3. juni 2019

Prof. Bolt: Demokrati ‘foregår på gaden. Demokratiet er opstand’, “Jo flere der ikke stemmer, jo bedre”

Siden valget blev udskrevet har diverse venstreorienterede organisationer afholdt massedemonstrationer, med det formål at mobilisere med venstreorienterede paroler. Bedre normeringer (flere offentlige ansatte), bedre forhold for asylbørn på Sjælsmark (afviste asylansøgere skal integreres, grænserne må væk) og fremdeles. Gudskelov afgøres politik i stemmeurnerne, ikke ved dansende deltagelse i ideologisk fætter/kusine-fest med Arne Würgler.

Professor i ‘politisk æstetik’Mikkel Bolt, er helt uenig, for som revolutionær socialist, kan man naturligvis ikke overlade samfundsudviklingen til Søren fra Slagelse og Mette fra Mors. Han har dog i det mindste en godartet pointe. Interview med venstreradikale Mikkel Bolt i Politiken – Folketingsvalget er en falsk udgave af demokrati, og vi gør bedst i ikke at stemme (kræver login).

“Når Mikkel Bolt skal tale om, hvad der skal komme i stedet for det repræsentative demokrati, henviser han til den franske filosof Jaques Rancière, der mener, at demokrati er det modsatte af, hvad der foregår i Folketinget.. Tværtimod er demokrati det, der foregår på gaden. Demokratiet er opstand. Skal vi fortsætte med at have demokratiet som projekt, bør vi opgive ideen om at have det som styreform.

‘Vi bliver nødt til at se nærmere på de helt grundlæggende ting i den kapitalistiske økonomi som den private ejendomsret. Den vækst og kapitalistiske logik, som demokratiet er viklet ind i, kan ikke fortsætte. Fundamentet for det moderne demokrati er allerede eroderet under fødderne på os’.

Ender det ikke bare i anarki, hvis vi skal opgive demokratiet som styreform?

Har vi ikke allerede en slags anarki? Tag op til Sjælsmark. Der er undtagelsestilstand. Der er mennesker, der er placeret i demokratiet, men samtidig uden for det. …’.

Det er den uorden, vi bekræfter, når vi går ned for at stemme. Man er med til at bekræfte et ekskluderende nationaldemokrati. …’. …

Når du siger, at nationaldemokratiet er ekskluderende, betyder det så, at du gerne vil opløse Danmark og alle andre nationalstater?

Så længe demokratiet er forankret i nationalstater, vil det være kendetegnet ved at ekskludere mennesker. Så ja, vi skal overveje den indretning af samfundet alvorligt, hvis vi vil have et egentligt demokratisk demokrati. Inden for nationalstaten er demokratiet blevet et gummibegreb, der kan bruges til alt muligt.

Det kan bruges til at gå i krig i Irak og slå en masse mennesker ihjel. Det kan gå hånd i hånd med fremmedfjendsk, racistisk og semifascistisk politik. Det er det, de ‘højrepopulistiske’ strømninger, vi ser herhjemme og i Europa og med Trump, alle sammen er et udtryk for’.

‘Og inddrager vi klimakrisen, bliver det endnu mere tydeligt, at det politiske system er handlingslammet. Blandt andet fordi vi har nogle underlige bindinger til nationalstaten… Den slags åndssvage bindinger umuliggør enhver politisk ændring‘.

Opløsning af nationalstaten… er det ikke noget, der primært kan foregå i en teoretisk verden?

‘Nej, det tror jeg ikke. … Det er klart, at vi skal gøre op med en masse af de ting, vi er fortrolige med. Men det er ikke svært at se, hvor det ender, hvis ikke demokratiet går i gang med en radikal, kritisk selvanalyse. Vi har set før, hvad demokratiet gør, når der er uro. Det afvikler sig selv til fordel for nationalisme og eksklusion‘. …

‘… Alle partierne ender med at gøre det samme alligevel. Det er hip som hap, om det er en rød eller en blå regering. Det er jo ikke sådan, at en rød regering vil gøre op med den islamofobiske politik, lukke asylcentrene eller nationalisere bankerne og boligmassen eksempelvis’.

Nu skal vi alle snart til at stemme. Har du et forslag til, hvad danskerne skal gøre?

Jo flere der ikke stemmer, jo bedre. Og det handler ikke om at være doven, det handler om at have øje for en radikal og åben gentænkning af, hvad demokratiet og det politiske skal være’.”

Oploadet Kl. 13:50 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101828/trackback

60 Comments »

 1. Hvad dælen har Sjælsmark med for lidt demokrati at gøre?

  Kommentar by BB — 3. juni 2019 @ 14:02

 2. Demokrati der foregår på gaden hedder guerilla-krig.
  Venstrefløjen har aldrig opnået noget uden blodet flyder i gaderne

  Kommentar by k. m. — 3. juni 2019 @ 14:21

 3. Hvori adskiller tjener Bolts venstreradikale paranoia sig fra Ejendomsmæglerlistens paranoia?

  Kommentar by Revisoren — 3. juni 2019 @ 14:24

 4. Helt ustyrligt morsomt. En professor, der bliver højt betalt af en kapitalistisk samfundsform, han vil nedlægge. Manden er bindegal, men prøv at google ham og se hans blik. Fanatisme for fuld udblæsning. Ren munkemarxist. Det var typer som ham, der gødede jorden for den russiske revolution. En veluddannet person med baggrund i den højere middelklasse, som aldrig er blevet voksen eller mærket underklassens fattigdom. Men det var også typer som ham, der i stor stil blev de første ofre, efter at revolutionen var begyndt. Man undres over, at man kan være så ufatteligt indskrænket og have titel af professor.

  Kommentar by PiusXll — 3. juni 2019 @ 14:25

 5. Det siger vel egentlig alt om den pilrådne politiske “debat” i dagens Danmark, at valgkampens vigtigste emne nu er, om muhammedanernes indavlede afkom må spise deres udkogte broccoli i kantinen eller på deres værelse på Sjælsmark…

  Kommentar by Revisoren — 3. juni 2019 @ 14:32

 6. Mikkel Bolt er et billede på hvad der er galt med samfundsvidenskaberne på vore universiteter. Mikkel Bolt er en tosse.

  Hvad er meningen med galskaben? Mener Politiken i ramme alvor at Mikkel Bolt kommer med et meget vigtigt indspark i valgkampen? Er det fordi han er professor – og har tænkt meget over tingene?

  Kommentar by BE — 3. juni 2019 @ 14:40

 7. Tydelig at Paludan bliver chikaneret.
  Han gjorde klog i at køre væk
  https://www.bt.dk/krimi/paludan-politiianmeldt-video-viser-optrin

  Kommentar by k. m. — 3. juni 2019 @ 14:41

 8. DENNE PROFESSOR ER KUGLESKØR og minder meget om en vis professor i Anders And bladene. Men hvis man er rød og totalt forvirret, bliver man jo nærmest automatisk tildelt en professor-titel fra RUC eller lignende miljøer.

  Det som er galt med vores nuværende “demokrati” er at det IKKE er et ægte og direkte demokrati, men en fjernstyret EU-bande. Chrborg-tosserne repræsenterer ikke danskerne, men kun sig selv og EU. (med enkelte undtagelser)

  Det som også har afsporet vores “demokrati” er mediernes fup-journalistik. Læserne, seerne og lytterne fuppes og manipuleres nærmest hver gang de slår op i en avis eller tænder for tv – radio. Medmindre man har en masse baggrundsviden er det svært at skelne mellem nyttige og vildledende oplysninger. (og i skolerne er man jo forlængst begyndt at fravælge nyttig historisk viden osv.)

  Professoren her er ikke nogen rigtig professor, men bare en “dygtig” og “politisk korrekt” rødfascist og propagandist. Som bakker op om de gamle partiers planer om at nedlægge Danmark og etnisk udrense/udrydde danskerne.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. juni 2019 @ 14:49

 9. Det der er det virkelige galehus, er at han overhovedet eksisterer og får lov til det!!!

  Ham og hans lige burde blive udrenset definitivt…enda iht. hans egne dogmer.

  At sådan nogle går frit rundt forsørget af mig som skatteborger, er et sikkert tegn på at samfundet og landet er på vej ud af al sund fornuft og kun har opløsningen tilbage…enhver kommer til at hytte sig selv, når ballonen eksploderer…for det gør den på et tidspunkt!

  Kommentar by Black Watch — 3. juni 2019 @ 14:57

 10. Det er i år 30 år siden Muren faldt, og kommunismen endegyldigt blev kørt på historiens mødding, men det er åbenbart endnu ikke gået op for tjener Bolt og hans disciple…

  Kommentar by Revisoren — 3. juni 2019 @ 15:02

 11. HUSK DET NU: I de gamle partier er der:

  Alt for mange europater

  Alt for mange kommunister

  Alt for mange rundtossede klima-tumper

  Alt for mange politik-kvinder

  Alt for mange indvandrings-begejstrede pladderhumanister

  Alt for mange asociale og korrupte typer

  Alt for mange ligestillings-svindlere og kvindesags-fanatikere

  Alt for mange sinker og hyklere

  Alt for mange som svigter, foragter og håner fædrelandet, familierne, mændene, børnene, indfødsretten, traditionerne – – og retten til at have et ægte og hensynsfuldt demokrati.

  Stem på STRAM KURS som vil stoppe islamiseringen, effektivt mindske kriminaliteten, have os tilbage til EF, bruge penge på velfærd, sundhed og førtidspensioner osv. fremfor bluff-nummeret “integration”.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. juni 2019 @ 15:14

 12. Demokratiet lider, når en politiker mandsopdækkes af 50-60 betjente

  https://sn.dk/Helsingoer/Enormt-politiopbud-Paludan-besoegte-byen/artikel/845249

  Kommentar by k. m. — 3. juni 2019 @ 15:23

 13. #5 ja alt bliver vinklet, ENHVER lille mulighed for at vinkle negativt mod højrefløjen og de borgerlige bliver brugt. I en tilknyttet artikel hedder det, at RP kører sin bil ind i ung mand. Men overskriften skulle retteligt have været: Ung muslimsk mand truer RP og blokerer hans bil. ALT bliver vinklet negativt mod højrefløjen. Avisernes redaktører hævder godt nok med ansigterne lagt i højtidelige miner, at journalistikken er fri, og det blander de sig så sandelig ikke i. Men hold kæft hvor er det løgn. Bare det at redaktørerne giver plads til en fuldkommen ligegyldig historie som denne om RP viser det til fulde. Eller alle journalisters hadeobjekt nr. 1 Donald Trump, hvor ENHVER artikel er negativt vinklet. Var han ikke syg? Var han ikke hjerneskadet? Ville han ikke blive afsat indenfor kort tid pga. dårligt helbred? Hvor er rimeligheden blevet af? Hvor er objektiviteten blevet af? Hvorfor skal medierne have lov til at undertrykke det frie samfund? Næste gang der kommer borgerligt flertal, SKAL mediestøtten reduceres til absolut minimum, og dr skæres helt ind til benet eller nedlægges sammen med tv2. Her har DFs allerstørste svigt ligget i den nuværende valgperiode.

  Kommentar by PiusXll — 3. juni 2019 @ 15:25

 14. I kan læse mere om tossen her:

  Bolt går videre til gruppens idé om, at den dysfunktionelle samfundsorden er en slags ‘ generaliseret borgerkrig’. »Herhjemme er det jo stadig en lavintensitetsborgerkrig, men ikke desto mindre en form for borgerkrig,« forklarer Bolt. I den situation bliver alt fra sten mod parkeringsvagten til langsomhed på jobbet til det, han kalder »uartikuleret anti-kapitalisme«. Bogen opfordrer læserne til at artikulere modstanden noget tydeligere: »Med hensyn til metoder så lad os huske på følgende grundsætning fra sabotagen: mindst mulig risiko, et minimum af tid, størst mulig skade.« Andre råd i teksten: Anskaf dig våben, kast dig ind i byguerilla-krigen og forsag for alt i verden partier, fagforeninger, familie og parforhold – institutioner, der kun begrænser ethvert sandt fællesskab og enhver impulsiv handling.

  http://www.uriasposten.net/archives/category/forskere/rasmussen-mikkel-bolt

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. juni 2019 @ 15:29

 15. Mikkel Bolt er “kun” lektor og ikke professor, ifg. listen over universitetsansatte.

  Professortitlen er formentlig bare “lånt” = fake news.
  Mikkel Bolt hedder mere korrekt “Mikkel Bolt Rasmussen”
  Han og instituttet spiser alt for mange sjove svampe – som du og jeg betaler for. Vi er de udbyttede og udbytteren er Mikkel Bolt Rasmussen.

  Kommentar by oppeheimer fan — 3. juni 2019 @ 15:42

 16. Et opslag, med et ophav der kaldte sig Internationale Socialister, målte omkring 12 cm. i omkreds, sås placeret ved busstoppestedet over for Frederiksberg rådhus, der stod:
  Ingen grænser- og under en del af et verdenskort- Ja tak.
  Da jeg fjernede Ingen, stod der:
  Grænser- Ja tak.

  Kommentar by Peter Buch — 3. juni 2019 @ 15:49

 17. >8 Ole Jensen
  Hvis stram kurs vil have os “tilbage” til EF, vil jeg overveje ikke at stemme på dem.
  Husker du da cigarrygende Per Hækkerup løj os ind i “europaunionen?” Husker du da Anders Fup Rasmussen løj “os” ind i Iraq krigen med over 50 dræbte danskere i sidegevinst? Har du nogen fornemmelse overhovedet af hvad det forenede europa er,og hvor det kommer fra?

  Kommentar by Anonym — 3. juni 2019 @ 16:16

 18. >8 Ole Jensen
  Hvis stram kurs vil have os “tilbage” til EF, vil jeg overveje ikke at stemme på dem.
  Husker du da cigarrygende Per Hækkerup løj os ind i “europaunionen?” Husker du da Anders Fup Rasmussen løj “os” ind i Iraq krigen med over 50 dræbte danskere i sidegevinst? Har du nogen fornemmelse overhovedet af hvad det forenede europa er,og hvor det kommer fra?

  Kommentar by Nielsen — 3. juni 2019 @ 16:17

 19. Selvmodsigende vrøvl.
  Han vil have pøbelvælde ligesom de autonome.

  Ingen grænser = intet land = ingen lov = junglelov.

  Vi befolkningen bliver aldrig spurgt, om vi vil deltage i krig eller modtage “flygtninge/gæstearbejdere”.

  Hvis demokratiet skulle forbedres skulle vi have direkte demokrati som Schweiz.
  Det får vi aldrig.

  Kommentar by XXXXX — 3. juni 2019 @ 16:31

 20. Dansk Folkeparti åbner op for samarbejde med NB og SK, det er bedre end ingenting, og tyder også på at DF regner med de to nye bliver valgt ind

  Kommentar by k. m. — 3. juni 2019 @ 16:50

 21. Jeg tror at “fesseren” har fået begreberne galt i halsen. Det må kræve lang tid på Uni for at komme så langt ud af trit med virkeligheden.

  Det “demokrati” han beskriver er selvfølgelig anarki, men hvorfor han kalder det Demokrati er ikke lige til at få øje på!

  Kommentar by Santor — 3. juni 2019 @ 17:16

 22. Professor i ‘politisk æstetik’ er en meget god titel, for Vestens asylpolitik har været en skønhedskonkurrence i 40 år

  Kommentar by BB — 3. juni 2019 @ 17:19

 23. Endnu et eksempel på, at vi via skattebilletten betaler til vores eget fordærv: En halvstuderet røver i kunsthistorie, der kloger sig på samfundsindretning fra sit elfenbenstårn.

  Kommentar by Hertz — 3. juni 2019 @ 17:22

 24. Han er jo bare kusnthistoriker, intet andet. Og så AFA i sin fritid

  https://da.wikipedia.org/wiki/Mikkel_Bolt

  Kommentar by Snaphanen — 3. juni 2019 @ 17:22

 25. # Nielsen 16.17: Jeg forstår det sådan at stram Kurs ønsker EU reduceret fra et Europa-diktatur til et handels-samarbejde mellem selvstændige nationer. Noget som muligvis vil ske, fordi millioner af europæere er dødtrætte af EU-fjernstyringen. EU kan tænkes at falde fra hinanden inden for få år. Men ellers bør vi nok følge England ud af EU, som jo pt. prøver at flytte det halve Afrika til Europa. Et katastrofalt og rablende vanvittigt projekt. Vi har da håb om at Merkel, Juncker, Mogherini, Macron og lignende tumper snart afsættes. Gætter på det sker i år eller senest næste år. Er du ikke selv træt af EUs tåbeligheder og blanden sig i alt?

  Kommentar by Ole Jensen — 3. juni 2019 @ 17:26

 26. Venstrefløjen har egalitære og universelle moralske anskuelser som de ser verden igennem. Andre anskuelser og institutioner, som modsiger dette bliver en form for “facisme” fordi det ekskluderer nogen eller står i vejen for, at et samfund hvor alle er lige og hvor menneskeheden er en stor familie er realiseret.

  Derfor er grænser illegitime. Derfor skal en asylret i Europa som ikke kan forvaltes med under 7% som reelt set har en asylsag forsvares. Det handler ikke om hjælp. Det handler om ødelæggelsen af en eksisterende orden og skabelsen af en ny universel orden. Troen på FN og menneskerrettighederne resonere med dette utopiske projekt.

  Kommentar by CCC — 3. juni 2019 @ 17:27

 27. Jeg håber da bestemt, at en masse venstreorienterede globalister vil følge Mikkel Bolts opfordring til ikke at stemme!

  Kommentar by HN3 — 3. juni 2019 @ 17:43

 28. I aften er det vist afslutning på barbarernes eid fest, og her ser man, hvordan de dræber en stor okse. Halalkød er farligt, for dyret kan være flere minutter om at dø (muhammedanere gør det ikke som jøderne), og derfor sendes der masser af stress hormoner ud i kødet. Sådant kød er danskerne tvunget til at spise, fordi stort set alt kød i dag er halalslagtet!! https://barenakedislam.com/2019/06/03/you-dont-have-to-be-muslim-to-participate-in-the-joyous-festivities-of-eid-marking-the-end-of-ramadan-which-begins-tonight-on-june-3rd/

  Kommentar by Kuffar — 3. juni 2019 @ 18:19

 29. En professortitel borger helt åbenbart ikke længere for, at man skal være i stand til, at præstere på et lidt højere intellektuelt niveau. Det var vist bedre, hvis han havde beholdt sit gamle job som tjener på “Jernbane Hotellet”.

  Kommentar by Anonym — 3. juni 2019 @ 18:41

 30. Niels Jespersen der er historiker, forfatter og tidligere socialdemokratisk folketingskandidat kommenterer i Berlingske muhammedanernes fællesbøn på Rådhuspladsen i lørdags:

  “Muslimerne optræder med meget større værdighed end Paludan.”

  Hvordan kan en såkaldt historiker være så spejlblank om indholdet i muhammedanernes krigs- og terrormanual Koranen?

  Kommentar by Revisoren — 3. juni 2019 @ 18:48

 31. Jeg troede, at en professortitel borgede for, at man var i stand til, intellektuelt, at præstere på et højere niveau. Måske professor Bolt skulle have beholdt sit gamle job som tjener på “Jernbane Hotellet”?

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 3. juni 2019 @ 18:50

 32. Der er en serie af film der hedder “the purge” som grundlæggende handler om at 1 dag om året er alle samfundsregler ophævet, præcist som mikkel bolt vil have det. Han burde se dem, og spørge sig selv hvor længe han mon ville få lov at være venstreradikal samfundsteoretiker i fred på sådan en dag.

  Kommentar by Per — 3. juni 2019 @ 19:10

 33. Jeg kan kun sige til professoren: “Rap, rap”.

  Kommentar by Bastardo — 3. juni 2019 @ 19:44

 34. Lige nu i Aftenshowet på DDR:

  Den såkaldte korrespondent Jakob Illeborg om Trumps besøg i London:

  “Det siges at Donald Trump optrådte upassende, og “bagte” på Prinsesse Diana for år tilbage, så han er ikke det engelske kongehus’ favorit.”

  Intet er for småt for kommunisterne på løgnefabrikken i Ørestaden…

  Kommentar by Revisoren — 3. juni 2019 @ 19:47

 35. Dele af venstrefløjens sindsforvirrede selvforståelse (SF-Syndig Forvirring) kan skabe sådanne åndelige wacumsforklaringer på Demokrati. Anarkismen var mere organiseret i 1800 tallet inden det blev udskældt fra både kommunister, Socialister o.a. De talte (via teoretikeren Michael Bakunin)- at intet diktatur vil have andet formål end at bevare sig selv længst muligt (proletariatets diktatur), og at Demokrati kun kunne være meningsfyldt, hvis dem det omhandlede var direkte med i beslutningsprocessen. Det kan man så være enig eller uenig i.

  Demokratiet kræver en ramme, og her er det nationale nu engang den bedste i forhold til kultur og rødder. Ellers bliver det bare flydende ligegyldighed, som ikke kan opretholdes, da det er helt udenfor den praktiske magt, som loven skabes på (Politi og hæren)..Støt SIAD. Stem DF, Stram Kurs, eller Nye Borgerlige. (Alt andet er spildt i forhold til virkelighedens udfordring for Danmark) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2019 @ 19:48

 36. Der er nok intet nyt i det følgende for Urias-postens faste læsere, men måske kan det bringes videre via face-book eller andet.

  VENSTRES SYNDEREGISTER:

  Det af Lars L. i 2o15 lovede straks-stop for indvandring blev aldrig til noget. Siden er titusindvis af migranter blevet installeret i DK. Udgiften beløber sig til adskellige milliarder kr.

  Venstre vil have pensionsalderen op, har nedlagt stribevis af hospitaler og skadestuer, vil nedlægge regionerne og endnu flere sengepladser, vil have Århus Supersygehus til at spare 1.3 milliarder kr, vil have andre hospitaler til at spare endnu mere.

  Alle Venstres løfter om bedre sundhed/ velfærd og mere tryghed er været BLUFF!

  Man har skåret ned på hjemmeplejen (Minus 6.5 millioner timer), har sørget for at folk på 98 skal tigge om at få plads på et plejehjem, har tilladt kviklån hvor folk låner 5OOO kr. og skal tilbagebetale 4O.OOO kr. pga. ublu renter og gebyrer.

  Har tilladt at job-centre tyranniserer arbejdsløse, har ladet forbrydere få frit spil, ved at lukke politi-stationer og skære ned på politiet. 127.OOO anmeldelser om indbrud og vold mv. er blankt afvist. Somaliere er på fem år dømt for over 11OO tilfælde af vold, røveri, mordforsøg og mord.

  Nogle pædagoger behandler småbørn råt og brutalt. (se pressens artikler og “Næstved kommune tvangsfjerner pige på 11 år”
  Udlændinge styrelsen og -nævnet foretager absurde udvisninger af harmløse personer, f.eks. af en 15-årig pige fra Sydslesvig, som har boet i Danmark i 8 år. Og et par som klarer sig selv, smides ud pga. af en lillebitte dato-fejl.

  Venstre har også tilladt at “Styrelsen for patient-sikkerhed” gør grin med hundredvis af klager over fejl-medicinering, falske eller uduelige læger, eller grove forsømmelser. (iflg. EB og BT)

  > I intet tilfælde har regeringen grebet ind overfor slendrian, magtmisbrug og åbenlyst idiotiske afgørelser.

  I december 2o18 sagde V jatak til Kalergi-planen og Marokko-traktaten. En slags dødsdomme over Danmark som danskernes land.

  Man kunne blive ved længe endnu.

  Men det er ikke fordi Venstre er værre end andre partier. Både R, S, SF, K, EL osv. har lange synderegistre, alle synes de at være ligeglade med om det danske folk klarer sig godt eller dårligt. Alle vil hellere end gerne bruge penge på indvandring, klima-gøgl og co2-humbug, alle er de parate til at udhule velfærden til danskerne, alle favoriserer migranterne på danskernes bekostning, alle har de travlt med at forære Danmark væk, alle giver de fanden i om vores kultur, økonomi og civilisation udskiftes med multi-kulti, afrikanisering, fattigdom og barbari.

  Der er ikke andet at gøre end at stemme på STRAM KURS, NB eller DF.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. juni 2019 @ 19:53

 37. Vi stemmer alligevel, Bolt! :-)

  Kommentar by LarsB — 3. juni 2019 @ 19:55

 38. PS: Både V og S har haft en boligpolitik som har været kynisk og hensynsløs overfor alle danskere som ønskede en bolig/en bedre bolig/en bolig der var til at betale med en almindelig indtægt.

  Indvandringen plus de forringelser af sundhedsvæsnet og den sociale velfærd m.m. som er foregået gennem de sidste 15-2O år, har kostet tusindvis af danskere livet. Andre tusinder er blevet invalideret psykisk og fysisk.

  Retssystemets oftest usle og latterlige erstatninger til voldsofre og ofre for lægesjusk mv……. og de uretfærdigheder og lidelser som børneværnet og skilsmisse-systemet påfører børn og forældre, har man ikke forsøgt at rette op på.

  Det er som om partierne er komplet ligeglade med danskerne, undtagen op til et valg.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. juni 2019 @ 20:06

 39. Kuffar: “Sådant kød er danskerne tvunget til at spise, fordi stort set alt kød i dag er halalslagtet!!”

  Tilføjelse: Jøder i USA udgør ca. 2% af den amerikanske befolkning. Alligevel er over 40% af indpakkede fødevarer “kosher”, hvilket også fordyrer fødevarerne for alle.

  Personligt ville jeg foretrække, at alle fødevarer var mærket, så forbrugerne kunne se om de var “kosher”, “halal” eller lign. og dermed havde mulighed for at træffe et mere bevidst valg.

  Kommentar by HN3 — 3. juni 2019 @ 20:30

 40. Enig med 29) i det meste. Men det vigtigste er AT ALLE I SOM ER ENIGE MED MIG OM DEN UDFORDRING VI STÅR I, OG DERFOR VIL STEMME NB, STRAM KURS, ELLER DF. MØDER OP OG STEMMER. DET ER SIDSTE CHANCE. Der er vel en del sofavælgere blandt sosserne og venstre, som siger et og gør noget andet. Venstrefløjen møder højst sandsynligt også op, og ligger ikke i sofaen på valgdagen. Radikale og Alternativet udligner hinanden i drømmerier. Hvis vi skal lægge et pres på en kommende regering, ER HVER ENESTE STEMME VIGTIG, for uden den er vores snak ligegyldig, OG VI HAR ALT AT VINDE OG INTET AT TABE. I forhold til V og S,….som dybest set bare er der for magtens skyld uden indhold. DERFOR STEM. VI HAR BRUG FOR JER. God grundlovsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2019 @ 20:41

 41. En kunstig professor taler for anarki og gadens parlament.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Izongut — 3. juni 2019 @ 20:48

 42. “Tværtimod er demokrati det, der foregår på gaden. Demokratiet er opstand.”

  Mikkel Bolt taler mod bedre vidende. Alle revolutioner er mislykkedes i Danmark, som hylder konsenssus og lov og orden. Fra reformation og systemskifte (1660-61) over borgerlig revolution a la Frankrig (Heiberg) og socialistisk revolution (Pio), ungdomsoprør og BZ-oprør.

  Alle oprørene blev slået ned. Oprørerne blev landsforvist. Eller de blev imødetkommet, pacificeret og gik i glemmebogen som ungdomsoprør og BZ’ere.

  Med lov skal land bygges.

  Kommentar by np — 3. juni 2019 @ 21:18

 43. Mikkel Bolt.
  Bolt som i boltpistol.
  Hvis man skulle portrættere en kugleskør professor i en spillefilm. Og benyttede kuglen her…undskyld Bolten
  Ville man blive slagtet af anmelderkorpset for, at finde den mest stereotype kliché i værktøjskassen.

  Glem fiktionen.
  Virkeligheden slår den – hvergang!

  Kommentar by Knights Templar — 3. juni 2019 @ 21:42

 44. På you tube mv. kan man se film om hvordan islamister og kommunister mishandler, TORTURERER og MYRDER sagesløse kvinder. Film som viser hvordan danske kvinder kommer til at leve i et grusomt og vanvittigt samfund hvis islamiseringen ikke stoppes. Og film som afslører idioterne i partier som Enhedslisten, Radikale, SF, bøssepartiet osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. juni 2019 @ 21:49

 45. Fundet i kommentarsporet i en uriaspost fra ’12

  https://politiken.dk/kultur/boger/art5553211/Den-marxistiske-samfundsanalyse-lever-i-bedste-velg%C3%A5ende

  “»Et uafhængigt arabisk proletariat … kan meget vel vise sig at blive udgangspunktet for en global revolutionær proces, der opløser nationalstatssystemet og ophæver pengeøkonomien«, skriver kunstteoretikeren Mikkel Bolt”

  Du godeste han er dum og naiv.

  Kommentar by realist — 3. juni 2019 @ 22:00

 46. Kan man ikke bare sætte ham til at sortere tændstikker ?

  Kommentar by Gregers — 3. juni 2019 @ 22:29

 47. Noget barnagtigt vås.
  Denne kunstneriske Bolt har vist ikke fået de tæsk, han skulle have haft i sin barndom.
  Derfor ser jeg gerne revselsesretten genindført – med tilbagevirkende kraft.
  Det ville være et stort “politisk-æstetisk” fremskridt.

  Kommentar by Lemur — 3. juni 2019 @ 22:31

 48. Politisk æstetik ? – Er det ikke det Uwe Max Jensen excellerer i når han skaber et kunstværk ved at pisser på en væg ? – Må jeg foreslå at Uwe pisser på Mikkel Bolt – Jeg tror ikke det bliver stor kunst, men professoren kommer i det mindste til at lugte af mandfolk!

  Kommentar by T. Flodur — 3. juni 2019 @ 23:13

 49. Jeg troede den slags marxistiske tosser, der åbent taler for proletariatets diktatur, dvs. hans og hans meningsfællers diktatur, efterhånden var uddøde.

  De moderne efterfølgere i Enhedslisten og SF, pakker i det mindste deres forkærlighed for den marxistiske revolution godt ind.

  Utroligt at vi skatteydere er tvunget til at betale hans alt for høje professorgage.

  Kommentar by JC — 3. juni 2019 @ 23:36

 50. Bøger, vidneudsagn og dokumentarfilm viser det: kommunismen, nazismen og islamismen har mishandlet, terroriseret, tortureret og myrdet/ henrettet MILLIONER AF KVINDER. Hvis man som kvinde ønsker at blive gjort til et undermenneske, en slave, et retsløst vedhæng til manden, familien og klanen, til en FORAGTET, UDNYTTET OG TERRORISERET BORGER I ET KALIFAT, så skal man da endelig stemme på de radikale, alternativet, enhedslisten, Venstre, SF, S, K eller et andet lignende primitivt tænkende parti som går ind for mere indvandring fra Afrika!

  Det er vejen frem, hvis man SOM KVINDE ønsker at nedværdige sig selv, ønsker at blive tyranniseret, ønsker at blive pint eller myrdet, fordi visse tosser og fanatikere mener at man som dansk kvinde er vantro, uren eller tilhørende den forkerte sekt indenfor islam.

  KVINDE, stem endelig på partier som går ind for udskiftning af danskerne med barbarer, hvis du ønsker at ødelægge dit land, dig selv og børnenes fremtid.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. juni 2019 @ 00:38

 51. PS: For at forhindre valgsvindel, bør aktivister spørge vælgere som har været inde at stemme, om hvem de stemte på, og derefter udarbejde en oversigt over procenttallene.

  Dan Hansen, kl. oo.36: Adskellige kilometer mur er allerede bygget, og Trump kan blive genvalgt. Så om muren bliver færdig, véd ingen endnu. Der er også lagt pres på Mexico for at stoppe migranterne.

  Hvad Merkels og EUs skrupskøre Marrakech plan angår, er modstanden i Italien, Ungarn, Bulgarien, Rumænien, Frankrig, Polen, Holland, Belgien, Grækenland, Spanien og England hastigt voksende.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. juni 2019 @ 00:59

 52. Det er nu eller aldrig. Der er vist bøvl i det Finlandske Socialdemokrati, som har et islamisk medlem, som har løjet om sin identitet, og alternativet har allerede en internt islamkonflikt kørende imellem en imam (som var med til at lave en ytringsfrihedskrise) og en Ahmydaier muslim (som regnes som frafalden. Mærkværdig tolkning, men totalt fredelig) :-). Støt SIAD. Stem NB, DF eller Stram Kurs. Alt andet er spilt. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. juni 2019 @ 05:38

 53. (Sorry den første påstand kan læses på Gatestone….Han har ikke løjet, men postet nogle FB kommentarer ud….han hylder det modbydelige Iranske regime etc….Alternativet…lige læst på jp,s netavis)

  Kommentar by Michael Unna — 4. juni 2019 @ 05:40

 54. Jeg kan forstå på en af de andre debatører at Ramadanen er ovre. Mit gæt er at vi inden for 2-3 dage oplever et terrorangreb. Men nu må vi se.

  Kommentar by Michael Unna — 4. juni 2019 @ 07:04

 55. Ramadan slutter idag, eid fester.
  Alternativ skal til afslutning i en park.
  Hvad hvis det lykkes at få muslimerne til at udnytte deres stemmer på Uffes muslimske opstiller. Der må ligge adskillige tusinde med stemmeret desværre.

  Kommentar by Anonym — 4. juni 2019 @ 07:26

 56. Typisk MSM fordrejning fra debatten i går. Jeg youtube så indslaget. Rasmus Paludan sagde- omskrevet fra min hukommelse, men se det selv- at Statsministeren o.a etablerede partier ville skjule det faktum, siden at han blev frihedsberøvet, at ordensmagten ingen kontrol har over det område -bøgeskoven- Vollsmose. Søren Pape Poulsen gik til den og sagde at han burde takke politiet for den opgave de gjorde for at passe på ham.-Min mening: Ja det kunne han godt, men pointen er det faktum at de ikke har magten i de områder. De andre kan frit rende derind og lave reklame for dem, som hader den frihed vi har, imens hans kritik gør det umuligt for ham at færdes frit derinde. Der er afslutnings debat på TV2 iaften. kl 20. Altså de etablerede lefler for dem som hader vores frihed, imens han advare på vores børn og børnebørns vegne. Leflen for frihedens fjender er vigtigere for nogle partier, end at beskytte os andre imod frihedens fjender (dem som vi i udlandet sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af). Det er demokratiets selvmord, bestilt af de etablerede partiers magtbegærlighed uden interesse for den befolkning der har gjort demokratiet muligt. Stem DF, NB eller SK. Alt andet er spilt. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. juni 2019 @ 07:57

 57. Det virkede som om, at publikum til debatten på DDR i går var hentet direkte fra De Radikales og Enhedslistens landsmøder.

  Mon ikke løgnefabrikken Danmarks Radio kan se frem til stærkt forøgede bevillinger af det kommende røde rædselskabinet som tak for hjælpen?

  Kommentar by Revisoren — 4. juni 2019 @ 11:22

 58. Michael Unna 07:57
  100% enig

  Kommentar by k.m. — 4. juni 2019 @ 13:05

 59. Kommentar by Michael Unna — 4. juni 2019 @ 07:57.

  Efter at have set hans nye “brud”, skal man godt nok lede længe efter et mere slående eksempel på ‘conflict of interests’ i udlændige debatten, hvad Søren Pape Poulsen angår. I enhver anden sammenhæng ville sådan noget jo have diskvalificeret ethvert input fra hans side, eller umuliggjort hans position som justitsminister.

  Kommentar by Kimski — 4. juni 2019 @ 17:33

 60. Det ene selvmål efter det andet.
  https://ekstrabladet.dk/nationen/heftig-debat-pape-aner-ikke-hvad-der-sker-ude-i-virkeligheden/7659896

  Kommentar by Anonym — 4. juni 2019 @ 18:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper