24. maj 2019

Per P. Hansen, Dansk Folkeoplysnings Samråd: ‘Succeskriteriet er, at vi får bekæmpet højrepopulisme’

Fredag i sidste uge afholdt Kommunernes Landsforening sin årlige Kultur og Fritidskonference, hvor der blandt andet var paneldebat om bibliotekernes fremtid. Her talte Per Paludan Hansen, formand for Dansk Folkeoplysnings Samråd. Fra DFS.dk – Til kamp mod højrepopulisme og misinformation.

“Per Paludan Hansen fortalte, at han deler tipoldefar med formanden for Stram Kurs.

‘Men i min familie har vi indført to begreber, som vi skelner imellem. Der er dem, vi er i familie med, og så er der dem – som partiformanden – vi kun er i slægt med.’

I forhold til min slægtning og det, han står for, er der i dag et stort behov for folkeoplysende dannelse.

Per Paludan Hansen henviste de folkeoplysende organisationers historie:

‘DFS blev stiftet i 1942 for at sikre ytringsfrihed og andre demokratiske rettigheder under den nazistiske besættelse, og LOF, hvor jeg er er generalsekretær, blev etableret i 1945 for at bidrage til, at Danmark ikke igen blev underlagt totalitære tendenser. …

Videre henviste han til en fælleserklæring, han og formanden for Danmarks Biblioteksforening havde udsendt umiddelbart inden konferencen. Her står der bl.a.:

Succeskriteriet for samarbejdet er, at vi får bekæmpet højrepopulisme, fake news og misformation,’ sagde Per Paludan Hansen til slut.

Oploadet Kl. 15:05 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101568/trackback

37 Comments »

 1. Vore tids nazisme er den humanitære ideologi, som har folk fra den 3.verden som overmennesker med moralsk ret til “lebensraum” i Europa. De oprindelige befolkninger kriminaliseres, deres historie og værdier gøres moralsk forkastlige så de bliver en art undermennsker som den humanitære ideologi overmennesker har ret til, at erstatte.

  Kommentar by CCC — 24. maj 2019 @ 15:12

 2. Mht. til misinformation skal fjolset nok hellere se til MSM, hvorfra der flyder en sand syndflod af misinformation i det uendelige.
  Jeg gider stort set ikke bivåne alm. trykte aviser, lytte til radio ud over musik eller glo fjernsyn. Når jeg alligevel en gang imellem falder i, varer det ikke mange minutter, før end jeg slukker for lortet, idet det skriger til himlene med rød propaganda, løgn, fordrejelser og fortielser.
  Gad vide, hvem der betaler for idiotens sikkert rigelige løn???

  Kommentar by Knud Madsen — 24. maj 2019 @ 15:14

 3. Så kort sagt kæmper Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) kæmper for at bekrige Danmark som land og vesten som værende en civilisation.
  Per P. Hansen syntes at elske Kalifatet, ligesom Adolf Hilter der selv prøvede en lignede konstruktion med sin Führer titel. Og det meste af hvad Per P. Hansen ellers siger er Taqiyya!

  Kommentar by Hvideplov — 24. maj 2019 @ 15:16

 4. Hvis det ikke lige netop var fordi han hedder Paludan til mellemnavn ville vi aldrig have hørt om ham. Så tak din slægtning Rasmus Paludan for opmærksomheden, dit skvat.

  Alle forsøger at drage fordel af Rasmus Paludan og Stram Kurs nu for tiden. Nu vil social “demokraterne” slå hårdt ned på illegal arbejdskraft. Det har “kun” været et problem de sidste 40 år og dem der i den tid har gjort opmærksom på det problem er konsekvent blevet kaldt nazister. Tak for lort til S.

  Kommentar by Santor — 24. maj 2019 @ 15:23

 5. Modesmart tomhjernet ord er “Højrepopulisme”. De burde i stedet lave debataftener hvor såkaldte Højrepopulister kan komme til orde. Fake News kan du hente i -De journalistiske redigerede (som er statsstøttede)- som udelukker og cencurere flere nyheder (MSM medier), man må hente på Youtube eller andre steder. Men fejhedsmoralisterne i DFS har ikke noget med Folkeoplysning at gøre. Kun oplysningscencur. Støt SIAD (Den Danske Forening. Den korte avis.24 timers nyt. Trykkefrihedsselskabet) Stem DF, NB eller SK. God fredag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2019 @ 15:24

 6. Per P. Hansen lever stadigvæk i 1942, hans snæversyn og morale passer ikke ind år 2019 hvor kommunister og socialister samt den importerede 6. kolonne hærger vesten med deres godhedsvrøvl som er baseret på opdigtede løgne fabrikeret af overbetalte spindoktorer, når Thornings eksdoktor Redington toner frem på skærmen så vælter kvalmen sig i maven over en af fortidens værste landsforræder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. maj 2019 @ 15:42

 7. Når man siger “bekæmp højrepopulisme” mener man i virkeligheden “undertryk højreorienterede vælgeres politiske repræsentationsmulighed til gavn for den venstreorienterede elite”.

  En forening til oplysning med formørkelse som sit virkemiddel.

  Kommentar by Quark — 24. maj 2019 @ 15:57

 8. DEN SNAKKENDE KLASSE AF “elitære” pseudo-intellektuelle er ramt af en kollektiv selvmorderisk sindssyge/galskab. Der går ud på at Danmark bør foræres væk til folk fra Afrika, mens det danske folk bør udryddes.

  Tror man det er overdrivelse? Så søg på KALERGI-PLANEN. Det er skrappe ting der så kommer frem. (you tube, black pigeon afbilder røde Merkel som en vampyr)(Snaphanen kalder planen vanvittig og meget uhyggelig)

  DR har netop bragt radioprogrammer hvor Rasmus Paludan gives skylden for at 4-års børn er bange og tror at Danmark snart bliver bombet. Og den lille psykisk syge svenske pige der skolestrejker for klimaet, udråbes som noget nær et geni og en helgeninde.

  DRs klima-idioter og co2-løgnere forudsiger dommedag om kort tid, hvis ikke alle borgere sætter alle deres penge og kræfter ind på at klare co2 “problemet”. BZZZZZ.

  Kommentar by tp — 24. maj 2019 @ 15:58

 9. Han har måske aktier i Facebook?

  Kommentar by k. m. — 24. maj 2019 @ 16:00

 10. dummePer hér, er undtagelsen til reglen om æblet og stammen.
  Før jeg læste hans midterste P. stod for Paludan. Var jeg overbevist om, det stod for Pikhoved.
  Der ka’ man bare se.
  Jeg er pænt sikker på, du ingen bekymringer bør gøre dig omkring de familiere forhold.
  Rasmus er helt givet mindst ligeså ulykkelig over, at skulle dele navn og relationer med dig.
  Dét vil virkelig gi’ navnet Paludan et kedeligt ry, såfremt det kommer tydeligere frem i MSM.
  Dét ka’ Rasmus mindst af alle være tjent med.

  Kommentar by White knight — 24. maj 2019 @ 16:05

 11. OT men meget vigtig.
  Der var 54 medlemmer igår, og had siger den så idag. ??

  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-03005&fbclid=IwAR3j5bsT-tPLe2L53mqcwetUR4IJqTE2eGCgOxP4gHdbY-K8s_90ql2c9NA

  Forslag til Ytringsfrihedens fjernelse.

  Palle Veje Rasmussen
  København
  E-mail: ejevellap@icloud.com

  Medstillere:

  Kontaktoplysninger:
  Majbrit Christensen
  Aarhus
  E-mail: Majse1974@yahoo.dk

  Tine Milland
  København
  E-mail: t_milland@jubii.dk

  Marianne Borgland Agerskov
  København
  E-mail: marianneboag@gmail.com

  Flemming Michael Agerskov
  København
  E-mail: agerskov@email.dk

  Kim: Hvis du vil vide mere er vi nød til at kommunikere pr Mail.
  Din mail har jeg, og du har min.
  Disse 5 mail’s her er angivet i linket, det har jeg intet med at gøre.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. maj 2019 @ 16:08

 12. Dumt paludan.
  https://www.bt.dk/samfund/video-viser-rasmus-paludan-koere-sin-bil-ind-i-ung-mand

  Kommentar by Anonym — 24. maj 2019 @ 16:11

 13. Per P. Hansen er næsten sikkert radikal, dvs. kommunist. Eller han kan evt. være medløber for SF, EL eller Uffes bøsse-parti.

  Kommentar by tp — 24. maj 2019 @ 16:12

 14. OT men meget vigtig.
  Der var 54 medlemmer igår, og had siger den så idag. ??

  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-03005&fbclid=IwAR3j5bsT-tPLe2L53mqcwetUR4IJqTE2eGCgOxP4gHdbY-K8s_90ql2c9NA

  Forslag til Ytringsfrihedens fjernelse.

  Palle Veje Rasmussen
  København

  Medstillere:
  Kontaktoplysninger:

  Majbrit Christensen
  Aarhus

  Tine Milland
  København

  Marianne Borgland Agerskov
  København

  Flemming Michael Agerskov
  København

  Kim: Hvis du vil vide mere er vi nød til at kommunikere pr Mail.
  Din mail har jeg, og du har min.
  Jeg gør opmærksom på, der er 5 mail’s angivet i linket.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. maj 2019 @ 16:12

 15. Per Paludan er ikke klar over at det vil føre til vold, med at vi bliver ved med at undertrykkes. Ventilen kan ikke holde Hr. Per Paludan.

  Jeg kan oplyse: Jeg er sikker på grenen er Rådden. Det er i hvertfald en meget dårlig gren du sidder på i familien, og det har du gjort siden TipOldefar’s tid.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. maj 2019 @ 16:21

 16. DFS blev stiftet i 1942 for at sikre ytringsfrihed og andre demokratiske rettigheder under den nazistiske besættelse, og LOF, hvor jeg er er generalsekretær, blev etableret i 1945 for at bidrage til, at Danmark ikke igen blev underlagt totalitære tendenser. …

  Kan man så gå ud fra den lille Per er imod Islam?

  Kommentar by Erik — 24. maj 2019 @ 16:21

 17. 15. Erik
  lille Per er med Islam og al den herligheder. det er defor grenen er rådden.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. maj 2019 @ 16:27

 18. En forbandet rød lystløgner.

  Kommentar by LarsB — 24. maj 2019 @ 16:29

 19. De selvophøjede, de snakkende, eliten, de humanistiske, farisæeriske præster, journalister og alle nuværende politikkere på Borgen, fortsætter deres løgne, fortielser og vildledninger af det danske folk, alt imens iSlams invaderende tropper melder klart ud:

  https://24nyt.dk/skraemmende-video-dansk-muslim-opfordrer-muslimer-til-at-slukke-demokratiets-respirator/

  Jeg ved godt, at de som jeg nævner her, ikke har intelligens til, at læse og forstå det mest simple i KOranen, men da de i linket her kan se og høre det på video, UDEN omsvøb, må de da snart fatte det??????

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. maj 2019 @ 16:40

 20. Per P. Hansen er tilsyneladende “Edderkoppen” i Dansk Folkeoplysnings Samråd – Foreningen er dybt politiserende med en tydelig venstreorienteret bias. Efter hjemmesiden at dømme, et dybt forgrenet foretagende; propfyldt med nasseprinser- og nasseprinsesser – Tak til Møller for at du satte lys på denne røverkule!

  https://www.dfs.dk/nyheder/2019/til-kamp-mod-hoejrepopulisme-og-misinformation/

  Kommentar by T. Flodur — 24. maj 2019 @ 16:46

 21. Det er som iransk nyheds tv, det starter altid med,, death to america,, og igen hver 3min. Komisk idiotisk men det virker i en ufri stat. Samme med staten Rød, hvor al ,,tone,, starter med selvpropaganda, styr på flokken og mest absurd er de fladpandede argumenter plukket i øst og vest, ligesom i koranzien. Så sidder speltreservatet der og nikker til hinaden og slikker hinandens rygge. Modbydeligt.
  Død over rød og deres korthus..

  Kommentar by Gaflen — 24. maj 2019 @ 16:54

 22. DFS blev stiftet i 1942 af gode danskere, men siden er DFS blevet infiltreret af røde kålhoveder. Noget af det samme er sket med godhedsindustrien, der nærmest er endt som en korrupt ondskabsindustri, ihvertfald overfor danskerne.

  Hvis vi tager Røde Kors, Læger uden grænser, Mellemfolkeligt samvirke, Børns Vilkår, CARE, aviserne Information og Politiken, Ulandshjælp fra Folk til Folk, Foreningen Far, Feministisk Initiativ, Kvinfo og flere andre “velgørende” eller “oplysende” foretagender….. har de længe fungeret ret besynderligt. Mildt sagt.

  Så er der jo også DRs røde “public-service” som direkte og året rundt undergraver det danske folks økonomi, kultur, velfærd og sikkerhed.

  Kommentar by tp — 24. maj 2019 @ 18:04

 23. Pupligandaen æder de penge, islamisterne ikke helt har opsuget..

  Kommentar by Hul igennem? — 24. maj 2019 @ 18:21

 24. > 15 Charles Nielsen

  Lille Per er imod totalitære tendenser men for Islam.
  Hvordan er det muligt?
  Radikal eller bare almindelig hjernedød?

  Kommentar by Erik — 24. maj 2019 @ 18:31

 25. Hvad har islam med folkeoplysning at gøre? – intet!

  Det er terror, undertrykkelse af kvinder, uvidenhed om naturvidenskab og modstand mod demokrati. Fik jeg det hele med? Næppe.

  Per P. Hansen er en mørkemand.

  Kommentar by np — 24. maj 2019 @ 18:38

 26. Tak for link T. Flodur. Med medlemmer af DFS som: AOF, Atlantsammenslutningen, FN-Forbundet, Kvindernes U-landsforbund, Mellemfolkeligt Samvirke & Socialistisk Folkeoplysningsforbund m.v. er der stor sandsynlighed for lavtflyvende, agitprop “folkeoplysning”.

  Og som sædvanlig flokkes akademikere med ubrugelige uddannelser i sådanne organisationer, hvor der er mulighed for at suge og malke offentlige kasser. Uden at overanstrenge sig.

  Heldigt at DFS (stiftet 1942) er gået under radaren (for mulige besparelser/nedlæggelse) i de mange år, hvor denne politiserende organisation har misbrugt sit oprindelige ædle formål.

  Håber at Rasmus Paludan snart får sparket røv på sin uforskammede og radikale slægtning! Husk “armslængde princippet” for politikeres indgriben i åbenlyse urimeligheder kun er til gavn for hardcore kommunister, som altid misbruger offentlige stillinger og tillidshverv.

  Kommentar by MKM — 24. maj 2019 @ 21:29

 27. Så er der mere Paludan Kim:

  Her kører Rasmus Paludan simpelhen ind i en ung mand (invandrer) med sin bil. Det lyder voldsomt ja.
  https://www.bt.dk/samfund/video-viser-rasmus-paludan-koere-sin-bil-ind-i-ung-mand

  “»Kører du mig ned? Kører du mig ned?« gentager en ung mand desperat flere gange.”

  Hvis han er så desperat, hvorfor flytter han sig så ikke væk fra bilen? Desperat min bare røv.

  Kommentar by Realist — 24. maj 2019 @ 21:45

 28. Pia kjærsgaard er blevet en del af problemet: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/pia-angriber-paludan-man-deporterer-ikke-folk/7646208

  EB har også en relateret artikel der handler om at vælgerne flygter fra DF, måske skulle de prøve at lægge de to ting sammen? En af deres valgplakater bærer også teksten “tiden er ikke til eksperimenter”, det er jo netop det den er!

  Jeg så også en live video fra stram kurs i dronninglund i dag, hvor en dreng på 8-10 år spørger paludan: “ Hvor meget koster muslimerne egentlig?”, hvortil paludan svarer “33 milliarder + en masse ekstra udgifter oveni der ikke er regnet med”. Den lille dreng svarer noget i stil med: “men, det kunne man jo bruge på hospitaler og sådan noget?”.

  Fandeme et smukt øjeblik, som jeg håber de vil lave et selvstændigt videoklip ud af!

  Kommentar by Per — 24. maj 2019 @ 21:50

 29. Jeg kan anbefale : at se snooker eller pt. Giro Italia, istedet. DDR og TV2 er totalt hjerneforstørret.

  Kommentar by Jsch. — 24. maj 2019 @ 22:14

 30. Det hører ingen steder hjemme at KL, der er en forening af Danske Kommuner deltager i et fora, der snakker politik. Det er lige til en klage til Direktøren i KL. Og de hår tydeligvis ind for censur af højrefløjen. Det er en meget ensidig oplysning de arbejder for

  Kommentar by H. Nielsen — 24. maj 2019 @ 22:19

 31. DET KAN SAGTENS VÆRE LØGN, at R, EL og Bøsse-partiet ligger godt i meningsmålingerne. Den slags målinger er ofte ren svindel. Men HVIS det er sandt at disse tre partier går frem, må man konstatere at tusinder af vælgere ønsker at blive ofre for svenske og libanesiske tilstande. (se net-aviserne)

  (altså censur, diktatur, (Marokko-traktaten), flerdoblet indvandring, velfærdstab, diktatur, svindel, indbrud, hjemme-røverier, gadeoverfald, vanvidskørsel, vold og mord, narko-handel, nye sygdomme, nedskæringer i massevis, især i skolerne, sundhedsvæsnet, ældreplejen og infrastrukturen m.m. Plus hæmningsløst klimahysteri og ekstra skatter og afgifter.)

  Der er også andre partier som er næsten lige så vanvittige, men trods alt er disse tre partier vel de allerværste! Det vil være makabert hvis disse tre skøre, fascistiske og folkefjendske partier går frem.

  Kommentar by tp — 24. maj 2019 @ 22:34

 32. PS: det er imod lov om biblioteker, da biblioteker skal arbejde for ALDIDIGHED. Dermed ulovlig og må være en opgave for ministeren og KL at tage vare på! Vi kan ikke have ulovligheder og censur!

  Kommentar by H. Nielsen — 24. maj 2019 @ 22:36

 33. MAROKKO-traktaten forpligter (efter at Lars Lusk skrev under) Danmark til at indføre statscensur af alle debatter og til at flerdoble indvandringen. Det betyder at demokratiets afskaffelse, fremmedherredømme, gangstervælde, velfærdskollaps og danskhedens udslettelse er sat på skinner.

  Straks efter valget vil man sikkert tage hårdt fat med censur-tiltag.

  Kommentar by tp — 24. maj 2019 @ 22:43

 34. Det er fra blandt andre Per Paludan Hansen misinformationen kommer.
  De leste af os har gennemskuet,at man ikke får sandhederne fra offentligt ansatte.

  Kommentar by Nielsen — 24. maj 2019 @ 23:11

 35. Det er “sjovt” at mange danskere stadig naivt tror på at socialistiske partier er sociale, og en slags garanti for mere velfærd. Men alle socialist partierne går ind for globalisering, EU-FN fjernstyring, masseindvandring, feminisme, kommunistisk familiepolitik, co2-humbug og udsendelse af massevis af milliard-beløb til fjerne lande. Kommunisme er efter mange landes erfaringer den direkte vej til idioti, tyranni, fattigdom og mange arter af elendighed.

  Det sørgelige er så at de gamle borgerlige partier også i vidt omfang er fyldt med løgnagtige hyklere og utopiske fantaster. Trods den borgerlige facade dominerer rødbrune fascister, korrupte typer og landsskadelige slyngler.

  Danmark er kort sagt på katastrofekurs.

  Kommentar by tp — 24. maj 2019 @ 23:16

 36. tp 22:34
  Jeg gætter også på at man sår al den tvivl man kan omkring SK og Paludan.
  For at tage vinden ud af sejlene. Får vælgerne det indtryk at støtten til SK er for stærkt nedadgående vil det være selvforstærkende. Folk vil undlade at stemme SK, af frygt for at levere stemmespild.
  Jeg håber og nægter at tro alle de mennesker der tilkendegav støtte til Paludan har trukket den igen. For så har lortemedierne vundet. Så har det atter vist sig, at man ka’ lyve og manipulere lige så groft man kan – for lortet virker.
  Når jeg alligevel tillader mig en behersket optimisme. Skyldes det de senere dages tophistorier i landets tv-aviser om vores latterlige operette-“politi”.
  Hvad går der af de blodrøde tv-stationer?
  Aften efter aften har man fået dokumenteret det groteske svigt overfor forulempede borgere i dette land.
  Plyndringer af butikker.
  Personer der er slået til lirekassemænd…og mere af samme slags. UDEN vores shariapoliti har villet løfte en finger.
  Og en vidunderligt hændervridende justitsbøsse med et jaget udtryk i fjæset udtale:
  “Det er nyt for mig”
  Mon dog.
  Beskeder om prioritering af arbejdsopgaver kommer KUN eet sted fra. Må man formode.
  Ellers har vi også fået os en operette-justitsminister, der INTET aner om, hvad der foregår på hans resort.

  Kommentar by White knight — 25. maj 2019 @ 07:26

 37. Medierne kan fortsat lyve og manipulere de borgere, der stadig er ramt af mediefordummelse, men hvis man ser Paludans videoer, nu fra hans valgturne, vil man se, at rigtig mange borgere møder frem: for at få billeder af Paludan og vise deres opbakning. I kommentarsporene til liveoptagelserne* kan man gang på gang se kommentarer fra det ganske land, der beder Paludan komme til netop deres by.

  * Det er ikke ligefrem 12taller der trykker disse kommentatorer, men det viser, som vi også ser på videoerne, at Hr og Fru Danmark, der HAR mærket realiteterne af den fremadskridende islamiserineg, er ved at vågne op af mediefordummelsen og at de ikke er alene.

  Jeg skønner, at rigtig mange af Paludans støtter over alt i landet tidligere har stemt på rød blok. Men det er netop den del af rødbloks stemmer, der først, størst og på alle måder må lide under iSlammet i hverdagen. Det varer lidt endnu (helbred/boligområde), men også de resterende vil mærke det. Senest når de må sande, at iSlam IKKE gradbøjer ordet vantro!
  Meget af samme gælder i øvrigt også blå blok og NB.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. maj 2019 @ 22:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper