28. maj 2019

Neddroslet SK-dækning: Politiet skød gas mod indvandrere, ‘en person med et skydevåben i nærheden’

Selvom medierne (redaktionelt) har besluttet sig for at neddrosle dækningen af Stram Kurs’ valgkamp, så er det ikke fordi Paludan ikke er på gaden. Mandag gæstede hans Århus, hvad ikke blev en succes, da politiet afbrød demonstrationen allerede før han nåede til Bisphaven – angiveligt på grund af en konkret trussel. En konkret trussel, der betød at partilederen heller ikke kunne besøge midtbyen senere. Der skulle være foretaget en ransagning, fortæller kilde tæt på begivenhederne. Video kan ses hos Local Eyes. Billeder hos Presse-foto.

‘Stram Kurs-besøg skabte ballade i Aarhus’, skriver Aarhus Stiftstidende, og eufemiserer at besøget ikke var ’særlig populært’, at ‘folk’ ikke var ‘udelt begejstrede’. Intet om et eventuelt skydervåben. Fra BT – Voldsomme uroligheder til Paludan-demonstration: Unge skød med fyrværkeri mod politiet.

“‘Vi var til stede grundet et valgarrangement, og i den forbindelse udviklede der sig uroligheder med nogle unge mennesker, der skød med fyrværkeri mod politiet,’ fortæller vicepolitiinspektøren. …

Ifølge B.T.s oplysninger måtte politiet trække deres våben i forbindelse med urolighederne, men vicepolitiinspektører fortæller, at der var tale om gas-gevær.

Vi skød med gas mod de unge. Det blev vi simpelthen nødt til på grund af urolighederne.

(‘Danernes Lys’ på Snapchat, 27. maj 2019)

“Jeg nåede aldrig nogensinde hen til Bispehaven, fordi min gåtur forinden i Gellerupparken blev afbrudt, da nogle kastede sten efter mig, og der efterfølgende var forlydender om, at der var en person med et skydevåben i nærheden. … Politiet forlod stedet, fordi de ikke havde lyst til en konfrontation med de unge. Jeg tænker, det meget tydeligt viser, hvem der har magten i Aarhus Vest, og det er ikke politiet..” (Rasmus Paludan)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101694/trackback

38 Comments »

 1. Ja det er der jo desværre intet nyt i. Støt Rasmus Paludan.

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2019 @ 15:45

 2. Mainstream er fast besluttet paa at paria-stemple alle, der ikke er med paa, at det store flertal af muhamedanere i Danmark skal huses her for evigt. Gaar man ind paa den praemis (trods man selv i aartier har paastaaet islam-integrations umulighed), og tilmed bidrager til stemplingen af de faa, der handler klogere efter enhver historisk erfaring, er man blevet en del af problemet.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 28. maj 2019 @ 16:01

 3. 4. linie. Har kilden tæt på begivenhederne kaldt en ransagning for en ransagelse? Eller er det (igen) kkorrrekturlæsningen den er gal med?

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2019 @ 16:03

 4. Det varer næppe længe før den svenske klimamongol meddeler pøblen, at hun også er feminist, veganer, transkønnet og i øvrigt konverterer til islam…

  Kommentar by Revisoren — 28. maj 2019 @ 16:04

 5. -> Nielsen

  Det var kildens ord, og ikke ‘kkorrrekturlæsningen’, men jeg retter gerne, hvis du mener det ødelægger noget. ;-)

  Kommentar by Kim Møller — 28. maj 2019 @ 16:09

 6. Prøv at se det nyeste opslag på stram kurs facebook side! EB har lavet en måling hvor alle partiers logoer er med, men stram kurs står som “andre”!!!!

  Kommentar by Per — 28. maj 2019 @ 16:31

 7. Jeg er uendelig træt af at se dem omtalt som “grupper af unge” eller bare “unge” …

  Kommentar by HN3 — 28. maj 2019 @ 16:37

 8. De såkaldte unge er også skyld i at flere kommuner indfører private vagtværn ergo så er der reelt ikke politi tilstede i Danmark, de unge har sat politiet i arrest på citronmåner og kaffe, Søren papkasse vil ikke udtale sige pga. valget, hans reaktion er hver gang den samme, ingenting hørt, ingenting set, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. maj 2019 @ 16:44

 9. LOL, Rasmus Paludan behøver ikke en gang selv skrive historien, den kommer helt af sig selv en muslim hører hans navn.

  Stenkast, spytklatter og fyrværkeri så er scenen sat til folkeoplysning om islams tilstedeværelse i Danmark.

  Kommentar by Santor — 28. maj 2019 @ 16:57

 10. “Tag testen og se hvilket parti du er enig med, så længe det ikke er stram kurs”: https://www.parlamentet.dk/data/folketingsvalg-2019/?fbclid=IwAR047oJ_Zm3iq9np-Jd9H00woQXwQdovwSBxP7yeQ71qUCU4DVqRu6vMZiI

  Kommentar by per — 28. maj 2019 @ 17:15

 11. Hvis man pærer rundt i et hvepsebo, bliver de aggressive og angriber. Det irriterer mig at vise segmenter påstår at hvepseboet bare skal have lov til at være der og det bare skal have lov tilsat brede sig og i øvrigt er helt ufarligt…Har ikke noget i mod den enkelte hveps, den følger blot sin natur, men vil ikke bo op og ned af et….

  Kommentar by FrafaldenModerat — 28. maj 2019 @ 18:17

 12. Politiet får en dårlig behandling af både ledelsen, politikerne, medierne og muslimerne. Kan godt forstå at mange politifolk er lede og kede af at være som lus mellem flere negle. Derfor er de så småt begyndt at sive væk og over i andre erhverv. Når ledelsen, retsvæsnet, politikerne og medierne ikke yder retfærdighed, men pisser på de menige politifolk, så forsvinder en del af arbejdsglæden og lysten til at gøre sit allerbedste. Hvis politifolk sætter stenkastende “unge” på plads ved at tage en smule hårdt fat i dem, risikerer de jo at blive kritiseret, hånet, bagtalt eller fyret. I Sverige er der nu næsten tale om en masseflugt af politifolk som har fået nok. I Danmark mangler der nu politi i mange situationer, hvorfor f.eks. indbrudstyve har det alt for nemt. Og der mangler nu 5OO fængselsbetjente.

  I Sverige er lov og orden ved at bryde sammen. Det kan snart blive det samme herhjemme.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 18:36

 13. PS: Også mange i det danske forsvar har fået en tarvelig og modbydelig behandling af politikerne og journalisterne. Men det er en lang historie, så det bliver en anden gang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. maj 2019 @ 18:40

 14. 60 % af Mellemfolkeligt Samvirke indtægt er offentlig støtte jf deres regnskab og de bruger vores SURT tjente skattekroner til at modarbejde regeringens politik om Sjælsmark. HUSK plakaten på Hovedbanegården om de afviste asylansøgeres gidsler på Sjælsmark ( Mellemfolkeligt Samvirke havde en stor plakat om ” Ingen børn på Sjælsmark”

  Kommentar by H. Nielsen — 28. maj 2019 @ 20:03

 15. Apropos sjælsmark. Hvorfor vælger de lige at sende er program om sjælsmark børn nu?

  Kommentar by Anonym — 28. maj 2019 @ 20:06

 16. Lige en skatte-bitter vredladen bemærkning mere vedr de knaldrøde neo- kommunister i Mellemfolkeligt Samvirke: brug for helvede jeres egne penge til at agitere for. Fjern støtten fra de rød-pampere. PS: VI VIl HAVE EN NY MEDIEANSVARLOV SÅ MEDIER TVINGES IL ALTID AT HØRE MODPARTEN

  Kommentar by H. Nielsen — 28. maj 2019 @ 20:10

 17. PS: medierne skal forbydes at bruge ordene ekstremistisk og kontroversiel – dog må ordene bruges hvis parterne som ordene henviser til må komme til orde mindst tre minutter. Det kunne en ny medieansvarslov regulere ( og fjerne mediestøtte til de røde medier . Læs undersøgelse på nettet at 80 % journalister er røde!!!

  Kommentar by H. Nielsen — 28. maj 2019 @ 20:17

 18. De fakta om de javla røde journalister fik mig til at blive RIGTIG vred. Fyr hele bundtet!!fjern mediestøtten og luk DDR ( DR).Det kan ikke være rigtigt at et demokrati skal have rød-facister til at styre medierne. DE KAN IKKE LØFTE OPGAVEN PÅ EN HÆDERLIG SAGLIG MÅDE OG DE BLIVER STADIGT MERE UBLU OG ARROGANTE OG SKINGRE I DERES RØDE VINKLING

  Kommentar by H. Nielsen — 28. maj 2019 @ 20:25

 19. 12) Det har du fuldstændig ret i. Vi mangler en presse og en politisk elite som bakker Politiet op, som magten til lovens opretholdelse, og som sørger for ordentlig pensionsforhold og solidaritet med det hårdest erhverv på nationalt plan, med og på linje med de soldater vi sender ud for at bekæmpe konsekvensen af det, den politiske elite (med undtagelse af DF) lefler for.

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2019 @ 20:41

 20. At der stadigvæk lefles for en religion, vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af…..modbydelig politisk fejhedsmoralisering…imod Rasmus Paludan som politisk set er den eneste helt…vi lige nu har herhjemme. Holger Danske personificeret i ham. Støt SIAD. Støt- stem Stram Kurs.:-). God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. maj 2019 @ 20:54

 21. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludans-bror-stem-paa-en-anden-end-rasmus/7651054

  Kommentar by Anonym — 28. maj 2019 @ 21:39

 22. “politiet måtte trække deres våben, der var tale om gasgevær.”

  Jeg er rystet.
  – rystet over, at vi borgere end ikke må have en fiskekniv med i bilen og så står politiet den ondenlynemig og forsvarer en dansk politikker i lovlig demokratisk aktion, med gasgevær, over for de mest voldsparate ideologister i vort land????
  – ENDDA VELVIDENDE, at Paludan kort forinden måtte afbryde sin tur i Gellerupparken, fordi de voldsparate kaste sten efter ham og der ALLEREDE VAR formodninger om, at en af de voldsparate havde et skydevåben!
  – og hvordan kunne politiet vide sig sikker på, at der “kun” var medbragt fyrværkeri?

  Vi må ikke forsvare os, fordi politiet ALENE må bruge våben som magt/forsvar og så står de, Gud hjælpe mig!, og fyrer gaspatroner af!!
  Jeg (og sikkert mange andre) føler mig PISSET på! (hvad må Paldan tænke?)

  Sker der Paludan noget, må både politikkere og politi være klar over, at folket rejser sig og det bliver ikke “blot” med sympatierklæringer, pæne kryds på valgdagen og demokratiske advarsler.

  Som man kan se, flere gange daglig, på hans valgvideoer, er Paludan mangt en menig borgers nationalhelt. Dette skal både journalister, politi og politikkere tage alvorligt, INDEN der sker noget.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. maj 2019 @ 22:47

 23. DF er gået i panik:

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11409759/df-til-vaelgerne-stem-paa-os-ikke-paludan-og-vermund/
  28.05.2019 kl. 07:56
  DF til vælgerne: Stem på os – ikke Paludan og Vermund
  Dårlige målinger får DF-ordfører til at advare mod Stram Kurs og Nye Borgerlige.

  Det eneste rigtige der kan gøres Nu er, at stemme Stram Kurs “P” her den 5’te Juni (Grundlovsdag). Jeg ser frem til 80 mandater, selv om det er vel meget. ☺ ☺

  Husk: Hverken DF eller NB vil have Moskéerne forbudt.
  Det er KUN Stram Kurs, der vil det.
  Jeg har ventet meget længe på at De Satan’s Bedehuse bliver revet ned.

  Søg på tuben: Kopiér linien.

  HVERKEN DF ELLER NYE BORGERLIGE VIL FORBYDE MOSKEER – DET VIL STRAM KURS!

  Partileder om manglende svinekød i daginstitutioner og skoler (Holbæk, 22. maj)

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. maj 2019 @ 22:48

 24. Muslimer har generelt et svagt ego. De er meget pirrelige og der skal ikke meget til før de bliver fornærmede og går amok. Et forkert blik, en misforstået bemærkning, mangel på accept når de overtræder regler. De kan være farlige at komme tæt på. Man kan kun råde etniske danskere til at holde afstand til i hvert fald visse typer muslimer.

  Kommentar by JC — 28. maj 2019 @ 22:50

 25. 22. M.S. Carstens
  En Kanon der er ladt med en forvokset Haglpatron, vil hjælpe lift på gemytterne.
  Der gasfis hjælper ikke noget, det andet kunne tynde ud i ukrudtet.
  Vandalerne spille selv op til at blive pløkket en dag, for Paludan har hans ytringsfrihed, som alle os andre, under en lovlig demo.

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. maj 2019 @ 22:53

 26. Politiske partier med et program der vækker vrede i muslimske miljøer, burde have deres eget vagtkorps til at forsvare partiets ytringsfrihed på møder og under demonstrationer.

  Kommentar by JC — 28. maj 2019 @ 22:54

 27. Og i øvrigt:

  Hvorfor står politiet altid kun FORAN de voldsparate? Hvorfor er de voldsparate ikke dækket op bagved, så de ikke bare kan stikke af??

  Det forlyder gang på gang fra politiet:
  “Vi efterforsker nu sagen for at finde frem til gerningsmændene og få dem strafforfulgt”
  Hvorfor bliver de voldsparate ALDRIG taget på stedet, når de udøver deres ugerninger lige for næsen af et talrigt politiopbud???

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. maj 2019 @ 23:04

 28. Vedrørende DR’s og TV2’s holdningspåvirkning af vælgerne: Man kan glæde sig over at flere og flere mennesker i lande som Danmark dropper flow-TV og TV i det hele taget. Forskellige sociale medier tager over i stedet for. Det kan blive spændende at se hvor denne udvikling fører hen hvad angår vælgernes holdninger.

  Kommentar by JC — 28. maj 2019 @ 23:04

 29. Det er helt givet at den nye mainstream strategi er at ignorere det og fryse det ude. Læg mærke til hvor udemokratisk det reelt er, de ønsker ikke at valget er et (vigtigt) informeret øjebliksbillede af folkets holdninger.

  Kommentar by Moran ya Simba — 28. maj 2019 @ 23:19

 30. Går ud fra at det var tåregas politiet affyrede. Havde der været tåregas nok, havde bøllerne fået en lærestreg. Men een, to eller tre gaspatroner batter jo ingenting, slet ikke hvis det blæser.

  At både gammel-partierne og -medierne er ude på at snyde os, udnytte os, udskifte os og afskaffe os, er klart for mange danskere, men flertallet har vel ikke forstået situationen, siden de stemte som de gjorde ved EU-valget. (Venstre og radikale gik frem – det ligner en massepsykose)

  Kommentar by Ole Jensen — 29. maj 2019 @ 00:24

 31. Både NB og Stram Kurs er modstandere af Marokko-pagten, censur og invasion. Alle andre partier har tilsluttet sig at demokratiet og Danmark skal nedlægges og afskaffes.

  Det kan jo næsten ikke blive mere forrykt.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. maj 2019 @ 00:28

 32. Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 29. maj 2019 @ 02:11

 33. Velkommen til Ramallah yallah.
  “Der blev kastet med sten efter Paludan”.
  Jeg får billeder på nethinden af low IQ brunt kneppeaffald, der kaster med sten mod der israelske militær. Det er som at se vrede chimpanser i Zoo.
  Og hvor ER man træt til døde, over at høre gang på gang, at de stenkastende pyrotekniker chimpanser atter en gang undslap vores impotente operette-politi.
  Men “smørtenorerne” er vel bange for at en eftersætning, vil ku’ åbner flanker for andre voldelige chimpanser til at gå direkte efter Paludan.
  Så er de impotente blot for få.
  Nu håber jeg bare, armen ikke svigter på alle, der har fået nok. Når der skal sættes det eneste rigtige kryds 5. Juni.

  Kommentar by White knight — 29. maj 2019 @ 04:05

 34. For fanden hvor er det patetisk at ku’ læse om tyren fra Thyregod’s ynkelige stemmefiskeri, og appel om ikke at stemme på NB og SK.
  Ser vi prologen til DF’s forsvinden helt ud i glemslen?
  Mimosefundet Mi mi miii, kan sikkert gi’ dig Tulle, et par frække tips til, hvordan man lukker og slukker.

  Kommentar by White knight — 29. maj 2019 @ 04:13

 35. ¤ O4.13: Ja, hvad har DF de sidste ti år gjort af godt for de arbejdsløse, folkepensionisterne, patienterne, skatteyderne, de hjemløse og de gamle? Det er vist meget lidt. Ikke engang 5oo kr. som julehjælp til de fattigste er det blevet til. Og partiet har medvirket til at forringe vilkårene for mange danskere. Man har ikke brugt sin valgsejr i 2o15 på fornuftig vis. Hele toppen i DF synes at have slået hjernen fra, og Tullesen kan slet ikke forstå at vælgerne flygter.

  (Men dem som går tilbage til V, K, S, SF og R mv. kommer nok til at fortryde. DF er trods dumhederne ikke direkte ude på at udslette det Danmark vi kender. Det er alle de andre gammelkendte partier, som alle er fascistiske/ rødsocialistiske og fast besluttet på at likvidere Danmark)

  Stem STRAM KURS og NB, eller DF.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. maj 2019 @ 11:36

 36. Ramadan. Hvordan du forholder dig over for en muslimsk kollega, der holder ramadan. Utroligt..
  https://www.hk.dk/aktuelt/temaer/ramadan

  Kommentar by Anonym — 29. maj 2019 @ 12:11

 37. Det kan da ikke passe, at alle de selvgode kalder RP for en nazist!

  Det rækker slet ikke.

  Hvis en muhamedaner, der handler som den store luderbog foreskriver, på newspeak kaldes en islamist, så må RP vel være en naziist?!

  – eller hva’??

  ….og alle, der stemmer på ham er naziister, og de har voldtaget nazismen!!

  Kommentar by Va Sawva — 29. maj 2019 @ 13:14

 38. Alt kan bruges. Soldater og paludan.
  https://www.berlingske.dk/kommentarer/skal-vi-lege-paludan-naar-stram-kurs-kommer-til-skolegaarden

  Kommentar by Anonym — 29. maj 2019 @ 14:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper