25. maj 2019

Kirsten Damgaard om natmad til afviste på udrejsecentre: “… institutionaliseret apartheid pga islam.”

Udlændingepolitiske stramninger har aldrig været hjerteblod for Lars Løkke Rasmussen, og presset af dårlige meningsmålinger kæmper han nu for at vinde det tabte med socialdemokratisk økonomisk politik, og værdipolitiske tilnærmelser til radikale kernevælgere. Symbolpolitiske lettelser, der flytter fokus fra det essentielle: Den akkumulerede indvandring fra kulturfjerne lande, der vil ændret alt vi har kært uigenkaldeligt.

Demokratiet kommer aldrig til at løse problemet. Virkeligheden skubber debatten lidt mere til højre ad åre, men sålænge demokrati for de fleste forstås synonymt med ‘det liberale demokrati’ som sanktioneret af EU og internationale konventioner, så er vi ikke mere frie danskere end makreller der spræller i nettet.

Hvis udgangspunktet var ‘Skik følge eller land fly’, så havde vi slet ikke debatteret hvorvidt afviste asylansøgere selv skal lave mad eller ikke. Apropos…

Natmad til de afviste (af kulturpsykolog cand.pæd. psych. Kirsten Damgaard)

Afviste asylsøgere og kriminelle muslimer vil gerne spise mad om natten på deres soveværelser i centrene hvor de bor. De ønsker at følge den islamiske tradition med faste, hvor man en hel måned ikke spiser eller drikker, mens solen er oppe. Ikke at indtage væske en hel dag er særdeles usundt i følge danske læger. Maven har heller ikke godt af de uregelmæssige måtider. Jeg kan sige af erfaring, at sulten også går ud over de deltagendes humør, hvilket hvert år også afspejles i ulykker og familiære uoverensstemmelser.

Når muslimer på centre for afviste asylsøgere skal spise maden inde på deres soveværelser vil det kunne gå ud over mindre børns nattero. Hele familien bor samlet. Mindre børn deltager ikke i fasten, men har naturligvis brug for en lang nats søvn i rolige omgivelser.

Det vil også betyde at enlige fastende unge mænd, kun kan dele værelse med andre muslimer, for en kristen, en ateist eller person af anden observans, kan centret jo ikke byde at blive forstyrret to gange hver nat af spisende værelseskammerater. Altså institutionaliseret apartheid pga islam.

Mange ikke-fastende og ikke-muslimer på centret kan blive forstyrret af den natlige trafik på gangene, hvor folk samles og hygger sig under spisningen på naboværelset, efterfulgt af børsten tænder, tissen af og skyllen ud i wc’er flere gange. Når de internationale vandrerhjem har en klar regel om at der skal være ro i tidsrummet 23 – 7 , er det af hensyn til andre overnattende. Heller ikke skrøbelige mennesker har godt af mindre end en fuld nats ordentlig søvn.

Faste er endnu et usundt islamisk dogme. Et andet er dogmet om ingen sex før ægteskabet, altså heller ikke onani. I ramadan-måneden må ægtefæller i øvrigt heller ikke dyrke sex, når solen er oppe. Så evt. sex skal også puttes ind mellem de natlige måltider og den opdelte søvn.

(Mellemfolkeligt Samvirke agiterer for røde mærkesager i valgkampen; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101598/trackback

40 Comments »

 1. 🤮🤢 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. maj 2019 @ 11:26

 2. Ram-alama-ding-dong
  Allah spiller ping-pong.

  Kommentar by Bastardo — 25. maj 2019 @ 11:29

 3. MELLEMFOLKELIGT SAMVIRKE ER EN SLANGEREDE af hårdkogte kommunistiske “humanister” som nærer en uudslukkelig næstekærlighed til negre og arabere, samtidig med at de hader og foragter danskerne, selvom det er dem som finansierer M.S. undergravende aktiviteter.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 11:48

 4. Det er, som Iben Thranholm skriver i dagens Kristeligt Dagblad, blevet et kapløb i, hvem der er mest god. Det hedder jo elsk din næste SOM dig selv. Men vi i vesten elsker ikke os selv længere, og vi har mistet troen på Gud og noget absolut godt og noget absolut ondt. Alt er blevet relativt, og i det tomrum har islam og muslimerne det som fisken i vandet. Vi kan kun bekæmpe islam og muslimerne, når vi selv har en stærk tro, men det har vi ikke længere. Hvis vi elskede os selv, så ville vi ikke tillade islam, men vi har jo lært, tolerance er den nye gud, og så må vi selvfølgelig underkaste os. Venstrefløjen er ren nihilisme, men det rækker langt ind i den borgerlige lejr. Stem SK.

  Kommentar by PiusXll — 25. maj 2019 @ 11:52

 5. Se også “DANMARK ER ET KOMMUNISTISK LAND, kl. 7.3O, nr. 2O under BTs løgn: “Paludan kører ung mand ned”.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 11:53

 6. PS: Når mange har mistet troen, skyldes det fire årtiers rødradikal hjernevask

  Kommentar by Ole Jensen — 25. maj 2019 @ 11:55

 7. Mon ikke den lille 16-årige svenske klimamongol snart vil springe ud som trans, veganer og konvertere til Islam?

  Kommentar by Revisoren — 25. maj 2019 @ 12:09

 8. Tænk sig: 500 år efter, at nogle kristne rigmænd tog teten i egen hånd og nedslagtede muhammedanerne udenfor Wiens porte, så sidder Europa, og Danmark, og diskuterer de massive problemer, som den muhammedanske invasion presser ned over os!? Det hedder: Skik følge, eller land Fly!” De skal bare indrette sig, men helst skride! Hvis du kører bus, så tænk over, at chaufføren pludselig kan få det dårligt pga fasten. Forrige år kørte en chauffør i 8A pludselig ind over cykelsti og fortov lige efter krydset østerbrogade/Jagtvej, og en ung, kvindelig cyklist blev kørt ned bagfra og blev kastet ind i Nettos mur! Hun fik hjertestop ved slaget, men blev genoplivet! Det var under den forpulede ramadan, men såvidt jeg ved, blev der kun skrevet en lille notits i Østerbro avis, og det blev beskrevet, som om chaufføren bare fik et ildebefindende. Tænk, hvilke farer, politikerne udsætter danskerne for, dagligt, pga den politisk korrekte invasion???

  Kommentar by Kuffar — 25. maj 2019 @ 13:28

 9. Ja der skal ikke meget til at købe en venstre tosse, et par dyre mærke underhylere eller måske en ny greb til svinestalden. Og vi ved godt hvad der skal til at købe en konservativ, men det er sku for ulækkert at komme ind på.

  Kommentar by Piphans — 25. maj 2019 @ 13:30

 10. VENLIGBOERNE OG DE RØDBRUNE “HUMANISTER” er hverken venlige, humanistiske eller næstekærlige som de prøver at bilde os ind. De indvandringsbegejstrede er næsten allesammen socialister eller kommunister. Hvem var førende i at importere migranter, asylanter og lavtlønnede fremmedarbejdere i årene 1968-2ooo? Det var jo socialdemokraterne.

  Siden har de blårøde været lige så slemme eller endnu værre. På kun fire år har V, K, LA og DF tilladt indvandring af yderligere ca. 6O.OOO kulturfremmede, trods Lars Ulykkes løfte i 2o15 om straks-stop for indvandring. Med familiesammenføringer bliver de 6O.OOO hurtigt til noget med 24O.OOO eller mere.

  Og nu planlægges en masseinvasion som vil løbe Danmark overende. Både Lars Lusk og Mette valgflæsk har hilst den katastrofale MAROKKO-traktat hjertelig velkommen.

  Hverken Lars eller Mette ønsker at forsvare Danmark. Deri er de helt på linje med Uffe Elbæk, Jelved-Zenia, Pernille Skipper og Pia Dyhr.

  Kommentar by tp — 25. maj 2019 @ 14:02

 11. Ingen børn på Sjælsmark !!

  Rejs hjem, for helvede, og tag del i opbygningen af Jeres dejlige muslim paradis.

  Kommentar by k.m. — 25. maj 2019 @ 14:31

 12. Jeg vil forslå at at bygge et udrejsecenter på Nordgrønland. At holde ramadan under midnatssolen (hvor man jo ikke må spise og drikke så længe solen er på himlen, dvs. fra maj til august) fik af-islamificeret Ahmed Akkari. Det er måske også en farbar vej for andre?

  Kommentar by Hertz — 25. maj 2019 @ 15:28

 13. “Demokratiet kommer aldrig til at løse problemet.”

  Det gør det ikke. Og det åbner for nogle fantastisk uhyggelige perspektiver. Vi er løbet tør for happy ends.

  Kommentar by Moran ya Simba — 25. maj 2019 @ 15:36

 14. Hertz — 25. maj 2019 @ 15:28

  Du har unægteligt en spændende ide der. Tilstedeværelsen af 600 kg kødædende bjørne skader måske heller ikke.

  Kommentar by Moran ya Simba — 25. maj 2019 @ 15:38

 15. Igen skal Danskerne forholde sig til en dødssyg dogmatisk religion der på ingen måde har med Danmark at gøre. Hvis folk ikke kan se det idiotiske i det så er der lang vej tilbage før vi kan rette landet op til en standard der rimer med Danskernes kultur.

  Kære folketing, få nu løst det islamiske problem Danmark og Danskerne skal kæmpe mod hver eneste dag og få det løst på en måde der gavner Danskerne!

  Kommentar by Santor — 25. maj 2019 @ 15:43

 16. Vi er desværre ved at miste vores land. Ganske enkelt. Vi er ved at miste vores land, og “demokratiet” ser ikke ud til at kunne løse det..

  Kommentar by Morten — 25. maj 2019 @ 15:53

 17. De tager bare hjem, ingen holder på dem, ja rent ud sagt, hvornår skrider I? Snart forhåbentligt.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. maj 2019 @ 17:11

 18. Terrororganisationen Mellemfolkeligt Samvirke afholdte i torsdags “Musik mod racisme” på Rådhuspladsen i København.

  En af de optrædende var islamisten Isam B., der sang sit nye nummer “Ramadan i København”, som kommer med i den nye udgave af Højskolesangbogen.

  Mig bekendt er Mellemfolkeligt Samvirke delvis finansieret med skattekroner, så dhimmierne betaler igen for islamistisk propaganda…

  Kommentar by Revisoren — 25. maj 2019 @ 18:39

 19. “Ingen børn på Sjælsmark” – Forsåvidt enig! Men tror Mellemfolkeligt Samvirke, at de udviste forældre læser de pågældende annoncer (på dansk) opsat på Hovedbanegården? – For, det er vel forældreansvaret, hos de udviste, Mellemfolkeligt Samvirke appellerer til; ikke sandt!?

  Kommentar by T. Flodur — 25. maj 2019 @ 19:48

 20. Nå, det var sgu hurtigt, at MSM fik lukket historien om “hændelsen” i Lyon effektivt ned.

  Det er jo langt vigtigere, at pøblen bliver hjernevasket dagen lang om “Klimamarchen”, og belært af den retarderede svenske klimamongol…

  Kommentar by Revisoren — 25. maj 2019 @ 19:58

 21. Ja luderløkke, fedtbylden fra grædested, har pisset så meget på sin egen sukkermad, ved at sutte på rød, fordi det eneste han ønsker er magten, om det så koster nationen! Derfor vælter hans egoslot, hvem vil stole på en marokko gadeluder?, og landet foræres gratis til invasionen via rød-håndlangere. Lidet ved de at deres femi og homohoveder ryger af så snart der ikke er brug for dem. Det er sket i alle de andre lande invasionen har taget..

  Kommentar by Gaflen — 25. maj 2019 @ 20:51

 22. Men kimm. Er da lidt sort i dag, demokratiet har da valgt en orban, og,,populisterne,, dvs logiske intelligente ikke-røde, eksploderer frem i hele øv-u. Men du har nok ret, hver gang politiet finder et våbendepot hos,,banderne,, så er der nok 100 de ikke finder.. Et spindelvæv af forbundne invasionceller, har lagt sig over landet, hele det skyggemilitære apparat er etableret, sharia venter trippene i kulissen, mens den hyggedræber og hyggevoldtager..

  Kommentar by Gaflen — 25. maj 2019 @ 21:03

 23. Og MS, er jo røds nepotismeluxus med billige red-nogen-rejser, bare man er medlem af partiet, som i USSR, DDR, kina etc. Privilegier og fælleskultur. Det handler ikke om invasionen, men om Røds sammenhold og særpræg og jo mere rabiate inva. er, jo mere eksotiske er de, med deres knaldilåget-profet og tosseregler, som ramadanen, der er til for at chikanere andre, intet andet. For speltkællingerne er de romantik, den de mistede, da de femi-misandri-kastrerede deres mænd, nu fraskilt. Dvs romantik = dødsvold. Ægte rød logik.. Som invazionen.. Altid foran, altid på forkant med propaganda, altid bevæbnet, allevegne og nu med direkte paludan-modstands-forening.. I guder hjælp os mod os selv..

  Kommentar by Gaflen — 25. maj 2019 @ 21:25

 24. Ja, det ser ret trist ud for danskerne for tiden. Så læs noget morsomt hos Snaphanen, hvor Ghita Nørby kommenterer valgkampen. Og rul evt. et par dage tilbage, hvor der er flere meget oplysende artikler og film.

  Kommentar by tp — 25. maj 2019 @ 21:46

 25. Det er totalt udenfor min fatteevne at MS kan have lov til at blande sig aktivt i det Danske folketingsvalg både principielt og ikke mindst tagende hensyn til at de Danske gentager Danske skatteborgere poster mere end 100 millioner i denne kommunistiske rotterede hvert år…
  Der må da være nogle regler der forbyder MS at blande sig i Dansk politik og samfundsforhold eller hva…??
  Det er simpelthen tragisk…

  Kommentar by frank mathiesen — 25. maj 2019 @ 22:10

 26. “Ghita Nørby” er vidst Ulrik Høy selv

  Kommentar by Træt — 25. maj 2019 @ 23:45

 27. OT(off topic tråden virker ikke):

  EUs sande ansigt

  Juncker lashes out at ’stupid nationalists’ on eve of European elections

  https://edition.cnn.com/2019/05/22/europe/jean-claude-juncker-interview-european-elections-intl/index.html

  “These populist, nationalists, stupid nationalists, they are in love with their own countries,”

  “They don’t like those coming from far away, I like those coming from far away … we have to act in solidarity with those who are in a worse situation than we are in,” he said.

  Juncker said he saw a glimmer of hope in what has happened since the Britain’s decision to leave the EU, back in 2016. “Since Brexit … the number of those in favor of the European Union

  Kommentar by Jens — 26. maj 2019 @ 00:09

 28. T. Flodur — 25. maj 2019 @ 19:48

  Jeg er også enig i “Ingen børn på Sjælsmark”, men ser det som en opfordring til tvangsfjernelse og at anbringe børnene i gode kristne hjem, så de kan få en god kristen opdragelse.
  Jeg er overbevist om at Jehovas Vidner, Indre Mission, Pinsekirken og andre vil være meget villige til at hjælpe.

  Når de muslimske forældre ved at sådanne anbringelser vil ske, er jeg ret overbevist om at de hurtigt vil finde andet opholdsland.

  Kommentar by Allan — 26. maj 2019 @ 01:48

 29. Iflg. mange kilder er den tidligere/nuværende kommunist frau Merkel ved at ruinere og destruere Europas økonomi, fred og sikkerhed med KALERGI-PLANEN og MAROKKO-PAGTEN. Hvorfor ligger Lars Lusk og Mette Valgflæsk på maven for hende?

  Forstår de ikke at statscensur fører til diktatur? Forstår de ikke at indvandring af det halve Afrika vil ende i kaos, bankerot, velfærdskollaps, terror, borgerkrig og endeløse rædsler? Nægter de at se hvad der er foregået i Sverige, Frankrig, Balkan og Libanon? Igorerer de protesterne i gaderne i mange lande? Er de døve og blinde overfor at masseindvandringen er en kæmpetrussel mod Europa og Danmark?

  Har propaganda og fortielser også gjort mange vælgere døve og blinde?

  Se selv under uroligheder og protester i Berlin, Chemnitz, Paris, London. Se Snaphanen ang. Malmø osv. Se you tube: Merkels migrant crisis, what next.

  Kommentar by tp — 26. maj 2019 @ 05:58

 30. Elsk din næste som dig selv…Det er en toledet størrelse. Det glemmer kristne. Det hjælper ikke at hjælpe den der vi slå dig ihjel, så -elsker du ikke dig selv-. Jeg kan godt vende den anden kind ti, hvis jeg får en lussing, men ikke hvis vedkomne vil sætte et sværd i maven på mig, og jeg kan ikke tolere synden eller ondskaben, hvis det går ud over mine børn eller andre, som er min næste i kærligheden. Had din næste som dig selv, blev tydeliggjort 11 september 2001. Støt SIAD. Stem Stram Kurs (P), NB eller DF (alt andet er spildt). God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2019 @ 08:53

 31. Mellemfolkeligt Samvirke elsker magt og tvang – bare de får penge.

  Mellemfolkeligt Samvirke får ca. 126 millioner tvangsindrevne skatte-kroner via stat, amt, kommune eller andre stats-støttede NGO-er.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 26. maj 2019 @ 09:15

 32. Hvis danskerne er så hjernedøde, som de er – så fuck da dem til verdens ende. Hvad er værd at bevare i et land fyldt til randen med retarderede sinker?

  Kommentar by Cat Girl — 26. maj 2019 @ 10:43

 33. JA, RETARDEREDE SINKER er der ingen mangel på. Men alligevel er der en vis mystik i det selvmorderiske vanvid vi er vidner til. For Merkel, Juncker, Mogerini, Lars Lusk, Mette Valgflæsk, Stine Bosse, Pia Dyhr, Pernille Skipper osv. er vel ikke sinker i klinisk forstand? Og vælgerne var jo kloge nok til at stemme nej til Euroen og ja til at beholde kronen osv.

  Søger man på Merkel, Kalergi-planen, Romtraktaten (ca. 1967), Marokko-pagten, migrantkrisen, what come next – – Snaphanen, JP-Jalving, 24nyt.dk og Sundhedsvæsnets nedtur – deroute – fald, kommer man frem til en masse kritiske kommentarer fremsat af kendte, fremtrædende, intelligente og vidende personligheder. Og dermed nærmer vi os måske en diagnose. Idioterne i politik og journalistik er ikke kun sinker, selvom mange er. Nej, de fleste er enten psykopatiske, sindssyge eller korrupte. Se hvad der menes om Merkel og Macron osv. Se hvad der menes om massemedierne.

  Vælgerne selv? Jamen de fleste er bundnaive, og læser aldrig net-aviserne. Og selv herinde har de fleste ignoreret forslagene om at uddele løbesedler. Derfor er deres billede af Danmarks situation det løgnagtige vrængbillede som MSM giver dem. De aner ikke at de ville komme langt nærmere sandheden ved at læse Uriasposten osv.

  Familien Holck mistede børn til de islamiske terrorister. Mange flere vil komme til at opleve det samme. Danskernes tryghed, velfærd og sikkerhed smuldrer dag for dag, og inden længe kan vi have tilstande som i Malmø og resten af Sverige.

  Stem NB, STRAM KURS eller DF. Det er sidste chance for at undgå ragnarok.

  Kommentar by tp — 26. maj 2019 @ 11:26

 34. Til EP-valget: stem blankt eller bliv hjemme. Man finder ingen kandidater, der vil have Danmark ud af EU (eller i det mindste have mindre EU), og som ikke er klimahysteriker eller russofob.

  Kommentar by Ole Madsen — 26. maj 2019 @ 11:58

 35. O.T.
  http://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-05-26-lystfisker-skubbet-i-havnen
  Kodeord:
  Umotiveret grov vold.
  5 “unge mænd” i en bil.
  Ingen relation mellem gerningsmænd og offer.
  Kådhed
  Politiets risikoanalyse for volden: Man kan slå sig og det er lidt uden for badesæsonen.

  Jeg har INTET bud på etnicitet.

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. maj 2019 @ 12:39

 36. DR P1 er godt nok EN KVALMENDE OMGANG. De røde journalister virker oftest direkte dumme og uvidende, og de inviterer stort set kun hel- og halvkommunister i studiet, tåbelige folk som David Rehling, Uffe Elbæk, Jon Steffensen og Østergaard osv. som helt har mistet jordforbindelsen. F.eks. er der “Søndags-frokosten” hvor Rehling og Jon Steffensen propaganderede for Merkels betonbureaukratiske EU som løsningen på alt, og for at klimahysteriske Greta Tunberg er fuld af visdom, indsigt og klogskab, selvom hun i realiteten ikke aner hvad hun snakker om. Hun er jo blot en skolepige som udnyttes af sine omgivelser. Både Jon Steffensen og David Rehling virker utroligt røde, kortsynede, uvidende, urealistiske, indskrænkede og infantile, klima-fanatiske og EU-fanatiske. De kan begge snakke som maskingeværer, men er de nogensinde blevet voksne? Eller har de solgt sig selv til EU og co2-løgnen?

  Kommentar by tp — 26. maj 2019 @ 12:58

 37. Skal vi andre virkeligt tage hensyn til muhammedanernes religiøse ramadan vanvid
  ??. Nej!!. De ligger selv som de har redt. Værst af alt er at f.eks. chauffører som faster, og sover for lidt er dødsens farlige for alle andre.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 26. maj 2019 @ 13:15

 38. Myndighederne blev opmærksomme på et overfald, efter at en borger henvendte sig om en video på sociale medier.

  Søndag aften efterlyser Østjyllands Politi både gerningsmænd og vidner til et overfald, der er sket i det centrale Aarhus.

  Gerningstidspunktet er uvist, da politiet ikke kendte til videoen eller episoden, før en borger henvendte sig efter at have set den på nettet.

  På videoen kan man se to unge mænd, der er aggressive og råber ad en mand, der går tæt på banegården i Aarhus.

  – Fyr ham, fyr ham, råber den person, der også filmer episoden.

  Det er mørkt, da de unge mænd nærmer sig – hvad der ligner – en ældre mand i en lys jakke, og som er på vej over et fodgængerfelt.

  Politiet hører gerne fra vidner

  Den ene gerningsmand skubber manden hårdt i ryggen, mens den anden senere slår ham i hovedet med en knyttet næve. Til sidst i videoen falder manden om, og ligger på asfalten.

  – Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger om episoden, eller som har en formodning om, hvem gerningsmændene er, skriver politiet i en pressemeddelelse.

  Begge gerningsmænd beskrives som værende mellem 18 og 25 år og af anden etnisk oprindelse end dansk.

  Den ene er cirka 180 centimeter høj og kraftig af bygning, han var iført mørk jakke, sort trøje og sorte bukser under episoden.

  Den anden havde kasket på, sort jakke med hvidt print på ryggen, sorte bukser og hvide sko, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. maj 2019 @ 20:06

 39. Proportionerne syntes mig noget akavet, når myndighederne beskæftiger sig med at ville fjerne et plejebarn, fordi moderen har delt en video, undlader udvisningsdomme til højkriminelle af hensyn til deres forældrerolle, at oprette sag på en far der har sin søn med til en fredelig demonstration* og samtid HELT undlader at kræve test for forældre-egnethed for forældrene på Sjælsmark og alle børnefamilier med iSlam som øverste befaling i livet, hvor børnene allerede er bagud når de starter i børnehave og særdeles udadreagerende allerede når de starter i skole?

  * Ja, der var en langt større demonstration på den anden side af kanalen, men var det ikke en større forsamling, af Fandens Tilbedere med børn og egne vagter, der skulle forestille, at tilhøre Fredens Religion? Og blev deres fædre forelagt en trussel om sag fra myndighederne for samme “forseelse”?

  Og nu vil man, at Danmark skal lave om på bespisningen på Sjælsmark, så deres kriminelle forældre kan forstyrre børnenes døgnrytme i en hel måned? Jeg troede ellers (læst i MSM) at børnene der i forvejen var ualmindeligt psykisk påvirkede?

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. maj 2019 @ 22:48

 40. Allan — 26. maj 2019 @ 01:48:

  Det lyder umiddelbart som en god ide, men det vil nok skabe opstandelse på hele venstrefløjen og blandt de nyttige idioter fra kirkelige forsamlinger og lignende, tillige med alen lange anklager og retssager iht. menneskerettighedskonventionerne. Børnekonventionen er der ingen der rigtig forholder sig til. Derfor bliver det nok ikke.

  Og ved nærmere eftertanke, så husker jeg hvordan Fandens Tilbedere, dokumenteret, flere gange ofret deres børn for at fremme Fandens magt. Så sat på kanten (og iht. ideologiens skrifter) ville de måske hellere “ofre” deres børn, end at forlade det vundne territorium. KOranens påbud går forud for ALT andet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. maj 2019 @ 23:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper