26. maj 2019

Antipatisk: “Hvem spørger vel Kyllingen, naar den skal steges, med hvilke Sauce den vil serveres?”

Middelklassen defilerer i skrivende stund mod valgstederne, for at stemme til dagens EP-valg. Jeg har altid stemt NEJ, eller det mindst ringe fra et nationalt perspektiv, men denne gang bliver jeg hjemme. Jeg fik ikke brevstemt, og adresseforvikling gør det for tidskrævende. Jeg køber tildels Pernille Vermunds argumentation. Vi stemmer om tretten pladser ud af 751, og uanset hvad resultatet bliver, har det i min optik meget lidt med demokrati at gøre.

Folkebevægelsens Rinja Ronja Kari hader nationalstaterne ligeså meget som EU, og jeg kunne ikke drømme om at stemme på en revolutionær socialist. Med samme argumentation udelukker jeg også Enhedslisten. Det mindst ringe alternativ er også denne gang Dansk Folkeparti, og skulle jeg stemme, så ville min stemme gå til Anders Vistisen. Han gik i rette med mediernes EU-eksperter, og det fortjener han ros for.

De Konservative har enkelte nationalsindede kandidater, men som det pæne medlem af Europabevægelsen Pernille Weiss pointerer i debatter, så skal man stemme på hende, så Danmark kan blive repræsenteret i parlamentets mest magtfulde gruppe. Det er EPP-gruppen, anført af føderalisten Jean-Claude Juncker. En stemme ud af 751. Det siger alt om den EU-politiske virkelighed.

Stemmer man på Alternativet, risikerer man på grund af valgforbund, at stemmen går til Det Radikale Venstre, der sidder i samme gruppe som Venstre. ALDE-gruppen er anført af føderalisten Guy Verhofstadt, og sådan kan man blive ved. Citatet herunder siger alt. Tilsæt selv en småfuld Jean-Claude Juncker…

“Hvem spørger vel Kyllingen, naar den skal steges, med hvilke Sauce den vil serveres?” (Unavngiven perser, citeret i Arthur Christensen, Hinsides det Kaspiske Hav, 1918. S. 165)

(Pernille Weiss, føderalist, der vil åbne Europa for afrikansk befolkningsoverskud; Foto: Tilsendt)

“I Danmark er partierne Det Radikale Venstre og Venstre medlemmer af ALDE. ALDE repræsenteres i Europa-Parlamentet af ALDE-gruppen (Alliancen af Liberale og Demokrater for Europa), der er den tredjestørste politiske gruppe i parlamentet med 88 medlemmer. Guy Verhofstadt har været gruppeleder og talsperson siden den 14. juli 2009. I Danmark er desuden Radikal Ungdom, Venstres Ungdom og Danmarks Liberale Studerende medlemmer.

Venstre og det Radikale Venstre vil indføre et fornyet og udvidet Europa, som skal omfatte hele det afrikanske kontinent. … Kristian Jensen (V) har også udtalt, at han gerne så dygtige afrikanske ingeniører komme til Danmark i store mængder. De er alle politikere, der ikke vil arbejde for dig, men for resten af verdens befolkning for dine penge. Skal det fortsætte?” (Lars Vestergaard, Dansk Folkeparti, 21. maj 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101614/trackback

60 Comments »

 1. Vistisen fik min brevstemme – ham bør man støtte – alle andre er ukritisk pro-EU

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. maj 2019 @ 12:51

 2. Anders Vistisen stemte for EUSSR’s censurlove. Bliv på sofaen!

  Kommentar by Voldposten — 26. maj 2019 @ 12:53

 3. Jeg kommer her i aften særligt til at følge resultaterne fra Italien og Østrig.

  Salvini og Lega vil være en central player i det der forhåbentligt kan blive en stærk patriotisk oppositionsgruppe i EU-parlamentet.

  I Østrig står FPÖ desværre nok til at tabe stemmer, men det kan fuldt kompenseres hvis Hans Christian Strache stik imod eliternes forventning vælges ind i EU-parlamentet takket være en online kampagne under hashtagget #VoteStrache hvor der opfordres til at trodse tyskerne ved at stemme personligt på Strache der står som nummer 42 på FPÖs liste til valget om som en tysk orkestreret mediefælde kostede posten som vice-kansler.
  https://diepresse.com/home/euwahl/5633973/Vote-Strache_IdentitaerenChef-wirbt-um-Vorzugsstimmen-bei-EUWahl

  Håber på at EU-eliterne bliver stresset maksimalt ved at der kommer en stærk opposition.

  Unionen skal nok falde på et tidspunkt. Historien giver håb for frihedselskende patrioter: https://www.youtube.com/watch?v=nVBDxxmgjCg

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. maj 2019 @ 12:57

 4. Jeg har stemt på Anders Vistisen, fordi jeg synes om hans alliance med de kræfter i EU der vil reformere EU indefra. Der er ikke andre lande end Storbritanien der magter at melde sig ud af klubben. Hverken, Frankrig, Italien eller ungarn tør, fordi deres økonomi er for svag p.t. Ej heller danskerne vil turde, fordi de synes at Danmark er for lille til at køre sololøb (i øjeblikket i hvert fald).

  Jeg var ikke klar over at Anders Vistisen har stemt for censurlovene. Det giver ham et minus i karakterbogen.

  Kommentar by JC — 26. maj 2019 @ 13:04

 5. Jeg tror ikke at det hjælper at blive på sofaen, men der imod at stemme på et parti, som vil indgå samarbejde med den nye national konservative gruppe. Det er ikke det mest ideelle, men de er i det mindste EU skeptikere. Da der ikke er andre muligheder, ud over de EU elskende. Så ser jeg, i den aktuelle situation kun én mulighed, DF og Anders Vistisen. Bedre end ingenting.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 26. maj 2019 @ 13:05

 6. Jeg ser frem til en styrkelse af de nationalkonservative kræfter i Europa. Redningen af Europa fra islamiseringen, skal komme fra de store EU lande. Flertallet af danske politikere er for svage og bange for at gøre noget selvstændigt. Og flertallet af danske vælgere er for åndeligt dovne og hjernevaskede af DR og TV2 til at stemme for Danmarks redning.

  Kommentar by JC — 26. maj 2019 @ 13:11

 7. Det er trist, at vi ikke fik NB at stemme på. Nu er der kun de landsforræderiske, genopstillende, partier at stemme på og et enkelt med rødder i de første. Partier der ALLE som et lod Lars Løkke underskrive FNs Migrant Pagt, til EUs store tilfredshed og vores undergang.
  Jeg vil dog stemme, skønt det ikke kan blive på det jeg ønsker, og som Voldsposten bliver det også på Visitsen.

  Vi kan så bede til, at FT-valget med P og NB giver de genopstillende partier et spark i røvetten, de ikke ville høre på.
  – Når man ikke vil høre, må man føle! Og det ER ALLER SIDSTE UDKALD.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. maj 2019 @ 13:15

 8. Paludans kommentar til EP-valget.

  https://www.youtube.com/watch?v=vVrXbiXbGrg

  Kommentar by Ewing — 26. maj 2019 @ 13:15

 9. Alt er ligegyldigt indtil Danmark er befriet fra EUSSR.

  Især Folketingsvalget, hvis love centralkomiteen i Moskvaelles til enhver tid underkender. Rasmus Paludan kan eksempelvis ikke gennemføre sin politik i Folketinget, så længe det er et byråd under EUSSR.

  DF er spild af tid.

  Kommentar by Fascist — 26. maj 2019 @ 13:16

 10. JC

  Har du hørt om Grønland, Færøerne, Norge, Schweiz, Serbien, Montenegro og Hviderusland?

  “Vi kan ikke klare os uden EU” er en tabermentalitet og en stor løgn, som MSM har opfundet. Selvfølgelig vil frihed have en pris, men hvis du ikke er villig til at ofre noget, nej – så skal vi underkaste os et sikkert slaveri.

  Kommentar by Fascist — 26. maj 2019 @ 13:24

 11. 7000 sovjetiske tropper og 50.000 ungarere blev dræbt i opstanden mod Sovjetunionen. Det du taler om er, at du skal vise dit pas ved en hård grænse igen og betale lidt told. Egentlig skulle folk der påstår, at vi ikke kan klare os uden EU skamme sig.

  Kommentar by Fascist — 26. maj 2019 @ 13:26

 12. Hvis NB var opstillingsberettiget så ville jeg have stemt på dem. Nu bliver jeg i stedet hjemme.

  Kommentar by kenneth — 26. maj 2019 @ 13:30

 13. Bankassistenten Kristian Jensen (V) og “den grå Eminence” Lars Hjort Frederiksen er satanisternes operatører i dansk politik.

  Bankassisten prøvede ihærdigt at trække Dronning Margrethe rundt i lorte-islam-helvede Iran – uden held.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 26. maj 2019 @ 13:33

 14. “Pernille Weiss-en afgørende stemme i EU.”

  Fra Den Store Hukommelse:

  “Vi er allerstærkest, når vi tillader, at vi er forskellige. Derfor er jeg heller ikke bange for migration og 10 millioner ekstra borgere fra et andet sted i verden, f.eks.Afrika. Migranter skal ikke ses som en trussel. For det er sket før, og alt andet lige har det kun beriget os. Afrikanere og andre som vil arbejde i EU, skal modtages på en langt mere positiv måde end i dag. Det har givet os udfordringer, men vi er blevet et rigere folk, vi er blevet dygtigere og mere omstillingsparate af af håndtere de udfordringer.”
  (Pernille Weiss, spidskandidat for liste C til EP-valget 26.05.2019 i Berlingske Tidende 26.04.2019 og 6 Uriasposten 2.04.2019).

  Derfor stemte jeg på Anders Vistisen (DF), og NEJ, dette parti stemmer jeg ikke på til valget 5. juni, det bliver enten NB eller SK.

  Kommentar by der Adler — 26. maj 2019 @ 13:50

 15. Det bedste ved EP-valget er, at vi slipper for at høre og se på det gamle afdankede fugleskræmsel Margrethe Auken og den selvhøjtidelige Morten Helveg de næste 5 år…

  Kommentar by Revisoren — 26. maj 2019 @ 13:55

 16. Der er alt for mange sortsynenede kommentarer.

  EU er en kolos på lerfødder. Der skal måske slet ikke så meget til, for at systemet og institutionerne bryder sammen.

  Tænk på Sovjetunionen og diktaturerne i Østeuropa. Ingen forudså, at de ville falde sammen på så kort tid og ændre hele verdenssituationen.

  En stemme på DF ved Europa-Parlamentsvalget vil være en stemme på den nye gruppe af nationalkonservative, “Fornuftens stemme”.

  Får denne gruppe et godt valg, vil det sende rystelser gennem Bruxelles. Der vil komme et vægtigt modspil i Europa-Parlamentet. De kan spænde ben for kommissærers udnævnelser osv. Ja, tale Roma midt imod.

  Sofaen – det er en stemme på status quo.

  Kommentar by np — 26. maj 2019 @ 14:08

 17. “Fornuftens Europa” hedder den kommende gruppe af nationalkonservative partier i Europa-Paralmentet.

  Kommentar by np — 26. maj 2019 @ 14:15

 18. Undersøg og spørg Norge hvordan de klarer sig uden EU, men med af bagvejen. Lav fælles Norden. Kalmar union.

  Kommentar by Anonym — 26. maj 2019 @ 14:37

 19. @ 15: åååhhhh Revisoren, jeg beder til at du får ret!
  Ibland skal være forsigtig med sine ønsker, men dette ønske står jeg ved! Hvilken “lise” om disse 2 bare forduftede!

  Hvorfor skal danskerne straffes med idioter som disse(professionelle levebrødspolitikere)?

  Kan ikke fatte hvem der stemmer på disse “creatures” ville de bare blive hjemme!

  Og tænkte lige: når C stiller en trunte som Weissen op, har de ikke noget bedre at byde på? det må da gå rigtig dårligt! men se bare på deres skallede formand! Justits minoister, uden at være valgt til FT!
  WTF?

  ps: nogen med forslag til hvordan vi kommer ud af EU?
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. maj 2019 @ 14:47

 20. > Revisoren 13:55

  Desværre, Auken kommer ind, om ikke andet så på grund af valgforbundet med Socialdemokratiet.
  Morten Helveg Petersen kommer også ind med hjælp fra Alternativet, som De Radikale er i valgforbund med.

  Pernille Weiss, Konservative, kommer også ind i kraft af valgforbundet med Venstre og Liberal Alliance. Og indgår dermed i den af Møller omtalte EPP-gruppe, der også omfatter rigtig mange mandater fra tyske CDU/CSU.
  Tænk Merkel (CDU, tidligere DDR-kommunist), tænk ‘Wir schaffen das’ i 2015, da negrene folkevandrede op gennem Europa som den invasive art, de er.

  Men enig i dine fromme ønsker.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 15:20

 21. Ja, jeg bliver også på sofaen i dag. Ville nok stemme Anders Vistisen, fordi han netop taler Rom imod. Dog har DF degraderet ham og sat fjolset Peter Kofod øverst på listen. Det siger mig at DF er lidt for glade for EU. Tulle er blevet alt for stueren.

  Kommentar by Popeye — 26. maj 2019 @ 15:58

 22. Pernille Weis, Morten Helweg og Margrethe Auken er hjernedøde typer. Passer det at Vistisen stemte for censur, eller er det løgn? Hvor har “Voldposten” set noget om dette punkt? Foreløbig vil jeg lade tvivlen komme Vistisen tilgode.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. maj 2019 @ 16:12

 23. Jeg hader copypaste. Så nu synder jeg en en højhellig søndag eftermiddag:

  “Ifølge meningsmålinger står Dansk Folkepartis gruppe i Europa-Parlamentet til at blive halveret fra fire til to mandater.

  Formand i partiet, Kristian Thulesen Dahl, vil være tilfreds, hvis man kan holde nedgangen i mandater til to, og en forklaring på Dansk Folkepartis nedtur tør han også godt give et bud på.

  – Jamen, i det sidste halve år har vi ikke kunnet sætte en fod rigtigt – ifølge den måde, man har skitseret Dansk Folkeparti på. Så det har jo været op ad bakke for os, sagde Kristian Thulesen Dahl.

  Partiformanden understreger også, at dagens valg kan blive historisk.

  Flere EU-skeptiske partier – herunder Dansk Folkeparti i Danmark, Lega i Italien, Marine Le Pens Rassemblement National i Frankrig og det tyske Alternative für Deutschland – der i dag sidder i forskellige grupper i Europa-Parlamentet, har lovet hinanden, at de efter valget vil gå sammen i en ny EU-skeptisk gruppe.”

  Jeg håber på, at valget i dag bliver afslutningen på lemmingeeffekten (den irrationelle vælgerflugt) for DF. 3 mandater til DF :-)

  Kommentar by np — 26. maj 2019 @ 16:15

 24. Gad vide, hvornår “regler for opretshavsret” er blevet til “censur”?

  Kommentar by np — 26. maj 2019 @ 16:19

 25. > Popeye 15:58

  Meget enig, og jeg var tilbøjelig til også at blive på sofaen, men alligevel: Hvis du har tid og overskud, så gå hen, stem og stem personligt på Vistisen.

  Dit valgsted lukker først kl. 20. Og da DF opstiller på partiliste, er den personlige stemme afgørende. Lad endelig være med at stemme personligt på Pia Adelsteen, der er gift med ham landsbytossen fra Mariager, nu med egen omfartsvej og bodega.

  Vistisen får forhåbentlig et kanonvalg, ikke i nærheden af Messerschmidts sidste gang, men får han flere personlige stemmer end Kofod, vil Thulesen Dahl muligvis tænke sig om?

  Ellers spår jeg Thulesen Dahl, hans latterlige, dybt overflødige og omkostningskrævende Legoland-jernbane og den omskårede omfartsvej til Kim Christiansens bodega i Mariager et elendigt folketingsvalg.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 16:21

 26. Jeg vælger at se det sådan her:
  En stemme på DF er en stemme på #CloseThePorts #CloseTheBorders #VotaLega #Salvini
  Selvfølgelig er DF i dansk kontekst blevet nogle konfliktsky establishment politikere, men da hverken NB eller SK står på stemmesedlen er DF altid bedre end ikke at stemme (og dermed styrke procenttallene for SF, Ø, Radikale og andre landsforrædere.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. maj 2019 @ 16:22

 27. Her er oversigt over hvordan de danske MEPer stemte om Artikel 13
  https://saveyourinternet.eu/dk/
  I det mindste stemte Vistisen for at man skulle diskutere ændringer til forslaget, at han så endte med at stemme for Artikel 13 tilsidst er selvfølgelig sølle og nosseløst.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. maj 2019 @ 16:30

 28. Jeg var meget i tvivl denne gang, om jeg skulle stemme og på hvad. Desværre så det ikke ud til, at Dansk Samling havde kandidater på Folkebevægelsen mod EU’s liste. Men Retsforbundet har to opstillet: Thorkild Sohn og Mette Langdal.

  Det eneste jeg var sikker på, at Dansk Folkeparti blev fravalgt som listestemme. Jeg kan nemlig ikke forlige mig med, at jeg var af dem sidst, som i 2015 gav DF et kanonvalg med Morten Messerschmidt som stemmesluger. Min tillid til DF er desværre blevet meget lav.

  Kommentar by T. H. — 26. maj 2019 @ 16:34

 29. > Fascist 13:26

  Norge er et enormt stort land arealmæssigt, men med en mindre befolkning end Danmark. Og olieindtægter.

  Schweiz er et arealmæssigt lille land med en større befolkning end Danmark. Ingen større naturressourcer, men en intelligent befolkning og en række FN-institutioner, primært i Geneve. Samt et velfungerende bankvæsen.

  Sjovt nok klarer begge lande sig fint uden for EU, bundet af EØS-aftaler men med frihed til at forlade dette i løbet af ingen tid.

  Skal vi gætte på, at Danmark ville kunne gøre det samme, et mindre forpligtende samarbejde svarende til daværende EF uden alle tosserierne?

  Luxemborg ville mageligt kunne gøre det samme.

  Lad os se EU implodere, det ville være dejligt. Tilbage til fri samhandel og samarbejde på tværs af grænser.

  Farvel til en Juncker og et Mickey Mouse-parlament, farvel til det evindelige flytteri af uendelige fysiske elementer mellem Bruxelles og Strasbourg hver tredje uge og ekstremt overbetalte bureaukrater, der intet udretter ud over egne lønsedler.

  Javist, det ville koste arbejdet for mængder af bureaukrater, flyttemænd, kopimaskine-teknikere og opfindere af evighedsmaskiner for så vidt angår egenbeskæftigelse.

  Men en større national bevidsthed og stolthed. Visegradlandene har vist vejen.

  Der er stadig mere end tre timer, til valgstederne lukker. Sæt i værk.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 16:51

 30. Det med at Messerschmidt eventuelt skulle have misbrugt EU-midler er jeg kold i en vis legemsdel over.

  Hvad skal jeg sammenligne det med?

  En kødspiser, som er tvangsindlagt til at være medlem af en vegetarklub, men som bruger de penge, vegetarklubben giver ham, til at plædere for opdræt af kvæg? Uh, det er slemt.

  Eller en normal heteroseksuel, som er tvangsindlagt til at være medlem af af en klub af pædofile, men som bruger pengene til at plædere for familiemønstret far, mor og børn. Uha uha uha.

  Ja, jeg sammenligner EU med pædofile. Dem må man godt snyde i en højere sags tjeneste. Nationalstaten. Det danske folk. Deres lykke. Alle kneb gælder.

  Kommentar by np — 26. maj 2019 @ 16:52

 31. > T. H. 16:34

  En stemme på Folkebevægelsen mod EU ville være en stemme på forkommunisten Rina Ronja Kari. Denne ‘folkebevægelse’ er i øvrigt i valgforbund med kommunisterne i Enhedslisten.

  Så hvis man gerne vil stemme på trotskitser/KPD-ml/DKP-ml/SAP og hvad alle disse fjollede gammelfascister kalder sig, kan man trygt stemme på SUF/AFA osv., for dét er, hvad man får gennem Folkebevægelsen mod EU.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 17:02

 32. > np 16:52

  Tænk blyantspenge, dvs. et overdådigt rådighedsbeløb pr. medlem, som de ikke skal stå til regnskab for.

  Parlamentsmedlemmerne skal blot huske at møde op fredag hen ad formiddagen og krydse sig af som mødedeltagere, hvorefter de kan forlade lokalet, flyve hjem på alt andet end MonkeyClass og hæve en formidabel hyre.

  De griner hele vejen til banken, og selv Britta Nielsen må være dybt misundelig over den legale svindel.

  Ikke så mærkeligt, at EP er blevet en forgyldt aftrædelsesordning for afdankede folketingspolitikere. Med undtagelser som fx Vistisen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 17:11

 33. @np: EU’s nye ophavsretslove er censur, fordi de vil forbyde at man linker til en artikel i løgnepressen, som man vil imødegå med argumenter og beviser.

  Man må heller ikke vise billeder af folkemængder, når man vil imødegå løgnepressens udtalelser om antallet af mennesker til en demonstration

  med meget mere

  Kommentar by Træt — 26. maj 2019 @ 17:43

 34. Det såkaldte EU Parlament er slet ikke et Parlament. Alle, der ved hvad et rigtigt parlament er, burde nemt kunne kunne indse dette. Det kan hverken fremsætte et lovforslag eller vedtage et. Hvorfor stemmer folk mon overhovedet nogen ind i et “Parlament”, som kun har til formål at narre os til at tro, at EU indeholder et element af demokrati.

  At normalt begavede mennesker falder for dette trick, er mig en gåde. I Østeuropa har de gennemskuet det. Der er valgprocenten sine steder så lav som 15%.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. maj 2019 @ 17:53

 35. “Det kan hverken fremsætte et lovforslag eller vedtage et.”

  Heldigvis. Men derfor kan man godt hælde grus i EU-maskineriet.

  Tænk at kunne give sin stemme på Marine Le Pen’es gruppe i Europa-Parlamentet, hvilket man kan, hvis man sætter kryds ved DF i dag indtil kl. 20.

  Det er langt bedre end fortabelsen i sofaen.

  Kommentar by np — 26. maj 2019 @ 18:10

 36. Åh nej, det er hestemanden, som står for valgaftenen på DR. Hvorfor bliver han ikke fyret? …

  Kommentar by np — 26. maj 2019 @ 18:37

 37. @34: Slovenien meldes til at have under 9% valgdeltagelse og Kroatien under 10%.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. maj 2019 @ 18:42

 38. > np 18:37
  Hvem er hestemanden? Jeg MÅ se tabershowet for underholdningens skyld.

  Og så glæder jeg mig til Vistisens personlige stemmetal. Tror sgu, han får det højeste.

  Godt så, stadig en lille time, stem personligt på Vistisen (DF), ellers ved du ikke, hvor din stemme ryger hen. På grund af bizarre valgforbund.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 19:04

 39. > Henrik Wegmann 17:53

  Enig, men har du et bedre forslag, sådan ud over sofaen?

  Vi er nu engang medlem af dette skuespil, og kan man rokke en lille smule, er det nok dét værd. 50 minutter endnu!

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 19:08

 40. Henrik Petersen 19:04

  Jeg tror, at du driller. Det er da Johannes Langkilde.

  https://www.bt.dk/danmark/dr-fortryder-hestetransport-nu-skal-kendt-tv-vaert-selv-betale-dyr-regning

  Kommentar by np — 26. maj 2019 @ 19:11

 41. Søreme om ikke også Møller nu brokker sig over middelklassen :-)

  Det mindste onde

  Kommentar by Kim Poulsen — 26. maj 2019 @ 19:34

 42. > np 19:11

  Ah tak. Jeg driller ikke, var blot blank :/ Åh, noget med hans kone og en hest over Atlanten eller deromkring. CO2 aftryk, haha.

  Johannes Langkilde og konen, nu med hest, siger nej til – øh, et eller andet. Eller noget…

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 19:36

 43. # 38
  Undlad at give legitimitet til et falsk Parlament, som man jo gør ved at stemme. Endnu bedre, forlad sofaen og stem blankt. Med en meget lav stemmeprocent, eksempelvis 10-15%, eller en meget høj procent blanke/ ugyldige stemmer, kan man ikke påstå at have et folkeligt mandat.

  Du giver selv svaret: Det er et skuespil.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. maj 2019 @ 19:37

 44. > Kim Poulsen19:34

  Sådan så min også ud.

  > Henrik Wegmann 19:37

  Kan godt følge dig, men det er squ svært at brokke sig, hvis man ikke har stemt. Javist, det er i skoven, men så må man forsøge at se skoven for bare træer.

  At stemme blankt er ren idioti til en skueproces. I det mindste tilhører DF en EU-skeptisk gruppe, og med lidt held vil EU-skeptiske partier danne en helt ny gruppe.

  Blot at gøre ingenting fører til, ja netop, ingenting. Sorry to say.
  Og uagtet stemmeprocent vil parlamentet fungere. Det gør altså ingen forskel at stemme blankt eller blive på sofaen.

  Tro endelig ikke, at EU-parlamentarikere som flest vil lade dette forstyrre deres nattesøvn, blyantspenge og formidable lønninger.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 20:05

 45. Stop nu det der sofavælger fis! Og drop alt pjat med at stemme blank! – I opnår jo ikke en skid (jo muligvis en skid) – En blank stemmeseddel, registreres jo højest af et par ligegyldige papirnussere (læs: Kommunalt ansatte valgtilforordnede) som ikke engang gider at ryste lidt på hovedet over en tom stemmeseddel – Kom nu op af sofaen alle Uriaspostere, gu gør vi da en forskel!

  Kommentar by T. Flodur — 26. maj 2019 @ 20:07

 46. Det ser ud til at Vistisen mister sit mandat takket være de nye spidsborgerlige, suk..

  Kommentar by Kim Poulsen — 26. maj 2019 @ 20:08

 47. Sophie Carsten Nielsen står og jubler, hun er endnu mere bimlende blæst end en psykisk syg svensk teenager, der vrøvler om klima.

  Og ikke aner et pluk om, at den menneskeskabte klimaforandring skyldes den enorme befolkningstilvækst i Afrika, Mellemøsten og Indien.

  Sophie Carsten Nielsen, der tør jeg ikke skrive, hvad jeg faktisk mener om hens psyke.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 20:24

 48. Jacob Willumsen, Enhedslisten, vil redde klimaet. Det er rart at vide, og denne AFA/SUF-terrorbevægelse, der repræsenterer usandsynligt få personer i et meget lille land. Så god fornøjelse med at redde kloden. Køb en panda.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 20:30

 49. Vistisen fik min stemme; har fulgt ham i nogen tid. Han taler godt for sig – Har ikke registreret, at han har gjort noget galt eller stemt uforsvarligt i enkeltsager – Jeg vil, for at understrege mit statement tilføje; om så han havde bollet Margrete Auken, så ville jeg alligevel have stemt på ham.

  Kommentar by T. Flodur — 26. maj 2019 @ 20:31

 50. Denne gang gik din stemme til Zenia Stampe – om end det var af vanvare. Så har du prøvet dét :)

  Der var ellers god grund til at at stemme på Anders Vistisen og hans nationalbevidste blok. I det mindste for at vise, at der ham – og ikke Hristov – der skal være DFs spidskandidat.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. maj 2019 @ 20:32

 51. > Morten 20:32

  Hvem skriver du til?

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 20:45

 52. ->Morten:
  Møller har været medlem af stemt på de grønne, så vidt jeg husker – så han har prøvet lidt af hvert. Men ja, latterligt at DF forfremmer mini-Tulle på den måde. Hvis ikke jeg allerede havde mistet alt for Tulle, så har jeg det nu. DF er mindste onde idag, men håbløse ved et folketingsvalg, så længe Tulle styrer.

  Kommentar by Kim Poulsen — 26. maj 2019 @ 20:50

 53. Enig, Kim.

  Til andre: Zenia Stampe er formand for Partiet De Blanke, der lever af sofastemmer og blanke ditto. De behøver ingen egne stemmer, blot at vi lader stå til.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. maj 2019 @ 21:16

 54. Ja det nytter intet med det parlament. DK skal ud. Vis vejen Boris! Men jeg stemte dog på det mindst ringe: DF.

  Kommentar by Winged Hussar — 26. maj 2019 @ 21:44

 55. Jeg sidder og håber i mit stille sind, at Lars Løkke Landsforræder får sådan en valglussing, at det giver genlyd hele vejen fra Brussels gemakker og langt ind i FN.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. maj 2019 @ 22:06

 56. Som forudsagt bliver den vingeskudte krage M. Auken genvalgt, nu med en sikkert lige så overflødig partifælle, gætter på Karsten Hønge.

  Også Morten Helveg Petersen bliver genvalgt og også med en anden radikal ligegyldighed.

  Jacob Willumsen, hipster, Enfoldighedslisten, kommer ind blandt andet via stemmer fra noget, der kalder sig en folkebevægelse (valgforbund).

  Diverse aldeles intetsigende venstrepolitikere vælter over hinanden, og den konservative spidskandidat Weiss kommer naturligvis også ind.
  Fint, så er der råd til ferierejserne med fly som følge af de utallige bonuspoint, MP’erne optjener. Ud over varm luft kan klimatosserne så glæde sig over yderligere CO2-udslip.

  Enig med Winged Hussar 21:44
  Daxit, og det kan kun gå for langsomt. Folkeafstemning nu, tak! Og så en selvvalgt tilknytning i form af EØS, som både Norge og Schweiz klarer sig mere end udmærket med.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2019 @ 05:42

 57. Badutspringer- og tylskørtepartiet kom ikke ind. Stemmerne gik, jævnfør valgforbundet, til de Radikale. Same-same.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2019 @ 05:52

 58. Der er ikke sket klimaforandringer pga. co2. Alt det med co2 er humbug. Det er solens varierende udstråling som er hovedårsag til klimaforandringer. Læs bogen “Den maniske sol”.

  Kommentar by tp — 27. maj 2019 @ 10:35

 59. Lige så skal man undgå at brevstemme fordi det koster samfundet dyrt. Desuden Kim Møller er folkebevægelsen ikke et mandat fra Enhedslisten men en modstand imod EU og for danxit som Dansk Folkeparti ikke er tilhænger af.

  Kommentar by Moth — 27. maj 2019 @ 16:54

 60. Lige igen så er folkebevægelsen de eneste der interesserer sig for suverænitet og folkestyre; poesien kommer ikke fra EU men Danmarks og Europas jord!!!

  Kommentar by Moth — 27. maj 2019 @ 17:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper