1. juni 2019

København (Ryparken): Jødisk fodboldturnering for skolebørn bevogtes af sværtbevæbnede betjente

I disse dage afvikles ungdomsfodboldturneringen ‘Pierre Gildesgame Tournament’ for 40. gang. I år er København vært, og turneringen afvikles på boldbanerne ved Ryparken. Turneringen blev etableret for samle jødiske fodboldklubber i Norden, men flere klubber inviteres hvert år, og i år er der samlet hele 46 hold. De jødiske hold er i år Jødisk Idrætsforening Hakoah, Hakoah & Maccabi Sverige, Maccabi Estland, Maccabi Finland og Maccabi Norge.

En Facebook-ven kom forbi fredag eftermiddag. Mænd med maskinpistoler bevogter boldbaner, hvor 7-16 årige drenge og piger spiller fodbold i al venskabelighed. Danmark anno 2019.

(Fotos: Facebook)

(Grafik: PGT19.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101775/trackback

31 Comments »

 1. Tak til fredens Religion.

  Kommentar by Ewing — 1. juni 2019 @ 02:28

 2. Hvem bevogter de unge danskere?

  Kommentar by Jake Sorensen — 1. juni 2019 @ 02:31

 3. Danmark har været regeret af forbrydere i 36 år

  Kommentar by BB — 1. juni 2019 @ 03:15

 4. Og tænk:
  Folk kan/ vil ikke se probleMET.
  Det ka’ da ikke være anderledes, siden der stemmes, som der gør.
  Det er OS, der hader.
  Det er OS, der er intollerante.
  Det er OS, der er farlige.
  Da skidt blev godt.
  Hvidt blev sort.
  Sødt blev surt.
  Dag blev nat.

  Husker da tydeligt fra min barndom; hvordan vi i stedet for kridtstreger omkring fodboldbanerne, ALTID havde dem markeret af aktionsstyrker, der stod klar til at blive “skiftet ind” med skarpladte våben.
  Husker dét SÅ tydeligt.
  Dét, må du da også ku’ huske Skt. Glistrup, fra din tid som spiller?

  Kommentar by White knight — 1. juni 2019 @ 06:22

 5. STRAM KURS NU!

  Så ordner vi landets andre, mindre problemer en anden dag.

  Kommentar by White knight — 1. juni 2019 @ 06:26

 6. Som jeg har pointeret til Krachnik og Weekendavisen i et læserbrev de (selvfølgelig) ikke har trykt. – Grimshøjmoskeen kan stå frit uden risiko, på trods af der derfra er udgået Jihadister til Afghanistan og Syrien, imens man må pakke den lille folkeskole Carolineskolen ind i diverse sikkerhedsforanstaltninger. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2019 @ 06:30

 7. Jødiske børn er meget dyre for samfundet. Her ser man, at de misbruger politiets ressourcer ved helt bevidst at spille fodbold.

  Kommentar by Lider af danskhed — 1. juni 2019 @ 06:35

 8. CHRISTIANBORGS POLITIK ER FOLKEMORDERISK OG TOTALT FORRÆDERISK. Og det har den været gennem flere år. Det skyldes at vi regeres af mafia-agtige partier domineret af korrupte typer, tåbelige feminister og svagt begavede storby- og landsby-tosser.

  Grunden til at det ikke er den moralske og intellektuelle elite der regerer, men bunden, er at valgloven og selve demokratiet er degenereret og til dels sat ud af spillet. Vi har ikke ægte og direkte demokrati som i Schweitz, men et fjernstyret fup- og humbug demokrati. Det er jo EU som bestemmer 85-95% af lovgivningen. EU bestemmer de vigtigste ting, og mafia-borgen opfører så hvert fjerde år et stort skuespil for folket, med store “u-enigheder” om en masse mindre ting, prisen på cigaretter, madspilds-procenter og størrelsen på parkeringsbøder mv. Oveni kommer så et DR, et TV 1 og 2 og papiraviser, som er købt og betalt af regeringen via milliardstore tilskud. Hvorfor der ikke er tale om et oplyst, men om et manipuleret og mørkelagt skin-demokrati.

  Se hvordan man fortier MAROKKO-traktaten. Se hvordan kører frem med larmende propaganda for klima- og co2-nonsens. Se hvordan man fortier masseindvandringens konsekvenser. Se hvordan DR og TV lyver om kriminalitetens blodige omfang. Se hvordan man i årevis har skjult hvordan familier, mænd og børn terroriseres med kommunistisk familiepolitik. Se hvordan man har fortiet eller bagatelliseret den brutale, sjofle, umenneskelige og dødbringende behandling af tusindvis af patienter.

  Sandheden er at de gamle partier plus pressen er ved at køre Danmark i sænk. Man er ved at ruinere landet, man rundbarberer alt med sundhed og velfærd, man skærer ned og skærer ned, for at skaffe penge nok til indvandring og “integration”. (et stort og dyrt bluff-nummer) Man lyver om islams farlighed. Man har frataget danskerne deres indfødsret, borgerrettigheder og menneskerettigheder. Vi er gjort til mindreværdige borgere i vores eget land. Og man er i gang med at fordrive og udskifte befolkningen.

  Borgens samlede politik er vanvittig og katastrofal, og fører Danmark mod at få samme skæbne som Libanon og Sverige.

  Stem på STRAM KURS, NYE BORGERLIGE eller DF. Alle andre partier er uduelige og livsfarlige.

  Se Snaphanen, den korte avis, JP-Jalving, 24nyt.dk, document.dk., 18Ograder, FreeSpeech, Black Pigeon/you tube om Merkels migrant crisis/what next – – EU = Europas Undergang – – Winged Husars, Wien 1683. Læs bøger om socialisters og islamisters vanvid og massemord.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. juni 2019 @ 06:44

 9. PS: ÅBENT BREV til Stram Kurs: Man ser Rasmus Paludan besøge TV2, hvor han vinder en debat over tv-damen som forsøger at nedgøre ham. Snaphanen
  den 31. maj.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. juni 2019 @ 07:00

 10. “Der findes masser af jødiske fodboldturneringer for skolebørn derude, som ikke bevogtes af sværtbevæbnede betjente -masser. Det har så bare ikke lige kunnet lade sig gøre at finde dem.”
  ~ VU-formand Jakob Sabroe.

  Kommentar by Kimski — 1. juni 2019 @ 08:22

 11. Folketingets formand, Pia Kjærsgaard (DF), har i mange år haft faste livvagter, og også folketingsmedlem Naser Khader (K) lever døgnet rundt med sikkerhedsvagter. Det samme gør integrationsminister Inger Støjberg (V). Fælles for dem er, at de har ytret sig i skarpe vendinger om islam og indvandring. Tegneren Kurt Westergaard, forfatteren og historikeren Lars Hedegaard og journalisten Flemming Rose, der var involveret i tilblivelsen af Muhammed-tegningerne i den højreprienterede avis Jyllands-Posten i 2005, er ligeledes tæt dækket op af personale fra PET 24/7. Den jødiske skole i København, Carolineskolen, samt den jødiske synagoge i Krystalgade bevogtes af svært bevæbnet politi og militær.
  Når Rasmus Paludan demonstrerer mod Islam, så “misbruger han sin ytringsfrihed” og politiet må bruge “alt for mange ressourcer” på en “psykisk syg”. Og nu skal vi guddøedemig bruge de sidste rester af politiets sparsomme mandskab på at jødiske børn kan spille fodbold i Ryparken – lige ved siden af Mindelunden (kan du se symbolikken?).
  Det bør stå klart for enhver, at det er højrefløjen og jøderne som er problemet. Er der ikke en øde ø hvor vi kan sende dem hen?

  Kommentar by Thomas — 1. juni 2019 @ 08:56

 12. Alle er ekstrem focuseret på at sabotere Stram Kurs.

  Er der eksempler på, at nuværende og tidligere politikere har nægtet at samarbejde med Enhedslisten, eller forsøgt at holde dem væk fra Folketinget.

  Ingen interesserer sig for, at Enhedslisten bygger på en ideologi som myrdede mere end 100 millioner mennesker, og at socialismen har kastet mange lande ud i økonomisk og social elendighed.

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2019 @ 09:31

 13. Sågu også horribelt, at Sprognævnet har FÅET lov at definere ordet racist ( så det nu betyder kritik af alle – dog ikke ideer født af venstreorienterede og globa-fantasterne, som ødelægger demokrati og Danmark /vesten!!).Men nu er Sprognævnet flyttet til Fyn, så kan de tænke over det!

  Kommentar by H. Nielsen — 1. juni 2019 @ 10:35

 14. https://sn.dk/Kalundborg/Passet-op-af-tre-maend-Presset-til-at-udlevere-kontanter/artikel/844775

  Kulturberigelse

  Kommentar by k. m. — 1. juni 2019 @ 10:41

 15. PS: ord,hvor en definition er klart politisk MÅ ikke defineres af røde, men må op i Folketinget og debatteres.Man kan se problemet i UK, hvor definition af “islamafobisk” netop er godkendt af Labour(og vist blokeret af de konservative- Definitionen, som Labour godkendte,hindrer AL kritik af ISLAM.

  Kommentar by H. Nielsen — 1. juni 2019 @ 10:43

 16. Folketingets partier snakker i disse dage om at de vil forbedre alting. De vil gøre det lettere for danskere at få pension, så de ikke skal arbejde til de bliver 99, de vil sørge for bedre sygehuse, de vil stramme op ved grænserne til Tyskland og Sverige, de vil hjælpe børnefamilierne og de gamle, de vil give flere penge til studerende, de vil bygge tusinder af billige boliger, de vil redde klimaet, de vil sikre at der er politi nok i gaderne og pædagoger nok i børnehaverne, de vil give skattelettelser osv., osv.

  HUSK AT DET ER LØGN ALTSAMMEN.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. juni 2019 @ 10:44

 17. OT.

  Hej uriasianere, her er forslag til opslag, folder, flyveblad, klistermærke.
  Måske bare et papirprint i postkasserne. Klip og print, eller skriv selv mere på, anden invasions-kritisk kandidat.
  Eller find selv på noget, anything.
  Dette har intet med kim møller, uriasposten, at gøre, alene holdninger udtrykt af gaflens forlag, uden copyright.

  Vær diskret. Det kan være farligt at kæmpe for fred og ret. Nævn helst ikke uriasposten eller gaflen. Måske kun med alle vores med-sites, korte, snap, docu, Sk, nb, 24, etc.

  Det er slutspurt for paladinen..

  1….

  Er du landet Danmark tro,
  Eller statens malkeko?

  Betaler du alt til islam mens du selv er et offerlam?

  Prøv sharia-guided- tours, eller stem nu på stram kurs

  2…

  Hej nabo
  Har du også fået nok af politikeres vrøvl og selvmodsigende adfærd? Vil du og dine børn leve i et frit, rigt, roligt land, med ansvar, lov og ret?
  Så er det sidste chance nu, desværre. Hvis ikke DK skal kollapse under vægten af indvandring fra muslimske lande, så skal der skiftes kurs nu. Det betyder ikke ondskab mod indvandrere, men der er nogle problemer, der SKAL løses og de er ikke løst i 20 år. For at få en ægte og ærlig debat i folketinget, så stem stram kurs ind, grundlovsdag. Ellers er det nok den sidste, der er værd at fejre.

  God valgdag, ingen ved hvad du stemmer på.

  Mvh. en af dine naboer derude.

  3….

  Er du ung og glæder dig til en fremtid i fred og frihed?

  Eller vil du gerne have vold, had, oprør, tvang, fattigdom?

  For et lovstyret danmark, stem stram kurs.

  4…

  SÅ ER DET NU, DANMARK.
  VI VIL FRIHED HER TIL LANDS, IKKE SHARIA- DØDEDANS.
  MÅSKE SIDSTE CHANCE.
  STEM STRAM KURS.

  5…

  Hej tvivler.

  tror du på, hvad du ser i tv? Tror du, du ved hvad der foregår? Eller har du mistanke om, at det du ser til daglig ikke passer med de almindelige mediers (msm) versioner? Gå på nettet og læs kritiske netaviser og tænk over, at det er dit ansvar at være informeret nok. Tænk hvis de almindelige medier lyver? – Det gør de!.
  Hvis du ikke har tid, så stem Stram kurs eller Nye Borgerlige. For en sikkerheds skyld. Ellers vil du nok se, at dit Danmark simpelthen forsvinder. Tør du tage den chance?

  Mvh. Informeret nok.

  Invasionen og rød skal have modstand, uden tvivl, uden flertydighed.

  Kommentar by Gaflen — 1. juni 2019 @ 11:06

 18. Er i Krakow pt.
  Jøder går frit rundt med kalot og i fuld beklædning. Har endnu ikke set en muslim i en uge. Heller ingen Koranklodser.

  Kommentar by Fascist — 1. juni 2019 @ 11:15

 19. Fascist.
  Hallo, den fuldstændigt organiserede invasion ved godt den slet ikke skal lave vold, terror op til valg, kun offerrolle.. Klog og ond..

  Kommentar by Gaflen — 1. juni 2019 @ 11:31

 20. Hov så ikke du var i krakow, sorry..

  Kommentar by Gaflen — 1. juni 2019 @ 11:32

 21. Sharia-Jeppe betragter ovenstående betjent som en skruebrækker…

  Kommentar by Revisoren — 1. juni 2019 @ 12:00

 22. Næste nødplan, danske børn får politieskorte til og fra skole.

  Kommentar by k.m. — 1. juni 2019 @ 13:40

 23. Må man dele sådan en Facebook post? Ikke helt klar over hvad reglerne er.

  Kommentar by Johnson — 1. juni 2019 @ 14:17

 24. Lad blot jøderne tage skraldet det kan de fleste leve med og så kalder de os for racister, Oh, the Irony!

  Først når det er folks egne børn der skal bevogtes af sværtbevæbnet politi vågner de moské op, men så er “kampen” om Danmark tabt.

  Kommentar by Santor — 1. juni 2019 @ 14:32

 25. […] been a while, just over a year, since the last one of these. In this go-round, courtesy of Mr Uriasposten, we get pictures from Copenhagen of a Jewish sponsered soccer tournament for school-age children […]

  Pingback by The Denmark You Know – 7 | Things to Remember, Things to Cherish — 1. juni 2019 @ 14:39

 26. #21 Revisoren – Ja, helt klart, han modarbejder jo ’sagen’.

  Kommentar by Johnson — 1. juni 2019 @ 14:54

 27. @11

  Kan du ikke nøjes med en halvø ? Her i Jylland tager vi gerne mod konservative og jøder.

  Kommentar by Gregers — 1. juni 2019 @ 15:02

 28. Det må jo være fordi de frygter at Paludan vil angribe.

  Kommentar by Winged Hussar — 1. juni 2019 @ 16:26

 29. Gaflen — 1. juni 2019 @ 11:06 :

  Godt skriv. Værd at følge. Tak.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. juni 2019 @ 01:00

 30. Kommentar by Thomas — 1. juni 2019 @ 08:56

  Kaninøen lige ved siden af Christiania. Så mangler vi, bare et par nazi’er vi kan sende der hen.

  Kommentar by XXXXX — 2. juni 2019 @ 14:38

 31. Det må være rart at være jøde, så man har lov til at holde muslimer ude af sine idrætsforeninger.

  Kommentar by Erling — 2. juni 2019 @ 14:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper