26. maj 2019

Fakta: “Når du har et vist antal elever med en anden etnisk baggrund, så forsvinder de danske elever. “

Vi kender dem alle. De er tilhængere af mangfoldighed på parole-niveau, men foretrækker i sidste ende at det er andre folks børn der er ‘frontsvin’ for multikulturen. Fra Altinget.dk – Elever flygter fra opdelte gymnasier.

“På 11 ud af de 13 gymnasier, der har landets højeste andel af ikkeetnisk danske elever, falder det samlede antal elever, mens det går i den stik modsatte retning for andelen med anden etnisk baggrund end dansk, viser Altingets gennemgang af tal fra Danmarks Statistik.

Høje-Taastrup Gymnasium har eksempelvis oplevet det samlede elevtal falde fra 513 til 465 i perioden, mens procentdelen af elever med anden etnisk baggrund end dansk er steget fra 30 procent til 57,6 procent.

‘Når du har et vist antal elever med en anden etnisk baggrund, så forsvinder de danske elever. Dernæst falder det samlede elevtal. Hurtigt,’ siger rektor på Høje-Taastrup Gymnasium Mogens Andersen.

(Danmarks Statistik, Altinget.dk)

“Tressernes programmerede broderskab kulminerede ikke i integration, men bøjede af og blev til sort adskillelse. Hvide studenter er pinligt berørte og taler nødigt om det. Det passer ikke rigtigt ind i stilen. Alle mennesker skulle jo være smukke og lige og venskab bare et aspekt af alle de lige muligheder. De lader som om, de ikke bemærker alle de borde i spisesalen, hvor hvide studenter aldrig sætter sig. (Allan Bloom om multikultur på Cornell University i Historien om Vestens intellektuelle forfald. 1991, s. 81)

Oploadet Kl. 14:17 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101639/trackback

39 Comments »

 1. […] Hos de grønne hyklere kan man godt flyve over 6000 kilometer for at løbe et 10 kilometer motionsløb i et muslimsk område.Se også Fakta: “Når du har et vist antal elever med en anden etnisk baggrund, så forsvinder de danske el… […]

  Pingback by Alternativet ‘s EU-kandidat er valgets største CO2-gris – Free Speech Blog — 26. maj 2019 @ 14:19

 2. Høje Taastrup Private Gymnasium, karaktergennemsnit 2018:

  Mat B -0,5
  Ni elever fik 00. To elever fik -03

  Tyrkisk A 9,8

  Det skal nok blive godt …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. maj 2019 @ 14:36

 3. Flere flotte karakterer fra de små samfundsberigende genier på Høje Taastrup Private Gymnasium:

  Dansk A 1,5
  Engelsk A 2,1
  Mat A 0,8

  Landsgennemsnittet ligger omkring 7,5

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. maj 2019 @ 14:42

 4. Derefter stiger antallet af tilfælde af vold mod lærerne, og vanen tro er det de venstreorienterede bannerførere for mangfoldigheden, der først forlader den synkende skude.

  Mønstret er det samme hver eneste gang, uanset om det er Sverige, Tyskland, Frankrig eller England.

  ‘Science says liberals are psychotic.’
  https://nypost.com/2016/06/09/science-says-liberal-beliefs-are-linked-to-pyschotic-traits/

  Kommentar by Kimski — 26. maj 2019 @ 14:43

 5. > Jørgen Nielsen 14:36

  Tak for oplysningen til almindelig nedmuntring. Tænke-tænke, hvad er det nu, der er i Høje Taastrup? Nåja, fx Gadehavegårdsvej. Lyder det som et hyggeligt område med et lille gadekær?
  Lad mig afsløre, at det er det ikke.

  Sjovt, selv gymnasieelever stemmer med fødderne, og tak for det. De har vel en grund til det?

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 14:44

 6. …og her gik jeg og troede, at alle berigerne er fødte astrofysikere, hjernekirurger og andet godt.
  Men nok snarere hashhandlere, khattyggere og bmw-kørere med ekstrem adfærd.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 14:47

 7. @ Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 14:44

  Glem ikke Tåstrupgaard.

  Der er ikke noget at sige til, at de forlader de lorteskoler, men kunne de så for fanden ikke lade være med at gå og reklamere for mere import af det lort?

  Kommentar by Knud Madsen — 26. maj 2019 @ 14:55

 8. ‘Tallene taler fortsat deres eget, tydelige sprog: Muslimer klarer sig markant dårligere målt på alle væsentlige parametre.’
  https://www.document.dk/2016/10/10/tallene-taler-fortsat-deres-eget-tydelige-sprog-muslimer-klarer-sig-markant-daarligere-maalt-paa-vaesentlige-parametre/

  Kommentar by Kimski — 26. maj 2019 @ 14:56

 9. > Knud Madsen 14:44

  Tak, den glemte jeg lige. Og faktisk er der lige øst for et hyggeligt gadekær, men skinnet bedrager….

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 15:00

 10. Ret pudsigt. Ved frokost i dag, havde vi besøg af vores yngste søn. Han siger så, at da han gik på Herlev Gymnasium (en 10 år siden), så var andelen af halvhjerner 10%, i dag er den 45% !

  Det kan kun gå galt. Hvorfor ikke tage et opgør med hvad vi vil med Danmark, i stedet for dette sejpineri. Ondets rod er islam.

  Kommentar by der Adler — 26. maj 2019 @ 15:00

 11. Så er det godt, man har flinke halal-hippier, der kan give flotte årskarakterer, sådan for lige at bløde lidt op for al elendigheden.
  Sydkysten Gymnasium

  Mat A
  Års: 9,4 eksamen: 1,8 forskel 7,6
  Fysik A
  Års: 7,1 eksamen: 0,5 forskel: 6,6

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. maj 2019 @ 15:02

 12. Det samme sker i folkeskolen. Rosengårdskolen i Odense 0 kl. 2012. 20 elever, heraf 3 ikke danskere. 7 år senere har klassen 19 elever, heraf 14 ikke danskere. Ikke noget at sige til folk flytter deres børn hvis de kan.

  Kommentar by Popeye — 26. maj 2019 @ 15:28

 13. Så – fra den store glemmebog – husker man jo Helle Thorning Schmidt og Mette Frederiksen, der offentligt piskede forældre med skorpioner, hvis de lod deres poder gå i andet end folkeskolen, men selv lod deres børn gå i privatskoler eller flyttede dem til en kridhvid folkeskole.

  Moral er godt, dobbeltmoral dobbelt så godt. Vi er alle lige, men nogle er mere lige end andre som bekendt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. maj 2019 @ 15:34

 14. Landsforrædderne skal da bare fortsætte katastrofen

  Kommentar by BB — 26. maj 2019 @ 15:45

 15. Multi-kulturalisterne fatter det ikke – det kommer aldrig til at gå, det ender i konflikt før eller siden.

  Hvor mange diskoteker har vi hørt om i tidens løb, som bliver anklaget for diskrimination i indgangen?

  Der hvor de fremmede (mænd) bliver lukket ind med deres afsindige opførsel, forsvinder hovedparten af de danske piger, derefter de danske mænd og med dem det økonomiske grundlag for forretningen (de fremmede drikker jo ikke) – kun pigerne der falder for de brune øjne er tilbage. Er der basis for at drive forretning? Man kan jo stille spørgsmålet på CBS eller hos dansk industri ;-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 26. maj 2019 @ 15:48

 16. ONDETS ROD ER ISLAMISTISK IDEOLOGI. Islamisterne oplæres jo ligefrem til at angribe, terrorisere og udrydde alle “vantro”, “urene” og kristne samt røde marxister, feminister, bøsser, lesbiske og transvestitter. Det oplæres i vold og mord fra små, og indoktrineringen fortsætter i deres moskeer.

  Der er ganske vist mange i og for sig fredelige muhammed-anere, ligesom der var mange fredelige tyskere i 1933-39. Men en flok fanatikere TVANG tyskerne til at gå i krig mod nabolandene. Noget lignende skete i Algir i 1958. Det vil blive noget af det samme her i Danmark, når invasionens hærskarer føler at de er mange nok. Så vil de danne militser, bander og kamppatruljer som skal erobre og overtage Danmark.

  Foreløbig nøjes de dog med at overtage skoler, boliger, villaer, torve, gader, bykvarterer, jobtilskud, velfærdsydelser og sengepladser på hospitalerne. Ligesom de nøjes med spredte indbrud, overfald, røverier, voldtægter, stenkast, knivstik og påsatte brande m.m.

  MEN HVEM har inviteret hundredtusindvis af kulturfremmede indenfor? Ja, men det har jo de Radikale, Socialist”demokraterne”, Venstre og Konservative samt SF. Det er dem som har HOVEDANSVARET for at Danmarks sikkerhed, suverænitet og velfærd er blevet undergravet siden 1968. Det er disse partier som i årevis har gjort sig skyldige i magtmisbrug, mandatsvig, korruption og forræderi.

  Hvis man stemmer på disse partier beder man om mere af det samme. Og på et tidspunkt ender det med et stort brag. Nemlig Danmarks undergang.

  Læs selv på Snaphanen osv. om mord-rekorder og andre uhyrligheder i Sverige, Frankrig, England, Balkan og Libanon.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. maj 2019 @ 15:53

 17. ….De oplæres i vold og mord fra små…..

  (Selv andre muslimer skal angribes hvis de ikke er sunni-, henholdsvis shia muslimer. Islam står for krig hele vejen rundt)

  Det radikale Jelved parti og deres medløbere er alle godhedsindustriens nyttige idioter

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. maj 2019 @ 16:00

 18. Sådan er det også med den amerikanske folkeskole som stort set er blevet for ikke-hvide som flygter til privatskolerne . Godt 70% af eleverne har ved skoleafslutningen ikke tilstrækkelige læse, skrivefærdigheder og matematikfærdigheder. I negerbyerne Detroit og Baltimore der dette nede på 5-11%. Importer den 3.verden -blev den 3.verden.
  https://www.cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/65-public-school-8th-graders-not-proficient-reading-67-not-proficient

  Kommentar by CCC — 26. maj 2019 @ 16:22

 19. Ingen danskere kan lide røvsyge uopdragne islamister.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. maj 2019 @ 16:24

 20. Perkerlingskes Paludan bashing fortsætter på dagligt plan.

  Rasmus Paludan har i årevis forsøgt at skaffe oplysninger om danske betjente
  Han vil gerne have politiets beskyttelse. Men samtidig har partileder Rasmus Paludan i flere år systematisk bedt om aktindsigt i mindst 81 betjentes personaleoplysninger. Det ligner chikane og bevidst misbrug, fastslår politifolk og juraprofessor.
  Når Stram Kurs-lederen Rasmus Paludan i disse dage fører valgkamp, sker det under et markant antal politibetjentes beskyttelse. Udgiften for politiet er allerede i år løbet op i et større tocifret millionbeløb.

  Men Rasmus Paludan er tilsyneladende ikke stor fan af alle betjente.
  I årevis har Paludan udøvet noget, der af politifolk opfattes som systematisk chikane mod stribevis af danske betjente og politianklagere, herunder de politifolk, som har beskyttet ham under konkrete demonstrationer.

  I mindst 81 tilfælde har Rasmus Paludan i perioden 2012 til 2019 bedt om aktindsigt i politiansattes personalemapper, viser oversigter, som Rigspolitiet har udleveret til Berlingske, og i mindst 16 tilfælde har Stram Kurs-partilederen søgt om aktindsigt i personalemapper på bl. a. politianklagere og jurister, viser oplysninger fra Justitsministeriet, forbyd islam i Danmark.

  Kilde: https://www.berlingske.dk/danmark/rasmus-paludan-har-i-aarevis-forsoegt-at-skaffe-oplysninger-om-danske

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. maj 2019 @ 16:34

 21. Hvad er så bedst!
  At lukke de muslimske friskoler og sende eleverne ud i folkeskolen eller….

  Kommentar by Anonym — 26. maj 2019 @ 17:19

 22. Når myndighederne rummer en “kramme Charlotte”, Jeppe Jensen, og muslimerne i Odense politi, så har Paludan (og vi andre) grund til at være forsigtige.

  Kommentar by k. m. — 26. maj 2019 @ 17:23

 23. Nu er den belgiske avis jo blevet overtaget af rødfascister, så den er ophørt med at være en troværdig avis. Tom Jensen har bl.a. afskaffet debatsiderne. Det kan være rigtigt at Paludan har søgt oplysninger, men om skod-avisen overdriver eller forvrænger i dette tilfælde, véd vi ikke. Men vi véd at B.T. ligesom Politiken og Week-end avisen osv. gerne vil bagtale og mistænkeliggøre Paludan, Trump, Salvini, Victor Orban og andre ikke-kommunistiske personer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. maj 2019 @ 17:27

 24. PS: Ved valget i dag bør man huske at ALLE de gamle partier på stemmesedlen er vildt EU-begejstrede, undtagen DF. Stem f.eks. på Finn Rudiazsky fra DF. (Rinja Ronja er nok for rød)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. maj 2019 @ 17:36

 25. PS: Snaphanen, 24nyt.dk og den korte fortæller nu om TILTAGENDE CENSUR.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. maj 2019 @ 17:48

 26. Det skulle vel tilfældigvis ikke har noget med islam at gøre:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2019 @ 17:56

 27. Det har ihvertfald noget med befolknings udskiftningen at gøre.

  Og mindst 80 % af befolkningen ønsker at det skal forsætte.

  Kommentar by dan.c — 26. maj 2019 @ 18:18

 28. IQ falder i industrilande.

  https://youtu.be/sm-LX-BjpBM

  Kommentar by Jan huus — 26. maj 2019 @ 18:48

 29. Berlingske skriver: “Det ligner chikane og bevidst misbrug, fastslår politifolk og juraprofessor.”

  Ok, så når borgere, som man ikke bryder sig om, helt lovligt anvender de gældende regler om aktindsigt, så er det lige pludselig “chikane og bevidst misbrug”.

  Hvis det er tilfældet, så burde kritikken rettes imod reglerne og ikke imod de borgere, som anvender reglerne.

  Kommentar by HN3 — 26. maj 2019 @ 18:57

 30. Hovedproblemet er, at i den danske folkeskole og gymnasier må eleverne ikke dumpes.

  Alle dovne og ugidelige får lov til at ødelægge undervisning for dem, der vil. Danske politiker har i faktaresisten humanistisk multikurelt naivitet selv ødelagt det, for alle seriøse uanset hvor man kommer fra.

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 26. maj 2019 @ 18:58

 31. Multikultur i praksis. Islamiseringen fortsætter, og de venstreorienterede slår blikket ned og udskammer enhver, der siger det åbenlyse og påpeger hykleriet.

  Kommentar by PiusXll — 26. maj 2019 @ 19:03

 32. DRs P1 er igen på krigsstien. I front førte man Stine Bosse som er forkvinde for den såkaldte “Europa-bevægelse” som slet ikke kan få EU nok. Stine himlede op om hvordan det store fælles-skab (ha ha ha) skabte løsninger til fordel for os alle sammen. Ikke eet ord om alle de problemer, ulemper, ulykker, kriser og tragedier som EU skaber. Ikke eet ord om de trusler som er opstået mod almindelige mennesker…… pga. mangedoblet kriminalitet plus velfærdsforringelser og andet m.m…… som har undergravet alt med tryghed, frihed og sikkerhed.

  Stine Bosse er kynisk og beregnende, eller dum som pap.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. maj 2019 @ 19:56

 33. Exit Poll:

  De Radikale og SF står begge til at blive næsten fordoblet.

  Danmark er lige til at lukke op og skide i…

  Kommentar by Revisoren — 26. maj 2019 @ 20:04

 34. Ja, men der stemmes stadig for mer af det samme.
  Var ved at kaste op over at se “trommerslageren” og nulbon’en Lorten Helveg og Moammar Østergaard stå og kro sig over resultatet i går aftes.
  Vi er en nation af idioter.

  Kommentar by White knight — 27. maj 2019 @ 06:01

 35. Højrenationalistiske partier udebliver.
  Overskrift på tv2 news til morgen.

  Kommentar by Anonym — 27. maj 2019 @ 06:24

 36. Nå ja, selvfølgelig har han ret i, at “multikultur” i sig selv er vores dødsdom. Vi bliver i lige så høj grad udryddet som en unik kultur og folkestamme ved at blive overrendt af asiatere. Det foregår bare mere stille, men er tydelig for en hver i gadebilledet.

  Kommentar by Margrethe — 27. maj 2019 @ 10:45

 37. Der er én ting at glædes over: Når det kommer til stykket, så stemmer ALLE mennesker med fødderne.
  Nævn f.eks. bare ét folketingsmedlem fra de røde partier som er bosat i et ghetto-område.
  Nævn bare ét folketingsmedlem fra de røde partier som har eller har haft deres børn i en indvandrerdomineret folkeskole.
  Og hvor er alle indvandrerkandidaterne på de røde partiers lister? Og hvorfor bliver de få, der er, ikke valgt?
  Det er med indvandrere som med klimaet: Alle SNAKKER med stor patos om alle de “rigtige” løsninger og holdninger, men når det kommer til handling, så viser den brede masse sit sande ansigt.

  Kommentar by Thomas — 27. maj 2019 @ 13:01

 38. Alle islamapologeterne belærer altid pøblen om, at det er en kæmpestor succes, at indvandrerpigerne “stormer” frem på de videregående uddannelser.

  Men samtidig viser andre undersøgelser, at de efter endt uddannelse ender som hjemmegående fødemaskiner.

  Igen et eksempel på et ufatteligt spild af skattekroner på fatamorganaet “integration”…

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2019 @ 13:39

 39. “White Flight” starter i det små med skoler og ender med at de hvide rejser væk fra de brune og sorte.

  Kommentar by Torsten — 2. juni 2019 @ 16:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper