1. juni 2019

Nye kilder: Martin Luther Kings ven voldtog kvinde – King “… looked on, laugh and offered advice”

Jeg har tidligere citeret David Trads, for sin idealisering af den stalinistiske massemorder Che Guevara. I 2015 skamroste han i en klumme blandt andet Martin Luther King, en af flere der ‘talte til kongen i os’, som han så smukt formulerede det. Tidligere på året havde Donald Trump offentliggjort sit kandidatur til præsidentembedet, og siden har Trads på flere kanaler, herunder Radio24syv, næsten dagligt angrebet Trumps karakter, blandt andet baseret på ‘Grab them by the pussy’-citatet.

En sød lille historie fra Daily Mail – The MLK tapes: Secret FBI recordings accuse Martin Luther King Jr of watching and laughing as a pastor raped a woman, having 40 extramarital affairs – and they are under lock in a U.S. archive, claims author.

“Secret FBI tapes that accuse Martin Luther King Jr of having extramarital affairs with ’40 to 45 women’ and even claim he ‘looked on and laughed’ as a pastor friend raped a parishioner exist, an author has claimed.

The civil rights hero was also heard allegedly joking he was the founder of the ‘International Association for the Advancement of P***y-Eaters’ on an agency recording that was obtained by bugging his room, according to the sensational claims made by biographer David Garrow – a Pulitzer prize-winning author and biographer of MLK.

Writing in British magazine Standpoint, Garrow says that the shocking files could lead to a ‘painful historical reckoning’ for the man who is celebrated across the world for his campaign against racial injustice.

Along with many US civil rights figures, King was subject to an FBI campaign of surveillance ordered by Director J Edgar Hoover in an effort to undermine his power amid fears he could have links to the Communist Party. …

The recording from the Willard Hotel near the White House shows how King was accompanied his friend Logan Kearse, the pastor of Baltimore’s Cornerstone Baptist church who died in 1991, along with several female parishioners of his church.

In King’s hotel room, the files claim they then ‘discussed which women among the parishioners would be suitable for natural and unnatural sex acts’.

The FBI document says: ‘When one of the women protested that she did not approve, the Baptist minister immediately and forcefully raped her’ as King watched.

He is alleged to have ‘looked on, laugh and offered advice’ during the encounter.

… The following day, King and a dozen others allegedly participated in a ’sex orgy’ engaging in ‘acts of degeneracy and depravity’. When one woman showed reluctance, King was allegedly heard saying that performing the act ‘would help your soul’.”

Oploadet Kl. 12:11 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101782/trackback

11 Comments »

 1. King havde også kommunistiske venner, det må være derfor, Trads forguder ham. En anden forgudet horebuk – John F. Kennedy – brød sig bestemt ikke om det.

  Kommentar by BB — 1. juni 2019 @ 12:37

 2. Hvad mener vores kulsorte veninde Bwalya Sørensen om denne skandale?

  Kommentar by Revisoren — 1. juni 2019 @ 12:42

 3. Når kendte personer, kendisser, af naive, ukritiske og uvidende journalister dyrkes som overmennesker, bliver udråbt som store forbilleder, gøres til særligt gode, kloge og varmhjertede mennesker….. så har de brede masser som har svært ved at forestille sig mediernes løgnagtighed, beregnende ondskab og overfladiske tilgang til nærmest alting….. svært ved at gennemskue om kendisser virkelig er så gode og retfærdige som medierne påstår. Det kan jo være rigtigt at en kendt person er beundringsværdig og har en ædel karakter, men alt for ofte, især når det drejer sig om magthavere og toppolitikere, viser det sig med tiden, at de var nogle galninge, hårdkogte slyngler eller hekse-agtige typer.

  Når en David Trads hylder Che Guevara og rakker ned på Trump, og oveni har store sympatier for enhedslisten, alternativet og radikale, er det nærliggende at forestille sig at David Trads ikke ligefrem er et sandhedsvidne, men nærmere en underlødig bladsmører man slet ikke kan have tillid til. At S har opstillet ham, er ret uforståeligt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. juni 2019 @ 12:45

 4. U2 har også hyldet ham. Med sangen “Pride”

  https://thecuriousastronomer.files.wordpress.com/2014/04/safariscreensnapz0051.jpg

  Kommentar by Ewing — 1. juni 2019 @ 13:34

 5. Martin Luther Kings tale “I have a dream” er i virkeligheden er kopi af en tale som republikaneren ,Archibald Carey holdte ved et partikonvent i 1952.Archibald Carey´s tale kan høres her;

  https://www.youtube.com/watch?v=RNtlLg0Emp8

  Martin Luther King kunne kalde sig for “Dr. King” fordi han havde skrevet en afhandling i teologi. Denne afhandling var i realiteten langt hen af vejen et plagiat. Her en artikel fra “New York Times” fra 1990 om sagen.
  https://www.nytimes.com/1990/11/10/us/plagiarism-seen-by-scholars-in-king-s-phd-dissertation.html

  Kommentar by CCC — 1. juni 2019 @ 13:54

 6. Man kan så spørge sig selv, hvorfor FBI IKKE gjorte noget dengang?

  Det giver et lidt andet billede af det RACISTISKE USA i 60´erne, men måske de allerede den gang var bange for at “make the black kids angry”?

  Kommentar by Santor — 1. juni 2019 @ 14:38

 7. Afskum! Kun overgået af Nelson Mandela.

  Kommentar by Winged Hussar — 1. juni 2019 @ 16:25

 8. Og voldtægtsmuhammed

  Kommentar by Hul igennem? — 1. juni 2019 @ 17:28

 9. Jøderne vedtog i USA for over 100 år siden, hvordan negrene (kan også skrives negerne) skulle bruges imod den hvide befolkning. Kan vi ikke tage en artikel om Kalergi-planen, nu vi er i gang?

  Kommentar by Cat Girl — 1. juni 2019 @ 18:19

 10. Claims, claims, allegedly …

  Lyder lidt som The Steele Dossier, der hævdede at Trump havde betalt russiske prostituerede for at tisse i en seng, som Obama havde sovet i. Dokumentation kræves!

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. juni 2019 @ 06:03

 11. #11 Kan ikke sammenlignes. Her er tale om optagelser, som en anerkendt forsker har hørt og FBI-rapporter han har læst. Selv om dokumentationen ikke er offentligt tilgængelig før 2027 er det her langt ,ere troværdigt end de ting du nævner mht. Trump.

  Kommentar by Odo — 3. juni 2019 @ 19:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper