, er sådan set, kun at sammenligne med lidt kløe i røven – Når Danmarks/Vestens problemer, for alvor skal løses, så er det os borgerlige som bestemmer. Vær aldrig i tvivl!

  Kommentar by T. Flodur — 22. maj 2019 @ 22:01

 38. Det mange overser, når snakken går på nazisme, er at vi faktisk HAR et naziparti i DK. Det kaldes Enhedslisten. Ved sidste valg var der således 274000 der stemte på Enhedslisten, 274000 nazister. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen . Der er ingen forskel på en kommunist og en nazist. De vil det samme, de tænker ens, handler ens og er lige psykopatiske. Forskellen er nul, nada, ikke eksisterende!

  Udover de 274000 enhedslistenazister har vi så yderligere omkring 400000 islamfascister. Og begge parter er rørende enige om, at demokratiet og friheden og alle de andre borgerlige idealer, der gør livet værd at leve, skal udryddes.

  Sjovt nok stiller de store medier sig altid på nazisterne og fascisternes side.

  Den dag journalistpartiet taber magten, vil deres opførsel give så enormt et bagslag, som de slet ikke kan forestille sig. Det giver en stakket varme at pisse i bukserne, og når frosten sætter ind, vil de stå alene og blottet.

  Kommentar by Mackety — 22. maj 2019 @ 22:07

 39. Der er nok stadig 3-4 millioner danskere som tager afstand fra både nazisme, kommunisme og islamisme. Under den forrige besættelse, 194o-45 fik nazisterne ingen folkelig opbakning, og efter 45 blev danskerne også ret hurtigt træt af kommunisterne.

  Det som i dag giver danskernes fjender en vis tilslutning, er især DRs, TV-2s og papiravisernes fortielser og manipulerende løgnekampagner.

  Kommentar by tp — 22. maj 2019 @ 22:56

 40. Som jeg forstår et indslag mener Facebook det er i orden at kalde en kandidat fra Nye Borgerlige for nazist, men når kandidaten Nick Mogensen så replicerer at vedkommende må lide af oikofobi giver det karentæne hos Facebook:

  https://www.tvmidtvest.dk/artikel/nye-borgerlige-ramt-af-karantaene-paa-facebook

  Kommentar by perhag — 22. maj 2019 @ 23:19

 41. Venstrefløjen lider af det samme som iSlamismen; begge kan ikke argumentere fagligt/sagligt for deres ideologier og pga. hjernevask, er deres IQ gået i baglås i en alt for tidlig alder, hvorfor de kun har vold, had og vandalisme som udtryksform. Sidst nævnte er øvrigt også begreber der er dybt forankret i begge ideologier på alle planer. Ja, sågar deres egne børn ofres på voldens alter, i begge ideologiers ophøjelse af egoisme* som livsgrundlag.
  *egoisme set deri, at det enkelte menneske “ofre” sig for ideologien, for at fremme egne nydelser/anseelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. maj 2019 @ 23:19

 42. ->5: Avaaz er en Soros frontgruppe.

  Kommentar by Hodja — 23. maj 2019 @ 00:02

 43. ->12: Ellen vi mangler stadig din dokumentation for “zionistisk betalte islamkritiske blogs”.

  Kommentar by Hodja — 23. maj 2019 @ 00:03

 44. 43/Hodja.

  Det har jeg ikke skrevet noget om her på siden, og jeg har i alle tilfælde ikke haft din blog i tankerne og tror heller ikke, at det gælder for dig. Har ikke nogen som helst grund til at tro det.

  Kommentar by Ellen — 23. maj 2019 @ 01:23

 45. 7. np
  Det er jo reklame for Paludan. Hvem er interesseret i det ud over Stram Kurs? JEG. ☺ ☺ ☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. maj 2019 @ 13:20

 46. ->44: Du skrev det for et par dage siden i en anden tråd på Uriasposten.

  Hvilke zionistisk betalte islamkritiske blogs tænker du da på?

  Iøvrigt må israelerne da gerne give os et par kroner i ny og næ, hvis de overhovedet kender Hodjanerne og har lyst til det.

  Kommentar by Hodja — 23. maj 2019 @ 13:37

 47. Nå. Jeg har ingen anelse om, hvad du skriver på din blog, og hvis du bidrager til at trække Danmark ind i mellemøstlige opgør. håber jeg, at myndighederne standser dig. Om ikke andet så for de danske jøders skyld, da deres liv i forvejen er problematisk og kræver ekstra beskyttelse.

  Når jeg ser Weston-tudefjæs og andre, skynder jeg mig altid væk, og prøver at lade være med at tænke på den her lumre sang, der blev genoplivet i Midsomer murders. Muligvis romantik for oldies.

  https://www.last.fm/music/Debbie+Reynolds/_/Tammy

  Kommentar by Ellen — 23. maj 2019 @ 14:32

 48. Der er udemokratiske kræfter på spil, fjenden er i landet. Vi må læse for at forstå ikonoklasker (billedbrydere) hvor den islam har haft billedforbud siden middelalderen.

  Kommentar by Moth — 23. maj 2019 @ 14:55

 49. The Telegraph lige nu:

  “With the public set to vote in the European Parliament elections today, the latest polls show that Nigel Farage’s Brexit Party is likely to gain the most votes in the UK.”

  Kommentar by Ellen — 23. maj 2019 @ 15:06

 50. @ 35 Ellen

  Pointen er, at Tommy Robinson er hans alias fordi han får trusler på livet. Han lever på en hemmelig adresse under konstant politibevågning, som du sikkert ved. Han blev for et års tid siden dox’et, som man siger, hvor hans navn og adresse blev lækket, og det var der mange der udnyttede (dét findes der også videoer af på youtube). Ja hans navn er nu kendt, men i folkemunde er han kendt som Tommy Robinson. Så at antyde at det er infantilt fordi han har ændret navn, så har du ikke forstået situationens alvor. Muslimer hader ham. Politiet har givet ham et kort over hans by med zoner han må/ ikke må befinde sig i. 1400 piger i Rotherham, for bare at nævne én af mange byer, er blevet systematisk voldtaget af muslimske mænd siden 90’erne pga myndighedernes svigt, fordi de offentlige ansatte, efter eget udsagn, var bange for at blive kaldt racister hvis de indberettede alle de muslimer. Så du kan nok se magten i at kalde en anden for racist. Det virker tydeligvis. TR er blevet fjernet på de fleste af hans sociale medier kontoer og bliver konstant censureret på Youtube fordi han nævner det unævnelige. Islam. Dermed er han blevet stemplet som racist. Jeg gentager, han er blevet stemplet som racist for at kritisere en ideologi… Har du læst 1984? Han er Winston Smith.

  Jeg har ikke nævnt Paludans psykiske ‘substans’. Jeg har aldrig påstået at vide hvad han tænker og jeg stoler ikke på folk, der påstår, at de kan læse andre folks tanker, men jeg vil meget gerne læse de psykiatriske studier du refererer til. Du siger, at stemme på Paludan er farligt og uklogt, men hvad er så klogt? Hvem anbefaler du at stemme på? Utroligt at en person, der slynger zionist ud så meget som dig, ikke kan høre alarmklokkerne ringe når et ord som deportation bliver brugt af (((Krasnik))) og medierne.

  Lone Nørgaard synes Jordan Peterson er en sand intellektuel. Jeg har læst to af hans bøger og jeg er ikke imponeret. Han er hverken højreorienteret eller kristen og går ind jødisk identitets politik, men ikke for en europæisk identitet, fordi det ville være “meget farligt”. Derfor har jeg ikke sympati for Lone Nørgaard. Jeg tvivler på at hun har læst hans bøger sådan som hun skamroser ham.

  PS. Du skriver at TR er “velbeskrevet indenfor psykiatrien og nemt at genkende”. Har du dokumentation for det?

  Kommentar by Oliver — 23. maj 2019 @ 17:36

 51. For at fortsætte i samme “skure”!. Når medierne, både tyske og danske, omtaler de forskellige politiske fraktioner, omtaler de, bevidst, altid højrefløjen som enten radikale eller populistiske. Det sker aldrig angående venstrefløjen, nej, de omtales kun som venstreorienterede.
  Jo, der er skam forskel på folk.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 23. maj 2019 @ 19:04

 52. 50/Oliver.

  Tak for dit svar.

  Hvad TR angår, synes jeg, at du er faldet for en rosenrød fremstilling, som man ret nemt kan skyde i sænk, i hvert fald når man har fulgt debatten i et stykke tid og husker gamle videoer med ham fra hans EDL tid, da hans indkomster (han har kone og en stor børneflok) vist mest stammede fra udlejning af et solarium. I dag er TR ifølge Wikipedia økonomisk støttet fra mange sider, og jeg betragter ham som et af de tidlige eksempler på, hvordan store fonde og velhavere er begyndt at føre en selvstændig politik, hvor de opfører sig som middelalderlige fyrster og blæser på suveræne staters “voldsmonopol”.

  Der er også kredse i Danmark, som støtter sådanne ekstreme handlemåder omend forhåbentlig i mindre voldelig grad. Fx forstår jeg jo ikke, hvordan danskere kan få sig selv til at støtte det mangeårige projekt, der hedder noget i retning af “det danske hus i Palæstina”, hvorfra man fører sin egen venstreorienterede politik. De har vist endda fået penge fra FN.

  Jeg har en faglig baggrund for at skrive om TR, som jeg gør. Den der dryppende charme i kombination med et afslappet forhold til egen moral og det stik modsatte mht. krav til andre, er velbeskrevet og også velkendt af mange mennesker, der bagefter ikke fatter, hvordan de kunne blive besnæret så kraftigt. Når man har oplevet sådanne typer, genkender man dem resten af livet, kan jeg love dig for. Du finder dem ret hyppigt blandt læger, advokater, journalister og kunstnere, og ofte har de et fordelagtigt ydre og ualmindelig gode overtalelsesevner. Men tag ikke fejl, de er kun optaget af sig selv, har et stort behov for at blive bekræftet og lagt mærke til, og blæser på midlerne til at opnå det. Mon ikke den norske prinsesse er faldet for sådan en lurendrejer?

  Det bedste råd, der kan gives, og som jeg faktisk også fik en gang og burde have fulgt, er, at når man bliver fanget ind i stådan et menneskes net, skal man skynde sig væk, så hurtigt man kan.

  Jeg er selv blevet kaldt racist og nazist mange gange og fatter ikke, hvorfor andre er så bange for at blive det. Jeg har i hvert fald aldrig følt mig ramt af det, da min egen og min families historie fortæller noget helt andet. Men det vedkommer jo ikka andre, så hvis de er dumme nok, kan andre da blot kalde mig, hvad de vil. At du mener at vide, at jeg slår om mig med udtalelser om sionister, skal du da også have lov til, men jeg mener nu aldrig at have talt eller skrevet om det førend her i de sidste par dage.

  Du mener at kunne dømme det engelske retsvæsen, og sagen om pakistansk grooming af britiske arbejderpiger er ganske rigtigt aldeles forfærdelig, men at politiet ligefrem skulle forfølge TR med urimeligheder, stiller jeg mig tvivlende overfor. Der findes ganske lolgiske og vederhæftige forklaringer på det britiske politis handlemåde, dem finder du også nemt, hvis du altså ømsker det. Ezra Levants hysterisle propaganda, fortæller ikke hele historien.

  Jeg så Lone Nørgaards video om Jordan Peterson og læste lidt hist og pist om ham og fandt ud af, at den slags tror jeg ikke på. Vi må alle findes vores egen vej, og selv om man ikke kan få øje på den, vil man tit opdage, at den viser sig, når man begynder at gå. På den anden side skal man heller ikke være bange for at skifte retning.

  Kommentar by Ellen — 23. maj 2019 @ 22:47

 53. @52

  Hej Ellen. Selv tak for en interessant dialog.

  Det er lidt sjovt at du kommer og proklamerer at TR er velbeskrevet indenfor psykiatrien som om det er en sindslidelse at være nationalist. Eller Islam kritisk. Hvis han er så velbeskrevet indenfor psykiatrien, hvilken medicin skal man tage for Robinson-titis? Spøg til side. Jeg falder ikke for din pseudo-psykologi. Hvad ved du om hans moral og psyke? Du citerer wikipedia som din hovedkilde, men hvem som helst kan tilføje tekst på det site. Jeg forsvarer ikke alt han nogensinde har gjort, men din beskrivelse af ham lyder mere som Charles Manson… ”Dryppende charme”…? Det lyder som noget taget ud af en erotisk novelle. Du beskriver en kult leder. Hvad er det med kvinder og fascinationen af kult ledere og guruer? Det var et retorisk spørgsmål. Du bringer det selv på banen, så hvad er din faglige baggrund, om jeg må spørge? Hvad mener du med, at du har en faglig baggrund for at skrive om TR som du gør? Har du har erfaring med farlige, men charmerende, individer?

  Du betragter ham som et eksempel på “hvordan store fonde er begyndt at føre en selvstændig politik”? Jeg blev nødt til at læse den sætning flere gange for den giver absolut ikke mening. Du siger, “Jeg har fulgt debatten et stykke tid” og “jeg husker gamle videoer”, uden at komme med eksempler. Smid et link, i det mindste, der bakker dine påstande op. Du trækker en rød tråd fra hans “økonomiske støtte” til “voldsmonopol”. Hvor får du det fra? Dit eksempel med “middelalderlige fyrster” er også vilde spekulationer, hevet ud af den blå luft…

  Det er meget simpelt. Folk vil have forandring, derfor er folk som TR, Paludan og naturligvis Trump eksempler på at offentligheden ønsker nyt blod, personer som ikke er en del af etablissementet.

  Enoch Powell havde ret. Farage er enig med ham. Der er noget meget større under opsejling, og det er derfor en fortid som hooligan ikke betyder en skid for mange briter, der har set deres land forfalde de sidste 50 år. https://www.youtube.com/watch?v=R1_YEYOWYk8

  Mener du, at det faktum han har været leder i EDL, legitimiserer en Orwellsk Stats hetz og censur på alle hans sociale medier? Du har jo ingen idé om omfanget af censuren. Det er ikke kun TR, det er meget større end bare ham. Det er ALLE de vigtigeste og mest indflydelsesrige højre-fløjs debatører, aktivister og tilmed politikere, som får lukket kontoer, karantæner eller bare få fjernet videoer og opslag uden forklaring, og du bekymrer dig om hans EDL fortid? Er man enig, eller uenig, i dine holdninger, uanset hvem det er, så må de IKKE blive censureret.

  Hvis du har fulgt med i debatten et stykke tid, hvorfor er det så ikke faldet dig ind, at se hans videoer og høre det fra manden selv? Han er ikke opkaldt efter en fodboldspiller. Han er opkaldt efter en berygtet hooligan fra hans hjemby Luton. Han har 3 børn, sidst jeg tjekkede, og han lever af, og fører kampagne på, donationer fra folk over hele verden og inden hans politiske karriere var han essensen af engelsk arbejderklasse og har en fortid med at slås, men alle hans skelletter er ude af skabet. Han benægter det ikke. Det er jo ikke som om han slår sine børn, eller konen, eller er pædofil for den sags skyld, ligesom alle de muslimer myndighederne holdt hånden over, eller BBC der skjulte Jimmy Saville’s voldtægt af små børn. De fleste af de politikere, der vendte det blinde øje til sidder stadig i Parlementet. Igen, folk vil se forandring. Og mediernes karakterisering af ham som islamofobisk, racist, nazist osv. og ALDRIG noget positivt har virket… Det er du et glimrende eksempel på. Ezra Levant og Rebel, er iøvrigt stort set det eneste udenlandske medie, der dækker hans kampagne. Og hvis du hader afsenderen af budskabet så meget at du også skyder budbringeren, så er du netop så forudindtaget som jeg formodede. Så vil alle potentielle videoer jeg linker til med TR blive “skudt i sænk” med den begrundelse, at afsenderen er TR og ham kan man ikke stole på. Logik for burhøns… Du er ikke bedre end en fodbold fan, der kun har ros at sige om sit eget hold, og skider på alle andre.

  Din største kritik af ham synes at være, at han var leder af EDL, som er en anti-islamisk organisation. Der er et par eksempler på vandalisme af EDL personer, men som man siger #NotAllMuslims. Apropos vold, så er venstrefløjen unægteligt de værste syndere. Det er lidt spild af tid at sidde og skelne mellem diverse nuancer i TR og Farage’s politik eller forskellen på Jacob Rees-Mogg og Paul Nuttall, for kommunisterne på venstrefløjen er de allesammen nazister. Du og jeg. Nazister! Og det kan godt være at vi er ligeglade med at blive kaldt en racist eller nazist, men for offentlige personer er det karriere ødelæggende konsekvens som der findes fine eksempler på Youtube. Bare søg på Michael Richards.

  Hvis du vil høre en ex-politimands mening om TR’s anholdelse så se John Botting’s video https://www.youtube.com/watch?v=rLKZFFpc63A

  Nå… Det blev lidt langt.

  Ha en god dag.

  Kommentar by Oliver Murray — 25. maj 2019 @ 15:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper