27. maj 2019

Hans Blaaberg, folketingskandidat for Nye Borgerlige (Kbhn): “Jeg er betjenten, der har fået nok.”

Berlingske har talt med Hans Blaaberg, folketingskandidat for Nye Borgerlige i København. Privat er han politibetjent og en del af det avisen kalder for partiets ‘politiklub’. Han har 24 års erfaring fra etaten, og er en del af ‘Særlig Efterforskning Øst’, der blandt andet efterforsker bandekriminalitet. Han har fået nok.

Fra Berlingske.dk – En politimand har fået nok og stiller op til valget: ‘Vold, voldtægter, røverier, skudepisoder og drab er blevet hverdag’.

“‘Jeg er betjenten, der har fået nok. Forstået på den måde, at mængden af skydevåben, der florerer i Danmark, er eksploderet. På samme måde er mængden af tyvekoster, der forsvinder ud af landet, eksploderet. Og der bliver flere områder i Danmark, hvor politiet har svært ved at komme. Ja, der har altid været kriminalitet, men den bliver grovere, det samme gør mentaliteten,’ understreger han.

… Ifølge ham er der ikke bare blevet flere skydevåben. Der er også blevet flere indvandrerbander og flere såkaldte grupperinger, og de har flere medlemmer. Ikke mindst i de udsatte boligområder.

Men for Hans Blaaberg handler det også om mere end våben og bander. Det handler også om respekt. Ikke bare for øvrigheden. Også for andres meninger og holdninger.

‘I marts uddelte vi i Nye Borgerlige flyers og balloner ved Nørreport Station, da der kom en gruppe unge i alderen 11-14 år. De fleste med udenlandsk baggrund. Men også nogle med dansk. De begyndte at spytte efter os, også mig, og de ramte nogle af os på ryggen. Til at begynde med var vi en 30 stykker, til sidst var vi kun otte. Folk, der gerne ville hjælpe til, turde ikke være der,’ fortæller han.. …

Jeg ser det i dagligdagen. Kommer vi ud på Nørrebro i en politiforretning, så står de og råber efter os. Det kunne også være i Greve, i Allerød, i Brøndby eller andre steder med udsatte boligområder. Så snart politiet ankommer, begynder tilråbene. Det er eskaleret. Da jeg begyndte som betjent for 24 år siden, var det anderledes,’ siger han. …

Er du bekymret på dine døtres vegne?

Det her handler for mig reelt om, hvilken verden jeg ønsker mig for mine børn og børnebørn. Det skal ikke ende som i USA eller i det sydlige Europa med afpresning. Vi ser en tendens til det, og det vil vokse, hvis ikke gør noget ved det,« siger han.'”

(Afbrændte valgplakater lagt ved Hans Blaabergs privatadresse, 15. maj 2019; Foto: Facebook)

“Så skete plakat hærværket så også for mig!!!! Oven i købet på min hjemmeadresse…. Her sent onsdag aften bliver to af mine plakater kastet på min hoveddør. Der var ovenikøbet sat ild til den ene af plakaterne – det er jo fuldstændig vanvittig, at angribe mig på min bopæl. At angribe politikere på deres hjemmeadresse, at kaste en genstand med ild i mod min hoveddør, uden omtanke for hvad der kunne være sket!!!” (Hans Blaaberg, 15. maj 2019)

Oploadet Kl. 16:54 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101661/trackback

29 Comments »

 1. Ikke for at tage fokus fra den sikkert udmærkede betjent, men paludan er lige blevet stenet ud af gellerup parken på trods af et gigantisk politiopbud, (der gik også rygter om en pistol) og er nu på vej ind i bispehaven der er mindst lige så slem. Live på youtube nu.

  Kommentar by Per — 27. maj 2019 @ 17:08

 2. Han stiller desværre ikke op i Københavns Storkreds, så ingen mulighed for mig at stemme på ham.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2019 @ 17:11

 3. En klog panser-basse! Og så ser han godt ud :-)

  Og Løkke vi have flere af disse psykopat-muslimer ind, via Marrakech-aftalen?! Vi lever i psykopatiske tider…

  Jeg vil opfordre til, at flere danskere skriver mails til mange politikere, også fra partier, man ikke kunne drømme om at stemme på, og spørger dem, hvorfor det er ulovligt at stoppe biler m indvandrere og visitere dem for våben??

  Er det monstro den politiske korrekthedssyge, der igen gør sig gældende, så at de semibrune har mere ret til ikke at blive fornærmede (over at blive stoppet og få frataget knive, sabler, pistoler og kalashnikovs), end vi hvide danskere har til ikke at blive skudt???

  En dag går det rivende galt, det her.

  Kommentar by Kuffar — 27. maj 2019 @ 17:15

 4. Sagde Lars Andersen – ham frihedsaktivisten – ikke at langt de fleste politifolk stemte på DF.

  Kommentar by Jake Sorensen — 27. maj 2019 @ 17:39

 5. HANS BLÅBJERG er da virkelig værd at stemme på. Han er fremsynet og har ikke ladet sig indoktrinere af tidens propaganda. Og han har forstået at Danmark bevæger sig i en helt forkert retning, hvor det kan ende med fuldstændig forfærdelige og katastrofale tilstande, á lá Sverige og Libanon.

  Vi regeres for tiden af partier som påstår at EU er et herligt fællesskab styret af et herligt makkerpar, Merkel og Juncker, og Lars Lusk og Mette Valgflæsk praler af at alt det gode de vil gøre for danskerne, samtidig med at de iskoldt ignorerer at landet hærges af bøller, bander, militser.

  Tusinder af danskere er allerede ofre for alle mulige arter af fjollerier, “reformer”, forbrydelser, velfærdstab og tragedier. Men det er de gamle partier ligeglade med. De taler kun om at EU giver os enorme fordele. Selvom EU er en tung byrde for den brede befolkning. De fylder os med klima-vås, og de lyver og vrøvler året rundt om multi-kulti og indvandrings-berigelse.

  Nu har de så planer om statscensur, nedrivning af tusindvis af boliger, import af et par millioner kulturfremmede, smadring af endnu mere infrastruktur, endnu mere pengesvineri og endnu flere sparekrav til sundhedsvæsnet. Osv.

  Der skal lig på bordene, siges det, før politikerne vågner op. Men nu har vi ligdynger så høje, at man slet ikke kan få øje på bordene. Et blodbad på danskerne er i gang.

  Det kan anbefales at stemmme på NB og Stram Kurs. For de gamle partier er uduelige, håbløse, folkefjendske.

  ——————

  Læs Black Pigeon ang. MAROKKO-PAGTEN og KALERGI-PLANEN. Se Merkels migrant crisis, what next – se EU = Europas Undergang. Se den korte, 24nyt.dk og andre om stribevis af mord og mordforsøg på danskere. Læs om hvordan milliarder og atter milliarder af kroner tages væk fra danskernes velfærd, og gives til arabere og afrikanere. Se film om terror hos you tube og National Geographic.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 17:41

 6. Se lige alle taberne fra Gellerup-parken – med børn.
  Mon sharia-Jeppe står parat med en underretning?

  https://www.youtube.com/watch?v=RznMCJ35Lfk

  PS: Børnene er vilde med Rasmus

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. maj 2019 @ 17:53

 7. Medierne er ikke overraskende tavse om denne politiske terror.

  Kommentar by Winged Hussar — 27. maj 2019 @ 17:55

 8. > Kuffar 17:15

  Politiet kan uden videre indføre visitationszoner og dermed kontrollere alt og alle, der måtte se mistænkelige ud. Det betyder vel sorte bimmere med sænkede undervogne og fem storgrinende hashskæve mospuder* indeni.

  Kan også være et el-løbehjul med to somaliere, der kører totalt uforsvarligt og helst på fortovet. Khattygning bedrives i øvrigt på daglig basis i Griffenfeldsgade aka Little Mogadishu.

  *mospude = mandlig hårpragt, når man har fået en kr. 60 rundbarbering hos en araber på Nørrebrogade, sort naturligvis og kontant betaling. Kvittering gives ikke. Kasseapparat eller Dankortterminal forefindes ikke.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2019 @ 17:57

 9. Dejligt at se at DF fik tæv ved EP valget. Svindlen med MELD og FELD, og det pinlige efterspil hvor de ikke bakkede Rikke Karlsson op. Messerschmidt burde være ekskluderet af partiet, men deres moral var pilrådden, han var jo deres “stemmesluger”. Oveni er der DFs pinlige kulsorte miljøprofil, de kan lige så godt hævde at jorden er flad, som at mennesker ikke forurener ad helvede til, og påvirker klimaet.
  Hvad angår folketingsvalget er DFs svækkelse derimod noget lort, de Radikale vejrer morgenluft, og det er ikke det vi har brug for på indvandringssiden. Det er lige nu svært at forestille sig en regeringskonstellation der strammer indvandringspolitikken ud fra de nuværende meningsmålinger.

  Kommentar by Zatopek — 27. maj 2019 @ 18:03

 10. 3#: Det må man sige ja og ja til:-)

  Kommentar by Margrethe — 27. maj 2019 @ 18:16

 11. > Zatopek 18:03

  Menneskeheden forurener, uanset hvad nogle verdensfjerne klimatosser hævder.

  Netop derfor er det vigtigt at pege på den enorme befolkningstilvækst i Afrika, Mellemøsten, Indien, Pakistan, Bangladesh osv.

  Da er det ligegyldigt med Danmarks meget lille befolknings yderst minimale CO2-udslip.

  Skrækscenariet ved Folketingsvalget er naturligvis, at et verdensfjernt parti med base yderst i galaksen, de Radikale, igen-igen får indflydelse. Sandsynligvis i samarbejde med Badutspringerpartiet, Socialdemokratiet, SF og Einhetz-tæskeholdslisten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2019 @ 18:21

 12. Lige nu i TV-avisen:

  Den ramadan-fastende studievært Erkan Özden får næsten ufrivillig sædafgang, da han nævner, at DF har fået et “ordentligt nyrehug” af vælgerne.

  Det bliver nok fejret med en ekstra kebab efter solnedgang…

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2019 @ 18:39

 13. “Det skal ikke ende som i USA eller i det sydlige Europa med afpresning.”

  Altså, hvor meget afpresning o.lign. er der mon i korn-hvide områder som Iowa, North Dakota og Minnesota udenfor de steder Obama gjorde til ‘Somalia in the Midwest’? Det er de klassiske etnisk skandinaviske stater i USA. Og jeg tror de minder meget om de etnisk skandinaviske områder af Skandinavien mht kriminalitet, fattigdom osv.

  Kommentar by Moran ya Simba — 27. maj 2019 @ 19:11

 14. Den søde og sexede Ronja Røverdatter stod og græd, da hun var blevet dumpet af vælgerne.

  Som den nationalkonservative gentleman jeg er, tilbyder jeg naturligvis – uden beregning – at trøste den stakkels kommunist.

  Du ringer bare, Ronja…

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2019 @ 19:18

 15. DR og TV2 gjorde det til et klimavalg. Der bliver ikke snakket om terror-bomber i Frankrig.

  Kommentar by k. m. — 27. maj 2019 @ 19:31

 16. “Svindlen” i Meld og Feld er et hæderstegn, på samme måde som en racismedom.

  Messerschmidt er jo kun blevet trukket frem fordi han er EU-modstander

  Kommentar by Træt — 27. maj 2019 @ 19:32

 17. Fuldt fortjent og forventeligt fik DF rundbarbering ved EU-valget.
  Hvad derimod er helt uforståeligt er det afdankede partys eget chokerede reaktion på resultatet. Det er næsten det mest rystende og pinlige.
  DF der under Pia K. havde en eminent føling med stemningen i befolkningen, har da fuldstændig fået smadret kompasrosen.
  Partiets messedreng fik en helt uset gylden mulighed for at udrette noget af alt det, han havde bagt op til gennem 15 år.
  Resultatet – eller manglen på samme kender vi allerede.
  Fug Meld og Feld sagen. Han svindlede blot ligesom alle andre – og barken Margrethe.
  Hvis Tulle og Co. ka’ blive så forvirret chokerede over dén lussing. Boy, have I got news for U !
  Så bare vent til 5.juni.
  Jeg har løbende gennem de seneste 4 år forberedt bekendte indenfor partiet om, hvad de havde i vente. Og er blevet mødt med en hovedrystende vantro.
  “One down – one to go” siger vi bare.
  Kunne man bare tro på, at den klarhjernede betjent blot er een ud af mange. Med sharia-kramme-Charlie og mospude wannabe’en Jeppe som sørgelige undtagelser.
  For det er bl.a nok fra den kant revolten skal komme.
  Ellers er der kun RP og SK tilbage i det “dobbeltløbede”.

  Kommentar by White knight — 27. maj 2019 @ 19:42

 18. “DR og TV2 gjorde det til et klimavalg.”

  Klimahysteriet minder mig om hvorfor jeg tror demokratiet spiller på sidste vers. Givet den enorme faglige uenighed og usikkerhed der er om klimaet og givet at der er langt mere konkrete miljøproblemer (god gammeldags forurening m giftstoffer, kræft- og allergifremkaldende, mulige hormonforstyrrende stoffer i plastic osv), foruden de andre, frem for alt demografiske, og også økonomiske (fx eksploderende gæld, øget konkurrence på high-end produktion fra Asien og stigende automatisering), problemer, er ‘klimaet’ måske det historisk mest tåbelige valgemne.

  Når det emne kan skubbes frem foran de reelle, enorme, problemer, så betyder det at de fleste vælgere er idioter. Og dermed at demokratiet er blevet en (gigantisk) national sikkerhedstrussel.

  En kompetent Pinochet er den MINDST grimme udgang på det her. Desværre virker den ikke særligt sandsynlig.

  Kommentar by Moran ya Simba — 27. maj 2019 @ 19:46

 19. White knight — 27. maj 2019 @ 19:42

  SK vil ikke ‘redde situationen’. Formentligt vil partiet på et tidspunkt ende i rent kaos og cirkus, selvom det ikke er noget jeg håber. Men det det MÅSKE kan er at udstille at ’systemet’ reelt er gået moralsk (i dobbelt forstand) bankerot. Mens de arbejder for at udstille det, vil der sikkert ske særdeles dramatiske ting i et andet europæisk land m endnu værre demografi og det kan ændre stemningen i hele Europa. Og i sådanne turbulente situationer er forudsigelser umulige.

  Jeg tror eet af Frankrig, Sverige, UK, Tyskland eller Belgien pludseligt eksploderer i uro der ikke kan inddæmmes og det vil gradvis få en etno-religiøs karakter. Og så er det umuligt at sige hvad der sker. Fordi europæere og muslimer i nabolandende, inkl Danmark, instinktivt vil føle meget stærke sympatier for hver sin side, kan det sprede sig som en steppebrand i hele Vesteuropa.

  Fordi PET og andre myndigheder også kan tænke sig til dette, er det også tid til at indstille sig på at myndighederne vil gå langt hårdere til værks, også overfor os. Steen Snaphane’s arrestation vil blive rutine mod folk der læser Urias o.lign. tror jeg.

  Kommentar by Moran ya Simba — 27. maj 2019 @ 20:02

 20. Det er super godt, at NB har folk på valgplakaterne, med solid erfaring fra hverdagen uden for de nu-siddende politikkeres realitetsfjerne osteklokker og som ikke kommer direkte fra de akademiske/kreative kredse.

  Tak til Hans Blaaberg!
  Må han få et kanon godt valgresultat sammen med NB og må han være en lysende rollemodel for andre i politiets tjeneste.

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. maj 2019 @ 22:16

 21. Det er meget sandsynligt at Messerschmidt er et offer for politisk forfølgelse. BT forsøgte jo allerede for et fem-syv år siden at gøre ham til nazist, fordi han muntert skålede med strakt arm i Grøften i Tivoli.

  Man bør ikke helt opgive DF, selvom Tullesen har vist sig at være en klovn. Han bliver forhåbentlig udskiftet med en bedre mand, og partiet er jo ikke direkte fjendtligt overfor vi danskere, selvom Tulle er en nar. Men DF kan blive et nyttigt parti i samarbejde med NB og Stram Kurs.

  Ja, R er et forfærdeligt og fascistisk parti, men V, K, LA, S, SF, EL og Elbæk-partiet er også partier som angriber vi danskeres velfærd og fremtid med lyssky og djævelske metoder.

  Ja, det er frækt og latterligt at bygge en co2 bevægelse op på Greta Thunberg og andre børn, og på hvad 98-årige Maren i kæret mener. Det viser kun at medierne styres af kyniske idioter.

  Pia K fra DF har også været lidt af en kikser, hun var god i starten, men endte ligesom Tullesen som en person for hvem det vigtigste var at hygge sig og mænge sig med andre levebrødspolitikere fra V, K og S.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 23:07

 22. Trist at den kønne Ronja røg ud, men den forbryderbule er jo heller ikke værd at have noget med at gøre.

  Kommentar by LarsB — 27. maj 2019 @ 23:15

 23. DF fik en fortjent forsmag på, hvad der venter dem til folketingsvalget. Men hverken DF, andre folketingspartier eller Journalistisk Venstreparti vil erkende sig årsagen, end sige deres skyld i årsagen; ISLAM!
  – iSlams uhindrede invasion af vort land og deres kontinuerligt
  stigende overtagelse af kommandoen på gader og stræder, som i VORE samfundsfunktioner. Tillige med iSlams udsultning af VORES velfærd, som det allerede mærkes, især, for vore børn, ældre, syge og handicappede, samt ofrene for iSlams, indoktrinerede kriminelle adfærd.

  Nu vil det flyde over med selvhævdende flosker, som “det går fremad”, “integration er ikke noget problem”, “klimaet er vigtigst” osv., for de magter fortsat ikke at se realiteterne udenfor deres selvbeskyttende politiske osteklokker.
  Men mangt en dansker har fået nok og HAR allerede besluttet sig: De gamle skal ud og NYE skal ind til folketingsvalget d. 5. juni!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. maj 2019 @ 23:16

 24. Ps.
  Lars Løkke Landsforræder bryster sig allerede af, at Venstres fremgang skyldes hans politik, men dels sammenligner han FT og EUP med æbler og pære og dels var fremgangen Gades fortjeneste.

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. maj 2019 @ 23:24

 25. “Revisoren” skrev: “Den søde og sexede Ronja Røverdatter …”

  Hvor desperat kan man være? :-)

  Kommentar by HN3 — 27. maj 2019 @ 23:48

 26. @18 Kommentar by Moran ya Simba — 27. maj 2019 @ 19:46

  “Når det emne kan skubbes frem foran de reelle, enorme, problemer, så betyder det at de fleste vælgere er idioter. Og dermed at demokratiet er blevet en (gigantisk) national sikkerhedstrussel.”

  Du har helt ret. Det er som i det gamle Rom …brød og skuespil til folket!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 27. maj 2019 @ 23:50

 27. # HN3

  Bare rolig, du får Margrethe Auken helt for dig selv…

  Kommentar by Revisoren — 28. maj 2019 @ 00:45

 28. Det er jo også betjentene som skal leve med Politikernes uansvarlige grænse idioti, og som bliver pålagt at tage sig af de problemer politikerne ikke vil se i øjnene, sammentidig med at der skæres ned. Støt SIAD. (Stem NB, SK eller DF). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2019 @ 06:06

 29. Som sagt tidligere, tror jeg har nævnt det før: Alle valghandlinger er svindel. Der var heller ikke nogen at stemme på, udover alle psykopatlandsforræderne, fjenderne som repræsenterer fremmede fjendtlige sataniske magter

  Kommentar by Cat Girl — 28. maj 2019 @ 06:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper