29. maj 2019

Rasmus Paludan i kronik: “Politikerne har været mere end naive. De har været landsforræderiske.”

Hører man kun udvalgte skænderier på Youtube, og læser man kun mediehistorierne, så går man glip af det essentielle. Informations kernelæsere kan selvfølgelig ikke forholde sig konkret til den slags, og prøver efter bedste evne at lukke debatten. Kronik af Stram Kurs’ Rasmus Paludan i Dagbladet Information – Muslimer skal ikke integreres – de skal sendes hjem.

“Vi står over for et eksponentielt voksende antal muslimer i Danmark. Selv på kort sigt har det uhyggelige demografiske implikationer. Intet politisk emne er mere vigtigt, fordi dette irreversibelt kan ændre Danmark for altid. Alle andre emner bliver ubetydelige, hvis vi kommer i den situation.

Vi har forsøgt at leve i fred med muslimer i 40 år nu. Vi har givet dem alt, hvad de kunne drømme om og mere til. Muligheden for at leve et fredeligt liv uden krig og konflikt, muligheden for ubegrænset uddannelse og for at bidrage positivt til det land, som har taget imod dem med åbne arme.

Takken har desværre været ghettoer, bandekrige og en eksplosion i de mest alvorlige kriminalitetsstatistikker. Indvandring har forvandlet Danmark fra at være et homogent og fredeligt land til et splittet land, plaget af utryghed, vold og sammenstød med klankulturer, som arabere og afrikanere har med sig i bagagen, når de ankommer.

Politikerne har været mere end naive. De har været landsforræderiske. … Når politikere og journalister forsøger at udskamme os som øracister’ og ‘nazister’, afslører det både en uhyggelig mangel på historisk indsigt og en foragt for de mennesker, der lider under indvandrervolden – den hverdagsterror som i årevis har sprængt voldsstatistikkerne.

De selvgode og ‘tolerante’ magthavere ønsker derfor sjældent at forholde sig til den konkrete virkelighed. Diskussionen holdes på et teoretisk og akademisk niveau, hvor den med de bedste retoriske evner altid vinder over virkeligheden. Tilbage står de svage, midt i den konkrete virkelighed, i afmagt. De bliver stemplet som racister.

Intet demokrati har nogensinde formået at integrere store mængder af muslimer, og årsagen er, at det er umuligt. Man kan ikke integrere ild og vand. Det har de fleste mennesker uden for Christiansborg for længst forstået, men politikerne holder fast i fortællingen om kejserens pragtfulde nye klæder. …

Den katastrofe, som de etablerede partier har bragt over Danmark, kan kun løses ved – på retsstatens grund – at sende muslimer ud af landet igen, således af danskerne atter kan føle sig hjemme og trygge i Danmark.

Stram Kurs ønsker muslimer alt det bedste og masser af held og lykke i hvert af deres 51 muslimske lande – men vi ønsker også at kunne leve i fred i Danmark. Hvis andre lande vil beriges med muslimsk kultur, er de velkomne, det vedrører ikke os, men efter vores mening haster det med en skilsmisse efter mere end 40 års ulykkeligt ægteskab. …

-Alle danskere gør klogt i at se på den nuværende situation med største alvor, for vi er alle Islams fjender, hvad enten vi ønsker det eller ej. Lader vi Danmark smuldre endnu mere, så opløser vi den familie, vi er født ind i, som vi har et ansvar for på bedste vis at varetage, og som kommende generationer trygt skal kunne vokse op i.”

(Kommentar til kronikken af ‘Rikke Nielsen’, Information.dk, 29. maj 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101710/trackback

33 Comments »

 1. Står Rasmus Paludan og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. maj 2019 @ 14:22

 2. STØT

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. maj 2019 @ 14:23

 3. Hold kæft hvor er jeg fundamentalt enig m Paludan om de store linier. Men, det er desværre ikke kun Danmark (og det bliver et problem i praksis hvis SK kommer i position til at forsøge at gennemføre det her); siden politisk korrekthed slog igennem har du ikke kunnet komme igennem i politik hvis du ikke havde holdninger som fundamentalt ville være blevet opfattet som forrædderiske i enhver tidligere periode. Essensen af marxisme er ødelæggelse af det eksisterende samfund. Kulturel marxisme gør det ved at ødelægge kulturen FØR man går efter den formelle statsmagt. Deraf forrædderiet. Der er en indbygget logik i det. Du kan endda gå videre og argumentere for det darwinistisk-biologisk men det vil jeg ikke gøre her.

  Kommentar by Moran ya Simba — 29. maj 2019 @ 14:39

 4. Opinionsmålinger viser, at ca. 80 procent af danskerne ikke har forstået noget som helst på 36 år. De er parate til at smadre deres eget land på samme måde, som Sverige nu er totalt smadret.

  Kommentar by BB — 29. maj 2019 @ 14:41

 5. Helt enig med Rasmus Paludan.

  Kommentar by River — 29. maj 2019 @ 14:53

 6. Et trygt, sikkert, velstående og velfungerende Danmark blev på kun 30 år ændret til et samfund, hvor vi alle skal kigge os over skulderen for at komme sikkert hjem. Altså hvis der, hvor vi bor, er sikkert.

  I samme periode er de fleste offentlige funktioner såsom sundhedsvæsen, politi, skat, undervisning, offentlig transport og meget, meget mere endt som nærmest dysfunktionelle.

  De politikere, som har skabt denne nedsmeltning af et før så kernesundt samfund, vil jeg kalde ekstremister med et sygt menneskesyn.

  De politikere, som prøver at stoppe dette vanvittige eksperiment, vil jeg kalde ansvarlige mennesker med hjertet på det rette sted.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 29. maj 2019 @ 15:00

 7. Definitionen iflg. wiki på landsforræderi er “Landsforræderi betegner den forbrydelse det er at begå handlinger der er til fare for ens eget lands sikkerhed eller er i åbenlys modstrid mod dets interesser”.
  Der er tilstrækkeligt med argumenter for en sigtelse for landsforræderi både m.h.t. SIKKERHED og I STRID MED INTERESSER men nok vanskeligt/umuligt at sætte navn/navne på forbryderne/politikerne; desværre.
  Rikke Nielsen (hvem hun så end er..) forholder sig som de fleste andre ikke til RP´s argumenter men det er jo også nemmere at trække tone/had-kortet i stedet for at forsøge at imødegå RP´s meget stærke argumenter..

  Kommentar by frank mathiesen — 29. maj 2019 @ 15:01

 8. Ja, også jeg. Alt det had til Danmark og danskere i Danmark.

  Kommentar by Fascist — 29. maj 2019 @ 15:44

 9. Utroligt er det at danskernes flertal stadig ikke har fattet at KOMMUNISME/SOCIALISME ALTID OG HVER GANG ENDER I VANVID, ONDSKAB, FATTIGDOM OG FOLKEMORD!!!!! Det er noget enhver burde vide. Der har været bøger, avisartikler, film, cd’er, netaviser og foredragsholdere som har fortalt om de kommunistiske/socialistiske helveder og dødsriger i Sovjet-unionen, i Tyskland, i Rumænien, i Albanien, i Kina, i Afrika og i Sydamerika.

  Og herhjemme har kommunistisk familiepolitik ødelagt tilværelsen for hundredtusindvis af danske mænd, familier og børn. Og det er jo især de rødfascistiske betonhoveder som står bag masseindvandringen af utaknemmelige, krævende, agressive, voldelige og fanatiske kulturfremmede.

  Flertallet af danske vælgere har ikke forstået at kommunismen står i blod og tårer til over knæene. Til deres undskyldning tjener dog AT nu om dage er historieundervisningen afskaffet i folkeskolen, AT alle de gamle medier vildleder, AT rødfascisterne forklæder sig som humanister, som kvinder for godhed og fred, som blå borgerlige, som radikale, som Europa-venner, som verdensfrelsere og klima-reddere mv.

  Det er lykkedes at forvirre og bedrage vælgerne gennem årtier. Og derfor står Danmark og hele Vesteuropa nu på kanten af en bundløs afgrund.

  Læs om truslerne mod Europas civilisation, fred og sikkerhed hos Black Pigeon/you tube, Snaphanen og den korte avis.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. maj 2019 @ 15:46

 10. Jeg kan ikke se hvad der skulle være hadsk ved den artikel skrevet af Rasmus Paludan Stram Kurs. Alle venstretosserne, og sikkert også en hel del andre tosser, vælger at overse det helt legetime i at skille sig af med uønskede “gæster”.

  Der er IKKE tale om at henrette, udsulte eller på anden måde at skade dem – overhovedet. Alt hvad han ønsker er at de rejser hjem til et land hvor de sikkert vil trives langt bedre end de gør i Danmark.

  De smarte af dem tage så den viden og erfaring de har fra Danmark med sig hjem og forsøger at implementere de dele af vores kultur og sociale omgang de mener er nyttige i deres kultur og derved fremme deres eget land. Danmark har ikke patent på den “Danske” kultur og det står alle frit for at efterligne den i den grad de ønsker, så måske vi i Danmark kan lærer noget af dem i fremtiden, hvem ved? Det er i øvrigt det man kalder udvikling og hvem ønsker ikke at udvikle sit eget land?

  Intet had kun gode ønsker for fremtiden!

  Kommentar by Santor — 29. maj 2019 @ 15:49

 11. Flot klaret ‘Rasmus. Man danner en kunstig opblæst moralsk had til dem som forholder sig til virkeligheden, som Islam skaber med sin ideologi, og taler om – Menneskesynet- (Ja vi ved mennesket er en fisk). Man taler om- integration- uden at man forholder sig til hvad man har med at gøre, og Islams struktur. Lidt komisk taler man om Nazisme, når enhver der har sat sig lidt ind Nazismen, og Islam, ved at Hitler beundrede Islam (“mein Jihad”). Han havde stormuftien af Jerusalem boende i Berlin, og udtalte ifølge Albert Speer- Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe meget bedre til os, end kristendommens slappe tolerance.- .

  Radikale drømmeidealer har dannet politiken. Mit gæt er at det er oliekrisen fra 70 erne der har fået den politiske elite til at lefle for denne – usekulære diktatorreligion (med dens Førerprofet)- (men ok det er et gæt), og at de derfor åbnede grænserne med udlændingeloven af 1983.

  Ud over det landsforræderiske svigt, er det mest alvorlige dog for mig at se dette. Man lefler politisk for det, som man sender soldater til udlandet for at bekæmpe konsekvensen af. Jeg kan ikke udtrykke min dybeste foragt nok, for dette ultimative modbydelige politiske svigt. Man skal ikke fejt lefle for det man sætter soldaters liv på spil for…..(føj for den lede.). Støt SIAD og Rasmus Paludan. God kristelig himmelfartsdag i morgen. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. maj 2019 @ 15:52

 12. @Santor 15:49: Alt hvad han ønsker er at de rejser hjem til et land hvor de sikkert vil trives langt bedre end de gør i Danmark.

  Er RET SIKKER på, at perkerne trives bedre i Danmark på overførselsindkomst end hjemme i deres hulabula lortelande UDEN overførselsindkomst.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. maj 2019 @ 15:58

 13. #12 Carlo Di Napoli II

  Selvfølgelig vil de have det bedre hjemme hos sig selv. De kender sproget, normerne og er jo i det hele taget opdraget til den kultur.

  Her i Danmark har de problemer med sproget, kulturen og den almindelige omgangsform som Danskerne lægger for dagen. Det vil give dem et enormt stort overskud hvis de slap for Danskerne og det kan de gøre ved at rejse hjem til dem selv.

  Kommentar by Santor — 29. maj 2019 @ 16:08

 14. For noget andet.
  Det kører lige i tv pga skjulte optagelser. Pasning af børn. Kunne ikke se pædagoger pga sløring, men sproget siger mig noget andet. Utroligt…
  https://ekstrabladet.dk/nationen/paedagog-til-indvandrer-far-kom-over-i-skolen-og-se-din-soens-opfoersel/5575024

  Kommentar by Anonym — 29. maj 2019 @ 16:11

 15. > Opinionsmålinger viser[…]

  …opinionen hos de, der har foretaget opinionsmålingen, mere end de viser deltagernes opinion.

  Kommentar by Quark — 29. maj 2019 @ 16:20

 16. Det vil give dem et enormt stort overskud hvis de slap for Danskerne og det kan de gøre ved at rejse hjem til dem selv.

  Kommentar by Santor — 29. maj 2019 @ 16:08

  Hvorfor har de så ikke gjort det endnu? forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. maj 2019 @ 16:27

 17. Puha, bliver helt svimmel af alle de naive danske kællinger…

  Kommentar by Revisoren — 29. maj 2019 @ 16:59

 18. #16 Carlo Di Napoli II

  Det er jo Danskernes skyld. Vi har ikke opmuntret dem nok men med det kan Rasmus Paludans løsninger lave om på.

  Kommentar by Santor — 29. maj 2019 @ 17:05

 19. Rikke du vil især blive svimmel af had hvis du sætter dig ind i islam, puha.

  Kommentar by Johnson — 29. maj 2019 @ 17:14

 20. Læste cirka halvdelen af kommentarsporet efter hans kronik. Hold da fest. Er det ikke andet end alkoholikere, der føler sig kaldet til at kommentere i den avis? Evnen til at vige uden om sagens kerne ligner til forveksling. Har man læst de fem første kommentarer, har man læst hundrede. I ring og i ring og i ring det går…. Er der virkelig ingen af dem, der er ved at få en bare en lille, bitte smule bismag i munden over det mareridt på jord, de med deres stemmer har været med til at skabe?

  Kommentar by Margrethe — 29. maj 2019 @ 17:20

 21. Information er en aldrende klub for overgemte kældermenschen som stadig ligger og mürmler i muldnende Politikensider , revet ud til wcpapir.
  Lille Politiken, kun for alte oma’s und opa’s..

  Kommentar by Hul igennem? — 29. maj 2019 @ 18:13

 22. Rikke-Tøzen, du bli’ nok lige nødt til at hjælpe os hér:
  Er det al det had til det danske samfund, som den daglige muslimske vold, voldtægter, mord og snotklatter er udtryk for, du kommenterer?
  Hvis ikke.
  Escaver venligst dit lille dumme hoved fra den ende, der fødte din kommentar og se dig omkring.

  Kommentar by White knight — 29. maj 2019 @ 18:23

 23. Rikke barn, sandheden er ikke had, det er blot realiteter Paludan kommenterer på. Du kan vælge fortsat at gemme hovedet i sandet – der vil det unægtelig ligge alligevel en dag, hvis islamiseringen ikke tilbagerulles – eller du kan vælge at vågne op af tornerosesøvnen og gøre din borgerpligt. Bekæmp denne overtros fascistiske besættelse af landet, mens tid er.

  Kommentar by LarsB — 29. maj 2019 @ 18:29

 24. Udemærket, men det er ikke kun muslimer, men også afrikanere, indere, kinesere, rumænere og mange andre udlændinge der i stor grad burde udvises. Danmark burde primært være beboet af danskere.

  Kommentar by Morten — 29. maj 2019 @ 18:35

 25. @ 14 jeg tænkte det samme. Pædagogen, som er totalt empatiforladt og nærmest hader den lille, stakkels grædende pige, hun taler perkersprog. Ved I, at de også ansætter indvandrermænd i sådanne stillinger? Uden nogen pædagogisk uddannelse. Børn er man ligeglade med i vores samfund. De har faktisk ikke mange rettigheder.

  Kommentar by Kuffar — 29. maj 2019 @ 18:54

 26. Ja, der er noget alvorligt galt med kulturen og moralen i mange institutioner. En sag som denne viser jo at de røde idéer om at flytte børnene væk fra hjemmet og over til statens varetægt og tilfældige og sure eller tumpede pædagogers opdragelse i støvede, urolige, larmende og smittefarlige vuggestuer og børnehaver er til skade for børnene. Men kommunisterne har jo altid været ligeglade med familiernes trivsel. Og børnene myrder de jo gerne, hvis de er “ubekvemme”. Systemets behandling af børn og forældre er ofte fjollet, kynisk og ondsindet, selvom kvinder er i flertal i børneværnene og i familie- og skilsmisse bureaukratierne.

  Se også “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige”. (you tube)

  ———-

  Rikke Nielsen er jo bare endnu en skør kælling i den uendeligt lange række af skøre politiserende kællinger.

  (som typer som Merkel, Jelved, Zenia, Stine Bosse, Pernille Weiss, Isabella Arendt, Margrethe Auken, Pia Dyhr, Helle Degn, So-fie Carsten, Birthe Rønn og Johanne S-N er eksempler på)

  Kommentar by Ole Jensen — 29. maj 2019 @ 19:49

 27. […] has a link to a column by Rasmus Paludan in a Danish newspaper. Original text below the […]

  Pingback by Stram Kurs, Part 2 | Things to Remember, Things to Cherish — 29. maj 2019 @ 20:10

 28. Nu ikke flere undskyldende og forklarende bemærkninger – ret jer vrede mod BUPL. Det er nemlig dem der formåede at smadre den “branche”. Dem vi forhen kaldte padagokker. De er bedst kendt med lilla halstørklæde m/k.

  Kommentar by Jsch. — 29. maj 2019 @ 22:02

 29. Rasmus Paludan fortæller sandheden om virkeligheden og hadet til det, blusser op hos “de gode” og “inkluderende humanister”.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Anonym — 29. maj 2019 @ 23:08

 30. Rasmus Paludan fortæller sandheden om virkeligheden og hadet til det, blusser op hos “de gode” og “inkluderende humanister”.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 29. maj 2019 @ 23:09

 31. Hvis vi vitterligt har “eksponentielt voksende antal muslimer i Danmark”, så kommer det til at gå hurtigt og det er nok desværre umuligt at vende udviklingen.
  Tallene passer med at der er 10% flere muslimer hvert år (hvis vi havde ca 10.000 for 40 år siden og 500.000 idag).
  Det betyder en fordobling af antal muslimer hvert 7. år.
  D.v.s. om 21 år er der 4 mio muslimer i Danmark.
  Så i 2040 bliver der indført Sharia lov i Danmark 😢

  Kommentar by Hovsada — 30. maj 2019 @ 00:42

 32. Rasmus Paludans fornemste opgave på Tinge bliver, at sikre den varme følgespot hele tiden er på problemo numero uno: Befolkningsudskiftningen, og alt hvad deraf følger.
  At det ikke skal lykkes forræderne, at fokusflytte over på klimamongoler, manglende dyrepassere til det brune destruktive affald i daginstitutionerne, manglende hospitalspersonale, manglende operette-betjente, Mætte Debilgaards problemer med at købe en el-bil med jydekrog – og andre komplet ligegyldige sekundære “problemer”. Hvis landets fremmeste problem ikke finder en effektiv løsning.
  For hér ligger nøglen, til snart sagt alle problemers moder.

  Kommentar by White knight — 30. maj 2019 @ 08:38

 33. Multietnisk kommer vi i vores moderes tids transportformer udenom- det er en smådetalje- jeg er uenige med Rasmus I. Men Islamfrit samfund. Det skal vi have. Vi kan ikke være andet bekendt. Rasmus vil smide dem ud. Fair nok. Jeg gætter på vi kan nøjes med at smide Imamerne ud, og gå direkte – ligesom Rasmus- imod islam åndeligt. Bravo Rasmus. Vi har i alt for mange år været belemret med fejhedspolitikere, som ikke vil adressere problemet til det sted det høre hjemme, af diplomatisk fejhed. Du- Glistrup og nogle få andre, har forstået at der er Islam der skal bekæmpes. De andre møver kun fejt rundt i busken. Ikke dig (Rasmus). Hjertelig tak for det.
  (Og tak til Politiet som passer på ytringsfriheden). Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. maj 2019 @ 12:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper