24. maj 2019

Trods dokumentation vinkler BT mod Paludan: “‘Kører du mig ned?’ gentager en ung mand desperat…”

Den 22. januar blev Rasmus Paludan antastet af en gruppe udlændinge under et besøg på Sorø Akademi. Overfaldet blev anmeldt, og han beskrev efterfølgende episoden således.

“Da videoen var afsluttet henvendte to kvindelige elever fra Sorø Akademis Skole sig til mig, og vi havde en rolig politisk samtale ved min bil, hvor jeg svarede på spørgsmål om Stram Kurs’ politik.

Den samtale blev afbrudt, da jeg blev antastet af en fremmed fjende, der chikanerede mig, overfaldt mig med fornærmelige ytringer og stak sin mobiltelefon op i mit ansigt, mens han filmede. … Chikanen fortsatte, indtil jeg selv begyndte at optage video af disse to gerningsmænd, som derpå trak sig lidt tilbage. Det er den video, som kan ses på Facebook.

Imidlertid kan man også fjernt i slutningen af videoen se den gruppe af 4-5 fremmede fjender og kriminelle samfundstabere, der kommer gående i det fjerne til højre i billedet langs muren. De kom med truende tilråb. Jeg afsluttede dernæst samtalen og satte mig ind i bilen og låste døren.

Det var en fornuftig dispositon, fordi de omringede bilen og ville forhindre mig i at køre bort. Da jeg rullede vinduet ned for at bede dem flytte sig, så spyttede en af dem mig i ansigtet.

Til trods for de fremmede fjenders bestræbelser, så lykkedes det mig at forlade stedet og at alarmere politiet. Jeg er glad for, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hurtig kom til stedet.” (Rasmus Paludan, 23. januar 2019)

I dag kan BT så fortælle, at ‘Video viser Rasmus Paludan køre sin bil ind i ung mand’. Overfaldet på Rasmus Paludan, der blev anmeldt til politiet samme dag, lanceres nu som en aggressiv påkørsel. Det er helt sort, ikke mindst når man ser at den af BT offentliggjorte video, jo faktisk dokumenterer Paludans udlægning.

Den her ‘desperate unge mand’ kom for at chikanere Paludan, og forsøgte at forhindre ham i at undslippe. Hvis man som journalist kan lyve om noget der findes på video, hvad kan man så ikke finde på at lyve om.

(BT.dk, 24. maj 2019: Video viser Rasmus Paludan køre sin bil ind i ung mand)

‘Kører du mig ned? Kører du mig ned?’ gentager en ung mand desperat flere gange.

Med hænderne på køleren går han hurtigt baglæns, mens Rasmus Paludans sorte Audi fortsætter med at sætte farten op mod ham. Hændelsen fandt sted tirsdag 22. januar ved Sorø Akademi på Midtsjælland.

I kølvandet på sammenstødet, som er blevet fanget på kamera, er Stram Kurs’ formand Rasmus Paludan blevet anmeldt til politiet. … B.T. er ikke bekendt med, hvad der er gået forud for videoen, og hvad der efterfølgende er sket.

… I artiklen og i sine videoer nævner den højreradikale partileder for Stram Kurs ikke, at han ender med at køre ind i en ung mand. Den detalje fangede en kvinde dog med sin mobiltelefon.

‘Hallo, han kører ham ned, det er sgu da ikke okay?’ siger hun, mens hun filmer hændelsen. (BT, 24. maj 2019)

(Udsnit af video lagt online af Paludan efter overfaldet, Facebook, 23. januar 2019)

Oploadet Kl. 22:16 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101581/trackback

43 Comments »

 1. Sølle journalist.

  Kommentar by Johnson — 24. maj 2019 @ 22:29

 2. PS: det er imod lov om biblioteker, da biblioteker skal arbejde for ALDIDIGHED. Dermed ulovlig og må være en opgave for ministeren og KL at tage vare på! Vi kan ikke have ulovligheder og censur!

  Kommentar by H. Nielsen — 24. maj 2019 @ 22:33

 3. PS2: sorry: denne kommentar er til det andet opslag om KL og “den røde Paludan”

  Kommentar by H. Nielsen — 24. maj 2019 @ 22:34

 4. BT er sammen med Radio24Syv det værste skraldespands medie i Danmark, mere vinklede medier skal man lede længe efter.

  Kommentar by Jens — 24. maj 2019 @ 23:04

 5. Jo jo, Bullshit Tidende ved du hvor du har. MSM’s løgne og fortielser er så usmagelige,at man kan have svært ved at finde ord for det.

  Kommentar by Nielsen — 24. maj 2019 @ 23:07

 6. PS. husk at bruge Adblock, eller alternativer, så vi ikke understøtter disse skraldespands medier.

  PPS. mon blå blok fortryder at de holdt hånden under Radio24Syv, nu hvor blå blok får tæsk over hele sendefladen? Særligt grelt på Radio24Syv Morgen.

  Kommentar by Jens — 24. maj 2019 @ 23:10

 7. Lidt off topic, men prøv lige at læs denne artikel! Synd for knægten, men bemærk de enormt høje beløb, som indvandrere sender til hjemlandet! Se nederst i artiklen. Flot, Løkke, at indvandrere får mere end danskere, for der skal jo være ekstra, så de kan sende nogle danske gysser ned til resten af røverbandefamilien i hullabulla-land!! https://ekstrabladet.dk/nationen/min-lortefar-faar-kontanthjaelp-og-sender-12.000-til-sit-hjemland-hvert-aar/7645628

  Kommentar by Kuffar — 24. maj 2019 @ 23:33

 8. Når hvidt bliver til sort.
  Når sandhed bliver til løgn.
  Når nyhedder bliver til rød fake news.
  Det er så sandeligt spændende tider vi går i møde.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 24. maj 2019 @ 23:45

 9. Svinet kunne da bare forsvinde, man skal ikke stoppe for agressive bøller.
  Så væk skal man og det i en fart.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. maj 2019 @ 23:50

 10. Neuhammer — 24. maj 2019 @ 23:45: Stem P som i P-dag (altid en glædens dag..).

  https://da.wikipedia.org/wiki/P-dag

  Kommentar by Odo — 24. maj 2019 @ 23:57

 11. når vi lige ser bort fra vores afsky…så er det her bare endnu et søm i Paludans kiste…han og vi er oppe mod noget vi ikke kan klare…vi er få få, vi har ikke midlerne til modstandskampen og de er i ekstremt overtal…vi taber kampen både her og nu og på den lange bane…sorry to say!

  Kommentar by Black Watch — 25. maj 2019 @ 00:08

 12. Til #11
  Ja og nej. Hvis man ikke prøver nogen form for modstand vil man med sikkerhed tabe til de totalitære. Men oddsene er imod forsat civilisation i det meste af vesten. Så det er bedst at have en realistisk flytteplan klar inden kollapset kommer. Desværre vil der være mange der får svært ved ar flytte væk, og det er mest dem man skal være bekymret for.

  Kommentar by Hvideplov — 25. maj 2019 @ 00:40

 13. Den fremmede fjende har intet at frygte i Danmark. Så længe satanisterne dikterer, hvad aviserne, DDR og TV-MeeToo formidler døgnet rundt og fylder midler i Løkke-Fonden, så har sandheden ingen chancer.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 25. maj 2019 @ 02:32

 14. Sorø Akademi står for uddannelse af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der modarbejder demokrati, ligestilling og ytringsfrihed, luk disse Stalinistiske læreanstalter og fjern mediestøtten til lugen pressen og DDR samt TV2, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. maj 2019 @ 03:02

 15. Det ser ud til at BT har fjernet videoen fra artiklen. Læserne skulle jo nødigt stifte bekendtskab med dokumentation der afslører deres falske historie.

  Kommentar by Michael Thestrup — 25. maj 2019 @ 05:05

 16. BæT en lorteavis

  Kommentar by Anonym — 25. maj 2019 @ 06:35

 17. BæT en lorteavis

  Kommentar by White knight — 25. maj 2019 @ 06:36

 18. Ligner det ikke bare noget vi har set fra US?
  Hadet fra lortemedierne er så stort, at man har dispenseret fra al objektivitet og ærlighed omkring alle hændelser.
  De skal ikke ha’ een krone af mine penge, til at sprede deres gylle. De må klare sig på markedsvilkår. Så ka’ de jo se, om der er nogen der vil betale for deres fækalier.
  Bladneger = et lortejob

  Kommentar by White knight — 25. maj 2019 @ 06:45

 19. Hans egen mening.

  https://www.facebook.com/321741538368636/posts/469316816944440/?sfnsn=mo

  Kommentar by Anonym — 25. maj 2019 @ 07:00

 20. @ White knight – 06:45

  Præcis: al objektivitet er forsvundet. Vi vidste jo godt, at journalisterne og deres arbejdspladser er ræverøde, men det har for mig alligevel været noget af en overraskelse – ja vel egentlig næsten et chok – at samtlige medier helt uhæmmet og skamløst har drevet rød propagandavirksomhed. Men det siger jo også alt om deres niveau, at de ikke engang har gjort det mindste for at skjule det. På den anden side kræver det jo nok også, at man har skam i livet.

  Kommentar by R. W. Emerson — 25. maj 2019 @ 07:14

 21. DANMARK – ET FASCISTISK/KOMMUNISTISK LAND.

  Husk hvordan Danmark var inden kommunisterne fik vendt op og ned på alt. Husmødre var ok, mandlige familieforsørgere var ok, kernefamilier var ok, hjemmets og privatlivets fred blev respekteret, skatterne var lave, ingen invaderende afrikanere og arabere, kriminaliteten var lav, sundhedsvæsnet var i top i Europa, der var tryghed, frihed og retfærdighed.

  Aviserne var ikke fulde af løgn, demokratiet fungerede, ingen feminister, pladderhumanister, klima-tosserier eller ligestillings-fanatisme. Ingen skilsmisserekorder, retsløse mænd og retsløse, faderløse og rodløse børn. Ikke noget med tabermænd, posedamer, alkoholikere og tiggere i tusindvis.

  Ingen narkomaner, bøsseparader, statsstøtte til pædofili, ingen massemord på børn inden de nåede at se dagens lys. Ingen tyrannisering af arbejdsløse, kronisk syge, hjemløse og de ældre. Postvæsnet, DSB, skolerne, forsvaret, kommunerne og sygekasserne var i orden og fungerede fint. Ordentlige hospitaler, skadestuer og plejehjem. Universiteter som var OK.

  Siden socialisterne og de falske borgerlige vandt frem, er alt sat over styr. Gammelpartierne og medierne har med perverse tv-udsendelser, hetz, løgnekampagner, asociale og tåbelige “reformer”, feminisme og alskens idioti, kørt demokratiet og Danmark i sænk, og vi står nu ved afgrundens rand.

  MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, SOM IKKE VIL DET SELV! Og modstanden mod EU, diktatur og masseindvandring stiger dag for dag i alle Europas lande.

  Se black pigeon, you tube om Merkels migrant crisis, one year on. Og se Snaphanen og de øvrige netaviser om EU og invasionen fra Afrika og Arabien.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 07:30

 22. Husk at ALLE de gamle partier har accepteret frau Merkels uhyggelige og dødbringende KALERGI-PLAN og MAROKKO-pagt. Samtlige partier på den skumle borg svigter os og pisser på os.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 07:37

 23. Den detalje fangede en kvinde dog med sin mobiltelefon.

  Kommunistluder, betalt af George Soros.

  Kommentar by Erling — 25. maj 2019 @ 07:47

 24. #18
  Udmærket indlæg, men kriminaliteten var ikke lav – dengang skulle man også have hjernen med sig, når man færdedes i nattelivet.

  Men i takt med at computerspil er blevet bedre, bliver unge mænd hjemme foran skærmen med et markant fald af gadevold til følge – en tendens der desværre opvejes af kulturimporten.

  Kommentar by Erling — 25. maj 2019 @ 07:52

 25. 18 # Ole Jensen.
  Godt indlæg.
  100% enig.

  Kommentar by XXXXX — 25. maj 2019 @ 07:57

 26. BT har også artikel om Mette Frederiksen, der vil lukke muslimske friskoler. Uanset juraen, så er det fedt at se resten af rød blok gå i krig mod en af deres egne.
  Der er allerede sagt så meget i valgkampen, at Mette Frederiksen får det meget svært, og jeg er glad for at udmeldingen ikke kom fra Stram Kurs.

  BT kunne ikke finde en omvendt overskrift mod Mette Frederiksen, så den gik rent ind.

  Kommentar by k.m. — 25. maj 2019 @ 08:21

 27. Bæ.Te. er også “redigeret” af en falleret dickpic’er fra TVMellemøsten2.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. maj 2019 @ 08:48

 28. Trykkefrihedsselskabet viser også hvordan medierne konstruere en historie om Tommy Robinson ud fra et klippet interview, hvor de sammensætter klippene på sådan en måde at han siger noget helt andet- som de selvfølgelig kan sværte ham til på- end det han siger. Spørgsmål flettes ind tilpasset et svar, som giver en hel anden mening. Alt det kan ses på Trykkefrihedsselskabets hjemmeside. (Lider af -Post party depression….får nok ikke skrevet mere foreløbig…måske resten af weekenden) . Støt SIAD. Stem Stram kurs, Nye Borgerlige, eller DF. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. maj 2019 @ 08:48

 29. Fake News BT er blot en lokumspapir udgave af DR., fuld af lort og løgn.

  Kommentar by Piphans — 25. maj 2019 @ 09:31

 30. Er Bæ Ts journalist Mathias Tuxen endnu en suicidal smovs? Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. maj 2019 @ 09:40

 31. Dejligt kvindemenneske, denne Helena Petersen, når Berlingske i dag sætter navne på dem, der stemmer på Rasmus Paludan og Stram Kurs ved folketingsvalget den 5. juni 2019.

  —Jo, men jeg er primært racist, konstaterer Helena Petersen.
  —Hvis Stram Kurs siger, at de vil gøre noget ved udlændingepolitikken inde på Christiansborg, så tror jeg på det. Derfor får de min stemme.
  Hvad lægger du i ordet racist?
  —Jeg hader dem. Muslimerne. Jeg hader, at de tror, at de er noget herhjemme. Jeg hader, at de skal være så voldelige, og jeg hader, at de tror, at de er mere værd end os andre, siger Helena Petersen:
  —Da jeg var meget ung, var min kusine ved at blive smadret i hoved med en flaske for at gå på gaden, og det var indvandrere, som bare var ude på sjov. Da jeg blev ældre, boede jeg i boligblok med dem, og de har ingen respekt for andre mennesker og holder fest til langt ud på natten. De tror, at de er noget, fordi de er muslimer.
  I dag er Helena Petersen flyttet fra boligblokken. Hun har søgt væk fra byen, og har slået sig ned i en nedlagt landejendom. Der er fred og ro.
  —Og der er ikke ret mange af yalla’er hernede, så der er jo altid noget, siger hun med et grin.

  https://www.berlingske.dk/nyheder/berlingske-dykkede-ned-i-stoetten-til-stram-kurs.-her-er-fem-fortaellinger forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. maj 2019 @ 10:05

 32. Berlingske jyllandsposten ekstrabladet BT politiken weekendavisen og DR kan kun bruges til vejrudsigt og sportsresultater. ikke engang en sober plæneklipper test kan de levere.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. maj 2019 @ 10:21

 33. Se BT’s fb – 2100 kommentarer, der næsten alle støtter Rasmus

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. maj 2019 @ 10:28

 34. Ja, BT er en SKOD- og JUNK avis ligesom de andre papiraviser. Nogle dage er BT kun fyldt med pop, pjat, sladder, sludder, feministiske krænkelser og hetz mod Trump og “racister”. De belgiske aviser er underlødige og ofte helt uden relevante og interessante oplysninger.

  Er alle læsere her klar over at Danmark er i dyb krise? Ellers se kl. 7.3O ovenfor: DANMARK – ET FASCISTISK/KOMMUNISTISK LAND.

  Ikke alt kom med. F.eks. gammelpartiernes asociale BOLIGPOLITIK, der i de større byer har drevet huslejerne så højt op, at almindelige indtægter OG folkepensioner dårligt kan følge med. Også PENGESVINERIET var kun i sin vorden. Fra et beskedent niveau i 196O-7O til idag hvor så mange milliarder bruges på så syge og landsskadelige måder, at halvdelen af de indbetalte skatter, bøder og afgifter går til spilde.

  Den gang vores sundhedsvæsen var det bedste i Europa, var der heller ikke tusindvis af unødvendige lidelser og dødsfald på hospitalerne som følge af nedskæringer, lukninger, slendrian, massefyringer og sengemangel. Og der var nul falske, kulturfremmede eller uduelige læger fra fjerne fejlslagne lande.

  Den diskrimination af danskerne som har gjort dem til undermennesker i deres eget land, og fået Danmark til at minde om firsernes Sydafrika, var heller ikke udviklet.

  Ligesom kommunisternes, feministernes og de radikales krig mod mændene og familierne endnu ikke var begyndt.

  Og mængden af hyklerisk valgflæsk var også langt mindre. (gammelpartiernes snak om indvandrings-stramninger er bluff og bedrag – de vil tværtimod flerdoble indvandringen. (Marokko-pagten!)

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 11:10

 35. …at almindelige indtægter og folkepensioner dårligt kan følge med.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 11:13

 36. PS: Grunden til at politikerne var skikkelige og ordentlige 1945 til 197O var måske at det danske folk havde sat sig i respekt pga. de tusinder af bevæbnede frihedskæmpere, som havde modsat sig den nazistiske besættelse og samvirket med invasionstropperne. Dengang vidste politikerne at danskerne ikke fandt sig i alt.

  Nu om dage hvor alt er feminiseret af politik-kvinderne og de radikale/rabiate kvindelige journalister mv. er situationen selvfølgelig en ganske anden.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 11:28

 37. Rammerne for modværge er ekstremt snævre i Danmark. Hvis man bliver spyttet på og tæsket, må man ikke ty til selvtægt ved at slå igen. Man skal bede voldsmanden om lov til at tilkalde det meget serviceorienterede Politi, som måske kommer. De arbejdsløse indvandrere er ligeglade med en dom oveni bunken, ikke mindst hvis de kan få deres offer med i fængsel, så vedkommende mister sit job oveni traumet og skaderne.
  Det er komplet latterligt at udviste indvandrere ikke straks fjernes fra landet med deres familie, og at vi i stedet diskuterer deres menneskerettigheder på udsendelsescentrene. I det mindste burde de centre ligge på Grønland efter australsk model.

  Kommentar by Zatopek — 25. maj 2019 @ 11:54

 38. Kvadet om MSM

  Tilliden er Tungt Tabt.
  Og de Graver kun Graven
  Dybere Dag for Dag.

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. maj 2019 @ 13:41

 39. 35 Ole Jensen.

  Den aktuelle journalist hedder Mathias Tuxen.
  Problemet er marxisme, ikke kvindelighed.
  Samfundet er ikke feminiseret, men marxificeret.
  Marx selv var en skægget mandsling med hovedet fuldt af de sygeste ideer, men det skal man ikke dømme andre mænd for.
  Lad os droppe det umodne, uproduktive kønshakkeri. Det er ikke problemets rod, men fjerner fokus fra roden.
  Den rod skal op. Marx og Muhammed skal begge ud af Vesten.
  Så bliver alt godt. Også pigerne.

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. maj 2019 @ 13:50

 40. Mathias Tuxen er en venstreorienteret journalist som kunne ligne en folketingskandidat for Enhedslisten. Prøv at gå hans artikel-historik igennem. Han har skrevet jeg ved ikke hvor mange artikler med et venstreorienteret sigte..

  Kommentar by Morten — 25. maj 2019 @ 15:57

 41. Ægte kvindelighed er selvfølgelig ikke noget problem. Men den politiserende og aktivistiske feminisme som støtter indvandringsindustrien, pladderhumanismen, kommunismen, de rabiate og landsforræderiske radikale idéer….. samt DR, FN, EU, klima-tosserne og ligestillings-svindlerne….. den feminisme er bestemt et problem.

  Se hvor langt disse feministiske marxister og journalister er kommet i Sverige og Norge. Mændene og familierne tyranniseres og begge lande er nu på vej mod kaos, terror og krig samt kulturel statsbankerot m.m. Se Snaphanen osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 19:00

 42. Sådan er det jo — 25. maj 2019 @ 13:50 :

  Det er tiltrængt og jeg er helt enig.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. maj 2019 @ 22:58

 43. Al magtanvendelse skal være proportional. Også hvis man er partiformand. Ingen særbehandling til Paludan her.

  Kommentar by William Jansen — 26. maj 2019 @ 09:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper