27. maj 2019

Politikens autonome ekspert: “Paludan har entydigt udtalt sig imod vold, men den tvetydige stil…”

I dag kan Ekstra Bladet fortælle om ‘Paludans pengemaskine – sådan får han millioner’ Afsløringen er i al sin enkelthed baseret på at partiet Stram Kurs, i lighed med de øvrige opstillingsberettigede partier, får et mindre beløb per stemme partiet får til valget onsdag i næste uge.

I samme boldgade så tærsker Politiken i dag langhalm på ‘menneskeretsaktivisten Bwalya Sørensen’, der omtales som ‘Paludans offer’. Artiklen er skrevet af Alexander Sjöberg, tidligere talsmand for Fynske Antifascister (FAF), og hovedkilden er Johan Dam Farkas, kendt fra det venstreradikale Politisk Engagerede Terrorister (P.E.T).

Fra Politiken – Højreradikale netkrigere hylder Paludan (kræver login).

“På internetmødesteder som 4Chan og 8Chan, som er berygtede for at huse blandt andet stærkt højreorienterede brugere og internettrolde, har man også fattet interesse for ham. Det viser en gennemgang, Politiken har foretaget.

Ved universitetet i Malmø i Sverige forsker den danske ph. d.-studerende Johan Farkas i manipulation og politik på digitale medier. Han konstaterer, at Rasmus Paludan for alvor er blevet en figur det højreradikale internetmiljø, fordi han er sprunget fra YouTube-fænomen til at spille en central rolle i dansk politik. …

Rasmus Paludan har entydigt udtalt sig imod vold, men den tvetydige stil passer et netmiljø, som i forvejen er præget af tvetydig opbakning til eksempelvis hvide terrorister såsom Anders Behring Breivik og Brenton Harrison Tarrant, der stod bag det voldsomme angreb mod moskeer i Christchurch i New Zealand tidligere i år.

Det ene øjeblik ligner miljøets opbakning til de hvide terrorister en usmagelig spøg, i det næste en oprigtig støtte. Det er svært at afkode, og det er pointen. … Det er en del af kulturen at narre offentligheden. Og så sent som søndag brugte Rasmus Paludan selv begrebet normies i et opslag på Facebook.

‘Paludan er uden tvivl bekendt med 4Chan-kulturen med deres memes og konspirationsteorier. Han har endda skrevet positivt om 4Chan på Twitter, hvilket mig bekendt er hidtil uset for en dansk politiker’, siger Johan Farkas.

En virkelighed, der for mange på 4Chan og 8Chan er fyldt med konspirationsteorier om ‘ den store udskiftning’ – en teori, der har inspireret hvide terrorister som Brenton Harrison Tarrant, og som søger at påvise magtfulde bagmænds systematiske forsøg på at udrydde den kristne, hvide race og kultur ved at udskifte befolkningerne med muslimer.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101676/trackback

56 Comments »

 1. Rasmus Paludan har entydigt udtalt sig imod vold, men den tvetydige stil passer et netmiljø, som i forvejen er præget af tvetydig opbakning til eksempelvis hvide terrorister såsom Anders Behring Breivik og Brenton Harrison Tarrant, der stod bag det voldsomme angreb mod moskeer i Christchurch i New Zealand tidligere i år.

  Det ene øjeblik ligner miljøets opbakning til de hvide terrorister en usmagelig spøg, i det næste en oprigtig støtte. Det er svært at afkode, og det er pointen. … Det er en del af kulturen at narre offentligheden. Og så sent som søndag brugte Rasmus Paludan selv begrebet normies i et opslag på Facebook.

  At mene at det at bruge udtrykket ‘normies’ betyder at man sympatiserer m massedrab, er et bevis på at begrebet ‘normies’ giver mening. Om folk der netop laver sådan en grotesk fejlslutning, om dem der begynder at tvivle på det store postmodernistiske ’samfundsnarrativ’.

  Jo mere Paludan og andre for lov til at snakke frit, jo mindre sandsynligt er det at der kommer en dansk Breivik.

  Kommentar by Moran ya Simba — 27. maj 2019 @ 20:40

 2. Pelle “AFA” Dragsted i gårsdagens Berlingske:

  “For alle os andre – skaffedyrene – der skaber værdierne ude på offentlige og private arbejdspladser…”

  Hey Pelle, du kan ikke betegne dig selv som et skaffedyr, når du aldrig har haft et rigtigt arbejde i hele dit sølle liv.
  At kaste brosten mod politiske modstandere er til din orientering ikke et arbejde…

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2019 @ 20:41

 3. Åh Gud. Lige nu harceleres der over at Pia Kjærsgaard kalder nogle Klimatosser. Jamen det er da tosseri, at tro at Folketinget kan vedtage noget klimamæssigt set, som kan redde verden. Det er da ligeså tosset at tro at EU- parlamentet har en dyt at skulle have sagt. Det skal selvfølgelig gøres i FN. Man kan være enige eller uenige i at klimaet forandre sig med vores CO2 udledning. Man at tilskrive EU parlamentet eller Folketinget nogen som helst form for indflydelse der er da bimlende tosset, Jeg hælder da gerne til at kloden forandres via den massive udledning af CO2 med fossile brændstoffer, som er af ufattelige mængder i forhold til, hvad de forgående milliarder år har tilvejebragt, især inden for de sidste 80-100 år med den industrielle revolution. Problemet er -for mig at se- yderst rimeligt, men i forhold til Kina, USA, Brasilien, Indonesien, Indien, Thailand (hvor der i de nordlige områder brændes skove af uden at pressen foretager nogle efterretninger), Rusland o.a er det en vittighed at bede musen få styr på elefanterne. Pkt 1) Vi er alt for mange på kloden. Pkt 2) Det skal ske under FN, og så må vi til at bruge teknologiske muligheder for at få styr på det.

  Kloden kan ikke nå at absobere alt den CO2 som oplagre sig i atmisofæren, og som med tiden vil forvandle Jorden til en kopi af Venus, fordi co2 ikke kan slippe ud i universet. Måske det kan klares teknologisk.

  Men folk herinde er da velkommen til at være rygende uenig med mig ud fra argumenter. Fair nok…..og forhåbentlig tager jeg da også fejl.

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 20:43

 4. Det har ikke været et problem for Venstrefløjen at understøtte selv og medmordsbomber ved en konforence i KBH 27 april. Det har heller ikke været et problem for MSM (pressen i alt almindelighed), og når teorien passer med virkeligheden er det kun et problem, for dem der ser virkeligheden i øjnene. Det er et problem for MSM (pressen), som hellere vil bilde folk illusioner ind. :-) :-) :-). Vi skal bare -mangfoldigheds- integrere- alle totalt ukritisk ind….Lidt ligesom når vi tørre et svømmebassin op med en guldklud, imens vi lader vandet løbe ind :-) :-) :-). Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 20:49

 5. NOGLE JOURNALISTER ER LIGE SÅ BINDEGALE som de politikere der går ind for co2-vanvid og Danmarks omdannelse til et afrikansk-arabisk reservat.

  I deres øjne er det en nazistisk og racistisk forbrydelse hvis et folk og dets repræsentanter siger fra overfor invasion, fremmedherredømme, fordrivelse, udplyndring/udskiftning og etnisk udrensning/udryddelse.

  Argumenter som kan overbevise vidende, fornuftige, dansksindede og selvtænkende danskere har disse røde, kortsynede og ekstreme journalister ingen af. I stedet har de et uudtømmeligt lager af skældsord, nedsættende bemærkninger og falske beskyldninger. De tror selv at det er journalistik og demokratisk debat, men i realiteten er det ikke andet end hetz, løgn og nedrig mudderkastning.

  Den laveste og usleste form for “journalistisk” der findes.

  Men burde disse journalister ikke holde en tænkepause, og gøre op med sig selv, om de virkelig ønsker Danmark omdannet til en jungle, slagmark og galeanstalt, hvor “vantro”, “urene”, bøsser, kristne, journalister og tusinder af sagesløse borgere bliver hejset op i byggekraner, lygtepæle og galger?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 20:49

 6. Michael Unna — 27. maj 2019 @ 20:43

  CO2 får planter til at vokse hurtigere, og de laver netop CO2 om til O2, ilt, og bruger carbonet til at lave planteved af. Træer binder enorme mængder CO2 og hvis en del af Sahara blev mere frodigt, som CO2 netop hjælper med, ville det binde millioner, måske milliader, tons kulstof. Det er det mest absurde emne at gå amok over.

  Kommentar by Moran ya Simba — 27. maj 2019 @ 20:50

 7. RP skal beskyttes mod voldelige muslimer og venstrefløjsere, men det er RP, der med en tvetydig stil kan skabe nye Breivikere. Forstå det hvem der kan. Det er åbenbart konspiration, at muslimernes antal vokser. Johan Farkas er en rendyrket idiot . Gad vide hvad der egentlig foregår inde i hans hjerne, når han i den grad er i stand til at se bort fra virkeligheden. Det må kræve en skizofren personlighed. Stem SK.

  Kommentar by PiusXll — 27. maj 2019 @ 20:53

 8. 5) Jo hurra for det…..men det er jo netop skovene der brændes af (f.eks i det nordlige Thailand nu…for slet ikke at tale om Indonesien eller Brasilien)…Få lige Europaparlamentet og det danske folketing til at vedtage en lov, som skal pålægge afrikanerne at gøre Sahara mere frodigt :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 20:55

 9. Michael Unna: Som lægmand tænker jeg at bekymringerne skal dreje sig om miljøfremmede stoffer. Co2 har været at finde i naturen i en længere årrække siges der. Men det kan da gå hen at blive en god pengeko og afledningsmanøvre.

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. maj 2019 @ 20:57

 10. Fortsæt med at følge Paludan på Youtube. Han giver flere stemmer….det er da den afstumpede MSM fejhedsmoral, som ser bort fra alt den undertrykkelse,terror, og krig Islam skaber, imens MSM moralisere imod dem som gør det. MSM består hovedsagelig af fejhedsmoral til fordel for den usekulære diktatorreligion med dens førerprofet, som islam i sin konstruktion er. Paludan er den modigste politiker vi har og sammen med Tommy Robinson i England er han det jeg vil kalde en Winston Churchill ære værdig.

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 21:00

 11. Vi danskere bliver mere og mere ukærlige og uhøflige og slatne. Unge bliver ikke opdraget. Forældre gider ikke opdrage, men hold op hvor er det vigtigt, at vi begrænser co2. Enhver idiot kan fuldkommen gratis sige, at vi skal være gode mod klimaet. De riges fedten rundt i egen navle.

  Kommentar by PiusXll — 27. maj 2019 @ 21:01

 12. PS: LUFTEN/ATMOSFÆREN vejer trillioner af tons. Co2 er en lillebitte del af luften. Co2 hysteriet baserer sig på løgn og atter løgn. Alle som udtaler sig om co2 på grundlag af DRs og papiravisernes kampagner, viderebringer tåbeligheder. Sæt jer dog ind i tingene, før I udtaler jer følgagtigt. Læse “Den maniske sol” og Svensmarks rapporter mv.

  Skråt op med FN. Dette bureaukrati-foretagende er i dag domineret af islamistiske stater. F.eks. fik Saudi-Arabien formandsskabet for “menneske-rettighederne”. Vi danskere er også til grin for disse MR som fratages os, og uddeles til migranter. På den måde er vi af vores egne “humanistiske” politikere blevet gjort til 3. og 4. klasses borgere i vores eget land.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 21:02

 13. (Jeg tror for øvrigt også at det dårlige EU-parlamentsvalg for DF skyldtes at man har været skuffet over dets modstand, og at traditionelle DF -vælgere så er blevet hjemme. Jeg gætter (Gætter) også at DF gør tilbage til folketingsvalget, men kun pga spild til NB og SK. Forhåbentlig er der ikke for mange der falder for Sosserne kampagne. Jounralisterne på MSM tilhøre jo den objektive kulturradikale Venstrefløjs folkeparti (Journalistisk folkeparti) :-) :-) :-) (ja ja ja joke). Man kan næsten altid trække 10 procent fra Deres enøjede objektivitet. Håber at DF vælgerne fremviser det D 5 Juni).

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 21:05

 14. Politikens læsere, er nogle lede kryb.

  Kommentar by Ewing — 27. maj 2019 @ 21:05

 15. M. Unna, hvorfor går du ikke til ondets rod og kræver at vi forbyder vulkaner og tordenvejr?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 21:08

 16. Enig med 11) hvad FN angår. Det er heller ikke de islamiske stater der er interesseret i at hindre fossile brændstoffer, men jeg tror de er ved at skifte ud til indtægt på Hallalmad og det sorte markeds kriminalitet.

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 21:08

 17. Hvordan fanden kan man udtale sig entydig og alligevel være tvetydig?

  Det giver ingen mening. Skribenten må være på nogle meget hårde stoffer, set herfra!

  Kommentar by Santor — 27. maj 2019 @ 21:08

 18. 14) Tordenvejr har ikke noget med det at gøre. Men Jeg vil da nedsætte et udvalg som skal bede EU parlamentet om at se på hvilke love vi kan hindre vulkanudbrudstendenser med :-) :-) :-). Men i forhold til det samlede CO2 regnskab er det nul og niks….bevares. Hvis Yellowstone gik i udbrud så….:-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 21:11

 19. Karsten Høngerøv fra SF pisser på vælgerne, og sender en spejlblank 21-årig blondine til EU på sine personlige stemmer.

  På den anden side forstår man egentlig godt, at Møgdyngen ikke orker at se og høre på det gamle fugleskræmsel Margrethe Auken dagen lang…

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2019 @ 21:12

 20. Forældre i tusindvis tvinges jo til at aflevere deres børn til statens institutioner, hvor de så opdrages af staten og røde pædagoger. Det er nok ikke forældrene der skal bebrejdes. Det er den kommunistiske familie- og børnepolitik som er skyld i elendigheden. Se “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige” på you tube.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 21:14

 21. #12 Michael Unna
  Jeg tror DFs nederlag skyldes en generel uklarhed om, hvor de egentlig står. Er de modstandere af EU eller forsigtige tilhængere. Det tror jeg mange er usikre omkring. Vi skal ud af EU og tilbage til nationernes Europa.

  Kommentar by PiusXll — 27. maj 2019 @ 21:14

 22. Næste gang der kommer et valg om indvandring o.a kan jeg foreslå at MSM og de elitære, går op i knækbrødsproduktionen, fordi den er blevet for tør,…og så sender de en frelsende engel fra Sverige, frem for at tale om massevoldtægten af svenskerne gjort af fremmede (både fysisk og mentalt) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 21:15

 23. 19 ) Det tror jeg du har fuldstændig ret i. jeg håber bare de ikke svigter dem til folketingsvalget – i så tilfælde kun levere stemmer til NB eller SK. Ellers giver jeg dig fuldstændig ret. Jeg giver ikke en døjt for en kommission der styre det hele. EU minder i sin konstruktion mere om DDR. Måske også derfor Merkel er så glad for det. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 21:19

 24. (Nat nat :-))

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2019 @ 21:20

 25. M. Unna: Et stort vulkan-udbrud udleder millioner af tons co2. Det kan man da ikke kalde nul og nix. Og hvad pokker er det for et co2-regnskab du skriver om? Regnskabet er jo en gang fjolleri. Og skovbrande antændt af lyn er da heller ikke af det gode hvis man ønsker frisk luft uden røgpartikler. Hold nu op med at tro på den lille svenske piges vrøvl og de politiske fabler om co2.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 21:21

 26. #18 ALEXANDER
  Du har efter min mening til dels ret. MEN forældre sætter ikke grænser for deres børn i dag, og i den progressive pædagogig er disciplin og konsekvens fyord. Man kan allerede i dagpleje og vuggestue se, hvilke familier der ikke kan opdrage, og det behøver ikke kun være socialklasse 5. Den højere middelklasse, hvor forældrene dyrker karrieren og det flotte hus, kan ha nogle møgunger, fordi de ikke tager ansvaret på sig. Der skal konsekvens til. Hvis et barn ikke opfører sig ordentligt, skal forældrene kontaktes og hente det og kan så aflevere det, når det har lært almindelige adfærdsregler. Men det kræver, at pædagogerne/lærerne/skolerne tør at sætte ind med disciplin, og det sker næppe. Derfor vil vi se flere og flere privatskoler, og rosset bliver i folkeskolen. Det er simpelthen mangel på kærlighed ikke at opdrage sine børn.

  Kommentar by PiusXll — 27. maj 2019 @ 21:21

 27. Pudsigt nok har vi her i Danmark et udmærket bevis på, at klimaet har været varmere før i tiden, idet vores forfædre drev landbrug på Grønland
  omkring år 1000. Med korndyrkning, kvægavl og hvad der ellers har hørt sig til på den tid.

  Kommentar by fidibus — 27. maj 2019 @ 21:39

 28. # PiusXII: Problemet er vel bl.a. at der længe er blevet hetzet mod forældre som irettesatte deres børn, plus at børnene er væk fra hjemmet det meste af tiden, plus at mange børn bor hos enlige, fraskilte mødre og er blevet gjort faderløse. De højere skatter har også gjort det vanskelige at klare familiens udgifter med een indtægt. Og husmødrene og de mandlige familieforsørgere blev jo hetzet og mistænkeliggjort af de røde fra 1965 ca. Og over 14.OOO børn er gjort helt forældreløse via tvangsfjernelser, som ikke sjældent sker på et tyndt eller svindelagtigt grundlag. (se Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige”)

  Oveni har vi så den ryggeløshed, løsagtighed og dårlige moral som man dagligt kan iagttage hos partierne og medierne. Det har nok en vis afsmittende virkning.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 22:03

 29. PS: Her skrev jeg om danske børn. Med muslimske børn er det jo andre ting som gør sig gældende.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 22:06

 30. 26) Det har du ret i. Bare se hvordan Simon Simonsen blev svinet til. Og jeg tænkte: ENDELIG en socialdemokrat med rygrad. Hatten af for ham.

  Kommentar by PiusXll — 27. maj 2019 @ 22:08

 31. 1. Moran ya Simba
  Jo mere Paludan og andre for lov til at snakke frit, jo mindre sandsynligt er det at der kommer en dansk Breivik. Enig.
  Og kommer han ikke på tinge, er der meget stor sandsynlighed for at der popper Breiviker op.
  Så valget her vil være skelsættende.

  19. Revisoren
  Carsten Hølort vil heller være de vandte steder, som han kender og sviner.

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. maj 2019 @ 23:18

 32. Skriver man Rasmus Paludan kommer man ind på en side om bl.a. voldelige uroligheder i Århus, og får adgang til BT nyheder om pædagogers ondskab mod småbørn, og om hvordan en mand blev trampet ihjel.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. maj 2019 @ 23:35

 33. Når de globalistiske medier (MSM) skriver om “den store udskiftning” (The Great Replacement) så er den et faktum, som de hylder og byder velkommen …

  … men når vestlige nationalister taler om den, så er det lige pludselig en skør og farlig “konspirations-teori” …

  Kommentar by HN3 — 27. maj 2019 @ 23:38

 34. Den Store Udskiftning er en FN vedtagelse:

  https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/ageing/replacement-migration.asp

  Kommentar by Hodja — 28. maj 2019 @ 00:10

 35. Nu vi taler om vold og den forudsete endeløse shittsunami mod paladinen.. Fra bt, lille notits, som vist bare er intern.. Men er det ikke en sharia henrettelse? Tæsk ihjel er meget brugt og der er vist ingen tvivl om endemålet…

  Kommentar by Gaflen — 28. maj 2019 @ 00:43

 36. … Hvorfor,, tililende,, ikke gjorde mere trods påbud i dansk lov? At invasionen ganske snedigt får 4 år for mord, der burde give 16 år, antyder at straf-rabatten nu er på 25% af normalt… Der er nogen der tror dk stadig er dk..

  https://www.bt.dk/krimi/mand-fundet-draebt-ved-christiania-smadrede-hans-hoved-ned-i-asfalten

  Kommentar by Gaflen — 28. maj 2019 @ 00:44

 37. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/v-til-paludan-og-ekstreme-muslimer-i-er-demokratiets-fjender/7650261

  Kommentar by Anonym — 28. maj 2019 @ 05:08

 38. Der blev nævnt klimatosser. Var det noget familie, der havde opdaget noget forurening engang og det er gået videre i arv at skulle udpræke om det?
  https://www.bt.dk/anmeldelser/slagter-greta-thunberg-bog-jeg-har-lyst-til-at-melde-moren-til-politiet

  Kommentar by p — 28. maj 2019 @ 05:18

 39. Klima hysteri
  https://www.bt.dk/politik/efter-klimatosse-kommentar-haard-dom-over-pia-kjaersgaard

  Kommentar by Anonym — 28. maj 2019 @ 05:20

 40. Revisoren 20:41
  Atter viser Pelle AFA Amici NakkeDrag sig som værende een af landets mest grinagtige freaks.
  Tossen med den høje etik – og høje tindinger.
  NU, også een af de største bidragydere til den danske velfærd. Der i egen forvildede indbildning må tro han “laver brosten om til brød”.
  Det er svært at ramme tasterne, når man sprutter sådan af grin.
  Amigo Amici, du er sgu den hovedansvarlige for min kroniske ømhed i abdomen.
  Stop med det!
  Du er jo DK’s helt egen RAINMAN.
  Dine udsagn, altid helt på højde med f.eks “Ray’s”: “I’m an excellent driver” – og øvrige sprogperler.
  Ka’ du høre latteren rulle henover landet PELLEMAN?

  Kommentar by White knight — 28. maj 2019 @ 05:36

 41. Mere af samme skuffende skuffe.
  PELLEMAN:
  “For alle os andre – skaffedyrene – der skaber værdierne ude på de offentlige arbejdspladser…”
  Man aner ligesom, du ikke har tilegnet dig de huller i din uvidenhed på CBS. Huller der i omfang får OZONLAGETS huller til at ligne nøglehuller.
  Ved at fremhæve de offentligt ansatte som store bidragydere, må du jo mene vi ka’ leve af, at klippe hinanden.
  Det er der vist til dato INGEN der har ku’ blive mætte af.
  Til gengæld, har håret siddet perfekt.

  Kommentar by White knight — 28. maj 2019 @ 06:05

 42. Michael Unna — 27. maj 2019 @ 20:43

  Måske kunne du være interesseret i at lytte til William Happers mening om co2 – Kræver lidt disciplin at aflytte alle 50 minutter, men mindre kan gøre det. Lyt i det mindste til de første ca. 15 minutter – God fornøjelse ;-)

  https://www.youtube.com/watch?v=nSokHmURVBU

  NB: Trump har (som jeg er oplyst) sat Happer i spidsen for det team af rådgivere som skal prøve at få ryddet op i klimaudskejelserne efter figurer som Al Gore, Barack Obama, m.fl.

  Kommentar by T. Flodur — 28. maj 2019 @ 06:25

 43. Staten og alle dens ledende ansatte er terrorister, og det er ikke en eufemisme.

  Disse mennesker, hele gruppen fra UN-repræsentanter, til den lokale kommunalpolitiker, mellemledere i alle afdelinger af statens virksomheder og institutioner og associerede, som f.eks. journalister er kommunistisk (læs nazistisk, da de egentlig følger nazistisk ideologi, men selv mener de er kommunister, går jeg ud fra) nepotisme og infiltration.

  Hele staten er en ganske almindelig kommunistisk totalitær vanvidsstat, som skal demonteres hurtigere end hurtigt, og forræderne skal selvfølgelig alle retsforfølges.

  Kommentar by Cat Girl — 28. maj 2019 @ 06:29

 44. Du ku’ jo teame up med klimamongolen Gretha Tunbif og rejse verden tyndt med hit’et “To tosser på tur”.
  Det vil nok ikke skabe nogen velfærd. Til gengæld får vi os alle en sund latter.
  Dét, er der til gengæld et stort marked for – som tiderne er.

  Kommentar by White knight — 28. maj 2019 @ 06:31

 45. Michael Unna — 27. maj 2019 @ 20:43

  Hvis der skulle være mere enerig tilovers (energi fik du den) efter videoen med Happer, så er her, vedhæftet, mere klima læsestof. Som tidligere nævnt kræver denne artikel også disciplin; men med den entusiasme du viser her på bloggen så skal det nok gå!?

  https://www.manhattan-institute.org/green-energy-revolution-near-impossible

  Kommentar by T. Flodur — 28. maj 2019 @ 06:39

 46. Bringes de oplysninger og advarsler som Uriasposten og den korte avis osv. bringer, videre til et bredere publikum via face-book, twitter, løbesedler, lokalaviser eller mund til øre-metoden? For ellers nytter det måske ikke meget at skrive her?

  Når man ser at partier som V, K, R og S etc. stadig nyder stor opbakning, trods deres landsskadelige og folkefjendske politik, hvor de konstant bakker op om EU, FN, masseindvandringen, klimahysteriet og udhulingen af vores velfærd osv., kan man godt få det indtryk at folkeskolen, DR og papiraviserne er lykkedes med at hjernevaske over halvdelen af befolkningen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 07:46

 47. Hvis man spørger en klimaekspert om hvornår vi får den næste istid, vil han nok svare at det ved han ikke, men at den med sikkerhed vil komme. Det viser jo blot at klimaet er så kompliceret at eksperterne endnu ikke har styr på det. Får vi global opvarmning eller istid? Ingen ved det.

  CO2 indholdet i atmosfæren har før i jordens historie været langt højere end nu (før kultidens kæmpeskove oplagrede fossilt kulstof i jorden), men da var havvandstanden nok noget højere end nu.

  OK. Man kan lade tvivlen komme CO2 teorien tilgode. Der er andre fordele ved at frigøre sig fra f. eks. olien, og dermed de utilregnelige lande i Mellemøsten og Afrika. Men vi her i den rige del af verden er allerede godt på vej. Det bliver den tekniske udvikling der skal stoppe CO2 udledningen hvis den skal stoppes. Det er de folkerige lande med stor børneavl, underkastet en middelalderlig religion, der er problemet. Det er den virkelighed klimatosserne ikke fatter.

  Kommentar by JC — 28. maj 2019 @ 07:49

 48. Kl. OO.44: Mon ikke rabatten er 75%, når morderne er migranter og asylanter.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 07:51

 49. +6:29 Jeg er ikke den eneste dansker, som mener at Christiansborgerne skal henrettes:

  DANMARK
  Danmark Vågner – Korruption
  12.188 visninger

  Øjenåbner
  Offentliggjort den 5. maj 2019
  I kan støtte mig ved at blive Patreon via dette link
  https://www.patreon.com/user?u=20188865
  Så har jeg større mulighed for at lave flere videoer
  og bruge mere tid på redigering så det bliver bedre kvalitet.

  Personer som er med i videoen –
  klip med Morten Wilder, Anders Bondo Christensen, Emil Bier, Lars Muhl, Bjørn Elmquist, Preben Wilhjelm, Dan Johannesson, Eva Smith, Carl Henrik Rørbeck, Peter Goetzsche, Mads Palsvig, Morten Julius, Frank Rasmussen, Rasmus Malver, folketingsmedlemmer, Aaron Russo, m.fl.

  Skriv gerne i kommentarfeltet hvis jeg mangler nogle.

  Kategori
  Nyheder og politik

  YT-Hash: y1IUWFSokHc

  Kommentar by Cat Girl — 28. maj 2019 @ 08:47

 50. >40 Cat Girl
  Helt enig

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2019 @ 09:51

 51. Jeg er sikker på, at det Mikael Jalving har skrevet her om bogen er Helt Korrekt.!

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. maj 2019 @ 10:58

 52. citat: paludan akbar på Stram Kurs Video:

  for 1 dag siden (redigeret)

  “Udbetalingerne fra staten til indvandrere er 78 miliiarder brutto kr, uden nogle andre udgifter er inkluderet!

  Gad vide hvad udgifterne er for:

  Statsforvaltningen, Familiestyrelsen, Udlændingestyrelsen, Integrationsministeriet

  Domstolene (separationer, skilsmisser, forældremyndighedssager, faderskabssager)

  Socialforvaltningen

  Ordenspolitiet, Kriminalpolitiet, Fremmedpolitiet, PET

  Hospitalsvæsenet, Alm.praktiserende læger (større sygelighed, flere sindslidende bl.a. gr. fætter-kusineægteskaber, D-vitminmangel, diabetestilfælde)

  Fængselsvæsenet (overrepræsentation af flygtninge, indvandrere og efterkommere, fængselspræster, fængselspsykologer)

  Skoler (ekstraundervisning, specialundervisning, psykologhjælp, modersmålsundervisning), Statsforvaltningen, Familiestyrelsen, Udlændingestyrelsen, Integrationsministeriet

  Skoler (ekstraundervisning, specialundervisning, psykologhjælp, modersmålsundervisning), SFO-pædagoger

  Børnehaver, Vuggestuer

  Asylsystemet (Flygtningenævnet, Asylcentre, Dansk Røde Kors, Dansk

  Flygtningehjælp, kørsel fra/til grænse til modtagecentrene)

  Krisecentre (overrepræsentation af kvinder fra 3. verdenslande)

  Advokatsalærer (fri proces-systemet)

  Tolke, Integrationsbeløb, Sprogundervisning

  Forsikringsbeløb (hærværk, ildspåsættelser etc.)

  Skadeserstatninger for vold

  Udgifter i forbindelse med kidnappede børn

  Polygami (huslejetilskud til to lejligheder, udlæg til børnepenge til den “enlige” mor)

  Tilskud til etniske foreninger

  Bare på Nørrebro bliver der støttet med 220 millioner pr år, til gadeplans arbejde + at der støttes med nærmere 200 millioner kr i KBH til forebyggende kriminalitets arbejde. Vi kommer aldrig til at få et fuldstændig svar på hvad indvandringen koster. For hvis at det kom frem, da ville vi falde ned af stolen!”

  Kommentar by Cat Girl — 28. maj 2019 @ 11:28

 53. https://www.bt.dk/krimi/voldsomme-uroligheder-til-paludan-demonstration-unge-skoed-med-fyrvaerkeri-mod

  Kommentar by Anonym — 28. maj 2019 @ 13:58

 54. Jeg siger bare: Stem Stram Kurs

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2019 @ 15:35

 55. 11.28 Cat Girl – – god liste. Ialt bliver det 15O til 2OO milliarder om året. Som røves fra danskerne af mafia-partierne i mafia-højborgen.

  Kommentar by Ole Jensen — 28. maj 2019 @ 23:02

 56. Cat Girl — 28. maj 2019 @ 11:28:

  Tak for listen. Jeg har kopieret den, for den bør videregives hvor det er muligt.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. maj 2019 @ 00:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper