3. juni 2019

Michael Thestrup: “Som fagøkonom har jeg set skriften på væggen for vor velstand og velfærd…<3

Kronik af Michael Thestrup i Jyllands-Posten – Udlændingepolitik er gået fra at være ligegyldig til altafgørende.

“Første gang, jeg bemærkede islam, var, da Irans ayatollah Khomeini i 1989 udsendte en fatwa (dødsdom) over den britisk-indiske forfatter Salman Rushdie som følge af bogen ‘De sataniske vers’.

… Anden gang, jeg bemærkede islam, var ved terrorangrebet på USA 11. september 2001 inklusive et tvindslag med jublende palæstinensere.

Min væmmelse over begge blev delt af alle mine kolleger undtagen én, som i stedet glædede sig over, at USA ‘endelig’ var blevet ramt, og som ‘godt forstod’ de festende palæstinensere.

Først da opdagede jeg, at han også var min eneste muslimske kollega, men jeg slog det hen som en enlig svale.

[…]

Et andet afgørende øjeblik var i 2004, da jeg hjemrejste til Danmark efter en årrække i udlandet.

Tilfældigt kom jeg forbi Griffenfeldsgade på Nørrebro i København, hvor jeg havde boet i begyndelsen af 1990′ erne. For nostalgiens skyld ville jeg se, hvem der boede i min gamle lejlighed.

Stor var min overraskelse, da der udelukkende var danske navne på dørskiltene i opgangen, for var Nørrebro ikke Danmarks største multikulturelle smeltedigel, hvor integrationen fandt sted? Forbløffet tjekkede jeg 70-80 opgange i nærområdet, hvoraf hovedparten udelukkende viste danske navne, mens andre opgange havde en høj andel af ikke-vestlige navne.

Da brast min medieskabte illusion om integrationen, for opgangene var jo reelt opdelt i små ‘kridhvide’ og ‘tiltagende brune’ parallelsamfund presset sammen i få gader.

Da lovede jeg mig selv ikke længere at stole på indvandringsglade politikere og journalister, men i stedet selv at gå til kilderne, at krydsreferere oplysninger og at tjekke, om indvandringsfortalernes budskaber stemte overens med deres personlige valg og handlinger.

… Ved at købe millionvilla i hjertet af ærkehvide Valby følger Johanne Schmidt-Nielsen (EL) i samme fodspor. Den mulighed har det indfødte Underdanmark ikke, som derfor tvinges til at bære broderparten af indvandrerbyrden i egen hverdag. …

Kun en tåbe frygter ikke problemer, som efter årtiers ihærdig indsats fortsat er uløste i Danmark såvel som i mange andre vesteuropæiske lande, som er irreversible af natur, og som vokser eksponentielt.

Som fagøkonom har jeg set skriften på væggen for vor velstand og velfærd: Det bliver ikke kønt, når det for sent går op for landets indfødte ufaglærte, at de er blevet narret til først at dele, siden udvande for til sidst at aflive velfærden for bestandig gennem ikkevestlig indvandring.

Derfor er en stram udlændingepolitik det vigtigste spørgsmål for mig i dag.”

Oploadet Kl. 07:38 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101825/trackback

43 Comments »

 1. Spot on!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 3. juni 2019 @ 08:22

 2. Hvorfor vil ingen svare på dette spørgsmål:
  ” Hvorfor skal ALLE lande der har åbnet deres hjerter, have mere Politi og bruge milliarder på sikkerhed, alt efter hvormeget de enkelte lande har åbnet der hjerter”

  Jeg har spurgt alle partier, ikke et har svaret, kan nogen her finde et svar. For mig bekendt er de oprindelige befolkninger ikke blevet mere kriminelle.

  Kommentar by Anders Nielsen — 3. juni 2019 @ 08:32

 3. Det er sidste gang vi har en chance for at vende udvikling af Demokratisk vej. Stem DF, NB, eller Stram kurs. Alle andre stemmer vil være spildt, hvis vi vil vende udvikling bort fra Islamisk undertrykkelse til til fordel for frihed og demokrati. (STØT SIAD). God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2019 @ 08:35

 4. Jamen det Michael Thestrup beskriver er supergodt og er som taget ud af munden på mange danskere. Men det vigtige er hvem Michael Thestrup så stemte på nu da han var klar over problemet.

  Kommentar by Piphans — 3. juni 2019 @ 08:42

 5. Naivt at tro vi kan vende udviklingen ad demokratisk vej… det skulle vi have gjort for længe siden

  Kommentar by redneck — 3. juni 2019 @ 09:15

 6. Det mest positive i artiklen er at han som fagøkonom tør stå frem og sige de mest “hellige mantraer” i vores tid lige midt imod: Udlændingepolitik er økonomisk altafgørende!

  Det eneste mere “hellige mantra” er vel at:
  Demografi (IQ) er økonomisk altafgørende!

  Kommentar by Hvideplov — 3. juni 2019 @ 09:20

 7. Sammenrend af politikere, mediefolk, kulturklovne, væmmelig boere, bedstemødre og offentlig ansatte har magten i kraft af deres ansættelse i offentlig betalte stillinger som de udnytter til at udradere Danskerne og nedbryde velfærdsstaten, det positive er at de også sidder på den gren de er i gang med at save over, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. juni 2019 @ 09:27

 8. Til #5 redneck — 3. juni 2019 @ 09:15
  Desværre havde Plato og Aristoteles en pointe angående demokratiets svagheder. Hvis demokratiet bestod af fornuftige vælgere ville alle danskere have stemt udelukkende på Fremskridts Partiet efter udlændingeloven i 1983. Men sådan gik det ikke! Rent faktisk er alle de gamle partier (A+B+C+V) skyldige i at have sammenarbejde med Nazisterne den gang de havde muligheden for det. At de igennem deres egne medier kalder andre for Nazister er HELT til grin.

  Kommentar by Hvideplov — 3. juni 2019 @ 09:37

 9. Danmarks Radio fortsætter med at hamre budskabet om klima ud i æteren.
  Hver eneste af de spurgte siger det samme : “politikere gør for lidt, vi kræver handling NU”.

  Det kan man dressere en papagøje til at sige, og lige som papagøjen der efterligner nogen lyde, plaprer dumme danskere op om noget klimahalløj de heller ikke forstår sammenhængen i.

  Kommentar by k.m. — 3. juni 2019 @ 09:58

 10. De venstreorienterede skal, vil og må komme til at betale for deres ansvar, ligeledes de offentlige ansatte ledere og industriens magtfulde mafia, som har støttet op og presset dette scenarie frem. Nogen er altså nødt til at stå til regnskab og dø for dette ..

  Kommentar by Cat Girl — 3. juni 2019 @ 10:03

 11. Hvor mange har lagt mærke til at KOMMUNISTERNE/RØDFASCISTERNE har det med at skifte navn en gang i mellem? Efter at de rødes skrækkelige forbrydelser i mange lande var blevet afsløret, begyndte de at udgive sig for “humanister” som forsvarede MR. Så blev de til de “klimabekymrede”. Det sidste nye er at de kalder sig “de grønne”.

  Nogle af dem kalder sig endog “borgerlige”. F.eks. er forskellen på VENSTRE og RADIKALE VENSTRE blevet mindre og mindre.

  Hvis man ikke som vælger ikke ser sig godt for, risikerer man at blive nyttig idiot for marxister og folkefjender.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. juni 2019 @ 10:09

 12. RETTELSE: Hvis man som vælger ikke ser sig godt for, risikerer ……

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. juni 2019 @ 10:11

 13. Hvad NB eller ingen andre end Paludan tør sige, er: Islam skal ikke øge, den skal ikke stagnere, islam skal mindske i Danmark. Islamimporten er 150 års største fejltagelse, og den er besluttet af politikere, der var spejlblanke på emnet.

  Kommentar by BB — 3. juni 2019 @ 10:19

 14. Det er forbavsende hvad man kan finde ud af, hvis man ikke stoler på propaganda medierne, men sætter sig for selv at undersøge sagerne. Så finder man ud af at partierne, demokratiet, DR, TV og papiraviserne m.m. ikke er hvad de udgiver sig for at være. Og at velfærdsstaten har en masse skumle bagsider.

  Nå, har desværre ikke mere tid lige nu, vender tilbage senere. Men husk at stemme på Stram Kurs, NB eller evt. DF.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. juni 2019 @ 10:22

 15. Michael Thestrup har skrevet gennem flere år rigtig mange gode læserdebatindlæg i Berlingske.
  Utroligt når der skrives, tales om problemerne med islamisk indvandring, at der ikke er flere der gør oprør. Bare tag til Nørrebro station, det er Pakistan, tag til Saxogade og se alle parabolerne og alle de nedrullede gardiner. Der kommer flere og flere ind og flere og flere danskere flytter ud. Hvorfor mon? Stil spørgmålet til politikerne!

  Kommentar by IES — 3. juni 2019 @ 10:26

 16. Hvad forefindes der af aftaler og traktater med muslimske lande?
  Kalergi om at udskifte Europa med et overfolk. Nazi tiden med et arisk.
  Skat til muslimer betalt af jøder og kristne for at kunne bo i et område. Dhimmi. Betaler vi og udskiftes allerede?

  Kommentar by Anonym — 3. juni 2019 @ 10:37

 17. 20.000 ekstra i kvote.
  + deres familie sammenføring. Der bliver nok ikke lige valgt hele familier.
  Bolig, “løn”,børnepenge osv.
  Kom med et bud i milliarder.

  Kommentar by p — 3. juni 2019 @ 10:42

 18. Fint nok med Michael Thestrup. Men det vidste vi andre for mindst 15 år siden. Og det burde politikerne have vidst og handlet på for mindst 15 år siden.

  Når man efter noget tid udenlandsk kommer hjem og tænder for medierne, får man nærmest et depressionschok over, hvor umådeligt langsomt og underfrankeret erkendelse indfinder sig hos den snakkende klasse. De nosser rundt i for længst uddøde fantasier, mens de holder virkeligheden væk i strakt arm.

  Det er ikke politikere og medierne, der vil (eller kan?) løse noget som helst, men bare holde den gående længst muligt, mens de udskammer meningsløst til højre og venstre – især til højre.

  Kommentar by traveler — 3. juni 2019 @ 11:19

 19. Danmarks deroute startede vel allerede da det der nu er Sydsverige gik tabt til Svenskerne, siden gik det galt da en del af det der siden blev til Nordtyskland gik tabt/blev sjusket bort til Tyskerne. Danmark er blevet mindre og mindre, og i takt hermed er danske politikeres ego/overvurdering af deres betydning for verdenshistorien blot vokset og vokset; tidens problemer med tilvandrede muhammedanere er kun endnu et skridt i retning af Danmarks endelige forsvinden, denne gang dog villet og fremskyndet af en politisk elite, der udelukkende er interesseret i egen fordel og handler i strid mod alle advarsler og erfaringer gjort andetsteds. Spytslikkeriet overfor EU fra mange danske politikeres side er et yderligere skridt mod Danmarks undergang. Eneste lyspunkter er Stram Kurs og Nye Borgerlige; de vil opleve samme udfrysnings-taktik som SverigeDemokraterne, men man skal jo starte et eller andet sted. En stemme til gammelpartierne er en stemme for mere af det gamle lort og dermed spildt. At afvente svar fra gammelpolitikerne omkring de egentlige problemer er spild af tid. Forvent intet udover en sludder for en sladder fra dem…

  Kommentar by krassisten — 3. juni 2019 @ 11:22

 20. 5) Det har vi vi Rasmus Paludan og stram kurs (samt DF og NB)….det er der håbet er….ellers er det naivt, eller umuligt. Vi har et håb (naivt eller ej) ved dette valg.

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2019 @ 11:31

 21. Jeg forstår ikke udviklingen i meningsmålingerne. Der er snart absolut flertal til Socialdemokratiet og venstrefløjen. DF er på vej til udryddelse.

  Det er stik modsat udviklingen i resten af Europa.

  Danskerne kan tilsyneladende gå på vandet.

  Jeg er sikker på, at det vil blive misfortolket af opinonsdannerne i Danmark. Til trods for, at Socialdemokraterne har signaleret en stram udlændingepolitik svarende til DF’s, så vil man sige: Danskerne har stemt for mere indvandring. Lad os fuldende Danmark som en multikulturel og -etnisk stat.

  Debatten i medierne bliver ulidelig de kommende fire år. Presset på Sociademokratiet for at give efter vil blive enormt.

  Kommentar by np — 3. juni 2019 @ 11:40

 22. @ 5 Redneck – enig! Desuden får vi sikkert en rød regering, så indvandringen kommer til at eksplodere. Jeg stemmer NB, da jeg ikke kan snuppe Uwe Max, og jeg synes, at Paludans chikanesag er betænkelig.

  Kommentar by Kuffar — 3. juni 2019 @ 12:07

 23. Socialsocialisternes Mette Frederiksen snakker efter hvad hun tror vil give flest stemmer til S og hende selv. Hun har ABSOLUT ikke tænkt sig at stramme nogetsomhelst mht. indvandringen. Det er ren valgflæsk. Beviset for det er at hun har udtalt sin begejstring for Marokko-traktaten som foreskriver at Danmark skal omdannes til en afrikansk koloni, og at al demokratisk debat skal afskaffes. Socialsocialisternes politik er kommunistisk og forskellen på S, R, V, SF og K er minimal. Alle fem partier fører Danmark mod afrikanisering og undergang. De andre gamle partier skubber os også frem mod galskab, islamisering, libanon-kaos og borgerkrig.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. juni 2019 @ 12:10

 24. Ingen tvivl om at invasionens topprioritet er at lænse alt hvad lænses kan fra de besatte områder. Utroligt dumskerdumt at være besat af besparelser, samtidigt med vognlæs efter vognlæs af penge væltes ned i invasionens bundløse hul. Og klima er en nydelig afledning orkestreret af rød. Men klima er vel også indeklima, hvor invasionen missionerer for sharia med tørklæder, gadeklima med vold&burka, jobklima med racisme mod dkere, kulturforurening, speltmorprutter..

  Kommentar by Gaflen — 3. juni 2019 @ 12:14

 25. # np kl. 11.4O: Kan vi stole på meningsmålingerne? Det véd vi at man ofte ikke kan. Men det er da bekymrende og uhyggeligt at V, SF og K har fået over en halv million stemmer i alt ved EU-valget. V gik enda frem. Merkel og EU er jo ved at køre Europa i sænk, iflg. netaviserne. Så hvorfor støtter så mange vælgere EU? Se Kalergi- og Marokko-planerne hos black pigeon på you tube.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. juni 2019 @ 12:30

 26. @Ole Jensen 12:10 Beviset for det er at hun har udtalt sin begejstring for Marokko traktaten som foreskriver at Danmark skal omdannes til en afrikansk koloni.

  Hvornår sker dette?
  I skriver hver dag, at det sker, men der sker jo ikke noget. Nu har vi haft Marrakech aftalen i et halv år, hvor er negerovertagelsen af Danmark?

  Stem Rasmus Paludan personligt, stem Stram Lurs og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. juni 2019 @ 12:35

 27. Politikerne er ikke hele problemet. Storkapitalen spiller også en rolle. De grådige megarige sætter dagsordenen. Tænk på Bill Gates, Zuckerberg, Soros, Tim Cook, Jack Dorsey; og EU-kleresiet kan regnes med. De kan købe sig til alt. De promoverer alle Multikulti-ideologien. De er nutidens adel, og dermed løber de samme risiko som den franske og den russiske adel.

  Kommentar by Ole Madsen — 3. juni 2019 @ 12:38

 28. halvt år

  Stram Kurs

  Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. juni 2019 @ 12:39

 29. Har lige hørt Debat på P1 hvor politikere meget indigneret talte om at der ikke blev brugt penge nok på velfærd til børn, gamle, arbejdsløse, hjemløse og syge. Men det er løgn, hykleri og bedrag, for hovedårsagen til at der mangler penge til alt muligt, er jo at der bruges hundredvis af milliarder kr. på indvandring, integration og pengeforsendelser til Afrika, Pakistan og Afghanistan osv.

  Ikke med eet ord nævnes de enorme udgifter til indvandringen. Man lader som om det kun er et spørgsmål om højere eller lavere skatter. Men V har importeret ca. 6O.OOO migranter fra Afrika siden 2o15, til en årlig pris på mange milliarder, og de røde partier er enige i at desto flere indvandrere desto bedre.

  Både den blå og den røde fløj forsøger at bilde vælgerne ind, at de ønsker at give den bedst mulige velfærd m.m. til danskerne. Men det er en stor løgn. Man vil tværtimod støvsuge og rundbarbere velfærd og sundhed, for at skaffe penge til endnu mere invasion og besættelse.

  Og man er parat til at bruge mange milliarder på at styre vind og vejr. Penge som også skal suges ud af kernevelfærden.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. juni 2019 @ 13:05

 30. # di Napoli 12.35: Du skriver “men der sker jo ikke noget”. Jeg tror du tager helt fejl. Der er tale om en snigende udvikling. Derfra hvor du er, kan du vel ikke se hvad der sker ved grænserne, og i ghettoerne osv.
  Men læs netaviserne! Du skriver også: “Hvor er negerovertagelsen af Danmark”? Jamen kommer du aldrig rundt i en større by? Det vrimler jo med negre og arabere i gaderne, butikkerne, bankerne, skolerne, bibliotekerne, busserne, S-togene og socialkontorerne osv. Sidder du altid derhjemme? Men godt at du er klar over at der er brug for Stram Kurs.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. juni 2019 @ 13:18

 31. MSM har i de sidste mange uger været travlt beskæftiget med at føre valgkamp for rød blok, og hjernevaske pøblen med klimaparanoia, så de næsten har glemt den obligatoriske Trump-bashing.

  Nu er Trump dog på besøg i London, og hædersmanden har allerede givet byens islamistiske borgmester Khan tørt på.

  Det vækkede naturligvis læderbøssen Jesper Steinmetz på TV2 Fake News, der straks luftede sit indestængte Trump-had…

  Kommentar by Revisoren — 3. juni 2019 @ 14:21

 32. tsk-tsk.. “demokrati”.. personligt er jeg helt stoppet med at tænke i partier og “lad-os-nå-det-til-næste-folketingsvalg” attituden. Nej, vores politikere kommer ikke til at løse det her problem. Det bliver noget andet der løser det..

  Kommentar by Morten — 3. juni 2019 @ 14:53

 33. Var, som vidst nævnt tidl., en tur i Hamborg for et par uger siden. Troede sgu vi var kørt for langt.
  Det VRIMLEDE med negere og arabere dagen lang. Store bydele med udelukkende halvmåner og silkebukser og islamiske bazarer og butikker skulder ved skulder.
  Så jow jow bare rolig, det kommer.
  Herhjemme kan man endnu møde en hvid i indre by.
  Det andet var hæsligt og voldsomt deprimerende.
  Forstemmende og deprimerende er det ligeledes at høre og se alle de forvildede kvindemennesker af begge køn. Der raser over normeringerne i vore institutioner, og manglen på “voksne” til at styre specielt det brune yngel, der opfører sig som vrede aber.
  Hvis der findes en Nobelpris for opfindsomhed, må den gå til disse klynkende forældre og hele rosset af rødblå på Christiansborg med konsorter.
  Som de rene alkymister fabler de om X antal fantasillioner til det og det og det og…
  Her har vi folk, der åbenlyst har opfundet FORMLEN. Formlen for, hvordan man ka’ bruge de samme penge igen og igen.
  Det ER da til en Nobelpris.
  Her har de i årevis stemt for flere negere. MASSER af negere og arabere. Og så mener man at pengene stadig er til rådighed. Og kan bruges en gang eller 7 flere.
  Hør her “veninder” af samtlige køn:
  Som en bekendt plejer at sige:
  “Man ka’ ikke både .kide i bukserne og dufte af parfume.”
  Er det klar nok tale?
  I øvrigt er bannere og skilte med “Er der en voksen til stede” helt malplacerede.
  Efter at have set det store kontingent børn og unge, der stiller op til dette FV – foruden alle de, der allerede sidder derinde. Ville bannerne være langt mere relevante hér.

  Kommentar by White knight — 3. juni 2019 @ 15:19

 34. Vores politikere halser efter en samfundsudvikling, ingen visioner….

  Kommentar by FrafaldenModerat — 3. juni 2019 @ 17:36

 35. Som Michael Thestrup har jeg set skriften – ikke på væggen – men i Pia Olsen Dyhrs, Margrethe Aukenss, Pernille Skippers, Jan E. Jørgensens og Rane Willerslevs lallende barneansigter.

  Nu begynder uddelingen af det danske arvesølv og -guld for alvor, og mon ikke Willerslevs siberiske ånder sendte ham et varsel, da der røg en tagsten af Mor Danmarks nationale museum?

  Statsministeren overlevede, men nationen tager nu for alvor sin deroute, og Venstre ender sikkert som alle de andre smååpartier.

  Som Thestrup skriver, vil velfærden nu blive overvældende og udvandet for i en ikke fjern fremtid at forsvinde, fordi arven bliver soldet op og delt med alle, der gider at komme hertil.

  Vi har længe været i valgkamp både op til valgene og imellem dem. Vi befinder os i permanent valgkamp, fordi ikke midnst journalisterne løber rundt og sladrer og intrigerer for at sælge aviser.

  Heller ikke jeg tror et øjeblik på, at Mette Frederiksen vil kunne stå imod både de radikale og SF og Enhedslisten. Hun har sikkert hele tiden regnet med beklagende at skulle meddele, at det ikke lader sig gøre, og at der ikke er tale om valgfusk men nødvendighed.

  Vi har allerede et stort muslimsk proletariat, og vi får også et stort dansk proletariat, der vil gå hånd i hånd og med skatter og afgifter ødelægge folkets sammenhængskraft og gode vilje til at hjælpe. Venstrefløjen er grådig og får aldrig nok, alle bliver fattigere.

  Vi har tidligre fået de fleste af vore dygtige børn hjem igen, når de har været på det udlandsophold, der for mange er obligatorisk. Sådan tror jeg ikke,at det bliver i fremtiden.

  Hvorfor skulle de dog vende hjem til den forsørgelsesbyrde, som i disse dage akkumuleres som en livsbetingelse over den danske befolkning og ikke mindst ungdommen?

  Så lal du bare videre Olsen Dyhr med din fjogede lykke over at uddele andres penge. Der kommer en dag, hvor folk vil hade dig for det og forstå, at de gode tider ikke vender tilbage.

  Kommentar by Peter D. — 3. juni 2019 @ 18:33

 36. @ Kuffar 12:07

  Husk lige på, at vi ikke kender til det samlede forløb mht. Paludans chikanesag. Et polititilhold fortæller jo ikke hele sandheden. Jeg kender til et par situationer, hvor folk er blevet ekstremt dårligt behandlet af nogen og så efterfølgende har overskredet nogle grænser i forsøget på at opnå “retfærdighed”. Den ene fik et polititilhold, den anden blev truet med det. Jeg har absolut ingen forudsætninger for at vurdere Paludans sag, så jeg skriver det blot for lige at minde om, at når man ikke kender alle sagens detaljer, er det svært at dømme.

  I øvrigt bekræfter chikanesagen i hvert fald én vigtig ting: Rasmus er vedholdende, og hvis der er noget, vi har brug for mht. kampen mod islamiseringen, så er det en modig politiker, der er vedholdende.

  Kommentar by R. W. Emerson — 3. juni 2019 @ 19:59

 37. […] Den bombesikre tv-debat begyndte klokken 20 på DR. Der vil også være PET-vagter til blandt andet statsministeren og Rasmus Paludan, der begge anses som oplagte terrormål for hadske islamister.Se også Michael Thestrup: “Som fagøkonom har jeg set skriften på væggen for vor velstand og velfær… […]

  Pingback by Københavns Politi snuser efter terrorbomber – Free Speech Blog — 3. juni 2019 @ 22:41

 38. Aftenens debat i DR bød på en diskusion om kvoteflygtninge. I den forbindelse viste DR først en solstrålehistorie om en kvoteflygtning fra Congo, der med sine mange søskende var kommet til Danmark og var vældig godt integreret og glad. Den sædvanlige manipulerede propaganda fra DR. Hvordan kan DR tillade sig at blande sig i politikernes debat på denne måde ved at tage parti for et bestemt synspunkt? Rasmus Paludan sagde at man ikke skulle forsøge at integrere hottentotter i Danmark.

  Jeg forstår ikke at næsten alle partier, inklusive DF, synes at kvoteflygtninge er en god ide. De er de svageste flygtninge, hedder det sig. Men netop derfor er de også de vanskeligste at integrere i DK: Uden uddannelse, analfabeter, fattige, børnerige, syge og retarderede. Sandsynligheden for at de ender som kriminelle og bistandsklienter er stor. De kan bedre integreres i det land de befinder sig i.

  Kommentar by JC — 4. juni 2019 @ 00:06

 39. Jeg orker ikke mere, hverken at se, høre eller læse om de genopstillende partier, der alle som e´t (inkl. KD) roser sig selv til skyerne, mens jeg sidder med brækfornemmelse over, hvad de snydt og bedraget vælgerne med gennem de sidste mange valgperioder. Hvem har fået hvad de blev lovet, af dem de stemte på?

  Nu står de alle igen på rad og række og lover meget mere af det som de lovede sidste gang, som vi ikke fik. Ja, tilmed lover de nu, i de sidste krampetrækninger, for igen at få vælgerne på limpinden, meget af det, som de nye indvandrekritiske partier vil kæmpe for.

  Der er blot en forskel: SK og NB ve´d hvorfor de genopstillende partier gang på gang svigter deres vælgere og ikke kan give dem hvad de lover (tilvandrende og islamiseringen) og SK og NB ve´d hvor de skal finde de penge (de uindbudte/islam), som kan give de danske vælgerne det som de ønsker sig: Den trykhed og sikkerhed i livet vi´ betaler til.

  Ganske logisk; vores skattepenge er VORES forsikring:
  – det er den aftale VI har indgået med og for hinanden!
  – den skal ikke dække livsforsørgelse til nytilkomne!!
  – den skal sikre os og vores værdier!!!

  Det har NB og SK, som de eneste, lovet at kæmpe for. Derfor bør alle, unge som gamle, studerende som ældre, syge og handicappede som forældre og pårørende, fattig som rig, sætte krydset ved liste P eller D hvis de ikke vil snydes og gæres til grin for egne penge.

  Min genbo stemmer Stram Kurs, jeg stemmer NB, for vi vil ikke være til grin for vore egne penge.

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. juni 2019 @ 00:51

 40. For os, der meget nødigt betaler licens og gør sparsomt brug af DR-mediet, var det en bitter pille at sluge aftenens debat.

  Først den laaaangtrukne debat om rygning, som ikke bød på noget nyt, der ikke var sagt indenfor de første minutter.

  Med den sædvanlige konfliktskyhed, undlod både politikere og debatleder at skære ud i pap, at den individuelle sundhed har meget med samfundsklasser at gøre, og at der i nogle samfundslag hersker en aldeles ligeglad holdning til ansvar for personlig sundhed. Dette kan bl.a. tackles med krav om personlige forsikringer.

  Så var der alle tudehistorierne, som publikum lappede i sig og honorerede med omfangsrige klapsalver. I sandhed et publikum, der var meget, meget nemt at manipulere og efterlod en med det indtryk, at de fleste tilhørere var umodne og stemmer til venstre for midten.

  Hvad angår flygtningedebatten, synes jeg, at det seneste forslag fra DF om at nægte at give visum til personer fra lande, der ikke vil tage deres statsborgere tilbage, havde fortjent en seriøs debat.

  Nå ja, så var der Rasmus Paludan, som denne gang spillede sine kort elendigt. En surmulende og uopdragen midaldrende mand, der optræder som et forkælet barn, vinder ingen sympati. Han kendte på forhånd spillets regler, og at signalere hån og foragt overfor alle andre tilstedeværende er mildt sagt uklogt. Pernille Vermund fik skældt ganske kraftigt ud uden at opføre sig som et fornærmet barn.

  Efter debatten hang det store afgørende spørgsmål stadig i luften. Hvor skal pengene komme fra, og hvordan vil Mette Frederiksen leve op til forventningerne?

  Det er lidt som med Obama, som aldrig havde en chance for at indfri de ønsker, der brusede imod ham fra alle verdenhjørner.

  Kommentar by Peter D. — 4. juni 2019 @ 00:54

 41. Hvad angår den congolesiske kvoteflygtning, som JC også nævner ovenfor (#38 00:06), bemærkede jeg lige et par detaljer. De to mest åbenlyse var korset i flygtningens halskæde (der bliver zoomet ind, så vi ikke skal være i tvivl om, at han ikke er muslim) og den velplacerede regnbuefarvede paraply, som han åbnede til allersidst i den korte introvideo. Symbolikken må have fået det til at drive ned ad lårene på de feministiske DR-producere.

  Men der var en tredje og, synes jeg, mere interessant detalje. Da der kortvarigt bliver zoomet ind på kvoteflygtningen på tilskuerpladserne (få sekunder efter introvideoens afslutning), sidder der en ung gut lige ved siden af ham. Denne gut forekom mig bekendt, og det tog mig lidt tid at placere ham, men det lykkedes: Han hedder Andreas Kiel Jensen og er formand for Indre missions ungdom i Aars og var hovedpersonen i DR-udsendelsen ”Indefra med Anders Agger – Indre Missions Ungdom” (15. okt. 2018). Fra Aars er der omtrent 20-30 km til Mariagerfjord Gymnasium, hvor kvoteflygtningen har sin daglige skolegang, så ingen tvivl om, at de ikke sad ved siden af hinanden ved et tilfælde.

  Hvis man har bare lidt kendskab til kristne grupperinger a la IM, så ved man, at de altid er parate til at hjælpe deres egne eller potentielle nye medlemmer (tænk bare på Jehovas vidners metoder), og jeg er ikke i tvivl om, at kvoteflygtningen og hans familie er blevet hjulpet og støttet i alverdens ting fra IM, siden de er kommet til Danmark. Det, udover selvfølgelig den kristne baggrund, gør alt andet lige integrationen langt lettere, og det er også meget sandsynligt, at kvoteflygtningen ikke ville have klaret sig særlig godt i Danmark, hvis ikke det havde været for den enorme støtte og opbakning hans familie utvivlsomt har fået fra IM.

  Når IM på denne måde deltager i den flygtningevenlige propaganda, viser de sig jo så at være helt på linje med de radikale udmeldinger fra kristendemokraterne og venstrefløjspræsterne i den danske folkekirke. Derudover er det stærkt betænkeligt, at DR åbenlyst har fundet frem til dette gyldne eksempel via egne kontakter. Udover ovennævnte gør det det bare endnu mere tydeligt, hvor stærkt manipuleret det er, at det er DR-medarbejdere, som sørger for de historier, som burde være helt tilfældige eksempler fra det danske samfund. Ingen research, bare brug jeres kontakter.

  Kommentar by R. W. Emerson — 4. juni 2019 @ 02:47

 42. Flere udlændinge og flere ansat i det offentlige. Finansiering bliv længere på arbejdsmarkedet til du dør og staten sparer folkepension. Frels verdenen med mindre udledning af røg ved at sætte pris på cigaretter op. Og bla bla. ✌

  Kommentar by Anonym — 4. juni 2019 @ 07:32

 43. Danmark er fuld af kaglende høns og kællingeficerede fissede mænd, så chancen for et jordskredsvalg er nogenlunde på størrelse med omfanget af tanker i en kyllingehjerne

  Kommentar by Cat Girl — 4. juni 2019 @ 10:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper