28. maj 2019

Mikael Jalving om Greta Thunberg-udgivelse: “Familien er i dyb krise… Bogen er et råb om hjælp.”

Mikael Jalving har anmeldt en nyudgivet bog om 16-årige Greta Thunberg til Jyllands-Posten, og giver den kun en enkelt stjerne. Referat af anmeldelsen i BT – Slagter Greta Thunberg-bog: ‘Jeg har lyst til at melde moren til politiet’.

“Bogen bliver præsenteret som en ‘klimabog’, men ud over manglende data og videnskabelige informationer om klimaet, mener Mikael Jalving, at det er en bog om en familie i opløsning.

‘Bogen rummer en historie om svigt. På overfladen handler bogen om et sygt samfund, hvor vi drukner i forurening og materialisme, løgn og bedrag. Men moren, som også er forfatteren, er blind over for sine døtres sygdomme,’ siger Mikael Jalving.

I bogen fremgår det, at Greta Thunberg tidligere har lidt af depressioner og spiseforstyrrelse, og at hendes nuværende diagnoser er Aspergers syndrom og OCD. …

Mikael Jalving mener, at moren fokuserer for meget på at gøre Greta Thunberg til en stjerne i stedet for at fokusere på, hvorfor begge hendes døtre er så syge og har en ekstrem trang til at redde verden. …

Morens karriere som professionel operasanger har resulteret i, at familien har levet et liv på farten uden fast bopæl. Og det mener Mikael Jalving også kan være skyld i døtrenes diagnoser.

Tænk, hvis Gretas diagnoser handler om, at hun aldrig nogensinde i sin barndom har nået at slå rødder noget sted. De flytter rundt som en gøglerfamilie. Det er på overfladen et meget celebert liv. Men døtrene er som halehæng.’

‘Familien er i dyb krise, og moren har slet ikke forstået det. Bogen skulle ikke have været udgivet, men man skulle i stedet have forsøgt at hjælpe familien. Bogen er et råb om hjælp,’ siger Mikael Jalving.

(Collage: Greta Thunberg)

“Hey, dig der den passivt-agressive Thunberg-fan. Jeg synes, du har et problem. På den ene side holder du en 16-årig frem som en profet der skal tages mere alvorligt end nogen andre, på den anden får du glaskæbe på hendes vegne, så snart hendes indspark kritiseres, fordi hun er så lille og det er synd. Make up your mind.

Selv mener jeg ikke, det er hendes holdninger, som er problemet – økoradikalister er der så mange af – det er den kultiske og ureflekterede omfavnelse af en dommedagsprofet, der er creepy.

… hvis du virkelig mener, at Greta skal tages på ordet, fordi hun siger noget både rigtigt og platformen er så utrolig brændende, så stiller det store krav til dig. Greta siger nemlig selv, at ‘Jo større dit CO-aftryk er, jo større er din moralske forpligtelse’ (som hun erklærede Politikens forside forleden).

I så fald skal du naturligvis reducere dit forbrug voldsomt: Lad være med at købe flere computere/smartphones, se ikke mere Netflix, spis det du kan gro i køkkenhaven/altankassen eller er lokalproduceret, drop bilen samt alt kød og alle ferier udenfor cykelafstand samt din indfløjne kaffe/te/frugt/osv. og strik dit eget tøj eller køb kun det, der er lokalt produceret – eller endnu bedre: køb kun genbrug. Alt det kan du gøre LIGE NU. Muligheden er til stede og der drejer sig jo om klodens fremtid, hvor vi ved, at intet offer er for småt, og handling er bydende nødvendig lige nu, da du forhåbentlig allerede er gået i panik, og du er medskyldig i jordens undergang, hvis du ikke tager dig dit store ansvar på dig. Så hvad venter du på?

Men lad os være ærlige: alt det gider du jo ikke, vel? Så er det federe at stå på Christiansborg Slotsplads og prøve at overbevise sig selv om, at man er sådan en som – om ikke andet – godt gad gide gøre alt det.” (Mikkel Andersson, 27. maj 2019)

Oploadet Kl. 07:53 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101682/trackback

60 Comments »

 1. Er det mon nu, vi skal sætte valgretsalderen ned til 16?
  Eller 12?

  Kommentar by Bastardo — 28. maj 2019 @ 08:24

 2. Når åndløse mennesker mangler en øverste suveræn bliver dyret, træet, maden, klimaet, barnet, fællesskabet, den vilde og hvad har vi, deres øverste Gud. Det er ikke helt ved siden af med udtrykket klimatosser. Det største problem er at 99% ingen ide har om hvad åndelighed er. Disse mennesker er tomme helt ind i deres inderste og går ikke af vejen for at skubbe deres og andres børn foran sig.

  Kommentar by River — 28. maj 2019 @ 08:35

 3. Greta er et klasse eksempel på FASD (https://en.wikipedia.org/wiki/Fetal_alcohol_spectrum_disorder).
  Hun er intet andet end en talende nikkedukke for sin politiske mor.

  Kommentar by O — 28. maj 2019 @ 08:43

 4. Jeg finder det skræmmende, at man underkender hendes diagnoser og hylder hende som en ny Messias. Med tanke på, at hun er en 16 årig ung kvinde, ser man kun barnet med fletningerne i undskyldningen om, at det er vigtigt, det hun siger. Havde det handlet om alt andet end klimaet, var det blevet kaldt en mani hos en ung pige, der skulle have hjælp. Jeg er dybt rystet over, at man er med til at fastholde pigen i sin frygt for, at verden ikke overlever. At man gør hende til den eneste fortaler for klimaet – den eneste, der er værd at lytte til.

  Kommentar by Laila Dam — 28. maj 2019 @ 08:47

 5. Det er faktisk tragikomisk at følge med i tilbedelsen af denne “klimaprofet”, som vist blot er talerør for sine forældre. Talerne er jo ikke Gretas egne, men man bruger bevidst barnet som sendebud for opmærksomhedens skyld. Nu skal der så tilmed tjenes penge på sagen i form af en bogudgivelse og det varer vel ikke længe, før filmrettighederne bliver solgt. Nobelprisen for Fred venter selvfølgelig også forude.

  De frelste i klimamarchen fulgte deres profet, men har ikke opgivet deres jordiske gods. Greta og hendes følge burde tage til de dele af verden, hvor der stadig bruges bly i benzinen, asbest i byggeriet, hvor floderne består af plastik og så synge denne velkendte sang.

  https://m.youtube.com/watch?v=ApRPz9FzkQM

  Kommentar by Larsen — 28. maj 2019 @ 08:56

 6. Hun har det der typiske psykotiske borderline blik i øjnene som mange af de der venstre ekstremister har.

  Kommentar by Flaskeposten — 28. maj 2019 @ 09:17

 7. Danske medier er med på misbruget af Greta Thunberg.
  Mens den stakkels pige rejser rundt og gør unge mennesker bange for at dommedag er i morgen, fortier medierne at jøder i Tyskland frarådes at gå med kalot.
  Tyskland byder til gengæld Islam velkommen og lader fremmede magter finansiere moskéer. Afrikanske terrorister i Frankrig sprænger bomber beregnet til at dræbe og lemlæste så mange uskyldige som mulig.

  ALT bruges som middel til at nedbryde folks moral og dømmekraft, selv en syg pige, som ikke har nogen viden om klima og Jordklodens mekanismer.

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2019 @ 09:26

 8. Uanset om Greta har et handicap har hun samtidig vist kæmpe mental styrke ved sin strejke og evne til at stille sig op og tale foran forsamlinger. Ja, hun er kun et barn, og skal derfor også vises hensyn, uanset om hun er budbringer af dårligt nyt skal hun ikke tilsværtes. Nogen gange er det de lidt skæve eksistenser blandt os der først ser fremtiden.
  Pia Kjærsgård kan måske finde lidt trøst i at det rene klimatosseparti Alternativet ikke fik nogen plads i EP.

  Kommentar by Zatopek — 28. maj 2019 @ 09:33

 9. Synd for hende,at hun bliver misbrugt på den måde, Ikke så synd som for Ebba der blev dræbt i de svenske gader,eller de mange piger der blev gruppuvoldtaget i England. Hun har ikke alderen til at forstå hvad der sker omkring hende. -Hendes forældre virker helller ikke for skarpe.

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2019 @ 09:34

 10. Indremission er genopstået for fuld udblæsning.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 28. maj 2019 @ 09:42

 11. Man gjorde et barn fortræd…

  Kommentar by Revisoren — 28. maj 2019 @ 09:53

 12. Vegansk kost mangler B12 vitamin som kun kan fås fra animalske kilder.
  Der er en meget interessant sammenhæng mellem udvikling af hjernen og B12.
  Autisme, angst, ADHD lader til at være hyppigere hvis man har manglet B12 i de tidlige år. Connect the dots.

  Kommentar by Ketokaj — 28. maj 2019 @ 09:54

 13. Klimamongolen med de udslukte og stendøde øjne rejser vist rundt i den helt forkerte verdensdel.
  Men prøv lille Tunbif, at messe dit budskab til de low IQ pakibørn, der med store tossesmil i hele skærmen, så liberalt kylede deres fedtede slikpapir i den nærmeste flod.
  – Det sagt, er der vist adskillige rene træffere sat ind på kæben af Die Über Heiliche Magdalena lige ďér.
  Er blot bange for, at al den tynde luft fra de hyppige ophold i mere end 10km’s højde, har skadet den gejstlige præstefrues hjerne og kæbeparti så permanent, at hun intet mærker.
  Lidt ligesom Linse Le Kessler’s pande.
  Hér er synderen blot botox.

  Kommentar by White knight — 28. maj 2019 @ 10:01

 14. Tilsværtes? Det er da ikke hende, der bliver tilsværtet af mig!!!!
  Et barn – hun er faktisk en ung kvinde på 16 år, men man ser kun barnet med fletningerne og det finder jeg direkte usmageligt. De dårlige nyheder hun omtaler, er hun ikke den eneste, der har talt om, men fordi det er et “barn” så vågner man.
  Hendes klimafrygt blev til en mani, der styrede hendes familie og ved mani tænker man ikke på om man adskiller eller udstiller sig selv. Så hendes mentale styrke bunder i en mani, som man nu støtter op om. Det er simpelthen ikke i orden. Vi voksne burde vel kunne forholde os til klimaet uden at et “barn” skal hyldes for at fortælle os om dens konsekvenser – hvilket mange andre faktisk har, uden at man derved reagerede så kraftigt. Hvor er det skræmmende OG skæmmende!

  Kommentar by Laila Dam — 28. maj 2019 @ 10:10

 15. Hele scenariet minder lidt som det med moren og Little Honey Boo Boo.
  Nu blot uden honning.
  Sharia-tvangsfjernings-ebbe-Jeppe.
  Hvor ER du, når der VIRKELIG er brug for dig?

  Kommentar by White knight — 28. maj 2019 @ 10:16

 16. Nyt gak-gak forslag fra Ejendomsmæglerlisten for fremme den “grønne omstilling”.
  I gårsdagens udgave af Aftenshowet på DDR foreslog grevinde Skipper, at “de rige” skal betale mere for benzinen end “de fattige”.

  Grevinde Skipper von Platen Hallermund havde dog intet brugbart forslag til, hvordan det skulle fungere i den virkelige verden.

  Bonusinfo:

  Pernille-tøzen kører selv i en gammel benzinsluger, når hun skal transportere sig selv og sine Louboutin-stilleter fra luksuskollektivet på Nørrebronx til Christiansborg…

  Kommentar by Revisoren — 28. maj 2019 @ 10:34

 17. Greta er desværre blot en puppet som skånselsløst bliver udnyttet af pave Francis, iskolde mediefolk og politikere, der ikke skyr nogle midler for at konstruere og iscenesætte deres agenda.

  Det er perverst at alt bliver udnyttet – selv børn bliver ikke længere undtaget – i dette sindssyge og gennemkorrumperede globalistvældes magtspil, for at aflede vores opmærksomhed og blive kontrolleret uden demokratisk interaktion/modstand.

  Hvad ender dette med?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 28. maj 2019 @ 10:39

 18. I Cambodja lyttede man også til børnene, der rask væk dødsdømte de voksne til tortur og døden. Sygt!

  Kommentar by Lopez — 28. maj 2019 @ 10:58

 19. Münchhausen by climate proxy..

  Kommentar by Kimski — 28. maj 2019 @ 11:02

 20. Synes også at der er noget mærkværdigt og tragikomisk over Greta Thunberg og al den virak, der er opstået omkring hende.

  Der er jo unge som i dag oprigtigt tror, at verden går under i morgen, hvilket er helt i skoven. Det løser ingen problemer at gøre vores unge bange og drukne en ellers vigtig debat i gøgleri og tilbedelse af falske klimaprofeter.

  Der er brug for flere fornuftige stemmer i hele klimadebatten, som f.eks. Bjørn Lomborg, hvis der skal gøres noget effektivt ved klimaforandringerne.

  Kommentar by Holger_Danske — 28. maj 2019 @ 11:04

 21. Vegetarer og vegnere mangler ofte vitamin B12 da det kun findes i animalske fødevarer – rødt kød er en god kilde.
  B12 er afgørende for hjerneudvikling.
  Der er nu stigende evidens for at mangel på B12 kan forårsage symptomer på autisme spektret, særligt hvis manglen skete i fostertilstanden eller de tidlige år.
  Connect the dots.

  Kommentar by BaconFTW — 28. maj 2019 @ 11:14

 22. Den stakkels pige bliver fandme misbrugt til det hjerneblæste klimacirkus.

  Kommentar by Moran ya Simba — 28. maj 2019 @ 11:20

 23. NOGLE KVINDER ER SOM ENGLE, ANDRE ER SOM KÆLLINGER FRA HELVEDE
  ————-

  Det er nok POLITISK UKORREKT at sige, skrive eller mene det, men begyndte Europas store nedtur ikke med at kvinderne fik stemmeret? Det var i meget stort omfang kvindernes støtte og stemmer som bragte Hitler til magten, og siden radikale og kommunistiske partier i alle europæiske lande. Kvinder har alle dage beundret vold, magt og pragt, og alle dage har de været irrationelle, lunefulde, overfladiske og selvoptagede, alle dage har de været styret af deres følelser, mavefornemmelser og kortsynede skøre idéer. Hertil kommer at når det drejer sig om politik, er de i den grad i deres følelsers vold, at de går ind for nærmest selvmorderisk politik, både på deres egne vegne, børnenes, befolkningens og landets vegne.

  Se f.eks. hvordan frau Merkel har travlt med at afrikanisere og islamisere Tyskland. Alle advarsler blev ignoreret. Se hvordan Marianne Helved, Zenia Stampe, Stine Bosse, Pernille Weis og andre tossede og ignorante kvinder fører sig frem med landsskadelig politik. Se hvordan feminister og pladderhumanister sammen med kommunister er i gang at skifte civilisation ud med barbari i Sverige. Se hvordan feminiseringen af mænd, værdier, systemer og tankesæt er ved at destabilisere hele Europa. I et omfang så vold og mord, terror, uroligheder og vanvidstilstande breder sig i snesevis af store byer.

  Intet er blevet bedre af at kvinderne fik stemmeret. Alt er kun blevet værre. Og overalt hvor politik-kvinderne i partierne og parlamenterne fik magt, har de brugt den til at få vedtaget lovgivning som var til skade for mændene, familierne, børnene og landet. Uafbrudt konspirerer disse kvinder mod mændene for at tryne, udnytte og nedgøre dem.

  Det er selvfølgelig en grov generalisering at sige at kvinder er som hovedløse høns. For der er jo trods alt også mange fornuftige, kloge, gode og sympatiske kvinder. Men flertallet af politik-kvinderne er en skandale og katastrofe for alt med civilisation, fred, frihed, tryghed, velstand og sikkerhed.

  Kvindernes stemmeret har givet dem dobbelt indflydelse. Først påvirker de mændene hjemme, og dernæst påvirker de partierne, så de bliver feministiske, kommunistiske og især PLADDERHUMANISTISKE i deres lovgivning. Og året rundt lefles der for kvinderne, så vi er kommet væk fra den gyldne middelvej. Hvor muslimerne tæver, straffer, mishandler og undertrykker kvinder, er de europæiske mænd landet i den modsatte grøft, hvor de finder sig i alt og servilt og underdanigt lader kvinder bestemme, dirigere og tyrannisere samfundet. Se blot hvordan familie- og skilsmisse-bureaukratierne fungerer. De domineres af feminister, og både mændene og børnene er retsløse. Feministerne sjofler og tyranniserer dem systematisk. Og se hvordan de kvindelige journalister ivrigt deltager i nedbrydningen af samfundet.

  Uden alle disse kortsynede politik-kvinder havde vi været forskånet for den kæmpeinvasion af afrikanere og arabere, som nu er ved at forvandle Vesteuropa og Skandinavien til en galeanstalt, en slagmark og et katastrofeområde med tusindvis af forbrydelser, økonomiske ulykker, velfærdstab og sociale tragedier.

  Vi bør prøve at komme tilbage til den gyldne middelvej, hvor kvinder høres og tagees med på råd, men hvor de ikke dominerer hvor Europa bevæger sig hen. Måske er det forsent, men lige nu er kursen sat mod kollaps og undergang, og hvis ikke fornuftig og fremsynet politik vinder afgørende frem, bliver fremtiden ikke andet end mørk og blodig middelalder. Og rædsel og massedød.

  Kvinder som Eva Selsing og NBs Pernille Vermund er det nok OK at vise tillid, men ellers bør vi mænd fortrinsvis stemme på mænd som vi tror er troværdige. De feministiske mandlige politikere bør vi frasortere med hård hånd.

  Se KALERGI-PLANEN OG MAROKKO-PAGTEN som er planer for Europas fuldstændige ødelæggelse.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 11:35

 24. Hvis et barn blev saaledes brugt som politisk skjold af indvandringsmodstandere, ville kritikken selvsagt vaere uden naade. Men uden at blive hystader kunne nationalsindede nok have gavn af mere at indarbejde klima i argumentationen,saaledes er masseimport af forbrugere fra u til ilande indlysende vanvid i CO2 regnskabet. Laes Herbert Gruhl.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 28. maj 2019 @ 11:48

 25. Dagbladet Politiken optræder som sædvanligt helt uansvarligt; i dette tilfælde markedsfører man et stakkels syge pigebarns (eller snarere moderens) feberfantasier – Men OK; lad os se på sagen. Hvis Greta får sin vilje, så stopper produktionen af avispapir, trykpressen drager sit sidste suk og Politiken ryger på røven – Herfra skal der, i den forbindelse, lyde et rungende tak, til Greta!

  Kommentar by T. Flodur — 28. maj 2019 @ 12:46

 26. Prøv at forestille dig en 16-årig skoledreng med flere diagnoser – Aspergers, OCD, invaliderende angst og livstruende spiseforstyrrelser – stå offentligt frem og advare imod den store befolkningsudskiftning og islamiseringen af Europa. “I want you to panic!” er hans brændende budskab til andre unge. “Repatriering nu!”
  Han ville blive tvangsfjernet på et splitsekund og forældrene udskammet i samtlige medier og fysisk overfaldet på deres bopæl.
  Europa 2019.

  Kommentar by Thomas — 28. maj 2019 @ 12:59

 27. # Thomas

  Spot on!

  Kommentar by Revisoren — 28. maj 2019 @ 13:09

 28. Uden tvivl børnemishandling. I Danmark bliver børn tvangsfjernet hvis deres plejeforældre er kritiske overfor islam eller truet med “at blive meldt til kommunen” af betjente, men en tydelig syg og under/fejlernæret 16 årig pige bliver betragtet som profet fordi hun kan efterplapre nogle paroler for en Co2-liderlig venstrefløj.

  De svenske myndigheder burde for længst har taget den sag op, helt af sig selv!

  Kommentar by Santor — 28. maj 2019 @ 13:10

 29. Et mere korrekt ord for “klima-tosser” er “klima-fobe”.

  “Fobi” er bla. betegnelse for en sygelig frygt. Men (mis-)bruges nu også af venstrepopulister til at karakterisere, alle der ikke kan se noget godt i Islam som islamo-fobe. Så “klima-fob” kan også godtaget af Politikken og DR-tv.

  Kommentar by oppeheimer fan — 28. maj 2019 @ 13:15

 30. 23 – Alexander, Europas nedtur/åndsformørkelse begyndte faktisk efter lovliggørelse af massemord på ufødte, og den seksuelle frigørelse og pornoen. Det var også omkr det tidspunkt, vi fik oliekrise, skilsmisser skød i vejret, og indvandringen begyndte. Afkristningen spiller en stor rolle i alle misererne her, og det er også tydeligt, at antikristelige er mere venstredrejede og blinde ift indvandring og de sande årsager til klimaomvæltningen. Thunberg misbruges – interessant nok – af paven, som sammen m Obama har haft en finger med i udformningen af agenda 2030. Den lille troldelignende person med Lønneberg-fletninger og øjne, der flakker ligeså vildt som Lady Gagas, er en handskedukke for Illuminati. Hun afleder opmærksomheden fra ting, som de ikke ønsker bliver samtaleemner. Thunberg og klimakrise appellerer til åndeligt tomme mennesker, “for her er da en sag, der kan give mening, og forene globalt”. Tror de.

  Kommentar by Kuffar — 28. maj 2019 @ 13:19

 31. Uroligt, at folk hopper på dette. Hun er tydeligt fra forstanden.

  Kommentar by Ewing — 28. maj 2019 @ 13:32

 32. 25. Thomas.
  Kan ikke skrives bedre.
  Fuldstændig enig.

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. maj 2019 @ 14:04

 33. Prøv at søge på Ted Gunderson på youtube. Han arbejdede for FBI, og nogle påstår, at han blev dræbt for at tale om chemtrails. Søg også på “chemtrails norway”, hvor der findes adskillige optagelser af chemtrails, fx natoptagelser m special kamera. En svensk pilot har sagt, at de på almindelige passagerfly (lavprisselskaberne, siges det), bliver bedt om at tænde for dyser, når de flyver ind over, eller letter fra storbyer. Fænomenet er mest over større befolkningsgrupper. Der er faktisk chemtrails over Kbh i dag, bag de rigtige skyer. Lange, hvide udviskede plamager. Tror I, at folk ikke er onde eller forvildede nok til at gøre sådant?? Hvad viser historien? Jeg troede ikke på det for 5 år siden, men jeg har undret mig i flere år over den sære dis henover solen. Især fra om eftermiddagen. På 10 år har vi mistet 22% af det klare sollys, siger man. Det er seriøst alvorligt for helbredet. Se denne israelske film om det. Og Look Up! Lær om Geo-Engineering (=masseødelæggelsesvåben). Klima’forandringer’ er totalt bevidst skabt! Illuminati vil nedskrive jordens befolkning. https://youtu.be/G9cQfcKR0EM

  Kommentar by Kuffar — 28. maj 2019 @ 14:07

 34. Det er vist typisk for Sverige. De burde fokusere på massevoldtægterne, Volden etc og det faktum at Sverige dags dato er et land i opløsning pga Deres ladeportsåbne udlændingepolitik- i godhedens navn, hvor kritiken af Denne udlændinge politik er blevet straffemæssigt undertrykt, og senere en syg hysterisk politisk korrekthed i antidiskrimination langt væk fra realitetssanserne og virkeligheden. Når man så ikke længere kan lyve sig bort fra de nationale problemer, skaber man et klimahysteri, som skal bortlede opmærksomheden fra de hjemlige problemer, og her bliver denne (stakkels) pige båret frem som en Helt…..pinligt.

  (Ikke at jeg ikke tror der muligvis er global opvarmning der finder sted via CO2 trykket, men i forhold til alt det andet er det nul og nix, og det er ikke via stedfortrædende poppolitik det løses. Det skal løses over FN og politisk i de lande, som er de værste klimakatastrofe fremkaldere. Ikke som noget hysterisk poppolitisk regndans i medier og kulturliv)

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2019 @ 14:10

 35. Så må højrefløjen finde en tilsvarende 16-årig, der kan rejse rundt og og forbyde islam. Hun er bange for voldtægt, skulle gå i jihab, spise halal, blive stenet osv.

  Kommentar by Anonym — 28. maj 2019 @ 14:22

 36. Mennesket har en indbygget fascination af katastrofe, psykisk syge personer og børn. Interessen for ulykker er sikkert en velment egenskab fra tidernes morgen hvor vores nysgerrighed (Hvorfor æder løven min makker?) har hjulpet os til at undgå at lide samme skæbne, men den er bare løbet løbsk med nutidens konstante eksponeringer af ulykker plus diverse eksperter der kan belære os om dit og dat.

  Vores fasination af psykisk syge og sårbare børn er en del af vores ynglepleje instinkt, vi er programmerede til at tage os af de svage. Denne engenskab er stærkere hos kvinder end hos mænd, og nutidens fokusering på kvindelige værdier får det hele til at løbe løbsk

  Greta Thurnberg er på en måde en perfekt kombination af en dommedagsprofet, en psykisk syg og et sårbart barn. En slags omvendt messias der i stedet for evig frelse lover os at brænde op under den ubamhjertige sol uden ozonlag til at beskytte os!!!

  Kommentar by redneck — 28. maj 2019 @ 14:22

 37. stem ikke på DF.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11409759/df-til-vaelgerne-stem-paa-os-ikke-paludan-og-vermund/
  28.05.2019 kl. 07:56
  DF til vælgerne: Stem på os – ikke Paludan og Vermund
  Dårlige målinger får DF-ordfører til at advare mod Stram Kurs og Nye Borgerlige.

  DF er for slappe. DF skulle have grebet chancen med at komme i regering da de havde stemmerne. Nu er DF i panik for de ved godt at det er op ad bakke. Men DF er selv skyld i det.

  STEM Stram Kurs eller Ny Borgelig. Helst Paludan, for ellers kommer vandalerne ikke ud og vi sparer ikke 34 Mia. Kr. årligt.

  Jeg vil ikke betale til Muslimernes Bimmere og alt andet vandalisme og voldtægter disse ABER udfører. De skal Ud NU.

  Bliver jeg tvunget til det, vil jeg hellere skyde et par stykker og derved gøre Danmark en god tjeneste. Jeg er nok ikke den eneste der tænker således.

  Men den politik der føres, skal man nok ikke forvente det positive fra folk.
  DF er blevet for stuerene. Stem Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. maj 2019 @ 14:24

 38. 31. Kuffars. Tak for informationen. Ofte mødes man af argumentet for at modbevise snart sagt alle iagttagelser om bedrag inden for alt inden for ødelæggelse af mennesker, hvorfor skulle nogen dog gøre det? Konklusionen er klar: Nogle er satme onde.

  Kommentar by River — 28. maj 2019 @ 14:45

 39. Rigtigt at både autister og vegetarer (veganer er kun et politisk udtryk) mangler B12 og bl.a Selen. Det er fordi jord har mangel deraf som vi autister og vegetarer har mangel derpå. Moder Jord er pint og vi lider alle når husdyr, planter og mennesker ikke har adgang til vitaminer og mineraler!

  Kommentar by Moth — 28. maj 2019 @ 14:52

 40. 32. Unna. Der er et delay mellem temperatur og CO2 og ikke omvendt. Google warming lags CO2. Det er en gigantisk distraktion for at ødelægge sunde befolkninger, væsentligst for os med en fortynding af danskernes IQ.

  Kommentar by River — 28. maj 2019 @ 14:53

 41. Problemet med CO2 har været kendt siden engang i 1980 erne, hvor de første biologer/meteologer begyndte at advare. Kendsgerningerne er dette. Mennesket er det eneste “Dyr” som lukker så meget CO2 ud i forhold til dets eksistens, som noget andet overhovedet. Ikke et problem, sålænge vi kun er cirka 2 milliarder personer, som prøver på at overleve. Vi kan takke vores tæmning af ilden i den sammenhæng. Kritikere vil sige.- Hvad så med Vulkanudbrud (Yellowstone eller andre supervulkaner) eller meteorer, som man teoretisk mener slog dinosauerne ihjel? Jo men det er vel ikke en undskyldning. Altså CO2 ophobes i atmosfærens øverste lag, hvorfra den ikke kan slippe ud, og derefter bliver det en dyne, som i værste tilfælde kan forandre jorden til Venus rent temperaturmæssigt (altså totalt død pga varmen). Nogle mente at det ville være forsent at reagere, hvis vi ikke gjorde noget inden 1996. Vi er jo ikke blevet færre, og rovdriften på naturen i den sammenhæng fortsætter med uformindsket styrke, så ja….sådan ser realiteterne ud rent biologisk…..

  Men selv følgelig kan jeg og andre godt tage fejl. Og selvfølgelig kan der opstå en teknologisk løsning på problemet. Begge dele håber jeg da.

  Jeg synes bare det er dumt at man skal klandre Klimatologerne, metreologer, eller biologerne for noget de bare advare om. Klimadebatten må bare aldrig skygge for kampen imod Islam. Det er tåbeligt at gøre det til en kamp imod dem som tager den klimatruslen alvorligt, når kampen burde være imod Islam og dens fordummende modbydelige indflydelse på enhver civilisation. Det er Islam der skal bekæmpes- fordummende usekulær diktatorreligion med et Førerprfet ideal-. Ikke klimatosserne (DVS dem som laver regndanspop eller gør det til et samvittighedsspørgsmål, når vi er født ind i denne sammenhæng vi er født ind i). Vi behøver ikke at gøre klimatosserne til fjender af kampen imod Islam. Støt SIAD. Stem DF eller NB eller SK. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2019 @ 15:02

 42. Ja, DFs Tullesen er en idiot i politikerklæder, som Snaphanen skriver. DF kunne have fået mange ministerposter af Lars Lusk, som jo ville være statsminister for enhver pris. Men lad os ikke droppe DF helt. Ellers skal vi ihvertfald give et jordskredsvalg til Nye Borgerlige og Stram Kurs.

  Når vælgerne var 2O år om at give DF stor opbakning, var det så sløvt og sendrægtigt, at partiets oprindelige kant og ildhu blev svækket, og afløst af slaphed og trang til at blive stuerene og komme ind i varme og hygge på Borgen. Sådan er det når man skal vente mange år på fodslæbende vælgere. Lad os nu ikke som vælgere gentage den fejl. De nye partier skal have et kanonvalg, ellers er Danmark fortabt.

  Kuffar 13.19: Du har ret langt hen ad vejen. Men bag den udvikling du skitserer, stod vel især feminister, kommunister og gak-gak humanister, samlet i både radikale og “borgerlige” partier mv.

  Se iøvrigt “Feministisk initiativ” med bl.a. Helle Degn, som et eksempel på hvor skøre disse kællinger kan være. Bl.a. vil de på udemokratisk vis have at Rasmus Paludans parti skal forbydes.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 15:12

 43. M. Unna, du bliver ved med at udtale dig om co2, selvom du tydeligt ikke har sat dig ordentligt ind i hvad det handler om. Det med Venus og co2-dyner er noget sludder. Du har ret i at vi ikke skal fortabe os i klima-fjollerierne, men du er jo selv med til at støtte co2-propagandaen når du giver co2-svindlerne delvis ret.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 15:21

 44. 40 ) Fair nok…fint nok. De er bare ikke hovedfjenden…Hurra hvis jeg og andre tager fejl, for jeg mener selv det er alt forsent at gøre noget konkret ud over teknologiske løsninger, som jeg ikke er inde i. Det er jo i den sammenhæng flintrende ligegyldigt, hvad vi får en lille medalje eller diplom for, hvis de store lande som Kina, Indien, USA, Indonesien, Thailand, eller den arabiske verden intet gør.

  3 xfoldigt leve hvis jeg og andre i den sammenhæng tager fejl.

  Vi skal bekæmpe Islam alt det vi kan. Det er mit mål. Ikke klimatosserne.

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2019 @ 15:34

 45. Michael Unna 15:34
  Vi er nødt til at bekæmpe både klimatosse og Islam samtidig. Klimaaktivister har nemlig opfundet “den religion” vi skal følge, og håber dermed at vi glemmer problemet Islam.

  Kommentar by k. m. — 28. maj 2019 @ 15:56

 46. Man gjorde et barn fortræd. Hendes forældre og skolen hjernevaskede/indoktrinerede hende. Sverigstan for fuld pedal.

  Om staklen nogensinde kommer over det er nok tvivlsomt. Men vi voksne har et ansvar for at ikke at sygeliggøre børn. Münchausen by proxy.

  Ok, naturligvis er der et kæmpemæssigt menneskeskabt fodaftryk på klimavariationerne. Hvilket skyldes den enorme befolkningstilvækst i Afrika, Mellemøsten, Indien, Pakistan, Bangladesh osv.

  Det løses ikke ved Skolstreik för Klimatet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. maj 2019 @ 16:03

 47. 22 Alexander, 28 Kuffar

  Europas åndelige nedtur skyldes 1. verdenskrig, der var et kolossalt moralsk chok. Skyttegravskrigens meningsløse slagteri (millioner dræbt for at erobre nogle få kvadratkilometer mudder over 4 år) dræbte folks tro, håb og kærlighed. Alt øvrigt fulgte heraf: 2. vk, nazismens sygelige forsøg på at skabe en ny identitet, afkristningen og tressernes livsflugt i form af den sterile porno og valget af abort som en nem løsning.

  Uden skyttegravskrigen havde kommunismen næppe heller haft tilstrækkelig folkelig opbakning til at overtage Rusland i 1917.

  Det var krigens nye form og omfang, de nye masseødelæggelsesvåben (maskingeværet var det første), der rystede hele kulturen.

  To blændende værker om denne krig og dens konsekvenser for europæisk overlevelsesevne kan anbefales:

  https://www.amazon.com/Guns-August-Pulitzer-Prize-Winning-Outbreak/dp/0345476093
  (Barbara Tuchman: The Guns of August, militærhistorisk klassiker)

  https://www.amazon.com/Regeneration-Contemporary-Fiction-Plume-Barker/dp/0142180599/ref=sr_1_1?keywords=regeneration+pat+barker&qid=1559050033&s=books&sr=1-1
  (Pat Barker: Regeneration, roman bygget på virkelige begivenheder. Demonstrerer det knæk, europæisk maskulin selvforståelse fik af skyttegravskrigen.)

  Hvis man er for doven til at læse, findes der en glimrende film bygget på romanen, med Jonathan Pryce i en stjernerolle:
  https://www.youtube.com/watch?v=JA5l4JRdh4Y

  Kommentar by Sådan er det jo — 28. maj 2019 @ 16:14

 48. Hvad ville klimatossene have gjort dengang Jorden gik mod seneste istid?
  Brændt alle skove af for at hæve temperaturen

  Kommentar by k. m. — 28. maj 2019 @ 16:30

 49. Jeg tror det ville være bedre for familien Thunberg. Hvis de brugte mere tid på indeklimaet og nærmiljøet i hjemmet.

  Greta Thunberg har haft en spiseforstyrrelse, det er en alvorlig psykisk sygdom.
  Og når man ser på hendes fysik er normale 12-13 årige mere udviklet fysik.
  Men jeg tror hun er en stærk Pippi.
  jeg mener pige. Kunne hun dog bare ændre vejret.
  Jeg ønsker hende held og lykke.
  Og masser af kød på tallerken.

  Kommentar by XXXXX — 28. maj 2019 @ 16:39

 50. # kl. 16.14 Du har sådan set fuldstændig ret. Men så kan vi jo gå endnu længere tilbage, og spørge om det ikke var krigen i 1864 som startede Europas og Danmarks nedtur. Havde vi vundet, var Bismarck nok blevet afsat, og Tyskland ikke samlet. Eller hvad med reformationen og 3O års krigen osv.

  Men holder vi os til tiden efter 1918 og ser vi mest på den nyere tid efter 195O eller 1968, så er det vel tydeligt at det var en katastrofe, at kommunisterne/socialisterne…. forklædt som folkets venner…. fik smadret familieværdierne, fik tilsvinet og mistænkeliggjort husmødre og mænd, fik børnene flyttet over i institutionerne til statsopdragelse, fik hævet skatterne og huslejerne så een indtægt ikke var nok til at opretholde hjemmet, osv., osv.

  Og se hvordan feministerne/pladderhumanisterne opfører sig i dag, med evigt vrøvl om krænkelser, med me-too bavl, med løsagtighed og hyldest til LGBTWXYZQÆØÅ minoriteter, med vås fra tidlig morgen til sen nat om multi-kulti-berigelse, om EU herligheder, om undertrykkelse af kvinder, og med utallige løgnehistorier om faldende kriminalitet og bedre velfærd.

  Og er det ikke især kvindelige vælgeres uvidenhed og kortsynethed, som har sat landsskadelige partier som de radikale, S, SF og lignende i stand til gennem årtier at undergrave Danmarks økonomi, fred og sikkerhed?

  Hvis kvindernes flertal havde været imod det, havde vi fået nej til Rom-traktaten, og vi havde undgået godhedsindustriens hyklerier. Og den store muslimske invasion var vi blevet fri for.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 18:08

 51. Moderen synger. Fint.
  Var det ikke for datteren, havde jeg ikke hørt om moderen og set…
  https://www.youtube.com/watch?v=0IohOv5bo-Y

  Kommentar by Peter Buch — 28. maj 2019 @ 18:25

 52. #51 Styg lyd Hr. Buch!

  Kommentar by Santor — 28. maj 2019 @ 20:34

 53. GT er efter min mening personlighedsforstyrret. Jeg tror ikke på hendes fine asperger/autisme diagnoser. Selektiv mutisme over for journalister som stiller dumme spørgsmål! Det lyder usandsynligt. Forældrene har ikke givet hende kærlighed og opmærksomhed. Derfor blev hun deprimeret og fik spiseforstyrrelse. Moderen har skrevet at hun kan se CO2! Forældrene som er meget berømte i Sverige, har meget bekvemt fået givet deres datter en diagnose så de selv blev fritaget for ansvar. Typisk den rige kreative klasse.

  Kommentar by Martin Olsen — 28. maj 2019 @ 21:34

 54. Kimski — 28. maj 2019 @ 11:02 :

  Du kom først.
  Münchausen by proxy, med klimaet som skalkeskjul.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. maj 2019 @ 23:22

 55. ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 11:35

  Jeg fornemmer at vi er enige om rigtigt mange ting. Cheers!

  Kommentar by Moran ya Simba — 28. maj 2019 @ 23:31

 56. Peter Buch — 18:25

  Tak for linket Peter – Du har fuldkommen ret, moderen Malena Ernman er en fabelagtig sopran/mezzosopran. Tillige en flot kvinde; hun er sjov og fuld af humor (og er vist også kendt for at have distance til det fisefornemme operamiljø) – Hvordan fanden har hun fostret et kugleskørt barn; det må være faderen som har knald i låget.

  Det her skisma omkring Gretas ageren er vist lidt mere kompliceret en først antaget – Ja, Jalving, jeg er skide træt af at skulle indrømme det, men den sag er måske ikke så lige til. Kæmper moderen for at redde datteren fra gummicellen; hvilket selvfølgelig er stærkt sympatisk. Og er det sådan, at det hele er løbet totalt ud af kontrol? – Nå, under alle er pigens budskab et falsum, så skaden skal nok vise sig at være overskuelig!?

  Kommentar by T. Flodur — 28. maj 2019 @ 23:57

 57. En ting til: Har denne kvinde, mor til Greta, psykopatiske træk? – Det er ikke det jeg ser/lytter til, jf. vedhæftede link – Vi er vist flere herinde på Uriasposten som skal hjem og ransage egne motiver?!

  https://www.youtube.com/watch?v=wn_dsDQyCDY

  Kommentar by T. Flodur — 29. maj 2019 @ 00:32

 58. Kuffar 14:07
  Har ingen anelse, om der er en connection mellem Chemtrails og de angreb af forskellige plamager og forandringer der ses på alle udendørs fliser og sten. Eller det skyldes “syreregn” o.l.
  Men det er da et besynderligt fænomen, jeg og folk jeg taler med ikke har oplevet før.
  Far fetched?
  Eller noget om snakken ifbm Chemtrails – har nogen et bud?

  Kommentar by White knight — 29. maj 2019 @ 10:43

 59. Hvis teorien om Chemtrails er sand. Og et bevidst ondskabsfuldt plot. Er det måske een af forklaringerne på, psykiatrien har flere kunder i butikken end nogensinde.
  Før kendskabet til dette scenarie og evt. følgevirkninger, har vi i familien halvt i spøg sagt: Det er som om vi er bestrålet udefra. Sådan som folk opfører sig fuldkommen vanvittigt.
  Little did we know – perhaps?

  Kommentar by White knight — 29. maj 2019 @ 10:53

 60. At venstrefløjen og det liberale borgerlige slæng føjes en retarderet svensk møgunge – siger i virkeligheden mere om vestens mentale tilstand end om klimaet :-)

  Kommentar by MODSTAND — 29. maj 2019 @ 21:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper