2. juni 2019

Hørt fra scenen til CL-arrangement: “… der er ingen her der kunne finde på at stemme på Stram Kurs.”

Det er kun AGF der er hjerteblod for mig, men jeg har da fulgt Liverpool i nogle år, og gårsdagens Champions League-finale skulle naturligvis ses i festlige omgivelser. Jeg tog den store af drengene og en af hans venner med til et arrangement i Tivoli Friheden, og håbede på lidt apolitisk underholdning.

Tivoli Friheden havde desværre bedt ‘Jøden’ og ‘Fætter Anders’ om at holde stemningen oppe før kampstart, hvad blandt andet skulle ske med minutlange raps over to stikord. En af de første valgte ‘Rasmus Paludan’ og ‘Pik’, og det blev ingen klogere af, skulle jeg hilse og sige.

Jøden: Lad mig lige starte med at sige, at jeg stemmer ikke på Rasmus Paludan. Jeg vil fucking hellere stemme på dem der Taliban. …

Fætter Anders: – Rasmus Paludan er pik pik, det er noget som han ikke har. Ja, okay, hvad kom vi fra? Bratwurst. Du kan tage Rasmus Paludan og blive kæreste med Stram Kurs.

Jøden: Du ved jo godt det dur. Jeg vil aldrig fucking stemme på Stram Kurs. Det er min tur, så fucking tjek dit ur ,og der er ingen her der kunne finde på at stemme på Stram Kurs.

Fætter Anders: Okay, hvis nu du var Rasmus Paludan. Jeg synes han skal fucke til et andet land. … Min stemme den er ligesom (juff) helt til venstre.

Jøden: Han er et fucking svin. … min damer og herrer. Jeg græder over det her – Rasmus Paludan.

(‘Jøden’ og ‘Fætter Anders’, Champions League-opvarmning, Tivoli Friheden, 1. juni 2019)

Oploadet Kl. 14:30 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101818/trackback

50 Comments »

 1. Støt jøderne og Rasmus Paludan og Stram Kurs, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. juni 2019 @ 14:42

 2. “Jøden og Fætter Anders”? Heldigvis kender jeg dem ikke. De lyder som 2 åndelige spassere, som betjener sig af grimt perkersprog og obskønt negerengelsk!.

  De formår heller ikke at gejle publikumsstemningen op. Kan de ikke bare nøjes med at hæve deres KONSTANT-hjælp og gokke den af, hjemme i kælderværelset hos deres mor ?

  Kommentar by MKM — 2. juni 2019 @ 14:51

 3. Jamen Jøden og Fætter Fis skal bare klemme på.
  Redeskidende narrehatte.
  Åååh, ta’ lige, mens i er så godt i gang med at overskide egen rede, og spørg kamelklapper Marzouk om, hvordan det gik med geschæften, efter han gjorde det samme.
  Hvordan jobbene sidenhen er væltet SÅ meget ind, at han nu søger en større flottere langt dyrere Frederiksberg-kasse for at få plads til alle de penge han har tjent på det stunt.
  Jeg hører nu i min øresnegl, at det forholder sig omvendt. Han søger et beduintelt – eller bare en halvstor papkasse, han har råd til at bo i.
  Så ærede stand-up’ere og “rappere” (andet ord for folk der ikke ka’ synge). Mangler i blueprintet til en hurtig afvikling af “karrieren”. Kontakt venligst kamelklapperen a.s.a.p.

  Kommentar by White knight — 2. juni 2019 @ 14:51

 4. De lyder omtrent ligeså spændende som kampen.

  Kommentar by Michael — 2. juni 2019 @ 14:59

 5. Ifølge “fredens religion” Islam skal ALLE jøder dræbes inden dommedag og paradis kan komme(Kilde: Sahih Al-Bukhari Volume 4, Book 52, Number 176). Læs eventuelt mere her:
  https://infidelfakhour.wordpress.com/2008/08/30/islam-muslims-will-kill-the-jews-before-judgment-day/

  Hvis en jøde/vesterlænding kan lide Taliban over Paludan bør vedkommende bare tage ned til Afghanistan og bor der under sharia, i stedet for at forpeste Danmark med mere Islam!

  Kommentar by Hvideplov — 2. juni 2019 @ 14:59

 6. Det skal for god orden siges til (#5), at disse befalinger om jødernes udryddelse ikke kan ændres. For de stammer fra Muhammed og hans krige. I disse krige masseudryddede Islam flere Jødeske stammer. Desværre for Muhammed endte det hele med at en jødisk-slavepige, som hævn for voldtægt og drab af hendes familie, forgiftede Muhammed. Muhammed overlevede forgiftningen i ca et år, men kom til at lide så mange smerter at han reelt blev handicappet af det. Kilde:
  https://answering-islam.org/Silas/mo-death.htm

  Kommentar by Hvideplov — 2. juni 2019 @ 15:13

 7. Tja, når man mangler talent må man jo gøre sig gode venner med de røde, så det ihvertfald ikke står i vejen for jobbene.

  Kommentar by Popeye — 2. juni 2019 @ 15:37

 8. Råddenskaben har haft frie tøjler i AGF i mange år. Hovedformanden har fedtet og fedtet og fedtet for SF-mentaliteten på UNI, og privat dyrket ganske andre guder. Dette er velkendt i byen, og hvis det ikke er nået frem til Kim Møller, sker det sikkert en dag.

  “Vi skal glæde os over, at vi både har plads til nazister og til Stram Kurs. Sådan lyder budskabet fra Jonas Christoffersen, der er direktør i Institut for Menneskerettigheder.” (Berlingske)

  N.B. at denne kløgtige jurist skelner mellem Stram Kurs og nazisme, hvilket er mere end de optrædende klaphatte kan finde ud af.

  Jonas Christoffersen udtaler også, at Rasmus Paludan har tilført valgkampen dynamik, og det er jeg ganske enig i.

  Kommentar by Peter D — 2. juni 2019 @ 15:47

 9. Kommentar by Hvideplov — 2. juni 2019 @ 15:13.

  Smart pige. Man kunne jo gøre noget tilsvarende med rap-“musikken”, ved at forhøje reglerne for hvad der omfatter åbenlyst plagiat. Det ville drukne det meste af det i de efterfølgende retsopgør, fra de musikere der rent faktisk kan spille et instrument, og som rap-“musikerne” stjæler fra med arme og ben.

  Kommentar by Kimski — 2. juni 2019 @ 16:05

 10. Til dem som ikke ved det, så er “jøden” ikke jøde men en semi-kendt rapper der vistnok har rundet de 40 efterhånden, men stadig har en IQ som en gennemsnitlig 12 årig der tror han er hip hopper nede i ungdomsklubben. Det er sjældent han bliver hyret til noget efterhånden, af gode grunde som man kan høre. Ham den anden ved jeg ikke hvem er men det gør heller ikke noget.

  Kommentar by Per — 2. juni 2019 @ 16:05

 11. Jeg troede ikke det var en god ide at blande sport og politik?

  Det er åbenbart rigtig svært at rappe på kommando.

  Kommentar by Bastardo — 2. juni 2019 @ 16:08

 12. Kommentar by Per — 2. juni 2019 @ 16:05.

  Altså lidt det samme som med den forhenværende stand-up komiker, som DDR2 bruger som politisk kommentator i deres programmer? ;)

  Kommentar by Kimski — 2. juni 2019 @ 16:24

 13. Som vi nu har erfaret, hedder Rasmus Paludans far Tomas Polvall og har taget sin søn i forsvar mod journalisternes selvbestaltgede bødler, selv om han ikke deler sin søns anskuelser vedr. en stram kurs.

  Men man kan dog med sikkerhed sige, at sønnike slægter sin far på i den henseende, at han er modig og går sine egne veje, hvis han finder det rigtigt. Der er ingen grund til at nævne bogens titel og årstallet, det var en gang i nullerne, og de vakte jubel hos Journalistisk Venstreparti. Forfatterens navn er Lena Sundström, og hun var med på den første bølge af hudfarvefetichister, der med udgangspunkt i adoption fra Korea startede en antidansk racicmekrig. Om den urimelige bogs postulater, skrev Tomas Polvall i en boganmeldelse:

  “Lena Sundströms vrångbild av Danmark är så sällsynt innehållslös att den knappast får någon genomslagskraft. Vi är trots allt rätt många som har betydligt djupare kunskaper om Danmark och vet att de flesta danskar är vansinnigt stolta och lyckliga över att bo i ett land som fungerar så väl.”

  Tak til vor ven i Sverige!

  Kommentar by Peter D — 2. juni 2019 @ 16:26

 14. og den vakte jubel hos Journalistisk Venstreparti.

  Kommentar by Peter D — 2. juni 2019 @ 16:28

 15. NIVEAUET ER UFATTELIGT LAVT i de rødsocialistiske og islam-leflende kredse. Ingen argumenter, kun skældsord og nonsens evner de at levere.
  Men en forklaring kan være at de fleste røde og de to “kunstnere” er smittet med hundegalskab, som er en hjernesygdom. Tosserne bør nok hurtigst muligt opsøge en dyrlæge, for ubehandlet er hundegalskab en meget farlig sygdom.

  Bortset fra det, bør ALLE VÆLGERE huske på, at både Uffe Elbæks parti, SF, S, R, V og K går ind for at bruge syv milliarder kroner på at støtte løgnefabrikker som DR, TV 2 og Politiken osv. Ligesom de vil bruge mange milliarder af kroner bekæmpe co2, selvom co2 hysteriet mangler ethvert videnskabeligt grundlag. De nævnte partier er også parate til at bruge over 2OO milliarder kr. på endnu mere indvandring og multi-kulti.

  Efter at der er blevet langt mellem skoler, hospitaler og skadestuer, efter at 5OO skoler, 3OOO sengepladser og 45-5O hospitaler og skadestuer mv. er blevet nedlagt af S og V, går V nu pludselig ind for større nærhed. Mens S fabler om mange milliarder til at hæve kvaliteten, som de selv skar ned på 2O11-2o15. Det er ikke andet end hykleri og valgflæsk, for både V og S har lovet Merkel og EU at bruge astronomiske beløb på yderligere indvandring. Så der er intet “råderum” og ingen penge til bedre velfærd. Efter valget vil det kun handle om endnu flere nedskæringer.

  Alle de gamle partiers politik fører os mod velfærdskollaps og svenske tilstande. Se Snaphanen osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. juni 2019 @ 16:40

 16. Istedet for at hyre 2 klaphatte. Skulle der hellere være fri fadølsbar. I 1 time før kampen.
  Det havde nok løftet stemningen mere.

  Kommentar by XXXXX — 2. juni 2019 @ 17:24

 17. Eller halshugge en DRjournalist..

  Kommentar by Hul igennem? — 2. juni 2019 @ 17:36

 18. KLIMA-SNAKKEN er mest for at aflede vores opmærksomhed fra invasionen. Chancen for at vind og vejr skal ødelægge alt for en dansker, er meget lille. Risikoen for at du eller dine kære bliver ramt af afrikaniseringen og islamiseringen er 1OOO eller 1O.OOO gange større. Du kan blive offer for den mangedoblede kriminalitet, eller du kan blive ramt af diskrimination, nedskæringer og lukninger m.m.

  Kommentar by tp — 2. juni 2019 @ 17:59

 19. Er det ikke bare lige som indsamlinger til katastrofeofre i Dhimmi Radioens TV, Eller Eurovisions grand prix pop-sang konkurrencer,som den seneste tid har haft besynderlige mennesker helt fremme? Disse to fjolser -Jøden og Andersfætteren ligner mistænkeligt de (lidt ældre) fjolser fra Statsradiofoniens “Nak og æd”

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2019 @ 18:00

 20. @ tp
  Jeg læste dit spørgsmål i anden tråd. Men kunne ikke lige p.t. finde den igen. Det var min hensigt at forklare mig,men jeg blev optaget af andre ting.
  Jeg vil vende tilbage til dig snarest.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2019 @ 18:05

 21. Husk også på at der allerede er alt for mange feministiske, pladderhumanistiske og klimahysteriske kvinder med i politik. Mændenes, familiernes og børnenes interesser er dårligt tjent med at disse kvinder tildeles poltisk magt. Vælgerne bør for deres egen skyld sky disse typer af kvinder som pesten. De fleste politik-kvinder er familie-og mandsfjendske.

  Kommentar by tp — 2. juni 2019 @ 18:05

 22. Husk fardagsgaven på onsdag.
  Stem på stram kurs. Andet ønsker han ikke.

  Kommentar by Anonym — 2. juni 2019 @ 18:49

 23. Så må jeg jo stemme på ham i stedet

  Kommentar by Winged Hussar — 2. juni 2019 @ 18:58

 24. @12 kimski, ja lige præcist, ham huxi bach de skiftede jonathan spang ud med fordi han ligner ham men har de “rigtige” holdninger! Han lovede iøvrigt at lave en hel særudgave om islam i det talkshow han kører på DR2, men efter at stram kurs dukkede op og der blev udskrevet valg forsvandt den ide vist på mystisk vis..

  Kommentar by per — 2. juni 2019 @ 19:04

 25. Selvfølgelig skal Stram Kurs have stemmer. Hvis de hellere vil stemme på Taliban,…..så har Hitz Buth Tahir omdelt sedler i Århus, hvor de anbefaler muslimer til ikke at stemme til Taberdemokratiet….Selvfølgelig var en meget und Enhedsliste kandidat ude og protestere over det…..Skal man takke Hitz Buth Tahir eller grine og græde på samme tid???? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2019 @ 19:23

 26. (rettelse: Ung enhedslistekandidat)

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2019 @ 19:24

 27. En 65-årig kvinde blev tidligt søndag morgen udsat for et groft røveri i sit hjem.

  Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

  Røveren trængte ind i kvindens hjem på Kirkevej i Stenlille nordvest for Ringsted ved at bryde et vindue op, hvorefter han udsatte hende for vold.

  »Vi får anmeldelsen lidt over klokken 06.30 fra kvindens familie, som hun har ringet til, kort efter at manden har forladt hendes hus.«

  »Hun har modtaget slag, og han har taget kvælertag på hende, men hun har har det efter omstændighederne godt,« siger Bo Georg Petersen, vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

  Og og og, vent på det…. gad vide, hvem der gjorde det!?

  Den formodede gerningsmand beskrives af politiet som en 20-25-årig mand, der er almindelig af bygning og mellem 165 til 170 centimeter høj.

  Det er uvist, hvorfor manden netop valgte at bryde ind hos den 65-årige.

  Manden talte dansk med en udenlandsk accent og var maskeret. Alligevel kunne kvinden fortælle, at han havde mørkt hår, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. juni 2019 @ 19:25

 28. Måske de to “Kunstnere “søger støtte til at blive spillet hos DR (p3-p4)???….hvorfor skulle de ellers lukke den slags bavl ud?

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2019 @ 19:41

 29. Stem på Stram Kurs. Sejr.

  Kommentar by NulTolerance — 2. juni 2019 @ 19:46

 30. Der har sgu altid været noget ubegavet over hooligans, de skulle have invaderet scenen og gennemtærsket de to islamslikkere.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. juni 2019 @ 20:44

 31. Christiansborg er, som det før er sagt, et MORALSK OG INTELLEKTUELT FALLITBO. Vælgere som stadig har tillid til partier som S, K, V, EL, R, LA og Alternativet, må være meget uvidende. Alle disse partier er jo tilhængere af EU, nedlagte landegrænser og masseindvandring. De er dermed også tilhængere af statscensur og afskaffelse af demokratiet og nationalstaten/folkehjemmet. Og de går ind for fordrivelse og udskiftning af den danske del af befolkningen. Det skal ske ved at lade yderligere en eller to millioner fra Afrika slå sig ned i Danmark, til evig forsørgelse. (det ligger i Marokko-traktaten, som også kræver censur i løbet af i år)

  At man ikke har styr på den ekstra kriminalitet som indvandringen medfører, kan ses af de utallige gadeoverfald, hjemmerøverier, voldshandlinger, stenkast og påsatte brande m.v. som hærger Danmark i denne tid. Det ser også ud til at politikerne ignorerer at masser af danskere invalideres eller omkommer som følge af indvandring plus stupid og hensynsløs politik.

  Disse partier vil jo også overtage Solens og naturens egen regulering af klimaet. De ønsker så at sige at træde i Vorherres sted. Et storhedsvanvid som de agter at bruge mange milliarder kr. på. I forvejen sviner de med vores penge i et omfang, så cirka halvdelen af statsbudgettet bruges på idiotiske eller landsskadelige formål.

  De gamle politikere mener selv de er kloge og dygtige og arbejder benhårdt på at skabe et bedre Danmark. Sandheden er at mange af dem er luddovne, uduelige, grådige, kyniske og korrupte. De har haft masser af tid til at sætte sig ind i at nazisme og islamisme er noget nær det samme. Alligevel støtter socialistiske og “borgerlige” partier indstrømningen af muslimer og islamister.

  Stort set har de gammelkendte partier ikke styr på nogetsomhelst. Se hvordan det gik med postvæsnet, skattevæsnet, serum-institutet, vaccinefabrikken, “supersygehusene”, tvangsdigitaliseringen, IT-projekterne, integrationen og “berigelsen”. Se hvordan det går med DR, TV2, DSB, MR, pengefabrikken, udlændingestyrelsen, retsvæsnet og “Patientsikkerhed” etc.

  Alle Vs “reformer” har alle været fiaskoer. Hele vejen igennem har partiets politik været asocial. Partiets boligpolitik er en skandale, behandlingen af de gamle er en skandale, behandlingen af børn og unge er ofte nærmest forbryderisk, behandlingen af arbejdsløse, skilsmisseramte og hjemløse er noget svineri, den røde familiepolitik er der ikke rettet op på, sundhedsvæsnet er skubbet ud i kaos, roderi, svigt og modbydeligheder overfor patienter og pårørende osv., osv. Helle T-S regeringen var lige så ringe, men det er jo mere aktuelt at skrive om Lars Luskebuks rødbrune fascist regering.

  Danmark er ved at være en bananstat eller big-mother-stat hvor alting sejler, og lige nu har vi retning mod at blive en fejlslagen stat á lá Libanon.

  Her op til valget vil man pludselig gøre en masse godt for vælgerne. Men det er bedrag, lumskerier og forræderi altsammen.

  Stem på STRAM KURS, NYE BORGERLIGE eller evt. Messerschmidt fra DF. Stem for Guds skyld ikke på et af de gamle folkemorderiske partier.

  (Hvis man har indvendinger mod dette indlæg, hører jeg gerne derom)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. juni 2019 @ 21:04

 32. Med til ovenstående hører 1: at landegrænsen mod syd stadig er hullet som en si, 2: at udviste forbrydere ofte får lov til at blive,3: at bestialske overfald og mordforsøg tit ender med domme som banditterne griner af, 4: at danskerne sættes om bag i køerne mht. boliger, jobs, velfærdsydelser og pensioner m.m., 5: at hundreder af ansatte i politiet, i forsvaret, i sundhedsvæsnet og i staten/kommunerne har fået en uretfærdig og uforskammet behandling af politikerne.

  Hertil kommer enorme mængder af svineri og bureaukratisk tyranni overfor menige danskere, både enkeltpersoner, skilsmisse-forældre, børn og familier.

  Som kronen på værket fjoller politikerne astronomiske beløb væk på utopiske projekter. Ca. 55O milliarder kr. pr. år ødsles væk på landsskadelige formål. (mens danskere lider og dør pga. manglende bevillinger til hjemmepleje, sundhed og boligbyggeri osv.)

  Man kan roligt betragte Danmark som et MISREGERET land i næsten frit fald.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. juni 2019 @ 21:27

 33. Med fare for at gentage mig selv, vil jeg gentage mig selv.. Mens de skabede rødgrød-børn laller i deres velbehagelige selvfeds-bekræftende-invasions-kogegryde, kan man jo lige lave lidt modtryk..

  Hej uriasianere, her er forslag til opslag, folder, klistermærke.
  Måske bare et papirprint i postkasserne. Klip og print, eller skriv selv mere på.
  Eller find selv på noget, anything.
  Dette har intet med kim møller, uriasposten at gøre, alene holdninger udtrykt af gaflen, uden copyright.
  Vær diskret. Det kan være farligt at kæmpe for fred og ret.

  Det er slutspurt for paladinen..

  ….

  Er du landet Danmark tro,
  Eller statens malkeko?

  Betaler du alt til islam mens du selv er et offerlam?

  Prøv sharia-guided- tours, eller stem nu på stram kurs

  Hej nabo
  Har du også fået nok af politikeres vrøvl og selvmodsigende adfærd? Vil du og dine børn leve i et frit, rigt, roligt land, med ansvar, lov og ret?
  Så er det sidste chance nu, desværre. Hvis ikke DK skal kollapse under vægten af indvandring fra muslimske lande, så skal der skiftes kurs nu. Det betyder ikke ondskab mod indvandrere, men der er nogle problemer, der SKAL løses og de er ikke løst i 20 år. For at få en ægte og ærlig debat i folketinget, så stem stram kurs ind, grundlovsdag. Ellers er det nok den sidste, der er værd at fejre.

  God valgdag, ingen ved hvad du stemmer på.

  Mvh. en af dine naboer derude.

  ….

  Er du ung og glæder dig til en fremtid i fred og frihed?

  Eller vil du gerne have vold, had, oprør, tvang, fattigdom?

  For et lovstyret danmark, stem stram kurs.

  SÅ ER DET NU, DANMARK.
  VI VIL FRIHED HER TIL LANDS, IKKE SHARIA- DØDEDANS.
  MÅSKE SIDSTE CHANCE.
  STEM STRAM KURS.

  ..
  Hej tvivler.

  tror du på, hvad du ser i tv? Tror du, du ved hvad der foregår? Eller har du mistanke om, at det du ser til daglig ikke passer med de almindelige mediers (msm) versioner? Gå på nettet og læs kritiske netaviser og tænk over, at det er dit ansvar at være informeret nok. Tænk hvis de almindelige medier lyver? – Det gør de!.
  Hvis du ikke har tid, så stem Stram kurs eller Nye Borgerlige. For en sikkerheds skyld. Ellers vil du nok se, at dit Danmark simpelthen forsvinder. Tør du tage den chance?

  Mvh. Informeret nok.

  Kommentar by Gaflen — 2. juni 2019 @ 21:35

 34. Mette Islam-importør nr 1 Frederiksen vil åbne for at modtage kvoteflygtninge ca 6.000 år år.Det er 60.000 flygtninge på 10 år DVS samme antal som indbyggerne i Randers(den 6. største by i Danmark). Det koster 120 Milliarder hvert år for 60.000 flygtninge (hvis hver flygtning incl bistand, boligsikring, børnepenge og børnepasning hver får 200.000 kr).

  Kommentar by H. Nielsen — 2. juni 2019 @ 21:59

 35. @H. Nielsen 21:59
  Mon vi tager et par år på Grækenlandsstadiet eller rykker vi direkte i Venezuela-mode?

  Kommentar by Lider af danskhed — 2. juni 2019 @ 22:26

 36. Nå, spild af penge- rap er bare tabere og narkomaner med dårligt sprog.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. juni 2019 @ 22:26

 37. Fint forslag fra GAFLEN. Tror at det bliver endnu bedre hvis der tilføjes et PS om at læse Uriasposten, den korte avis, snaphanen, 24nyt.dk, document.dk og black pigeon, you tube: Merkels migrant crisis.

  Kommentar by Anonym — 2. juni 2019 @ 22:31

 38. Fint forslag fra GAFLEN. Tror at det bliver endnu bedre hvis der tilføjes et PS med opfordring til at læse Uriasposten, den korte avis, snaphanen, 24nyt.dk, document.dk, sundhedsvæsnets deroute og black pigeon, you tube: Merkels migrant crisis – Kalergiplanen – EU = Europas undergang – Malmø og Paris: terror og skoler i flammer osv.

  Kommentar by tp — 2. juni 2019 @ 22:35

 39. Så er det slut med at indløse entrebillet til Tivoli Friheden mere, mage til udemokratisk koncern findes der flere og flere af, der er ikke en festival eller koncert der ikke batcher politikerne på højrefløjen og jeg nægter at støtte dem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. juni 2019 @ 22:41

 40. Vigtig.
  Se lige hvorfor:
  Hvorfor Paludan blev Hevet ud af NB, er pga en løgn, (02.06.2019)

  https://youtu.be/EnIH-OadKXQ

  Pernille Vermund gør lige som en Socialdemokrat. Der skal lige skores nogle billige points op til valget. En løgn kan bruges til alt. Tænk, at svine et andet parti til på denne usober måde, og så endda at blive fyret på løgnen.

  Videoen det drejer sig om Hedder:
  Paludan, Floder af Blod-talen (København, 01.10.2016)
  Offentliggjort den 1. jan. 2019
  Den 1. Oktober 2016 holdt Rasmus Paludan, sammen med “For Frihed” en demonstration ved Mindeankeret i Nyhavn den berømte Floder af Blod-tale, hvor Rasmus Paludan advarede mod en evt. kommende borgerkrig.

  Det er jo løgn når Pernille Vermund siger: At det KUN er Muslimernes blod der vil flyde i gaderne. BT svælger i løgnen, og de to damer er helt på bølgelængde, når der skal svines.

  Berlingske er da vidst heller ikke for fine i kanterne:

  https://www.berlingske.dk/politik/han-ville-se-fremmede-fjenders-blod-i-kloakken-nu-er-han-fortid-i-nye-borgerlige

  02.06.2019
  Han ville se »fremmede fjenders blod i kloakken«: Nu er han fortid i Nye Borgerlige
  En opsigtsvækkende tale om »fremmede fjender« har ført til splittelse mellem Nye Borgerlige og kandidaten bag ordene. Nu er han fortid i partiet. Men hvordan gik det til, at forsvarsadvokaten Rasmus Paludan overhovedet blev opstillet? Berlingske er dykket ned i sagen, som partiet helst ville have været foruden.
  —————————————
  Jeg er sikker på, at det er Fake News “Forkert udlægning” (!Kloakken!)

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. juni 2019 @ 22:44

 41. Se lige hvorfor:
  Hvorfor Paludan blev Hevet ud af NB, er pga en løgn, (02.06.2019)

  https://youtu.be/EnIH-OadKXQ

  Pernille Vermund gør lige som en Socialdemokrat. Der skal lige skores nogle billige points op til valget. En løgn kan bruges til alt. Tænk, at svine et andet parti til på denne usober måde, og så endda at blive fyret på løgnen.

  Videoen det drejer sig om Hedder:
  Paludan, Floder af Blod-talen (København, 01.10.2016)
  Offentliggjort den 1. jan. 2019
  Den 1. Oktober 2016 holdt Rasmus Paludan, sammen med “For Frihed” en demonstration ved Mindeankeret i Nyhavn den berømte Floder af Blod-tale, hvor Rasmus Paludan advarede mod en evt. kommende borgerkrig.

  Det er jo løgn når Pernille Vermund siger: At det KUN er Muslimernes blod der vil flyde i gaderne. BT svælger i løgnen, og de to damer er helt på bølgelængde, når der skal svines.
  Forsætter.

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. juni 2019 @ 22:45

 42. Forsat.
  Berlingske er da vidst heller ikke for fine i kanterne:

  https://www.berlingske.dk/politik/han-ville-se-fremmede-fjenders-blod-i-kloakken-nu-er-han-fortid-i-nye-borgerlige

  02.06.2019
  Han ville se »fremmede fjenders blod i kloakken«: Nu er han fortid i Nye Borgerlige
  En opsigtsvækkende tale om »fremmede fjender« har ført til splittelse mellem Nye Borgerlige og kandidaten bag ordene. Nu er han fortid i partiet. Men hvordan gik det til, at forsvarsadvokaten Rasmus Paludan overhovedet blev opstillet? Berlingske er dykket ned i sagen, som partiet helst ville have været foruden.
  —————————————
  Jeg er sikker på, at det er Fake News “Forkert udlægning” (!Kloakken!)

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. juni 2019 @ 22:45

 43. Gætter på “Jøden” på et tidspunkt er blevet omtalt som “jyden”. Hvorefter een af høreskaderne har hørt det som “jøden”…

  Mens vi er ved det rene vanvid:
  TV2 Fake News fremturer fortsat. Fordi de (selvpåførte) frygtelige og kummerlige forhold Slamskøgerne og deres lænders bæbrune frugt lever under, så SKAL “hjem”, må vi forstå. HJEM.
  Og det ikke ment som de shitholes de kommer fra, og ønskede omdannet til helvede på jord.
  Nej hjem til Aarhus-model, pædagoger, psykologer og gruppekram.
  Ubetinget og voldsomt bakket op af landsforræderne fra bl.a RV.

  Er jeg mon den eneste, der i dag udelukkende ser en golfbold på en tee, når Mohammad Østengaard’s kuglerunde irriterende forræderfjæs toner frem på TV?
  Synet er blevet så livagtigt, at jeg hvergang febrilsk leder efter min imaginære “driver”.

  Kommentar by White knight — 2. juni 2019 @ 22:49

 44. Ynkeligt og tåkrummende. Tror jeg også, at det meste af publikum syntes. Der var i hvert fald ikke meget jubel at spore.

  Kommentar by Voltzejn — 3. juni 2019 @ 01:17

 45. Jeg havde overhovedet ikke forestillet mig at skulle stemme på Stram Kurs, men efter den behandling RP har fået i medierne, så er jeg blevet i tvivl…

  Kommentar by Martin — 3. juni 2019 @ 05:09

 46. Hvis Danskerne ønsker islamsharia undertrykkelse med terror etc, så stem på alle de andre partier end DF, NB, eller Stram Kurs. Stram kurs har fortjent alt den støtte de kan få for friheden og demokratiets skyld. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2019 @ 07:23

 47. Med de lidet chokerende drejebøger der hemmeligt foreligger i samtlige islamiske instutioner herhjemme, om erobring af vores land.
  Er der eet – og KUN EET sted, at anbringe sit kryds på onsdag:
  UD FOR “P” – STRAM KURS
  Hvis man fortsat ønsker, at forblive DANSK.
  GLEM ALT om den tyske besættelse.
  Det hér, bliver mindst 100.000 gange værre, målt alene i dødsofre.

  Kommentar by White knight — 3. juni 2019 @ 11:04

 48. Det hér, bliver mindst 100.000 gange værre, målt alene i dødsofre.

  Kommentar by White knight — 3. juni 2019 @ 11:04

  HVOOOOOOOORNÅÅÅÅÅÅÅÅÅR?

  Er det i 2020? 2023? 2030? 2050? 2100? Hvornår sker det?

  Stem Rasmus Paludan personligt og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. juni 2019 @ 12:42

 49. Mærkeligt at alle “rappere” med et massivt misbrug af narko og alkohol totalt underkaster sig “fredens religion”.

  Den “syngende” narkoman Jokeren a.k.a. Jesper Dahl fører således valgkamp for islamisten og Hiz ut-Tahrir-tilhængeren Sikkandar Siddique, der stiller op for Gøglerpartiet.

  Kommentar by Revisoren — 3. juni 2019 @ 13:57

 50. Carlo 12:42
  Hvad er det, du er i tvivl om?
  Vi har kurs mod et nyt Libanon/ Balkan.
  Hvis ikke du tror, der kommer til at flyde blod, så…
  .. sov du trygt videre

  Kommentar by White knight — 4. juni 2019 @ 05:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper