31. maj 2019

P6 Beat-værter vil stoppe med at spille Morrissey: Var ‘iført et badge’ for ‘højrefløjspartiet For Britain’

For et par dage siden gentog 79-årige John Cleese, at han ikke kunne genkende London mere, og pointerer henkastet, at det i øvrigt var byen med størst andel af ‘remainere’.

Pladeaktuelle Morrissey er lige fyldt 60 år, og enhver der har fulgt hans karriere vil vide, at det nationale er lige under overfladen. Det hele er ikke kun ikke chok-effekt. Hvis man er DR-ansat er det tilsyneladende en stor ting, at en sanger sympatiserer med noget de ikke bifalder. Man skal nok være venstreorienteret for at forstå censur-konceptet. Set i Berlingske – DR-værter dropper Morrissey: ‘Han har tabt alle sine småkager’.

‘Jacob og jeg har lavet sådan en lille stille og rolig aftale om måske at holde en lille pause med at spille i hvert fald solo-Morrissey-sange,’ siger Rune Hedeman i tirsdagens ombæring af Musiktjenesten.

Rune Hedeman indleder programmet med at konkludere, at Morrissey har ‘tabt alle sine småkager gennem de seneste år’. Han giver udtryk for, at der er rigeligt at vælge mellem, men peger blandt andet på, at Morrissey for nylig er blevet kritiseret for at være iført et badge, der reklamerer for højrefløjspartiet For Britain.

Partiets leder, Anne Marie Waters, har tidligere beskrevet islam som ond og som en kultur, der på ingen måder passer ind i Storbritannien.”

(Morrissey med For Britain-badge i The Tonight Show, 14. maj 2019)

“Som kanal har vi intet problem med ham overhovedet. Vi skal nok sørge for at få Morrissey dækket ind i alle mulige andre programmer. … Det har vi ikke tænkt os at ændre på, fordi han er blevet rabiat på sine ældre dage.” (Christina Høier, redaktionsleder DR)

Oploadet Kl. 09:24 af Kim Møller — Direkte link66 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101762/trackback

66 Comments »

 1. Morrisey er nu røget endnu længere op på mit fan-barometer… Thumbs Up.

  Kommentar by M.P. — 31. maj 2019 @ 09:41

 2. Poul Krebs er på festival turné, og har lavet en sang om “den dårlige tone” i samfundet. Han ønsker mere mangfoldighed.

  Krebs har aldrig været min største favorit, men her røg han i skammekrogen.

  Kommentar by k.m. — 31. maj 2019 @ 09:46

 3. DR censurerer ikke-røde kunstnere

  Kommentar by k.m. — 31. maj 2019 @ 09:47

 4. Morrissey’s “Irish Blood, English Heart” fra 2004:

  Irish blood, English heart
  This I’m made of
  There is no one on earth I’m afraid of
  And no regime can buy or sell me

  I’ve been dreaming of a time when
  to be English is not to be baneful
  to be standing by the flag, not feeling shameful
  racist or partial

  Irish blood, English heart
  this I’m made of
  There is no one on earth I’m afraid of
  And I will die with both of my hands untied

  I’ve been dreaming of a time when
  the English are sick to death
  of Labour, and Tories
  and spit upon the name Oliver Cromwell
  and denounce this royal line that still salute him
  and will salute him
  Forever

  https://www.youtube.com/watch?v=KKoS5X4SMrY

  Kommentar by Peter Larsen — 31. maj 2019 @ 09:52

 5. Fint at DR er politiske. Men vi skal ikke alle betale. Dem, der er interesserede i DR og deres venstreekstremisme, må betale for det.

  Kommentar by Winged Hussar — 31. maj 2019 @ 10:17

 6. Kim: Fuldt -> Fulgt (af “at følge”)

  Kommentar by hehhhh — 31. maj 2019 @ 10:50

 7. Afstemningen i BT, om hvorvidt man kan adskille en kunstners handlinger og udtalelser fra musikken, er nu 12% foran på Ja siden, så det er bare endnu et eksempel på, hvor frakoblet DDR’s pisse-barnlige rødfascister er den rationelt tænkende danskers holdninger.

  Kommentar by Kimski — 31. maj 2019 @ 10:59

 8. Christina Høier er endnu en af DRs RØDE SINKER. For der er da intet rabiat i at sige at man ønsker at bevare og beholde sit land og sin civiliserede kultur, fremfor at lade landet invadere og besætte af barbarer og voldelige fanatikere fra afrika. Der er heller ikke noget ekstremt eller højrefløjsagtigt i at være modstander af censur, kommunisme/fascisme/socialisme, diktatur, statsterror og folkemord. Tværtimod er det moderate, naturlige, fornuftige holdninger som bevæger sig på den gyldne middelvej.

  Men for Maria Rørby Røv, Christina Høier, Marianne Helved, Ida Auken, Uffe Elbæk, Lars Lusk og Mette Valgflæsk, Isabella Arendt, Pernille Weiss og lignende personager, er det rigtigt, klogt og humanistisk at forære sit fædreland og folkehjem væk til alverdens fremmede fra fjerne lande. For dem er det naturligt og smart at afskaffe demokratiet, ytringsfriheden, nationen og folket til fordel for EU, FN og lyssky interesser. For dem er det helt i orden at bytte civilisation og fred ud med barbari og krig.

  Folkets tab og lidelser og dystre fremtidsudsigter interesserer dem ikke. De koncentrerer sig om deres globalistiske og utopiske fantasibobler. De påstår de har en stor næstekærlighed til fjerne folkeslag, men deres eget folk rager dem en fjer. Danskere er jo bare malkekvæg og slagtekvæg. Det er derfor de skal censureres, plyndres, fordrives og udskiftes.

  Danskerne må gerne lægge sig til at dø. En god dansker er en død dansker. For så bliver der mere plads til dem fra Afrika. Det er sådan kommunister tænker. For de er jo tilhængere af den rødsorte ideologi og socialisme, som foreløbig har terroriseret og myrdet over 2OO millioner mennesker i Sovjet-unionen, Kina, Cambodia, Rumænien, Tyskland og en række afrikanske lande.

  Ikke hver gang, men hver eneste gang, ender de blodrøde tankesæt i løgn, idioti, rædsel og massedød.

  Og nu er de så i gang med at tyrannisere og aflive danskere, børn som voksne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. maj 2019 @ 11:45

 9. (D)DR er blot cnn Fake News på ecstasy.
  Thumbs up for Morrissey.
  Ps.
  X ved Holger Paludanske.

  Kommentar by Piphans — 31. maj 2019 @ 11:46

 10. _ hehhhh

  Lidt dum fejl. Bloggede over morgenmaden før den igangværende 13 timers vagt 😎

  Kommentar by Kim Møller — 31. maj 2019 @ 11:57

 11. Hvad med den tidligere forsanger af -Ulige Numre- Han lavede nogle gode tekster- men han spilles vist hellere ikke længere på DR eller nogen steder over radioen :-).

  Nå men til det alvorlige. Mit gæt er at når Muhammedanerne er færdig med Ramadan, og der lige er fejret EID, så skal der efter et par dage, nok ske et eller andet terrorkomplot, da det jo harmonere med Koranverset- (Sværdverset). – Når den hellige måned er ovre skal i….etc etc etc et eller andet med vantro.

  Det er vist lige når valget er overstået (og så giver de (Fejhedsmoralisterne- med hovedet i busken) sikkert Rasmus Paludan skylden. Enten fordi han kom ind, eller fordi han i det hele taget blev opstillingsberettiget. (sort humor :-) :-) :-)) // til FET og PET. Det er et rimeligt gæt. Jeg har desværre ingen viden om et konkret planlagt terrormål- ellers havde i fået besked.

  Kommentar by Michael Unna — 31. maj 2019 @ 12:25

 12. Dhimmie Radioen spiller hellere Yussuf Islam bedre kendt som Cat Stevens. Han proklamerede på TV at han ikke ville have noget problem ved at dræbe Salman Rushdie.

  Kommentar by Nielsen — 31. maj 2019 @ 12:44

 13. Morrissey er veganer (‘Meat is murder’) og såvidt jeg husker også bøsse. Det sidste har jeg ingen problemer med, det første er bimlende blæst efter min opfattelse.

  Det ændrer ikke på, at han sammen med The Smiths og tildels også solo har lavet glimrende musik. Så naturligvis kan man leve med kunstneres tosserier, hvis de blot laver god musik.
  Fx brød jeg mig ikke om Kim Larsen som person, når han sad i ‘Godmorgen Danmark’ med en øl og en cigaret, men der er dog lavet udmærket musik fra hans side. Well, primært i 70’erne, men det siger vist mest om mine præferencer.

  Musikere – og alle andre kunstnere – burde blot holde sig til deres kunst og ikke tro, at den ophøjer deres holdninger til noget guddommeligt. Og DR skal ikke censurere, ikke at jeg hører stadset eller betaler til det. Censur er blot dårlig stil.

  Nu jeg nævner DR, kan jeg varmt anbefale Debatten på DR2 fra i går aftes, et freakshow uden lige, hvis man kan holde 1½ time ud. Den eneste, der efter min opfattelse leverede konkret og kontant, var Morten Messerschmidt og en besindig landmand. Og Riskær var i det mindste underholdende.

  Hende klimatossen, som pjækker fra sit gymnasium hver fredag, var skinger ud over al måde, ren religiøs fanatisme om, at klodens befolkning er uddød i morgen eller noget.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. maj 2019 @ 12:53

 14. DR havde ingen problemer med at spille autonome hits fra RATM dengang de var på toppen.

  Kommentar by Jan — 31. maj 2019 @ 12:55

 15. …og ingen i panelet pegede på elefanten i rummet, den enorme befolkningstilvækst. En bæredygtig planet med et passende antal mennesker kan snildt overleve, men når fødemaskinerne i Afrika, Mellemøsten, Indien, Pakistan og Bangladesh m.fl. sprøjter børn ud i ufattelige mængder, er det nok lidt ligegyldigt, om vi andre spiser en bøf mindre eller sløjfer en flyrejse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. maj 2019 @ 12:58

 16. PS: HVIS MAN TROR at den sidste linje i kl. 11.45 er en overdrivelse, bør man nok dykke ned i hvad der foregår af svineri, kynisme, ondskab og umenneskelighed på mange forskellige områder. Bag de pæne facader i politiske partier, i de emsige feministiske familie-bureaukratier, på indvandrings-området, i ældreplejen, overfor børn og unge, overfor psykisk syge, overfor kræft- og hjertepatienter, overfor hjemløse og arbejdsløse, overfor retsløse børn, fædre og familier osv.

  Se “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. IT-skandaler koster liv. “Næstved kommune tvangs-flytter 11-årig pige”. Job-centre tyranniserer arbejdsløse. Tusinder af børn dræbes inden de når at se dagens lys. Rekorder i opløsning af familier. Stadig flere børn og unge påføres traumer. “Mordet på psykiatrien”. Stigning i selvmord. Rekorder i overfald, mordforsøg og mord.

  Svenske tilstande i København, Odense og Århus. Danskere som tyranniseres fuldt lovligt med tossede regler, tvangsordninger, påbud, forbud, bøder, gebyrer og urimelige krav. Boligsøgende danskere som diskrimineres på det groveste i forhold til migranter. Voldsofre m.fl. som sjofles af retsvæsnet.

  Ansatte i politiet, forsvaret og fængselsvæsnet og mange andre steder, som sjofles af politikerne. Retsløse patienter og pårørende fordi Sundhedsstyrelsen og “Patientsikkerhed er kollapset”. Utallige utrygge danskere fordi demokratiet er et fjernstyret skin-demokrati, som nu planlægger meget mere indvandring.

  Og så er der alle de skatteydere som er til grin for deres egne penge. Fordi halvdelen af de indbetalte skatter ødsles og fjolles væk, bruges på formål som ikke gavner danskerne det mindste, men tværtimod skader dem. Eller ligefrem tager livet af dem.

  Snaphanen advarer: DK kan ende som Libanon.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. maj 2019 @ 13:04

 17. Endnu en grund til ikke at betale licens. En studievært der spiller politisk bevidst og selv vil bestemme hvad folk der har betalt hans løn skal og må høre?

  I enhver anden “forretning” var han sparket ud men ikke i DR, de får nemlig deres STJÅLNE penge uanset hvad.

  Kommentar by Santor — 31. maj 2019 @ 13:15

 18. @ ALEXANDER BEAUMONT.

  Tak for dine gode kommentarer, hvor du som regel kommer hele vejen rundt i galskaben. Jeg har mistet modet og lysten til at kommentere, så jeg nøjes i mit stille sind med at konstatere, at danskernes religion – demokratiet – har formøblet generationers slid, slæb og ansvarlighed.

  Kommentar by Svend — 31. maj 2019 @ 13:58

 19. Paludan lovede at svømme over Lillebælt, hvis han fik stemmer nok til at blive opstillingsberettiget.
  Han fik sine stemmer, og har nu lagt en video ud fra svømmeturen.

  Ingen løftebrud her

  Kommentar by k.m. — 31. maj 2019 @ 14:01

 20. Morrisey er nok en særling, men aldrig har han været dum. Det meste af musikbranchen består af halvdumme feel-good-mennesker og klakører. Prøv at høre Isam B og Burhan G’ s ligegyldige pop, eller meget fra den amerikanske nutidige R’nB, og hør så et knivskarpt hit fra 80’er bandet The Smiths, som Morrisey stod i spidsen for. De var sortseere, men de kunne skabe fantastisk britisk musik. Den europæiske kultur står langt over det indvandrerne fra arabiske og afrikanske lande kommer med. Med tiden vil folk indse det, men der er langt igen.

  Kommentar by Uno — 31. maj 2019 @ 14:10

 21. Og lidt OFF topic: er det ikke fantastisk som muslimerne møver sig ind i velfærdssamfundets bastioner, især sundhedsvæsenet, hvor de kvindelige af dem tillades at reklamere for indførelse af Sharia. Kan jeg få en human aflivning, inden jeg skal ende min dage på hospitalet eller på plejehjem i hænderne på dem? Jeg håber dæleme at min familie vil hjælpe mig. Vi danskere må holde sammen nu.

  Kommentar by Uno — 31. maj 2019 @ 14:17

 22. Men så er det vel også slut med at spille Annisette og Savage Rose, der som bekendt har hyldet diverse kommunistiske diktaturer i årtier?

  Nåhr nej…

  Kommentar by Revisoren — 31. maj 2019 @ 14:33

 23. Uden yderligere sammenligning overhovedet, men blot for at illustrere problemet med, hvilken personlige holdninger man har til den kunst en kunstnere leverer, og så hvordan vedkommende var i sit privatliv:

  Peter Tjajkovskij, nøddeknækkerens far, var pædofil, har jeg læst. Skal han af den grund ikke spilles? For slet ikke at tænke på et endnu mere nutidigt, eksempel, Michael Jackson. Vi taler om ekstreme, altødelæggende overgreb på børn. Men er de nævnte kunstnere af den grund blevet bandlyst af MSM? Ikke hvad jeg har hørt om. Og det skal de heller ikke. Den enkelte må selv tage stilling til, om de personligt vil fravælge deres kunst på grund af disse baggrunds oplysninger. Det skal DR ikke gøre for os.

  Her har vi så en mand, Morrissey hvis “forbrydelse” mod andre mennesker er en politisk holdning. For dét skal han straffes.

  Vi lever i sandhed i syge tider…

  Kommentar by Margrethe — 31. maj 2019 @ 14:56

 24. Meget OT:

  Den særdeles forhenværende Gucci Helle udtaler til BT, at vi snart vil se politikere medvirke i pornofilm.

  Ja, hun ved jo om nogen hvad hun taler om, da hendes gay-mand Stephen som bekendt medvirkede i en russisk pornofilm for nogle år tilbage.

  Man forestiller sig en trekant med Birthe Rønn Hornbech, Thyra Frank og Uffe Elbæk…

  Kommentar by Revisoren — 31. maj 2019 @ 15:01

 25. Godt at Venstre-forrædderne afskaffede licensen ………..

  Uno – hvilke danskere skal holde sammen ?

  De røde, som er pot og pande med muslimerne ?
  De radikale, som er den evige 5. kolonne ?
  De konservative, som samme med de liberale så gerne vil være muslimernes venner ?

  For mig at se er nationaltsindede danskere (uanset hudfarve og religion) en uddøeende race.

  Kommentar by Torino — 31. maj 2019 @ 15:08

 26. Morrissey’s stemme minder mig om Runrig, der alle dage var både hypernationale og hyperpopulære og det på et tidspunkt, hvor det ikke var politisk korrekt.

  Kommentar by Peter D — 31. maj 2019 @ 15:23

 27. > Revisoren 15:01

  Louise Frevert, MF for DF i 00’erne, medvirkede i nogle danske softcore pornofilm tilbage i 70’erne, så Gucci er som sædvanligt ikke helt med…

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. maj 2019 @ 15:34

 28. Jeg ser ikke danske programmer, danske film, quizzer, serier og hører ikke dansk musik og har ingen albums med danske kunstnere ud over The White Album/Odense og Jonah Blacksmith/nordjylland og Shubidua!!! Her hykler jeg kva deres fine musik og dygtighed!

  Jeg vil ikke støtte disse danske satans venstreorienterede facister…man ved når de står og synger og filmer bag ved facaden hader mig og anderledes tænkende!!! De er alle hyklere og er i virkeligheden mine fjender…dem vil jeg ikke høre og støtte.

  Kommentar by Black Watch — 31. maj 2019 @ 15:43

 29. >2 k m En musiker der omtaler den dårlige tone burde blive kunstmaler eller noget andet lydløst.

  Kommentar by Erik — 31. maj 2019 @ 16:17

 30. Venstrefløjen har sunget protestsange så længe jeg kan huske.
  Imod A-kraft,(vi akkumulerer, vi akkumulerer – plutonium, millirem millirem

  Imod kapitalen(sådan er kapitalismen)

  I dag er de også imod det etablerede, nu er det bare med racisme og multikultur som det bærende.

  Kommentar by k.m. — 31. maj 2019 @ 16:19

 31. De er så frække. De tror at DR er deres private propagandamaskine.
  Efter hvad den ansvarlige redaktør, Christina Høler, siger, så har de jo ret!
  (Hun blev livstidsansat i DR i 1996).

  Kommentar by Bastardo — 31. maj 2019 @ 16:32

 32. DR fortæller ivrigt om fake news, og er især interesserede i RT, og hvad der ellers måtte komme fra Rusland, ligesom de heller ikke har holdt sig tilbage fra at berette om fake news hos højredrejede medier. Hos DR betyder fake news, at man fortæller en direkte løgn.

  Men nu har de jo ikke mange koste hos DR, og dem de har, bruger de ikke til at feje foran egen dør med. Fake news er andet og mere end bare direkte løgne. Det er nemlig i den grad også et spørgsmål om, hvorvidt der præsenteres et retvisende billede af virkeligheden og rapporteres om, hvad der sker derude. Her leverer DR fake news i stor stil.

  I ingen af de to lange TV-Aviser i går (torsdag) blev optøjerne i Vollsmose nævnt. Til gengæld havde de i 18:30 udsendelsen et langt indslag om, hvordan Alternativet vil gøre noget ved racisme (vel at mærke kun racisme mod brune mennesker, som danskerhaderen Uffe Elbæk selv kaldte dem), og i 21:30 udsendelsen var tophistorien, at et par unge mænd fra VU havde filmet Mette Frederiksen, når hun var ude og holde taler. At et vanvittigt stort politiopbud i Odense ikke kunne styre de fremmede, der som vilde dyr råbte, skreg og teede sig, havde hos DR ingen interesse.

  Se det er fake news, så det vil noget!

  Kommentar by R. W. Emerson — 31. maj 2019 @ 16:33

 33. Ifølge (D)DR´s årlige redegørelse 2018 skriver DDR, at :”94 % af danskerne FORTSAT benytter DDR´s tilbud hver uge”. DEN KOM DE SGU LIDT NEM OM VED. Har de selv undersøgt det. Der er ingen henvisning til uafhængig rating-firma!!!!

  OG det koster os næsten 4 MILLIARDER kroner for en RØD gang PIS (80 % journalister er RØDE viser undersøgelser : søg dette på nettet OG det er JO SYGT TYDELIGT, HVIS MAN LYTTER /SER DDR).

  Flere og flere ser andet slags tv, så det er tid at lukke DDR (og ændre medieansvarsloven: de kan tydeligvis ikke håndteres ansvaret

  Kommentar by H.nielsen — 31. maj 2019 @ 16:56

 34. (D)DDR´s redegørelse for 2018 siger også, at :
  FX Epinion har tjekket hvordan danskerne rater DDR OG at danskerne rater DDR højest i 5 kategorier (de mærkelige kategorier) MEN ikke indenfor NYHEDER og UNDERHOLDNING.

  Det er sgu da de mest vigtige kategorier !!!

  Nu har vi ikke meget at sammenligne med pga det RØDE monopol, men for mig er det sgu ret uheldigt DDR !!!

  Andre medier får heller ikke ca 4 MILLIARDER, så de kan lave glittede undersøgelser for vores tvangslicens. Så vi har ikke noget at sammenligne med.

  Kommentar by H.nielsen — 31. maj 2019 @ 17:01

 35. # Svend 13.58: Du har ret i at “demokratiet” er ved at formøble alt. Men det skyldes vel netop at det er et falsk demokrati, et fjernstyret papnæse-demokrati hvor EU bestemmer 85-95%, og hvor politikernes “kvalitet” er blevet ringere og ringere i tidens løb.

  Når gammelpolitikerne tillader sig at fylde vælgerne med løgn og falske løfter, når de er for dovne til at sætte sig ind i hvad kommunisme, islamisme og sharia er, når de støtter løgnefabrikker som DR, TV2, Politiken osv., når de er ligeglade med at deres politik påfører millioner af danskere forringede vilkår osv., når de ignorerer alle advarsler om at vi har kurs mod en landsdækkende storkatastrofe med hundredtusindvis af knuste skæbner, så er det ret klart at “demokratiet” (og valgloven) har spillet fallit.

  Det eneste håb er at nye partier kan ændre kursen, og dernæst ændre valgloven og indføre ægte og direkte demokrati som det i Schweitz.

  Se hvad Snaphanen skriver om demokrati og den folkemorderiske udvikling i Sverige.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. maj 2019 @ 17:03

 36. DDR er ved at dø. Danskerne benytter dem kun ca EEN gang pr ugen jf DDR´s egen Redegørelse 2018 !!!.

  LUK det RØDE FORT (DDR).

  LUK det RØDE LORT.

  Kommentar by H.nielsen — 31. maj 2019 @ 17:04

 37. FÅ SÅ LUKKET DET LORT!

  Kommentar by White knight — 31. maj 2019 @ 17:08

 38. Skal danskerne betale 4 MILLIARDER for noget som de kun ser ca EEN gang pr uge.

  DDR er ved at dø, gurglende i deres eget røde pis.

  Kommentar by H.nielsen — 31. maj 2019 @ 17:09

 39. Hede Rune Lede-man og Christina Møger over på kontanthjælp med Jer.
  Det ka’ I leve fedt af.
  Martin Thorborg var på News og kunne berette at segmentet, der har masser af arbejdenes penge, har et større og bedre månedligt rådighedsbeløb, end den typiske 1.gangs iværksætter.
  Og Mætte Skideriksen er på vej med meget mer’.
  I det mindste slipper vi så for at høre og se mere på Jer.
  ALLE pengene værd!

  Kommentar by White knight — 31. maj 2019 @ 17:19

 40. Svært at skelne DdR fra “Radio Oasen” efterhånden – var det ikke for det eksobitante offentlige tilskud til førstnævnte.
  Ellers, havde jeg sgu nok måtte gi’ fortabt.

  Kommentar by White knight — 31. maj 2019 @ 17:30

 41. DdR – HELE Danmarx radio.

  “Hvis bare løgnen er grov nok”..
  Sign. Joseph Goebbles

  Kommentar by White knight — 31. maj 2019 @ 17:50

 42. De to værter på P6 beat har længe været kendt som et par angste SJW’s der ikke tør sige det mindste der går imod den yderste venstrefløjs fasttømrede dogmer. Men det er bare standard-linjen hos DR’s journalister om had til trump og mere feminisme/mindre maskulinitet osv de lirer af som en båndoptager hvergang de udtaler sig om politik, hvilket de desværre gør ret ofte da de har et stort behov for at lave det man i usa kalder “virtue-signalling”, altså at vise hvor mange rigtige meninger man har. (uden at nogen spurgte om dem)

  Sluk for lortet og hør musik på spotify istedet uden venstreorienteret propaganda.

  Kommentar by per — 31. maj 2019 @ 18:55

 43. OT: Look Up! Over Kbh er der sygt meget gang i geo Engineering lige nu. Jeg har talt mindst 20 striber på to timer. Så bliver de udvisket. Altid ovre, hvor solen er.

  Kommentar by Kuffar — 31. maj 2019 @ 19:41

 44. Omg kuffar, og der er distortion festival i kbh samtidig?? DET KAN IKKE VÆRE TILFÆLDIGT, PÅ MED STYRTHJELMEN!!

  Kommentar by Per — 31. maj 2019 @ 20:20

 45. 44 – Per, du tror også, at 5G kan være direkte sundhedsfremmende, ikk?? Du tror også, at globalisterne KUN vil os det bedste, ikk?? Hvorfor er de så glade for lille Greta?? Tænk lige lidt.

  Kommentar by Kuffar — 31. maj 2019 @ 20:31

 46. PS: 5G tænder de for til efteråret i Kbh. Ingen mobiltelefoner kan køre på 5G. Er det ikke sjovt?

  Kommentar by Kuffar — 31. maj 2019 @ 20:32

 47. Kan det ikke tænkes at striberne bare er kondens-striber efter jet-fly? Striber som består af små vanddråber og er helt uskadelige.

  Kommentar by tp — 31. maj 2019 @ 20:35

 48. Per, søg på chemtrails norway, etc, og se denne video. https://youtu.be/JZfEiiKTTbw

  Kommentar by Kuffar — 31. maj 2019 @ 20:44

 49. tp – nej, desværre, men det ønsker globalisterne, at vi tror, og derfor kan de grine og kalde folk for konspirationsteoretikere. Contrails er meget korte og kræver særlige forhold, fx en flyvehøjde ml 30.000-60.000 fods højde, såvidt jeg husker. Det er bedst at se videoen. Man fatter ikke menneskers ondskab længere. Tjek evt Monsanto ud, et kæmpe firma i Californien, kendt for ROUND-up, og nu opfinder de pludseligt aluminiums-resistente korn og grøntsager! Man kan godt regne ud hvorfor: Geo-Engineering ødelægger menneske-, dyre- og planteliv. Er det 90 % af bierne, der er blevet udryddet? Det mener jeg. Millioner af fisk skyller døde op forskellige steder i verden, og det skyldes m garanti Geo Engineering, men de opfinder ‘passende’ fortællinger om plastikposer og CO2. Det passer ind i deres agenda, men er kun afledningsmanøvrer. Ligesom Lille Gretha, som nu er deres handskedukke, der skræmmer millioner af børn fra sans og samling over klimaet. Paven og Obama har i øvrigt været m til at udarbejde agenda 2030, som netop i stor udstrækning handler om klimaet.

  Kommentar by Kuffar — 31. maj 2019 @ 21:42

 50. #28 Black Watch, det hele er ikke bare låårt. Her er et fedt (nyere) hippieband, som jeg vistnok har linket til i OT, for noget tid siden:

  https://www.youtube.com/watch?v=LC6Q9Ri1CUE

  Da billedsiden i en musikvideo næppe er et resultat af tilfældigheder, så vælger jeg at tolke især stykket fra 2:53, hvor de æder hotdogs ved pølsevognen og bagefter står under to Dannebrogsflag på havnen i Stubbekøbing, som et udtryk for, at de virkelig holder af Danmark. Sandt at sige, så har jeg aldrig nærlæst deres tekster, men jeg er også ligeglad med, om de er røde eller grønne eller blå. Og sådan har jeg det generelt med musikere, sportsfolk osv. Faktisk vil jeg helst være fri for at vide noget, der kan ødelægge mit ellers positive indtryk. Synes f.eks. også at Muhammed Salah, der er angriber for Liverpool, er en helt fantastisk fodboldspiller selvom han er muslim fra Egypten. Zlatan er en idiot, men jeg kan ikke andet end at bøje mig i beundring for, hvad den mand kan på en fodboldbane.

  Roser har også torne, men det bliver skønheden ikke mindre af, vel?

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. maj 2019 @ 21:49

 51. #27
  Softcore og softcore- hun fik da den fede flere gange i de film jeg har set..

  Kommentar by Hul igennem? — 31. maj 2019 @ 22:51

 52. Hos Snaphanen er der nu en lille film som viser Paludan på besøg hos TV2. Han bliver ustandselig afbrudt af TV-damen, men det lykkes ham klart at vinde debatten mellem de to, efter min vurdering. Jeg tror jeg vil stemme på STRAM KURS, efter nu at have set tre film hvor han forklarer sin politik.

  HEJ, RASMUS PALUDAN, måske du ser dette indlæg? Mit forslag til dig er at du i fremtiden lægger vægt på at nævne de skrækkelige vanvidstilstande der er opstået i Sverige, Frankrig, England og Tyskland, med titusindvis af overfald, røverier, voldtægter, mord og påsatte brande. Mange danskere véd vist endnu ikke at vi har kurs mod en gigantisk katastrofe med hverdags-terror og blodbade. Især efter Marokko-traktaten!!

  I Frankrig og Sverige er hundredvis af kirker, skoler, institutioner og villaer blevet antændt og ødelagt, og tusindvis af biler er blevet brændt af. De mange som ikke læser net-aviserne, aner ikke hvad der er ved at ske med Danmark. Du, Rasmus, må forklare dem at “svenske tilstande” er på vej, at Titanic-Danmark er ved at synke.

  Kommentar by tp — 31. maj 2019 @ 23:33

 53. Gem linket til artiklen til næste gang en rød hævder at DR ikke er rød og politiserende

  Det gælder om at kunne underbygge sine argumenter på eks facebook med den slags,det kan lukke munden på modstanderen og “tilskuerne” får et indtryk af at der er noget om snakken.

  Jo flere af den slags links/beviser man har jo dårligere står de i diverse diskussioner

  Bekæmp DRs åbenlyse propaagandamaskine ved at :
  Så tvivl om deres pålidelighed (eks løgnen om de “højtuddannede” syrere)
  Påpege deres åbenlyse politiseren (som i dette eksempel)
  Påpege deres åbenlyse frådseri med midlerne (journalista har tit fat i noget/lønningerne til topcheferne “pust til misundelsen”)

  Undgå at se populære DR programmer og tale om dem på arbejdspladsen for på den måde at formindske propagandorganets indflydelse på dagligdagen

  Undlade at høre DR nyheder på arbejdspladsen

  Holde udenlandske nyhedsmedier op mod DRs gengivelse når der er noget der skal skjules (eks hovedafskæringen i Marokko)

  Gøre folk opmærksomme på hvad de ville kunne få for licensen
  Hvis folk siger at de har det fint med at betale licens så gør opmærksom på at du ikke synes det.
  Foreslå dem så at det bliver frivilligt,når de argumenterer imod det så er argumentet at de åbenbart har det fint med at andre skal betale for deres mediebrug og om de eks vil betale for dit netflix abbo.

  Find selv på flere pukter til at bekæmpe dette uhyre.

  Kommentar by jønne — 1. juni 2019 @ 00:02

 54. Kommentar by Hr. Snusk — 31. maj 2019 @ 21:49

  Hey…spids nøgenhat er så fedt syret…jeg har – nu jeg kommer i tanke om det – et par albums med dem! De er dog nok til den socialistiske side med idoler som røde mor og andre og har vist også deres gang på Christiania – her er en udtalelse fra et par af bandmedlemmerne:

  Morten: – Jeg lavede en tegning, fordi vi talte om det med at komme med fred, og så kunne det være sjovt at tage udgangspunkt i den dér amerikanske statue med små soldater, der står med et amerikansk flag. Så tænkte jeg, at jeg ville lave et billede af os, der står med et, der lidt ligner et dansk flag. Under står der “Kommer med fred”. Så det er sjovt, at man kommer her med alt sit udstyr på, bomber ting i stykker og siger “vi kommer med fred”.

  Lorenzen/”Guf”: – Det er jo også det, der sker. Der er jo sådan en tendens til, i den måde medierne taler om krig på, at det er noget med, at man skal bringe fred og demokrati til et andet land ved at dræbe uskyldige med automatiserede droner. Jeg ser det også lidt som en kommentar til det. Vi kommer med fred, men vi skal bare lige have stukket nogle uheldige elementer ihjel først.

  Nu er de jo ikke helt unge mere…så måske er de blevet rundet af alderen og kan se andre sider af livet?

  Men de laver altså fed musik…indrømmet Hr. Snusk!

  Kommentar by Black Watch — 1. juni 2019 @ 00:31

 55. Rettelse til min nr 49: der skulle blot have stået: “fly i over 30.000 fods højde”, ikke op til 60.000. Men tænk! Jeg troede, at folk herinde var VÅGNE!? Skimlede kældermennesker! Op af kælderen, gnid søvnen af øjnene og kom ud, hvor I kan se Himmel! Fat dog, at der foregår noget. Hvorfor hulen har de så travlt med at sætte 5G op i Kbh også? I USA over 600.000 Master. Er der sammenhæng ml 5G og Geo Engineering? Hvorfor sætter de det op i dk, uden først at informere befolkningen? Master, der er 60-100 x stærkere end 4G, sættes op lige over intetanende folks lejligheder. https://youtu.be/G9cQfcKR0EM (Kort video fra Israel, så selv dem med ultrakort attention-span pga fordummende sociale medier, film, og mobilstråling kan holde til det!) Nu taler jeg ikke mere om det, så kan I sove videre. . Men lad være med at spare op til pension. . (Morons!)

  Kommentar by Kuffar — 1. juni 2019 @ 00:44

 56. Black Watch, måske laver de ikke bare fed musik. Måske har de grundlæggende ret i, at vi ikke kan indføre demokrati med bomber og kugler. Danmark har været med til noget, som vi ikke kan være stolte af. Musikhippierne har ret. Jeg er 100% på deres side, hvad angår afstandstagen til dansk krigsdeltagelse siden 1945 (ok, 1940 hvis vi skal være ærlige) …

  Serbien, Afghanistan, Libyen… skam, skam, skam over de danske politikere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. juni 2019 @ 03:26

 57. “Morten: – Jeg lavede en tegning, …”

  Sjovt nok bærer én af de invaderende en pikkelhue, som jo er klassisk prøjsisk (1864 wink-wink).

  Helt klart nationalsindede/etnisk bevidste hippier.
  Har en optagelse med Poul Dissing fra tiden lige før EF-valget i ’73. Det var Danmark før noget andet! Ingen tvivl fra hans side.
  Og tænk på alle de hippier, der gav deres børn gode nordiske navne, som Rune, Nanna, Rolf, Steen, Lene, Thorbjørn osv.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. juni 2019 @ 03:56

 58. Vi kan takke DF for at gøre DR til en evighedsmaskine, ved at putte dem på finansloven, for fremtiden kan borgere ikke demonstrere deres utilfredshed ved at afmelde licensen. Bevares DR blev beskåret, men det de taber, skal de nok få det meste af igen ved at søge licenspuljer, og få ekstra bevillinger.

  Kommentar by Jens — 1. juni 2019 @ 04:17

 59. DF’s forræderi ved at fratage os muligheden for IKKE at betale til DET må aldrig glemmes

  Kommentar by Træt — 1. juni 2019 @ 11:22

 60. DET = DDR

  Kommentar by Træt — 1. juni 2019 @ 11:23

 61. > Hr. Snusk — 1. juni 03:56

  EF-afstemningen fandt sted 2. oktober 1972. Da flertallet stemte for, trådte Danmark ind pr. 1. januar 1973. I øvrigt sammen med GB og Irland. Blot for nøjagtighedens skyld.

  Ellers enig, Spids Nøgenhat har lavet glimrende hippie-covernumre af fx Langebro, Lil Johnny osv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. juni 2019 @ 22:42

 62. > Kuffar
  På med stanniolhatten, og husk at hamstre jakabov samt mælkepulver til dit beskyttelsesrum ;)

  Blot så du ikke bliver ramt af ‘chemtrails’, 5G-stråler samt andet godt.

  Hvis du trænger til opmuntring, hvilket jeg tror, du gør, så se endelig Netflix-serien ‘The Rain’ fra et dystopisk København og omegn.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. juni 2019 @ 22:54

 63. ¤ Kuffar: Chem-trails er det svært at tro på, hvis man ikke har hørt om det før, og ikke er inde i hvad det evt. handler om. Men hvis 5G masterne udsender kraftige energier i form af højfrekvente radiobølger eller microbølger, er det vel ikke utænkeligt at de kan være farlige for helbredet. (En utæt micro-bølge ovn er jo f.eks. skadelig) Men hvad kan vi gøre ved det?

  Kommentar by Ole Jensen — 2. juni 2019 @ 00:00

 64. 53 – Ole, ingenting kan vi gøre. Jeg vil dog opfordre jer til at begynde at lægge mærke til disse ting, og den væsentligste årsag til, at jeg har fået øjnene op for, at det her foregår over dk – i stor stil – er, at jeg bor med fantastisk view og ser masser af fly til og fra lufthavnen. Vi taler om horisont-til-horisont tr*ils! Det kom sig også af, at jeg begyndte at studere 5G nærmere, og der lader til at være en forbindelse. DW er eksperten på det med disse tr*ils, og hans youtube kanal er foreløbigt oppe, endnu. Men det forlyder, at nogle er endt op med snuden i vejret efter at have talt om det her (een nævnes i videoen), og nogle youtube kanaler om især dette emne bliver lukket pludseligt, eller får nedskrevet likes for at komme nederst på listen. https://youtu.be/4qvImzzOlFo Det er nemmest at være lalleglad og ligeglad, så det vil jeg simpelthen forsøge fra nu af. Ikke følge med i noget, slet ikke valget, kun se Dr Pol og yukon Vet 😬 Det er lige før, jeg ikke gider stemme, for jeg tror, der vil blive fiflet m stemmer denne gang. Desuden nytter DET heller ikke noget, for den islamiske tsunami kan ligeså lidt stoppes som disse grumheder.

  Kommentar by Kuffar — 2. juni 2019 @ 00:31

 65. # Henrik P.

  Det er også længe siden, at den gamle sølvpapirshat og jødehader “Balder” har skrevet nogle af sine forkvaklede indlæg her på bloggen.

  Måske er han blevet bortført af Illuminati til Area 51, hvor han nu bliver tortureret af små grønne aliens?

  Pas på, Kuffar!

  Kommentar by Revisoren — 3. juni 2019 @ 14:53

 66. Morrissey er debuteret som nr. 4 på denne uges album-hitliste i England. ;) ;) ;)
  https://www.bbc.co.uk/programmes/articles/3MpClRLZKLPsFVXZ4nh9kSY/the-official-uk-top-40-albums-chart
  Så ka de lære det! ;) ;) ;)

  Kommentar by CommonsenseASAP — 3. juni 2019 @ 15:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper